Το νομοσχέδιο πέρασε

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Το νομοσχέδιο πέρασε

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 06 Μάιος 2010, 19:42

Το νομοσχέδιο που πέρασε με τη διαδικασία του κατεπείγοντος
πέρασε με : 296 συνολικές ψήφους.

172 είπαν Ναι,
121 Οχι
και Παρών 3

Η Ντόρα ψήφισε "ναι" και διεγράφη από την Ν.Δ.

Ο Παπανδρέου διέγραψε Δημαρά, Σακοράφα, Οικονόμου και όσους ψήφισαν "παρών" αντί για "ναι".

Ο Καρατζαφέρης ψήφισε "ναι" και ζητάει οικουμενική κυβέρνηση. (Να χαρώ εγώ αντινεοταξίτη της συμφοράς )
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Re: Το νομοσχέδιο πέρασε

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 06 Μάιος 2010, 19:45

Μηνύματα αναγνωστών του τρωκτικού για τη Βουλή:

Καλό ταξίδι ντορα

Σαν να μην έγινε τίποτα χθες, σαν να μην ακούνε μέσα στην βουλή τις φωνές του κόσμου απ'έξω,σαν να μην έχουν καρδιά οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και του ΛΑΟΣ υπερψήφισαν το νομοσχέδιο που μας οδηγεί ολοταχώς στον γκρεμό. Στην φτώχεια. Στην πείνα. Στην εξαθλίωση...

3 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ με λίγο περισσότερη καρδιά και αξιοπρέπεια από τους υπολοίπους είπαν "όχι" στην γραμμή και δεν συμφώνησαν στην δολοφονία του Ελληνικού Λαού και η απάντηση ήταν ΔΙΑΓΡΑΦΗ.

ΣΑΜΑΡΑΣ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.ΕΥΓΕ ΚΑΘΑΡΙΣΕΣ ΤΗΝ ΚΟΠΡΟ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!

να χαρω εγω δημοκρατια,172 ατομα να αποφασιζουν για το θανατο ενος ολοκληρου λαου.μπραβο στον σοσιαλιστη πρωθυπουργο.να ζητησει τωρα και απο τους ψηφοφορους του που κατεβηκαν χθες στη διαδηλωση να μην τον ξαναψηφισουν.

Μην ασχολειστε με τις διαγραφες...οι διαγραφες ετσι κι αλλιως μας αφηνουν αδιαφορους ειναι και αυτες ενα πολιτικο τρικ προκειμενου να αποπροσανατολισουν απο το κυριο θεμα μας που ειναι τα δυσβασταχτα οικονομικα μετρα που περνειπλεον η κυβερνηση....απο αυριο αρχιζουν ακομα πιο δυσκολες εποχες για την ελλαδα μας δυστυχως.....

ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΧΑΖΟΚΟΜΜΑΤΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ..ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΥΡΙΟ ΧΩΡΙΣ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΛΠΙΔΑ...ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΠΩΣ Η ΕΛΠΙΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΕΘΑΙΝΕΙ..ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΑΝ...ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ..

ti diki sas anikonotita xronon na paragete ergo se oti afora tin ikonomia tis xoras tha plirosoume emis tora.gine oti egine ston titaniko...emis pou taksidevoume b thesi ston pato ke sis sta armenaaaaaaaaa

για ακόμα μία φορά θα αποπροσανοτολίσουν τον κόσμο αφού πλέον όλοι θα ασχοληθούν με τις διαγραφές και κανένας με την ουσία του πράγματος! οτι δηλαδή οσα μας έλεγαν πως δεν θα συμβούν, ήρθαν!
Όλοι στο ίδιο παιχνίδι είναι κ εμείς απλά τους παρακολουθούμε

Οποιο προβατο βγει απο το μαντρι το τρωει ο λυκος!!
Εκτος και αν μπουν σε αλλο μαντρι.

Ντροπή στο Γερμανοτσολιά Καρατζαφέρη τη κόρη του εφιάλτη.

ΚαρατζΑφέρη, σε ψηφίσαμε τρεις φορές εγώ και η οικογένειά μου.

Τη ψήφο μας πίσω ΤΩΡΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΑΛΗΤΗ

ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ....
ΚΑΠΟΤΕ ΟΙ 300 ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...
ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 300....

Επιτέλους Ελεύθεροι! Ο Προδότης Σαμαράς μας χάρισε ένα απρόσμενο ΔΩΡΟ! Εκείνος ας πορεύεται με την νέα ΠΟΛΑΝ του στον καιάδα της ανυποληψίας! Εμείς ψηφίζουμε ΝΑΙ στην Ευρώπη! ΝΑΙ στη Φιλελεύθερη Ελλάδα! Ναι στη Νέα Ελλάδα! ΟΧΙ στα ΝΕΟΔΕΞΙΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ του ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗ ΔΙΑΓΡΑΦΕΑ με τις εμμονές! Μπράβο, Ντόρα μας! Προχώρα! Μας έκανες ΕΘΝΙΚΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ!

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ... ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ...; ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ...; ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ;;; Α ΡΕ ΚΟΥΜΠΟΥΡΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ... ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ ΤΟΣΟ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ... ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΜΑΙ ΣΤΑ ΕΔΡΑΝΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ...

Αφού αν κάποιος βουλευτής ψηφίσει κάτι διαφορετικό άπο αυτό που ορίζει η κοινοβουλευτική του ομάδα διαγραφετε τότε γιατί χρειαζόμαστε 300; Ας κρατήσουμε λοιπόν έναν από κάθε κόμμα και το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο. Σκεφτείτε ποσά χρήματα θα εξοικονομησουμε μονο από τους μισθούς και τις συντάξεις τους...

http://troktiko.blogspot.com/2010/05/bl ... _1804.html

Να τους ρωτήσουμε ρε παιδιά να μας πουν πως θα έπαιρνα το μισθό μου τον Ιούνη... Τους αγωνιστές της μ...ς. Απ' ότι ακούω διαγράφησαν κι όλας. Οι τύποι πήγαν να το παίξουν μάγκες σε ένα δίλημμα που αφορά το αν θα χρεοκοπήσει η χώρα... Ντροπή τους. Και μην ακούσω αηδίες για το δικαίωμα σε άλλη άποψη. Αν ήταν να μην είναι σίγουρο το πέρασμα των μέτρων μέχρι και η Παπαρήγα ναι θα ψήφιζε!

Τα έχεις ετοιμάσει όλα εξ αρχής και είχες έτοιμες και τρεις σελίδες σε
περίπτωση διαγραφής

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΝΤΟΡΑ!!!
"Εδώ καράβια χάνονται, βαρκούλες αρμενίζουν"

Γιατί τους διέγραψαν από τα κόμματα τους? Επειδή δεν πήγαν με τα νερά? Φασισμός ακόμη και εκεί!!

Αυτή είναι η δημοκρατία μας!!! Όποιος διαφωνεί διαγράφεται! Και του ζητείται να παραδώσει την έδρα του, για να μπει κάποιος άλλος που δεν θα λέει όχι! Αίσχος, αηδία, ντροπή! Σας διαγράφουμε όλους ρε ξεφτιλισμένοι!

: re dromo oloi.paretithite oloi kai figete makria afu afisete ta panta.akinita-kinita-xrimata.tha sas dioksi o kosmos kai tha ponesi poly

ΝΑ ΔΩ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΥΤΑ ΤΑ 172 ΝΑΙ,Ε ΡΕ ΦΑΠΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΘΝΟΜΗΤΕΡΕΣ ΜΑΣ.

Η Ντορα με την Νεα Δημοκρατια είναι αυτό που λενε\'\'η αγάπη στην αρχή σε πιάνει στη φάκα και μετά σε αφήνει μαλακα!!!!!!!

Μπράβο στον Αντώνη Σαμαρά λαο για το μεγάλο ΟΧΙ αλλά και για το ξεκαθάρισμα του κόμματος από τη κόπρο του Αυγείου.
Μπράβο Αντώναρε σε λίγους μήνες θα είσαι παντοδύναμος πρωθυπουργός.

Τιμή και δόξα στους 3. Κε Καρατζαφέρη λυπάμαι που σας ψήφισα, πρώτη και τελευταία φορά, είχαν δίκιο οι φίλοι μου για εσάς. Εφιάλτη μας.

ΣΒΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥ ΣΒΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

http://troktiko.blogspot.com/2010/05/bl ... _9969.html
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικα-Ελεύθερο βήμα”