ΨΟΦΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΤΩΝ ΜΜΜ

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Re: ΨΟΦΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΤΩΝ ΜΜΜ

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 16 Αύγ 2013, 12:32

Τάλως έγραψε:2 μερες τωρα καθομαστε και περναμε απο λαικα δικαστηρια εναν εργαζομενο που
θα περασει απο δικη και το συστημα τον εχει στην ιδια μοιρα με εμας .
και που και ο ελεγκτης και ο οδηγος θα δικαστουν ουτως η αλλως αυτο δεν το γλυτωνουν .
"λαϊκά δικαστήρια"... άλλο τσουβάλιασμα ολκής.
Δε διάβασες και λίγο καζάκη που έφερε εδώ ο Κωστάκης, οπότε θα σου δώσω το συγκεκριμένο απόσπασμα της ΑΡΘΡΑΚΛΑΣ του ανδρός, το οποίο απαντάει ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ σ'αυτό που είπες εδώ...
Καζάκης έγραψε:Γιατί νομίζεις οι αστυνομικοί δεν συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω τον ελεγκτή και τον οδηγό ως συνεργό σε ανθρωποκτονία, όπως όφειλαν; Για σκέψου το λίγο. Οι αστυνομικοί παραλαμβάνουν το πτώμα του νέου και μαθαίνουν για την συμπλοκή που προηγήθηκε με τον ελεγκτή και τον οδηγό. Κι αντί να κάνουν το αυτονόητο, δηλαδή να συλλάβουν τους δράστες και να τους οδηγήσουν στον εισαγγελέα με την διαδικασία του αυτόφωρου, τι κάνουν; Απολύτως τίποτε. Συλλέγουν απλά τη σωρό του παιδιού και αφήνουν τους δράστες ελεύθερους αναγνωρίζοντας τους το δικαίωμα να δράσουν όπως έδρασαν. Έστω κι αν κόστισε μια ανθρώπινη ζωή.

Φαντάσου το συμβάν κάπως διαφορετικά. Φαντάσου το νέο να είχε σπρώξει με δύναμη τον ελεγκτή με αποτέλεσμα ο δεύτερος να βρει τραγική κατάληξη. Τι θα συνέβαινε τότε; Υπήρχε περίπτωση να γλυτώσει την αυτόφωρη διαδικασία ο νέος; Ούτε κατά διάνοια. Άσε που μέσα στο κρατητήριο σίγουρα θα βρίσκονταν τα γνωστά θρασύδειλα αποβράσματα που κάτω από την αστυνομική στολή φορούν τα εμβλήματα της συμμορίας του υποκόσμου με τον παραφύση μαίανδρο, ο οποίος παραπέμπει στη ναζιστική σβάστικα και θα το είχαν μαυρίσει στο ξύλο για παραδειγματισμό.

Και η δικαιοσύνη; Ποια δικαιοσύνη; Μέσα σ’ ένα τέτοιο καθεστώς όπου η έννοια του δικαίου έχει ταυτιστεί απόλυτα με το συμφέρον του ισχυρού και της εξουσίας η τέχνη κάθε δικαστή και εισαγγελέα συνίσταται – στην καλύτερη περίπτωση – «εις το να πλατύνη τα πράγματα και τα μυίας να μεταποιεί εις ελέφαντας,» όπως έγραφε ο Παύλος Καλιγάς στον Θάνο Βλέκα ήδη από το 1850. Αν και στις περισσότερες περιπτώσεις ισχύει το χειρότερο, δεν είναι παρά τα εκτελεστικά όργανα της εξουσίας κι αυτών που κρύβονται πίσω της. Να γιατί οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν ο ελεγκτής κι ο συνεργός του είναι «ανθρωποκτονία εξ αμελείας». Έστω κι αν από τη στιγμή που ασκήθηκε φυσική βία εναντίον του νέου προκειμένου να κρατηθεί παρά τη θέλησή του, το «εξ αμελείας» είναι πρόκληση που προσβάλλει κάθε έννοια δικαίου.
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Τάλως
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας
Έλαβε Likes: 2 φορές

Δημοσίευση από Τάλως » Παρ 16 Αύγ 2013, 12:35

ArELa έγραψε: "λαϊκά δικαστήρια"... άλλο τσουβάλιασμα ολκής.
Δε διάβασες και λίγο καζάκη που έφερε εδώ ο Κωστάκης, οπότε θα σου δώσω το συγκεκριμένο απόσπασμα της ΑΡΘΡΑΚΛΑΣ του ανδρός, το οποίο απαντάει ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ σ'αυτό που είπες εδώ...
οχι βεβαια δεν αναφερομαι στον καζακη καθως δεν μιλαει εδω .
αλλα σε οσες ναφορες εχω δει εδω στα ΙΔΕΟ εναντια στον υπαλληλο

και αυτο δεν ειναι τσουβαλιασμα οσο και αν θελεις να το παρουσιασεις ετσι
Εἶσ' Ἕλληνας; Τί προσκυνᾶς; Σηκώσου ἀπάνω! Ἐμεῖς καὶ στοὺς θεοὺς ὀρθοὶ μιλοῦμε..

[img]http://www.afroditishobby.gr/datafiles/498.jpg[/img]

[img]http://s12.postimg.org/pm4kknyzd/copy.j ... 1364828493[/img]

http://www.youtube.com/watch?v=8F_Z060Wlck
Άβαταρ μέλους
ION 4ever
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από ION 4ever » Παρ 16 Αύγ 2013, 12:36

ArELa έγραψε: Σήμερα που έβγαλε ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ φωνή μέσα από τη δική μου την καρδιά,
δεν θα διστάσω να το πω. Όχι απλά "τον πάω", αλλά τον αγαπάω.

:worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:
Σήμερα που έβγαλε ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ φωνή
μέχρι τώρα τι φωνή έβγαζε?
Όχι απλά "τον πάω", αλλά τον αγαπάω.
Φαίνεται πως οι έρωτες καλά κρατούν στα ιδεο.
Με τις υγείες σας.

Γνώμη μου?
Ο καζακης εκμεταλλεύεται τα ΠΑΝΤΑ για να προσελκύσει ανθρώπους
προς το μέρος του.
Όπου γάμος και γιορτή η Βασιλω πρώτη.
Ο μεγάλος επαναστάτης ούτε το σύνταγμα δεν μπορεί να γεμίσει.

Καλά κάνεις και τον αγαπάς γιατί η αγάπη είναι πάνω από όλα.
Αλλά σου το ξανάπα αγάπης αγώνας άγονος με τον Καζάκη.
Κατά τα άλλα περί ορέξεως.... τα γνωστα
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
Άβαταρ μέλους
Τάλως

Δημοσίευση από Τάλως » Παρ 16 Αύγ 2013, 12:50

οι αστυνομικοί παραλαμβάνουν το πτώμα του νέου και μαθαίνουν για την συμπλοκή που προηγήθηκε με τον ελεγκτή και τον οδηγό. Κι αντί να κάνουν το αυτονόητο, δηλαδή να συλλάβουν τους δράστες και να τους οδηγήσουν στον εισαγγελέα με την διαδικασία του αυτόφωρου, τι κάνουν; Απολύτως τίποτε.
γιατι δεν γινονται ετσι οι συλληψεις
για αυτο . καλα θα κανει ο καζακης να μαθει πως γινοται . γιατι απο οτι φαινεται κανει πως ξερει αλλα λεει και αυτος οτι να ναι

σε αυτο το θεμα πραγματικα θα ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ?
τωρα μας φταινει και οι αστυνομικοι ? μαλιστα

Πότε επιτρέπεται η σύλληψη

1. Η σύλληψη, με την οποία ο πολίτης στερείται του συνταγματικά κατοχυρωμένου ατομικού δικαιώματος της προσωπικής ελευθερίας, επιτρέπεται μόνο στις περιπτώσεις που καθορίζονται από τις διατάξεις του Συντάγματος και των νόμων. Σύμφωνα με τις διατάξεις αυτές η σύλληψη επιτρέπεται μόνο:

α) Αν πρόκειται για αυτόφωρο κακούργημα, πλημμέλημα ή πταίσμα. β) Αν πρόκειται για πρόσωπο που καταδιώκεται νόμιμα.

2. Στις περιπτώσεις συλλήψεων για εγκλήματα που καταλαμβάνονται επ' αυτοφώρω, εφαρμόζονται οι σχετικές διατάξεις του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, του Στρατιωτικού Ποινικού Κώδικα ή άλλων ειδικών ποινικών νόμων.

3. Σε αυτούς που συλλαμβάνονται βάσει καταδιωκτικού εγγράφου πρέπει κατά τη στιγμή της σύλληψης να κοινοποιείται το καταδιωκτικό έγγραφο βάσει του οποίου γίνεται η σύλληψη. Ως κοινοποίηση θεωρείται και η επίδειξη στον συλλαμβανόμενο του σχετικού μέρους του δελτίου εγκληματολογικών αναζητήσεων ή της ειδικής εγκυκλίου αναζητήσεως. Στα έγγραφα αυτά πρέπει να μνημονεύονται τα στοιχεία ταυτότητας του καταδιωκομένου, ο αριθμός και η χρονολογία του βουλεύματος ή εντάλματος σύλληψης, ο ανακριτής που το εξέδωσε και η αξιόποινη πράξη για την οποία εκδόθηκε ή τα αντίστοιχα στοιχεία των λοιπών καταδιωκτικών εγγράφων βάσει των οποίων γίνεται η σύλληψη και ακόμη να υπάρχει στο τέλος τυπωμένη η υπογραφή και η σφραγίδα του διευθυντή της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών. (Π.Δ. 141/91, άρθρ. 107)

Σύλληψη επ' αυτοφώρω

Αυτόφωρο είναι εκείνο που τελείται εκείνη τη στιγμή ή πολύ πρόσφατα. Ο δράστης διώκεται διά δημοσίας κραυγής από το αστυνομικό όργανο ή από τον ίδιο τον παθόντα ώσπου να συλληφθεί. Η πορεία όμως των πραγμάτων και η νομολογία λέει ότι το αυτόφωρο ισχύει ως τα μεσάνυχτα της επόμενης ημέρας από τη διάπραξη του αδικήματος. Εκεί βρίσκεται και η παγίδα για τον πολίτη. Γιατί μπορεί να συλληφθεί για ένα αδίκημα που χαρακτηρίζεται αυτόφωρο χωρίς να είναι... Στην περίπτωση αυτή δεν χρειάζονται γραπτές διατυπώσεις. Είναι τέτοια η νομοθεσία που έχει αφήσει ανοιχτό τον ορίζοντα στη διαδικασία του αυτοφώρου. Σκεφτείτε μόνο ότι μπορεί να προβεί σε σύλληψη ακόμη και ο απλός πολίτης ή σε άλλη περίπτωση ο υποδυόμενος αστυνομικός, επειδή κάποιος «υποτίθεται» ότι έχει τηλεφωνήσει στο αστυνομικό τμήμα και μας έχει καταγγείλει.

Σε αυτη την περιπτωση δεν εχουμε ενα θυμα πυροβολισμου πιχι και να βγουν 10 ατομα και να πουν "αυτος" το εκανε .
ειδαν ενα ατομο νεκρο στο δρομο με τον καθε πολιτη να λεει την δικη του εκδοχη

αν επρεπε να κανουν κατι ηταν να παρουν ΟΣΟΥΣ ηταν στο συμβαν για ανακρισεις
και οχι να πανε απλα 2 ατομα στο αυτοφωρο ,

δεν μπορει να σερνεις ατομα σε κελια χωρις να ξερεις αν εχουν κανει κατι η οχι .
το οτι ειπε κατι ο Καζακης επειδη τον στηριζεις δεν θα πει πως ειναι και σωστο . λιγη λογικη σκεψη δεν βλαπτει

Οι 2 αυτοι ανθρωποι ουτε στην Κολομβια θα πανε ουτε θα φυγουν απο τη χωρα .
Εἶσ' Ἕλληνας; Τί προσκυνᾶς; Σηκώσου ἀπάνω! Ἐμεῖς καὶ στοὺς θεοὺς ὀρθοὶ μιλοῦμε..

Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 16 Αύγ 2013, 12:52

ION 4ever έγραψε:μέχρι τώρα τι φωνή έβγαζε?
Σε ένα σχολιασμό που έγραψα από καρδιάς,
αυτό το πράγμα ήταν το τελευταίο που περίμενα να δω, από την ΙΟΝ όπως τη γνώριζα τουλάχιστον!
this comment is BENEATH you. :thumbsdown:
Αν ΑΥΤΟ έκαναν οι κύριοι στην ψυχή σου, λυπάμαι που το επέτρεψες,
αλλά όπως και να'χει, είναι ισχυρότατο επιβεβαιωτικό ότι είναι σαθροί...

ION 4ever έγραψε:Γνώμη μου?
Ο καζακης εκμεταλλεύεται τα ΠΑΝΤΑ για να προσελκύσει ανθρώπους
προς το μέρος του.
Όπου γάμος και γιορτή η Βασιλω πρώτη.
Ο μεγάλος επαναστάτης ούτε το σύνταγμα δεν μπορεί να γεμίσει.

Καλά κάνεις και τον αγαπάς γιατί η αγάπη είναι πάνω από όλα.
Αλλά σου το ξανάπα αγάπης αγώνας άγονος με τον Καζάκη.
Κατά τα άλλα περί ορέξεως.... τα γνωστα
Γνώμη ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ που ενστερνίστηκες.
Όχι ακριβώς δική σου...
Περί ορέξεως οπωσδήποτε.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 16 Αύγ 2013, 12:56

Τάλε, πλάκα μου κάνεις, έτσι;
Δε μπορεί... πλάκα μου κάνεις.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ION 4ever
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από ION 4ever » Παρ 16 Αύγ 2013, 12:57

ArELa έγραψε:Όχι ακριβώς δική σου...
φαινεται να με γνωρίζεις πολύ καλύτερα από έμενα την ίδια.

την γνώμη αυτή την έχω για τον Καζάκη πολύ πριν την εμφάνιση των Κυρίων.
Οι ίδιοι τον απαξιούν από όσο έχω καταλάβει
έχω τον θεωρώ επικίνδυνο.
ArELa έγραψε:Αν ΑΥΤΟ έκαναν οι κύριοι στην ψυχή σου, λυπάμαι που το επέτρεψες,
Άσε τα της ψυχής μου σε έμενα.
Ο καθένας ας φροντίσει την δική του.
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
Άβαταρ μέλους
Τάλως

Δημοσίευση από Τάλως » Παρ 16 Αύγ 2013, 13:01

ArELa έγραψε:Τάλε, πλάκα μου κάνεις, έτσι;
Δε μπορεί... πλάκα μου κάνεις.
μαλλον εσυ με τον ΚΑζακη μου κανετε πλακα .

ειστε σοβαροι ? δηλαδη αμα εγω και εσυ ημασταν εκει και ησουν κοντα στο περιστατικο
και πεταγομουν να πω στους αστυνομικους οτι εσυ τον ακουμπουσες απο οτι ειδα και ισως να το εσπρωξες
θα πας και εσυ αυτοφωρο ?

δεν γινονται ετσι αυτα τα πραγματα
γιατι πανω απο ολα πρεπει να προστατευθει το δικαιωμα του ΑΘΩΟΥ και να μην συρθει αδικα σε κελι .
αν για αυτους του 2 αποδειγθει εθυνη θα πανε στη φυλακη μια χαρα. δεν θα αλλαξει κατι .
δεν θα κανουμε την χωρα μπανανια με ισλαμικα δικαστηρια για ειναι χαρουμενος ο Καζακης και εσυ .
δεν ειναι και λιγες οι φορες οι αθρωποι κατηγορηθηκαν αδικα

Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 16 Αύγ 2013, 13:05

http://www.tubechop.com/watch/1408207

αυτό σου λέει κάτι;
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Τάλως

Δημοσίευση από Τάλως » Παρ 16 Αύγ 2013, 13:13

ArELa έγραψε:http://www.tubechop.com/watch/1408207

αυτό σου λέει κάτι;
αμε. ξεκαθαρα τα λενε

εσενα σου λεει κατι ? γιατι αν σου ελεγε δεν ξερω αν θα ελεγες τα πραπανω που ειπες
"
Πηγε η τροχαια (αρα βεβαιωθηκε το συμβαν) και εφυγε το τρολευ και η γυναικα που μιλαει πηγε μετα.

το λεει και η ιδια στο τελος. δεν ξερω αν ηταν πριν η τροχαια εκει αλλα εγω οταν πηγα δεν ηταν εκει το τρολευ "

το λεει συγκεκριμενα στα τελευταια δευτερολεπτα του βιντεο

Άβαταρ μέλους
Irene3006
Επίτιμος
Επίτιμος
Irc ψευδώνυμο: Irene3006
Έδωσε Likes: 4 φορές
Έλαβε Likes: 16 φορές

Δημοσίευση από Irene3006 » Παρ 16 Αύγ 2013, 13:16

Καλά το γεγονός τραγικό όπως και να 'χει... Έχω πέσει πολλές φορές σε ελεγκτές, κόβω πάντα εισητήριο,
και πλέον έχω πάντα και το πάσο μαζί.... Υπάρχουν αυτοί που θα κλείσουν πόρτες και θα δίνουν αβέρτα
πρόστιμα, και υπάρχουν και αυτοί που θα κάνουν τα στραβά μάτια...
doctormarkon έγραψε:Δίνω 1.40 για 10 λεπτά διαδρομή για άθλιες συγκοινωνίες και για τρένα που έρχονται κάθε 15 λεπτά.
Πλήρωσα πανάκριβα για την ποιότητα των υπηρεσιών και για το μήκος της διαδρομής. Έχει διάρκεια μιάμιση ώρα. Και το χρησιμοποίησα μόνο 10 λεπτά. Δικό μου είναι ότι θέλω το κάνω και σε όποιον θέλω το δίνω.
Καλά είστε... Με το 1.40 στην Αθήνα (αν θυμάμαι καλά), μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εισιτήριο για όλα τα
ΜΜΜ για ένα χρονικό διάστημα.... Τυχαίνει Δοκτωρέσσα να μην το χρειάζεσαι, παρά μόνο για διαδρομή δέκα
λεπτών.... Παρ' όλ' αυτά, θα ήταν αρκετά ώστε να καλύψεις και μεγαλύτερες αποστάσεις.... Βέβαια, καλά κάνεις
και το πασάρεις, δεν λέω το αντίθετο.... Για ρωτήστε και τι γίνεται στην επαρχία... :P Γιάννενα, φοιτητικό εισιτήριο,
ΜΙΑΣ διαδρομής 80 λεπτά, κι αν το κόψεις πάνω στο λεωφορείο 1€.... Το κανονικό, 1.5 στο περίπτερο και 2 πάνω
στο λεωφορείο.... Το χρησιμοποιώ για απόσταση 6 περίπου χιλιομέτρων, όπου αν συνυπολογίσουμε πως δεν έχει
την κίνηση των μεγάλων αστικών κέντρων, διανύεται πολύ πολύ γρήγορα... Να μην θίξουμε το θέμα καθυστέρησης
δρομολογίων, το πόσες φορές ήταν γεμάτα τα λεωφορεία κλπ... Τέλος, να τονιστεί ότι σε πόλεις όπως Γιάννενα,
Καστοριά... ΔΕΝ μπορείς να μπεις αν δεν κόψεις εισιτήριο, αφού ανοίγει μόνο η μπροστινή είσοδος και κόβεις το
εισιτήριο μπροστά στον οδηγό... Και μάλιστα το σκίζουν και δεν σ αφήνουν να το χτυπήσεις στο μηχάνημα (και καλά
για πιο γρήγορα), αλλά μου είπαν (δεν έχω ψάξει για να δω αν πράγματι ισχύει), ότι όταν δεν το χτυπάς στο μηχάνημα
γλιτώνουν λεφτά από Φ.Π.Α. Επομένως, για έναν φοιτητή, το να πηγαίνει μια φορά τη μέρα στο Πανεπιστήμιο, σημαίνει
κάτι παραπάνω από 30€ το μήνα... Τεσπα, ψιλοάσχετα με το θέμα, απλά βρήκα αφορμή...
Αλλά κάτεχε ότι μονάχα κείνος που παλεύει μέσα του θά 'χει μεθαύριο μερτικό δικό του στον ήλιο.

Αυτός ο κόσμος ο μικρός, ο μέγας!

Οδυσσέας Ελύτης
Άβαταρ μέλους
kostas
Συντονιστής Ενότητας
Συντονιστής Ενότητας

Δημοσίευση από kostas » Παρ 16 Αύγ 2013, 14:09

Ταλε απ τη μια θεωρουμε οτι οι συλλήψεις δε γινονται έτσι (παρόλλο που ο κόσμος έχει καλέσει την αστυνομία και κατηγορεί ξεκάθαρα τον ελεγχτη οτι έσπρωξε τον νέο), απ την άλλη θεωρουμε σωστό ο ελεγχτης να "συλλάβει" τον νέο που δεν έχει εισητηριο και να αρχίσει να τον προσβάλει (επισημες και επωνυμες μαρτυρίες απο αυτόπτες μάρτυρες)
Η ευτυχία στηρίζεται στην ελευθερία, η δε ελευθερία στην γενναιότητα
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 347 φορές
Έλαβε Likes: 452 φορές

Δημοσίευση από doctormarkon » Παρ 16 Αύγ 2013, 14:10

Τάλως έγραψε:2 μερες τωρα καθομαστε και περναμε απο λαικα δικαστηρια εναν εργαζομενο που
και που και ο ελεγκτης και ο οδηγος θα δικαστουν ουτως η αλλως αυτο δεν το γλυτωνουν .
Τα ίδια έλεγαν σε κάποια blogs για τη Διευθύντρια της Μαρφιν που έφαγε γερή καμπάνα.
Κάλά να πάθει.
Κάποιοι την υποστήριξαν με το σκεπτικό ότι ήταν εργαζόμενη αν και διευθύντρια.
Ο διευθυντής παίρνει επίδομα ευθύνης και έχει ευθύνη για τη ζωή των εργαζόμενων.
Ήξερε ότι στην Αθήνα θα γίνει χαμός και ότι μετά τις δύο δεν θα κυκλοφορεί τίποτα από ΜΜΜ αλλά από υπερβάλλοντα ζήλο κράτησε τους υπαλλήλους στην τράπεζα κλεισμένους με εκείνες τις πόρτες που μπαίνει η κάρτα για να ανοίξουν.

Όταν κάποιος λέει "οι δημόσιοι υπάλληλοι" γενικά και αόριστα και τους αποκαλεί όλους τεμπέληδες κοπρίτες κλπ τσουβαλιάζει.
Αλλά κάθε δημόσιος υπάλληλος η ιδιωτικός σε υψηλή θέση ή υπάλληλος που έχει εξουσία έχει ευθύνη απέναντι σε κάποιους ανθρώπους και βάση αυτής της ευθύνης πρέπει να κρίνεται αν κάνει καλά τη δουλειά του ή όχι.

Αν κοιτάς μόνο το τυπολατρικό μέρος μιας υπόθεσης και προσκολλάσαι σε ανούσιες λεπτομέρειες συμβάλλοντας στο θάνατο ανθρώπου είσαι υπεύθυνος.
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 16 Αύγ 2013, 14:11

kostas έγραψε:Ταλε απ τη μια θεωρουμε οτι οι συλλήψεις δε γινονται έτσι (παρόλλο που ο κόσμος έχει καλέσει την αστυνομία και κατηγορεί ξεκάθαρα τον ελεγχτη οτι έσπρωξε τον νέο), απ την άλλη θεωρουμε σωστό ο ελεγχτης να "συλλάβει" τον νέο που δεν έχει εισητηριο και να αρχίσει να τον προσβάλει (επισημες και επωνυμες μαρτυρίες απο αυτόπτες μάρτυρες)
:clap:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
kostas
Συντονιστής Ενότητας
Συντονιστής Ενότητας

Δημοσίευση από kostas » Παρ 16 Αύγ 2013, 14:14

Σου υπενθυμίζω κιόλας αυτό που έγραψες σε άλλο τοπικ που αφορουσε τους υπαλλήλους αρχαιολογικων χώρων οι οποιοι κατά τη προσωπική μου άποψη, κάνουν καλή δουλειά αλλά δεν ειναι οι ευγενικότεροι ανθρωποι του κόσμου.
οσο για την ευγενεια των υπαλληλων αυτο ειναι πραγματικα τραγικο
οταν εργαζεσαι η ευγενεια δεν ειναι δικαιωμα σου αλλα υποχρεωση σου
Αν ο ελεχτης ηταν το ιδιο ευγενικός με τον νεαρό και απλά επέβαλε ένα προστιμο, θα ειχαν αποφευγθει τα πάντα.

doctormarkon στη περιπτωση της Μαρφιν, τον διευθηντή τον θεωρω θύμα. Η ευθήνη ειναι ξεκάθαρα του διοικητικου συμβουλίου και του τμηματος ασφαλείας που δεν έδωσε εντολη να φυγουν όλοι. Αυτο βέβαια ειναι προσωπική μου άποψη στην οποια διαφωνει ακομα και ο διευθυντής μου :P :P
Η ευτυχία στηρίζεται στην ελευθερία, η δε ελευθερία στην γενναιότητα
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Παρ 16 Αύγ 2013, 14:28

Κι εγώ δουλεύω κέντρο και μάλιστα στην ίδια γειτονιά.
Τους μακαρίτες τους ήξερα εξ όψεως γιατί πήγαινα στην τράπεζα αυτή.

Όταν γίνονται διαδηλώσεις πέφτει το χημικό της αρκούδας.
Η διευθύντρια αλλά και πολλές άλλες διευθύντριες και διευθυντές δεν μπορούν να ρισκάρουν να πεθάνει κάποιος από αναπνευστικό πρόβλημα για να μην χαθεί "εργασία"
Μεχρι στιγμής έχουμε γλυτώσει τις ηλεκτρονικές κάρτες εισόδου.
Γιατί αν μπουν τέτοιες κάρτες με μπάρες στην είσοδο θα πάνε να γλυτώσουν μικρή λούφα αλλά θα κινδυνεψει να γίνει ολοκαύτωμα δεδομένου ότι δεν υπάρχει έξοδος κινδύνου και το κτίριο δεν έχει καν μπαλκόνια ενώ η ταράτσα είναι μονίμως κλειδωμένη.
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Παρ 16 Αύγ 2013, 14:35

Αλλά ας έρθουμε στα εισιτήρια.

Δεν είναι η πρώτη φορά που αγένεια των ελεγκτών έχει δει το φως της δημοσιότητας.
Συνέβη και πριν αρκετά χρόνια όταν συνέλαβαν μία γυναίκα γύρω στα 55 και την οδήγησαν στο αυτόφωρο. Την είχαν εκεί αρκετές ώρες και μετά ο άντρας της έκανε μήνυση γιατί ελεγκτές και αστυνομικοί της συμπεριφέρθηκαν άσχημα και για ένα εισιτήριο την πήγαν αυτόφωρο και η γυναίκα έπαθε σοκ
Άβαταρ μέλους
Τάλως

Δημοσίευση από Τάλως » Παρ 16 Αύγ 2013, 14:42

kostas έγραψε:Ταλε απ τη μια θεωρουμε οτι οι συλλήψεις δε γινονται έτσι (παρόλλο που ο κόσμος έχει καλέσει την αστυνομία και κατηγορεί ξεκάθαρα τον ελεγχτη οτι έσπρωξε τον νέο),
Naι αυτο ειναι που λεμε λαικο δικαστηριο
γιατι δεν ειναι ΞΕΚΑΘΑΡΑ αλλα ο καθε ενας λεει αλλη αποψη
και ΕΠΕΙΔΗ δεν θα φυγουν απο τη χωρα
και ΕΠΕΙΔΗ πανω απο ολα ειναι το δικαιωμα του ΑΘΩΟΥ οτι ειναι απαραδεκτο να σερνεις σε κελια ΑΘΩΟΥΣ
γιατι μεχρι να αποδειχθει ενοχη στ δικη εισαι αθωος.
ΔΕΝ ΣΥΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΦΥΛΑΚΙΖΕΙΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΔΙΚΗΣ

οταν εχετε φθασει στο σημειο να ζητατε τετοια πραγματα δεν εχετε καμια διαφορα απο το συστημα που καταπατα καθε μερα τα δικαιωματα μας .

σε τετοιες καταστασεις δεν κανεις χειρισμους που κανεις στην περιπτωση πυροβολισμων πιχι .
αμα ειναι ετσι σε καθε μα καθε ατυχημα εξ αμελιας θα ειχαμε αυτοφωρα
αλλα δεν εχουμε ! γιατι αραγε ?
απ την άλλη θεωρουμε σωστό ο ελεγχτης να "συλλάβει" τον νέο που δεν έχει εισητηριο και να αρχίσει να τον προσβάλει (επισημες και επωνυμες μαρτυρίες απο αυτόπτες μάρτυρες)
αληθεια? ποιος ειπε εδω μεσα οτι ΠΡΕΠΕΙ συλληφθει γιατι δεν ειχε εισητηριο ?
γιατι δειξε μου την φραση? γιατι εγω ΔΕΝ το ειπα .

ποιος ειπε οτι αν τον προσεβαλε εκανε καλα ? εγω οχι .

σας εχει πιασει τοση εκδικητικη μανια
που πατε και προσαπτετε φρασεις σε ατομα που ειπαν απλα και μονο για να βαγαλετε το αχτι σας .

σοβαρευτειτε

Άβαταρ μέλους
Τάλως

Δημοσίευση από Τάλως » Παρ 16 Αύγ 2013, 14:46

doctormarkon έγραψε:
Τα ίδια έλεγαν σε κάποια blogs για τη Διευθύντρια της Μαρφιν που έφαγε γερή καμπάνα.
Κάλά να πάθει.
αν εφταιξε και εγινε δικη
βεβαιως

επισης δεν ειναι καθολου το ιδιο αυτο που λεω εγω με αυτο που ειπες .
αλλο μια υποθεση με δεδικασμενο και αλλο ενα τετοιο γεγονος που δεν εχει γινει δικη.
Όταν κάποιος λέει "οι δημόσιοι υπάλληλοι" γενικά και αόριστα και τους αποκαλεί όλους τεμπέληδες κοπρίτες κλπ τσουβαλιάζει.
σωστο!
αν αποκαλει κοπριτες αυτους που δεν πανε ομως στη δουλεια τους τοτε δεν τσουβαλιαζει :thumb:
Αλλά κάθε δημόσιος υπάλληλος η ιδιωτικός σε υψηλή θέση ή υπάλληλος που έχει εξουσία έχει ευθύνη απέναντι σε κάποιους ανθρώπους και βάση αυτής της ευθύνης πρέπει να κρίνεται αν κάνει καλά τη δουλειά του ή όχι.
συμφωνω
Αν κοιτάς μόνο το τυπολατρικό μέρος μιας υπόθεσης και προσκολλάσαι σε ανούσιες λεπτομέρειες συμβάλλοντας στο θάνατο ανθρώπου είσαι υπεύθυνος.
:freak:

Άβαταρ μέλους
Τάλως

Δημοσίευση από Τάλως » Παρ 16 Αύγ 2013, 14:53

kostas έγραψε:Σου υπενθυμίζω κιόλας αυτό που έγραψες σε άλλο τοπικ που αφορουσε τους υπαλλήλους αρχαιολογικων χώρων οι οποιοι κατά τη προσωπική μου άποψη, κάνουν καλή δουλειά αλλά δεν ειναι οι ευγενικότεροι ανθρωποι του κόσμου.
οσο για την ευγενεια των υπαλληλων αυτο ειναι πραγματικα τραγικο
οταν εργαζεσαι η ευγενεια δεν ειναι δικαιωμα σου αλλα υποχρεωση σου
Αν ο ελεχτης ηταν το ιδιο ευγενικός με τον νεαρό και απλά επέβαλε ένα προστιμο, θα ειχαν αποφευγθει τα πάντα.
ναι ετσι πρεπει κατα τη γνωμη μου .

αλλα εσυ με αυτο που λες εδω
"Αν ο ελεχτης ηταν το ιδιο ευγενικός με τον νεαρό και απλά επέβαλε ένα προστιμο, θα ειχαν αποφευγθει τα πάντα".
εχεις ηδη δικασει και αποφανθει

γιατι ουσιαστικα λες πως επειδη ηταν αγενης ο ελεγκτης ο νεαρος πηδηξε εξω.
ασχετο το ενα με το αλλο .

ειναι αλλο ενας υπαλληλος που ειναι αγενης και αλλο το οτι ενας ανθρωπος πηδηξε απο ενα τρολευ .
αν συναντησεις αγενεια απο υπαλληλο εχεις καθε δικαιωμα να τν επιστρεψεις πισω με τον ιδιο τροπο και μαλιστα να τον καταγγειλεις.

δεν εχει λογικη ρε φιλε να ερθει να με ελεγξει ενας εφοριακος και επειδη θα μου πει κατι με αγενεια εγω θα πηδηξω απο το παραθυρο .

για αυτο φιλε Κωστα
πρεπει η δικαιοσυνη να δει τελικα πως και γιατι συνεβει το καθε τι
να ακουσουν μαρτυρες και να συγκρινουν τις διαφορετικες μαρτυριες

και να αποφανθουν
πηδηξε μονος του ο νεαρος?
τον πεταξε εξω με βια ο ελεγκτης ?

εχει διαφορα βλεπεις το ενα απο το αλλο .
γιατι στο δευτερο ειναι ενοχος για φονο εξ αμελιας τουλαχιστον .

οποτε μην δικαζεις. ασε την δικαιοσυνη να αποφανθει .
και ο ελεγκτης και ο οδηγος σαν εμας ειναι . δεν ειναι του συστηματος .

Άβαταρ μέλους
Τάλως

Δημοσίευση από Τάλως » Παρ 16 Αύγ 2013, 17:28

Ως τωρα η εκθεση της πραγματογνωμοσυνης αθωωνει τον ελεγκτη στο αν εσπρωξε η οχι τον νεαρο .

Ομως τον επιασε απο την μπλουζα οταν εκεινος πηγε να φυγει
οποτε εδω προφανως και πρεπει να ελεγθει η πραξη του ελεγκτη το να πιασει δηλα δη τον νεαρο απο τη μπλουζα
ενω εφευγε χωρις να καθησει να βεβαιωθει το προστιμο .

Αναμενουμε και την ιατροδικαστικη εξεταση μηπως πεσει περισσοτερο φως στο συμβαν .

Αν ομως το πορισμα της πραγματογνωμοσυνης δεν αλλαξει απο τον ιατροδικαστη
και ο ελεγκτης ΔΕΝ εσπρωξε το παιδι
τοτε προφανως το να πανε/παει στο αυτοφωρο και να μεινουν μεσα για να δικαστουν θα ηταν σφαλμα
(οπως πολλοι ζητησαν )

======================================================
Τι αναφέρει το πόρισμα της πραγματογνωμοσύνης για τα αίτια του θανάτου του 19χρονου

Νέες πληροφορίες για τις συνθήκες θανάτου του 19χρονου επιβάτη του τρόλεϊ έρχονται στη δημοσιότητα μετά την πραγματογνωμοσύνη που πραγματοποίησε το πρωί της Παρασκευής κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ.

Οι ελεγκτές επιθεώρησαν το τρόλεϊ προκειμένου να εξακριβώσουν τι διαδικασία ανοίγματος της πόρτας και το ποιος πάτησε το μπουτόν κινδύνου.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα tovima.gr που επικαλείται δικαστικές πληροφορίες στο πόρισμα των ελεγκτών μεταξύ άλλων φέρεται να αναφέρεται πως «ο 18χρονος διαπληκτίστηκε με τον ελεγκτή ο οποίος τον τράβηξε από την μπλούζα για να μην αποβιβαστεί. Στη συνέχεια ενώ του ξέφυγε, έτρεξε προς την πόρτα. Πάτησε το μπουτόν κινδύνου, το όχημα επιβράδυνε και με το άλλο χέρι του έσπρωξε την πόρτα για να ανοίξει. Όταν άφησε το χέρι του από το μπουτόν η πόρτα έκλεισε με αποτέλεσμα να του "πιάσει" το πόδι και να γυρίσει το σώμα του. Ο άτυχος νέος, στην προσπάθεια του να απεγκλωβιστεί έπεσε». Παράλληλα, από την εταιρεία Οδικές Συγκοινωνίες ξεκίνησε Ένορκη Διοικητική Εξέταση για το τραγικό περιστατικό.

Η δικηγόρος της οικογένειας, Αρετή Παπαναγιώτου, έκανε έκκληση στους αυτόπτες μάρτυρες να μιλήσουν για τα γεγονότα που έλαβαν χώρα το μοιραίο βράδυ της Τρίτης. Μιλώντας στο Mega, ξεκαθάρισε ότι οτιδήποτε άλλο γράφεται ή λέγεται για το τραγικό περιστατικό δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Η ίδια τόνισε ότι τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έρευνας θα καθυστερήσουν αρκετά και ότι η οικογένεια στην παρούσα φάση αυτό που μπορεί να κάνει είναι να παρακολουθεί την πορεία της δικογραφίας.

Πηγή:http://www.iefimerida.gr/node/118474#ixzz2c8rpfvIG

Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Παρ 16 Αύγ 2013, 17:39

Γινονται επισοδεια, κινδυνευεις να σε προσαγαγουν 3 ωρες μετα τα επισοδεια και σε ψιλοασχετο μερος χωρις να υπαρχει κατι που να σε συνδεει με αυτα.
Αλλα καλως δεν σε πηραν μεσα ενω υπαρχει ΠΤΩΜΑ και εισαι ο τελευταιος που ηρθε σε επαφη μαζι του ενω ηταν ζωντανος.
Άβαταρ μέλους
Τάλως

Δημοσίευση από Τάλως » Παρ 16 Αύγ 2013, 17:45

Divine Sinner έγραψε:Γινονται επισοδεια, κινδυνευεις να σε προσαγαγουν 3 ωρες μετα τα επισοδεια και σε ψιλοασχετο μερος χωρις να υπαρχει κατι που να σε συνδεει με αυτα.
Αλλα καλως δεν σε πηραν μεσα ενω υπαρχει ΠΤΩΜΑ και εισαι ο τελευταιος που ηρθε σε επαφη μαζι του ενω ηταν ζωντανος.
Φωτη
χαθηκε ενας ανθρωπος και καταστραφηκε μια οικογενεια

και ζητας να βαλουμε εναν ανθρωπο μεσα ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟΣ Η ΟΧΙ (αν τον εσπρωξε)
και να καταστρεψουμε αλλη μια .

αν δεν μπορεις να το κατανοησεις αυτο τι θες να κανω ?
το οτι δεν εχεις συναισθηση τι αποτελεσματα εχει η ρετσινια απο τετοιες καταστασεις
σε μια οικογενεια δεν θα πει πως πρεπει να φυλακιζουμε ετσι αδιακριτα . ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΦΟΝΟ
γιατι η ρετσινια ειναι πολυ χειροτερη .

Γιατι αν φυλακιστει και παψει να πληρωνεται και τελικα ειναι αθωος
μεχρι να γινουν οι δικες μια αλλη οικογενεια θα πειναει ενω θα ειναι αθωος και προφανως θα διαλυθει.

απο την αρχη του ποστ σε βλεπω και μιλας και αγνοεις τους νομους
και δεν μιλαω τους νομους που σκοπο εχουν να μας τα παρουν απο την τσεπη
αλλα τους νομους για την στοιχειωδη προστασια του πολιτη που μπορει και να μην φταιει για κατι
και μπορει να την πληρωωσει χωρις να φταιει
αν θελεις κατσε να τους διαβασεις .
ακομα και σημερα προστατευουν καποια βασικα μας δικαιωματα
οπως το δικαιωμα το να εισαι ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ μεχρι να αποδειχθει η ενοχη σου

Υ.Γ και αν τελικα αποδειχθει περιτρανα οτι δεν τον εσπρωξε
τι θα καναμε αν τον ειχαμε βαλει μεσα
θα ειχε χασει τον μισθο του (γιατι μπαινουν σε διαθεσημοτητα και μετα μεχρι να αρθει θελει επιτροπες και τετοια)
και τι θα ειχαμε κερδισει ? θα καναμε κακο σε εναν ανθρωπο για κατι που δεν εκανε

ενω αν αποδειχθει πως το εκανε μπορει κατοπιν μια χαρα να παει φυλακη

Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 16 Αύγ 2013, 18:09

Για να μην το εξαντλούμε ανούσια μέχρι θανάτου, ερωτώ:
Τι ακριβώς θες βρε Τάλε; Αλήθεια τώρα...
Να αθωώσεις οδηγό και ελεγκτή (ή και κυβέρνηση ακόμα;)
ε, στα μυαλά των περισσότερων που έγραψαν εδώ μέσα,
ΔΕΝ αθωώνονται.

Προσωπικά δεν απαξιώνω τα λαϊκά δικαστήρια.
Είναι κατά κανόνα δίκαια.
Κι αν βλέπεις αυτό το νήμα σαν λαϊκό δικαστήριο,
ε, δέξου το. Η...πλειοψηφία της "ολομέλειας"
τους δίκασε και τους καταδίκασε...
Τελεία.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Τάλως

Δημοσίευση από Τάλως » Παρ 16 Αύγ 2013, 18:23

ArELa έγραψε:Για να μην το εξαντλούμε ανούσια μέχρι θανάτου, ερωτώ:
Τι ακριβώς θες βρε Τάλε; Αλήθεια τώρα...
Να αθωώσεις οδηγό και ελεγκτή (ή και κυβέρνηση ακόμα;)
ε, στα μυαλά των περισσότερων που έγραψαν εδώ μέσα,
ΔΕΝ αθωώνονται.
Δικαιωμα σας και εσυ μην τους αθωωνεις .

δεν θελω να αθωωσω κανεναν που δεν ειναι αθωος

αλλα σαν ανθρωπος δεν δεχομαι να βλεπω να δεχεται τετοια κατακραυγη ενας ανθρωπος
σαν φονιας χωρις να εχει αποφανθει δικαστηριο

Δεν το εκανα ποτε και δεν θα το κανω και τωρα

Οσο για κυβερνηση τι να πω
αρχισες παλι να πετας πραγματα που δεν ειπα οπως κανεις συνηθως οταν δεν εχεις επιχειρηματα .
Προσωπικά δεν απαξιώνω τα λαϊκά δικαστήρια.
Είναι κατά κανόνα δίκαια.
για σενα
Αλλα για την ιστορια οι μαζες συνηθως δεν εχουν δικιο ουτε φερουν τις εξυπνοτερες λυσεις
Κι αν βλέπεις αυτό το νήμα σαν λαϊκό δικαστήριο,
ε, δέξου το. Η...πλειοψηφία της "ολομέλειας"
τους δίκασε και τους καταδίκασε...
Τελεία.
Ευγε . για αυτο παντα θα αντιμαχομαι την παρανοια αυτων των δικαστηριων
δεν θα επιτρεπω οσο περναει απο το χερι μου τετοια ισοπεδωση
και παντα θα ειμαι διπλα σε οποιον τον καταδικαζουν ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΗ

αυτα μονο ο
Σταλιν και ο Χιτλερ τα εκαναν

Την ειδα την αποφαση αλλα ΔΕΝ ΤΗ ΔΕΧΟΜΑΙ και ουτε προκειται να τη δεχτω αν δεν αποφανθει δικαστηριο σοβαρο .
και οχι δικαστηρια ισλαμικου τυπου

αυτο το νημα συναγωνιζεται το κρατος που κανει πραγματα παρανομα χωρις αισθηση ανθρωπινων δικαιωματων .

Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικα-Ελεύθερο βήμα”