Πραξικόπημα στην Τουρκία, βράδυ της 15/7/2016

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Re: Πραξικόπημα στην Τουρκία, βράδυ της 15/7/2016

Δημοσίευση από ArELa » Κυρ 17 Ιούλ 2016, 11:45

15 αντιδράσεις του ελληνικού Facebook για την Τουρκία

http://www.lifo.gr/articles/mikropragmata/107852

:lol: :lol: :lol:
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Dreamworks
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Dreamworks » Κυρ 17 Ιούλ 2016, 13:43

ArELa έγραψε:
Dreamworks έγραψε:Μπορεί να μου πει κάποιος αν πρέπει να αναφέρω την πηγή/σελίδα για να είμαι σωστή?
αν είναι σελίδα κάποιας θεματολογίας στο φέις μπουκ, ναι.
Αν είναι προσωπικό προφίλ, στην κρίση σου. :wink:

πολύ σωστά τα λέει, με τη διαφορά πως εγώ δεν πιστεύω σε τέτοια λάθη...
γι'αυτό λέω για στημένο.
Ευχαριστώ για τις διευκρινήσεις, Βίκυ.
Η σελίδα είναι http://www.facebook.com/OutePetraTesMak ... s/?fref=nf
Εγώ εκλαμβάνω το συγκεκριμένο ποστ ως σαρκαστικό, πάντως.
Πλέον όλοι έχουν καταλάβει το γιαλαντζί της υπόθεσης.
Μη κάνεις παρέα με φίδια, θα σε μάθουν να σέρνεσαι.
Κάνε παρέα με αετούς, θα σε μάθουν να πετάς.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Κυρ 17 Ιούλ 2016, 15:27

Εικόνα
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
zaxarias mytilinios
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: zaxarias mytilinios
Φύλο: Άνδρας
Έδωσε Likes: 8 φορές
Έλαβε Likes: 16 φορές
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από zaxarias mytilinios » Κυρ 17 Ιούλ 2016, 19:57

Το θέμα "πραξικόπημα" δεν έχει ακόμα τελειώσει...

Όπως μας μετέφερε φίλος της σελίδας που βρίσκεται στην Τουρκία, το θέμα "πραξικόπημα" δεν έχει τελειώσει ακόμα και αυτό γιατί οι Νότιες και Ν/Α Επαρχίες βρίσκονται σε αναβρασμό.

Οι περιοχές αυτές είναι οι πιο φτωχές στην Τουρκία και κυριολεκτικά αφημένες στην τύχη τους, με ελάχιστες εξαιρέσεις (όπως πχ στην Αττάλεια που αναπτύσσετε ικανοποιητικά).

Επιπλέον οι τουρκικές αρχές αυτή τη στιγμή "ψάχνουν" 43 επιθετικά ελικόπτερα, αρκετά άρματα μάχης, οχήματα μεταφοράς προσωπικού καθώς και κάτι χιλιάδες άνδρες...

Εικάζεται ότι έχουν αυτομολήσει και υποχωρήσει προς την Ενδοχώρα...

Επίσης πολλοί στρατιωτικοί έχουν βρεί καταφύγιο σε σπίτια ανθρώπων που αντιστέκονται στο καθεστώς Ερντογάν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μας μεταφέρθηκαν στην Τουρκία αν και η επίσημη γραμμή είναι ότι ο Ερντογάν είναι ευχαριστημένως από τη στάση των διεθνών εταίρων και του ΝΑΤΟ στο παρασκήνιο όμως έχει κυριολεκτικά σκυλιάσει και αυτό γιατί σύσσωμοι έβγαλαν ανακοινώσεις που ΣΕ ΚΑΜΙΑ δεν αναφέρεται η φράση "κυβέρνηση Ερντογάν" αλλά γράφουν "δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση", ουσιαστικά βγάζοντας από το κάδρο τον σουλτάνομ αφού δεν το αναγνωρίζουν ως τον κυρίαρχο του παιχνιδιού.

Ο ίδιος πληροφοριοδότης μας μεταφέρει ότι είναι πολύ πιθανό τις επόμενες ώρες να δούμε περαιτέρω αποσχιστικές τάσεις και ομαδικές παραιτήσεις - αυτομολήσεις στο στρατό.

Τέλος μην ξεχνάμε ότι αυτή τη στιγμή το 20% της χώρας βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση (Πόντος στο βορρά και Ν/Α στα σύνορα με Συρία, Ιράκ), με έναν στρατό κουτσουρεμένο, χωρίς ηγεσία και πλήρως εξευτελισμένο και διαπομπευμένο.
http://www.e-koutsobola.gr/2016/07/blog-post_77.html
Άβαταρ μέλους
zaxarias mytilinios
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από zaxarias mytilinios » Δευ 18 Ιούλ 2016, 01:31

Μια τροπή που ειλικρινά δεν την είχα σκεφθεί ποτέ...

Πάμε όμως να πάρουμε με τη σειρά τις πληροφορίες που μου έρχονται τις τελευταίες ώρες.

α) Καταρχήν το πραξικόπημα δεν πρέπει να είναι και τόσο γιαλαντζί, όσο νομίζαμε αρχικά. Μου έρχονται μαζικά πληροφορίες που συντείνουν σε αυτό το αποτέλεσμα. Η ιδέα αυτή μου καρφώθηκε στο μυαλό σήμερα το πρωί όταν πρώτος μετέδωσα για τα ελικόπτερα και τα άρματα μάχης, καθώς και το στρατιωτικό προσωπικό, η τύχη του οποίου αγνοείται...

β)Την δεύτερη πολύ ουσιαστική πληροφορία, την διάβασα πριν από λίγο σε εναλλακτικό δίκτυο ενημέρωσης και έρχεται από έναν αρθρογράφο που προέρχεται από την Αμερική και σύμφωνα με αυτόν η Αμερικανική πλευρά αν δεν βοήθησε εμπράκτως, βοήθησε με την σιωπή της, αλλά και με την σιωπή που επέβαλε στις λοιπές χώρες του ΝΑΤΟ (Ελλάδα, λέω εγώ τώρα;;;).

γ)Τρίτη πληροφορία έρχεται από δίκτυο της Αρμενίας, αρθρογράφος του οποίου σε σχόλιο σε συζήτηση σχετική με το πραξικόπημα είπε ότι συγκεντρώνει στοιχεία, σύμφωνα με τα οποία ο Ερντογάν ειδοποιήθηκε για το πραξικόπημα από την Ρωσική πλευρά από το μεσημέρι της Παρασκευής και από εκείνη την ώρα βρισκόταν στον αέρα της Μεσογείου (φυσικά και του Ελληνικού Εναερίου Χώρου, κάτι που μερικοί κάνουν ότι δεν το γνωρίζουν).

δ) Όσο βρισκόταν στον αέρα και ενώ το παιχνίδι ήταν ουσιαστικά χαμένο ο Ερντογάν ζήτησε άσυλο από δύο Ευρωπαϊκές και μια Ανατολική χώρα. Οι δύο Ευρωπαϊκές χώρες (Γερμανία και Ιταλία) του έριξαν πόρτα και μάλιστα ηχηρή. Εν συνεχεία ζήτησε άσυλο στην Τεχεράνη (Ιράν) η οποία προθυμοποιήθηκε να τον βοηθήσει (;)...

ε)Ο αποκαλούμενος "λαός" που είδαμε στους δρόμους την πρώτη 1-1,5 ώρα μετά το "διάγγελμα μέσω facetime" δεν ηταν απλός λαός που υποστήριζε τον Ερντογάν, αλλά αστυνομικοί με πολιτικά, γι΄αυτό όλα τα θύματα τις πρώτες δύο ώρες ήταν αστυνομικοί. Όμως πλασαρίστηκε πολύ σωστά ως "λαός" και οι υποστηρικτές του Ερντογάν αψήφησαν τους κινδύνους και βγήκαν στους δρόμους. Και εκεί το παιχνίδι άλλαξε ταμπλό. Βλέπετε οι στρατιώτες δεν είχαν πρόβλημα να πυροβολήσουν ή να ποδοπατήσουν πράκτορες, όμως στους απλούς πολίτες - συμπατριώτες τους δεν μπορούσαν να το κάνουν αυτό. Και εκεί το παιχνίδι χάθηκε τελείως. Απόδειξη ότι αυτή δεν είναι μια απλή εικασία αποτελεί το γεγονός ότι μέχρι αργά το μεσημέρι του Σαββάτου σε ελάχιστα πλάνα υπάρχουν αστυνομικοί με στολή... Προσέξτε μιλάμε για μια χώρα που οι αστυνομικοί είναι όσοι και οι στρατιωτικοί... και όμως οι ένστολοι ήταν εξαφανισμένοι από τα πλάνα...

στ)Ένας από τους βασικούς λόγους που οι στρατιωτικοί ξεσηκώθηκαν ήταν και το βάρος των 2700 Τούρκων στρατιωτών που χάθηκαν τα τελευταία δύο χρόνια (1700 μόνο φέτος) στις εμπόλεμες περιοχές της Συρίας και του Ιράκ. Η απότομη αλλαγή στάσης και στροφής του Ερντογάν προς τον Πούτιν, έδωσε την τελική ώθηση. Δεν είναι τυχαίο ότι ακόμα και τώρα που γράφεται αυτό το άρθρο (01.00 τα ξημερώματα της Δευτέρας) υπάρχουν ολόκληρα στρατόπεδα που βρίσκονται υπό τον πλήρη έλεγχο των πραξικοπηματιών.

Συμπεράσματα:

α)Υπάρχει σαφή στροφή του Ερντογάν προς τη Ρωσία και τους δορυφόρους της (και κυρίως το Ιράν), πράγμα που έχει οδηγήσει αρχικά σε πλήρη ψύχρανση των σχέσεων Αμερικής και Τουρκίας.

β)Αυτή τη στιγμή οι εκκαθαρίσει που γίνονται τόσο στις στρατιωτικές ηγεσίες, όσο και σε δικαστήρια, δημόσιες υπηρεσίες και πανεπιστήμια έχουν έναν και μόνον έναν σκοπό, τον πλήρη εγκλωβισμό των φιλοαμερικανικών (ΝΑΤΟϊκών) φωνών! Ουσιαστικά διώκει το λεγόμενο "κοσμικό κράτος" αυτό που δεν βλέπει με καλό μάτι την μαντήλα του ισλαμισμού στην Τουρκία και αυτό το κοσμικό κράτος είναι φιλοδυτικό.

γ)Η χώρα μας βρίσκεται σε μια πολύ περίεργη καμπή της ιστορίας. Αν ισχύουν όλες οι παραπάνω πληροφορίες (προσωπικά δεν έχω τις επαφές και τις διόδους να τις ελέγξω) τότε σαν χώρα μπαίνουμε σε περίεργα μονοπάτια. Σε μονοπάτια που οι "μεγάλοι" παίχτες βάζουν τα "κοκόρια" να τσακώνονται μεταξύ τους και αυτοί απλά παίζουν στοιχήματα για το ποίος θα κερδίσει...

http://www.e-koutsobola.gr/2016/07/blog-post_18.html
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 18 Ιούλ 2016, 01:55

Πω... μάλλον θα σταθούμε πολύ ώρα σ'αυτό το θέμα, στα επόμενα Ραδιογραφήματα, Ζάχο.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
zaxarias mytilinios
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από zaxarias mytilinios » Δευ 18 Ιούλ 2016, 02:20

ArELa έγραψε:Πω... μάλλον θα σταθούμε πολύ ώρα σ'αυτό το θέμα, στα επόμενα Ραδιογραφήματα, Ζάχο.
ΠΑΡΑΑΑΑΑΑΑ ΠΟΟΟΟΛΥΥΥΥ
Άβαταρ μέλους
_Divine_Sinner_
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 6 φορές
Έλαβε Likes: 61 φορές

Δημοσίευση από _Divine_Sinner_ » Δευ 18 Ιούλ 2016, 02:45

Δεν νομιζω να προκληθει πραξικοπημα εξ ανατολίας. Οι ανθρωποι εκει λόγω φτώχιας και έλλειψης μόρφωσης (όπως ανέφερες) είναι πολυ πιο χαρντ κορ ισλαμιστές. Παρ ολα αυτα ενας γνωστος μου που ζει εκεί ανέφερε ότι έλαβε μήνυμα στο κινητό του (το έστειλε ο προεδρος σε ολα τα τουρκικα κινητα της δυτικης τουρκιας) να κατέβουν στον δρόμο για να τον υποστηριξουν. Ο τυπος ειτε φοβάται συνέχεια, είτε απλα συσπειρώνει τον κόσμο για να τελειώνει με τον κεμαλισμο και να εγκαθιδρύσει αυτό που ανέφερε ο Δημέλλην. Νομιζω ότι το πραξικοπημα όντως ήταν οργανωμένο απο ιδεολόγους, όμως ειτε το γνωριζε ο ερντογαν και με πράκτορες του το έκανε να ξεσπάσει πριν να είναι ώριμο (ωστε να το κανει να αποκαλυφθει και να τελειωνει μαζι τους), είτε απλα βιάστηκαν και ο Ερντογάν το εκμεταλεύτηκε.
-
Άβαταρ μέλους
zaxarias mytilinios
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από zaxarias mytilinios » Δευ 18 Ιούλ 2016, 03:04

Two-Spirited έγραψε:Δεν νομιζω να προκληθει πραξικοπημα εξ ανατολίας. Οι ανθρωποι εκει λόγω φτώχιας και έλλειψης μόρφωσης (όπως ανέφερες) είναι πολυ πιο χαρντ κορ ισλαμιστές. Παρ ολα αυτα ενας γνωστος μου που ζει εκεί ανέφερε ότι έλαβε μήνυμα στο κινητό του (το έστειλε ο προεδρος σε ολα τα τουρκικα κινητα της δυτικης τουρκιας) να κατέβουν στον δρόμο για να τον υποστηριξουν. Ο τυπος ειτε φοβάται συνέχεια, είτε απλα συσπειρώνει τον κόσμο για να τελειώνει με τον κεμαλισμο και να εγκαθιδρύσει αυτό που ανέφερε ο Δημέλλην. Νομιζω ότι το πραξικοπημα όντως ήταν οργανωμένο απο ιδεολόγους, όμως ειτε το γνωριζε ο ερντογαν και με πράκτορες του το έκανε να ξεσπάσει πριν να είναι ώριμο (ωστε να το κανει να αποκαλυφθει και να τελειωνει μαζι τους), είτε απλα βιάστηκαν και ο Ερντογάν το εκμεταλεύτηκε.
Πριν από λίγο σε σελίδα ανέβηκε αυτή τη πληροφορία : Το πραξικόπημα ήταν προγραμματισμένο για την 03.00 τα ξημερώματα της Δευτέρας. Οι υποκινητές όμως έμαθαν ότι οι Ρώσοι έμαθαν το σχέδιο και ενημέρωσαν τον Ερντογάν. Όμως αυτήν την ενημέρωση την έμαθαν και οι υποκινητές και επέσπευσαν το πραξικόπημα, βγάζοντας μόνο 1 στρατιά στο δρόμο από τις 5 που ήταν προγραμματισμένο! Η ώρα επιλέχθηκε γιατί εκείνη η ώρα είχε επιλεγεί από την προσωπική φρουρά του Ερντογάν ως η πιο ασφαλής ώρα για επιστροφή στην Κων/πολη.

Οι πληροφορίες μου σιγά σιγά επαληθεύονται.
Άβαταρ μέλους
kat_woman
Site Admin
Site Admin
Έδωσε Likes: 383 φορές
Έλαβε Likes: 339 φορές

Δημοσίευση από kat_woman » Δευ 18 Ιούλ 2016, 10:36

Εγώ έχω μαύρα μεσάνυχτα από πολιτική ανάλυση, πόσο μάλλον για ένα γεγονός που μπορεί και να μάθουμε την αλήθειά του μετά από χρόνια...Πολλά τα ερωτήματα και οι "τρύπες". Πώς είναι δυνατόν να βιάστηκαν οι στασιαστές να κάνουν το κίνημα με μόνο 1 στρατιά από τις 5 που ήταν προγραμματισμένο? Ούτε ηλίθιος δεν θα έκανε κάτι τόσο καταδικασμένο εξ αρχής...Πώς γίνεται να πετά το αεροπλάνο με τον Ερντογαν πάνω από την Τουρκία επί 2,5 ώρες ανενόχλητο? Και δεν λέω να το κατέριπταν, αλλά έστω να το "συνόδευαν" στο κοντινότερο αεροδρόμιο...
Γιαλαντζί ή όχι, όμως, κάτι μου λέει οτι μόνο ενισχυμένος δεν βγαίνει ο Ερντογάν από αυτήν την ιστορία. Λίγα τα ψωμιά του...
Each man's death diminishes me,
For I am involved in mankind.
Therefore, send not to know
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.

John Donne
Άβαταρ μέλους
_Divine_Sinner_
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 6 φορές
Έλαβε Likes: 61 φορές

Δημοσίευση από _Divine_Sinner_ » Δευ 18 Ιούλ 2016, 12:02

Συμμετειχε μια στρατια. Ο υπολοιπος στρατος ποιανου το μερος πηρε; 5 στρατιες εχει η τουρκια; γιατι δεν ακουσαμε για μαχες αναμεσα σε στρατιωτες και στρατιωτες; Οποιος ελεγχει το 100% του στρατου ελεγχει το κρατος. Πως και γιατι παραδοθηκαν;
-
Άβαταρ μέλους
kat_woman
Site Admin
Site Admin
Έδωσε Likes: 383 φορές
Έλαβε Likes: 339 φορές

Δημοσίευση από kat_woman » Δευ 18 Ιούλ 2016, 12:25

Two-Spirited έγραψε:Συμμετειχε μια στρατια. Ο υπολοιπος στρατος ποιανου το μερος πηρε; 5 στρατιες εχει η τουρκια; γιατι δεν ακουσαμε για μαχες αναμεσα σε στρατιωτες και στρατιωτες; Οποιος ελεγχει το 100% του στρατου ελεγχει το κρατος. Πως και γιατι παραδοθηκαν;
Καλές ερωτήσεις!
Και επειδή γυρίσαμε σελίδα, ορίστε και οι δικές μου http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 11#p271411 (οχι, εχω απορίες η γυναικα :loco: )
Each man's death diminishes me,
For I am involved in mankind.
Therefore, send not to know
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.

John Donne
Άβαταρ μέλους
zaxarias mytilinios
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από zaxarias mytilinios » Δευ 18 Ιούλ 2016, 13:51

Two-Spirited έγραψε:Συμμετειχε μια στρατια. Ο υπολοιπος στρατος ποιανου το μερος πηρε; 5 στρατιες εχει η τουρκια; γιατι δεν ακουσαμε για μαχες αναμεσα σε στρατιωτες και στρατιωτες; Οποιος ελεγχει το 100% του στρατου ελεγχει το κρατος. Πως και γιατι παραδοθηκαν;
ΤΑΚΤΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ
4 Τακτικές Διοικήσεις Στρατιών (Σωμα Στρατού) +1 άτυπη που ιδρύθηκε για τον πόλεμο στη Συρία και υπάρχει από το 2014.
9 Διοικήσεις Σωμάτων Στρατού (Ανώτατη Στρατιωτική Διοίκηση)

Δεν ακούσαμε για μάχες μεταξύ στρατιωτών γιατί κάθε στρατιά δεν μετακινείται στην περιοχή της άλλης. Την Κων/πολη υπερασπίζεται η πρώτη στρατιά. Η πιο κοντινή ήταν η 3η Στρατιά (Eρζιντζάν). Η όποια μετακίνηση χρειαζόταν σχεδόν μια μέρα.

Το πως και γιατί παραδόθηκαν θα μας το πει ο ιστορικός του μέλλοντος. Τώρα μόνο σενάρια μπορούμε να πούμε. Και τα σενάριο είναι δεκάδες.
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας
Έδωσε Likes: 414 φορές
Έλαβε Likes: 318 φορές

Δημοσίευση από OTTO » Δευ 18 Ιούλ 2016, 18:21

ArELa έγραψε:Εικόνα
Κι εγώ αυτό σκέφτηκα. Ότι δηλαδή παίζει να είναι στημένο το όλο πράγμα. Και βεβαίως, όπως με τους δίδυμους πύργους, έτσι κι εδώ, αδιαφορούν για τα θύματά τους.

Βεβαίως, δεν αποδεικνύεται ότι ήταν στημένο, αλλά και δεν έχει αποδειχθεί ακόμα πως δεν ήταν.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
~ το υπεραναλυτικό κάθαρμα ~
------------------------------------
~ ένα σκουπίδι που απλώς ονειροπολεί ~
Άβαταρ μέλους
delfini05
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Irc ψευδώνυμο: delfini05
Έλαβε Likes: 2 φορές

Δημοσίευση από delfini05 » Δευ 18 Ιούλ 2016, 21:01

ArELa έγραψε:Στη Γαλλία τσαλαπατήθηκαν άνθρωποι από φορτηγό. Στην Τουρκία από τανκ.
Κάτι μου λέει αυτό... κάτι πολύ ηχηρό τριβελίζει στο κεφάλι μου μ'αυτό...
μια επιδίωξη τσαλαπατήματος της ανθρωπότητας. Αποκρυφιστικός
συμβολισμός -επίκληση (?) που βγαίνει στο φυσικό πεδίο έμπρακτα.

Στο μέτωπο των νεότερων οι νεκροί στην Τουρκία ανέρχονται στους 104.
(είχα μείνει στους 64 το πρωί)
Ρίξε μια ματιά σε αυτά τα ημερολόγια. Τα ίδια είναι απλά σε διαφορετική μορφή.
http://www.theopenscroll.com/hosting/Sa ... lendar.htm
http://www.theforbiddenknowledge.com/ha ... lendar.htm
Πρόσθεσε και τις κατά καιρούς θανατώσεις διασήμων και όχι μόνο (αυτοκτονίες τις είπαν, για κάτι φάρμακα είπαν σε κάποιους άλλους, άγχος σε μερικούς ακόμα, φυσικές διαδικασίες δλδ :dunno: ).
Πολλαπλασίασε με τις οργιακές παρελάσεις κατά τόπους (οι περισσότεροι δεν ξέρουν τι γίνεται πίσω από την κουρτίνα. Και γιατί να μάθουν; Απλά θέλουν το δικαίωμα τους στη ζωή όπως όλοι μας)
Θες να βάλεις και κλασματικές ρίζες με geoengineering, psyops, παλαιά ημερολόγια, προφητείες; Βάλτα!
Πιο έμπρακτα δεν γίνεται! Τα έκανε και η Μαργέτη με Δημητροκάλη και Κατσούλα άλλωστε. (αθώα παιδιά... ξεχάστηκε το σοκ της τότε εποχής)

Δεν μου κάνει εντύπωση τίποτα πλέον. Όλα είναι προγραμματισμένα... :swear:
Το δένδρο είναι ίδιο, η πλευρά θέασης είναι διαφορετική...
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 18 Ιούλ 2016, 21:10

Επί της αρχής...
delfini05 έγραψε:Δεν μου κάνει εντύπωση τίποτα πλέον. Όλα είναι προγραμματισμένα... :swear:
...με βρίσκεις σύμφωνη Δελφινάκι μου.
Θα μελετήσω εκτενέστερα το θέμα μόλις βρω το χρόνο!
Ευχαριστώ για την τοποθέτηση. Τη θεωρώ αξιόλογη συμβολή. :thumb:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
delfini05

Δημοσίευση από delfini05 » Τετ 20 Ιούλ 2016, 00:22

Κάτι ψιλιάστηκε ο stranger στα κατοχικά και επειδή δεν μπορώ να διορθώσω την προηγούμενη ανάρτησή μου
την επανατοποθετώ διορθωμένη (νομίζω οτι τώρα φαίνονται οι σελίδες και μπορείτε να καταλάβετε τι εννοούσα)
delfini05 έγραψε: Ρίξε μια ματιά σε αυτά τα ημερολόγια. Τα ίδια είναι απλά σε διαφορετική μορφή.
http://www.theforbiddenknowledge.com/ha ... lendar.htm
http://www.theopenscroll.com/hosting/Sa ... lendar.htm
Δεν μου κάνει εντύπωση τίποτα πλέον. Όλα είναι προγραμματισμένα... :swear:
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 20 Ιούλ 2016, 01:10

Δελφίνα, :thumb:

αυτο το είδατε;

ΕΚΤΑΚΤΟ: Παρέμβαση ΗΠΑ στην Ελλάδα να μην εκδώσει τους 8 Τούρκους πραξικοπηματίες – Θεωρούν δεδομένη την ελληνοτουρκική σύγκρουση – Δημοσκόπηση στην Τουρκία για ΗΠΑ-ΝΑΤΟ

αρχικά είπα ότι αυτό που δεν καταλαβαίνω εγώ, είναι γιατί τα ΖΩΑ της κυβέρνησης δεν τους παρέδωσαν
άμεσα στο ΝΑΤΟ να βγάλουν αυτοί τις μαύρες τους

αλλά σχήμα λόγου ήταν και προσωρινή άρνηση...
καταλαβαίνω ότι ήταν προσχεδιασμένη εμπλοκή πολέμου για την Ελλάδα,
με τη συνειδητή συμμετοχή της "ελληνικής" (?) κυβέρνησης στη σχεδιάρα
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Hlios
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 39 φορές
Έλαβε Likes: 63 φορές

Δημοσίευση από Hlios » Τετ 20 Ιούλ 2016, 01:53

Ανάλυση από τον Νίκο Λυγερό

https://m.youtube.com/watch?v=oQDSJrTPb ... sist_app=1
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 20 Ιούλ 2016, 02:05

εχει κάτι ο μπράουζερ μου? δε μπορώ να πάω.. μου το βγάζει περίεργα... :?

δες τι βλέπω

https://gyazo.com/674ecb69c398cc8acb3bd7f4e59cdbf2

κι όταν κλικάρησα πάνω στο βίντεο, μου πέταξε την ταμπελίτσα
που λέει unknown protocol
:dunno:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
delfini05

Δημοσίευση από delfini05 » Τετ 20 Ιούλ 2016, 07:48

Κάτι παίζει με το YT.
:dunno:

Έπεσε και χτύπησε!
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 27 φορές
Έλαβε Likes: 71 φορές

Δημοσίευση από Dhmellhn » Τετ 20 Ιούλ 2016, 17:39

Εικόνα

Σε συνέχεια της δημοσιεύσεώς μου που ανέγνωσε η Βίκυ στα Ραδιογραφήματα (την οποία και ευχαριστώ):

Η κωδική ονομασία του πραξικοπήματος ήταν Κεραυνός (Yildirim), δείτε την φωτό σε μεγέθυνση. Αναγκάστηκαν να το επισπεύσουν γιατί διέρρευσαν οι προθέσεις τους. Πιο συγκεκριμένα, η Μ.Ι.Τ είχε πληροφορίες για το επικείμενο πραξικόπημα και ενημέρωσε τους ανώτατους αξιωματικούς και τον Ερντογάν. Οι πραξικοπηματίες αντελήφθησαν την διαρροή και αποφάσισαν να επισπεύσουν το πραξικόπημα πιο νωρίς, αντί για τις 3 μετά τα Μεσάνυχτα που είχαν αρχικά προγραμματίσει. Για τον λόγο αυτό εξελίχθη αυτό το πραξικόπημα-οπερέτα και απέτυχε παταγωδώς.

Ωστόσο, εάν είχαν καταφέρει να σκοτώσουν τον Τούρκο Πρόεδρο όλα θα είχαν καταλήξει επιτυχώς για τους πραξικοπηματίες. Τώρα, ο δρόμος δεν έχει γυρισμό και ενδεχομένως να ξεσπάσει και δεύτερο πραξικόπημα. Ο Ερντογάν καρατομεί κατά χιλιάδες ανωτάτους αξιωματικούς, αστυνομικούς, δικαστικούς, εκπαιδευτικούς, δημοσίους υπαλλήλους, χρησιμοποιώντας μία λίστα η οποία είναι φανερό πως ήταν συμπληρωμένη εδώ και καιρό. Το καθεστώς του εφαρμόζει την αρχή: "Όποιος δεν είναι με εμάς είναι εναντίον μας", δίχως, κατ' ανάγκην, να ισχύει αυτό.

Από εδώ και πέρα, και δεδομένου του αποκεφαλισμού της ανωτάτης στρατιωτικής ηγεσίας, πιθανολογώ ότι ο Ερντογάν θα επιδιώξει να συστήσει σε συστημικό παραστρατιωτικό σώμα τους πραιτωριανούς του ώστε να εξασφαλίσει την εξουσία. Έως τώρα τους είχε να δρουν με πολιτικά παριστάνοντας τους αγανακτισμένους πολίτες. Από εδώ και πέρα θα συστήσουν κανονικές παραστρατιωτικές ομάδες κρούσης, ένα είδος ενόπλων φρουρών. Παράλληλα, θα συνεχίσει να τροφοδοτεί τους "αγανακτισμένους" με νέα άτομα, τα οποία, στην συνέχεια, θα στρατολογηθούν στα ερντογανικά Freikorps. Κάπως έτσι βλέπω να συστήνει τις ομάδες των πιστών σε αυτόν, σαν ένα είδος ομόκεντρων κύκλων.

Τέλος, τα εξωτερικά του σχέδια, ενδέχεται να επιχειρήσει να τα πραγματοποιήσει και μέσα από άλλες συνεργασίες, όπως, για παράδειγμα, την Ρωσία. Για την ώρα, όμως, δεν υπάρχει περίπτωση να επιχειρήσει να φύγει από το ΝΑΤΟ. Δεν διαθέτει αυτή την δυνατότητα και δεν είναι προς το συμφέρον ούτε του ιδίου ούτε της Τουρκίας. Αυτό που χρειάζεται είναι χρόνος για να οργανώσει την παντοκρατορία του.

Κάπου εδώ είναι που πρέπει να προσέξουμε πάρα πολύ. Κατά την διάρκεια του μεσοδιαστήματος, δεν αποκλείεται (είναι εξαιρετικά πιθανόν) να εκδηλωθεί νέο πραξικόπημα για να προλάβει τις εξελίξεις. Όσο θα βρίσκεται στο στάδιο εκκαθάρισης και παράλληλης ανασυγκρότησης, ο Ερντογάν θα είναι ευάλωτος. Αυτό είναι που θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν (πιθανόν η Δύση) για να τον τελειώσουν (φημολογείται ότι οι Η.Π.Α είναι αντίθετες στην έκδοση των 8 της Αλεξανδρούπολης). Οι κίνδυνοι που εγκυμονούν για την Ελλάδα είναι τεράστιοι και χρειάζεται πλήρης επιφυλακή. Ίσως, κάπου εδώ, να μας τελειώσει και αυτή κυβέρνηση (μέσω εκλογών και όχι κάτι άλλου γιατί θα ήταν τρομερά παρακινδυνευμένο).
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από Dhmellhn » Τετ 20 Ιούλ 2016, 18:49

Να συμπληρώσω ότι πρόκειται για το πρώτο αποτυχημένο στρατιωτικό πραξικόπημα στην Τουρκία και αυτό διότι ο Ερντογάν ελέγχει πλήρως την ΜΙΤ. Επίσης, είναι εκπληκτική η ομοιότητα του πραξικοπήματος του Κλάους Φον Στόουφεμπεργκ στις 20 Ιουλίου του 1944 με εκείνο των Στρατηγών στην Τουρκία στις 15 Ιουνίου φέτος.

Τελικά, όπως έχω πει εδώ και μερικά χρόνια, πιθανών να μας συμφέρει ως χώρα που ο Ερντογάν ηγείται της Τουρκίας. Αυτό ενδέχεται να οδηγήσει στον διαμελισμό της και η Ελλάδα θα πρέπει να είναι παρούσα. Όχι φυσικά με μία κυβέρνηση-θίασο, όπως η σημερινή της 1ης φοράς Αχριστεράς.
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από Dhmellhn » Τετ 20 Ιούλ 2016, 18:49

Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας
Έδωσε Likes: 414 φορές
Έλαβε Likes: 318 φορές

Δημοσίευση από OTTO » Πέμ 21 Ιούλ 2016, 02:56

Dhmellhn έγραψε:Πιο συγκεκριμένα, η Μ.Ι.Τ είχε πληροφορίες για το επικείμενο πραξικόπημα και ενημέρωσε τους ανώτατους αξιωματικούς και τον Ερντογάν.
Γιατί έχω την αίσθηση ότι είχα δει βίντεο του Ερντογάν να λέει κάτι σαν "όποιοι απειλήσουν τη δημοκρατία θα το μετανιώσουν" λίγες μέρες ΠΡΙΝ το πραξικόπημα;
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
~ το υπεραναλυτικό κάθαρμα ~
------------------------------------
~ ένα σκουπίδι που απλώς ονειροπολεί ~
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικα-Ελεύθερο βήμα”