ΑΛΛΑΧ ΑΛ ΑΚΜΠΑΡ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!!

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Re: ΑΛΛΑΧ ΑΛ ΑΚΜΠΑΡ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!!

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 19 Νοέμ 2010, 12:10

Clash έγραψε:Κάτι που μέχρι τώρα το έχουν διατυπώσει και το έχουν κάνει πράξη οι διάφοροι Μπους, Χίτλερ, Στάλιν, Μουσολίνι, Μάο κ.α. Δεν είσαι στην απέναντι όχθη από αυτούς - όπως λές - αλλά στην ίδια πλευρά.
Νομίζεις.
Θα ανεβάω κάποια στιγμή βίντεο που θα συνδέει αποδεδειγμένα τους ναζί με την παγκοσμιοποίηση, δογματάκια της οποίας έχεις καταπιεί και τα αναμασάς διαρκώς σαν μυρηκαστικό.
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
PELTASTIS VARNAVAS
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Irc ψευδώνυμο: καστροπολεμίτης
Φύλο: Άνδρας

Δημοσίευση από PELTASTIS VARNAVAS » Παρ 19 Νοέμ 2010, 13:44

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopi ... 5786#25786

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5135

οπτικες γωνιες και επιπεδα αληθειας :conf: ????
"Βόηθα, Παναγιά, τη σκέψη
να μην αγριέψει...
"

"Παντιγέρα μαύρη ρούσσα προδομένη μου γενιά
σαν θα σμίξουν οι ανάσες θα φουσκώσουν τα πανιά"

"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
θλιμμένα τα τραγούδια μας
μα γελαστοί οι αθρώποι"

ΧΑΪΝΗΔΕΣ
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας
Έδωσε Likes: 412 φορές
Έλαβε Likes: 315 φορές

Δημοσίευση από OTTO » Παρ 19 Νοέμ 2010, 16:09

theo έγραψε:συμφωνω με το συντροφο νικο....
ολοι οι αλλοι ειστε φασιστες..
Επειδή αυταπατάσαι, λέγε με Έλληνα.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
~ το υπεραναλυτικό κάθαρμα ~
------------------------------------
~ ένα σκουπίδι που απλώς ονειροπολεί ~
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας

Δημοσίευση από OTTO » Παρ 19 Νοέμ 2010, 16:11

Αυτοί είναι φασίστες, φαίνεται ξεκάθαρα στην εικόνα:

http://www.elliniki-grothia.com/?p=5169
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Παρ 19 Νοέμ 2010, 17:22

Μπράβο Βασιλική :clap: :clap: :clap: :clap:

Ασε ξέρω....Αφού δεν βρήκες ούτε μια λέξη για να λογοκρίνεις (γιατί μην μου πεις ότι έβρισα) μετέφερες τη δική μου απάντηση επειδή έχει χαρακτηρισμούς (λες και εσύ όταν γράφεις για μένα δεν χρησιμοποιείς ένα σωρό χαρακτηρισμούς). Αν βέβαια ήσουν σωστή θα έπρεπε να μεταφέρεις το παραπάνω στο οποίο απάντησα, αλλά τι ψάχνω....
Παρίσι και Μόσχα βαθιά τιμημένα
Αθήνα, Βαρκελώνη που βάφτηκαν με αίμα.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 19 Νοέμ 2010, 17:30

Δεν λογόκρινα, γιατί αν λογόκρινα θα'πρεπε να το σβήσω όλο.
Μετέφερα και το παραπάνω στο οποίο απάντησες αν και δεν είδα τέτοιες απαράδετες προσεγγίσεις σ'αυτό. Το έκανα για να μη μιλάς για μεροληψίες και άλλα τέτοια ανόητα.

Η ενότητα είναι εντελώς αθέατη στους έξω (για να γνωρίζουν οι νεότεροι) και θα παραμείνουν εκεί αφού αυτή η ενότητα κρατάει τις "ξένες" και μη αποδεκτές στη φιλοσοφία των ΙΔΕΟ, προσεγγίσεις.

Παρακαλώ να μη συνεχιστεί κόντρα επί προσωπικού. Δεν βοηθάει στην εξέλιξη των τόπικς και το μόνο που έχει να επιδείξει είναι έλλειψη πολιτισμού.

Συνεχίζουμε πιο συνετά και αποστασιοποιημένα από προσωπικές αντεγκλίσεις.
Ευχαριστώ. :cool:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
KAL EL
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: KAL EL

Δημοσίευση από KAL EL » Παρ 19 Νοέμ 2010, 17:33

Σας παρακαλώ λύστε μου τις παρακάτω απορίες :

1) Γιατί το state departement κόπτετε τόσο πολύ για τα θρησκευτικά δικαιώματα των μουσουλμάνων ( και όχι μόνον ) στην Ελλάδα, ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ;
Είναι τόσο πολύ ΕΠΕΙΓΟΝ να κτιστεί τέμενος για τους μουσουλμάνους ΤΩΡΑ ;

2) Έχει πράξει κάτι ανάλογο ( το state καλέε) στο παρελθόν ή στο πρόσφατο παρόν, για περιπτώσεις καταπάτησης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων; Εάν ναί, οι πιέσεις που άσκησε είχαν αποτέλεσμα;
(πχ πήρε ποτέ θέση για την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των μουσουλμάνων γυναικών; ;Έστειλε "εντολές" για συμμόρφωση των καταπατητών ;)

3) Γιατί οι υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων δεν έχουν καταλάβει ότι οι νεοταξίτες χρησιμοποιούν την αθώα τους πρόθεση, προς όφελος όχι των ανθρωπίνων δικαιωμάτων αλλά για την προώθηση της αντζέντας τους ;

4) Γιατί να μην θέτω προτεραιότητες στην ζωή μου όταν αντιμετωπίζω προβλήματα ;
Προσωπικά μέχρι τώρα στην ζωή μου έτσι τα αντιμετωπίζω ( επιτυχώς θα έλεγα ).
Ένα ένα όχι όλα μαζί.
Αξιολογώ και θέτω προτεραιότητες.
Αυτό που περνάει αυτή την στιγμή η πατρίδα μας είναι κατά πολύ σημαντικότερο από το κτίσιμο του τζαμιού.
Γιατί πρέπει να γίνει ΤΩΡΑ;
Θα φτάσει ένα τζαμί για να στεγάσει τους 15.000 μουσουλμάνους που συγκεντρώθηκαν πρόσφατα ;

ΥΓ
Σε ευχαριστώ Μπάρνι :rose:
<<Αναιρώ, όπως δεν αναίρεσε ποτέ κανείς, και είμαι εν τούτοις το αντίθετο ενός αρνητικού πνεύματος>>
FR.NIETZSCHE - ΙΔΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ (Πώς κανείς γίνεται, εκείνο που είναι)
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Παρ 19 Νοέμ 2010, 17:40

Παρακαλώ. :cool:

Kαλλιόπη το state department αναφέρει τα ίδια πράγματα εδώ και 20 χρόνια.

Οσον αφορά την κατασκευή τζαμιού έχει αποφασιστεί εδώ και τέσσερα χρόνια. Το νομοσχέδιο το είχαν ψηφίσει όλα τα κόμματα. Κάποια στιγμή θα έφτανε το «τώρα».
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας

Δημοσίευση από OTTO » Παρ 19 Νοέμ 2010, 17:54

Clash έγραψε:Μπράβο Βασιλική :clap: :clap: :clap: :clap:

Ασε ξέρω....Αφού δεν βρήκες ούτε μια λέξη για να λογοκρίνεις (γιατί μην μου πεις ότι έβρισα) μετέφερες τη δική μου απάντηση επειδή έχει χαρακτηρισμούς (λες και εσύ όταν γράφεις για μένα δεν χρησιμοποιείς ένα σωρό χαρακτηρισμούς). Αν βέβαια ήσουν σωστή θα έπρεπε να μεταφέρεις το παραπάνω στο οποίο απάντησα, αλλά τι ψάχνω....
Έχω απάντηση σε όλα, αλλά εσύ δεν μου απάντησες γιατί συστηματικά παραποιείς το νόημα των όσων γράφω;

Και γιατί κάποιες αποκρίσεις σου, αντί να είναι απαντήσεις, είναι απλά σκέτοι χαρακτηρισμοί;
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
Άβαταρ μέλους
KAL EL
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από KAL EL » Παρ 19 Νοέμ 2010, 18:03

Φαίνεται Νίκο ότι η φωνή του state department εισακούεται μόνο από την Ελλάδα. :lol:

Τώρα όσον αφορά τον νόμο που ψηφίστηκε ok.
Αλλά με την ίδια λογική που έγινε περικοπή συντάξεων, μισθών, ιατροφαρμακευτικών κλπ, λόγω της δεινής θέσεως που βρισκόμαστε, με την ίδια λογική λοιπόν θα δεχόμουν την καθυστέρηση κτισίματος του εν λόγω τζαμιού.
Εάν μου πούν ότι θα βρούν λεφτά για τις συντάξεις, τους μισθούς και τους ανέργους, τότε να δεχθώ ότι αφού ψηφίστηκε ο νόμος πρέπει να τηρηθεί.
Εδώ Νίκο έχουν καταπατήσει ολόκληρο Σύνταγμα, ο νόμος για το κτίσιμο του τζαμιού τους μάρανε...
<<Αναιρώ, όπως δεν αναίρεσε ποτέ κανείς, και είμαι εν τούτοις το αντίθετο ενός αρνητικού πνεύματος>>
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 19 Νοέμ 2010, 18:09

Εδώ θέλουν να χτίσουν και θα χτίσουν τέμενος στη θέση των διδύμων.
Όσο κι αν αντέδρασαν οι ντόπιοι, το σχέδιο πέρασε και θα υλοποιηθεί. Εδώ δε θα περάσει;

Το γιατί θα το αναλύσουμε σε άλλο τόπικ αν θες, ΚαλΕλάκι μου.

Το State Department έδωσε την εντολή και ο ΓΑΠ ακολουθεί. Το θλιβερό είναι ότι ακολουθούν και άλλοι όπως βλέπουμε εδώ, που κατά τα αλλα εμφανίζονται ως φέροντες λαύρο Αντιαμερικανισμό....

αυτά είναι κάτι οξύμωρα που δείχνουν στο βάθος αλήθειες πολλές...
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Blue Ice

Δημοσίευση από Blue Ice » Παρ 19 Νοέμ 2010, 18:11

Η λύση είναι η απέλαση ΟΛΩΝ των μεταναστών άμεσα
Ου καταισχυνώ τα όπλα τα ιερά,

ουδ' εγκαταλείψω τον παραστάτη αυτών, ότω αν στοιχίσω.

Αμυνώ δε και υπέρ ιερών και οσίων και μόνος και μετά πολλών.

Την πατρίδα ουκ ελάττω παραδώσω, πλείω δε και αρείω όσοις αν παραδέξωμαι.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 19 Νοέμ 2010, 18:58

Αυτό που περνάει αυτή την στιγμή η πατρίδα μας είναι κατά πολύ σημαντικότερο από το κτίσιμο του τζαμιού.
Γιατί πρέπει να γίνει ΤΩΡΑ;
'Ερχονται "μέτρα" που ο ΓΑΠ αποκαλεί "πολιτική" και "σχέδιο διάσωσης της χώρας", τα οποία θα φτάσουν τον πληθυσμό στα όριά του.

Είναι τόσο εμφανές και ευδιάκριτο που δε χρειάζεται να τα επαναλαμβάνω μονότονα.
Πρώτο εργαλείο ο φόβος. Δεύτερο εργαλείο η απόσπαση της προσοχής μας από αυτό που μετράει, (πέρσι ήταν η Τζούλια, φέτος το τζαμί-Να γιατί έπρεπε να γίνει ΤΩΡΑ! ) ενώ παράλληλα μπαίνουν πάλι οι πολίτες της απο δω και απο 'κει μεριάς (μαμώ τα μαντριά μου μαμώ) σε λογικές φαγωμάρας και διχογνωμιών, όπως καθρεφτίζονται κι εδώ. Απόσπαση εστίασης λοιπόν ΜΑΖΙ με φαγωμάρα, -αποσυντονιστικό κομφούζιο δηλαδή και είναι η καλύτερή τους. Τι άλλο να ζητήσουν τα παιδιά; Ακόμα και σύμφωνα με το μοντέλο problem reaction solution, Το πρόβλημα το δημιούργησαν, οι αντιδράσεις έρχονται σωρηδόν (αλλά όχι μαζικά μάλλον διάσπαρτα ακόμα δυστυχώς), και κάθε λίγο και λιγάκι παρουσιάζονται ως σωτήρες για να μας λύσουν τα προβλήματα.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Blue Ice

Δημοσίευση από Blue Ice » Παρ 19 Νοέμ 2010, 19:32

Αυτό που περνάει η πατρίδα μας τώρα δεν είναι καθόλου αποκομένο από το τζαμί και τους μουσουλμάνους εποίκους που μας κουβαλούν. Είναι και αυτό σημαντική παράμετρος που χρειάζεται άμεση αντιμετώπιση. Δεν πρέπει να το βγάζουμε από το μυαλό μας εστιάζοντας μόνο στην τσέπη μας. Αυτή τη στιγμή μας έχουν κουβαληθεί 2.000.000 έποικοι με αποτέλεσμα να έχουμε απωλέσει μέρος της εθνικής κυριαρχίας και ανεξαρτησίας μας, όχι μόνο στα σύνορα αλλά και σε όλη την επικράτεια...

Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 19 Νοέμ 2010, 19:52

H άλωση της χώρας έγινε από το Δ' Ράιχ της Ευρω-Γερμανικής λαίλαπας που συγχωνεύει και τις Βρυξέλλες μέσα της. Από αυτή την κατοχή προέχει ν'απαλλαγούμε κι έπειτα σαν φυσικό επόμενο θα απαλαγούμε από τον άνομο εποικισμό που ΑΥΤΗ η κατοχή επέβαλε. Αν δε φύγει αυτή η κατοχή, δε λύνεται το μεταναστευτικό. Τελεία.

Τα μέτρα είναι οικονομικά αλλά δε χτυπάνε απλά τη διαβίωση μας. Μέσω του οικονομικού χτυπάνε συνολικά την υπόσταση, τα δικαιώματα, την ελευθερία μας.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Τάλως
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 2 φορές

Δημοσίευση από Τάλως » Παρ 19 Νοέμ 2010, 20:00

Mantam Froufrou έγραψε:
Κανείς δε δικαιούται να διεκδικεί τα πάντα!
κάποιοι αυτή τη στιγμή ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ! Δεν έχουμε το δικαίωμα;
ιδού η διαφορά η τρομερή στην σκέψη!!Μπράβο καλη μου :rose:

τοσο απλα :wink:

δυστιχώς όμως κάποιοι δεν ξέρουν τον τρόπο που πρέπει και πεφτουν σε πλάνες και παγίδες
Εἶσ' Ἕλληνας; Τί προσκυνᾶς; Σηκώσου ἀπάνω! Ἐμεῖς καὶ στοὺς θεοὺς ὀρθοὶ μιλοῦμε..

[img]http://www.afroditishobby.gr/datafiles/498.jpg[/img]

[img]http://s12.postimg.org/pm4kknyzd/copy.j ... 1364828493[/img]

http://www.youtube.com/watch?v=8F_Z060Wlck
Άβαταρ μέλους
Blue Ice

Δημοσίευση από Blue Ice » Σάβ 20 Νοέμ 2010, 10:14

ArELa έγραψε:H άλωση της χώρας έγινε από το Δ' Ράιχ της Ευρω-Γερμανικής λαίλαπας που συγχωνεύει και τις Βρυξέλλες μέσα της. Από αυτή την κατοχή προέχει ν'απαλλαγούμε κι έπειτα σαν φυσικό επόμενο θα απαλαγούμε από τον άνομο εποικισμό που ΑΥΤΗ η κατοχή επέβαλε. Αν δε φύγει αυτή η κατοχή, δε λύνεται το μεταναστευτικό. Τελεία.

Τα μέτρα είναι οικονομικά αλλά δε χτυπάνε απλά τη διαβίωση μας. Μέσω του οικονομικού χτυπάνε συνολικά την υπόσταση, τα δικαιώματα, την ελευθερία μας.
Αν δεν πολεμήσεις τον στρατό κατοχής που είναι οι μετανάστες πως θα απαλλαγείς από την κατοχή;; Πως θα κάνεις πολιτικά βήματα για την Ελευθερία της χώρας όταν υπάρχουν ορδές που ανάλογα με τις διαταγές που δέχονται καταστρέφουν τα πάντα;;; Πως θα αλλάξουμε την Ελλάδα αν δεν την ξεβρωμίσουμε πρώτα από αυτά τα αποβράσματα;;

Ρίξτε μια ματιά για το τι σημαίνει Ισλάμ...

Και ελπίζω να γνωρίζετε για τον UCC και τι σκοπεύουν να κάνουν μαζί με όλους τους άλλους ομόθρησκούς τους στους Έλληνες....

Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 20 Νοέμ 2010, 10:53

xifomaxos έγραψε:
Αν δεν πολεμήσεις τον στρατό κατοχής που είναι οι μετανάστες πως θα απαλλαγείς από την κατοχή;;
ΔΕΝ θα φύγει ο "στρατός" κατοχής. Μόνο αιματοχυσία ανθρώπων θα έχεις. Οι "στρατηγοί" του Δ'Ράιχ θα σου στείλουν κι άλλο "στρατό" και θα βρίσκεσαι πάντα στο αντάρτικο. Τα αποτελέσματα του εμφυλίου στην Ελλάδα και τις πληγές που άνοιξε, δεν τις/τα έζησες, είμαι βέβαιη πως τα διάβασες όμως.
Κι αν τώρα γίνει εσωτερική σύγκρουση, τα ίδια και χειρότερα αποτελέσματα θα'χει, μεγαλύτερα και ορμητικότερα ποτάμια αίματος και το πρόβλημα δε θα'χει λυθεί, γιατί η ηγεσία του Δ'Ράιχ θα παραμένει αλώβητη να δίνει τις εντολές της και να συντονίζει τις περαιτέρω επιβουλές ΚΑΙ ΕΙΣΒΟΛΕΣ της.

Πως θα κάνεις πολιτικά βήματα για την Ελευθερία της χώρας όταν υπάρχουν ορδές που ανάλογα με τις διαταγές που δέχονται καταστρέφουν τα πάντα;;; Πως θα αλλάξουμε την Ελλάδα αν δεν την ξεβρωμίσουμε πρώτα από αυτά τα αποβράσματα;;
Πετάς έξω απ'την Ελλάδα τα γραφειοκρατικά λαμόγια που εδρεύουν στις Βρυξέλλες και τους ανθέλληνες προδότες (κυβερνητικούς και μη) που τους κάνουν τα χατήρια, ανεβάζεις κυβέρνηση ελληνικών ιδεωδών που να εστιάζει στα ελληνικά συμφέροντα ΜΟΝΟΝ, και αποφεύγεις τις μάταιες αιματοχυσίες. Πώς τους πετάς έξω; ΠΑΥΕΙΣ ΝΑ ΣΥΜΜΟΡΦΟΥΣΑΙ στις εντολές/υποδείξεις. Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο. Δεν είναι δύσκολο, απλά θέλει συντονισμένη συλλογική συνείδηση/δράση. Εκεί είναι η μόνη δυσκολία.
Αν για παράδειγμα δεν πήγαινε ΚΑΝΕΙΣ για να πληρώσει την περαίωση (αντί να ανησυχεί που δεν του ήρθε, σαν το δουλικό όπως είπε η ΚαλΕλ μας), τι θα έκαναν; Πες μου. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ το μηχανισμό και άρα τη δυνατότητα να το ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ σε όλους. Δεν μπορούν να μας πάνε όλους φυλακή, ούτε να στείλουν μπάτσους ή κλητήρες σε ΚΑΘΕ σπίτι που δεν θα'χει πληρώσει. Τι θα έκαναν; Θα μας έστελναν πρόστιμο; ΚΙ ΑΥΤΟ θα το πετάγαμε στα σκουπίδια.

Το σύστημα λυγάει και γκρεμίζεται ΜΟΝΟΝ εφ'όσον ο λαός θα πάψει να το υπηρετεί. ΟΧΙ με την εξέγερση σκόρπιων ομάδων εδώ κι εκεί, που άνετα τις καταστέλλει.
Ρίξτε μια ματιά για το τι σημαίνει Ισλάμ...
Ξέρουμε ρε συ τι σημαίνει Ισλάμ. ΔΕΝ είμαστε Ισλαμιστές και ΔΕΝ ενστερνιζόμαστε τους κώδικές τους. Κι αυτό ΔΕΝ μπορεί να μας το επιβάλλει κανείς, ούτε και τα λαμόγια που απ'τη μια επιδιώκουν να παρεισφρύσει το Ισλαμ σ'ολάκερη την Ευρώπη (όχι μόνο εδώ) κι απ'την άλλη το χρησιμοποιούν ως φόβητρο τρομοκρατίας, μιας τρομοκρατίας που ΕΚΕΙΝΟΙ ασκούν πολύ περισσότερο από το Ισλάμ και κάθε Ισλάμ.

Και ελπίζω να γνωρίζετε για τον UCC και τι σκοπεύουν να κάνουν μαζί με όλους τους άλλους ομόθρησκούς τους στους Έλληνες....
Γνωρίζουμε. Πες μας πρακτικά τι μπορείς να κάνεις γι'αυτό; Να πάρεις τα μπαζούκας ή τα αυτόματα και να τους πλακώσεις στις ρυπές; Θα σε ρίξουν χάμω πριν προλάβεις να πατήσεις τη σκανδάλη. Η βία δεν εξυπηρετεί ΚΑΝΕΝΑΝ παρά μόνο τα λαμόγια των εξουσιών. Και αυτά, έχουν τα σώματα ασφαλείας και τον εξοπλισμό να επιβληθούν με τη βία, καλύτερα από κάθε άλλον.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Σάβ 20 Νοέμ 2010, 12:02

Φαίνεται Νίκο ότι η φωνή του state department εισακούεται μόνο από την Ελλάδα
Από το 1947. Πάντως όχι μόνο από την Ελλάδα.
Αλλά με την ίδια λογική που έγινε περικοπή συντάξεων, μισθών, ιατροφαρμακευτικών κλπ, λόγω της δεινής θέσεως που βρισκόμαστε, με την ίδια λογική λοιπόν θα δεχόμουν την καθυστέρηση κτισίματος του εν λόγω τζαμιού.
Από ότι καταλαβαίνω δέχεσαι ότι είναι σωστό να υπάρχει ένα τζαμί για τους μουσουλμάνους, αλλά θεωρείς ότι αυτή τη περίοδο δεν θα έπρεπε να κατασκευαστεί γιατί υπάρχει οικονομική κρίση. Σε αυτό δεν μπορώ να απαντήσω. Ωστόσο αν η Ελλάδα πρόβαλε αυτή τη δικαιολογία θα μπορούσε να το κατασκευάσει κάποιος άλλος. Οι Αμερικάνοι ήθελαν να το χρηματοδοτήσει ο Καντάφι ο οποίος και είχε δεχτεί, προκειμένου να αποτρέψουν τη Σαουδική Αραβία. Ξέρεις όμως ποιο θα ήταν το πρόβλημα; Αυτός που πληρώνει κάνει κουμάντο και σίγουρα η ελληνική οικονομία δεν θα πατώσει επειδή θα κατασκευάσει ένα τζαμί.
Το State Department έδωσε την εντολή και ο ΓΑΠ ακολουθεί. Το θλιβερό είναι ότι ακολουθούν και άλλοι όπως βλέπουμε εδώ, που κατά τα αλλα εμφανίζονται ως φέροντες λαύρο Αντιαμερικανισμό....
Πρώτον οι διαδικασίες έχουν ξεκινήσει πριν 4 χρόνια με ομόφωνη απόφαση όλων των κομμάτων. Δεύτερον στην Ελλάδα σε θέματα θρησκευτικών ελευθεριών υπάρχει πρόβλημα. Το ατομικό δικαίωμα είναι μεν κατοχυρωμένο, αλλά το κοινωνικό δικαίωμα δεν αναγνωρίζεται. Υπάρχουν σε ισχύ νόμοι και διατάξεις μιας άλλης εποχής, όπως αυτός ο γελοίος περί προσηλυτισμού που έχει κοστίσει ένα σωρό πρόστιμα στα ευρωπαϊκά δικαστήρια. Επειδή λοιπόν τα λένε οι Αμερικάνοι - σε μια έκθεση που ουσιαστικά χαϊδεύει το ελληνικό κράτος, γιατί η πραγματικότητα είναι πολύ χειρότερη - εμείς πρέπει να πούμε ...«α, όχι όλα καλά είναι εδώ, κανένας δεν έχει πρόβλημα»; Αντιαμερικανισμός δεν είναι να καθορίζεις τη στάση σου ανάλογα με το τι λέει το στέιτ ντιπάρτμεντ.
Αν για παράδειγμα δεν πήγαινε ΚΑΝΕΙΣ για να πληρώσει την περαίωση (αντί να ανησυχεί που δεν του ήρθε, σαν το δουλικό όπως είπε η ΚαλΕλ μας), τι θα έκαναν; Πες μου. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ το μηχανισμό και άρα τη δυνατότητα να το ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ σε όλους. Δεν μπορούν να μας πάνε όλους φυλακή, ούτε να στείλουν μπάτσους ή κλητήρες σε ΚΑΘΕ σπίτι που δεν θα'χει πληρώσει. Τι θα έκαναν; Θα μας έστελναν πρόστιμο; ΚΙ ΑΥΤΟ θα το πετάγαμε στα σκουπίδια.
Δεν είναι ακριβώς έτσι. Ορισμένοι που έχουν κάνει τις λαδιές τους, τους συμφέρει η περαίωση και αυτοί δεν είναι λίγοι. Επίσης δεν είναι και τόσο εύκολο να αγνοήσεις την εφορία αν σου κόψει πρόστιμο.
Κι αυτό ΔΕΝ μπορεί να μας το επιβάλλει κανείς, ούτε και τα λαμόγια που απ'τη μια επιδιώκουν να παρεισφρύσει το Ισλαμ σ'ολάκερη την Ευρώπη (όχι μόνο εδώ) κι απ'την άλλη το χρησιμοποιούν ως φόβητρο τρομοκρατίας, μιας τρομοκρατίας που ΕΚΕΙΝΟΙ ασκούν πολύ περισσότερο από το Ισλάμ και κάθε Ισλάμ.
Για το πρώτο σκέλος δεν έχω τέτοιες ενδείξεις, με το δεύτερο συμφωνώ - έτσι για να μην λες ότι εγώ θεωρώ ιερή υποχρέωση να σε κοντράρω σε ότι γράφεις.
Άβαταρ μέλους
Blue Ice

Δημοσίευση από Blue Ice » Σάβ 20 Νοέμ 2010, 12:16

ArELa έγραψε: Πετάς έξω απ'την Ελλάδα τα γραφειοκρατικά λαμόγια που εδρεύουν στις Βρυξέλλες και τους ανθέλληνες προδότες (κυβερνητικούς και μη) που τους κάνουν τα χατήρια, ανεβάζεις κυβέρνηση ελληνικών ιδεωδών που να εστιάζει στα ελληνικά συμφέροντα ΜΟΝΟΝ, και αποφεύγεις τις μάταιες αιματοχυσίες. Πώς τους πετάς έξω; ΠΑΥΕΙΣ ΝΑ ΣΥΜΜΟΡΦΟΥΣΑΙ στις εντολές/υποδείξεις. Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο. Δεν είναι δύσκολο, απλά θέλει συντονισμένη συλλογική συνείδηση/δράση. Εκεί είναι η μόνη δυσκολία.
Mάταιη αιματοχυσία η απελεύθερωση της πατρίδας;;; :dunno: Δεν μπορείς να σταματήσεις να υπακούς στους έξωθεν όταν έχεις 2.000.000 με 3.000.000 μετανάστες μέσα. Ήδη δείχνουν τη δύναμή τους και για το τι είναι ικανοί. Και είναι ηλίου φαϊνότερον ότι είναι υποκεινούμενοι και κατευθυνόμενοι...

Μία μικρή παρένθεση για το τι θα σου κάνουν αν δεν πληρώσεις την περαίωση;; Πέρα από το πρόστιμο, το ποσό θα τοκίζεται καθημερινώς μετά τη λήξη της προθεσμίας και αποχαιρέτα τις φορολογικές ενημερότητες και τα εκκαθαριστικά. Και χωρίς ενημερώτητα δεν μπορείς να κάνεις σχεδόν τίποτα.
Εξάλλου η περαίωση είναι και ένας καλός τρόπος να ξεφορτωθείς τους ελέγχους. Αν δεν πληρώσεις θα έρθει το ΣΔΟΕ και τότε το πρόστιμο που θα δεις θα είναι τρις χειρότερο. Γιατί παραβάσεις πάντα γίνονται...

Άβαταρ μέλους
KAL EL
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από KAL EL » Σάβ 20 Νοέμ 2010, 12:38

Clash έγραψε:
Αυτός που πληρώνει κάνει κουμάντο και σίγουρα η ελληνική οικονομία δεν θα πατώσει επειδή θα κατασκευάσει ένα τζαμί.
Τί εννοείς λέγοντας ότι αυτός που θα πληρώσει κάνει κουμάντο;

ΥΓ

Αυτή η αφίσα/πανό με τον δήμιο που είδα ανάμεσα στους μουσουλμάνους που ασκούσαν δημοσίως (γιατί άραγε ;) τα θρησκευτικά τους καθήκοντα με προβλημάτησε. Νομίζω θα έπρεπε να προβληματίσει και εσένα ως προς τις αγνές προθέσεις τους.

Αν θεωρείς τους Έλληνες ρατσιστές Νίκο μου, δεν έχεις καταλάβει πόσο μίσος και ρατσισμό κρύβουν οι μουσουλμάνοι μέσα τους.
Και επιμένω στο ότι όλη αυτή η κίνηση είναι υποκινούμενη. Αυτό δεν βγαίνει από το μυαλό μου.
Όπως επίσης νομίζω ότι η σύγκριση που κάνεις μεταξύ των Ελλήνων μεταναστών, με τις ορδές των πεινασμένων και με γυαλισμένο το μάτι μουσουλμάνων είναι άτοπη.

Είναι το ίδιο πράγμα με την σύγκριση που γινόταν σε προηγούμενο τόπικ σχετικά με τον Χριστιανισμό και την Αρχαία Ελλάδα. Ανόμοια προς σύγκριση.

Άλλο ο Έλληνας μετανάστης που τον κάλεσαν επειδή υπήρχε ανάγκη από εργατικά χέρια, πήγε με νόμιμες διαδιακασίες και βοήθησε με την εργασία του στην ανάπτυξη και πρόοδο της χώρας που τον φιλοξένησε
και άλλο οι καραβιές των λαθρομεταναστών που κατακλύζουν τον Ελλαδικό χώρο χωρίς να τους έχουμε προσκαλέσει.

Δυστυχώς οι Νεοταξίτες που επί της ουσίας δεν είναι και τόσο νέοι, έχουν δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για να κάνουν αφόρητη την ζωή στα μέρη από τα οποία προέρχονται όλες αυτές οι καραβιές.

Από την άλλη όμως ούτε η Ελλάδα έχει την δυνατότητα να φιλοξενήσει όλο αυτό το πλήθος.

Και το αποτέλεσμα είναι ότι αντί να αναβαθμισθεί η ζωή των λαθρομεταναστών, εξακολουθεί να παραμένει υποβαθμισμένη ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΟΝΤΑΣ στην υποβάθμιση και την ζωή των γηγεννών.
Άβαταρ μέλους
Τάλως
Έλαβε Likes: 2 φορές

Δημοσίευση από Τάλως » Σάβ 20 Νοέμ 2010, 12:53

KAL EL έγραψε: Και το αποτέλεσμα είναι ότι αντί να αναβαθμισθεί η ζωή των λαθρομεταναστών, εξακολουθεί να παραμένει υποβαθμισμένη ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΟΝΤΑΣ στην υποβάθμιση και την ζωή των γηγεννών.[/color]
αυτο ειναι φυσικός νόμος
οταν σε ενα δείγμα έμβιο η μη βαλεις ενα δείγμα που σε κάποιους τομεις ειναι ποιο κακής ποιοτητας τοτε το αρχικο δείγμα θα χάσει την ποιοτητά του
βλεπε πιχι παιδεια συμπεριφορες και λοιπα ολλα γίνοται σούπα
Εἶσ' Ἕλληνας; Τί προσκυνᾶς; Σηκώσου ἀπάνω! Ἐμεῖς καὶ στοὺς θεοὺς ὀρθοὶ μιλοῦμε..

[img]http://www.afroditishobby.gr/datafiles/498.jpg[/img]

[img]http://s12.postimg.org/pm4kknyzd/copy.j ... 1364828493[/img]

http://www.youtube.com/watch?v=8F_Z060Wlck
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 20 Νοέμ 2010, 13:18

xifomaxos έγραψε:
ArELa έγραψε: Πετάς έξω απ'την Ελλάδα τα γραφειοκρατικά λαμόγια που εδρεύουν στις Βρυξέλλες και τους ανθέλληνες προδότες (κυβερνητικούς και μη) που τους κάνουν τα χατήρια, ανεβάζεις κυβέρνηση ελληνικών ιδεωδών που να εστιάζει στα ελληνικά συμφέροντα ΜΟΝΟΝ, και αποφεύγεις τις μάταιες αιματοχυσίες. Πώς τους πετάς έξω; ΠΑΥΕΙΣ ΝΑ ΣΥΜΜΟΡΦΟΥΣΑΙ στις εντολές/υποδείξεις. Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο. Δεν είναι δύσκολο, απλά θέλει συντονισμένη συλλογική συνείδηση/δράση. Εκεί είναι η μόνη δυσκολία.
Mάταιη αιματοχυσία η απελεύθερωση της πατρίδας;;; :dunno:

Αφησα στο quote κι αυτό που έγραψα, για να ξαναδείς τι έγραψα και τι απάντησες.
Και ξανά απαντώ λιγόλογα αυτή τη φορά (σε συνδυασμό με την παραπάνω τοποθέτησή μου) : Μάταιη, γιατί δεν θα απελευθερωθεί η πατρίδα έτσι.

Δεν μπορείς να σταματήσεις να υπακούς στους έξωθεν όταν έχεις 2.000.000 με 3.000.000 μετανάστες μέσα.
Κι εγώ σου λέω το αντίστροφο. Δεν θα πάψεις να έχεις αυτό το ποσοστό μεταναστών μέσα, αν δεν σταματήσεις να υπακούς τους έξωθεν.

Ήδη δείχνουν τη δύναμή τους και για το τι είναι ικανοί. Και είναι ηλίου φαϊνότερον ότι είναι υποκεινούμενοι και κατευθυνόμενοι...
Λάθος. Δείχνουμε εμείς την αδυναμία μας, πράγμα που μετουσιώνουμε σε δύναμη δική τους. Και η αδυναμία μας είναι να εστιάσουμε σωστά, να αποτινάξουμε από πάνω μας αυτά που πρέπει, με τη σειρά που πρέπει.
Μία μικρή παρένθεση για το τι θα σου κάνουν αν δεν πληρώσεις την περαίωση;; Πέρα από το πρόστιμο, το ποσό θα τοκίζεται καθημερινώς μετά τη λήξη της προθεσμίας και αποχαιρέτα τις φορολογικές ενημερότητες και τα εκκαθαριστικά. Και χωρίς ενημερώτητα δεν μπορείς να κάνεις σχεδόν τίποτα.
Εξάλλου η περαίωση είναι και ένας καλός τρόπος να ξεφορτωθείς τους ελέγχους. Αν δεν πληρώσεις θα έρθει το ΣΔΟΕ και τότε το πρόστιμο που θα δεις θα είναι τρις χειρότερο. Γιατί παραβάσεις πάντα γίνονται...
Σαφώς και έχω ακούσει τη λογική, την έχω σκεφτεί και η ίδια. Αλλά όταν τη σκέφτηκα, αυτόματα αναγνώρισα ότι σκέφτομαι έτσι ως αποδεχόμενη το παρόν σύστημα. Εγώ δεν το αποδέχομαι, άρα πρέπει να πάψω να σκέφτομαι έτσι. Και εξηγούμαι: Τι θα πει "έχουμε κάνει λαδιά ή παραβάσεις"; Αυτομάτως επιρρίπτουμε ενοχικά πάνω μας γιατί δεν πληρώνουμε- ή δεν πληρώναμε υπέρογκους, παράλογους φόρους. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕ ΣΕΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ, ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ Σ'ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΡΗΜΑΔΗ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΖΟΥΜΕ Σ'ΑΥΤΟΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ!

ΚΥΡΙΩΣ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΕΡΑΤΑ ΚΡΑΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΝ ΟΒΟΛΟ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΔΗ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ, ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΩΛΟΦΟΡΕΑΣ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΕΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ/ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ/ΠΑΡΟΧΕΣ - ΔΗΛΑΔΗ ΔΕ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΣΩ! ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ; ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ;

Όταν και αν ποτέ το καταλάβουμε αυτό, τότε μπορεί ν'αλλάξει αυτή η απίστευτη κατάσταση που ζουμε. Οσο αποδεχόμαστε ένα σύστημα που μόνο απομυζά χωρίς να δίνει ή να προστατεύει τον πολίτη, καλά μας κάνουν και μας εξοντώνουν/πηδάνε κανονικότατα.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Σάβ 20 Νοέμ 2010, 13:24

Τί εννοείς λέγοντας ότι αυτός που θα πληρώσει κάνει κουμάντο;
Αυτό που ισχύει από καταβολής του ανθρώπινου γένους.
Αυτή η αφίσα/πανό με τον δήμιο που είδα ανάμεσα στους μουσουλμάνους που ασκούσαν δημοσίως (γιατί άραγε ;) τα θρησκευτικά τους καθήκοντα με προβλημάτησε. Νομίζω θα έπρεπε να προβληματίσει και εσένα ως προς τις αγνές προθέσεις τους.
Εσύ ξέρεις τι ήταν αυτό το πανό; Εγώ αγνοώ. Από τα λίγα που ξέρω το ισλάμ απαγορεύει τις ανθρώπινες απεικονίσεις.
Όπως επίσης νομίζω ότι η σύγκριση που κάνεις μεταξύ των Ελλήνων μεταναστών, με τις ορδές των πεινασμένων και με γυαλισμένο το μάτι μουσουλμάνων είναι άτοπη.

Μάλλον επειδή δεν γνωρίζεις το πως ήταν οι Ελληνες μετανάστες στις αρχές του 20ου αιώνα στην Αμερική και στην Αυστραλία.
Αλλο ο Έλληνας μετανάστης που τον κάλεσαν επειδή υπήρχε ανάγκη από εργατικά χέρια, πήγε με νόμιμες διαδιακασίες και βοήθησε με την εργασία του στην ανάπτυξη και πρόοδο της χώρας που τον φιλοξένησε
Στην Αμερική πολλοί πήγαν παράνομα. Ομως άσχετα με αυτό το θέμα, την αιτία την λες παρακάτω ...«έχουν δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για να κάνουν αφόρητη την ζωή στα μέρη από τα οποία προέρχονται όλες αυτές οι καραβιές». Οσο λοιπόν υπάρχει αυτή η αιτία οι καραβιές θα εξακολουθήσουν να έρχονται. Εδώ, όμως, έχουμε ξεφύγει από το αρχικό ζήτημα που αφορά το δικαίωμα όλων των ανθρώπων να πιστεύουν όποιο θεό θέλουν και να τους εξασφαλίζεται η απρόσκοπτη τέλεση των θρησκευτικών τους τελετών. Εννοείται βέβαια, ότι χωρίς να παραβιάζονται ανθρώπινα δικαιώματα.
Άβαταρ μέλους
KAL EL
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από KAL EL » Σάβ 20 Νοέμ 2010, 13:30

Σε μία πρωϊνή εκπομπή του Σκάϊ ( Σάββατο μεταξύ 8 και 9 ) είχαν ένα πολύ ωραίο δέσιμο με δηλώσεις υπουργών οικονομικών ( από Γιάννο Παπαντωνίου μέχρι Παπακωνσταντίνου ) που επαναλαμβάνουν ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ,το ίδιο κλισέ.

"ΟΙ ΘΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΔΙΚΑ. ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΟΠΟ"

ΕΛΕΟΣ :swear: :swear:

Πολύ ωραίο για να το ανεβάζαμε και στο βίντεο της WAC

Σκύβουμε λοιπόν το κεφάλι και πληρώνουμε γιατί οι θυσίες μας πιάνουν τόπο .

Μας δουλεύουν κανονικότατα.

ΥΓ
Μήπως έχω ξεφύγει εντελώς από το θέμα :shock:

Νίκο....αυτό που ισχύει από καταβολής του ανθρωπίνου γένους ;
Μπορείς σε παρακαλώ να το εξηγήσεις με παράδειγμα γιατί δεν φημίζομαι για τον υψηλό μου δείκτη :(
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικα-Ελεύθερο βήμα”