http://www.lifo.gr/articles/mikropragmata/107852
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Ευχαριστώ για τις διευκρινήσεις, Βίκυ.ArELa έγραψε:αν είναι σελίδα κάποιας θεματολογίας στο φέις μπουκ, ναι.Dreamworks έγραψε:Μπορεί να μου πει κάποιος αν πρέπει να αναφέρω την πηγή/σελίδα για να είμαι σωστή?
Αν είναι προσωπικό προφίλ, στην κρίση σου.
πολύ σωστά τα λέει, με τη διαφορά πως εγώ δεν πιστεύω σε τέτοια λάθη...
γι'αυτό λέω για στημένο.
ΠΑΡΑΑΑΑΑΑΑ ΠΟΟΟΟΛΥΥΥΥArELa έγραψε:Πω... μάλλον θα σταθούμε πολύ ώρα σ'αυτό το θέμα, στα επόμενα Ραδιογραφήματα, Ζάχο.
Πριν από λίγο σε σελίδα ανέβηκε αυτή τη πληροφορία : Το πραξικόπημα ήταν προγραμματισμένο για την 03.00 τα ξημερώματα της Δευτέρας. Οι υποκινητές όμως έμαθαν ότι οι Ρώσοι έμαθαν το σχέδιο και ενημέρωσαν τον Ερντογάν. Όμως αυτήν την ενημέρωση την έμαθαν και οι υποκινητές και επέσπευσαν το πραξικόπημα, βγάζοντας μόνο 1 στρατιά στο δρόμο από τις 5 που ήταν προγραμματισμένο! Η ώρα επιλέχθηκε γιατί εκείνη η ώρα είχε επιλεγεί από την προσωπική φρουρά του Ερντογάν ως η πιο ασφαλής ώρα για επιστροφή στην Κων/πολη.Two-Spirited έγραψε:Δεν νομιζω να προκληθει πραξικοπημα εξ ανατολίας. Οι ανθρωποι εκει λόγω φτώχιας και έλλειψης μόρφωσης (όπως ανέφερες) είναι πολυ πιο χαρντ κορ ισλαμιστές. Παρ ολα αυτα ενας γνωστος μου που ζει εκεί ανέφερε ότι έλαβε μήνυμα στο κινητό του (το έστειλε ο προεδρος σε ολα τα τουρκικα κινητα της δυτικης τουρκιας) να κατέβουν στον δρόμο για να τον υποστηριξουν. Ο τυπος ειτε φοβάται συνέχεια, είτε απλα συσπειρώνει τον κόσμο για να τελειώνει με τον κεμαλισμο και να εγκαθιδρύσει αυτό που ανέφερε ο Δημέλλην. Νομιζω ότι το πραξικοπημα όντως ήταν οργανωμένο απο ιδεολόγους, όμως ειτε το γνωριζε ο ερντογαν και με πράκτορες του το έκανε να ξεσπάσει πριν να είναι ώριμο (ωστε να το κανει να αποκαλυφθει και να τελειωνει μαζι τους), είτε απλα βιάστηκαν και ο Ερντογάν το εκμεταλεύτηκε.
Καλές ερωτήσεις!Two-Spirited έγραψε:Συμμετειχε μια στρατια. Ο υπολοιπος στρατος ποιανου το μερος πηρε; 5 στρατιες εχει η τουρκια; γιατι δεν ακουσαμε για μαχες αναμεσα σε στρατιωτες και στρατιωτες; Οποιος ελεγχει το 100% του στρατου ελεγχει το κρατος. Πως και γιατι παραδοθηκαν;
ΤΑΚΤΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣTwo-Spirited έγραψε:Συμμετειχε μια στρατια. Ο υπολοιπος στρατος ποιανου το μερος πηρε; 5 στρατιες εχει η τουρκια; γιατι δεν ακουσαμε για μαχες αναμεσα σε στρατιωτες και στρατιωτες; Οποιος ελεγχει το 100% του στρατου ελεγχει το κρατος. Πως και γιατι παραδοθηκαν;
Κι εγώ αυτό σκέφτηκα. Ότι δηλαδή παίζει να είναι στημένο το όλο πράγμα. Και βεβαίως, όπως με τους δίδυμους πύργους, έτσι κι εδώ, αδιαφορούν για τα θύματά τους.ArELa έγραψε:
Ρίξε μια ματιά σε αυτά τα ημερολόγια. Τα ίδια είναι απλά σε διαφορετική μορφή.ArELa έγραψε:Στη Γαλλία τσαλαπατήθηκαν άνθρωποι από φορτηγό. Στην Τουρκία από τανκ.
Κάτι μου λέει αυτό... κάτι πολύ ηχηρό τριβελίζει στο κεφάλι μου μ'αυτό...
μια επιδίωξη τσαλαπατήματος της ανθρωπότητας. Αποκρυφιστικός
συμβολισμός -επίκληση (?) που βγαίνει στο φυσικό πεδίο έμπρακτα.
Στο μέτωπο των νεότερων οι νεκροί στην Τουρκία ανέρχονται στους 104.
(είχα μείνει στους 64 το πρωί)
...με βρίσκεις σύμφωνη Δελφινάκι μου.delfini05 έγραψε:Δεν μου κάνει εντύπωση τίποτα πλέον. Όλα είναι προγραμματισμένα...
delfini05 έγραψε: Ρίξε μια ματιά σε αυτά τα ημερολόγια. Τα ίδια είναι απλά σε διαφορετική μορφή.
http://www.theforbiddenknowledge.com/ha ... lendar.htm
http://www.theopenscroll.com/hosting/Sa ... lendar.htm
Δεν μου κάνει εντύπωση τίποτα πλέον. Όλα είναι προγραμματισμένα...
Γιατί έχω την αίσθηση ότι είχα δει βίντεο του Ερντογάν να λέει κάτι σαν "όποιοι απειλήσουν τη δημοκρατία θα το μετανιώσουν" λίγες μέρες ΠΡΙΝ το πραξικόπημα;Dhmellhn έγραψε:Πιο συγκεκριμένα, η Μ.Ι.Τ είχε πληροφορίες για το επικείμενο πραξικόπημα και ενημέρωσε τους ανώτατους αξιωματικούς και τον Ερντογάν.