Squall Leonhart έγραψε:Παιδεία. Θες περισσότερα;Aurellia έγραψε:Διακρινω μια μικρη ζηλεια
Αναφερω το αγαλμα τις ελευθεριας γιατι μονο αυτο εχουν να δειξουν.
Δεν εχω τιποτα να τουσ ζηλεψω σαν Ελληνιδα.
Toυρισμος κι οργια
- Aiolos
- Aνενεργός χρήστης
- Φύλο: Άνδρας
- Έλαβε Likes: 2 φορές
- Επικοινωνία:
Re: Toυρισμος κι οργια
[img]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:-CPF ... omeis8.jpg[/img]
"Ακολουθούν την πιο σωστή πολιτική όσοι απέναντι των ίσων δεν υποχωρούν, απέναντι των ισχυροτέρων συμπεριφέρονται με φρόνηση και απέναντι των κατωτέρων είναι μετριοπαθείς" - Θουκυδίδης
"Ακολουθούν την πιο σωστή πολιτική όσοι απέναντι των ίσων δεν υποχωρούν, απέναντι των ισχυροτέρων συμπεριφέρονται με φρόνηση και απέναντι των κατωτέρων είναι μετριοπαθείς" - Θουκυδίδης
Nαι την καημενη. Η αστυνομια αυτοαπαξιωθηκε απο τη χοροφυλακιστικη νοοτροπια των στελεχων της.Οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ είχαν πρόβλημα με την αστυνομία οπότε φρόντισαν να την απαξιώσουν και ιδού τα αποτελέσματα.
Οτιδηποτε παρακμαζει ψαχνει εχθρους για να δικαιολογησει την παρακμη του.
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Divine Sinner έγραψε:Nαι την καημενη. Η αστυνομια αυτοαπαξιωθηκε απο τη χοροφυλακιστικη νοοτροπια των στελεχων της.Οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ είχαν πρόβλημα με την αστυνομία οπότε φρόντισαν να την απαξιώσουν και ιδού τα αποτελέσματα.
Οτιδηποτε παρακμαζει ψαχνει εχθρους για να δικαιολογησει την παρακμη του.
Μην τα υπεραπλουστεύεις έτσι.
Διάβασέ με και εδώ http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic ... 535#p58535 που σου απάντησα.
Ή τα διάβασες ήδη?
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Apomakros
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
- Φύλο: Άνδρας
Νομίζω πως η νοοτροπία των στελεχών της αστυνομίας σήμερα, δεν διαφέρει και πολύ από αυτή των υπολοίπων στελεχών του ευρύτερου δημόσιου τομέα.
Ο "καιρός των χωροφυλάκων" παρήλθε ανεπιστρεπτί και οι όποιες μεμονωμένες εξαιρέσεις τυχόν παρατηρούνται, επιβεβαιώνουν απλώς τον κανόνα.
Ο αστυνομικός είναι κι αυτός ένας μισθοσυντήρητος δημόσιος υπάλληλος που βιάζεται κι αυτός όπως όλοι να πάει στο σπιτάκι του.
Οι νοοτροπίες έχουν σχέση με τις εποχές.
(Όταν οι εποχές τελειώνουν, αλλάζουν και οι νοοτροπίες)
Ο "καιρός των χωροφυλάκων" παρήλθε ανεπιστρεπτί και οι όποιες μεμονωμένες εξαιρέσεις τυχόν παρατηρούνται, επιβεβαιώνουν απλώς τον κανόνα.
Ο αστυνομικός είναι κι αυτός ένας μισθοσυντήρητος δημόσιος υπάλληλος που βιάζεται κι αυτός όπως όλοι να πάει στο σπιτάκι του.
Οι νοοτροπίες έχουν σχέση με τις εποχές.
(Όταν οι εποχές τελειώνουν, αλλάζουν και οι νοοτροπίες)