Η Βρετανία ξεσηκώνεται

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
Άβαταρ μέλους
Clash
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

Re: Η Βρετανία ξεσηκώνεται

Δημοσίευση από Clash » Παρ 12 Νοέμ 2010, 19:41

Σε ό,τι με αφορά, δεν υπάρχουν τάξεις παρά μόνο δύο. Η ελίτ κι εμείς, εμείς και η ελίτ. Δυο "τάξεις" που δεν έχουν καμία σχέση η μία με την άλλη, αλλά η μία (εμείς) τους κρίνει εξ ιδίων...Πρώτη χοντροειδέστατη μαλακία. Υπάρχουν κι΄αλλες αλλά κρύβε λόγια, δε θέλω να το κάνω διπλό σεντόνι αυτό, μονό αρκεί. :P

Όπου ελίτ, όλοι οι μάγκες που κινούν τα πολιτικοοικονομικά νήματα του πλανήτη, συν τα παρατρεχαμενάκια τους οι εκάστοτε τοπικές κυβερνήσεις των χωρών μελών είτε της ΕΕ, είτε της ΒορειοΑμερικανικής Ενωσης, είτε της Ασιατικής (που περίμενέ την) και τέλος η συνένωση αυτών των τριών μεγαθηρίων κάτω από τη σκέπη της παγκόσμιας κυβέρνησης (κι αυτήν περίμενέ τη, θα σου'ρθει την ώρα που θα τσακώνεσαι με όποιον νιώθεις για ιδεολογικό σου αντίπαλο, και με το μυαλό που κουβαλάς, θα εξακολουθείς να τσακώνεσαι με τον ιδεολογικά "αλλόθρησκό" σου, ενώ η παγκόσμια κυβέρνηση θα σας εξοντώνει αμφοτέρους- Είναι σα να λέμε, μας μαμάνε τη γυναίκα μέσα στο σπίτι, κι εμείς έξω στον κήπο τσακωνόμαστε με τους γείτονές μας και νιώθουμε πολύ άντρακλες :Ρ)

Ωραία και τώρα σε παρακαλώ βρες μου που έχω γράψει κάτι διαφορετικό; Αυτή η παγκόσμια διακυβέρνηση που λες υποθέτω ότι και εσύ υποστηρίζεις πως εξυπηρετεί τα συμφέροντα της ελίτ. Και υποθέτω ότι και πάλι συμφωνείς μαζί μου όταν υποστηρίζω ότι τα συμφέροντα της ελίτ είναι αντίθετα και σε σύγκρουση με τα δικά μας συμφέροντα. Και για να το επεκτείνουμε αυτή η παγκόσμια διακυβέρνηση θα τσαλαπατάει όλους τους λαούς του κόσμου. Αρα θα πρέπει η αντίσταση να είναι παγκόσμια, όλοι οι καταπιεσμένοι του κόσμου εναντίον των παγκόσμιων εξουσιαστών. Συνεπώς και εσύ θα βλέπεις - δεν μπορεί - ότι θέσεις περί ενότητας με την τοπική ελίτ και τα «παρατρεχαμενάκια» επειδή ανήκουμε στο ίδιο έθνος είναι εκτός τόπου και χρόνου.

Γράφεις ότι εγώ θα τσακώνομαι με τον ιδεολογικά «αλλόθρησκο» και το θεωρείς λάθος. Μα όταν η ιδεολογία του είναι η ιδεολογία που προωθεί η παγκόσμια κυβέρνηση για να μας τσακίσει όλους, τότε τι κάνεις; Για σκέψου ποιους αλήθεια συμφέρει ο διαχωρισμός και η αντιπαλότητα μεταξύ ντόπιων/μεταναστών, παλιών/νέων, Ελλήνων/Τούρκων/ Σλάβων/ Αγγλών/Γάλλων, χριστιανών/μουσουλμάνων, ετεροφυλόφιλων/ομοφυλόφιλων; Ποιον συμφέρει να σαλαμοποιεί και να στρέφει την μια ομάδα εναντίον της άλλης; Για δες τώρα ποιοι είναι υπέρμαχοι αυτής της αντιπαράθεσης....Υποθέτω ότι το βρήκες.

Αρα Βασιλική πρέπει να είσαι πιο προσεκτική με τι συμφωνείς και με τι διαφωνείς. :wink:

Και δεν είναι κακό να συμφωνείς μαζί μου :P Ποτέ δεν είναι αργά... :P
Παρίσι και Μόσχα βαθιά τιμημένα
Αθήνα, Βαρκελώνη που βάφτηκαν με αίμα.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 12 Νοέμ 2010, 20:07

Αρα Βασιλική πρέπει να είσαι πιο προσεκτική με τι συμφωνείς και με τι διαφωνείς. :wink:
Εγώ διαφωνώ βρε τζερεμέ; ΕΣΥ εισαι αυτος που ψαχνεις μια φράση να διαφωνήσεις και δεν κοιτας συνολικά τη σκέψη/νοοτροπία μου.
Συνεπώς και εσύ θα βλέπεις - δεν μπορεί - ότι θέσεις περί ενότητας με την τοπική ελίτ και τα «παρατρεχαμενάκια» επειδή ανήκουμε στο ίδιο έθνος είναι εκτός τόπου και χρόνου.
Ποτέ δεν είπα για ενότητα με την τοπική ελίτ. ΠΟΤΕ. Γράφοντάς το αυτό, υπονομεύεις και στρεβλώνεις όχι μόνο τις θέσεις μου, αλλά και Ο,ΤΙ σκατά έχω γράψει σ'αυτό τον τόπο 4,5 χρόνια τώρα. Αμαρτία ρε Νίκο... :help:
Γράφεις ότι εγώ θα τσακώνομαι με τον ιδεολογικά «αλλόθρησκο» και το θεωρείς λάθος.
Ναι, γιατί εγώ είμαι ιδεολογικά "άθεη", το θεωρώ σωστό να είμαι έτσι, και στο βάθος, μη γελιόμαστε, θα'θελα να'μασταν έτσι όλοι ή πολλοί πάρα πολλοί, για να καταφέρουμε να συνεννοηθούμε σε τρόπους που θα αντιπαλεύαμε ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΑΤΑ την ελιτ.
Μα όταν η ιδεολογία του είναι η ιδεολογία που προωθεί η παγκόσμια κυβέρνηση για να μας τσακίσει όλους, τότε τι κάνεις;
Νικολάκη σε ικετεύω σκέψου: Από πού/ποιους εκπορεύτηκαν (στη νεότερη ιστορία) οι ιδεολογίες- ΟΛΕΣ οι ιδεολογίες ξέρεις; Κυρίαρχα από οικογένειες ελίτ-δυνάστες που τις διέσπειραν πονηρά και ύπουλα. (στην Ευρώπη Ροθτσάιλντ και Ρομανωφ κυρίως) Από τη φασιστοναζιστική μέχρι τη φασιστοαριστερή (παλιά λέω). Συνεπώς συγχώρα με που θα το πω, αλλά ΟΛΕΣ οι ιδεολογίες σήμερα( με το ύπουλο μπαστάρδεμα των λαμογιών μέσα τους, και έχοντας εκφυλίσσει απ'τη ρίζα τους τη δόκιμη φιλοσοφία των "πατέρων" των εκάστοτε ιδεολογιών,) εμπεριέχουν κάποιο κομμάτι του παγκοσμιοποιητικού δόγματος. Μη γελιέσαι. Η ναζιστική έχει καθαρόαιμα χαρακτηριστικά που αντιγράφουν τα λαμόγια της αμερικής τώρα, με την αναδόμηση/οργάνωση και επέκταση των στρατοπέδων FEMA (θα ανεβάσω βίντεο γι'αυτά, ανάμενε) το αστυνομικό κράτος που έχει καταντήσει φασιστικότατο εκεί και θυμίζει χίτλερ σε πολλά (θα'ρθουν κι εδώ αυτά, ήδη σκάει μύτη η Φρόντεξ) και φυσικά τη λοξάρα της "ευγονικής" με την οποία ηρέσκετο πολύ το ναζιστικό ασκέρι όπως σίγουρα γνωρίζεις. Η αριστερά βαράει πιο πολύ τις εθνικές υποστάσεις, τις κάνει να δείχνουν φτου κακά, και προάγει ηθελημένα ή αθέλητα τον διεθνισμό που είναι δογματάρα της παγκοσμιοποίησης για να ολοκληρωθεί ο εθνικός αχταρμάς, κλπ κλπ (τα'παμε, μην τα ξανακουράζουμε) αν και στέκονται ενάντια στα φασιστικά κολπάκια των πρώτων. Γιατί να μην είμαστε κάπου στη μέση; Γιατί να μην αγαπάμε πατρίδα, διαφυλάττουμε εθνικές ταυτότητες, χωρίς και επαναλαμβάνω ΧΩΡΙΣ να'μαστε ρατσιστές και χωρίς να αντιπαθούμε αλλοεθνείς; Γιατί μας ΘΕΛΟΥΝ να στεκόμαστε άκαμπτα και μονομερώς σε συγκεκριμένα στεγανά. Γι'αυτό.
Ποιον συμφέρει να σαλαμοποιεί και να στρέφει την μια ομάδα εναντίον της άλλης; Για δες τώρα ποιοι είναι υπέρμαχοι αυτής της αντιπαράθεσης....Υποθέτω ότι το βρήκες.
Πρώτιστα και κυρίαρχα την ελίτ συμφέρει γιατί λαός διηρεμένος δεν έχει δύναμη να επιβάλλει τη θέλησή του, αφού η θέλησή του δεν είναι εννιαία. Τα αποτελέσματα τα βλέπεις. Επιβάλλει η ελίτ τη θέλησή της και μόνον η ελίτ.
Και δεν είναι κακό να συμφωνείς μαζί μου :P Ποτέ δεν είναι αργά... :P
Επειδή εγώ είμαι αυτή που αρκετές φορές έχω συμφωνήσει μαζί σου, νομίζω πως με αδικείς. Στο επιστρέφω λοιπόν χωρίς καμία διάθεση κόντρας. :rose:

(α και ναι, μ'αυτο το ποστ σου ουσιαστικά δεν έχω λόγους διαφωνίας)
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Παρ 12 Νοέμ 2010, 21:10

Ποτέ δεν είπα για ενότητα με την τοπική ελίτ. ΠΟΤΕ. Γράφοντάς το αυτό, υπονομεύεις και στρεβλώνεις όχι μόνο τις θέσεις μου, αλλά και Ο,ΤΙ σκατά έχω γράψει σ'αυτό τον τόπο 4,5 χρόνια τώρα. Αμαρτία ρε Νίκο...
MA ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΣΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΣ ΚΑΤΙ ΤΈΤΟΙΟ????????????? :swear: :swear: :swear:

Εγραψα μόνο ότι και εσύ θα συμφωνείς ότι ενότητα με την τοπική ελίτ επειδή ανήκουμε στο ίδιο έθνος είναι εκτός τόπου και χρόνου.
Η αριστερά βαράει πιο πολύ τις εθνικές υποστάσεις, τις κάνει να δείχνουν φτου κακά, και προάγει ηθελημένα ή αθέλητα τον διεθνισμό που είναι δογματάρα της παγκοσμιοποίησης για να ολοκληρωθεί ο εθνικός αχταρμάς, κλπ κλπ (τα'παμε, μην τα ξανακουράζουμε) αν και στέκονται ενάντια στα φασιστικά κολπάκια των πρώτων. Γιατί να μην είμαστε κάπου στη μέση;
Διαφωνώ με αυτή τη τοποθέτηση. Και ελπίζω να μην αρχίσουμε να γράφουμε πάλι τα ίδια. Τα έχουμε γράψει και τα έχουμε ξαναγράψει 150 φορές. Θεωρώ ότι έχεις λάθος άποψη για τον διεθνισμό. Θεωρείς ότι εγώ κάνω λάθος...
Πρώτιστα και κυρίαρχα την ελίτ συμφέρει γιατί λαός διηρεμένος δεν έχει δύναμη να επιβάλλει τη θέλησή του, αφού η θέλησή του δεν είναι εννιαία. Τα αποτελέσματα τα βλέπεις. Επιβάλλει η ελίτ τη θέλησή της και μόνον η ελίτ.
Πες μου τώρα ποια ιδεολογία προάγει τον κοινωνικό, θρησκευτικό και φυλετικό ρατσισμό; Ποια τον έχει κάνει σημαία της και τον καλύπτει κάτω από έννοιες όπως «πατρίδα», «έθνος» κτλ; Ποια δείχνει με το δάκτυλο ότι ο εχθρός είναι ο εξαθλιωμένος Πακιστανός που κοιμάται στα παγκάκια και αυτόν πρέπει να κοπανήσουν; Ποια έχει μισάνθρωπες απόψεις του στυλ ...«να πνιγούν στη θάλασσα»; Αρα δεν συμφωνείς ότι αυτή η ιδεολογία προάγει τα συμφέροντα της κυριαρχίας της ελίτ; Γι' αυτό - επανέρχομαι και γίνομαι κουραστικός, το ξέρω - θεωρώ ότι ήταν ατυχέστατο αυτό που είπες περί δεύτερης καλύτερης επιλογής.
Γιατί να μην αγαπάμε πατρίδα, διαφυλάττουμε εθνικές ταυτότητες, χωρίς και επαναλαμβάνω ΧΩΡΙΣ να'μαστε ρατσιστές και χωρίς να αντιπαθούμε αλλοεθνείς;
Η αγάπη του ανθρώπου του για τον τόπο του είναι φυσιολογική και βέβαια, δεν είναι κακό, όπως και δεν είναι κακό να διατηρεί την εθνική ταυτότητα του. Ομως και εσύ έβαλες δύο ΧΩΡΙΣ. Αυτά τα «χωρίς» είναι που κάνει να διαφέρει ο αγνός πατριώτης με τον εθνικιστή. Τα πρώτα που είπες δεν εμποδίζουν τον Ελληνα, τον Αλβανό, τον Γάλλο καταπιεσμένο να παλέψουν μαζί. Και όπως έγραψα αυτή τη παγκόσμια διακυβέρνηση των ελίτ θεωρώ ότι μόνο η παγκόσμια αντίσταση όλων των λαών μπορεί να την αντιμετωπίσει.

Οταν όμως λείπουν τα «χωρίς» τότε δεν μπορούν. Και έτσι η παγκόσμια διακυβέρνηση τους κρατάει όλους σε υποταγή, αφού στρέφει τον έναν εναντίον του άλλου.
α και ναι, μ'αυτο το ποστ σου ουσιαστικά δεν έχω λόγους διαφωνίας
Καταλαβαίνω πόσο δύσκολο σου ήταν να γράψεις αυτή την παρένθεση, αφού θεωρείς ότι είναι πατριωτικό σου καθήκον να με κοντράρεις σε ότι λέω. :P

(Πλάκα κάνω, μην το πάρεις σοβαρά και αρχίσεις τα ---> :swear: :banghead: :sick: :bye: :pcpunch: )
KASSANDROS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας
Έλαβε Likes: 5 φορές

Δημοσίευση από KASSANDROS » Δευ 15 Νοέμ 2010, 15:56

Πες μου τώρα ποια ιδεολογία προάγει τον κοινωνικό, θρησκευτικό και φυλετικό ρατσισμό; Ποια τον έχει κάνει σημαία της και τον καλύπτει κάτω από έννοιες όπως «πατρίδα», «έθνος» κτλ; Ποια δείχνει με το δάκτυλο ότι ο εχθρός είναι ο εξαθλιωμένος Πακιστανός που κοιμάται στα παγκάκια και αυτόν πρέπει να κοπανήσουν; Ποια έχει μισάνθρωπες απόψεις του στυλ ...«να πνιγούν στη θάλασσα»; Αρα δεν συμφωνείς ότι αυτή η ιδεολογία προάγει τα συμφέροντα της κυριαρχίας της ελίτ;
Καμμία ιδεολογία δεν προάγει την εξόντωση των αλλοεθνών, των αλλόφυλων ή των αλλόθρησκων.
Απλά ο εθνικισμός (επειδή προφανώς σε αυτήν την ιδεολογία αναφέρεσαι), μεταξύ άλλων, προασπίζεται το δικαίωμα του λαού καταρχήν στην επιβίωσή του ως ενιαίου εθνοφυλετικού συνόλου.
Αυτό προφανώς προϋποθέτει ότι στον ζωτικό χώρο του συγκεκριμένου λαού οι όποιες εισροές ξένων θα πρέπει να είναι απολύτως ελεγχόμενες.

Φυσικά αυτά που πρεσβεύει ο εθνικισμός δεν έχουν απολύτως καμμία σχέση με την ιδεολογία της κυρίαρχης τάξης η οποία κινείται κάπου μεταξύ άκρατου φιλευθερισμού, ξενοδουλείας και αριστερίζοντος αντιεθνικισμού.

Η αγάπη του ανθρώπου του για τον τόπο του είναι φυσιολογική και βέβαια, δεν είναι κακό, όπως και δεν είναι κακό να διατηρεί την εθνική ταυτότητα του. Ομως και εσύ έβαλες δύο ΧΩΡΙΣ. Αυτά τα «χωρίς» είναι που κάνει να διαφέρει ο αγνός πατριώτης με τον εθνικιστή. Τα πρώτα που είπες δεν εμποδίζουν τον Ελληνα, τον Αλβανό, τον Γάλλο καταπιεσμένο να παλέψουν μαζί. Και όπως έγραψα αυτή τη παγκόσμια διακυβέρνηση των ελίτ θεωρώ ότι μόνο η παγκόσμια αντίσταση όλων των λαών μπορεί να την αντιμετωπίσει.
Προφανώς είσαι υπέρ της διατήρησης της εθνικής ταυτότητας, και αυτό είναι θετικό αν και οξύμωρο δεδομένου ότι είσαι αναρχοκομμουνιστής (αν έχω καταλάβει καλά).
Βέβαια, όπως καταλαβαίνεις, είναι πρακτικά αδύνατο να διατηρήσει ένας λαός την εθνική του ταυτότητα εάν η ιστορία του αλλοιώνεται από την κυρίαρχη αντεθνική τάξη, εάν τα πρότυπα που προβάλλονται από τα καθεστωτικά ΜΜΕ είναι παρακμιακά, εάν η Πατρίδα του εποικίζεται από αλλοεθνείς και πολλά άλλα.

Επίσης, οι όποιες δι-εθνικές συνεργασίες δεν γίνονται μεταξύ των καταπιεσμένων γενικώς και αορίστως.
Γίνονται μεταξύ οργανωμένων μειοψηφιών των συγκεκριμένων χωρών, που έχουν κάποιες κοινές αρχές, ιδέες και στόχους, χωρίς όμως κατ'ανάγκην να συμφωνούν σε όλα μεταξύ τους.
Θα δεις π.χ εθνικιστές διαφόρων χωρών να έχουν επαφες και να συνεργάζονται, όπως το ίδιο ισχύει και για άλλες πολιτικές παρατάξεις.

Για σκέψου ποιους αλήθεια συμφέρει ο διαχωρισμός και η αντιπαλότητα μεταξύ ντόπιων/μεταναστών, παλιών/νέων, Ελλήνων/Τούρκων/ Σλάβων/ Αγγλών/Γάλλων, χριστιανών/μουσουλμάνων, ετεροφυλόφιλων/ομοφυλόφιλων; Ποιον συμφέρει να σαλαμοποιεί και να στρέφει την μια ομάδα εναντίον της άλλης;
Για να καταλάβω...
Οι διάφορες εθνικές, φυλετικές, θρησκευτικές, κοινωνικές αντιπαλότητες ανα τους αιώνες είναι δημιουργήματα κάποιων σκοτεινών συνωμοτών;;;
:shock: :shock: :shock:

έλεος.....
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Τρί 16 Νοέμ 2010, 11:35

Καμμία ιδεολογία δεν προάγει την εξόντωση των αλλοεθνών, των αλλόφυλων ή των αλλόθρησκων.
«Ελληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι ποτέ, το αίμα σου θα χύσουμε, γουρούνι Αλβανέ»

«Τούρκος καλός, μόνο νεκρός»

«Στα όπλα, στα όπλα να πάρουμε τα Σκόπια».

Και είναι γνωστό ότι ουδέποτε έγιναν από μέλη εθνικιστών οργανώσεων επιθέσεις σε μετανάστες που είχαν την ατυχία να βρεθούν στο δρόμο τους. :lol: :lol: :lol:
Φυσικά αυτά που πρεσβεύει ο εθνικισμός δεν έχουν απολύτως καμμία σχέση με την ιδεολογία της κυρίαρχης τάξης η οποία κινείται κάπου μεταξύ άκρατου φιλευθερισμού, ξενοδουλείας και αριστερίζοντος αντιεθνικισμού.
Καθαρή αστική ιδεολογία είναι ο εθνικισμός που εξυπηρετεί την κυρίαρχη τάξη να επιβάλει την κυριαρχία της κάτω από την έννοια «έθνος».
Προφανώς είσαι υπέρ της διατήρησης της εθνικής ταυτότητας, και αυτό είναι θετικό αν και οξύμωρο δεδομένου ότι είσαι αναρχοκομμουνιστής
Ο εθνικός προσδιορισμός δεν εξαφανίζεται. Σε όλες τις εποχές και σε όλα τα συστήματα οι άνθρωποι θα γεννιούνται και θα μεγαλώνουν σε έναν τόπο και θα προσδιορίζονται με βάση αυτόν τον τόπο.
είναι πρακτικά αδύνατο να διατηρήσει ένας λαός την εθνική του ταυτότητα εάν η ιστορία του αλλοιώνεται από την κυρίαρχη αντεθνική τάξη, εάν τα πρότυπα που προβάλλονται από τα καθεστωτικά ΜΜΕ είναι παρακμιακά, εάν η Πατρίδα του εποικίζεται από αλλοεθνείς και πολλά άλλα.
Η γνωστή κινδυνολογία και η επένδυση στα φοβικά σύνδρομα του μικροαστού. Η Ξιφομάχος είναι το χαρακτηριστικό παράδειγμα. Ετσι απλά για να ξέρεις σε ποιους απευθύνεται ο λόγος σου.
Επίσης, οι όποιες δι-εθνικές συνεργασίες δεν γίνονται μεταξύ των καταπιεσμένων γενικώς και αορίστως.
Γίνονται μεταξύ οργανωμένων μειοψηφιών των συγκεκριμένων χωρών, που έχουν κάποιες κοινές αρχές, ιδέες και στόχους, χωρίς όμως κατ'ανάγκην να συμφωνούν σε όλα μεταξύ τους.
Θα δεις π.χ εθνικιστές διαφόρων χωρών να έχουν επαφες και να συνεργάζονται, όπως το ίδιο ισχύει και για άλλες πολιτικές παρατάξεις.
Δεν μου προκαλεί εντύπωση που αδυνατείς να δεις πέρα από οργανωμένες μειοψηφίες.
Για να καταλάβω...
Οι διάφορες εθνικές, φυλετικές, θρησκευτικές, κοινωνικές αντιπαλότητες ανα τους αιώνες είναι δημιουργήματα κάποιων σκοτεινών συνωμοτών;;;
Σκοτεινών; Σίγουρα όχι. Συνωμοτών; Και πάλι όχι. Εξουσιαστών; Ναι.
KASSANDROS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από KASSANDROS » Τρί 16 Νοέμ 2010, 13:34

«Ελληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι ποτέ, το αίμα σου θα χύσουμε, γουρούνι Αλβανέ»

«Τούρκος καλός, μόνο νεκρός»

«Στα όπλα, στα όπλα να πάρουμε τα Σκόπια».
Από τα συνθήματα των ανοιχτών εκδηλώσεων, τα οποία δεν μπορείς να τα εκλαμβάνεις κατ'ανάγκην κυριολεκτικά, δεν μπορείς να χαρακτηρίσεις μία ιδεολογία.

Με την λογική αυτή, τα συνθήματα των αναρχικών στις συγκεντρώσεις τους, στους τοίχους και στα αυτοκόλλητα/αφίσες τους βγάζουν πολύ περισσότερο μίσος, ξεκάθαρη προδοσία μέχρι και τάσεις γαι ανθρωποφαγία....
"Φασίστες κουφάλες έρχονται κρεμάλες", "βραστούς βραστούς θα φάμε τους αστούς", "θάνατος στα αφεντικά", "φαντάζει ωραία καμμένη η σημαία" και άλλα πολλά..
Και είναι γνωστό ότι ουδέποτε έγιναν από μέλη εθνικιστών οργανώσεων επιθέσεις σε μετανάστες που είχαν την ατυχία να βρεθούν στο δρόμο τους.
Πεσίματα σε ξένους μπορεί να γίνουν από τον οποιονδήποτε.
Ειδικά πάντως τα μέλη της Χρυσής Αυγής (δεν υπάρχει άλλη εθνικιστική οργάνωση) απέχουν από τέτοιες ενέργειες για συγκεριμένους λόγους.
Καθαρή αστική ιδεολογία είναι ο εθνικισμός που εξυπηρετεί την κυρίαρχη τάξη να επιβάλει την κυριαρχία της κάτω από την έννοια «έθνος».
Ο ορισμός σου παραπέμπει στον 19ο αιώνα και σε άλλη χώρα...
Η γνωστή κινδυνολογία και η επένδυση στα φοβικά σύνδρομα του μικροαστού.
Δεν είναι κινδυνολογία. Είναι πραγματικότητα.
Και η ειρωνία είναι ότι όσον αφορά το μεταναστευτικό, ούτε καν εμείς οι εθνικιστές δεν περιμέναμε να λάβει τέτοιες εκρηκτικές διαστάσεις.
Δεν μου προκαλεί εντύπωση που αδυνατείς να δεις πέρα από οργανωμένες μειοψηφίες.
Έχεις κάποια εναλλακτική;
Επί του πρακτέου και όχι θεωρητικολογίες.
Σκοτεινών; Σίγουρα όχι. Συνωμοτών; Και πάλι όχι. Εξουσιαστών; Ναι.
Δηλαδή ζούσαν όλοι οι λαοί ωραία και καλά και ήρθαν οι εξουσιαστές και τους έβαλαν να σκοτωθούν στα καλά καθούμενα;
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 16 Νοέμ 2010, 13:46

Ευτυχώς που επανέκαμψες ρε Νίκο, γιατί έτσι επανέκαμψε κι ο Κώστας... :lol:

.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Τρί 16 Νοέμ 2010, 14:58

Φυσικά και τα συνθήματα των αναρχικών εμπεριέχουν το ταξικό μίσος, το οποίο είναι βασικό συστατικό της ιδεολογίας τους. Αντίστοιχα και τα συνθήματα των φασιστών εμπεριέχουν το ρατσιστικό μίσος, που επίσης είναι κυρίαρχο στοιχείο της ιδεολογίας τους.
Πεσίματα σε ξένους μπορεί να γίνουν από τον οποιονδήποτε.
Ειδικά πάντως τα μέλη της Χρυσής Αυγής (δεν υπάρχει άλλη εθνικιστική οργάνωση) απέχουν από τέτοιες ενέργειες για συγκεριμένους λόγους.
Δηλαδή θες να μας ότι μόνο μέλη της Χρυσής Αυγής - μια και όπως λες δεν υπάρχει άλλη εθνικιστική οργάνωση - δεν έχουν χτυπήσει ή, μαχαιρώσει μετανάστες. Οκ...αν νομίζεις ότι έπεισες κανέναν...
Ο ορισμός σου παραπέμπει στον 19ο αιώνα και σε άλλη χώρα..
Ο ορισμός μου παραπέμπει στον 19ο, στον 20ο, στον 21ο αιώνα και για όσο υπάρχουν ταξικές κοινωνίες κάτω από το «έθνος-κράτος».
Έχεις κάποια εναλλακτική;
Επί του πρακτέου και όχι θεωρητικολογίες.
Φυσικά και έχω. Είναι το δίκτυο που συνδέει την οργάνωση των ακτήμονων αγροτών της Βραζιλίας, τους ζαπατίτσας, τους αγρότες της Ινδίας, τους καταληψίες του Βερολίνου, τους ψαράδες στη Ταϊλάνδη, την επανακιοποίηση δρόμων στην Αγγλία, τους πολέμιους των μεταλλαγμένων, τους κολλεκτιβιστές του Σαν Φραντσίσκο, τους μετανάστες χωρίς χαρτιά στη Γαλλία, τους ακτιβιστές για τη Παλαιστίνη, τις λαϊκές συνελεύσεις του Μπουένος Αϊρες, το παγκόσμιο ιντυμέντια, τους ακτιβιστές οικολόγους, το κίνημα των αυτόχθονων (Ινδιάνοι, Παπούα, Ανοριγίνες κ.α.), τους εξεγερμένους της Οαχάκα και ένα σωρό ακόμη κόσμο. Ολοι αυτοί που συναντήθηκαν στο Σιάτλ, στη Γένοβα, στη Πράγα, στη Θεσσαλονίκη, στο Μεξικό, στην Ισπανία κ.α. Το παγκόσμιο αντικαπιταλιστικό κίνημα, τους πραγματικούς πολέμιους της παγκοσμιοποίησης.
Δηλαδή ζούσαν όλοι οι λαοί ωραία και καλά και ήρθαν οι εξουσιαστές και τους έβαλαν να σκοτωθούν στα καλά καθούμενα;
Ας υποθέσουμε ότι πιάνεις δουλειά στον ΟΤΕ με σύμβαση. Λήγει η σύμβαση και ετοιμάζεται να σε απολύσει. Αν θες να διεκδικήσεις τη δικαίωμα σου στη δουλειά καταφεύγεις σε κινητοποιήσεις. Για να έχουν όμως αποτέλεσμα πρέπει να έχεις μαζί σου και τους υπόλοιπους που εργάζονται εκεί. Ο άλλος, όμως, που είναι μόνιμος, που είναι 50 - 55 χρονών που μετράει τα χρόνια να βγει στη σύνταξη, γιατί να κατέβει; Ποιον συμφέρει αυτός ο διαχωρισμός παλιών/νέων - συμβασιούχων/μόνιμων; Μα φυσικά τον ιδιοκτήτη του ΟΤΕ. Αντι να γράφεις τέτοια απλοϊκά πράγματα όπως το προηγούμενο που θυμίζουν επιχειρηματολογία του πατρινού καρναβαλιού, επέκτεινε αυτή τη σκέψη παντού, όπου υπάρχουν διαχωρισμοί και πες μου ποιος έχει πραγματικό όφελος. Ποιον π.χ. πραγματικά συμφέρει η Ελλάδα και η Τουρκία να δαπανάνε του κόσμου χρήματα σε όπλα;
KASSANDROS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από KASSANDROS » Τετ 17 Νοέμ 2010, 11:35

Φυσικά και τα συνθήματα των αναρχικών εμπεριέχουν το ταξικό μίσος, το οποίο είναι βασικό συστατικό της ιδεολογίας τους. Αντίστοιχα και τα συνθήματα των φασιστών εμπεριέχουν το ρατσιστικό μίσος, που επίσης είναι κυρίαρχο στοιχείο της ιδεολογίας τους.
Το ταξικό μίσος σαφέστατα εμπεριέχεται στην αναρχική ιδεολογία όπως πολύ σωστά παραδέχεσαι.
Η αναρχική συνθηματολογία όμως ξεφεύγει και από τα πλαίσια αυτά του ταξικού μίσους και έχει σαφή χαρακτηριστικά πολιτικής μισαλλοδοξίας η οποία υπερκαλύπτει κοινωνικές και οικονομικές διαφοροποιήσεις.

Αντιθέτως, η εθνικιστική συνθηματολογία εκφράζει απλά την λαϊκή αντίδραση κατά του εποικισμού της Πατρίδος μας από τους αλλοεθνείς, ή την αντίδραση για τις συνεχείς υποχωρήσεις στα εθνικά μας θέματα.

Το ρατσιστικό μίσος δεν εμπεριέχεται στην εθνικιστική ιδεολογία. Οι εθνικιστές είναι υπέρ της παραμονής των διαφόρων φυλών και εθνοτήτων στον δικό τους ζωτικό χώρο και της εκεί αυτόνομης ανάπτυξης τους.
Ο εθνικιστής δεν μισεί τις άλλες φυλές ή τα άλλα έθνη. Ο διαχωρισμός, η αυτόνομη ανάπτυξη και η υπό προϋποθέσεις συνεργασία δεν έχει απολύτως καμμία σχέση με το μίσος.

Π.χ. ο Φασισμός στην Ιταλία δεν έκανε σχεδόν καθόλου φυλετικές αναφορές, και ότι σχετικό έκανε το έρκανε αρκετά αργά, έγινε κατόπιν γερμανικών επιρροών και έμεινε στα χαρτιά δίχως να εφαρμοστεί.
Δηλαδή θες να μας ότι μόνο μέλη της Χρυσής Αυγής - μια και όπως λες δεν υπάρχει άλλη εθνικιστική οργάνωση - δεν έχουν χτυπήσει ή, μαχαιρώσει μετανάστες. Οκ...αν νομίζεις ότι έπεισες κανέναν...
Αυτό που είπα είναι ότι πεσίματα σε ξένους μπορεί να γίνουν απ'τον οποιονδήποτε και για διάφορους λόγους.
Αν και εφόσον έχεις συγκεκριμένα στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι μέλη της Χρυσής Αυγής επιτίθενται σε ξένους, κατέθεσέ τα.
Ο ορισμός μου παραπέμπει στον 19ο, στον 20ο, στον 21ο αιώνα και για όσο υπάρχουν ταξικές κοινωνίες κάτω από το «έθνος-κράτος».
Αυτό που αγνοείς είναι ότι ο εθνικισμός διαφέρει από χώρα σε χώρα, από λαό σε λαό, από εποχή σε εποχή. Αυτό είναι το πλέον σύνηθες λάθος που κάνουν οι αριστεριστές όσον αφορά την καταννόηση του εθνικισμού.
Ο ορισμός που έδωσες μπορεί να έχει κάποιο ποσοστό αλήθειας για την μετεπαναστατική Γαλλία π.χ. ή για την Ιταλία του Risorgimento, αλλά αν τον γενικεύσεις για όλα τα είδη των εθνικισμών τότε είσαι εκτός θέματος.
Φυσικά και έχω. Είναι το δίκτυο που συνδέει την οργάνωση των ακτήμονων αγροτών της Βραζιλίας, τους ζαπατίτσας, τους αγρότες της Ινδίας, τους καταληψίες του Βερολίνου, τους ψαράδες στη Ταϊλάνδη, την επανακιοποίηση δρόμων στην Αγγλία, τους πολέμιους των μεταλλαγμένων, τους κολλεκτιβιστές του Σαν Φραντσίσκο, τους μετανάστες χωρίς χαρτιά στη Γαλλία, τους ακτιβιστές για τη Παλαιστίνη, τις λαϊκές συνελεύσεις του Μπουένος Αϊρες, το παγκόσμιο ιντυμέντια, τους ακτιβιστές οικολόγους, το κίνημα των αυτόχθονων (Ινδιάνοι, Παπούα, Ανοριγίνες κ.α.), τους εξεγερμένους της Οαχάκα και ένα σωρό ακόμη κόσμο. Ολοι αυτοί που συναντήθηκαν στο Σιάτλ, στη Γένοβα, στη Πράγα, στη Θεσσαλονίκη, στο Μεξικό, στην Ισπανία κ.α. Το παγκόσμιο αντικαπιταλιστικό κίνημα, τους πραγματικούς πολέμιους της παγκοσμιοποίησης.
Αριστερίστικες γενικότητες άνευ ουσίας.

Όλοι αυτοί αποτελούν ένα ενιαίο κίνημα; Δηλαδή οι ψαράδες της Ταϊλάνδης, οι Ινδοί αγρότες και οι Αφρικάνοι λαθρομετανάστες της Γαλλίας μπαίνουν στο ίδιο τσουβάλι;
:shock: :shock: :shock: :shock:

Όλοι αυτοί έχουν κοινές ιδεολογικοπολιτικές θέσεις και σαφείς κοινούς στόχους;
Έχουν οργανωμένη και συντονισμένη δράση; Αν κάποιοι εξ'αυτών έχουν, τότε προφανώς θα γίνεται μέσω οργανωμένων μειοψηφιών.
Είναι συσπειρωμένοι μεταξύ τους; ή απλά η κάθε μία ομάδα κοιτάζει το συμφέρον της;

Και όλοι αυτοί μπαίνουν κάτω από την γενική και αόριστη ομπρέλα του αντικαπιταλιστικού κινήματος;
Η πλειοψηφία εξ'αυτών το πιθανότερο είναι πως δεν έχουν ιδέα τι είναι καπιταλισμός και κάποιοι μπορεί να μην έχουν καν ακούσει την λέξη.

Μεγάλος άνθρωπος είσαι... μην μιλάς σαν χαζοχαρούμενο σεκίτη που πήγε εκδρομή στην Γένοβα...

Ας υποθέσουμε ότι πιάνεις δουλειά στον ΟΤΕ με σύμβαση. Λήγει η σύμβαση και ετοιμάζεται να σε απολύσει. Αν θες να διεκδικήσεις τη δικαίωμα σου στη δουλειά καταφεύγεις σε κινητοποιήσεις. Για να έχουν όμως αποτέλεσμα πρέπει να έχεις μαζί σου και τους υπόλοιπους που εργάζονται εκεί. Ο άλλος, όμως, που είναι μόνιμος, που είναι 50 - 55 χρονών που μετράει τα χρόνια να βγει στη σύνταξη, γιατί να κατέβει; Ποιον συμφέρει αυτός ο διαχωρισμός παλιών/νέων - συμβασιούχων/μόνιμων; Μα φυσικά τον ιδιοκτήτη του ΟΤΕ. Αντι να γράφεις τέτοια απλοϊκά πράγματα όπως το προηγούμενο που θυμίζουν επιχειρηματολογία του πατρινού καρναβαλιού, επέκτεινε αυτή τη σκέψη παντού, όπου υπάρχουν διαχωρισμοί και πες μου ποιος έχει πραγματικό όφελος. Ποιον π.χ. πραγματικά συμφέρει η Ελλάδα και η Τουρκία να δαπανάνε του κόσμου χρήματα σε όπλα;
Ε, τι πιο λογικό να υπάρχουν αντικρουόμενα συμφέροντα μεταξύ ενός παλιού και ενός νέου εργαζομένου;
Φυσικά μπορεί να υπάρχουν και κάποια κοινά συμφέροντα, σε άλλο επίπεδο.
Έτσι είναι η φύση. Κάποιος είναι κάπου παλαιότερος, κάποιος είναι κάπου νεότερος.
Λογικό και ανθρώπινο είναι αυτό.

Η διεύθυνση (και όχι κατ'ανάγκην η ιδιοκτησία) μίας επιχείρησης σαφώς και έχει συμφέρον με το να υπάρχουν αντικρουόμενα συμφέροντα μεταξύ των εργαζομένων, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως 100% τα δημιούργησε η ίδια προκειμένου να τους διασπάσει. Υπάρχουν πολλές αιτίες για την ύπαρξή τους.

Σαφώς και οι Αμερικάνοι και γενικότερα οι προμηθευτές όπλων ευνοούνται από την αντιπαλότητα Ελλάδος-Τουρκίας. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι αυτοί την δημιούργησαν.
Η αντιπαλότητα με τους Τούρκους χρονολογείται πρωτού ακόμα ανακαλυφθεί η Αμερική.
Απλά οι Αμερικανοί βρήκαν μία ήδη διαμορφωθείσα κατάσταση και την εκμεταλλεύονται.
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Τετ 17 Νοέμ 2010, 12:11

Αντιθέτως, η εθνικιστική συνθηματολογία εκφράζει απλά την λαϊκή αντίδραση κατά του εποικισμού της Πατρίδος μας από τους αλλοεθνείς, ή την αντίδραση για τις συνεχείς υποχωρήσεις στα εθνικά μας θέματα.

Το ρατσιστικό μίσος δεν εμπεριέχεται στην εθνικιστική ιδεολογία. Οι εθνικιστές είναι υπέρ της παραμονής των διαφόρων φυλών και εθνοτήτων στον δικό τους ζωτικό χώρο και της εκεί αυτόνομης ανάπτυξης τους.
Καμιά λαϊκή αντίδραση δεν εκφράζει η εθνικιστική συνθηματολογία. Τα «γουρούνι Αλβανέ» και το «Τούρκος καλός, μόνο νεκρός» είναι ξεκάθαρα ρατσιστικά συνθήματα, ποτισμένα με μίσος. Να κάτσω να μιλάω για τα αυτονόητα είναι γελοίο.
Αυτό που είπα είναι ότι πεσίματα σε ξένους μπορεί να γίνουν απ'τον οποιονδήποτε και για διάφορους λόγους.
Αν και εφόσον έχεις συγκεκριμένα στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι μέλη της Χρυσής Αυγής επιτίθενται σε ξένους, κατέθεσέ τα.
Εσύ πιστεύεις ότι έχουν γίνει πεσίματα ας πούμε και από χρυσαυγίτες, ναι ή, όχι;
Όλοι αυτοί αποτελούν ένα ενιαίο κίνημα; Δηλαδή οι ψαράδες της Ταϊλάνδης, οι Ινδοί αγρότες και οι Αφρικάνοι λαθρομετανάστες της Γαλλίας μπαίνουν στο ίδιο τσουβάλι;
:shock: :shock: :shock: :shock:

Όλοι αυτοί έχουν κοινές ιδεολογικοπολιτικές θέσεις και σαφείς κοινούς στόχους;
Έχουν οργανωμένη και συντονισμένη δράση; Αν κάποιοι εξ'αυτών έχουν, τότε προφανώς θα γίνεται μέσω οργανωμένων μειοψηφιών.
Είναι συσπειρωμένοι μεταξύ τους; ή απλά η κάθε μία ομάδα κοιτάζει το συμφέρον της;

Και όλοι αυτοί μπαίνουν κάτω από την γενική και αόριστη ομπρέλα του αντικαπιταλιστικού κινήματος;
Η πλειοψηφία εξ'αυτών το πιθανότερο είναι πως δεν έχουν ιδέα τι είναι καπιταλισμός και κάποιοι μπορεί να μην έχουν καν ακούσει την λέξη.

Μεγάλος άνθρωπος είσαι... μην μιλάς σαν χαζοχαρούμενο σεκίτη που πήγε εκδρομή στην Γένοβα...
Είναι πολύ μεγάλο ζήτημα και δεν έχω χρόνο τώρα να το αναλύσω . Ολοι αυτοί αποτελούν τους νευρώνες ενός κοινού δικτύου παγκοσμίως. Το αν είναι αριστερίστες γενικότητες άνευ ουσίας ή, λόγια χαζοχαρούμενου σεκίτη έχει φανεί στη πράξη μέσα από τους αγώνες που γίνονται σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Φυσικά επειδή εσύ τα αγνοείς όλα αυτά, το τι έχει γίνει, το πως έχει οργανωθεί, το τι νίκες και ήττες έχει και επειδή εσύ είσαι προγραμματισμένος να τα βλέπεις όλα με βάση τις φασιστικές ανοησίες, είναι αδύνατο να αντιληφθείς το πως γίνεται τόσες διαφορετικές ομάδες, με διαφορετικό περιεχόμενο, με διαφορετική δράση να έχουν κοινό σημείο αναφοράς.
Αυτό που αγνοείς είναι ότι ο εθνικισμός διαφέρει από χώρα σε χώρα, από λαό σε λαό, από εποχή σε εποχή. Αυτό είναι το πλέον σύνηθες λάθος που κάνουν οι αριστεριστές όσον αφορά την καταννόηση του εθνικισμού
Καληνύχτα Κωστάκη. Ο φασισμός ως μοντέλο όπου εφαρμόστηκε είχε διαφορές από χώρα σε χώρα. Ο εθνικισμός ως ιδεολογία είχε ίδιο περιεχόμενο είτε μιλάμε για τη Γερμανία του Χίτλερ, είτε για την Αγγλία του Τσώρτσιλ, είτε για την ΕΣΣΔ του Στάλιν.
.
KASSANDROS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από KASSANDROS » Τετ 17 Νοέμ 2010, 12:35

Καμιά λαϊκή αντίδραση δεν εκφράζει η εθνικιστική συνθηματολογία. Τα «γουρούνι Αλβανέ» και το «Τούρκος καλός, μόνο νεκρός» είναι ξεκάθαρα ρατσιστικά συνθήματα, ποτισμένα με μίσος.
Στην αρχή μιλάς για ιδεολογία που προάγει το μίσος.
Παραδέχτηκες ότι η αναρχική ιδεολογία είναι διαποτισμένη από ταξικό μίσος.

Η συνθηματολογία είναι κάτι που σχετίζεται με την ιδεολογία αλλά είναι κάτι το ποιοτικά διαφορετικό, διότι εξυπηρετεί συγκεκριμένους σκοπούς.
Εν πάσει περιπτώσει, η εθνικιστική συνθηματολογία σαφώς εμπεριέχει συνθήματα κατά αλλοεθνών.
Το σύνθημα για τους Αλβανούς που ανέφερες, αν και δεν ακούγεται ιδιαίτερα συχνά (πιο συχνό είναι το: "δεν θα γίνεις Έλληνας ποτέ Αλβανέ-Αλβανέ", που είναι μάλλον ειρωνικό και χιουμοριστικό), δεν προέρχεται από κανένα δογματικό μίσος κατά των Αλβανών.
Απλά εκφράζει την λαϊκή δυσαρέσκεια για την εγκληματικότητα πολλών Αλβανών.
Εσύ πιστεύεις ότι έχουν γίνει πεσίματα ας πούμε και από χρυσαυγίτες, ναι ή, όχι;
Δεν έχω καμμία τέτοια ένδειξη.
Καληνύχτα Κωστάκη. Ο φασισμός ως μοντέλο όπου εφαρμόστηκε είχε διαφορές από χώρα σε χώρα. Ο εθνικισμός ως ιδεολογία είχε ίδιο περιεχόμενο είτε μιλάμε για τη Γερμανία του Χίτλερ, είτε για την Αγγλία του Τσώρτσιλ, είτε για την ΕΣΣΔ του Στάλιν.
Από που προκύπτει αυτό που λες για τον εθνικισμό;
Πάντως σε καμμία από τις 3 χώρες που ανέφερες δεν είχαν επικρατήσει εθνικιστικά καθεστώτα. Ούτε καν στην Γερμανία του Χίτλερ. Άλλο πράγμα ο Εθνικοσοσιαλισμός, άλλο πράγμα ο εθνικισμός.
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Πέμ 18 Νοέμ 2010, 12:21

Γιατί καταντάς κουραστικός; Το Σάββατο που έχει εκδήλωση η Χρυσή Αυγή στα γραφεία της - κάθε Σάββατο δεν είναι οι ομιλίες - πήγαινε και ρώτα κανέναν φύρερ, υποφύρερ, ανθυποφύρερ αν ο Στάλιν καλλιέργησε τον εθνικισμό στην ΕΣΣΔ.
Δεν έχω καμμία τέτοια ένδειξη
Επειδή βαριέμαι να ψάξω σε αυτά που έγραφες πριν ένα χρόνο για κυνηγητά στα στενάκια. Απλά πρέπει να είσαι από τους ελάχιστους σε αυτό το τόπο που λες ότι δεν έχεις καμιά ένδειξη.
KASSANDROS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από KASSANDROS » Πέμ 18 Νοέμ 2010, 13:03

Γιατί καταντάς κουραστικός; Το Σάββατο που έχει εκδήλωση η Χρυσή Αυγή στα γραφεία της - κάθε Σάββατο δεν είναι οι ομιλίες - πήγαινε και ρώτα κανέναν φύρερ, υποφύρερ, ανθυποφύρερ αν ο Στάλιν καλλιέργησε τον εθνικισμό στην ΕΣΣΔ.
O Στάλιν επένδυσε στα πατριωτικά αλλά και στα θρησκευτικά συναισθήματα του ρωσσικού λαού κατά τον Β'Π.Π, για καθαρά στρατιωτικούς λόγους.
Από το σημείο αυτό μέχρι του να λες ότι ...ο Στάλιν καλλιέργησε τον εθνικισμό στην ... πολυεθνική ΕΣΣΔ υπάρχει πολύ μεγάλη διαφορά..

Ο εθνικισμός είναι πολιτική έκφραση που διαφέρει από χώρα σε χώρα,από λαό σε λαό, από εποχή σε εποχή, και όχι απλά και μόνο ένα συναίσθημα όπως ο πατριωτισμός.
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Πέμ 18 Νοέμ 2010, 13:16

Και για να σε βοηθήσω ώστε να διατυπώσεις καλύτερα την ερώτηση σου και να μην φανείς ανυποψίαστος, να αναφέρεις το «μεγαλορώσικο εθνικισμό» αν και Γεωργιανός.

Ασχετο. Διάβασα αυτές τις μέρες το «οι Αλλοι Καπετάνιοι». Ο Δορδανάς για το Βήχο αναφέρει εντελώς άλλα πράγματα από ότι είχε γράψει ο ίδιος στο «Ελληνες εναντίον Ελλήνων». Από ότι έμαθα θα κυκλοφορήσει γύρω στα Χριστούγεννα ένα ακόμη βιβλίο με θέμα την πορεία των δοσίλογων μετά την απελευθέρωση. Αντε να δούμε ...
KASSANDROS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από KASSANDROS » Πέμ 18 Νοέμ 2010, 13:21

Διάβασα αυτές τις μέρες το «οι Αλλοι Καπετάνιοι». Ο Δορδανάς για το Βήχο αναφέρει εντελώς άλλα πράγματα από ότι είχε γράψει ο ίδιος στο «Ελληνες εναντίον Ελλήνων». Από ότι έμαθα θα κυκλοφορήσει γύρω στα Χριστούγεννα ένα ακόμη βιβλίο με θέμα την πορεία των δοσίλογων μετά την απελευθέρωση. Αντε να δούμε ...
Όχι ρε. Τα ίδια πάνω-κάτω γράφει για τον Βήχο.

Απ'ότι έχω ακούσει, το άλλο βιβλίο που θα βγάλει θα λέγεται: "Η γερμανική στολή στην ναφθαλίνη". :cool: :cool: :cool:

Προσωπικά πάντως, ενδιαφέρομαι κυρίως για την περίοδο 1941-45 ως και την Βάρκιζα. Από τότε και μετά, ήταν μία μαλακία και μισή.
Εκδικητικότητα εκ μέρους της μίας πλευράς και απύθμενη μαλακία από την άλλη πλευρά.
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Πέμ 18 Νοέμ 2010, 13:26

Οχι...δεν γράφει τα ίδια

Στο «Ελληνες εναντίον Ελλήνων» γράφει ότι έφυγε για τη Γερμανία. Στο οι «Αλλοι καπετάνιοι» γράφει ότι κατέβηκε από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα και πολέμησε στα Δεκεμβριανά. Να πήγε στη Γερμανία και να γύρισε μετά από δύο μήνες το θεωρώ απίθανο.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Η Βρετανία ξεσηκώνεται...

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 11 Δεκ 2010, 10:52

Ξεσηκωμού συνέχεια...

Οι Βρετανοί, που εμείς οι Ελληναράδες κουραδόμαγκες της δήθεν βαρβατίλας , τους αποκαλούμε "αδερφές", σηκώθηκαν και μάμησαν :bananafuck: πολύ αντρίκεια χθες

H δούκισσα της φρίκης ΓΚαμίλλα (ή Γκαμίλλο) με τον Πρίγκηπα της αηδίας Καρολο (ή καρολίνα σαν το λαπά ένα πράμα), χέστηκαν πάνω τους όταν η "αναρχία" όπως βολικά την ταμπελοποιούν, τους περικύκλωσε και φρακάρησαν μέσα τις διαδηλώσεις... Ο Αρχηγός της αστυνομίας είπε πως ήταν πάρα πολύ τυχεροί που δεν τους πυροβόλησαν... (κι εμείς πολύ άτυχοι θα'λεγα)

Ο Άλεξ τους σατιρίζει, δουλεύει όλη τη βασιλική οικογένεια, μιμούμενος το στυλ βρετανικής μαλακίας με το οποίο εκφράζονται,

Παρόμιοι ξεσηκωμοί εκδηλώνονται σιγά σιγά, σε πολλά σημεία της Ευρώπης (μην κοιτάτε που εδώ είμαστε στην πλήρη αποβλάκωση και κατατονία), αλλά ο ξεσηκωμός των Αγγλων χθες, ήταν αξιοσημείωτος. Ναι, το έναυσμα ήταν ο θρασύτατος τριπλασιασμός των διδάκτρων στα παν/μια, που χώνει εκ προοιμίου τους φοιτητές στο λούκι της λήψης τραπεζικού δανείου ώστε να χρωστάνε κυριολεκτικά "τα δάνεια της αγγλίας" πριν καλά καλά ξεκινήσουν την καριέρα τους, αλλά η διαδήλωση δεν περιορίστηκε μόνο σ'αυτό. Επεκτάθηκε στο όλο φασιστικό φάσμα που ενσκύπτει σιγά σιγά παντού, επειδή κάποια μη εκλεγμένα ευρωλαμόγια, πιστεύουν ότι μπορούν να καθορίζουν τις τύχες μας, αποφασίζοντας και διατάσσοντας διάφορα "μέτρα εξυγείανσης" για την εξαθλίωση όλων των λαών με συνοπτικές διαδικασίες.

Τι κρίμα για τα μεγαλολαμόγια που η διαρκής προσπάθειά τους να μας δηλητηριάζουν/επιτίθενται πολυεπίπεδα/αποβλακώσουν/απονευρώσουν , δεν τους βγαίνει όπως θα'θελαν, αφού πολλοί πολίτες εξακολουθούν και να ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ (παρά την αποβλάκωση που μας σπέρνουν) και να ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ! (Να'ναι καλά οι αντοχές της ανθρώπινης ράτσας! :ups: :ups: )
Είναι βέβαιο πως παίρνουν το μήνυμα... παρ'όλα αυτά συνεχίζουν με θρασύτητα άνευ προηγουμένου, και βιασύνη που τους κάνει τσαπατσούληδες και κάνουν ένα σωρό λάθη...

Από τη φύση μου δεν είμαι άνθρωπος που αρέσκομαι στη βία, αλλά αυτές τις σκηνές τις καταφχαριστήθηκα.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Σάβ 11 Δεκ 2010, 11:39

Αίσχος οι πράκτορες του Σόρος, τα τσιράκια της νέας τάξης κάνουν επεισόδια. Να επέμβει αμέσως ο βρετανικός στρατός. Να ξεκαθαρίσει ο τόπος από τους προδότες τους αντιάγγλους αναρχοκομμουνιστές και τους μετανάστες βεβαίως. :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 11 Δεκ 2010, 11:57

Αυτό...
Αίσχος οι πράκτορες του Σόρος, τα τσιράκια της νέας τάξης
μ'αυτό...
κάνουν επεισόδια
μας κάνουν ένα σχήμα οξύμωρο και αντιφατικό, καμάρι μου. :loco:

Είπα στα άναρχα εχθες ότι το μυαλό μου είναι σκόρπιο αυτές τις μέρες, αλλά το πρώτο βραβείο το παίρνεις εσύ. :lol: Όλο δικό σου δηλαδή! :ups:

Εικόνα

(οπερ μεθερμηνευμόμενον ελευθέρως: "η βλακεία δεν είναι αναπηρία, τράβα να παρκάρεις αλλού" :loco: )
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Σάβ 11 Δεκ 2010, 12:19

Tότε αυτό....

Post Posted: Sat Dec 11, 2010 11:57 am
Reply with quote
Αυτό...

Quote:
Αίσχος οι πράκτορες του Σόρος, τα τσιράκια της νέας τάξης

μ'αυτό...
Quote:
κάνουν επεισόδια

μας κάνουν ένα σχήμα οξύμωρο και αντιφατικό, καμάρι μου. :loco:

με αυτό....

Ξύπνησαν κι οι αναρχικοί απ'το λήθαργό τους! Κι είχα μια φαγούρα...έλεγα πού είναι αυτά τα καμάρια...αυτά που πολεμάνε και καλά το κατεστημένο οεο?... Για να δούμε πώς πολεμάνε και τι ακριβώς πολεμάνε τα καμάρια.... Δεν τους πείραξαν όλα τα αγγούρια -περικοπές-αφαιρέσεις δικαιωμάτων και η εξαθλίωση που επιβάλλουν όλες οι λαμογιοκυβερνήσεις ταυτόχρονα, αλλά...ΑΛΛΑ! : Τους πείραξε η ΕΙΡΗΝΙΚΗ πορεία-διαδήλωση-διαμαρτυρία των φοιτητών! Τυχαίο; Δε νομίζω...
Οι Φοιτητική Ενωση τονίζει φυσικά ότι αυτοί οι λίγοι που δημιούργησαν επεισόδια, έσπασαν τζάμια, έκαναν διάφορες αηδίες, δεν ήταν καν φοιτητές.

Και έτσι λοιπόν...σηκώθηκαν τα παιδιά μόλις είδαν την πορεία, για να κάνουν κι αυτά....αντίσταση! :lol: Πού κάνουν αντίσταση; Μα ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ βέβαια! :thumbsdown:
Ουστ, ξεφτίλες, τσιράκια του συστήματος που σας καλοταϊζουν οι κυβερνήσεις για να καταστρέφετε κάθε μορφή πραγματικής πάλης!
...τι κάνουν; :lol:
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 11 Δεκ 2010, 12:30

Πες το ότι είχες κολοπιλάλα που σας ξεφτιλίζει ο απλός λαός.
Εκτός αν θες να μας πει ότι είναι δικοί σας οι χιλιάδες αυτοί που βγήκαν στην Αγγλία και επιτέθηκαν ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ (και όχι σε μαγαζάτορες και ταλαιπωράκια). Πες μας το κι αυτό, να κάνω ένεση στο μάτι πρωινιάτικα. :lol:

Αλλά πριν το πεις, να σου κάνω μια παράκληση, που φτάνει και στα όρια της ικεσίας ρε πουλάκι μου άμα θες... :?
Μη συγκρίνεις τα ξεπουλημένα στο σύστημα καθίκια που το παίζουν δήθεν "αντι" εξουσιαστές, (σ'αυτούς αναφέρομαι όποτε τους στηλιτεύω) με το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ κύμα αντιεξουσιαστών που έχει αηδιάσει με το σύστημα που'στησαν τα φασισταριά, και σε λίγο (εύχομαι και πιστεύω) θα γίνει τσουνάμι και θα πνίξει και τις ψευτοαναρχικές σαβούρες, μαζί με τα λαμόγια ολκής...
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 11 Δεκ 2010, 12:33

Και ένα δεύτερο παρακαλετό Νικολάκη...

Ή σχολίασε το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ που αναφέρω, ή τράβα να παρκάρεις αλλού αγόρι μου, δε θα μετατρέψουμε αυτό το νήμα σε άλλη μια ηλίθια συζήτηση για τους ψευτοανάρχες της κλανιάς εν Ελλάδι.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Σάβ 11 Δεκ 2010, 12:42

ΑΑΑΑ,,,,μάλιστα. Μόνο στην Ελλάδα είναι οι «ψευτοανάρχες της κλανιάς». Μετά και από αυτή την διευκρίνηση ησύχασα. :P
Τέτοιες μαλακίες γράφανε κάποια «πατριωτικά μπλογκ» ότι καλά ο απλός κόσμος κυνηγάει τους αναρχικούς κτλ. Κάποια ζωα «πατριώτες» ξεθάρεψαν και είπαν να κατέβουν καμαρωτοί και σημαιοστολισμένοι σε μια γενική απεργεία. Σε 30 δευτερόλεπτα ανακάλυψαν την αλήθεια. Είχαν εξαφανιστεί και αυτοί και οι σημαίες τους. Δεν τους χάλασε... :P
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 11 Δεκ 2010, 12:58

Clash έγραψε:ΑΑΑΑ,,,,μάλιστα. Μόνο στην Ελλάδα είναι οι «ψευτοανάρχες της κλανιάς». Μετά και από αυτή την διευκρίνηση ησύχασα. :P
Αυτών τα έργα ολκής έχω δει εγώ. Δεν με αφορούν των άλλων, ούτε είμαι πανταχού παρούσα για να ξέρω τι κάνουν αλλού.
Τέτοιες μαλακίες γράφανε κάποια «πατριωτικά μπλογκ» ότι καλά ο απλός κόσμος κυνηγάει τους αναρχικούς κτλ.
Εχεις τη μόνιμη προβληματική εγκεφαλική λειτουργία, να με μπερδεύεις με το τι γράφουν τα πατριωτικά μπλογκς. Ξέρω ότι τα παρακολουθείς ανελλειπώς (μπας κι είσαι κρυφός βρε :Ρ) αλλά πάψε να συγχέεις δηλώσεις/τοποθετήσεις. Εγώ δεν είπα ότι ο απλός κόσμος κυνηγάει τους αναρχικούς. Εγώ είπα πως βλέπω (στο τόπικ γιου νόου) τον απλό κόσμο να στέκεται απέναντι στο σύστημα επιτέλους, και ποιος τους χ...ζει τους αναρχικούς σας. Μεγάλη ιδέα έχετε αν νομίζετε ότι η μόνη έγνοια του κόσμου είναι τι κάνετε εσείς. Όταν βγείτε απ'τις τρύπες που'χετε χωθεί τώρα και αντιταχθείτε πραγματικά στο σύστημα που δήθεν δε γουστάρετε, τότε το ξανασυζητάμε. Όσο είστε άφαντοι, αράχτε στις τρύπες σας και μη μιλάτε καλύτερα.

Τα μικροεπεισοδιάκια κάτι τσούρμων ψυχομπουκωμένων που αντί να εστιάζουν στο χάλι μας, τρώγονται μεταξύ τους, δεν με αφορούν.

Προειδοποιώ για να μην παρεξηγηθώ κι αρχίσεις να σκούζεις: Αρκετά ξεφύγαμε για ν'ασχοληθούμε με ανύπαρκτους. Αν συνεχίσεις να γράφεις για αναρχικούς και αηδιούλες στο εξής, θα διασπαστούν γιατί εδώ το θέμα μας είναι ο ξεσηκωμός του κόσμου στην Αγγλία, κι όχι τα παιδιά του ...αντιεξουσιαστικού αγώνα της συμφοράς. Όπως προείπα, είστε ανύπαρκτοι, δεν αντιδράτε πουθενά και σε τίποτα αλλά κατά τα άλλα πολεμάτε το σύστημα και την εξουσία. Ναι, στον ύπνο σας. Στο ξύπνιο σας τα'χετε πλακάκια με δαύτους απ'ότι δείχνει η κραυγαλέα σιωπή-απουσία σας.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικα-Ελεύθερο βήμα”