Posted: Tue Dec 12, 2006 11:44 am
--------------------------------------------------------------------------------
από
The_Saboteur:
'Ηγγικεν η ώρα των όπλων !!! Στα όπλα ή αλλιώς στ άρματα στ άρματα εμπρος στον αγώνα...
οχι να το συζητησουμε. ας δωσουμε τη μιση μακεδονια και την υπολοιπη με δοσεις.
Μήπως εξαιτίας της Μεγάλης ιδέα πήρα τα @@ μας στην Μικρά Ασία το 22??
το αν η Ελλαδα εχει τα συνορα που εχει κι οχι μικροτερα κατα 3 γεωγραφικα διαμερισματα ειναι αποτελεσμα της μεγαλης ιδεας. ακομα και η επανασταση του 21 ειναι αποτελεσμα αυτης.ναι εχεις δικιο χασαμε στην μικρασιατικη εξτρατεια(βοηθησε και η ομοϊδεατισα σου σοβιετικη ενωση να χασουμε) ,αλλα απο τοτε που την απεμπολησαμε τρωμε τα @@ των γειτωνων μας συστηματικα.
Δεν κατονόμασα ποιες κατηγορίες βγαίνεις να δείρεις...Μου αρκεί που λες τισ προτιμήσεις σου πάντως...
ναι θα θελα να δειρω μερικους αλλα κρατιεμαι. "ελληνες" κυριως. εσυ ως κομμουνιστης δεν θα πρεπε να χεις προβλημα ή τελικα τα κανατε πλακακια με τα αφεντικα?
Κι έτσι θα παραμείνετε...ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ
το αποφασισε η Γενικη Γραματεας σας? ακομα κι ετσι να γινει η ελλαδα δεν θα γνωρισει κομμουνισμο. δεν λεω καλο ειναι να ανατραπει ο καπιταλισμος αλλα αν ειναι να τον αντικαταστησουμε με την εξισωση σας που ευνοει τους ανικανους τοτε καλυτερα οχι.
αλλα τι να λεμε... θα δουμε.
Καλά αυτό δεν χρειαζόταν να το παραδεχτείς...
ηξερα οτι θα το λεγες και δεν εχω μαντικες ικανοτητες. ηταν ειρωνικο απο μενα σε περιπτωση που δεν το "πιασε" η αντιληψη σου.
Να υποθέσω ότι οι 100 είναι υπολογίσιμο πλήθος έτοιμο να δείρει και να νομοθετήσει???
εδω παλι θα επικαλεστω την αντιληψη σου. αν δεν εχεις την απαιτουμενη ικανοτητα να καταλαβεις τι λεει ο αλλος απλα δεν μπορω να σε βοηθησω. οποτε το αφηνω ασχολιαστο.
Η ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ !!!
θα την δινατε ανετα για να χετε ενα μερος να κανετε κουμαντο.
μπορεις να μου πεις την θεση του νικου μπελογιαννη για το μακεδονικο ζητημα? ηταν υπερ η κατα της αυτονομισης της Μακεδονιας?
Δεν χρειάζεται να νιώθεις μίσος για να έχεις έντονα συναισθήματα φίλε μου. Οχι ευχαριστώ,δεν θα πάρω. Νιώθω το ίδιο έντονα συναισθηματα και χωρίς το μίσος.
και το μισος ειναι ενα συναισθημα. δεν υπολογιζουμε σε αυτο.
Γιατί θα σε υποχρεώνει κανείς να παίρνεις τα 'φθηνά' τούρκικα εργατικά χέρια??? Τόσοι αλβανοί κυκλοφορούν, οι Τούρκοι σε πείραξαν!!!
εγω να παρω? εγω εργατης ειμαι στελεχος στη καλυτερη περιπτωση. και σαν στελεχος μιας εταιριας αν δεν παρω τα φθηνα εργατικα χερια θα περιμενω για καρτα ανεργιας.
Τουλάχιστον εγώ και μερικοί άλλοι έχουμε και στο τραπέζι των συζητήσεων την παιδεία, την υγεία, το ασφαλιστικό. Κάποιοι άλλοι τρέχουν πρώτα να σώσουν την Ελλάδα απο τα ... 'επικίνδυνα' φθηνά εργατικά χέρια, και μετά να αναστήσουν την Ελλάδα ΜΕΣΑ στην Ελλάδα!!!!
το θεμα της ενταξης εκτος απο εργατικο ειναι προτιστως φυλετικο και θεμα κουλτουρας. αλλα και εργατικα να το δεις. πως εσυ θα επιβαλεις τους ορους σου στα αφεντικα οταν θα χουν 150 εναλακτικες? μηπως να ριξεις κι εσυ τον μισθο σου? μηπως τελικα φταιμε εμεις που δεν παμε να δουλεψουμε με μισθο αλλοδαπου? σε λιγο θα το ακουσω κι αυτο.
Η βιοθεωρια μας θες να πεις οτι δεν εχει θεσεις για την παιδεια την υγεια και ολα τα θεματα? πλανασαι.
Ας τρέχουν τα παιδιά, μιά και δουλειά δεν έχουν, έτσι κι αλλιώς συνηθισμένοι είμαστε οι Έλληνες να ζούμε κι αυτή την λίγη χαρά που καταφέρνουμε να ζούμε, χάρη στους αγώνες που έκαναν 'άλλοι'...οι άλλοι δεν προσδιορίζονται ως κομμουνιστές ή δεν ξέρω τί, προσδιορίζονται όμως περιέργως πάντα ώς 'άλλοι' δηλαδή όχι ΕΜΕΙΣ...κατανοητόν ελπίζω...
αχα μονο οι αλλοι αγωνιζονται? αν δηλαδη διαδηλωνω για την ενταξη της τουρκιας στην ΕΕ παει να πει οτι δεν μπορω να διαδηλωσω για εργατικα θεματα? αμα θες να ξερεις ειμαι συνδικαλιστης. ενας απο τους αλλους και ναι ειμαι φυλετιστης το ενα δε αναιρει το αλλο.