25 Μαρτίου 2010- η αλλη όψη...

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
Άβαταρ μέλους
theo
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας

Re: 25 Μαρτίου 2010- η αλλη όψη...

Δημοσίευση από theo » Σάβ 27 Μαρ 2010, 13:25

ευτυχώς που έφυγε και αυτός..ξεβρομίσαμε...

αυτή τη κουβέντα την είδα κάποτε σε ένα φίλιο κανάλι πολλών εδώ μέσα το οποιο σε μια συγκέτρωση του μονο στους δελφούς μάζεψε 40 άτομα...

3 χρονια μετά μπαίνοντας απλά μέσα είδα ότι έχουν μείνει ..μονοι τους ........ενώ οι υπόλοιποι ακροδεξιοί έχουν σκορπιστεί σε άλλες πεδιάδες για να συνεχίσουν το ξεβρόμισμα....

όσο και να θέλει η arela να μας πει ότι καλώς κάνει ότι κάνει εγώ βλέπω ότι έχει περικυκλωθεί από διαφορους πατριώτες με την κακή έννοια και δεν αφήνουν άνθρωπο να πατήσει εδώ μέσα...

οπωσδήποτε μετά από τόσα χρονια εδώ μέσα και αφού δεν με έχει ρωτήσει κανεις τι γνώμη μου φαντάζομαι ότι όλα μάλλον πάνε καλά....

μπαίνεις το chat του φόρουμ αυτού και το πρώτο πράγμα που βλέπεις είναι ένα ss panzer.δεν τον διώχνεις βεβαια αλλα του λες να αλλάξει ένα nickname...

βασικά δεν μου πέφτει λόγος βεβαια ........άλλωστε ο τελευταίος που διακιούται να σας μιλάει είμαι εγώ..αλλα έτσι κουβέντα να γίνετε
ουτε ξερω τι περιμενω....και πλεον ουτε με νοιαζει να μαθω...
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 27 Μαρ 2010, 13:37

ευτυχώς που έφυγε και αυτός..ξεβρομίσαμε...
Mην ορκίζεσαι τρελοανάρχα. Μπορεί να σε εκπλήξει και να επανακάμψει και τότε θα κάνεις χαρούλες το ξέρω. Δε θα νιώθεις τόσο μόνος σου εδώ μέσα. :loco:
όσο και να θέλει η arela να μας πει ότι καλώς κάνει ότι κάνει εγώ βλέπω ότι έχει περικυκλωθεί από διαφορους πατριώτες με την κακή έννοια και δεν αφήνουν άνθρωπο να πατήσει εδώ μέσα...
Και μόνο το γεγονός ότι εξακολουθείς εσύ ειδικά να περιφέρεσαι ανετα και χαλαρά εδώ μέσα (ασχέτως αν ερωτάται η όχι η γνώμη σου) διαψεύδει περίτρανα αυτό που έγραψες. Κοινώς και λαϊκιστί, έριξες μπουνιά στη μούρη σου :punch:
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
theo
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από theo » Σάβ 27 Μαρ 2010, 13:49

μην αρπάζεσαι...μια κουβέντα είπα...δεν σε έθιξα...για καλο το έγραψα....

τέλος πάντων..άλλο ήθελα να πω μάλλον και δεν έγινε κατανοητό από το γραπτό μου λόγο....συμβαίνουν αυτά..όλα καλά.

θα προσέχω την άλλη φορα ώστε να μην γίνονται παρανοήσεις.....
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 27 Μαρ 2010, 13:59

Ρε τεο, αυτό το στυλ γραφής δεν είναι δικό σου.
Τι έπαθες αγόρι μου? Τέλος πάντων, κατάλαβα πολύ καλά τι λες αλλά και πάλι όπως ΠΑΝΤΑ, τα κοιτάς από ΜΙΑ πάντα. Ολοι (ή σχεδόν όλοι) έχουν αυτή τη ρημαδιασμένη μονομέρεια που συχνά με εκνευρίζει αλλά το έχω αποδεχτεί στωικά πια, τι να κάνω.
μπαίνεις το chat του φόρουμ αυτού και το πρώτο πράγμα που βλέπεις είναι ένα ss panzer.δεν τον διώχνεις βεβαια αλλα του λες να αλλάξει ένα nickname...
Πρώτον ήταν ο ΑΒΑΤΤΟΝ κι όχι ο Πάνζερ. Δεύτερον, δεν διώχνω ΚΑΝΕΝΑΝ εφ'όσον σέβονται τον χώρο στον οποίο βρίσκονται. Όπως δεν διώχνω ΚΙ ΕΣΕΝΑ, που για τα μάτια σου έγινα μπίλιες με άλλους φίλους, επειδή ήρθαν και μου είπαν "τι τον θέλετε αυτόν τον καραγκιόζη στα ΙΔΕΟ". Συνεπώς, ή θα τα βλέπεις ΟΛΑ ή κάνε λίγο τουμπεκί, γιατί ειδικά εσύ αστέρι μου δε δικαιούσαι διά να ομιλείς.

Τα ΙΔΕΟ ΕΙΝΑΙ πολυσυλλεκτικά και δεν πρόκειται ν'αλλάξει αυτό, ούτε θα πείσουν αυτοί που τα λένε είτε φασιστικά είτε εθνικιστικά, κάθε φορά που για κάποιο λόγο δυσαρεστούνται. Στο φινάλε, αν σε κάποια αντιπαράθεση, υπερισχύει το επιχείρημα της μιας πλευράς δεν φταίνε τα ΙΔΕΟ γι'αυτό. Κι είναι μέγα λάθος και ενδεικτικό ανεπάρκειας, αυτοί που στριμώχνονται ελλείψει εξ ίσου ισχυρού επιχειρήματος να θυμούνται ξάφνου ότι τα ΙΔΕΟ είναι έτσι κι είναι γιουβέτσι, για να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις, οκ?
Καιρός να μεγαλώσουμε πια.

Και πρόσεξε, μιλάω για διαλεκτικό επιχείρημα όχι διαγωνισμό στα λεκτικά κλωτσομπουνίδια που γίνονται κυρίαρχα με βρισιές. Αυτά δε λογίζονται σαν επιχειρήματα, να ξέρουμε τι λέμε.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
theo
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από theo » Σάβ 27 Μαρ 2010, 14:12

επαναλαμβάνω ότι έγινε παρανόηση στο γραπτό μου...δεν ήθελα να οδηγηθεί εκεί η κουβέντα..
όλα καλά...
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 27 φορές
Έλαβε Likes: 71 φορές

Δημοσίευση από Dhmellhn » Σάβ 27 Μαρ 2010, 14:15

Ορισμένοι έρχονται εδώ με τα σκιτσάκια τους δήθεν για να συγκινήσουν. Ξεχνούν όμως, πέραν όλων των άλλων τις ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ που διαπράττει ο χώρος των.

Για παράδειγμα η παρακάτω φωτό από το κρατικοδίαιτο indymedia (κρύβονται στο Πολυτεχνείο οι κοτούλες):

Εικόνα

Καθώς και οι αφίσες με τα ευχαριστήρια στον καρκίνο που σκότωσε τον Αείμνηστο Χριστόδουλο (thank you canser κ.λ.π)

Επομένως πόσο ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΣ πρέπει να είναι κάποιος ώστε να υβρίζει τους νεκρούς. Μόνον ορισμένα διαταραγμένα μυαλά το πράττουν και είναι πάντοτε οι ίδιοι και οι ίδιοι.

Οι Έλληνες σέβονται τους νεκρούς από όπου κι αν προέρχονται. Οι συγκεκριμένοι δεν είναι Έλληνες, το λένε άλλωστε. Πρόκειται για μίζερα αλλοτριωμένα ανθρωπάρια.

Ο χώρος τους ΒΡΩΜΑ και ΖΕΧΝΕΙ ΜΠΟΧΑ, ΔΥΣΩΔΙΑ και ΠΡΑΚΤΟΡΙΛΙΚΙ. Ο Κουνταρδάς ήδη τους έχει κάνει ΡΟΜΠΕΣ.
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
Άβαταρ μέλους
totispap
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Irc ψευδώνυμο: totispap

Δημοσίευση από totispap » Σάβ 27 Μαρ 2010, 14:20

O Kουνταρδας νομιζω πριν λιγες μερες δοκιμασε να κοψει το λαρυγκι του με ενα μπουκαλι,σαλεψε και ο Κουνταρδας για τα καλα η απλως βαρεθηκε?
Μοναχή το δρόμο επήρες,
εξανάλθες μοναχή.
Δεν είν’ εύκολες οι θύρες,
εάν η χρεία τες κουρταλεί.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 27 Μαρ 2010, 14:29

Aσφαλώς και η εικόνα είναι ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ και θα βρω το λινκ της άλλης χαριτωμενιάς για τον Χριστόδουλο που η ίδια την είχα ανεβάσει.

Παραδόξως, σύμφωνα με την κουλτούρα του συρμού, η δολοφονία ενός μπάτσου σχεδόν δεν λογίζεται καν σαν δολοφονία, και συχνά κάποιοι τη χαίρονται και τη γλεντάνε κι όλας.

Από την άλλη έχουμε και κάποιους ακραίους που λογίζονται ως υπερέλληνες κρατώντας τη σβάστιγα ενώ είναι σαφές πως πραγματικός Ελλην και ναζί ΔΕΝ γίνεται, (μ'έναν κακό λύκο ναζι τύπου είχες συγκρουστεί κι εσύ αν θυμάμαι καλά Σταυραετέ), που χαίρονται το ίδιο με τον θανάσιμο ξυλοδαρμό ενός μετανάστη επειδή είναι μελαμψόδερμος - πακιστανός ή μαύρος - αφρικανός.

Θεωρώ πως ΟΛΟΙ οι χώροι έχουν τους σωστούς μέσα, έχουν και τη σαπίλα τους.

Το πρώτο που πρέπει να καταλάβουν ολες οι πλευρές είναι πως ήρθε ο καιρός να πάψουν να υπάρχουν πλευρές, γιατί οι καιροί είναι χαλαιποί και δεν μας παίρνει για άλλα παιχνιδάκια τέτοιου τύπου. Υπάρχει μια λαίλαπα καταιγιστική που θα πάρει και θα σηκώσει ΚΑΘΕ πλευρά έτσι κι αλλιώς, αν δεν ξεστραβωθούμε, δεν αφυπνιστούμε στο τι συμβαίνει γύρω μας, επειδή αλλοιθωρίζουμε εστιάζοντας στις άγονες έριδες και στο ξύλο που πέφτει στη γειτονιά μας. Όπως η γειτονιά μας δεν είναι ολόκληρη η πόλη αλλά ένα απειροελάχιστο ασήμαντο κομμάτι της, έτσι κι ο τόπος μας, και οι ιδεολογικοί χώροι, δεν είναι όλος ο κόσμος, αλλά μικρό-λειτουργικό γρανάζι που λειτουργεί υπέρ των λαμογιών για να μας κρατάει σε μόνιμη κόντρα μεταξύ μας και να μην εστιάζουμε σ'εκείνους που κάνουν τα πραγματικά και αδιανόητα εγκλήματα.

Σύντομα θα ανεβάσω (αν μου δοθεί η άδεια) μια σειρά βίντεο, τα οποία αν τα δείτε, αν τα προσέξετε πραγματικά ΟΛΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ, δε θα'στε πια οι ίδιοι, θα καταλάβετε πως είστε ασήμαντα οργανάκια του συστήματος που το εξυπηρετείτε όλο και περισσότερο όσο ερίζετε. Το σύστημα δεν είναι μόνο το οικονομικό που βλέπουμε. Θα δείτε μέσα απ'αυτή τη σειρά των βίντεος, και χαριτωμενιές (μιλάμε για σατανικότατες ανομίες) που δεν βλέπουμε και δεν μπορούμε να διανοηθούμε ούτε στους χειρότερους εφιάλτες μας να δούμε.

Αν δεν αλλάξει ΑΥΤΟ το μέσα ΟΛΩΝ των πλευρών, αν δεν νιώσουν την ασημαντότητα των διχασμών, είναι άξιοι της τύχης τους.

Το δεύτερο που πρέπει να γίνει, είναι να ξεριζωθούν και να εξοστρακιστούν όλα τα σάπια στοιχεία απ'όλες τις πλευρές. Υπάρχουν σε όλες τις πλευρές, δηλητηριάζουν ΚΑΘΕ αγνό λαϊκό αγώνα εν τη γενέσει του, και όσο θα υπάρχουν αυτά, ό,τι και να λέμε εδώ, λόγια του αέρα θα είναι.

Αυτά είχα να πω και ο νοών νοείτω.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
uhuru

Δημοσίευση από uhuru » Σάβ 27 Μαρ 2010, 14:34

STAVRAETOS έγραψε:Ορισμένοι έρχονται εδώ με τα σκιτσάκια τους δήθεν για να συγκινήσουν. Ξεχνούν όμως, πέραν όλων των άλλων τις ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ που διαπράττει ο χώρος των.

Για παράδειγμα η παρακάτω φωτό από το κρατικοδίαιτο indymedia (κρύβονται στο Πολυτεχνείο οι κοτούλες):

Εικόνα

Καθώς και οι αφίσες με τα ευχαριστήρια στον καρκίνο που σκότωσε τον Αείμνηστο Χριστόδουλο (thank you canser κ.λ.π)

Επομένως πόσο ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΣ πρέπει να είναι κάποιος ώστε να υβρίζει τους νεκρούς. Μόνον ορισμένα διαταραγμένα μυαλά το πράττουν και είναι πάντοτε οι ίδιοι και οι ίδιοι.

Οι Έλληνες σέβονται τους νεκρούς από όπου κι αν προέρχονται. Οι συγκεκριμένοι δεν είναι Έλληνες, το λένε άλλωστε. Πρόκειται για μίζερα αλλοτριωμένα ανθρωπάρια.

Ο χώρος τους ΒΡΩΜΑ και ΖΕΧΝΕΙ ΜΠΟΧΑ, ΔΥΣΩΔΙΑ και ΠΡΑΚΤΟΡΙΛΙΚΙ. Ο Κουνταρδάς ήδη τους έχει κάνει ΡΟΜΠΕΣ.
όχι λιγότερο απ αυτούς που βρίζουν ζωντανούς
στο τσουβάλι σου βάζεις πολλά μέσα , τα κλωτσάς και μετά κάτι σου βρωμάει....
όσο αντιμετωπίζεις ως ζώα τους ανθρώπους και εκείνοι θα σε βλέπουν ως αποχωρητήριο
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από Dhmellhn » Σάβ 27 Μαρ 2010, 14:37

Τα αποχωρητήρια και οι βόθροι βρίσκονται στον χώρο σου. Όσο θα καίτε την Σημαία, θα υβρίζετε την Ελλάδα και θα σκυλεύετε νεκρούς θα σας αντιμετωπίζουμε ως ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ.
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 27 Μαρ 2010, 14:48

O uhuru ζήτησε τη διαγραφή του λογαριασμού του, πράγμα στο οποίο προέβην.
Λήγει λοιπόν η αψιμαχία μαζί του εδώ.
Λυπάμαι που δεν προσεξε κανείς αυτά που έγραψα πιο πάνω.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
karipis
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από karipis » Σάβ 27 Μαρ 2010, 14:51

Κάτι τέτοιες στιγμές μου λείπει απίστευτα ο Sol...
Εκείνο ήταν πολύ βολικό παιδί. Είχε την ίδια θολή κουλτούρα με αυτήν που βρωμάει σε αράδες που διαβάζω εδώ, έλεγε τις ίδιες παπαπαριές, αλλά εκείνος ήταν τουλάχιστον στρέϊτ (...για το γράψιμό του μιλάω).
Αλλά τι να περιμένει κάποιος από orospi* ιδεοληψία**.

*στην τουρκική γλώσσα, η εκδιδόμενη, η ιερόδουλος.
**για λεπτομέρειες ανατρέξτε στον ορισμό που δίνει ο Θανάσης.
Άβαταρ μέλους
ILLUVATAR85
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: ILLUVATAR85
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από ILLUVATAR85 » Σάβ 27 Μαρ 2010, 14:52

ArELa έγραψε:
Το να προσβαλεις εναν ολοκληρο λαο ειναι για σενα αυτο που θα θελες να πεις στους πολιτικους;
εχω γνωρισει και καλους αλβανους.
γιατι να τους θεωρησω ολους γουρουνια;
Δεν θα σου απαντήσω εγώ. Θα σε στείλω στο κανάλι αυτού του ...καλού Αλβανού
http://www.youtube.com/user/NEONAZlSTlS
που ήρθε και μπαχάλεψε ένα βίντεό μου με τον Άλεξ σήμερα, λέγοντας ότι οι Μακεδόνες ήταν βάρβαροι και όχι Ελληνες, ότι ο Αλέξανδρος ήταν ούνος κι ότι γ*μ*νε τις γυναίκες και τις αδερφές μας και γουστάρουν γιατί μόνο γι'αυτό αξίζουν, διάβασε και τις χαριτωμενιές στο προφίλ τους και έλα να μου πεις μετά τι κακά παιδιά ήταν οι δικοί μας που είπαν μια κουβέντα παραπάνω ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΧΩΡΑ που έχει γίνει σκατά και απ'αυτούς και από ένα σωρό άλλα άνομα στοιχεία που έχουν εισβάλλει σ'αυτήν.

Δειγματάκι απ'το προφίλ του θες;

When King Otto of Greece came in Greece in 1830, he hardly heard anyone speak Greek and so he asked "Where are the Greeks in Athens?" His court looked at each other and answered: "There are no Greeks, but do not be troubled because this Albanian population will always be faithful to your monarchy."

πάρε να'χεις. Κι αυτό είναι πολύ χαριτωμενιά και ευγενικό μπροστά στα άλλα αισχρά που είπε στο δικό μου κανάλι και σε βίντεο μου και τα έσβησα.

Χέσε με ρε Φώτη βραδιάτικα που θίχτηκες για τους Αλβανούς και δε σε νοιάζει τι τραβάμε όλοι εμείς σ'αυτή τη χώρα που την κατάντησαν να μην αναγνωρίζει τον ίδιο της τον εαυτό!
Και αν τους πείς από πού την βρήκαν αυτήν την χαριτωμενία οι αλβανοί θα σου πούν από ένα Ελληνικό βιβλίο "Σαν τα ψηλά βουνά" που βγήκε το 33' ενώ πρώτον δεν αναφέρεται σε αυτό το βιβλίο δεύτερον το βιβλίο βήκε το 30' :jerk: .
Η δημοκρατία δεν συνίσταται σε ισότητα,συνίσταται σε ανισότητα που οφείλει να είναι δίκαιη-Σόλων

Όλοι φοβούνται ένα βρώμικο όνομα μα όχι μία βρώμικη συνείδηση-Πλίνιος

Μην σε ανησυχεί αυτό που βλέπεις, τίποτα δεν συμβαίνει μόνο του-Ρόαν

O σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα, ο σκοπός είναι τα μέσα-Δραγώνας
Άβαταρ μέλους
Astrea
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: Astrea

Δημοσίευση από Astrea » Σάβ 27 Μαρ 2010, 14:53

ArELa έγραψε: Το πρώτο που πρέπει να καταλάβουν ολες οι πλευρές είναι πως ήρθε ο καιρός να πάψουν να υπάρχουν πλευρές, γιατί οι καιροί είναι χαλαιποί και δεν μας παίρνει για άλλα παιχνιδάκια τέτοιου τύπου. Υπάρχει μια λαίλαπα καταιγιστική που θα πάρει και θα σηκώσει ΚΑΘΕ πλευρά έτσι κι αλλιώς, αν δεν ξεστραβωθούμε, δεν αφυπνιστούμε στο τι συμβαίνει γύρω μας, επειδή αλλοιθωρίζουμε εστιάζοντας στις άγονες έριδες και στο ξύλο που πέφτει στη γειτονιά μας. Όπως η γειτονιά μας δεν είναι ολόκληρη η πόλη αλλά ένα απειροελάχιστο ασήμαντο κομμάτι της, έτσι κι ο τόπος μας, και οι ιδεολογικοί χώροι, δεν είναι όλος ο κόσμος, αλλά μικρό-λειτουργικό γρανάζι που λειτουργεί υπέρ των λαμογιών για να μας κρατάει σε μόνιμη κόντρα μεταξύ μας και να μην εστιάζουμε σ'εκείνους που κάνουν τα πραγματικά και αδιανόητα εγκλήματα.
:worship: A ρε Αρελάρα... σε γουστάρω απίστευτα ... λέμε!!!! :rose:
"Ανυπομονώ να δω όλο και περισσότερους ανθρώπους πρόθυμους ν' αντισταθούν στην κατεύθυνση στην οποία οδηγείται ο κόσμος μας..."
Rachel Corrie
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από Dhmellhn » Σάβ 27 Μαρ 2010, 15:36

Από το: http://gianniotis.blogspot.com

Έλληνας γεννιέσαι, Ρουφιάνος γίνεσαι

Το ζήτημα της καταργήσεως των παρελάσεων ήταν εδώ και χρόνια στην νεοταξική ατζέντα που υιοθετούν το ΠΑΣΟΚ, ο ΣΥΡΙΖΑ και σύσσωμη η αριστερά με ελάχιστες εξαιρέσεις.
Ο θεσμός διεμβολίστηκε προ δεκαετίας περίπου, με τα γεγονότα της Νέας Μηχανιώνας, όταν οι καθηγητές του τοπικού λυκείου, παραβαίνοντας τον σχετικό κανονισμό, τοποθέτησαν έναν Αλβανό μαθητή σημαιοφόρο του αγήματος του σχολείου, που θα συμμετείχε στην παρέλαση.
Αυτό επιβραβεύθηκε με το άθλιο υπουργικό διάταγμα του τότε ΥΠΕΠΘ, Πέτρου Ευθυμίου.
Έκτοτε, η παρουσία αλλοδαπών ενθαρρύνθηκε αδιαμαρτύρητα με την αμέριστη συνδρομή του αριστερού καθηγητικού κατεστημένου και ο θεσμός σε σχολικό επίπεδο άρχισε να απαξιώνεται, με τους Έλληνες μαθητές να αρνούνται συχνά να συμμετάσχουν σε αγήματα που περιελάμβαναν αλλοδαπούς.
Έπειτα, άρχισαν ο ΣΥΡΙΖΑ και από κοντά το ΠΑΣΟΚ να ζητούν την κατάργηση του θεσμού, μιλώντας για ...μιλιταρισμό.
Χιλιάδες κείμενα γράφτηκαν για την σημασία του θεσμού των μαθητικών και στρατιωτικών παρελάσεων, ενώ και η κοινωνία - λίγο αργά βέβαια - άρχισε να ξυπνά. Πρόσφατα δε, άρχισε να επιζητά τον πατριωτισμό στην παιδεία και έπαψε να "καλοβλέπει" τόσο την παρουσία των μεταναστών όσο και την εθνόφοβη προπαγάνδα.
Κακά τα ψέμματα, ο πατριωτισμός των Ελλήνων εν έτει 2010 διεγείρεται, ξυπνά από την λήθη και αναζητά την εκτόνωσή του.
Σ' αυτή την κρίσιμη στιγμή, το καθεστώς του ΠΑΣΟΚ επέλεξε να καταφέρει ένα ακόμη γερό πλήγμα, υποβαθμίζοντας και ευτελίζοντας εν τέλει τον θεσμό των στρατιωτικών παρελάσεων.

Με το εύκολο πρόσχημα της οικονομίας, αυτοί που τσέπωσαν χιλιάδες προϋπολογισμούς παρελάσεων με τις μίζες και τις απάτες τους, αποφάσισαν να καταργήσουν την παρουσία μηχανοκίνητων τμημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων στις στρατιωτικές παρελάσεις.
Βιώσαμε λοιπόν, προχθές, μία απερίγραπτη κατάσταση, που δεν μπορεί παρά να ανοίγει τον δρόμο προς την ολοκληρωτική κατάργηση του θεσμού.
Ο κόσμος που πήγε να καμαρώσει τα στρατευμένα νιάτα και τους φύλακες του έθνους ήταν λιγότερος από ποτέ. Ένα απέραντο πέπλο κατάθλιψης είχε απλωθεί στα πεζοδρόμια της Πανεπιστημίου και οι σημαίες χάνονταν μεταξύ άπνοιας, κούρασης και απελπισίας, με το γαλανόλευκο να φαντάζει μόνο στα μπουλούκια των Πακιστανών που είχαν ξαμοληθεί για να πουλήσουν σημαιάκια για ένα ευρώ.
Το κλίμα εθνικής μαστούρας ήρθαν να ανατρέψουν οι βροντερές φωνές των στρατιωτών των Ειδικών Δυνάμεων, που ξύπνησαν τον κόσμο από την ραστώνη του κάνοντάς τον να ξεσπάσει σε χειροκροτήματα, θυμίζοντας το γιατί πρέπει να γίνονται οι παρελάσεις.
Κάποιοι βέβαια ενοχλήθηκαν. Ενοχλήθηκαν πάρα πολύ.
Βρίσκονταν άλλωστε εκεί με την ελπίδα και μόνο να ενοχληθούν και να μπορέσουν την επομένη να χύσουν τους τόνους του ρουφιάνικου δηλητήριου που κρύβουν μέσα τους στις φυλλάδες και στα ιστολόγιά τους.
Οι παρελάσεις όμως δεν γίνονται γι' αυτούς ούτε για τους μετανάστες. Γίνονται από Έλληνες για Έλληνες και αυτοί περισσότερο απ' οποιονδήποτε άλλον έχουν και με τον νόμο το δικαίωμα να κλείσουν δυο φορές το χρόνο τα κέντρα των ελληνικών πόλεων και να βροντοφωνάξουν.
Να βροντοφωνάξουν αυτό που το ίδιο το δίκαιο των Ελλήνων μέχρι προχθές έλεγε: "Έλληνας γεννιέσαι δεν γίνεσαι".
Να βροντοφωνάξουν ότι οι 300 του Λεωνίδα υπάρχουν ακόμη ανάμεσά μας και ότι αυτοί που έφτασαν να πετούν ανενόχλητοι μέχρι το Σούνιο, αυτοί που θέλουν πίσω την ..."Τσαμουριά" κι εκείνη που αποκαλούν την Φλώρινα ..."Λερίν", έχουν ακόμη κάτι πολύ σοβαρό να φοβούνται: την ελληνική ψυχή!
Και φυσικά, επειδή αυτή η ψυχή είναι που πρέπει να εξοντωθεί, ο υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ., υπακούοντας στα προστάγματα της Νέας Τάξεως διά των φερεφώνων της, έσπευσε και με συνοπτικές διαδικασίες έθεσε σε διαθεσιμότητα τον διοικητή της διμοιρίας που φώναζε τα συνθήματα που ξεσήκωσαν τον κόσμο.
Άξιος ο μισθός του κυρίου Μικέ!
"Κύριοι και κυρίες" της ..."Ελευθεροτυπίας", πήγατε στην παρέλαση μόνο για να ρουφιανέψετε.
Η μόνη άλλωστε παρέλαση που σας αρέσει γίνεται καλοκαιράκι, για να μπορούν οι γλουτοί να γυαλίζουν ακάλυπτοι μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη.
Πετύχατε τον σκοπό σας, μπράβο.
Τους κάψατε τους ΟΥΚάδες.
Αν επρόκειτο βέβαια για τίποτε χασισοπότες φαντάρους, τίποτε λιποτάκτες ή Ιεχωβάδες ή ..."αντιρρησίες" θα ζητούσατε να παρασημοφορηθούν ή στην καλύτερη των περιπτώσεων θα το κάνατε ...γαργάρα.
Τις γαργάρες άλλωστε η νέα σας διεύθυνση τις ξέρει καλά...
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από Dhmellhn » Σάβ 27 Μαρ 2010, 16:06

Οι πράκτορες-θιασώτες της δήθεν συμφιλίωσης μάλλον θα πρέπει να επικηρύξουν μέσα από τη βοθρο-γιάφκα τους και τον Γεώργιο Καραϊσκάκη:

Το 1823, ο Καραϊσκάκης, λέει απευθυνόμενος στον απεσταλμένο τού αρχηγού τού τουρκικού στρατεύματος των Τρικάλων Σιλιχτάρ Μπόδα:

«Έλα, σκατότουρκε... έλα Εβραίε, απεσταλμένε από τους γύφτους έλα ν' ακούσεις τα κέρατά σας, -γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας.Τι θαρεύσετε κερατάδες...Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε "από ημάς" συνθήκην με "έναν" κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα!»

http://deltio11.blogspot.com

Υπενθυμίζω ότι το κείμενο είναι ιστορικό, το ίδιο και οι Καραϊσκάκιες βρισιές. :P
Άβαταρ μέλους
Aiolos
Aνενεργός χρήστης
Έλαβε Likes: 2 φορές
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Aiolos » Σάβ 27 Μαρ 2010, 16:46

Δεν νομίζω πως πρέπει κάποιος να απολογηθεί για την συμπεριφορά του, ούτε να δείξει μεταμέλεια γι' αυτήν.
Επίσης, δεν νομίζω πως έκρινε κάποιος τον uhuru ως άνθρωπο. Δεν είδα κάποιον χαρακτηρισμό που να αποδίδεται στον χαρακτήρα του ή τις προθέσεις του.
Εάν αποχωρούσε ένα μέλος, κάθε φορά που αντιμετωπίζαμε μία παρόμοια κατάσταση, τότε οι εννέα στους δέκα θα έπρεπε ήδη να έχουν αποχωρήσει οριστικώς, γιατί αν μη τι άλλο διενέξεις, παρεξηγήσεις και λογομαχίες υπήρχαν και θα υπάρχουν. Καλώς ή κακώς, αυτή είναι η φύση του ανθρώπου. Λανθάνομαι;

Υ.Γ. Σε λάθος θέμα το παρέθεσα. Πρέπει να μεταφερθεί στο αποσπασμένο θέμα, των ΑΝ-ΙΔΕΟ.
[img]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:-CPF ... omeis8.jpg[/img]
"Ακολουθούν την πιο σωστή πολιτική όσοι απέναντι των ίσων δεν υποχωρούν, απέναντι των ισχυροτέρων συμπεριφέρονται με φρόνηση και απέναντι των κατωτέρων είναι μετριοπαθείς" - Θουκυδίδης
Άβαταρ μέλους
karipis
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από karipis » Σάβ 27 Μαρ 2010, 17:17

"Γενναιότατε αδελφέ καπετάν Νικόλα, είδα όσα με γράφεις. Έχει και τουμπλέκια [τουρκικά όργανα του ιππικού] ο πούτσος μου, έχει και τρουμπέτες [ελληνικά όργανα]. Όποια θέλω από τα δυο θα μεταχειρισθώ." ..... "Κλάστε μου τώρα τον μπούτζον"...

Τάδε έφη Γεώργιος Καραϊσκάκης ( :giggle: )
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Σάβ 27 Μαρ 2010, 17:22

Kατόπιν της δυσάρεστης εξέλιξης της αποχώρησης του uhuru, (όπως μου δήλωσε σε ΡΜ) οφείλω να μεταφέρω αυτό το τόπικ (που ξεκίνησε από τον ίδιο) έξω στην αγορά, πρώτον γιατί δεν υπήρχε κανένας λόγος να βρίσκεται στα ΑΝΙΔΕΑ (είχα πει άλλωστε ότι μένει προσωρινώς εκεί) και δεύτερον, γιατί δεν ειναι σωστό ένα τόπικ που ξεκίνησε βασικά απ'αυτόν τον άνθρωπο, να μένει στην αφάνεια, και μη προσβάσιμο σ'αυτόν που δικαιούται να γνωρίζει τι ελέχθη μετέπειτα, αν ποτέ περάσει από τα ΙΔΕΟ σαν απλός επισκέπτης. (είναι αρχή μου να μην μιλάμε για κάποιον ή προς κάποιον, ερήμην του)

Δεν ξέρω ποιοι θα χαρούν ή θα λυπηθούν γι'αυτή την αποχώρηση για λόγους ιδεολογίας, εγώ έχω να πω πως αν η λύπη ή η χαρά σας βασίζεται στο ιδεολογικό, εσείς κάπου έχετε χάσει τη μπάλα και την ουσία, κι εγώ κάπου έχω αποτύχει να σας κανω να καταλάβετε πως εδώ μέσα αλληλεπιδρούμε και συζητούμε πρώτα σαν άνθρωποι (το κέρατό μου) και μετά ως ιδεολόγοι, ή θρησκευάμενοι ή όποια άλλη ταμπέλα προσκολλούμε στους εαυτούς μας.

Προσωπικά λυπάμαι γιατί με αυτή τη στραβή χάσαμε ένα εν δυνάμει αξιόλογο μέλος, και γιατί όχι, αγαπητό. Έναν άνθρωπο που προφανώς προσεβλήθη από κάποιες προσεγγίσεις απέναντί του, και σ'αυτό το σημείο θα ήθελα να πω πως είδα μετά λύπης μου, να χάνεται και το πνεύμα του Ξένιου Δία για την περίπτωσή του, ένα πνεύμα που θεωρούσα δεδομένο εδώ μέσα. Αυτά από μένα προς τιμήν του νεοεισερχόμενου που δυστυχώς έφυγε με το που μπήκε, και πριν προλάβει να ξετυλίξει τη σκέψη του και να ακουμπήσει το δικό του λιθαράκι εδώ μέσα, που εγώ τουλάχιστον θα εκτιμούσα και εν πάση περιπτώσει θα ήθελα να το κάνει, ΑΣΧΕΤΩΣ με τα όποια σημεία διαφωνίας μας. Θα υπήρχαν και σημεία προσέγγισης, και πάνω απ'όλα θα υπήρχε καλή διάθεση για επικοινωνία αν το'χαμε πάρει λίγο αλλιώς κι αν δε γινόταν αυτή η στραβή με τον τρόπο που έγινε. :(

Σε έναν μονο θα αποδώσω τα εύσημα εδώ. Στον Καρίπη μας, που ασχέτως με την ιδεολογική ή άλλη θέση του, αντιμετώπισε το ζήτημα με φοβερό (για τα μάτια μου) χιούμορ, και αποφόρτισε θαυμάσια μια δυσάρεστη ατμόσφαιρα, έστω και προς στιγμήν. Τάσο, σπάω μέση. :worship:

Αυτά από μένα. Τώρα μπορείτε να συνεχίσετε ακάθεκτοι την διαλεκτική σας περιπέτεια σ'αυτό το νήμα, εν γνώσει σας αυτή τη φορά, ότι ένας εν δυνάμει συνομιλητής σας έφυγε, κυρίως από δική μας λαθεμένη αρχική προσέγγιση απέναντί του, και δευτερευόντως από δική του απροθυμία να παραμείνει στις επάλξεις μιας διαλεκτικής μόνο "μάχης" και να υποστηρίξει σθεναρά τη θέση του, η οποία επαναλαμβάνω, οφείλουν τα ΙΔΕΟ να θεωρούν ΣΕΒΑΣΤΗ. (Έχουμε πει ότι ο σεβασμός μιας θέσης, δεν συμβαδίζει απαραίτητα και με την αποδοχή της, αλλά προφανώς αυτό ξεχνιέται ή αγνοείται πολύ συχνά πράγμα που είναι λάθος)
Bικυ δεν φταινε τα δικα μας μελη, που ενα ατομο επέλεξε να αποχωρησει.
Κανεις δεν ειχε πρόθεση να τον κανει να φυγει.
Αν εφυγε για ιδεολογικους λογους.
εκτως αν θιχτηκε απο καποιο μέλος και δεν το ειδα.
Άβαταρ μέλους
KELAINO
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: Κελαινώ

Δημοσίευση από KELAINO » Σάβ 27 Μαρ 2010, 18:04

STAVRAETOS έγραψε:Οι πράκτορες-θιασώτες της δήθεν συμφιλίωσης μάλλον θα πρέπει να επικηρύξουν μέσα από τη βοθρο-γιάφκα τους και τον Γεώργιο Καραϊσκάκη:

Το 1823, ο Καραϊσκάκης, λέει απευθυνόμενος στον απεσταλμένο τού αρχηγού τού τουρκικού στρατεύματος των Τρικάλων Σιλιχτάρ Μπόδα:

«Έλα, σκατότουρκε... έλα Εβραίε, απεσταλμένε από τους γύφτους έλα ν' ακούσεις τα κέρατά σας, -γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας.Τι θαρεύσετε κερατάδες...Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε "από ημάς" συνθήκην με "έναν" κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα!»

http://deltio11.blogspot.com

Υπενθυμίζω ότι το κείμενο είναι ιστορικό, το ίδιο και οι Καραϊσκάκιες βρισιές. :P
Τώρα εγώ θα πω πως η διαφορά με το τότε είναι βέβαια ότι τότε είμασταν σε εμπόλεμη κατάσταση ενώ τώρα όχι, οπότε μάλλον κι εσύ θα απαντήσεις "μα και τώρα εμπόλεμοι είμαστε, όσοι νομίζουν ότι έχουμε ειρήνη κοιμούνται :cool: " και τότε εγώ θα σπεύσω να διαφωνήσω υποστηρίζοντας ότι μια διαφορά υπάρχει μεταξύ ακύρηχτου και κυρηγμένου και πως παίζει και η προβοκατόρικη πρόκληση του δεύτερου με ένα επακόλουθο "σας τα λέγαμε αλλά που ν' ακούσετε" από πλευράς προβοκατόρων όπως έχει δείξει η ιστορία, και εσύ θα πεις "εμείς; Σ' αυτούς να τα πεις που μας έχουν κατακλύσει τα σιχάματα, αλλά βέβαια, όπως σας συμφέρει τα βλέπεται όλα" ΄

Οπότε καταλήγω πως φταίει η Νέα Τάξη* και σώζω το σαββατιάτικο απομεσήμερό μου.

Εντιτ: *ΔΕΝ το λέω ειρωνικά
Just close your eyes and smell the seagulls
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από Dhmellhn » Σάβ 27 Μαρ 2010, 18:24

Δεν έχει σημασία εάν διαφωνούμε Γεωργία, εγώ προσωπικά σε εκτιμώ. Και δεν αστειεύομαι.
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από Dhmellhn » Σάβ 27 Μαρ 2010, 18:31

Ο "κύριος" Ευαγγελάτος είδαμε που κατέληξε (new-shit). Εκεί που κατέληξε και ο Κ. τριανταφυλλόπουλος (me tarzan you jane).

Πάντως η Βίκυ ανεφέρθη στην όμορφη μελαχροινή Ουχούρα στο Star Trek. Η ίδια έαν τις έβριζαν την πατρίδα της, την σημαία της, την καταγωγή της πως νομίζετε ότι θα αντιδρούσε;

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
KELAINO
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: Κελαινώ

Δημοσίευση από KELAINO » Σάβ 27 Μαρ 2010, 18:34

STAVRAETOS έγραψε:Δεν έχει σημασία εάν διαφωνούμε Γεωργία, εγώ προσωπικά σε εκτιμώ. Και δεν αστειεύομαι.
Ναι, αλλά τώρα θέλω να με πεις και το γιατί. :P
Just close your eyes and smell the seagulls
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από Dhmellhn » Σάβ 27 Μαρ 2010, 18:41

Σε εκτιμώ ως άνθρωπο που θέλει να προσφέρει, στο έχω ξαναπεί.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικα-Ελεύθερο βήμα”