Ο ΜΙΚΗΣ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ!

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Re: Ο ΜΙΚΗΣ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ!

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 12 Απρ 2011, 17:53

Orion έγραψε:
Α ρε μπαρμπα !!! δεν εισαι "προσωπικοτητα" για να σε κανουν σημαια , ουτε το ονομα σου δεν ξερουμε
δεν ζητας να σε ακολουθησουμε να κανεις τον αρχηγο, δεν εχεις βγαλει καμια διακυρηξη κανενα πλαισιο αρχων και ιδεων
δεν κανεις βαρυγδουπες αναλυσεις , οτι νιωθει η ψυχουλα σου φωναζεις.
Περναμε διπλα σου μπαρμπα σε ακουμε, αλλος σκεφτεται
- Παει εχει σαλταρει ο κοσμος
- Μαζεψτε τον επιτελους , οτι θελει κανει ο καθενας τι κατασταση ειναι αυτη
- Ωχ ρε ανθρωπε τι ηρθες και γκαριζεις εξω απο το μαγαζι μου , εσυ μας ελειπες
- Καλα τα λες αλλα κατσε να περασω γρηγορα μην με δουν οι αλλοι οτι κοντοστεκομαι και με παρεξηγησουν, πω αργησα κιολας

Ξερεις κατι ρε μπαρμπα ; καλυτερα, γιατι ; αυτη η ειναι η αληθεια , αυτη ειναι η πραγματικοτητα , παντα ετσι ηταν , καλυτερα μπαρμπα
γιατι δεν ειμαστε αξιοι ουτε στα ματια να σε κοιταξουμε εμεις οι υπολοιποι που ψαχνουμε συλλογικοτητες και σημαιες και
μπροσταρηδες για να μπουμε σαν μαζα απο πισω να πουμε οτι ... να συμμετεχουμε , μαλακιες !!! το ξερεις και το ξερουμε

για σου μπαρμπα , καποιοι απο μας θα σε λοιδωρησουν , θα σε πουν γραφικο , ακομα περισσοτεροι απο μας θα σωπασουν θα προσπερασουν γρηγορα γρηγορα

Με σεβασμο και ντροπη

:clap: :respect: :urock: :worship: :worship:
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
axinosp
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Φύλο: Άνδρας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από axinosp » Τρί 12 Απρ 2011, 20:51

Κόντεψε να πεθάνει σε πηγάδι η κόρη του Μ. Θεοδωράκη
Κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή πυροσβέστες την έσωσαν απεγκλωβίζοντας την κόρη του μεγάλου μας μουσικοσυνθέτη γλίστρησε και έπεσε σε πηγάδι στην περιοχή του Κιάτου πριν από δύο ολόκληρες ημέρες και τελικά πριν από λίγο την απεγκλώβισαν άντρες της πυροσβεστικής και μεταφέρθηκε εκτός κινδύνου σε νοσοκομείο.

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο ακτινολογικό κέντρο όπου γίνονται και οι απαραίτητες εξετάσεις.

Η 52χρονη Μαργαρίτα Θεοδωράκη πέρασε έναν γολγοθά αφού επί 48 ώρες ζητούσε απεγνωσμένα βοήθεια όμως δεν την άκουγε κανείς. Τελικά εντοπίστηκε το μεσημέρι και αμέσως έσπευσαν και την γλίτωσαν 6 άντρες της Πυροσβεστικής.

Τσαντίρι
http://www.tsantiri.gr/ellada/kontepse- ... oraki.html
Σημ.axinosp:Καριόλες της CIA έπρεπε να ρίξετε την κόρη του Μίκη στο πηγάδι για να τον λυγίσετε, αυτό θα το πληρώσετε πολύ ακριβά γαμώ το Σόρο σας σας και γαμώ την Wall Street σας !!
"Πᾶν γὰρ ἑρπετὸν πληγῇ νέμεται." Ηράκλειτος"
Μετάφραση :Κάθε τι που έρπει εξουσιάζεται με χτυπήματα !!
Με απλά λόγια Ερπετοειδείς έχετε να φάτε, πολύ στυλιάρι από τους Έλληνες!!
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
Άβαταρ μέλους
topet
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από topet » Τρί 12 Απρ 2011, 22:07

Πολύ φοβάμαι ότι ο Τραϊανού είχε δίκιο στην ανάλυση που είχε κάνει για τον Μίκη. Κρίμα, γιατί από μέσα μου ήλπιζα να βγει κάτι καλό, γιατί μεγάλες προσωπικότητες σαν τον Μίκη θα μπορούσαν να εμπνεύσουν το λαό για κάποια αλλαγή. Πλέον δεν πείθομαι. Λυπάμαι!
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 12 Απρ 2011, 23:20

Εγώ λυπάμαι όταν τείνουμε να αποδεχόμαστε το χειρότερο που έχει ειπωθεί για έναν άνθρωπο κι όχι το καλύτερο.

Τον ακούω, τον βλέπω και εισπράττω άνθρωπο απόνηρο, άκακο, φωτεινό... Κι αν έκανε λάθη και βλακείες, ποιος είναι ο τραϊανού και ο κάθε τραϊανού να τον κρίνει; Ο Θεός; Ο αλάθητος; Δεν κατάλαβα...αλάθητος κανείς, αλλά οι προθέσεις μετράνε. Οι προθέσεις αυτών που του πετάνε χλαπάτσες χωρίς κανένα ίχνος σεβασμού, είναι τουλάχιστον αμφιβολες στα μάτια μου. Μέσα από τα κόμματα προσπάθησε να κάνει κάτι για την πατρίδα. Μέσα από νομιμότητα και απο παρανομία. Το ότι δε στάθηκε σε ιδεολογικά μαντριά, για μένα είναι μαγκιά κι όχι αστάθεια ή προδοσία.

Εγώ τον Μίκη τον τιμώ και τον αγαπώ, γιατί είναι μια φωτεινή περσόνα και γιατί είναι από τους ελάχιστους που έκανε την πατρίδα μου περήφανη στα πέρατα του κόσμου. Εμένα με κάνει περήφανη και σήμερα οι προσεγγίσεις του, οι ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ του, η σκέψη του, γιατί είναι ενός ανθρώπου που δε γέρασε, που δε στεγανοποιήθηκε... αυτό ξενίζει. Ξυδάκι. Αυτό ενοχλεί τα συστεμικά κρυφά καθίκια. Πάλι ξυδάκι.

Πολλά απ'αυτά που εκφράζει, εκφράζουν και εμένα. Είναι υπέρκομματικός... και υπερβαίνει πολλά που άλλα μίζερα ανθρωπάκια δεν έχουν καν διανοηθεί...

Όσους οχετούς και λάσπες κι αν μου παρουσιάζουν, δε θα αλλάξω οπτική για τον άνθρωπο, γιατί απλά δεν το θέλω. Δε μ'ενδιαφέρουν τα γεγονότα που μπορεί να ερμηνευτούν απ'το καθένα κατά το δοκούν, μ'ενδιαφέρει αυτό που εισπράττω και το ένστικτό μου δε μ'έχει προδώσει σχεδόν ποτέ.

Εύχομαι έστω και μετά το θάνατό του, να ντραπούν όσοι τον σκύλεψαν εν ζωή.

ΥΓ. Αχινέ, για το ατύχημα της κόρης του μίλησε και στη συνέντευξη που'δωσε στον Παπαδάκη. Προτείνω να τη δείς. Να τη δείτε όλοι. Επ'αυτής θα'θελα σχόλια...

Ξαναδίνω το λινκ http://www.vimeo.com/22120104
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
topet
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από topet » Τρί 12 Απρ 2011, 23:36

Συμφωνώ στο ότι είναι από τους λίγους που έκανε την πατρίδα μας γνωστή στα πέρατα του κόσμου. Ο Τραϊανού ούτε εγώ δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά θεωρώ ότι επιχειρηματολογεί πολύ καλά. Αναφέρω όμως για την ανάλυση του Τραϊανού, γιατί πήρε τροφή από αυτό που ο ίδιος ο Μίκης είπε σε μια από τις πολλές ομιλίες που έκανε στην σπίθα και παραδέχτηκε ότι τον κάλεσαν οι Αμερικανοί ένα μήνα πριν τον Αττίλα για να συζητήσουν το μέλλον της Ελλάδος, ο οποίος ως γνωστό ήταν (κατά τον Τραϊανού είναι ακόμη...) αρχηγός του ΚΚΕ, το οποίο ΚΚΕ ή γενικότερα τους κομμουνιστές οι Αμερικανοί ''υποτίθεται'' ότι τους βλέπουν όπως ο διάολος το λιβάνι! Αυτό το γεγονός από μόνο του δεν είναι άκρως ύποπτο; Και γιατί το έκρυβε τόσα χρόνια;
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 13 Απρ 2011, 00:35

Υπάρχουν αδιάσειστες, αδιάψευστες αποδείξεις για τους ισχυρισμούς του τραϊανου; Οχι. Ούτε φωτογραφίες, ούτε ντοκουμέντα. Αρχηγός του ΚΚΕ από τότε που άρχισα να κατανοώ τα στοιχειώδη για τα πολιτικά, ήταν ο Φλωράκης και μετά απ'αυτόν η Παπαρήγα. Θυμάμαι πως άκουγα (πριν αρχίσω να καταλαβαίνω τα στοιχειώδη) και για τον Ζαχαριάδη... Δεν ξέρω για κανέναν Μίκη αρχηγό του ΚΚΕ. Ακόμα και να'ταν πριν αρχίσω να καταλαβαίνω, και παρά το ότι μπορεί να κλήθηκε στην Αμερική, εγώ δε θα δεχτώ ΠΟΤΕ ότι συνειδητά ο συγκεκριμένος άνθρωπος θα ξεπούλαγε την Ελλάδα. Υπάρχουν άλλοι που το κάνουν μπροστά στα μούτρα μας, κι εμείς ψάχνουμε εν έτει 2011, τι και ποιος το χίλια-εννιακόσια-γαμώτο. Μήπως να πάμε και πίσω στην επανάσταση του '21 να βρούμε προδότες;

Ο Μίκης έδωσε μακροσκελέστατη συνέντευξη στο ραδιοσταθμό ΣΚΑΪ με όλη την ιστορία του. Αυτήν εγώ δέχομαι κι αυτήν έχω καταγράψει στο κεφάλι μου. Δεν είδα κανέναν που τόσο άμεσα/εύκολα και στο τσάκα τσάκα δέχτηκε τις μαγκιές του όποιου τραϊανού, να κάτσει με καλή προαίρεση να ακούσει τον ίδιο να αφηγείται την ιστορία του. Ούτε καν τη μικρή σχετικά συνέντευξη που έδωσε στον Παπαδάκη δεν έκανε κανείς τον κόπο να ακούσει, να σχολιάσει, να μας πει τέλος πάντων πού στο διάολο διαφωνεί μ'αυτά που λέει ζωντανά ο ίδιος, κι όχι οι όποιοι κύριοι μιλάνε για λογαριασμό του και πετάνε τα απύθμενα σκατά στη μούρη του ανθρώπου...

Γι'αυτό θεωρώ αυτά που ΞΑΦΝΟΥ βγήκαν για τον Μίκη, εκ του πονηρού, συκοφαντίες, εμπάθειες ΚΑΙ μεθοδευμένη-οργανωμένη προσπάθεια του συστήματος, να εξευτελιστεί, για να μην έχει απήχηση. Αυτό το τελευταίο δεν φαίνεται να το υπολογίζει κανείς, ούτε καν σαν αμιδρή πιθανότητα. Ε, για μένα είναι βεβαιότητα. Κλασική πρακτική του συστήματος είναι ο αφανισμός (φυσικός ή εξόντωση της υπόληψής του) αυτού που το απειλεί, που δυνητικά μπορεί να ενώσει το λαό σε έναν πραγματικό αγώνα...

Με το μυαλό που κουβαλάμε και τσιμπάμε, δυστυχώς η προσπάθεια του συστήματος έπιασε για άλλη μια φορά. Να χαιρόμαστε το νοητικό κεφαλοκλείδωμα που μας έχει κάνει.

Συμβιβάζομαι και αναγκάζομαι πλέον να δεχτώ την ιδέα ότι η Ενότητα, η οριστική απόδραση απ'τα μαντριά, είναι μια ουτοπία για τους χειργωγούμενους Ελληνες. Αφού ούτε ο Μίκης δεν κατάφερε να τους εμπνεύσει, αλλά κατατάχθηκε στα κεφάλια τους εκεί που ήθελαν οι αχρείοι, δεν θα το καταφέρει κανείς. Η Λαϊκή Ειρηνική Επανάσταση που ονειρεύεται, θα μείνει στα όνειρά του... και στα δικά μου...

Ας αράξουμε τώρα χαλαρά λοιπόν, να βλέπουμε τη φυλακή μας να χτίζεται κάθε μέρα λίγο λίγο, που λέει και ο Αϊκ, κι αφήστε τον Μίκη - τον "προδότη" κατά τον Τραϊανού- να φωνάζει για πατρίδα... Τον πήραν τα χρόνια άλλωστε, δε θα φωνάζει για πολύ ακόμα... Δε θα ενοχλεί αυτιά ούτε θα χαλάει τον προκαθορισμένο ύπνο... Πιθανότατα τυχερός που δε θα δει την πλήρη κατάλυση του έθνους... Και σύντομα, αν εξακολουθήσει να γυρίζει τούτη η πολύπαθη σφαιρα που λέμε Γη, όσοι θα'χουν απομείνει εν ζωή, μέσα στο κελί της κατά τα άλλα... "δημοκρατικής" φυλακής τους, στη χώρα όπου οι προδότες γίνονται σημαντικοί/αξιόπιστοι, και οι ήρωες ρεμάλια, θα'χουν όλο το χρόνο να σκεφτούν ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ...
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
topet
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από topet » Τετ 13 Απρ 2011, 08:54

Βίκυ δεν ξέρω τι πραγματικά κρύβετε πίσω από όλα αυτά. Απλά έχουμε 2 στοιχεία-αποδείξεις πολύ σοβαρά κατά τη γνώμη μου. Ότι ο Μίκης κατά τα λεγόμενά του κλήθηκε μυστικά από τους Αμερικανούς για τον λόγο που είπαμε, παρά του ότι ήταν κομμουνιστής και μάλιστα ο αρχηγός του κομμουνιστικού κόμματος, χωρίς να το έχουμε μάθει ποτέ, καθώς επίσης προβληματίζουν και οι αποχωρήσεις των Ληναίου-Καζάκου, όπου ο Καζάκος αναφέρει (με δόλο; Δεν ξέρω! :dunno: ) ότι ο Μίκης εξυπηρετεί ξένα συμφέροντα και μάλιστα της άλλης άκρης του Ατλαντικού. Αυτό με αυτά που έγραψε ο Τραϊανού δένει δυστυχώς. Το πόσο δένει δεν ξέρω, αλλά σίγουρα προβληματίζει. Αυτό λέω.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 13 Απρ 2011, 10:20

Κι εγώ σου λέω πως οι εποχές ήταν άλλες, άλλες οι συνθήκες, άλλη και η νοοτροπία ακόμα που έπαιζε πριν καν γεννηθούμε ρε Αποστόλη. Το να τα φέρνουμε στο σήμερα, και να τα κρίνουμε με σημερινές νόρμες, είναι το λιγότερο βλακώδες. Εγώ θυμάμαι νόρμες του '75 που σήμερα φαντάζουν ανέφικτες και εξωπραγματικές. Κι εδώ μιλάμε για εποχή απ'τον εμφύλιο ως το 65?

Ο τραϊανού πιάστηκε από μια φράση του για να εξυφάνει τη σεναριάκλα. Οι χαρακτηρισμοί που του προσκόλλησε ήταν απίστευτα κακεντρεχείς, σχεδόν πρόστυχοι, και εκπορευόμενοι από προσωπική εμπάθεια (ναι, διάβασα τελικά όλο το γαμω-άρθρο). Και σε ρωτώ. Γιατί έπρεπε να τον περιλούσει με ένα σωρό σκατά για να προβάλλει την αποψάρα του; Γιατί δεν απαρρίθμησε αυτά που θεωρούσε "στραβά", ΧΩΡΙΣ αυτούς τους χαρακτηρισμούς; Μήπως γιατί θα γινόταν λιγότερο πιστευτός; Μήπως γιατί δεν είχε αρκετό αντικειμενικό-χειροπιαστό υλικό και έρεισμα, για να στηρίξει τη διαδρομάρα του;
Για μένα οι ύβρεις, η εμπάθεια, τα απωθημένα και η ασέβεια, δεν δείχνουν συλλογιστική βάσιμη, αντικειμενική, αποστασιοποιημένη, και σίγουρα δεν αποτελούν αποδείξεις, καταδεικνύουν όμως προθέσεις.

Ποια είναι η πρόθεσή του, στην επιδίωξη να "γκρεμίσει" τον Θεοδωράκη, την ώρα που ξεκινούσε μια προσπάθεια να ΕΝΩΘΕΙ ο λαός, να πάει σύσωμος και έξω απ'τα κόμματα και τις συστεμικές αηδίες, σε μια παλλαϊκή ειρηνική επανάσταση; ΟΠΟΙΟΣ και αν νομίζει κανείς οτι είναι ο Θεοδωράκης, ποιον ψόγο μπορεί να βρει κανείς για την ΤΩΡΙΝΗ προσπάθεια για να αντιπαλέψουμε την ΤΩΡΙΝΗ μάστιγα που έχει λιανίσει το πανελλήνιο; Κι αν δεν βρίσκεται ψόγος σ'αυτό, γιατί αναζητήθηκε ντε και καλά ψόγος; Μήπως για να γρεμιστεί-αφανιστεί, το ίδιο αυτό το κίνημα εν τη γενέσει του; Λέω εγώ τώρα... Μήπως γιατί μας θέλουν μονίμως χωμένους σ'ένα σύστημα, και σε μαντριά, που μας κρατάνε κατακερματισμένους, διασπασμένους, φοβισμένους, ανασφαλείς, και συγκρουόμενους για παπαριές μεταξύ μας, αντί να στραφούμε όλοι σύσωμοι ενάντια στον πραγματικό εχθρό και να τσακίσουμε την πραγματική και τεραστίων διαστάσεων προδοσία, που σήμερα ΔΕΝ επιτελεί ο Θεοδωράκης, αλλά άλλοι;

Ο κύριος τραϊανού (επίτηδες γράφω τ'όνομα με μικρό) μας ανέπτυξε και θεωρίες για το σύστημα... Δεν μας είπε όμως αν το γουστάρει ή αν το απεχθάνεται... Και άντε, εγώ θα πω πως υπονόησε ότι το απεχθάνεται... η δυσεβής όμως πράξη/προσέγγισή του αυτή, τι δείχνει στην πραγματικότητα; Οτι το απεχθάνεται ή ότι συμβάλλει στη διαιώνισή του; Να μια σκέψη που θα'πρεπε να κανουμε όλοι μας, αντί να "θαυμάζουμε" μια κούφια εικοτολογική συλλογιστική με παχυλά λόγια έντονης καργιολιάς και σκατοψυχιάς. (ας τον χαρακτηρίσω κι εγώ. Αν αυτός νομίζει ότι δικαιούται να χαρακτηρίζει τον Θεοδωράκη, ε, δικαιούμαι κι εγώ να τον χαρακτηρίσω, αν και δε θα φτάσω ποτέ τη δική του υβριστική μαεστρία...)

Ένα ερώτημα που θα'πρεπε να κάνουμε στα σοβαρά μέσα μας, είναι γιατί είμαστε έτοιμοι να δεχτούμε με τη μία ό,τι αρνητικό μπορεί να εκτοξευτεί για έναν άνθρωπο, αλλά πολύ διστακτικοί και λεπτολόγοι και "ερευνητές", όταν προταθεί κάτι θετικό αντίστοιχα για τον ίδιο τον άνθρωπο...

Προσωπικά δε θα πιστέψω ποτέ ότι πρόδωσε συνειδητά και εσκεμμένα την πατρίδα. Ο,ΤΙ και να'γινε στο τότε που ούτε το ξέρω ούτε το έζησα. Μπορεί να έκανε λάθη, (ουδείς άσφαλτος- Άντζελα) αλλά ξεπούλημα δε θα δεχτώ σαν βίκυ, (ναι, υποκειμενικά ) ότι έκανε. Το τι παίζει όμως το υποκειμενικό μου τοπίο, δεν έχει και τόση σημασία.

Σημασία (αντικειμενικά και όχι υποκειμενικά) έχει η ΠΡΟΘΕΣΗ όλων αυτών των κυρίων (με πρωτεργάτη τον "κύριο" τραϊανού), που ξεκίνησαν έναν αγώνα σταύρωσης, αποκαθήλωσης και ξεσκίσματος ενός ανθρώπου, (που έξω και πέρα απ'την σιχαμερή ασέβεια που εφάνη σαν κάθετα βάρβαρη και καθόλου ελληνική προσέγγιση) θα μπορούσε να αποτελέσει έμπνευση και καταλύτη, για μια πραγματική λαϊκή ενότητα, μια οριστική και μαζική απόδραση απ'τα μαντριά, μια δυνατή πάλη, και μια ελπίδα για έναν μεγάλο αγώνα που θα ανέτρεπε το φαύλο σύστημα, θα τιμωρούσε πραγματικούς και εγκληματικούς προδότες, θα έφερνε ένα αποτέλεσμα υπέρ του λαού...υπέρ του ανθρώπου.

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ μπορεί να απαντήσει ο καθένας μέσα του σ'αυτό. ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΠΡΟΘΕΣΗπίσω από αυτή την ενέργεια ξεσκίσματος...

Εξακολουθώ να ζητώ να ακούσετε τη συνέντευξη που έδωσε στον Παπαδάκη, και να μου πείτε α/ με ποιες σκέψεις που εξέφρασε εκεί διαφωνείτε β/ κι αν εισπράττοντας απλά τον τρόπο που εκφράζεται και αυτό που εκπέμπει, πιστεύετε πραγματικά στο μεδούλι σας, ότι αυτός ο άντρας είναι προδότης ή έχει τίποτα πονηρά κίνητρα πίσω απ'αυτά που λέει.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
axinosp
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από axinosp » Τετ 13 Απρ 2011, 11:26

Η ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ - 1η Σπίθα Νέας Σμύρνης-Παλαιού Φαλήρου

Αναφορικά με την ανάρτηση στο διαδίκτυο και ειδικότερα στην Κεντρική Σελίδα της Κίνησης στις 6/4/2011, ανυπόγραφου κειμένου με τον βαρύγδουπο τίτλο ((ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ)) και έπειτα από ομόφωνη απόφαση της σημερινής μας συνεδρίασης, σας γνωρίζουμε τα παρακάτω:

"Ως Σπίθα Ν. Σμύρνης - Π. Φαλήρου δηλώνουμε ότι δεν μας εκφράζει κατ' ουδένα τρόπο το εν λόγω κείμενο και δεν θα δεχθούμε ποτέ κατευθυντήριες γραμμές που έρχοντα από το .....πουθενά!!

Δηλώνουμε ευθαρσώς, ότι το μόνο που μας εκφράζει και αυτό ακολουθούμε όσον αφορά το οργανωτικό, είναι μόνον η πρόταση και θέση του Μίκη, όπως αυτή εκφράστηκε σαφώς με την από 7/4/2011 ανάρτηση στην Κεντρική Σελίδα της Κίνησής μας!"

Για μάς αυτό εκφράζει την "Άμεση Δημοκρατία".

Παρακαλούμε για την άμεση ανάρτηση της παραπάνω Δήλωσής μας στην Κεντρική Σελίδα της Κίνησής μας, προκειμένου να γνωρίζουν όλοι τις απόψεις μας!
http://www.mikis-theodorakis-kinisi-ane ... s/?nid=620
Σημ.axinosp:δεν είναι η μοναδική σπίθα που τα χώνει στα οργανωτικά του περιβόητου Δημητροκάλη!!
"Πᾶν γὰρ ἑρπετὸν πληγῇ νέμεται." Ηράκλειτος"
Μετάφραση :Κάθε τι που έρπει εξουσιάζεται με χτυπήματα !!
Με απλά λόγια Ερπετοειδείς έχετε να φάτε, πολύ στυλιάρι από τους Έλληνες!!
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 13 Απρ 2011, 11:33

Ποιος είναι αυτός ο Δημητροκάλης τελικά; Ούτε που ξέρω...
(ούτε που με νοιάζει, νομίζω)

Η ουσία είναι ότι αναφύονται από 'δω κι από 'κει ομαδούλες αντίστασης, μέσα σ'αυτές επίσης διχογνωμίες...

Έτσι διασπασμένα και διαμερισματοποιημένα, δεν γίνεται δουλειά.

Κάτι είχα πει κι εδώ... http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic ... 51#p129851 αλλά εγώ είμαι στην κοσμάρα μου και δεν με νιώθουν...
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ION 4ever
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από ION 4ever » Τετ 13 Απρ 2011, 11:57

Ούτε και εγώ ξέρω ποιος είναι ο δημητροκάλης και ο κάθε δημητροκάλης.
Αυτό όμως που καταλαβαίνω είναι ότι κινήματα τύπου Σπίθα
είναι πολύ εύκολο να χειραγωγηθούν από διάφορους κύκλους.
Το λάθος δεν οφείλεται στον εμπνευστή. (Μ.Θεοδωράκης)
Ευθύνη σε τέτοια κινήματα έχουν όλοι.
Αντί να βγούν όλοι και να υποστηρίξουν
τις θέσεις και τον εμπνευστή άρχισαν οι κατηγορίες.
Διαίρει και βασίλευε.
Ο Θεοδωράκης είναι πολύ συγκεκριμένος και ενωτικός.
Όλα τα άλλα σκουληκάκια είναι που πρέπει να απομονωθούν.

Πάντως εμένα μου φαίνονται όλα, τα σε πολιτικό επίπεδο, μάταια.

Οι ελιτιστές έχουν τον τρόπο τους να διεισδύουν
και να κατευθύνουν τα πράγματα εκεί που τους βολεύει.
αυτό έκαναν πάντα αυτό κάνουν και τώρα.
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
Άβαταρ μέλους
dimig
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από dimig » Τετ 13 Απρ 2011, 17:11

Για ποιο λόγο δεν απάντησε ο Μίκης στις κατηγορίες και στους χαρακτηρισμούς;

Απάντηση υπάρχει;

Τα διέψευσε;

Εφόσον σας αφορά ποιος είναι ο Μίκης, γιατί δεν σας αφορά ποιος είναι ο Δημητροκάλης; Με τον Μίκη δεν συνεργάζεται;

Τα βλέπουμε συνολικά η τα βλέπουμε όπως θέλουμε;

Τα βλέπουμε κρίνοντας από τα γεγονότα, με βάση την ευφυΐα και την λογική ως άνθρωποι η με βάση τα ένστικτά μας;
Άβαταρ μέλους
ION 4ever
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από ION 4ever » Τετ 13 Απρ 2011, 17:24

Είμαι πρόθυμη να ακούσω ποιος είναι ο δημητροκάλης
και για την συνεργασία του με τον Μίκη.
Ειλικρινά.
Δεν προλαβαίνω να το ψάξω αλλά έχει ενδιαφέρον
αν έχεις να μοιραστείς κάποιες πληροφορίες.
Ευχαριστώ
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
Άβαταρ μέλους
dimig
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από dimig » Τετ 13 Απρ 2011, 17:30

Είναι καλύτερα για σένα να ψάξεις, θα βρεις εύκολα πληροφορίες, υπάρχουν και πολύ πρόσφατες εξελίξεις.

Όταν έχεις χρόνο κάνε μια αναζήτηση
Άβαταρ μέλους
Orion
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Orion » Τετ 13 Απρ 2011, 17:45

ΙΟΝ , ανθρωπος του δρακουμελ ο κυριος ....
------------------------------------------------
με καλυψε σε μεγαλο βαθμο μια αναρτηση , για οσους δεν την εχουν διαβασει
Η Σπίθα και το “οργανωτικό” της πρόβλημα που ακόμα δεν λύθηκε
Posted on 12/04/2011 by anarmodios

Φτάσαμε και σ’ αυτό. Θλιβερό, αλλά φτάσαμε. Μια από τις μεγαλύτερες πολιτικές κινήσεις, από τις κινήσεις εκτός κομμάτων, η Σπίθα, να έχει “οργανωτικά” προβλήματα. Προσέξτε, όχι ιδεολογικά προβλήματα ή προβλήματα πολιτικής κατεύθυνσης. Αλλά “οργανωτικά” προβλήματα. Δηλαδή εσωτερικής οργάνωσης και δημοκρατίας.

Δείτε τις δύο επιστολές αποχώρησης από την Σπίθα, η πρώτη του κ. Ληναίου και η δεύτερη του κ. Καζάκη. Τις δημοσιεύω και παρακάτω αυτούσιες στα υστερόγραφα. Ο κ. Καζάκης έχει ξαναγράψει για το ίδιο πρόβλημα πριν λίγο καιρό πως “Το κίνημα δεν χρειάζεται υποταχτικούς και υπάκουους“.

Γιατί οδηγούμαστε πάντα “σ’ αυτά”; Γιατί ο καθένας κρύβει μέσα μας έναν τρελλαμένο εξουσιαστή ολιγάρχη, ακόμη και όταν δεν το φανταζόμαστε. Γιατί το εγώ του καθενός μας είναι το πρώτο θηρίο που απειλεί να φάει το εμείς. Γιατί η προβολή και η διασημότητα, το πολύ το παλαμάκι, “τον χαλάνε τον άνθρωπο”. Γιατί… για όλα αυτά.

Εχω γράψει και ξαναγράψει πως οι κομματικοί πολιτικοί έχουνε πολλά κουσούρια. Αλλος το ένα, άλλος το άλλο. Ολοι όμως μοιράζονται το ίδιο ελάττωμα: την αγάπη για εξουσία και προβολή. Αυτό το έχουν όλοι και σε αυτό υποκύπτουν.

Και την παρουσία αυτού του ελαττώματος σε όλους, σε όλους μας, την γνωρίζει πολύ καλά και την εκμεταλλεύεται εναντίον μας ο αιώνιος εχθρός των κοινωνιών του ανθρώπου: η οικονομική ολιγαρχία.

Και ειναι πάνω σε αυτό το ανθρώπινο ελάττωμα που πατάει η οικονομική ολιγαρχία και χτίζει τις φυλακές μέσα στις οποίες μας έχει κλεισμένους να της δουλεύουμε και να της παράγουμε πλούτο. Και έτσι αυτός ο τρομερός μας εχθρός, η ολιγαρχία του πλούτου, με τους ηγέτες μας πια δικούς του, λόγω του γνωστού ανθρώπινου ελαττώματος που συζητάμε, είναι η μόνη που γεύεται τον πλούτο που παραγουν οι ανθρώπινες κοινωνίες. Αφήνοντάς τις κοινωνίες να γεύονται μόνο την δυστυχία.

Ολη η ιστορία του ανθρώπου είναι μια θλιβερή επανάληψη αυτού του μοτίβου. Ολη η ανθρώπινη ιστορία.

Η ανθρωπότητα και οι άνθρωποι κάναμε επαναστάσεις, κάναμε κινήματα, κάναμε πολιτικά συστήματα, και σοσιαλισμούς και φιλελευθερισμούς με ανθρώπινο πρόσωπο, κάναμε και τι δεν κάναμε. Και πάλι στο ίδια καταλήγουμε.

Γιατί; Γιατί δεν βρίσκουμε τρόπο να καταπολεμήσουμε την ανθρώπινη εκείνη αδυναμία, που θέλει να συγκεντρώνει την πολιτική εξουσία, σε λιγα χέρια. Σε έναν ηγέτη, σε ένα πολιτικό γραφείο και σε μια κεντρική επιτροπή, σε μια κυβέρνηση. Κι έτσι καπιταλισμοί, φιλελευθερισμοί, σοσιαλισμοί, λιμοί και καταποντισμοί, καταλήγουν πάντα στο ίδιο τέρμα: στην ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ. Δηλαδή στην δυστυχία μας.

Οσο δεν καταλαβαίνουμε πως αν δεν εφαρμόσουμε δημοκρατία ΣΑΝ ΚΕΡΒΕΡΟΙ ανελέητοι, παντού και πάντα, άδικα θα κάνουμε και επαναστάσεις, και κινήσεις και κινήματα, και θα ματώνουμε κι εμείς και οι “εχθροί” μας. Αδικα εντελώς.

Θέλετε να αποτύχει μια επανάσταση; Βάλτε της αρχηγό.

Θέλετε να πετυχει μια επανάσταση; Δημιουργείστε πολιτικές ομάδες με ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, χαλαρά συνδεμένες μεταξύ τους και χωρίς κεντρική ηγεσία. (Οπως θα έπρεπε να είναι οι Σπίθες από την αρχή δηλαδή).

Καλός ο Μίκης. Αλλά η φιλοδοξία του για προβολή δεν βοηθάει. Καθόλου.

Ο Μίκης θα εξυπηρετούσε αν τον βάζαμε να σταθεί στην πλατεία Συντάγματος, χωρίς καν να είναι αρχηγός κανενός κινήματος (δεν το χρειάζεται κιόλας ο άνθρωπος, το ξέρει, δεν το ξέρει). Να σταθεί και να βροντοφωνάξει στους έλληνες αυτά που πρέπει. Και πως δεν θα φύγει απο κει, παρά το προχωρημένο της ηλικίας του, μέχρι να μαζευτούμε όλοι οι έλληνες πίσω του, ποτάμι, ώστε να φύγει αυτή η κυβέρνηση της καταστροφής κα της λεηλασίας και να μπουν οι βάσεις για μια ελληνική κοινωνία δημοκρατίας.

Ούτε Σπίθα χρειάζεται ο Μίκης, ούτε Iskra, ούτε φωτιά. Μόνο να βγει στο Σύνταγμα (χωρίς τους Δημητροκάλληδες του Μητσοτάκη) να βάλει τις φωνές. ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ.

Κι αφού ολοκληρωθεί αυτό που πρέπει να ολοκληρωθεί, να αποχωρήσει και να αφήσει τον λαό να κάνει τα υπόλοιπα. Με δημοκρατία πάντα. Αυθεντική. Των πατέρων μας.

Εκείνη την δημοκρατία που είναι το μόνο φάρμακο που περιορίζει το φοβερό ανθρώπινο ελάττωμα του έρωτα της εξουσίας, της δημοσιότητας και της προβολής. Εκείνη την δημοκρατία που μας κάνει ΟΛΟΥΣ (και τον Μίκη ακόμη) ίσους πολιτικά.

Αν με πιάνεις…

Θραξ Αναρμόδιος

http://anarmodios.wordpress.com/2011/04/12/1-275/
Άβαταρ μέλους
dimig
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από dimig » Τετ 13 Απρ 2011, 18:01

Διαβάστε και ένα άρθρο δημοσιευμένο στον φίλτατο axinosp περιέχει αρκετές πληροφορίες

Ο Δημητροκάλης της «Σπίθας» ζητά ξεπούλημα Δημόσιας Περιουσίας!

Είχαμε σκοπό να μη μιλήσουμε ακόμα για όλο αυτό το συνονθύλευμα της «Συμβουλευτικής Επιτροπής» της «Κίνησης Μίκη»: Κασιμάτηδες, Κούνδουροι και δε συμμαζεύεται… Περιμέναμε ακόμα και τα άλλα πρόσωπα που βρίσκονται στο παρασκήνιο…
Μας κτύπησε όμως κεραυνός όταν διαβάσαμε από την ίδια την ιστοσελίδα του Μίκη ότι στα ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΑ είναι ο «εγκέφαλος» της παρασκηνιακής δράσης του Μητσοτάκη: Ο Γιάννης Δημητροκάλης!!!!!
«Επίσης τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής: Γιάννης Δημητροκάλης, πρώην Γραμματέας Επικοινωνιών και Βαγγέλης Μπόντας, εκδότης»

Και μόνο αυτό το γεγονός φωτίζει τα ΠΑΝΤΑ και μας δικαιώνει ΑΠΟΛΥΤΑ.

συνέχεια http://axinosp.blogspot.com/2011/04/blog-post_5928.html
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 13 Απρ 2011, 22:08

dimig έγραψε:Για ποιο λόγο δεν απάντησε ο Μίκης στις κατηγορίες και στους χαρακτηρισμούς;

Απάντηση υπάρχει;

Τα διέψευσε;
Για ποιο λόγο θα πρέπει να ασχοληθεί; Σε ΠΟΙΟΝ να απολογηθεί ή να λογοδοτήσει; Στον κύριο τραϊανού; Ποιος είναι ο κύριος; Κανένας αδεκαστος κριτής, δικαστής δήμιος και εκτελεστής; Δεν κατάλαβα...
Ούτε εγώ θα του απαντούσα, γιατί απαντώντας του θα έδινα αξία στο λιβελογράφημα.
Και είμαι ήπια όταν το λέω λιβελογράφημα... Κανονικά θα'πρεπε να το πω κοπρογράφημα. Δεν με ενόχλησαν καθόλου οι παραθέσεις γεγονότων ή στοιχείων, αν καταγράφονταν μόνο αυτά, θα τα κοιτούσα/ερευνούσα με άλλο μάτι. Με αηδίασε η πλήρης απαξία και έλλειψη σεβασμού στις προσεγγίσεις του κυρίου τραϊανού. Σ'αυτό το σημείο, για μένα στάθηκε "λίγος" και αυτό έκανε άχρηστο στα μάτια μου το όποιο έρεισμά του. Ακόμα και να'κανε λάθη ο Μίκης, όπως προείπα είναι άλλες εποχές και κρίνουμε με σημερινά κριτήρια αφ'ενός, αφ'ετέρου, αν δεν αξίζει σεβασμός στον άνδρα για το έργο του, άξιζε ένας στοιχειώδης σεβασμός στα 86 χρόνια του, μέσα στα οποία δεν πέρασε και λίγα...
Εφόσον σας αφορά ποιος είναι ο Μίκης, γιατί δεν σας αφορά ποιος είναι ο Δημητροκάλης; Με τον Μίκη δεν συνεργάζεται;
Τον Μίκη τον ξέρουμε. Εγώ τουλάχιστον δεν περίμενα κανέναν τραϊανού για να μου πει ποιος είναι. Ο Δημητροκάλης δε με αφορά. Με αφορά η δημιουργία μιας πραγματικής ομάδας αντίστασης, που να απορροφήσει όλες τις μικρο=ομαδούλες που δημιουργούνται και δεν έχουν νόημα, σ'έναν κατακερματισμό προσπαθειών. Αυτή η μεγάλη λαϊκή ομάδα αντίστασης, μου φαίνεται πλέον ανέφικτη, και σ'αυτό έβαλε το χεράκι του να'ναι καλά κι ο κ. τραϊανού και ο κάθε κ. τραϊανού που για κάποιο λόγο ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να δημιουργηθεί τέτοια ομάδα, και θα σαμποτάρουν κάθε προσπάθεια προς αυτη την κατεύθυνση. Ο λογος που δεν θέλουν...κρίνεται.

Εγώ βλέπω ό,τι μου παρουσιάζεται.

Τα βλέπουμε κρίνοντας από τα γεγονότα, με βάση την ευφυΐα και την λογική ως άνθρωποι η με βάση τα ένστικτά μας;
Αυτή την ερώτηση να τη θέσεις πρώτα στον κ. τραϊανού. Αυτός (κατ'εμέ) έκρινε σαν αδέκαστος κριτής, με πρώτιστη βάση τα ένστικτά του...
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ABATTON
Δόκιμος
Δόκιμος
Irc ψευδώνυμο: ABATTON

Δημοσίευση από ABATTON » Τετ 13 Απρ 2011, 23:10

Τι να πει κανείς για κάποιον 'ιδεολόγο',που με δήλωσή του, την κοπάνησε απο την Μακρόνησο, μετά έγινε βουλευτής της ΝΔ επι μητσοτάκη και ακοα και σημερα υπαρχει τόση απελπισία που για καποιους αποτελει συμβολο αγωνα!!
Πάραυτα εάν καποιος δεν του αναγνώριζε , ότι υπηρξε μεγαλη μορφη θα ηταν εμπαθής.
Καλός για τα τραγούδια τουκάποτε, ξεθωριασμένος για την Ελλάδα του σημερα.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 13 Απρ 2011, 23:27

ABATTON έγραψε:Τι να πει κανείς για κάποιον 'ιδεολόγο',που με δήλωσή του, την κοπάνησε απο την Μακρόνησο, μετά έγινε βουλευτής της ΝΔ επι μητσοτάκη και ακοα και σημερα υπαρχει τόση απελπισία που για καποιους αποτελει συμβολο αγωνα!!
Πάραυτα εάν καποιος δεν του αναγνώριζε , ότι υπηρξε μεγαλη μορφη θα ηταν εμπαθής.
Kλασική περίπτωση της νοητικής χειραγώγησης των καλόπαιδων...

Βέβαια εδώ δε φταίνε τα καλόπαιδα, αυτά τη δουλειά τους κανουν για να συντηρήσουν το φαύλο σύστημα. Φταίνε αυτοί που δίνουν στα καλόπαιδα λόγο ύπαρξης, καταπίνοντας αμάσητα και αβλεπί όσα τους πασάρουν, αναμασώντας τα σαν κανονικοί προβατάνθρωποι, και επαναλαμβάνοντάς τα (μονότονα) σαν μαγνητοφωνάκια υψηλής πιστότητας.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ABATTON
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευση από ABATTON » Τετ 13 Απρ 2011, 23:38

Λυπάμαι που έχουμε δίκιο και θα αναγκαστώ να συμφωνήσω μαζί σου +1000
Μακάρι να είχαμε άδικο και να υπηρχε μελλον σε όλες αυτες τις γραφικές φιγουρες.
Το μελλον ειναι στην συνολική εθνικη αφυπνιση απο το προσωπικο κάστρο του καθενος μας.
ΑΝ δεν ανακαλύψουμε το καλοκάγαθο Βασιλιά που κρυβει ο καθενας μεσα του, δεν θα σωσουμε το καστρο της Ιερας Ελλάδος με ξεθωριασμενους λαικους ηρωες.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 13 Απρ 2011, 23:48

το παραπάνω ήταν η αρχικη μου αντίδραση...
(επανέκαμψες, και καλώς έκανες, αλλά δε θα στη χαρίσω αν διαφωνώ :P )
Πάμε στις αιτιάσεις σου τώρα:

ABATTON έγραψε:Τι να πει κανείς για κάποιον 'ιδεολόγο',που με δήλωσή του, την κοπάνησε απο την Μακρόνησο, μετά έγινε βουλευτής της ΝΔ επι μητσοτάκη
Και απαντώντας στα ερείσματά σου:

Το ότι άλλαζε παρατάξεις προσπαθώντας μέσα από αυτές να πετύχει κάτι καλύτερο για τον τόπο του, δεν τον κάνει ούτε ασταθή ούτε μαλάκα, ούτε hobbit όπως λένε μερικοί. Η δυνατότητα του να μπορεί να αλλάζει ρότες, να μη βάζει τα ιδεολογικά πάνω απ'την πατρίδα, να μην παγειώνεται/κολλάει διά βίου σε μία ατραπό, δείχνει ευρύνοο μυαλό και μαγκιά που δεν τολμάνε άλλοι... Ξέρω-βλέπω πολύ νεότερους, παιδιά ή εγγόνια του ηλικιακά, που δεν έχουν αυτή τη δυνατότητα και είναι καρα-κολλημένοι-στεγανοποιημένοι στο μαντρί που το σύστημα τους δίνει την ψευδαίσθηση ότι ελεύθερα επιλέγουν.

και ακοα και σημερα υπαρχει τόση απελπισία που για καποιους αποτελει συμβολο αγωνα!!
Υπάρχει σοκ και δέος στη συντριπτική πλειονότητα. Σε πολλούς όμως, υπάρχει οργή, αγανάκτηση, ανάγκη για απειθαρχία μπροστά στην ανομία. Οι κρατούντες πασχίζουν να μας φυτέψουν την απελπισία, δε λέω... Η ανάγκη όμως για ένα σύμβολο- ένα πρόσωπο έμπνευση για τον αγώνα, είναι και θεμιτή και ανθρώπινη.

Συγνώμη που δεν μας εμπνέει όλους ο Αδόλφος...

Πάλι καλά που ξέφυγες έστω κι ελάχιστα απ'το στυλάκι των καλόπαιδων που σε χειραγώγησαν νοητικά στα υπόλοιπα...
Αυτο το σχολίασα ήδη στο πιο πάνω ποστ μου.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ABATTON
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευση από ABATTON » Πέμ 14 Απρ 2011, 00:01

1) Γνωρίζεις πολύ καλά, ότι εάν θελήσω μπορώ να διαφωνήσω και να σβήσω απ' τον πλανήτη κάθε κόμμα των διατυπώσεών σου, δεν θα το κάνω, γιατί βαριέμαι αφάνταστα και δεν εχει νόημα τόση αναλυση (τουλαχιστο για τωρα που νυσταζω :( )

2) Απότι είδα άλλαξες γνώμη σαν το πουκάμισο (προφανώς εχεις διάθεση για τρελλή κουβέντα :shock: ) ,Δεν με εκπλήσει αν μάθω ότι συμπαθείς τον ΄κωλο-τούμπα΄ του ιδολογικου 'πατριωτικου' σουπερ μαρκετ (τηλεπτώματος) ή κατι παρόμιο.

3) Ο Αδόλφος Χίτλερ υπήρξε μια προσωπικότητα που ακόμα δεν έχει κριθεί απο την Ιστορια (βλέπε κίνημα Ιστορικού Αναθεωρητισμού) και φυσικά μόνο κ μόνο η αναφορά του σε λινκ σχετικό με τον 'Μίκη' επιφέρει το απόλυτο γέλιο.

4) Είναι το άγνωστο επιχειρημα που λόγο νύστας δεν μπορώ να διατυπώσω :bye: , τα λέμε αύριο.

Υ.Γ. Ειλικρινά στεναχωριέμαι που δεν θα μπορέσω ναμαι στο καφεδάκι του μίτινγκ να διαφωνήσω μαζί σου τα μάλλα θα το ηθελα πολύ υπο άλλες συνθήκες αλλα επιφυλλάσομαι να το κάνουμε στο μέλλον. :dance:
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 14 Απρ 2011, 01:29

ABATTON έγραψε:Απότι είδα άλλαξες γνώμη σαν το πουκάμισο (προφανώς εχεις διάθεση για τρελλή κουβέντα :shock: )
Ούτε το ένα (ξαναδιάβασε το πρώτο ποστ μου μετά την τοποθέτησή σου)
ούτε το άλλο... (κι εγώ βαριέμαι τις ατελέσφορες κουβέντες :Ρ)
ABATTON έγραψε:Δεν με εκπλήσει αν μάθω ότι συμπαθείς τον ΄κωλο-τούμπα΄ του ιδολογικου 'πατριωτικου' σουπερ μαρκετ (τηλεπτώματος) ή κατι παρόμιο.
Η συλλογιστική σου δε θα μπορούσε να απέχει πιο πολύ... Δε με πιάνεις...

Το ότι πούλαγε παραμύθι πολιτικάντικο, το ήξερα. Κάποτε μου άρεσε το δικό του αρκετά, μόνο και μόνο γιατί μύριζε Ελλάδα. Μέχρι που ήρθε η αηδιαστική μέρα, που τον είδα να την ξεπουλάει με μια προσυπογραφή του, χαλαρά...
Σήμερα...
Ολάκερη η πολιτική σκηνή και το σύστημα μου γυρίζει τ'άντερα, κι αυτός ακόμα πιο πολύ... :emetos:
ABATTON έγραψε:Ο Αδόλφος Χίτλερ υπήρξε μια προσωπικότητα που ακόμα δεν έχει κριθεί απο την Ιστορια (βλέπε κίνημα Ιστορικού Αναθεωρητισμού) και φυσικά μόνο κ μόνο η αναφορά του σε λινκ σχετικό με τον 'Μίκη' επιφέρει το απόλυτο γέλιο.
ετσι είναι αφού έτσι νομίζετε :cool:
ABATTON έγραψε:Υ.Γ. Ειλικρινά στεναχωριέμαι που δεν θα μπορέσω ναμαι στο καφεδάκι του μίτινγκ να διαφωνήσω μαζί σου τα μάλλα θα το ηθελα πολύ υπο άλλες συνθήκες αλλα επιφυλλάσομαι να το κάνουμε στο μέλλον. :dance:
Δε χάθηκε ο κόσμος (ακόμα) ούτε οι μέρες (απλά λίγο μπάχαλο στο χωροχρονικό συνεχές παίζει). Θα βρεθούμε αν θέλει το σύμπαν μας. :wink:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
dimig
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από dimig » Πέμ 14 Απρ 2011, 02:22

dimig έγραψε:
Για ποιο λόγο δεν απάντησε ο Μίκης στις κατηγορίες και στους χαρακτηρισμούς;

Απάντηση υπάρχει;

Τα διέψευσε;
Για ποιο λόγο θα πρέπει να ασχοληθεί; Σε ΠΟΙΟΝ να απολογηθεί ή να λογοδοτήσει; Στον κύριο τραϊανού; Ποιος είναι ο κύριος; Κανένας αδεκαστος κριτής, δικαστής δήμιος και εκτελεστής; Δεν κατάλαβα...
Ούτε εγώ θα του απαντούσα, γιατί απαντώντας του θα έδινα αξία στο λιβελογράφημα.
Και είμαι ήπια όταν το λέω λιβελογράφημα... Κανονικά θα'πρεπε να το πω κοπρογράφημα. Δεν με ενόχλησαν καθόλου οι παραθέσεις γεγονότων ή στοιχείων, αν καταγράφονταν μόνο αυτά, θα τα κοιτούσα/ερευνούσα με άλλο μάτι. Με αηδίασε η πλήρης απαξία και έλλειψη σεβασμού στις προσεγγίσεις του κυρίου τραϊανού. Σ'αυτό το σημείο, για μένα στάθηκε "λίγος" και αυτό έκανε άχρηστο στα μάτια μου το όποιο έρεισμά του. Ακόμα και να'κανε λάθη ο Μίκης, όπως προείπα είναι άλλες εποχές και κρίνουμε με σημερινά κριτήρια αφ'ενός, αφ'ετέρου, αν δεν αξίζει σεβασμός στον άνδρα για το έργο του, άξιζε ένας στοιχειώδης σεβασμός στα 86 χρόνια του, μέσα στα οποία δεν πέρασε και λίγα...
Άρα δεν απάντησε
Παράθεση:
Τον Μίκη τον ξέρουμε. Εγώ τουλάχιστον δεν περίμενα κανέναν τραϊανού για να μου πει ποιος είναι. Ο Δημητροκάλης δε με αφορά. Με αφορά η δημιουργία μιας πραγματικής ομάδας αντίστασης, που να απορροφήσει όλες τις μικρο=ομαδούλες που δημιουργούνται και δεν έχουν νόημα, σ'έναν κατακερματισμό προσπαθειών. Αυτή η μεγάλη λαϊκή ομάδα αντίστασης, μου φαίνεται πλέον ανέφικτη, και σ'αυτό έβαλε το χεράκι του να'ναι καλά κι ο κ. τραϊανού και ο κάθε κ. τραϊανού που για κάποιο λόγο ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να δημιουργηθεί τέτοια ομάδα, και θα σαμποτάρουν κάθε προσπάθεια προς αυτη την κατεύθυνση. Ο λογος που δεν θέλουν...κρίνεται.
Εφόσον σας αφορά ο Μίκης, σας αφορά ο Δημητροκάλης και ο κάθε συνεργάτης του.
Παράθεση:
Εγώ βλέπω ό,τι μου παρουσιάζεται.
Άρα δεν τα βλέπεις συνολικά
Παράθεση:
Αυτή την ερώτηση να τη θέσεις πρώτα στον κ. τραϊανού. Αυτός (κατ'εμέ) έκρινε σαν αδέκαστος κριτής, με πρώτιστη βάση τα ένστικτά του...
Με ένστικτα
Άβαταρ μέλους
ABATTON
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευση από ABATTON » Πέμ 14 Απρ 2011, 16:43

Άμα αλλαζεις ιδεολογίες σαν τα πουκάμισα όπως είπες ότι ήσουνα Λαος αλλα άλλαξες, (ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΝ ΕΙΧΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ και ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!!!! ) αστο.
Προτιμώ να μιλάω με καποιον με σταθερες απόψεις ετσι ωστε όταν τα βρίσκει σκουρα να παραδέχεται ότι έχασε και όχι να αλλάζει γνώμες. Ας μιλησουμε για ουφο, μαγειρικη, οικολογια σε καποιο αλλο τοπικ. Φιλιά :swing:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικα-Ελεύθερο βήμα”