Andromeda μου κατάλαβα απολύτως τί θές να πείς στο πρηγούμενο μήνυμά σου, και συμφωνώ επίσης απολύτως, αλλά πρόσεξε, δεν αναφέρεθηκα ΜΟΝΟ σε αυτό το παιδί το οποίο ήταν μία χαρά νορμάλ άνθρωπος (που λέει ο λόγος), αναφέρθηκα και σε άλλα πράγματα που έχω διαβάσει, κι έχω δεί, και τέλος πάντων, κάτι έχω ψάξει κι εγώ με την σαϊεντολογία, ΑΚΡΙΒΩΣ επειδή μ'αρέσει να μην καταδικάζω τίποτα και να ξέρω τί γίνεται...
Η προτελευταία (αυτό το μακρυνάρι) απάντηση του Τσιλ θα μπορούσε να είναι ακριβώς η δική μου απάντηση.
Οι τεχνικές τους είναι μαύρες, ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΑΝΤΑ και δεδομένου οτι έχω κατασταλάξει σε μεγάλο βαθμό ως προς τον διαχωρισμό των προθέσεων των άλλων κτλ.
η ψυχική κατάσταση του ανθρώπου δεν μετριέται με κανένα όργανο, ακόμα και οι αύρες ΔΕΝ μετριούνται με κανένα όργανο, ούτε καν με τις μηχανές κίρλιαν, κι αυτό το ξερουν καλύτερα αυτοί που εμπορεύονται αλλά και χρησιμοποιούν για διάφορους λόγους τις μηχανές Κίρλιαν. η Ψυχική κατάσταση ενός ανθρώπου είναι περισσότερο πολύπλοκη και ιδιάζουσα απο έναν αριθμό που θα βγάλει το οποιοδήποτε μηχάνημα.
Εκτός αυτού, ΑΠΑΡΑΒΑΤΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ για οποιαδήποτε σχολή εσωτερισμού ή ΔΑΣΚΑΛΟ είναι η ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ... άν πάρουν έστω κι ένα ευρώ ως 'δίδακτρα' τότε να είσαι σίγουρη πως κάτι δεν πάει καλά...Αυτός ο νόμος πραγματικά ποτέ δεν έχει πέσει έξω, και ισχύει 100%. Δεν κόβω απλά το χέρι μου γι'αυτό που σου λέω, κόβω το κεφάλι μου, με κάνω κομματάκια, πετάξτε με στα τάρταρα Ανδρομέδα μου...είμαι τόσο ΣΙΓΟΥΡΗ γι'αυτό που λέω...
οι άνθρωποι τα παίρνουν απο την αρχή και το ξέρεις...
Πώς το κρίνεις αυτό αρχικά....δεν σου βαράει καμπανάκια?
Κατά τ'άλλα όντως η ιστορία αυτή έχει βγεί στην φόρα εδώ και χρόνια, και βγαίνουν συνέχεια άνθρωποι που ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ να ξεφύγουν, ή άνθρωποι οπυ έχασαν τους δικούς τους ανθρώπους εκεί μέσα. Γιατί δεν είναι φυσιολογικό να μην μιλάς στους γονείς σου και την οικογένειά σου επειδή την είδες Βούδας ξαφνικά ή μαθητής του Βούδα. Αυτό σημαίνει οτι έχεις πέσει θύμα εκμετάλλευσης. Αυτός ήταν κι ο λόγος που μίλησα για τον φίλο μου στο πρώτο μου μήνυμα. το παιδί αυτό απο κοινωνικό και χαρούμενο, εξελίχθηκε σε ένα κατατονικό πλάσμα που χάθηκε απ'όλους κι απ'όλα..μέχρι το πανεπιστήμιο άφησε...
Σίγουρα έχει να κάνει και με τον άνθρωπο, αλλά δεν είναι δυνατόν να κλείνουμε τα μάτια όταν χρησιμοποιούνται οι ΑΔΥΝΑΜΟΙ άνθρωποι αυτής της κοινωνίας απο αρπακτικά της όποιας σχολής...
Ναι μεν λοιπόν ειναι και προσωπική ατομική ευθύνη του καθενός το τί θα κάνει με την ζωή του, κι αν θέλει να πάει να διαλύσει την ζωή του, δική του είναι ας την διαλύσει, ΑΛΛΑ είμαστε υποχρεωμένοι ως κοινωνία και ΑΤΟΜΙΚΑ ακόμα (άλλος απαράβατος κανόνας της λευκής αδελφότητας) να προστατεύουμε τα αδύναμα επιρρεπή μέλη της κοινωνίας, και να ΜΙΛΑΜΕ όταν βλέπουμε κάτι στραβο΄. Η σιωπή είναι το μεγαλύτερο κλειδί για την αυτοπραγμάτωση, αλλά η σιωπή όταν πρέπει. Αν μείνεις σιωπηλός όταν πρέεπι να μιλήσεις έχεις χάσει όλο το μονοπάτι.
Συμφωνείς φαντάζομαι..
αλλά είμαι περίεργη να μας πείς τί καλό έχεις δεί σ'αυτή την ΟΡΓΑΝΩΣΗ.
Ο ρεμπεσκές δεν πιάνεται, γιατί το έχει χαμένο εξαρχής (με την καλή έννοια πάντα, πώς είναι ο τσίλ ένα πράγμα? ε, φαντάσου τον τσίλ σαιεντολόγο, κατάλαβες;), οπότε προσωπικά τον αγνοώ πλέον, γιατί θα τον αρχίσω στις σφαλιάρες σε λίγο
ΣΕ ΑΓΝΟΩ ΒΡΕ, ΑΚΟΥΕΙΣ??? Παλιοσαϊεντολόγε...