Φυλετισμός No 2

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Φύλο: Γυναίκα

Re: Φυλετισμός

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Δευ 23 Φεβ 2009, 14:22

Ένα άτομο μπορεί να αγαπάει και να φροντίζει τη Φυλή του, αυτό όμως σε ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ δε σημαίνει ότι τρέφει οποιαδήποτε αρνητικά συναισθήματα για τις άλλες φυλές.
:shock:

κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας μου φαίνεται!!! Οποιοδήποτε αρνητικό συναίσθημα: το να βρίζεις τους Εβραίους, τους μαύρους, τους κινέζους και όποιον δεν είναι λευκός, και ειδικότερα όποιον δεν είναι ΕΛΛΗΝΑΣ λευκός, δεν είναι αρνητικό συναίσθημα, είναι ...ορμονικό ξέσπασμα?! Έφηβοι είστε οι φυλετιστές?

Γιατί τότε ασχολείστε με ΟΟΟΟΟΟΛΟΥΣ τους άλλους και τους κατηγορείται για την κατάντια της δικής μας φυλής (και γένους) και δεν ασχολείστε να διορθώσετε τα κακώς κείμενα που δημιουργούμε οι ίδιοι οι Έλληνες (και οι λευκοί γενικώς) στην ίδια μας την φυλή, στο ίδιο μας το αίμα? Τί σας νοιάζει τί κάνει και τί λέει, ο ένας και ο άλλος? Είμαστε τελικά τόσο ηλίθιοι που δεν μπορούμε να πράξουμε ορθώς, και αντίθετα μας την φέρνουν μονίμως οι άλλοι? Δηλαδή, εμείς δεν φταίμε ποτέ, μόνο οι άλλοι φταίμε? Ε, αν ισχύει αυτό, τότε καλώς μας κάνουν, στο κάτω-κάτω ας υπερισχύσει ο εξυπνότερος, ο πιο μάγκας, ο πιο δυνατός...

Φτου κακά...λερώθηκα πάλι...
Την ψυχοθεραπεία μου την κάνω εδώ: http://www.alchemyofnature.blogspot.gr/
Άβαταρ μέλους
cris
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: andromeda

Δημοσίευση από cris » Δευ 23 Φεβ 2009, 14:23

Τα κομματια κειμενου που χρησιμοποιω ειναι απο μια παλαιοτερη δημοσιευση του ΑΙΘΕΡΟΔΡΟΜΟΥ! :D
Si me queras escrivir yas sabes mi paradero tercera
brigada mixta primera linea del fuego
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Δευ 23 Φεβ 2009, 14:35

Απλα ενημερωτικα...Το 33% των βραβειων Νομπελ εχει δοθει σε Εβραιους απο διαφορετικες χωρες...Α, ειδικοτερα τα Νομπελ Ιατρικης εχουν δοθει σε ενα ποσοστο περιπου 60 % κ παλι σε Εβραιους....
Οχι οτι συμφωνω με τη δραση τους, αντιθετα πιστευω οτι η ηγεσια τους κ οι παρατρεχαμενοι της ασκουν δολοφονικη πολιτικη οπως και πολλοι αλλα ας υπαρχει κ ενα υποβαθρο γι αυτα που λεμε!
Χρυσή μου σε βρίσκω αδιάβαστη! μα δεν ξέρεις πως εβραίοι ψηφίζουν (ή ελέγχουν αυτούς που ψηφίζουν) γι'αυτό ψηφίζονται κιόλας τόσοι εβραίοι? Έχουν παντού πλοκάμια!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΛΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, εγώ θα παραθέσω κάτι (αντικαθιστώντας μόνο την 'φυλή') απο ένα παλαιότερο μέλος σε παλαιότερη αντίστοιχη συζήτησή μας:
ΚΑΛΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΝΕΚΡΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ (είδες αγάπη και τρυφερότητα? Ανατριχιαστική μιλάμε!)
Άβαταρ μέλους
Apomakros
Φύλο: Άνδρας

Δημοσίευση από Apomakros » Δευ 23 Φεβ 2009, 14:58

Μαντάμ Φρουφρού έγραψε:ΚΑΛΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΝΕΚΡΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ
Μαντάμ, ανατρίχιασα !

:lol:
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Δευ 23 Φεβ 2009, 15:08

εγώ να δείς πώς είχα ανατριχιάσει τότε που το διάβαζα, και πού είχαν φτάσει οι τρίχες της κεφαλής μου και πώς κρατήθηκα να μην διαλύσω τον υπεροχότατο υπολογιστή μου!!!
:banghead:
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 23 Φεβ 2009, 15:50

Προσυπογράφω τις σκέψεις της Πέγκυς και πολλές από της Χρύσας, την οποία αντιμετώπισε με χιούμορ η Πέγκι, πράγμα που πρέπει να διευκρινίσω, γιατί δεν γνωρίζει (η Χρύσα) την διαδρομή της (Πέγκυς) ακόμα.

(Χρύσα μου, κάποια στιγμή πήγαινε στις οδηγίες να μάθεις το χειρισμό του quote, για να ποστάρεις πιο σωστά- ξεκινάς το "μάθημα" από 'δω http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic.php?p=219#p219 )

Σ'αυτό το σημείο να υπερτονίσω ως admin της παρούσης κοινότητας, ότι :\

τα ΙΔΕΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ ως κοινότητα, ΔΕΝ προσυπογράφουν/προάγουν/πρεσβεύουν ή υποστηρίζουν τις διαδρομές του μέλους ΑΒΑΤΟΝ, παρά το γεγονός ότι επιτρέπεται σύμφωνα με τον κανονισμό και τη φιλοσοφία τους, να τις εκφράζει στο πλαίσιο του σεβασμού της διαφορετικότητας και της ελευθερίας έκφρασης που πρεσβεύουν ως ιστότοπος.

Ευχαριστώ.
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
cris
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: andromeda

Δημοσίευση από cris » Δευ 23 Φεβ 2009, 15:56

ΑρΕλα έγραψε:(Χρύσα μου, κάποια στιγμή πήγαινε στις οδηγίες να μάθεις το χειρισμό του quote, για να ποστάρεις πιο σωστά- ξεκινάς το "μάθημα" από 'δω http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic.php?p=219#p219 )
Γενικα το χρησιμοποιω αλλα αυτη τη φορα ξεχαστηκα... :bye:
Si me queras escrivir yas sabes mi paradero tercera
brigada mixta primera linea del fuego
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 23 Φεβ 2009, 16:20

Δεν πειράζει. Θα συνηθίσεις :D
Όταν ξανάρθεις θα σου πω εύκολο τρόπο.

Απλά θα διευκολύνει και εσένα, και εμάς που σε διαβάζουμε...
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ABATTON
Δόκιμος
Δόκιμος
Irc ψευδώνυμο: ABATTON

Δημοσίευση από ABATTON » Δευ 23 Φεβ 2009, 16:43

Μην ασχολειστε με εβραίους δεν ειναι Ελληνες, ουτε καν Αριοι.
Ας λυσουν τα προβληματα τους μονοι τους, δεν θα μας βαλουν να τους υπερασπιζομαστε και απο πάνω.
Άβαταρ μέλους
seliniasmenos

Δημοσίευση από seliniasmenos » Δευ 23 Φεβ 2009, 16:45

Χαίρομαι που σε αυτό το νήμα δείχνουμε την ανιδιοτελή αγάπη μας προς τους συνανθρώπους μας.
Τέτοιον ανθρωπισμό δεν έχω δει πουθενά αλλού! Χαίρομαι που βάζετε πάνω απ'όλα τον Ανθρωπο!

(Αυτό το "Ένοχος μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου" ποτέ δεν το κατάλαβα...)
If i go crazy, then will you still call me Superman?
[img]http://s11.postimg.org/m0jzyebw3/superm ... 5wbdc6.jpg[/img]
Άβαταρ μέλους
ABATTON
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευση από ABATTON » Δευ 23 Φεβ 2009, 19:23

Αμα θελεις ανθρωπισμο τραβα στο παπα της ενορίας σου.
Εδω ειναι ελευθερο θεμα.

Πάραυτα Υπαρχει στο Φυλετισμο η εννοια του Φυλετικου Ανθρωπισμου αλλα αυτος ισχυει για όσους τον αξίζουν.
Άβαταρ μέλους
seliniasmenos

Δημοσίευση από seliniasmenos » Δευ 23 Φεβ 2009, 20:45

ABATTON έγραψε:Αμα θελεις ανθρωπισμο τραβα στο παπα της ενορίας σου.
Εδω ειναι ελευθερο θεμα.

Πάραυτα Υπαρχει στο Φυλετισμο η εννοια του Φυλετικου Ανθρωπισμου αλλα αυτος ισχυει για όσους τον αξίζουν.
Mε καλύπτεις απόλυτα. Οι Ανθρωποι με την στοιχειώδη νοημοσύνη καταλαβαν ;)
Άβαταρ μέλους
ABATTON
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευση από ABATTON » Δευ 23 Φεβ 2009, 20:54

ακριβως..
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Re: Φυλετισμός No 2

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Πέμ 26 Φεβ 2009, 13:04

Oυπς Χρύσα μου, εννοείται πως έκανα χιούμορ, και μάλιστα επειδή συμφωνώ μαζί σου :)

ναι, είμαι λίγο περίεργη και στο γραπτό μπορεί να μην με καταλάβεις αμέσως, αλλά άμα με καταλάβεις...θα καταλάβεις! λολ

κατά τ'άλλα...εγώ δεν έχω στοιχειώδη νοημοσύνη και δεν εννόησα τίποτα! Δηλαδή...υπάρχουν πιο ίσοι απο άλλους? Θέλω διευκρίνιση! (Σελ, πιάνεσαι όμως απο κάτι λεπτομέρειες...α πα πα!!!!)
Άβαταρ μέλους
seliniasmenos

Δημοσίευση από seliniasmenos » Πέμ 26 Φεβ 2009, 15:49

Όχι φυσικά, αφου μιλάμε για ισότητα όλοι είναι ίσοι το ίδιο, δεν υπάρχουν πιο ίσοι στους ίσους (είδες τι με έβαλες να γράψω;)
Το πρώτο μου ποστ ήταν μια γενική παρατήρηση, το δεύτερο ποστ με την νοημοσύνη, ήταν για την απάντηση που πήρα και με κούφανε.
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Πέμ 26 Φεβ 2009, 15:57

Σελάκο, θα σε μαστιγώσω, απο άλλον περίμενα απάντηση, επειδή έγραψε κάτι για ισότητα που κερδίζεται, κάτι τέτοιο...τέλος πάντων....είσαι του έδωσες την βοήθεια του κοινού τώρα και θα μου απαντήσει άλλα αντί άλλων!!!!
Βρωμόπαιδο!
Άβαταρ μέλους
ΑΙΘΕΡΟΔΡΟΜΟΣ

Δημοσίευση από ΑΙΘΕΡΟΔΡΟΜΟΣ » Πέμ 26 Φεβ 2009, 16:11

Φρουφροῦλα πολὺ μαστίγιο πέφτει, ἔχεις τίποτα μὲ τὰ μαστίγια;
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 26 Φεβ 2009, 16:37

Απορώ ρε Πέγκι γιατί δεν βάζεις και το εικονίδιο που πρόσθεσα ειδικά για το δικό σου βίτσιο

:mastigio:

ώστε να εμπεδώσει το παιδί :loco:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Σάβ 28 Φεβ 2009, 23:18

Φρουφροῦλα πολὺ μαστίγιο πέφτει, ἔχεις τίποτα μὲ τὰ μαστίγια;
Ω μα φυσικα γι αυτο και ειναι η μονη που με καταλαβαινει :D .
Ο φυλετισμος συμφωνα με τις προπαγανδες των παγκοσμιοποιητων ειναι το μισος για τις αλλες φυλες.
αντιθετως στην πραγματικοτητα ειναι η αγαπη για την δικη σου.
αν αλλαξουμε την κλιμακα και παρομοιασουμε τις φυλες με τους ανθρωπους τοτε κατα την αποψη των παγκοσμιοποιητων-οικουμενιστων οποιος αγαπαει τον εαυτο του μισει τους αλλους.
Εγω ομως ουτε μισω κανεναν αλλα ουτε εχω ελλειμα αυτοεκτιμησης.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Κυρ 01 Μαρ 2009, 03:01

Ο φυλετισμος συμφωνα με τις προπαγανδες των παγκοσμιοποιητων ειναι το μισος για τις αλλες φυλες.
αντιθετως στην πραγματικοτητα ειναι η αγαπη για την δικη σου.
αν αλλαξουμε την κλιμακα και παρομοιασουμε τις φυλες με τους ανθρωπους τοτε κατα την αποψη των παγκοσμιοποιητων-οικουμενιστων οποιος αγαπαει τον εαυτο του μισει τους αλλους.
Εγω ομως ουτε μισω κανεναν αλλα ουτε εχω ελλειμα αυτοεκτιμησης.
Δεν είναι ακριβώς έτσι. Κι εγώ αγαπώ τη φυλή μου αλλά δεν μισώ τις άλλες. Οι φυλετιστές (από κλου κλουξ κλαν μέχρι ναζί) μισούν τις άλλες, θεωρώντας ότι δε θα'πρεπε καν να υπάρχουν στη γη, αλλά να επικρατήσει μόνο η αρία που είναι κατά τη γνώμη τους η πάνσωστη κι η ανώτερη των υπολοίπων. Μα απ'αυτή τη λογική και μόνο αποδεικνύουν οι "πάνσωστοι άριοι" ότι δεν είναι καθόλου σωστοί, καθόλου ανώτεροι.

Άσε που το να αγαπάς μόνο τον εαυτό σου, είναι ένα είδος αυτισμού. Το χειρότερο είδος. Αυτό που πάσχει από έλλειμμα αγάπης για τους άλλους.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
seliniasmenos

Δημοσίευση από seliniasmenos » Κυρ 01 Μαρ 2009, 10:12

Xμμ.. θα πω κάτι άσχετο (αυτό πάει στον ρατσισμό κανονικά) αλλά δεν πειράζει.
Λοιπόν το Σεπτέμβρη έψαχνα που λέτε καθηγητή/καθηγήτρια γαλλικών. Είχα πάει σε ένα φροντιστήριο κοντά στο σπίτι μου αλλά δεδομένου οτι μου είπε κάτι για να με ξεφορτωθεί και δεν κατέβηκε απο το σπίτι της καν για να μιλήσουμε, την έγραψα. Είδε οτι ήμουν μαυρισμένος και με πέρασε για κούρδο (8 ώρες καλοκαιριάτικα κάτω απο τον ήλιο καθημερινά...) και σκέφτηκε: Τι να τα κάνει ο Κούρδος τα γαλλικά, με δουλεύει;
Αυτά μου τα είπε τώρα που χρειάστηκε να αλλάξω φροντιστήριο αλλά τώρα που εχω ασπρίσει δεν είχε πρόβλημα :loco:
Μετά απο αυτό, μια κοπέλα που πήγε Αλβανία έλεγε πόσο καλά της φέρθηκαν οι άνθρωποι εκεί και οτι είναι παρεξηγημένοι κλπ. και πέταξε πάλι το ρατσιστικό σχολιάκι. Μετά απο αυτό είπε πως κάθε κουτσός, στραβός, ηλίθιος πάει να μάθει αγγλικά (υπ'όψην δεν μιλάει εκείνη αγγλικά) και απο τότε τα πήρα πολύ άγρια στο κρανίο.
Δεν γουστάρω καθόλου τους ανθρώπους που το παίζουν υπεράνω και απο τότε έχω ξεκινήσει επιχείρηση να της σπάσω τον τσαμπουκά. Κάθε φορά που πάει να το παίξει υπεράνω, να υπερηφανευτεί για κάτι ή να κάνει ρατσιστικό σχολιάκι της πετάω μια φρασούλα και της κόβω τον αέρα. Έπρεπε να δείτε την έκφραση της όταν είπε αυτό για τα αγγλικά και της απάντησα "τουλάχιστον γνωρίζουν να μιλάνε αγγλικά", απολαυστικότατη! Όποτε πάει να υποτιμήσει κάποιον, πέφτει η ίδια θύμα υποτίμησης και πραγματικά το διασκεδάζω. Όχι επειδή είμαι κακός, άλλωστε όλοι ξέρετε οτι ποτέ δεν υποτιμώ κανέναν, αλλά τελικά τέτοιοι άνθρωποι πρέπει να νιώσουν πως είναι να σε υποτιμούν για να σταματήσουν.
Κρίμα που θα πρέπει να σταματήσω τα μαθήματα των γαλλικών, όχι μόνο επειδή δεν μπορώ να συνεχίσω το αγαθό έργο μου, αλλά κυρίως γιατί θα σταματήσω τα γαλλικά και είναι καλή καθηγήτρια.
Αυτά.
Άβαταρ μέλους
ABATTON
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευση από ABATTON » Κυρ 01 Μαρ 2009, 10:37

Aν το κανεις αυτο το μονο που καταφερνεις ειναι να αυτο-γελιοποιησε μπροστα στους άλλους προσπαθωντας να παραστησεις το αλεπόπουλο που πιανει 110, ενω η χαζη ταχα αλεπου-καθηγητρια 100. Εχω συναντησει κ αλλους τετοιους, το μονο που εμεινε απο αυτους μερικα χρονια μετα, ηταν μια αναμνηση εγωισμού και ελλειψης σεβασμου, προσεξε μην λένε κ οι άλλοι το ιδιο για εσενα κ δεν τοχεις παρει κ χαμπαρι, φιλικα στο λεω, να το κοιταξεις, η αντιδραστικότητα δεν ειναι ενδειξη ωριμότητος.
Άσχετα με το τι, εσυ νομιζεις για σωστό.
Άβαταρ μέλους
seliniasmenos

Δημοσίευση από seliniasmenos » Κυρ 01 Μαρ 2009, 10:54

Aυτό που λες θα ίσχυε αν προσπαθούσα να την μειώσω πάνω στο αντικείμενο της, στην διδασκαλία της γαλλικής γλώσσας. Δεν την μειώνω όμως στην επαγγελματική της ικανότητα (που όπως είπα ήδη είναι καλή) αλλά την στάση της με τους ανθρώπους. Και αυτό δεν έχει να κάνει ούτε με την ιδιότητα, ούτε με την ηλικία αλλά με την νοητική ωριμότητα.
Επίσης, ποτέ δεν νοιάζομαι για το τι θα πούνε οι άλλοι. Ο "κόσμος" είναι ο τελευταίος που με ενδιαφέρει για το τι θα πει :wink:
Όμως ποτέ δεν θα επιτρέψω να κάνει επιλογές ανάλογα αν έχω μαυρίσει ή οχι, να προσπαθεί να αλλάξει την γνώμη των άλλων για κάτι που έζησαν και ακόμα χειρότερα να υποτιμάει όσους μαθαίνουν μια γλώσσα που εκείνη δεν ξέρει. Τα κόμπλεξ της δεν μας ενδιαφέρουν
Άβαταρ μέλους
ABATTON
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευση από ABATTON » Κυρ 01 Μαρ 2009, 12:13

Αυτο που εσυ νομίζεις για κομπλεξ για εκεινη κ για πολλους ακομα ειναι η γνωμη της, που απλά τυχαίνει να διαφερει απο την δική σου, σαν οπαδος της διαφορετικότητος λοιπόν δεν θα έπρεπε να αντιδρας έτσι αλλα να σεβεσαι την αντιθετη άποψη και μαλιστα της καθηγητριάς σου. (οπου εκτος απο διαφορετική άποψη εχει και διαφορετική θεση εφόσον ασκεί διδασκαλία.)

Χαμηλώνοντας τον καθηγητη σε επιπεδο προσωπικης αποψης τον καθιστας αδυναμη προσωπικοτητα στα ματια των άλλων, δεν θα μπορεσουν να διδαχθουν καλα Γαλλικα ουτ οι υπόλοιποι εφόσον διαλυεται η αισθηση μεταδοσης απο καποιον ανωτερο σε καποιον κατωτερο που θελει να ανεβει, και οι γνωστικες απωλειες ειναι υπαρκτες, λόγω καταλυσης της Ιεραρχιας Διδασκαλου και ευσυνειδητου μαθητού. Και μην ακουσω και ΠΑΛΙ γα ισοτητες διοτι ο Καθηγητης ειναι ανωτερος κ ο μαθητης κατωτερος που προσπαθει μεσω συγκεντρωσης-μορφωσης να πλησιασει την κορυφη.
Ο καθηγητης πρεπει κ ωφειλει να διατηρει το επιπεδο του και να τον σεβονται και για την προσωπικοτητα του, αν δεν ισχυει αυτο, ειναι προτιμοτερο να πηγαινει σπιτι του, είτε να στείλει σπιτάκι τους τους εριστικούς, απο το να γινεται αναξιοπρεπές ερμαιο της γνωμης του καθενος.

Αυτο που θελω να πω ειναι οτι,
Με τις κοντρες δημιουργεις αρνητικο κλιμα που σιγουρα επηρεαζει την γενικοτερη ψυχολογια στην ταξη έμμεσα και αυτο ειναι μειον ΚΑΙ για εσενα αφου η καθηγητρια θα μπορουσε να αποδωσει ακομα καλυτερα εαν ειχε την μεγιστη αποδοχη. Ακομα και να αγγιζει το 90% της μεταδοτικης ικανοτητας, εαν ειχε ανεβασμενη ψυχολογια θα απεδιδε για 99% και αυτο το 9% μεωμενη αποδοση, το στερεις.. απο τον εαυτο σου. Σκεψου πιο πλατιά να δεις οτι εχω δικαιο, σε όλα αυτο συμβαινει στη Ζωη, ειναι θεμα συσσωρευσης κ εκφρασης μεγιστης θετικης ενεργειας.

Αν παραυτα εσυ θες να την λες , ειναι προτιμοτερο να αλλαξεις καθηγητρια θα αποδωσεις κ εσυ καλυτερα κοντα σε καποια που αποδεχεσαι καλυτερα. Ολα ειναι θεμα ιεραρχίας, ορθης διακρισης κ προσωπικών επιλογων, οτι νομιζεις κανεις.
Άβαταρ μέλους
seliniasmenos

Δημοσίευση από seliniasmenos » Κυρ 01 Μαρ 2009, 12:37

Aν θες να το πάμε τόσο βαθιά και γενικά, τότε ένας λόγος παραπάνω για να μάθει να μην υποτιμά τους άλλους. Γιατί εφόσον κάποιος είναι εκπαιδευτικός, οφείλει να κρατάει ίση στάση απ'όλους, να σέβεται τους πάντες (τι θα γίνει αν αύριο γίνει ένας "κουτσός, στραβός και ηλίθιος" πάει αύριο και γίνει μαθητής της;) και τότε το κόμπλεξ δεν είναι απλά η γνώμη της αλλά η μετάδοση της στους μαθητές.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικα-Ελεύθερο βήμα”