![freak :freak:](./images/smilies/scared0008.gif)
Φοβερά και τα κτίριά τους όμως, αναλογικά με το μέγεθος του σεισμού οι ζημιές είναι περιορισμένες. Και φυσικά με τέτοια κτίρια κρατάς και την ψυχραιμία σου....
Καλά δεν ξέρουμε ακόμα τις ζημιές, αλλά οπουδήποτε αλλού και να γινόταν το αλλόκοσμο και αδιανόητο 8.9 (έλεος- δεν έχει ξαναματακαταγραφεί απ'όσο ξέρω τέτοιο μέγεθος) και δη με εστιακό βάθος μόνο 24 χλμ., είναι βέβαιο πως ολακερη η περιοχή θα γινόταν χώμα, ΠΛΗΡΩΣ ισοπεδωμένο τοπίο.Blue Ice έγραψε:Φοβερά και τα κτίριά τους όμως, αναλογικά με το μέγεθος του σεισμού οι ζημιές είναι περιορισμένες.
Κι η Αθήνα είχε το μερτικό της και τα θύματά της Φωτεινή, ειδικά το '99...Blue Ice έγραψε:Eπειδή εσείς οι Αθηναίοι κουνιόσαστε μια φορά στατ 100 χρόνια δε σημαίνει ότι δεν κουνιόμαστε και οι υπόλοιποι...![]()
Κάθε τρεις και λίγο πετάγομαι γιατί νομίζω ότι κάνει σεισμό
Το 2011 έχει μπει με μεγάλους σεισμούς και πραγματικά ελπίζω να παραμείνουν εκτός Ελλαδικού χώρου. Ακόμα δεν έχω ξεπεράσει τον σεισμό του 2008
εκτός και αν μεταμορφωθείς σε ψάρι.KAL EL έγραψε:
όταν αρχίσει την επιστροφή προς τα πίσω, δεν υπάρχει περίπτωση .![]()
Mε ιντριγγαρει και μονο που το λες Βικυ!ArELa έγραψε: Αυτές τις μέρες παίζει super moon KAI τρελή ηλιακή δραστηριότητα (όπως θα είδατε ήδη στο τόπικ του ήλιου) και ο συνδυσμός των δυο, ήταν κατα τη γνώμη μου καταλυτικότατος γι'αυτό που έγινε.
Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα γι'αυτό που λέω (και για το super moon) , λίγη υπομονή.
Αύριο θα'χετε πολύ κατατοπιστικό βίντεο απ'την αφεντιά μου.![]()
(άντε, αποφάσισα να βγω για λίγο απ'την κατατονία μου )
Δεν αργώ, μόλις μου'ρθε ο καφές και θα το πάω τούρμπο!Eva Luna έγραψε:Mε ιντριγγαρει και μονο που το λες Βικυ!
Ψαράκι κι εσύ! Εμ έτσι πες, είναι ένας βασικότατος λόγος που σε "πάω" παιδι μου!Eva Luna έγραψε:Και ολα αυτα τα θαυμαστα γινονται τωρα, πανω στα γενεθλια μου αυριο.
Πολλές φορές μου αρέσει η τετραγωνισμένη σκέψη σου.Blue Ice έγραψε:Mήπως κινούνται για να ενισχύσουν την άμυνα των αμερικανικών βάσεων στην Ιαπωνία;; Είναι λογικό να φοβούνται πως κάποιοι θα επιχειρήσουν να εκμεταλλευτούν όλο αυτό το σκηνικό για δολιοφθορές ή κατασκοπία... Ή απλά βρήκαν αφορμή για να αυξήσουν την παρουσία τους στην περιοχή όπου βρίσκονται οι 2 κυριότεροι ανταγωνιστές τους, Ρωσία, Κίνα.