Ευαγγελάτος: Συνένοχο στο φόνο δε θα μ' έχετε
- Polikos Arkoudos
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης

- Φύλο: Άνδρας
Ευαγγελάτος: Συνένοχο στο φόνο δε θα μ' έχετε
http://www.newsit.gr/default.php?pname= ... t&post=121
Είμαι οργισμένος. 'Όπως όλοι. Θέλω να ξεσπάσω. Να τιμωρήσω.
Αλλά αν πάρω μια ανάσα και σκεφτώ αυτό που πραγματικά θέλω είναι να κάνω κάτι,ότι μπορώ,για να σταματήσω το κακό.
Και τότε καταλαβαίνω ότι το πιο σημαντικό είναι να διατηρήσω την ψυχραιμία μου. Να αφήσω τη θλίψη μου να γίνει οργή άλλα να μην την κάνω μίσος.
Ψάχνω πρώτα γιατί φτάσαμε ως εδώ. Πρώτοι υπεύθυνοι είναι όλοι αυτοί που μας κυβέρνησαν. Αλλά και αυτοί που ήταν στην αντιπολίτευση. 'Εφτιαξαν ένα κακό κράτος. Σάπιο, διευθαρμένο και υποκριτικό. Για να μπορούν να το ελέγχουν και να κερδίζουν. Και σε αντάλλαγμα μας έσπρωξαν να γίνουμε σαν κι αυτούς. Να βλέπουμε την κλοπή, τη λαμογιά, την εκμετάλλευση και να μην αντιδρούμε. Να τη θεωρούμε μαγκιά και να την κάνουμε μέρος της ζωής μας. Να λαδώνουμε την εφορία,την πολεοδομία και κάθε άλλη δημόσια υπηρεσία για να αυξάνουμε το εισόδημα των
διορισμένων από την εξουσία. Δηλαδή να μην ξοδεύει εκείνη πολλά για τους μισθούς τους ώστε να μπορεί να διορίζει περισσότερους και να τους πληρώνουμε εμείς.
Γι' αυτό δε δημιουργήθηκε στον τόπο μας τα τελευταία 30 χρονιά ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ αποτελεσματικός μηχανισμός ελέγχου. 'Ολοι είναι προσχηματικοί. Μόνο λόγο ύπαρξης έχουν το να καλύπτουν τη βρωμιά. Και να πλουτίζουν λίγο παραπάνω τα διορισμένα από τις κυβερνήσεις στελέχη τους.
Η ευθύνη μας είναι μεγάλη. Του καθενός από εμάς. Ανεχθήκαμε αυτή την κατάσταση και την κάναμε τρόπο ζωής.
Μας πονάει σήμερα η δολοφονία της Αγγελικής, της Αντιγόνης και του Επαμεινώνδα. Και τι κάναμε τόσα χρόνια που οι μολότοφ έπεφταν βροχή; Τι κάναμε όταν στα γήπεδα γίνονταν τα ίδια; Ακούγαμε την κάθε κυβέρνηση υποκριτικά να μιλά για μέτρα και τιμωρία ή την αντιπολίτευση να κάνει λόγο για δίκαιες διαμαρτυρίες και προστασία όσων παρανομούσαν για να μη στερηθούν το δικαίωμα στη διαμαρτυρία (βλέπε καταστροφή) και μετά ξεχνούσαμε και βολευόμασταν.
Ακούγαμε για οικονομική κρίση και συντασσόμασταν πίσω από την κάθε ανεύθυνη αντιπολίτευση, και συμπεριλαμβάνω και για τα κόμματα της Αριστεράς,που δε ζητούσε να σταματήσει η κατρακυλά, αλλά απαιτούσε να μοιραστούν αλλιώς τα κλεμμένα.
Έτσι φτάσαμε ως εδώ.
Και τώρα τι γίνεται;
Τώρα νιώθω την ευθύνη μου. Αλλάζω και Απαιτώ. Αλλάζω και σταματώ να ανέχομαι και να συμπράττω. Θα ξεβολευτώ αλλά αν δεν το κάνω σε λίγο δε θα υπάρχω. Δεν ανέχομαι ούτε στο ελάχιστο αυτούς τους πολιτικούς που δόμησαν έτσι τη ζωή μου. Αυτούς που ακόμα και σήμερα μου λένε ψέμματα και μισές αλήθειες. Αυτούς που δεν προτείνουν λύσεις αλλά κάνουν φτηνό λαϊκισμό και εκμετάλλευση του ονείρου μου.
Αλλά δεν επιτρέπω και στον εαυτό μου να συμπράττει στη ρεμούλα. Δε θα αδιαφορώ. Θα καταγγέλω πιο δυνατά κάθε λαμόγιο. Και θα διαμαρτύρομαι. Γι' αυτά που ενδιαφέρουν εμένα και όχι γι' αυτά που μου βάζουν στο στόμα άλλοι.
Και απαιτώ. Απαιτώ να μπει τέλος στην ατιμωρησία. Τέλος στη συγκάλυψη. Θέλω πχ να αλλάξει τώρα ο νόμος περί ευθύνης υπουργών. Αυτός που φτιάχτηκε για να συγκαλύψει τις ανομίες τους.
Θα διαμαρτύρομαι για τα άδικα μέτρα. Αλλά θα διαμαρτύρομαι ακόμα πιο δυνατά γιατί μέχρι τώρα η κυβέρνηση δεν έκανε τίποτα για την ανάπτυξη του τόπου.
Θέλω να αλλάξουν όλα. Να γίνουν 200 οι βουλευτές. Να απονέμεται γρήγορα και ουσιαστικά η δικαιοσύνη. Να ζουν με αξιοπρέπεια οι πιο αδύναμοι.
Και κυρίως θα σκέφτομαι θετικά. Θα χτίζω ξανά τα όνειρα μου. Κι αν κάποιος μπορεί να μου τα κάνει πράξη θα τον στηρίζω. Ξεχνώντας αγκυλώσεις και σχήματα του παρελθόντος. Γραμμές δε βλέπω πια. Μου τις έσβησαν οι ίδιοι που τις χάραξαν γιατί τις παραχάραξαν.
Θα αλλάξω. Πρώτα εγώ. Για να τα αλλάξω όλα. Και όλους.
ΥΓ Μέρες τώρα ακούω ένα τραγούδι των Κατσιμιχαίων. Παίρνω δύναμη και ονειρεύομαι.
ΓΥΡΙΖΩ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ
ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ
ΑΦΟΥ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ
ΣΑΡΩΣΤΕΤΗΝ ΛΟΙΠΟΝ
ΑΝ ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ
ΣΤ ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ ΔΕ ΧΩΡΑΝΕ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ
ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ
ΜΗ ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΕΤΕ
ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΟΥ ΜΕ ΠΑΕΙ
ΣΕ ΚΟΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΕΧΕΤΕ
ΜΕΝΩ ΜΟΝΑΧΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΟΥ
ΝΑ ΣΩΣΩ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΝ ΣΩΖΕΤΑΙ
ΚΙ ΑΣ ΕΧΩ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ
ΣΥΝΕΝΟΧΟ ΣΤΟ ΦΟΝΟ ΔΕ ΘΑ Μ ΕΧΕΤΕ
ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ
ΞΕΓΡΑΨΤΕ ΜΕ ΑΠ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΙΧΑ ΣΑΣ
ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΣΑΣ ΔΕ ΜΠΑΙΝΩ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΣΑΣ
Είμαι οργισμένος. 'Όπως όλοι. Θέλω να ξεσπάσω. Να τιμωρήσω.
Αλλά αν πάρω μια ανάσα και σκεφτώ αυτό που πραγματικά θέλω είναι να κάνω κάτι,ότι μπορώ,για να σταματήσω το κακό.
Και τότε καταλαβαίνω ότι το πιο σημαντικό είναι να διατηρήσω την ψυχραιμία μου. Να αφήσω τη θλίψη μου να γίνει οργή άλλα να μην την κάνω μίσος.
Ψάχνω πρώτα γιατί φτάσαμε ως εδώ. Πρώτοι υπεύθυνοι είναι όλοι αυτοί που μας κυβέρνησαν. Αλλά και αυτοί που ήταν στην αντιπολίτευση. 'Εφτιαξαν ένα κακό κράτος. Σάπιο, διευθαρμένο και υποκριτικό. Για να μπορούν να το ελέγχουν και να κερδίζουν. Και σε αντάλλαγμα μας έσπρωξαν να γίνουμε σαν κι αυτούς. Να βλέπουμε την κλοπή, τη λαμογιά, την εκμετάλλευση και να μην αντιδρούμε. Να τη θεωρούμε μαγκιά και να την κάνουμε μέρος της ζωής μας. Να λαδώνουμε την εφορία,την πολεοδομία και κάθε άλλη δημόσια υπηρεσία για να αυξάνουμε το εισόδημα των
διορισμένων από την εξουσία. Δηλαδή να μην ξοδεύει εκείνη πολλά για τους μισθούς τους ώστε να μπορεί να διορίζει περισσότερους και να τους πληρώνουμε εμείς.
Γι' αυτό δε δημιουργήθηκε στον τόπο μας τα τελευταία 30 χρονιά ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ αποτελεσματικός μηχανισμός ελέγχου. 'Ολοι είναι προσχηματικοί. Μόνο λόγο ύπαρξης έχουν το να καλύπτουν τη βρωμιά. Και να πλουτίζουν λίγο παραπάνω τα διορισμένα από τις κυβερνήσεις στελέχη τους.
Η ευθύνη μας είναι μεγάλη. Του καθενός από εμάς. Ανεχθήκαμε αυτή την κατάσταση και την κάναμε τρόπο ζωής.
Μας πονάει σήμερα η δολοφονία της Αγγελικής, της Αντιγόνης και του Επαμεινώνδα. Και τι κάναμε τόσα χρόνια που οι μολότοφ έπεφταν βροχή; Τι κάναμε όταν στα γήπεδα γίνονταν τα ίδια; Ακούγαμε την κάθε κυβέρνηση υποκριτικά να μιλά για μέτρα και τιμωρία ή την αντιπολίτευση να κάνει λόγο για δίκαιες διαμαρτυρίες και προστασία όσων παρανομούσαν για να μη στερηθούν το δικαίωμα στη διαμαρτυρία (βλέπε καταστροφή) και μετά ξεχνούσαμε και βολευόμασταν.
Ακούγαμε για οικονομική κρίση και συντασσόμασταν πίσω από την κάθε ανεύθυνη αντιπολίτευση, και συμπεριλαμβάνω και για τα κόμματα της Αριστεράς,που δε ζητούσε να σταματήσει η κατρακυλά, αλλά απαιτούσε να μοιραστούν αλλιώς τα κλεμμένα.
Έτσι φτάσαμε ως εδώ.
Και τώρα τι γίνεται;
Τώρα νιώθω την ευθύνη μου. Αλλάζω και Απαιτώ. Αλλάζω και σταματώ να ανέχομαι και να συμπράττω. Θα ξεβολευτώ αλλά αν δεν το κάνω σε λίγο δε θα υπάρχω. Δεν ανέχομαι ούτε στο ελάχιστο αυτούς τους πολιτικούς που δόμησαν έτσι τη ζωή μου. Αυτούς που ακόμα και σήμερα μου λένε ψέμματα και μισές αλήθειες. Αυτούς που δεν προτείνουν λύσεις αλλά κάνουν φτηνό λαϊκισμό και εκμετάλλευση του ονείρου μου.
Αλλά δεν επιτρέπω και στον εαυτό μου να συμπράττει στη ρεμούλα. Δε θα αδιαφορώ. Θα καταγγέλω πιο δυνατά κάθε λαμόγιο. Και θα διαμαρτύρομαι. Γι' αυτά που ενδιαφέρουν εμένα και όχι γι' αυτά που μου βάζουν στο στόμα άλλοι.
Και απαιτώ. Απαιτώ να μπει τέλος στην ατιμωρησία. Τέλος στη συγκάλυψη. Θέλω πχ να αλλάξει τώρα ο νόμος περί ευθύνης υπουργών. Αυτός που φτιάχτηκε για να συγκαλύψει τις ανομίες τους.
Θα διαμαρτύρομαι για τα άδικα μέτρα. Αλλά θα διαμαρτύρομαι ακόμα πιο δυνατά γιατί μέχρι τώρα η κυβέρνηση δεν έκανε τίποτα για την ανάπτυξη του τόπου.
Θέλω να αλλάξουν όλα. Να γίνουν 200 οι βουλευτές. Να απονέμεται γρήγορα και ουσιαστικά η δικαιοσύνη. Να ζουν με αξιοπρέπεια οι πιο αδύναμοι.
Και κυρίως θα σκέφτομαι θετικά. Θα χτίζω ξανά τα όνειρα μου. Κι αν κάποιος μπορεί να μου τα κάνει πράξη θα τον στηρίζω. Ξεχνώντας αγκυλώσεις και σχήματα του παρελθόντος. Γραμμές δε βλέπω πια. Μου τις έσβησαν οι ίδιοι που τις χάραξαν γιατί τις παραχάραξαν.
Θα αλλάξω. Πρώτα εγώ. Για να τα αλλάξω όλα. Και όλους.
ΥΓ Μέρες τώρα ακούω ένα τραγούδι των Κατσιμιχαίων. Παίρνω δύναμη και ονειρεύομαι.
ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ
ΑΦΟΥ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ
ΣΑΡΩΣΤΕΤΗΝ ΛΟΙΠΟΝ
ΑΝ ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ
ΣΤ ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ ΔΕ ΧΩΡΑΝΕ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ
ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ
ΜΗ ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΕΤΕ
ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΟΥ ΜΕ ΠΑΕΙ
ΣΕ ΚΟΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΕΧΕΤΕ
ΜΕΝΩ ΜΟΝΑΧΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΟΥ
ΝΑ ΣΩΣΩ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΝ ΣΩΖΕΤΑΙ
ΚΙ ΑΣ ΕΧΩ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ
ΣΥΝΕΝΟΧΟ ΣΤΟ ΦΟΝΟ ΔΕ ΘΑ Μ ΕΧΕΤΕ
ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ
ΞΕΓΡΑΨΤΕ ΜΕ ΑΠ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΙΧΑ ΣΑΣ
ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΣΑΣ ΔΕ ΜΠΑΙΝΩ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΣΑΣ
"Ο Πατριωτισμός είναι έμφυτος στον άνθρωπο, μα εγώ είμαι Εθνικιστής"
-Κωστής Παλαμάς-
-= αλήτες ρουφιάνοι γιουτουμπουτατζήδες =-
- totispap
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

- Irc ψευδώνυμο: totispap
Re: Ευαγγελάτος: Συνένοχο στο φόνο δε θα μ' έχετε
Επαναστατικες κουβεντες, απο μεταξωτα βρακια...
Μοναχή το δρόμο επήρες,
εξανάλθες μοναχή.
Δεν είν’ εύκολες οι θύρες,
εάν η χρεία τες κουρταλεί.
εξανάλθες μοναχή.
- Astrea
- Καμμένος Ιδεογραφίτης

- Irc ψευδώνυμο: Astrea
- Φύλο: Γυναίκα
Τότι.. γιατι το λες αυτό? Ο καθένας ξεχωριστά.. ατομικά.. μπορεί να κάνει την διαφορά.. Είναι θέμα επιλογής
Αν κ οχι μόνο επιλογής, θα μας πανε οι καταστάσεις εκει!
Οταν θα πας σε νοσοκομείο κ σου ζητήσουν φακελάκι, θα το δώσεις? Οχι οπως πριν
Οταν δεν σε εξημηρετουν σε δημοσια υπηρεσία.. θα κάνεις υπομονή? Θα το ανεχτείς? Οχι όπως πριν
δυστυχώς θα αγριέψουμε.. αλλά κάποια πράγματα πρέπει να αλλάξουν... και όλα ξεκινάνε απο την αλλαγή του εαυτού μας! ΑΛΛΑΓΗ!
Αν κ οχι μόνο επιλογής, θα μας πανε οι καταστάσεις εκει!
Οταν θα πας σε νοσοκομείο κ σου ζητήσουν φακελάκι, θα το δώσεις? Οχι οπως πριν
Οταν δεν σε εξημηρετουν σε δημοσια υπηρεσία.. θα κάνεις υπομονή? Θα το ανεχτείς? Οχι όπως πριν
δυστυχώς θα αγριέψουμε.. αλλά κάποια πράγματα πρέπει να αλλάξουν... και όλα ξεκινάνε απο την αλλαγή του εαυτού μας! ΑΛΛΑΓΗ!
"Ανυπομονώ να δω όλο και περισσότερους ανθρώπους πρόθυμους ν' αντισταθούν στην κατεύθυνση στην οποία οδηγείται ο κόσμος μας..."
Rachel Corrie
Rachel Corrie
- totispap

Aν αυτο το κειμενο το εγραψε ο Ευαγγελατος για μενα ειναι αργα για αυτον,δουλευει σαν πρωτο ονομα στην δημοσιογραφια εδω και 15 χρονια,ξερει τα παντα και τους παντες,τα εχει κουκουλωσει 1000000 φορες και τωρα που βγηκε απο το συστημα απεκτησε φωνη?Οταν οριοταν λιγοι ανθρωποι τοσα χρονια αυτος που ηταν?
Εγω εχω την εντυπωση οτι απλως σαν σαιτ, ακολουθει την ταση του κοσμου και τιποτα αλλο.Τετοια κειμενα γραφονται απο παιδια εδω και χρονια,τοτε που ηταν διευθυντης ειδησεων γιατι δεν τα εβγαζε στη φορα,δεν τα πιστευε τοτε...?Οψιμοι επαναστατες..κατεβηκαν οι τσομπανεοι να μας πουν τι ειναι ο σαλουβαρδος..
Εγω εχω την εντυπωση οτι απλως σαν σαιτ, ακολουθει την ταση του κοσμου και τιποτα αλλο.Τετοια κειμενα γραφονται απο παιδια εδω και χρονια,τοτε που ηταν διευθυντης ειδησεων γιατι δεν τα εβγαζε στη φορα,δεν τα πιστευε τοτε...?Οψιμοι επαναστατες..κατεβηκαν οι τσομπανεοι να μας πουν τι ειναι ο σαλουβαρδος..
Μοναχή το δρόμο επήρες,
εξανάλθες μοναχή.
εξανάλθες μοναχή.
- Astrea
- Καμμένος Ιδεογραφίτης

- Irc ψευδώνυμο: Astrea
Για κάποιο λόγο δεν συνέδεσα το όνομα του Ευαγγελάτου με τα γραφώμενα.. μην σου πω οτι φαντάστηκα οτι το γραψε ο Παραπλανηση... ...
Οντως..έχεις απόλυτο δίκιο! τέτοια ωρα, τέτοια λόγια
"Ανυπομονώ να δω όλο και περισσότερους ανθρώπους πρόθυμους ν' αντισταθούν στην κατεύθυνση στην οποία οδηγείται ο κόσμος μας..."
Rachel Corrie
Rachel Corrie
- ArELa
- Founder-Administrator

- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Είδαμε και τα βαμβακερά βρακιά...totispap έγραψε:Επαναστατικες κουβεντες, απο μεταξωτα βρακια...
Κατά τα έργα και τις ημέρες του, κάνει φιλότιμη προσπάθεια ενημέρωσης και ξέφυγε απ'το σύστημα στο οποίο μπορούσε να παραμείνει καλοβολεμένος. Αυτό έχει κάποια αξία στη σκέψη μου και μπράβο του.
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- totispap

Δεν εφυγε Βικυ,τον διωξαν για τα νουμερα,αν αυριο τον ξαναφωναξουν πισω παλι τα ιδια θα κανει
Μοναχή το δρόμο επήρες,
εξανάλθες μοναχή.
εξανάλθες μοναχή.
- ArELa
- Founder-Administrator

Αν νομίζεις ότι δεν είχε προσφορές να πάει σε άλλο κανάλι και μάλιστα υψηλότατες, είσαι γελασμένος. Είχε, και μάλιστα σοβαρότατες και αξιοπρόσεκτες. Το λέω μετά λόγου γνώσεως αυτό.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- totispap

Η πορεια θα δειξει,οσο για τις προσφορες που λες,δεν ξερω αν θα ηθελε να παει καπου οπου δεν θα παρουσιαζε κεντρικο δελτιο ακομη και αν τα λεφτα ηταν πολλα.
Η ως τωρα παντως προσφορα αυτων των ανθρωπων στην ενημερωση (μετα απο απειρες ευκαιριες),ειναι εν ετη 2010,να προσπαθουν 50 ανθρωποι του λαου με βιντεο και μπλογκς προσωπικα,να ενημερωσουν με την αληθεια τον κοσμο.Αυτο ,σορρυ,αλλα δεν το ξεχναω με τιποτα,τα πραγματα θα ηταν αλλιως αν τα λεγανε οταν επρεπε και οχι κατοπιν εορτης..
Η ως τωρα παντως προσφορα αυτων των ανθρωπων στην ενημερωση (μετα απο απειρες ευκαιριες),ειναι εν ετη 2010,να προσπαθουν 50 ανθρωποι του λαου με βιντεο και μπλογκς προσωπικα,να ενημερωσουν με την αληθεια τον κοσμο.Αυτο ,σορρυ,αλλα δεν το ξεχναω με τιποτα,τα πραγματα θα ηταν αλλιως αν τα λεγανε οταν επρεπε και οχι κατοπιν εορτης..
Μοναχή το δρόμο επήρες,
εξανάλθες μοναχή.
εξανάλθες μοναχή.
- ArELa
- Founder-Administrator

Δεν διαφωνούμε επί της ουσίας καρδιά μου.
Απλά δείχνω καλή πίστη, ή προσπαθώ να τη δείχνω όσο μπορώ.
Συμφωνώ απολύτως στο...

Απλά δείχνω καλή πίστη, ή προσπαθώ να τη δείχνω όσο μπορώ.
Συμφωνώ απολύτως στο...
Αυτό να λέγεται!Η πορεια θα δειξει,
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Polikos Arkoudos
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης

ωωωω τιμή μουAstrea έγραψε:Για κάποιο λόγο δεν συνέδεσα το όνομα του Ευαγγελάτου με τα γραφώμενα.. μην σου πω οτι φαντάστηκα οτι το γραψε ο Παραπλανηση... ...![]()
"Ο Πατριωτισμός είναι έμφυτος στον άνθρωπο, μα εγώ είμαι Εθνικιστής"
-Κωστής Παλαμάς-
-= αλήτες ρουφιάνοι γιουτουμπουτατζήδες =-
Διακρίνω μία τάση φυγής των ποντικών από το σκάφος.
Δείτε και την ελευθερορυπία:
http://www.enet.gr/?i=issue.el.home&dat ... &id=158810
Αν μας θεωρούν αμνήμονες, απατώνται.
Δείτε και την ελευθερορυπία:
http://www.enet.gr/?i=issue.el.home&dat ... &id=158810
Αν μας θεωρούν αμνήμονες, απατώνται.
Ἀταλαίπωρος τοῖς πολλοῖς ἡ ζήτησις τῆς ἀληθείας, καὶ ἐπὶ τὰ ἑτοῖμα μᾶλλον τρέπονται. Θουκ. Α20
Προειδοποίηση: Ό,τι γράφετε ΘΑ χρησιμοποιηθεί εναντίον σας!
ΕΤΥΜΩΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ;)
Προειδοποίηση: Ό,τι γράφετε ΘΑ χρησιμοποιηθεί εναντίον σας!
ΕΤΥΜΩΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ;)
- ILLUVATAR85
- Σούπερ Ιδεογραφίτης

- Irc ψευδώνυμο: ILLUVATAR85
- Έλαβε Likes: 1 φορά
Πρώτον ο κος Ευαγγελάτος χαίρει της άκρας συμπάθειας μου μόνο κια μόνο για την εκπομπή που είχε πάλαι ποταί στον ΑΝΤ1 με τίτλο "Αποδείξεις" που όπως και ο κος Αυτίας μας άνοιγαν τα μάτια στι τι υπάρχει στην κοινωνία μας και κυρίως στα κακώς κείμενα της.
Αλλά ο κος Ευαγγελάτος αν και μου είναι συμπαθείς πρέπει πρώτος να κάνει ποίο δρυμή αυτοκριτική στον εαυτό του κυρίως λόγω του αξιώματος που κατείχε (ναι κύριοι το να είσαι δημοσιογράφος τέτοιου κύρους τις μέρες μας ισοδυναμεί με αξίωμα!) και να μην συμπεριφέρεται και αξιώνει να γίνει μία "μονάδα" όπως εγώ, εσείς ή ο όποιος άλλος, αυτοί οι άνθρωποι μπορούν και πρέπει να αφυπνήσουν συνειδήσεις και δυστυχώς αν και ο κος Ευαγγελάτος κατάφερε να ανοίξει μάτια δεν κατάφερε ίσως και του διττού ρόλου που έχει το επάγγελμα του που πολλές φορές είναι κόκκινο πανί γία όλες τις παρατάξεις ένθεν και ένθεν να λέει μόνο ότι βλέπει και μόνο αυτό που βλέπει χωρίς να μπαίνει ο ίδιος στο επωνύμος στο παιχνίδι της συνωμοσιολογίας.
Αυτά είχα να πώ.
Αλλά ο κος Ευαγγελάτος αν και μου είναι συμπαθείς πρέπει πρώτος να κάνει ποίο δρυμή αυτοκριτική στον εαυτό του κυρίως λόγω του αξιώματος που κατείχε (ναι κύριοι το να είσαι δημοσιογράφος τέτοιου κύρους τις μέρες μας ισοδυναμεί με αξίωμα!) και να μην συμπεριφέρεται και αξιώνει να γίνει μία "μονάδα" όπως εγώ, εσείς ή ο όποιος άλλος, αυτοί οι άνθρωποι μπορούν και πρέπει να αφυπνήσουν συνειδήσεις και δυστυχώς αν και ο κος Ευαγγελάτος κατάφερε να ανοίξει μάτια δεν κατάφερε ίσως και του διττού ρόλου που έχει το επάγγελμα του που πολλές φορές είναι κόκκινο πανί γία όλες τις παρατάξεις ένθεν και ένθεν να λέει μόνο ότι βλέπει και μόνο αυτό που βλέπει χωρίς να μπαίνει ο ίδιος στο επωνύμος στο παιχνίδι της συνωμοσιολογίας.
Αυτά είχα να πώ.
Η δημοκρατία δεν συνίσταται σε ισότητα,συνίσταται σε ανισότητα που οφείλει να είναι δίκαιη-Σόλων
Όλοι φοβούνται ένα βρώμικο όνομα μα όχι μία βρώμικη συνείδηση-Πλίνιος
Μην σε ανησυχεί αυτό που βλέπεις, τίποτα δεν συμβαίνει μόνο του-Ρόαν
O σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα, ο σκοπός είναι τα μέσα-Δραγώνας
Όλοι φοβούνται ένα βρώμικο όνομα μα όχι μία βρώμικη συνείδηση-Πλίνιος
Μην σε ανησυχεί αυτό που βλέπεις, τίποτα δεν συμβαίνει μόνο του-Ρόαν
O σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα, ο σκοπός είναι τα μέσα-Δραγώνας