https://www.youtube.com/watch?v=GVvkyR321wY
ελπίζω να φαίνεται τώρα..

μπααααααααα το νημα αυτό σου ανήκει τελικά χαχαalexandros799 έγραψε:Χαχαχ βάλτε και εσείς τίποτα

«Το ΙQ του Ουίλιαμ, βάσει της εκτίμησης του κοσμήτορα της Σχολής του είναι 200 και έχει φωτογραφική μνήμη, ό,τι διαβάζει, ό,τι δει και ακούσει το απομνημονεύει και είναι σε θέση να το αναλύσει και να το αναπαραγάγει», επεσήμανε ο π. Παντελεήμων Μαΐλλης.
Οι σπάνιες διανοητικές ικανότητες και η ευφυία του Ουίλιαμ άρχισαν να εκδηλώνονται από τη βρεφική ηλικία.
Οταν ήταν επτά μηνών άρχισε να αρθρώνει προτάσεις, ενώ σε ηλικία ενός έτους έλεγε το αλφάβητο ορθά και ανάποδα.
Οταν ήταν 21 μηνών ήταν σε θέση να διαβάζει και όταν συμπλήρωσε τα δύο χρόνια διάβαζε Ιστορία και ήταν σε θέση να γράψει σύντομη ιστορία και παράλληλα να ζωγραφίζει. Μάλιστα έγραψε το βιβλίο «Η Χαρούμενη Γάτα».
Σε ηλικία 2 ετών έμαθε τον πολλαπλασιασμό και στα τρία ήταν σε θέση να κάνει διαιρέσεις με πολυψήφιους αριθμούς. Σε ηλικία τεσσάρων ετών έμαθε την Αλγεβρα και σε πέντε ετών τη Γεωμετρία.

Παρακολουθώντας πληθώρα βίντεο με διαλέξεις και συνεντεύξεις του Νίκου ΛυγερούOTTO έγραψε:Να κάνουμε ένα γκάλοπ να δούμε πόσοι ιδεογραφίτες πιστεύουν στην είδηση με το 10χρόνο; Εγώ πχ θεωρώ ότι πρόκειται για μούφα, όχι στο σκέλος ότι το πήραν κάποια πανεπιστήμια (μπορεί να το πήραν για διάφορους λόγους) αλλά στο σκέλος ότι σε τέτοιες ηλικές έκανε αυτούς τους παπάδες. Έλεος δηλαδη. Και μάλιστα προλάβαινε να παίζει και βιντεοπαιχνίδια... να πηγαίνει εκκλησία κλπ κλπ Σόρυ, δεν αγοράζω.

Εγώ, όσους για όσους προικισμένους ανθρώπους πληροφορήθηκα, διαπίστωσα τη συνύπαρξη ανεπτυγμένου περιβάλλοντος. Το "προικισμένο" παιδί λοιπόν, είτε ήταν αστέρι στο πιάνο, είτε μάθαινε ολοκληρώματα σε ηλικία δημοτικού, είτε κάτι άλλο, είχε εκτεθεί στα "κατάλληλα" ερεθίσματα από πολύ μικρή ηλικία. Που σημαίνει πως χιλιάδες άλλα παιδιά στον κόσμο θα είχαν τα ίδια αποτελέσματα αν βρίσκονταν σε αντίστοιχο περιβάλλον. Αυτό όμως έχει κάποια όρια, αλλά και κάποια κόστη. Όταν πχ ένα πεντάχρονο παίζει πιάνο 10 ώρες την ημέρα, δεν μπορείς να μου βγάλεις από το μυαλό μου ότι αυτό δεν θα έχει και κάποιο κόστος στο μέσα του. Τα πάντα χρειάζονται μέτρο. Ναι μεν οφείλουμε ως κοινωνία να ερευνήσουμε το πως ο άνθρωπος μαθαίνει καλύτερα (γρηγορότερα, αποτελεσματικότερα, νωρίτερα), αλλά κι αυτό με μέτρο.Hlios έγραψε:Παρακολουθώντας πληθώρα βίντεο με διαλέξεις και συνεντεύξεις του Νίκου Λυγερού
ο οποίος ασχολείται ενεργά με προικισμένα παιδιά του σήμερα
αλλά και το έργο που άφησαν αντίστοιχα προικισμένοι παλαιότερων εποχών
διαπιστώνω πως η περίπτωση του παραπάνω δεκάχρονου παρουσιάζει
τα κλασικά χαρακτηριστικά αυτών των ανθρώπων, όσο κι αν εμάς μας φαίνονται εξωπραγματικά.

Δες και το Περιστέρι (Περιφτέρι - Είναι κίτρινο, πετάει, και πουλάει την "Αυγή" και τον "Ριζοσπάστη"):zaxarias mytilinios έγραψε:ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ!!! Και όμως εδώ και 1,5 μήνα το αταμπέλοτο πατριωτικό κίνημα μετράει ΜΟΝΟ ΝΙΚΕΣ!!!
ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΡΙΞΕΙ ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ!!!