Ερώτηση κρίσεως...

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Ερώτηση κρίσεως...

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 29 Απρ 2010, 09:44

Μου τέθηκε σε ΡΜ (από φίλο στο youtube) ένα ερώτημα, κι αφού έχω πλήρη μεσάνυχτα και δεν είμαι σε θέση να απαντήσω, σκέφτηκα να το θέσω κι εγώ με τη σειρά μου εδώ, μπας και μας διαφωτίσει κάποιος γνώστης:

Είδα πρίν λίγο το ντοκυμαντέρ Money Masters http://www.youtube.com/watch?v=d1mCANRA ... re=related και αναρωτιέμαι (έψαξα αρκετά αλλά δεν μπορώ να το βρώ πουθενά).
Ποιοί είναι οι μέτοχοι της Κετρικής Τράπεζας της Ελλάδας;Βρήκα για όλες τις ιδιωτικές συμπεριλαμβανομένου της Εθνικής αλλά όχι της Κεντρικής.Θα εκτιμούσα οποιαδήποτε πληροφορία και ευχαριστώ εκ των προτέρων.
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
harosnikos
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: harosnikos
Φύλο: Άνδρας

Re: Ερώτηση κρίσεως...

Δημοσίευση από harosnikos » Πέμ 29 Απρ 2010, 09:50

.......ακυρο.....
Άβαταρ μέλους
Exciter
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Exciter » Πέμ 29 Απρ 2010, 10:19

ArELa έγραψε:Ποιοί είναι οι μέτοχοι της Κετρικής Τράπεζας της Ελλάδας;Βρήκα για όλες τις ιδιωτικές συμπεριλαμβανομένου της Εθνικής αλλά όχι της Κεντρικής.Θα εκτιμούσα οποιαδήποτε πληροφορία και ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Όταν λέει Centra Bank of Greece εννοεί την Τράπεζα της Ελλάδος (ΤτΕ), την μόνη που έχει (είχε για την ακρίβεια) εκδοτικό δικαίωμα.

Είναι από τις ελάχιστες κεντρικές τράπεζες που είναι εισηγμένες σε χρηματιστήριο. Το παράξενο είναι ότι δεν έχει στο site του ΧΑΑ πληροφοριές για τους μετόχους της στην "ταυτότητα" της εταιρείας http://www.ase.gr/content/gr/Companies/ ... asp?CID=53, ούτε καν κάποιο ενημερωτικό δελτίο. Και δεν έχει καν υπεύθυνο εξυπηρέτησης μετόχων, όπως υποχρεούνται να έχουν οι εισηγμένες.

Επίσης, στο site της ίδιας της ΤτΕ εδώ http://www.bankofgreece.gr/Pages/default.aspx δεν έχει τις συνήθεις ενότητες για τους μετόχους που έχουν υποχρεωτικά όλες οι εισηγμένες.

Θα το κοιτάξω λεπτομερέστερα το βράδυ... πάντως οι μετοχές της είναι ονομαστικές, δλδ υπάρχει μετοχολόγιο.
Ἀταλαίπωρος τοῖς πολλοῖς ἡ ζήτησις τῆς ἀληθείας, καὶ ἐπὶ τὰ ἑτοῖμα μᾶλλον τρέπονται. Θουκ. Α20
Προειδοποίηση: Ό,τι γράφετε ΘΑ χρησιμοποιηθεί εναντίον σας!
ΕΤΥΜΩΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ;)
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 29 Απρ 2010, 10:28

Να'σαι καλά βρε Εξόριστε! :thumb:
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
harosnikos
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από harosnikos » Πέμ 29 Απρ 2010, 10:32

πολύ ενδιαφέρον...δειτε....απο ποστάρισμα στο ιντερνετ....
http://tvxs.gr/news/ελλάδα/πιο-ακριβά-τ ... ν-τραπεζών
Κάποια στιγμή πρέπει να μάθουμε σε ποιόν ανήκει η ΤτΕ, διότι δεν είναι δημόσια όπως κι εγώ πίστευα.

Σε ερώτησή μου προς την ΤτΕ για το ποιοι είναι μέτοχοι, πήρα την ακόλουθη απάντηση:

Κύριε,

Σε απάντηση του e-mail σας, παρακαλούμε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Χρηματιστηρίου Αθηνών, ακολουθώντας το link: http://www.ase.gr/content/gr/announceme ... 1_2009.xls (η Τράπεζα της Ελλάδος είναι στο νούμερο 260), στο οποίο εμφανίζονται οι μέτοχοι με ποσοστό πάνω από 5% των εισηγμένων.

Καθώς οι υπόλοιποι μέτοχοι κατέχουν ποσοστά μικρότερα του 5% έκαστος, η Τράπεζα δεν υποχρεώνεται σε ανακοίνωσή τους.

Τμήμα Γραμματείας

--------------

Τώρα, αν δείτε το xls αρχείο στο οποίο με ανέφεραν, θα δείτε ότι το μόνο όνομα που αναγράφεται είναι η ΔΕΚΑ Α.Ε (ποσοστό 6,600%), και με ένα απλό Google θα δείτε ότι φαίνεται να είναι μια κατασκευαστική εταιρία με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Επίσης θα δείτε και ένα ωραίο άρθρο στο Βήμα, για απάτες σχετικά με αγοροπωλησίες στο Χ.Α.

Περιμένω να δω επιτέλους μια σοβαρή έρευνα για την ΤτΕ, καθώς ήδη φάνηκε να υπαγορεύει την πολιτική της
κυβέρνησης, αποκρύπτει στοιχεία από το ελληνικό κοινό, και όπως φαίνεται από το παρών άρθρο βοηθάει να αυξηθεί το δημόσιο κέρδος.
Άβαταρ μέλους
Exciter
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Exciter » Πέμ 29 Απρ 2010, 10:43

harosnikos έγραψε:
Τώρα, αν δείτε το xls αρχείο στο οποίο με ανέφεραν, θα δείτε ότι το μόνο όνομα που αναγράφεται είναι η ΔΕΚΑ Α.Ε (ποσοστό 6,600%), και με ένα απλό Google θα δείτε ότι φαίνεται να είναι μια κατασκευαστική εταιρία με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Επίσης θα δείτε και ένα ωραίο άρθρο στο Βήμα, για απάτες σχετικά με αγοροπωλησίες στο Χ.Α.

Περιμένω να δω επιτέλους μια σοβαρή έρευνα για την ΤτΕ, καθώς ήδη φάνηκε να υπαγορεύει την πολιτική της
Η google δεν είναι λύση για όλα.

Δημόσια Επιχείρηση Κινητών Αξιών είναι η ΔΕΚΑ... 100% θυγατρική του Δημοσίου, στην οποία έχουν περάσει οι μετοχικές συμμετοχές του.

Αυτό είναι ένδειξη ότι ο συντάκτης της παράθεσης δεν είναι και πολύ σχετικός. Τεσπα.

Στο ΧΑΑ υπάρχουν κανονισμοί για το πότε κάποιος πρέπει να δημοσιεύει το πόσο κατέχει σε μία εταιρεία, και κάτω από το 5% δεν υπάρχει καμία υποχρέωση.

Μπορεί όμως κάποιος να πάει σε μία Γενική Συνέλευση και να δει τουλάχιστον ποιοι εκπροσωπούνται... τα πλήρη πρακτικά των ΓΣ, μαζί με τους πίνακες μετόχων, συνήθως δεν δημοσιεύονται, αλλά εκ του νόμου πρέπει να είναι αναρτημένοι 48 ώρες πριν την Γ.Σ.
Ἀταλαίπωρος τοῖς πολλοῖς ἡ ζήτησις τῆς ἀληθείας, καὶ ἐπὶ τὰ ἑτοῖμα μᾶλλον τρέπονται. Θουκ. Α20
Προειδοποίηση: Ό,τι γράφετε ΘΑ χρησιμοποιηθεί εναντίον σας!
ΕΤΥΜΩΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ;)
Άβαταρ μέλους
harosnikos
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από harosnikos » Πέμ 29 Απρ 2010, 10:51

εγώ εστιάζω εδώ πέρα....

Σε ερώτησή μου προς την ΤτΕ για το ποιοι είναι μέτοχοι, πήρα την ακόλουθη απάντηση:

Κύριε,

Σε απάντηση του e-mail σας, παρακαλούμε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Χρηματιστηρίου Αθηνών, ακολουθώντας το link: http://www.ase.gr/content/gr/announceme ... 1_2009.xls (η Τράπεζα της Ελλάδος είναι στο νούμερο 260), στο οποίο εμφανίζονται οι μέτοχοι με ποσοστό πάνω από 5% των εισηγμένων.

Καθώς οι υπόλοιποι μέτοχοι κατέχουν ποσοστά μικρότερα του 5% έκαστος, η Τράπεζα δεν υποχρεώνεται σε ανακοίνωσή τους.

Τμήμα Γραμματείας

το αν είναι σχετικός η όχι δεν με απασχολεί και πολύ...η απάντηση που έλαβε μου αρκει...αν καταφέρετε να βρείτε τα ονόματα πειτε τα και σε μας...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικα-Ελεύθερο βήμα”