κρούσματα ρατσισμού από τον ευλογημένο λαό....
- harosnikos
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης

- Irc ψευδώνυμο: harosnikos
- Φύλο: Άνδρας
- harosnikos
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Re: κρούσματα ρατσισμού από τον ευλογημένο λαό....
δεν είναι απλά προκλητικοί...είναι ζώα....και ζητώ συγνώμη από τα κακόμοιρα ζώα που τα συγκρίνω με τέτοια κτήνη...aims έγραψε:τα ειδα σε μπλογκς..
πολυ προκλητικοι..
τα βίντεο τα βρήκα εδώ...
http://www.antipliroforisi.blogspot.com/
- Aiolos
- Aνενεργός χρήστης
- Έλαβε Likes: 2 φορές
- Επικοινωνία:
Κάθε φορά που θεωρώ πως πλέον είδα τη βαρβαρότητα από την οποία διακατέχονται οι εβραίοι, σε όλη την έκτασή της, τελικά αποδεικνύεται πως έκανα λάθος!
[img]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:-CPF ... omeis8.jpg[/img]
"Ακολουθούν την πιο σωστή πολιτική όσοι απέναντι των ίσων δεν υποχωρούν, απέναντι των ισχυροτέρων συμπεριφέρονται με φρόνηση και απέναντι των κατωτέρων είναι μετριοπαθείς" - Θουκυδίδης
"Ακολουθούν την πιο σωστή πολιτική όσοι απέναντι των ίσων δεν υποχωρούν, απέναντι των ισχυροτέρων συμπεριφέρονται με φρόνηση και απέναντι των κατωτέρων είναι μετριοπαθείς" - Θουκυδίδης
- Acid{RFE}
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης

- Irc ψευδώνυμο: Acid{RFE}
- Έδωσε Likes: 3 φορές
- Έλαβε Likes: 1 φορά
Εντάξει δεν βρίσκω κάτι το τραγικό, ο ένας είπε ότι είναι ρατσιστής, γιατί πόσοι απο εμάς δεν γουστάρουμε
τους Μουσουλμάνους; Εγώ ένα κουλό που άκουσα, είναι ότι οι Ραββίνοι σφάζουν κόκορα και τον κρατούν
ψηλά και πέφτει το αίμα επάνω τους κι έτσι εξαγνίζονται οι αμαρτίες τους. Και το άλλο το βίντεο που
πρέπει να σοκάρει είναι το εξής:
Άλλωστε είναι γνωστό ότι δεν γουστάρουν τους Χριστιανούς οι Εβραίοι, όχι όλοι οι περισσότεροι, διότι οι
Ραββίνοι που είναι δάσκαλοι αυτό τους μαθαίνουν, δεν πιστεύουν στον Χριστό, οπότε δεν κολάνε να τον
χλευάσουν, κοροϊδέψουν, ή οτιδήποτε άλλο. Αυτή έχουν την Π. Διαθήκη {Και όχι μόνο} όχι την
Καινή. Δεν το βρίσκω περίεργο να μην γουστάρουν Χριστιανούς...γενικά όσους πιστεύουν στον Χριστό,
αλλά ειδικά Χριστιανούς!!!
Δείτε ένα συγκεκριμένο βίντεο:
τους Μουσουλμάνους; Εγώ ένα κουλό που άκουσα, είναι ότι οι Ραββίνοι σφάζουν κόκορα και τον κρατούν
ψηλά και πέφτει το αίμα επάνω τους κι έτσι εξαγνίζονται οι αμαρτίες τους. Και το άλλο το βίντεο που
πρέπει να σοκάρει είναι το εξής:
Άλλωστε είναι γνωστό ότι δεν γουστάρουν τους Χριστιανούς οι Εβραίοι, όχι όλοι οι περισσότεροι, διότι οι
Ραββίνοι που είναι δάσκαλοι αυτό τους μαθαίνουν, δεν πιστεύουν στον Χριστό, οπότε δεν κολάνε να τον
χλευάσουν, κοροϊδέψουν, ή οτιδήποτε άλλο. Αυτή έχουν την Π. Διαθήκη {Και όχι μόνο} όχι την
Καινή. Δεν το βρίσκω περίεργο να μην γουστάρουν Χριστιανούς...γενικά όσους πιστεύουν στον Χριστό,
αλλά ειδικά Χριστιανούς!!!
Δείτε ένα συγκεκριμένο βίντεο:
[img]http://img339.imageshack.us/img339/6128/74384781.jpg[/img]
ΕΝ ΟΙΔΑ...ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ
- harosnikos
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης

προσωπικά τα έχω δει σχεδόν όλα που αφορούν τα μούτρα τους..
πάρτε και κάνα κοτοπουλάκι να έρθετε στα ίσια σας...
..
πάρτε και κάνα κοτοπουλάκι να έρθετε στα ίσια σας...
..
- Acid{RFE}
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Χάχαχαχα που το βρήκες ρε θηρίο, και έψαχνα να βρώ να στο βάλω να το δείς.. 
ΕΝ ΟΙΔΑ...ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ
- harosnikos
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης

τα έχω δει σχεδόν όλα....κάτσε να βρω και κάνα που σφάζουν τα ζωα με τελετουργικό τρόπο....Acid{RFE} έγραψε:Χάχαχαχα που το βρήκες ρε θηρίο, και έψαχνα να βρώ να στο βάλω να το δείς..
- harosnikos
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης

"Kosher":Σφάζοντας τις αγελάδες με τελετουργικό τρόπο
Το βίντεο που ακολουθεί είναι απο σφαγείο "Kosher" όπου οι Εβραίοι σφάζουν την αγελάδα σύμφωνα με το δικό τους τυπικό.Πρέπει λένε το ζώο να έχει σφαχθεί με συγκεκριμένο τρόπο απο ραβίνο για να μπορούν οι υπόλοιποι Εβραίοι να το φάνε.Υπάρχουν μάλιστα και ειδικά εστιατόρεια "Kosher" που σερβίρουν τέτοιο κρέας σε Εβραίους.

από http://www.goveg.com/undercover-agri.asp
αρθρο ...http://antipliroforisi.blogspot.com/2009/09/kosher.html
Το βίντεο που ακολουθεί είναι απο σφαγείο "Kosher" όπου οι Εβραίοι σφάζουν την αγελάδα σύμφωνα με το δικό τους τυπικό.Πρέπει λένε το ζώο να έχει σφαχθεί με συγκεκριμένο τρόπο απο ραβίνο για να μπορούν οι υπόλοιποι Εβραίοι να το φάνε.Υπάρχουν μάλιστα και ειδικά εστιατόρεια "Kosher" που σερβίρουν τέτοιο κρέας σε Εβραίους.

από http://www.goveg.com/undercover-agri.asp
αρθρο ...http://antipliroforisi.blogspot.com/2009/09/kosher.html
- Acid{RFE}
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Τι τραβάνε κι αυτά τα ζώα για να τα τρώμε έ, καλά φίλε μην νομίζεις, παντού έτσι τα σφάζουν, είχα βίντεο απο σφαγείο, που τα σήκωναν απ'το πόδι, και είχαν κάτω τρύπα για να μπαίνει το αίμα, και αυτό το αίμα το κάνανε σαλάμι, νομίζω Γερμανοί ήταν.
Καλά έλεγαν τελικά οι σοφοί, έλεγε ο Πυθαγόρας: « Όσον καιρό οι άνθρωποι θα σφάζουν ζώα, θα σφάζονται μεταξύ τους ». Αυτό θα πεί σοφός, στο γίγνεσθαι.
Τα βλέπω κάτι τέτοια βίντεο και αισθάνομαι τύψεις που τρώω κρέας...
Καλά έλεγαν τελικά οι σοφοί, έλεγε ο Πυθαγόρας: « Όσον καιρό οι άνθρωποι θα σφάζουν ζώα, θα σφάζονται μεταξύ τους ». Αυτό θα πεί σοφός, στο γίγνεσθαι.
ΕΝ ΟΙΔΑ...ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ
- harosnikos
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης

- harosnikos
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Acid{RFE} έγραψε:Τι τραβάνε κι αυτά τα ζώα για να τα τρώμε έ, καλά φίλε μην νομίζεις, παντού έτσι τα σφάζουν, είχα βίντεο απο σφαγείο, που τα σήκωναν απ'το πόδι, και είχαν κάτω τρύπα για να μπαίνει το αίμα, και αυτό το αίμα το κάνανε σαλάμι, νομίζω Γερμανοί ήταν.
το ξέρω τα ζώa τραβάνε τα πάνδεινα...ας κόψουμε λιγάκι,έως πολύ το κρέας...είναι κρίμα....
Experts in animal welfare, veterinary medicine, and slaughter systems reviewed the disturbing footage recorded inside the slaughterhouse and noted the following about the abuses documented by PETA:
-Cows remained conscious for as long as two minutes after their throats were cut open.
-A worker ripped into conscious cows' throats with a metal hook in order to make the bleeding process go faster.
-Cows were handled improperly, resulting in fear and stress just prior to slaughter.
-Workers removed identification tags by mutilating live cows' ears.
αυτά αναφέρονται για το πρώτο βίντεο με τους σφαγείς kosher....
- Acid{RFE}
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Φίλε μου δές τι συμβαίνει στην γή μας http://www.documentingreality.com/forum ... raq-17810/. Μπές στο σάιτ και πάνω λίγο κάτω και πάτα το βιντεάκι.
Προειδοποίηση: Μην το δείς κάποιος που δεν ξέρει τι είναι είναι αποκεφαλισμός ανθρώπου, πραγματικός, απο Μουσουλμάνους, και κοντινή λήψη.
Προειδοποίηση: Μην το δείς κάποιος που δεν ξέρει τι είναι είναι αποκεφαλισμός ανθρώπου, πραγματικός, απο Μουσουλμάνους, και κοντινή λήψη.
ΕΝ ΟΙΔΑ...ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ
- harosnikos
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης

δυστυχώς το έχω δει.... και έχω δει και πως τιμωρούνται οι παραβάτες μουσουλμανοι,με λιθοβολισμούς...κόψιμο χεριών,ποδιών,γλώσσας,κτλπ.....τα εγκρίνει όλα αυτά η θρησκεία τους αν πρόσεξες τα σχολια των ατόμων από κάτω,δείχνουν να το απολαμβάνουν...χαίρονται που το βλέπουν από τόσο κοντά....ο κόσμος γέμισε τρέλα και κακία...
- Acid{RFE}
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Ά οπότε έχεις σφαιρική ιδέα του τι γίνεται στον κόσμο, κι εγώ τα έχω δεί αυτά απο περιέργια, στον δρόμο που τους κόβους τις γλώσσες, τα χέρια, και το πέος. Βαρβαρικά πράγματα, άσχημα, κάποτε πρέπει να εκλείψουν, πού σε ρε Μ. Αλέξανδρε...
ΕΝ ΟΙΔΑ...ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ
- harosnikos
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Ας ελπίσουμε να αλλάξουν όλα προς το καλύτερο...οι πληροφορίες που σχετίζονται με το άμεσο μέλλον είναι ευοίωνες...ακόμα και οι πιο τρομακτικές...με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα επέλθει πάλι ισορροπία στον πλανλητη...
- Mantam Froufrou
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης

- Φύλο: Γυναίκα
Ναι, όταν αποκεφαλίσουμε ο ένας τον άλλον...με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα επέλθει πάλι ισορροπία στον πλανλητη...
Δε βαριέσαι, κάποτε θα μας αποβάλλει αυτό το σύμπαν ως σκουπίδια, και θα γλυτώσουν και οι αγελάδες κι εμείς!
Την ψυχοθεραπεία μου την κάνω εδώ: http://www.alchemyofnature.blogspot.gr/
- ArELa
- Founder-Administrator

- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Mέσα σ'αυτόν τον ζόφο, την πίκρα, την ανασφάλεια, τον φόβο, το ίδιο νιώθω κι εγώ. Αν έχω επηρεαστεί από κάτι, σας διαβεβαιώ, δεν είναι απ'τα χημικά που μας ψεκάζουν τα λαμόγια, αλλά μάλλον από τον Άικ που δηλώνει σχεδόν κατηγορηματικά και πάντως με βεβαιότητα ότι ως το 2016 θα'χουν ανατραπεί πολλά...harosnikos έγραψε:Ας ελπίσουμε να αλλάξουν όλα προς το καλύτερο...οι πληροφορίες που σχετίζονται με το άμεσο μέλλον είναι ευοίωνες...ακόμα και οι πιο τρομακτικές...με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα επέλθει πάλι ισορροπία στον πλανλητη...
Η ισορροπία στον πλανήτη θ'ακολουθήσει όταν θα ισορροπήσει και η ισορροπία στον ψυχισμό και στη σκέψη των ανθρώπων. Αυτές τις μέρες ζούμε σενάρια παραλόγου και μέσα σ'αυτό, φυσικό είναι να γινόμαστε δέκτες διττών λογισμών που μπαχαλεύουν το μυαλό μας... Μπαχάλεμα που μας κάνει ας πούμε να φρικάρουμε με ένα γατάκι που εγκλωβίστηκε σ'ένα ψηλό κλαρί δέντρου και κινδυνεύει η ζωή του, να χειροκροτούμε καθ'υπερβολήν τους πυροσβέστες που θα πάνε με μια σκάλα να το κατεβάσουν, αλλά παράλληλα να μένουμε απαθείς , να "συνηθίζουμε", στην ιδέα ακόμα και στις εικόνες... Να κάνουμε εν ολίγοις γαργάρα τις απίστευτες σφαγές/εξοντώσεις ανθρώπων που εκτελούν τα λαμόγια είτε με χειρουργικούς βομβαρδισμούς (Ιρακ), είτε με τα εμβόλια του ΟΗΕ στον τρίτο κόσμο που μεταδίδουν το AIDS (για να βοηθήσουν τα παιδάκια, ξέρετε), είτε με τα ΑΝΑΡΡΙΘΜΗΤΑ πλέον κέρατα που επιτίθενται στον οργανισμό μας και τα οποία οι ίδιοι φροντίζουν να δεχόμαστε είτε με ηλεκτρονικά ματζαφέρια, είτε μέσω τροφίμων, είτε μέσω νερού, είτε μέσω αέρος...
Τα τελευταία μπορούμε να τα δούμε πλέον κάπως αποστασιοποιημένα, ενώ μας έχουν "επιτρέψει" να βγάζουμε όλο το συναίσθημα συμπόνιας, για τα ζώα.
Μην παρεξηγηθώ, το βρίσκω σωστό, φυσιολογικό και ανθρώπινο να βγαίνει αυτό το συναίσθημα για τα ζώα. Κι εγώ το βγάζω, γιατί τα λατρεύω... Βρίσκω όμως με την ίδια λογική, αφύσικο και λάθος να μη μας βγαίνει το ανάλογο σε ένταση συναίσθημα μπροστά στα ανθρώπινα δεινά που μαστίζουν τον πλανήτη... Κάτι δεν πάει καλά μ'αυτή την εικόνα, ε;
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- KELAINO
- Σούπερ Ιδεογραφίτης

- Irc ψευδώνυμο: Κελαινώ
Αυτό το αίσθημα προς τα ζώα παρατηρείται στις δυτικές κοινωνίες, που οι άνθρωποι δεν αισθάνονται να απειλούνται από τα ζώα και τη φύση γενικότερα. Το αίσθημα συμπόνοιας αυξάνει όσο λιγότερο αιστανόμαστε να μας απειλούν τα όντα που καλούμεθα να συμπονέσουμε.ArELa έγραψε:... Βρίσκω όμως με την ίδια λογική, αφύσικο και λάθος να μη μας βγαίνει το ανάλογο σε ένταση συναίσθημα μπροστά στα ανθρώπινα δεινά που μαστίζουν τον πλανήτη... Κάτι δεν πάει καλά μ'αυτή την εικόνα, ε;
Ζώα, παιδιά, γυναίκες, δάση, λουλουλάκια... ακίνδυνα πράγματα... κρίμα είναι...
Just close your eyes and smell the seagulls
- harosnikos
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Εγώ έχω διαπιστώσει στα 30 χρόνια μου πως το πιο επικίνδυνο ζώο είναι ο άνθρωπος...είμαστε η αιτία που έχουν καταστραφεί τα πάντα...δεν σεβόμαστε την φύση και κατ'επέκτασην δεν σεβόμαστε τη ζή και τον ίδιο μας τον εαυτό...η ισόρροπία θα επέλθει μέσα από ένα μεγάλο σόκ....τι είδους σοκ θα είναι θα το μάθουμε όταν συμβεί...
όποιος δεν έχει αγάπη για τα ζώα δεν μπορεί να αγαπήσει ούτε τον ίδιο του τον εαυτό..που είναι το μεγαλύτερο ζώο....
όποιος δεν έχει αγάπη για τα ζώα δεν μπορεί να αγαπήσει ούτε τον ίδιο του τον εαυτό..που είναι το μεγαλύτερο ζώο....