ΨΟΦΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΤΩΝ ΜΜΜ

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Re: ΨΟΦΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΤΩΝ ΜΜΜ

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 15 Αύγ 2013, 19:47

OTTON έγραψε:Δεν υπάρχει μεγαλύτερη υποκρισία από το να προσπαθείς να μαζέψεις χρήματα από τους φτωχούς αντί από τους πλούσιους, τη στιγμή που βιάζεσαι να μαζέψεις όσα περισσότερα γίνεται.
Και δεν υπάρχει μεγαλύτερη ανοησία από το να πιστεύουμε πως το μόνο για το οποίο κόπτωνται (και βιάζονται) είναι να μαζέψουν λεφτά...
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Τάλως
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας
Έλαβε Likes: 2 φορές

Δημοσίευση από Τάλως » Πέμ 15 Αύγ 2013, 19:59

Αυτος ο διαχωρισμος που εκανες Κωστα ειναι ενα πραγμα

νομοι που δεν σεβονται τους ανθρωπους ειναι ανομοι - παυουν να ειναι νομοι
και ανθρωποι που δεν σεβονται τους νομους ειναι κτηνη (με την εννοια της ζωωδους φυσεως )

και τα 2 πρεπει να ισχυουν ωστε να παει καλα το πραγμα
Εἶσ' Ἕλληνας; Τί προσκυνᾶς; Σηκώσου ἀπάνω! Ἐμεῖς καὶ στοὺς θεοὺς ὀρθοὶ μιλοῦμε..

[img]http://www.afroditishobby.gr/datafiles/498.jpg[/img]

[img]http://s12.postimg.org/pm4kknyzd/copy.j ... 1364828493[/img]

http://www.youtube.com/watch?v=8F_Z060Wlck
Άβαταρ μέλους
Τάλως

Δημοσίευση από Τάλως » Πέμ 15 Αύγ 2013, 20:02

OTTON έγραψε:
Τάλως έγραψε:και ο λογος που εχουμε τα χαλια μας ειναι οτι φτιαξαμε ενα συστημα που κανεις δεν καθεται στον ελεγχο
απο τους φτωχους μεχρι τους πλουσιους ετσι διαλυθηκε το κρατος (μαζι βεβαια με τις κλεψιες των υπουργων)
Διαλύθηκε το κράτος επειδή οι φτωχοί δεν κάθονταν στους ελέγχους;;;
:lol: :lol: :lol:

Πες μας κι άλλα τέτοια. Σιγά τα αίματα...
Καλα οκ τωρα
κανεις πως δεν καταλαβες ? θελεις να μου πεις οτι εννοω αυτον που δεν εχει να φαει ?

η δεν καταλαβες οτι χονδρικα με τους ορους πλουσιος φτωχος εννοω την ταξη των μισθωτων και των ευκαταστατων ?

οτι νομιζεις .
Εἶσ' Ἕλληνας; Τί προσκυνᾶς; Σηκώσου ἀπάνω! Ἐμεῖς καὶ στοὺς θεοὺς ὀρθοὶ μιλοῦμε..

Άβαταρ μέλους
Τάλως

Δημοσίευση από Τάλως » Πέμ 15 Αύγ 2013, 20:04

Divine Sinner έγραψε:Σε καποια στιγμη βλεποντας τα οσα γραφει ο φιλος τάλως μπερδευτικα.
λες και ακουγα το δελτιο ειδήσεων του μεγκα και αλλων καναλιων ενα πραγμα.
μια φορα φανταζομουν την κάτια μακρη να τα λεει, μετα τον τσιμα κλπ.
Συγνωμη Φωτη αλλα δεν σχολιαζω.
την Παπαρηγα θα ξεπερασεις στο τελος

Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 15 Αύγ 2013, 20:13

Divine Sinner έγραψε:αυτοι οι αριστοι ανθρωποι δεν ειναι.
οι μετοχοι της κοκα κολας
δεν ειναι ο σορος
δεν ειναι ο πετσαλνικος ο σημιτης ο κουβελας
δεν ειναι οι μετοχοι της μονσαντο.
Κι ομως ολοι οι παραπανω εχουν περισσότερο λόγο στην Ελληνικη και την ευρωπαϊκη νομοθεσια απο οσο εχουμε εσυ κι εγω.
Σε ενα κράτος που νομοθετουν λαμογια για τα δικα τους συμφεροντα δεν οφειλω καμια υπακοη στους γαμωνομους τους.
πολύ σωστά :thumb:
Δεν είναι τυχαίο που εδώ http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 88#p215988
ζήτησα αυτό που ζήτησα.
Επειδή χλωμό το βλέπω να κάθεται κανείς να ακούσει ολόκληρη την εκπομπή,
δίνω ένα δίλεπτο που στην περίπτωση που συζητάμε τα λέει όλα συνοπτικά για την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ της κατάστασής μας, την οποία ίσως πολλοί δεν έχουν συνειδητοποιήσει ΠΛΗΡΩΣ....

http://www.tubechop.com/watch/1406804

και σε αυτή την περίπτωση, σε ό,τι αφορά το δικό μου κουλό μυαλό τουλάχιστον, όχι μόνο δεν οφείλω καμιά υπακοή στους νόμους που εφαρμόζονται/επιβάλλονται τώρα, αλλά μάλλον οφείλω να ΜΗΝ τους υπακούω για να μην πω ότι με βάση το άρθρο του συντάγματος περί πατριωτικού καθήκοντος, θα όφειλα να τους ακυρώσω ανατρέποντας το παρόν καθεστώς. Αυτό βέβαια, για το δικό μου το μυαλό. Για το δικό σας, δε γνωρίζω...αναμένω απαντήσεις (όσοι έχουν και θέλουν να τις δώσουν)
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Πέμ 15 Αύγ 2013, 20:21

Τάλως έγραψε:
Divine Sinner έγραψε:Σε καποια στιγμη βλεποντας τα οσα γραφει ο φιλος τάλως μπερδευτικα.
Αν εχει δικιο σε κατι γιατι οχι. εσυ τον τσιμα και τον μανδραβελη
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας
Έδωσε Likes: 421 φορές
Έλαβε Likes: 327 φορές

Δημοσίευση από OTTO » Πέμ 15 Αύγ 2013, 20:27

Τάλως έγραψε:
OTTON έγραψε:
Τάλως έγραψε:και ο λογος που εχουμε τα χαλια μας ειναι οτι φτιαξαμε ενα συστημα που κανεις δεν καθεται στον ελεγχο
απο τους φτωχους μεχρι τους πλουσιους ετσι διαλυθηκε το κρατος (μαζι βεβαια με τις κλεψιες των υπουργων)
Διαλύθηκε το κράτος επειδή οι φτωχοί δεν κάθονταν στους ελέγχους;;;
:lol: :lol: :lol:

Πες μας κι άλλα τέτοια. Σιγά τα αίματα...
Καλα οκ τωρα
κανεις πως δεν καταλαβες ? θελεις να μου πεις οτι εννοω αυτον που δεν εχει να φαει ?

η δεν καταλαβες οτι χονδρικα με τους ορους πλουσιος φτωχος εννοω την ταξη των μισθωτων και των ευκαταστατων ?

οτι νομιζεις .
Δεν νομίζω...

Διάβασα επί λέξη:
Τάλως έγραψε:απο τους φτωχους μεχρι τους πλουσιους
1) Δηλαδή με πιο ουσιαστικό θα περιέγραφες αυτούς που δεν έχουν να φάνε;;;
2) Γιατί, εκείνοι που έχουν με τα βίας ένα πιάτο να φάνε, θα κάνουν τη διαφορά;;; :lol: :lol:
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
~ το υπεραναλυτικό κάθαρμα ~
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας

Δημοσίευση από OTTO » Πέμ 15 Αύγ 2013, 20:30

Τάλως έγραψε:Καλα οκ τωρα

οτι νομιζεις .
Δεν νομίζω...

Διάβασα επί λέξη:
2) Γιατί, εκείνοι που έχουν με τα βίας ένα πιάτο να φάνε, θα κάνουν τη διαφορά;;;

Θα σώσουν την χώρα με τα ψίχουλά τους;;; Θα καλύψουν τα κλεμμένα των πολιτικών με τα ψίχουλά τους :lol: :lol:
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας

Δημοσίευση από OTTO » Πέμ 15 Αύγ 2013, 20:54

ArELa έγραψε:όχι μόνο δεν οφείλω καμιά υπακοή στους νόμους που εφαρμόζονται/επιβάλλονται τώρα, αλλά μάλλον οφείλω να ΜΗΝ τους υπακούω
Και παίζει σαν mp3 player στο μυαλό μου η λέξη "νομιμότητα" του Βενιζέλου. Δηλαδή τις ορέξεις τους θα τις κάνουν νόμο, και ο ανυπάκουος είναι ο κακός που πρέπει να τιμωρηθεί...
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 347 φορές
Έλαβε Likes: 452 φορές

Δημοσίευση από doctormarkon » Πέμ 15 Αύγ 2013, 21:31

Τα τελευταία 10 χρόνια δεν έχω μπει ούτε μία φορά χωρίς εισιτήριο.
Αλλά πάντα το κάνω πάσα.
Το εισιτήριο γράφει ότι απαγορεύεται η αποδοχή ή η πάσα εισητηρίου.
Ποιός νόμος το λέει αυτό?
Για πρόβατα μας περνάνε?

Δίνω 1.40 για 10 λεπτά διαδρομή για άθλιες συγκοινωνίες και για τρένα που έρχονται κάθε 15 λεπτά.
Πλήρωσα πανάκριβα για την ποιότητα των υπηρεσιών και για το μήκος της διαδρομής. Έχει διάρκεια μιάμιση ώρα. Και το χρησιμοποίησα μόνο 10 λεπτά. Δικό μου είναι ότι θέλω το κάνω και σε όποιον θέλω το δίνω.

Σε λίγο θα μας απαγορεύουνε να δίνουμε αποφόρια.

Στο βίντεο λέει ότι κάποιοι προσφέρθηκαν να πληρώσουν γι αυτόν και να του δώσουν εισιτήριο και οι ελεγκτές αγρίεψαν.

Τι σημαίνει αυτό?
Σημαίνει ότι εκτός από τα ΜΜΕ οι νόμοι και οι θεσμοί του κράτους έχουν και διαπαιδαγωγικό χαρακτήρα και διαμορφώνουν συνειδήσεις με τη συνεχή επανάληψη.

Μία σειρά από νόμους προβάλλουν τον ατομισμό και το φιλοτομαρισμό ενώ ποινικοποιούν την αλληλεγγύη.

Μέχρι στιγμής μπορώ και πληρώνω εισιτήριο.
Τι σημαίνει αυτό όμως? Ότι θα βρίσω τον άνεργο που δεν μπορεί?
Θα πω καλά έκανε ο ελεγκτής στο παιδί που ήταν λίγο μεγαλύτερος από το δικό μου παιδί?
Ήταν ντροπή τους εκτός των άλλων γιατί τα βάλανε με ένα παιδάκι.
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Παρ 16 Αύγ 2013, 00:13

Ελλάδα, αρκεί μία κλανιά εξουσίας να δώσεις, και ο κάθε βλάχος το παίζει θεός. Ο εφοριακός, ο υποδεκανέας, ο απουσιολόγος, ο ελεγκτής
Άβαταρ μέλους
Τάλως

Δημοσίευση από Τάλως » Παρ 16 Αύγ 2013, 08:52

Divine Sinner έγραψε:
Τάλως έγραψε:
Αν εχει δικιο σε κατι γιατι οχι. εσυ τον τσιμα και τον μανδραβελη
α καλα οκ . :sick:

ξεχασα να σου πω οπως μου εχουν πει καποιοι οτι ειμαι και μασωνος . (ισως σε βολεψει σε μεταγενεστερη απαντηση σου :lol: )

αλλα δεν πειραζει φωτη . σε ειδα και στην αρχη του θεματος μιλατε μιλατε και δεν ξερετε γιατι μιλατε .
συνεχισε ετσι εχεις καθε δικαιωμα . αλλα τουλαχιστον λεγε οτι σε αφορα . το οτι διαφωνει καποιος μαζι σου δεν θα πει
πως κανει κατι του "συστηματος" απλα μπορει να μην καταλαβαινεις η να μην εισαι ικανος να νοιωσεις αυτο που λεει .
αυτο ομως δεν με κανει συστημικο επειδη εσυ θελεις εναν κοσμο αναρχιας τυφλωμενος απο τα δηθεν εργατικα δικαια που μας
πιπιλανε τοσα χρονια απλα και μονο για να χαιδεψουν τα αυτα του λαου. :banghead:

μιλα για οσα σε αφορουν και μην χαρακτηριζεις αλλους (οπως εκανες με εμενα). δεν το εκανα ποτε (πρωτος σε εσενα) μην το κανεις και εσυ

εκτος και αν δεν εχεις τιποτα σοβαρο να πεις

καλημερα

Υ.Γ και να σου πω και κατι αλλο?
δεν ειναι 2 πολοι εδω .
δεν ειναι απο τη μια οι δημοσιοκαφροι και το συστημα και απο την αλλη εσυ .

δεν θα παμε ολοι στους 2 πολους αυτους .
εσυ μπορει να νομιζεις οτι με αυτα που λες εκφραζεις κατι σωστο .
εγω οχι .
δεν ειναι μονο οι πολοι της τηλεορασης απο τη μια και απο την αλλη της εθνικοσοσιαλιστικης η κομμουνιστικης ιδεολογιας .
για καποιους οπως εγω ολα τα παραπανω ειναι οτι να ναι και δεν εχουν σχεση με την πραγματικοτητα
και επειδη κανενας δεν σου εδωσε θεσφατα αληθειας ουτε τα εκφραζεις μην κρινεις στο που ανηκουν καποιοι και που οχι

κοιτα που ανηκεις εσυ γιατι μπορει σημερα να εχουμε προβληματα αλλα με εθνικοσοσιαλισμο και κομμουνισμο ειχαμε πολυ χειροτερα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Τάλως την Παρ 16 Αύγ 2013, 09:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Κατι συμπληρωσα

Άβαταρ μέλους
Τάλως

Δημοσίευση από Τάλως » Παρ 16 Αύγ 2013, 08:54

OTTON έγραψε: Δεν νομίζω...

Διάβασα επί λέξη:
2) Γιατί, εκείνοι που έχουν με τα βίας ένα πιάτο να φάνε, θα κάνουν τη διαφορά;;; :lol: :lol:
Αυτο λεω πως εκανες. ποιο περα δεν πηγες

Άβαταρ μέλους
Kostakis
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Kostakis » Παρ 16 Αύγ 2013, 10:59

Είναι το παιδί σου, ηλίθιε!
Ένα δεκαεννιάχρονο παιδί σκοτώθηκε πηδώντας από ένα τρόλεϊ για να αποφύγει τον εξευτελισμό της κράτησης και την επιβολή προστίμου διότι δεν είχε εισιτήριο. Ο υπουργός μίλησε για «τζαμπατζήδες» που πρέπει να παταχθούν, ξεχνώντας το πάθημά του πριν τρία χρόνια και πόσο εύκολα θα μπορούσε να επαναληφθεί. Το ίδιο και μια από το γνωστό σινάφι που ενώ ξέρει πολύ καλά να εκδίδεται κατ’ επάγγελμα με αντάλλαγμα ακαδημαϊκούς τίτλους, οφίτσια και «όνομα», κανείς δεν τολμά να την αποκαλέσει πόρνη. Ίσως και να έχουν δίκιο, γιατί δεν την οδηγεί η χειρότερη από όλες τις ανάγκες, η ανάγκη της επιβίωσης, όπως συμβαίνει με τις κοινές πόρνες, αλλά λειτουργεί εκ φύσεως, λες και είναι στα γονίδιά της.

Πώς λοιπόν να μην ειρωνευτεί ένα φυσιολογικό παιδί, έναν κανονικό νέο, που δεν ήθελε να υποστεί τον εξευτελισμό και έτσι έχασε τη ζωή του. Πότε ήταν που τελευταία φορά αισθάνθηκε ντροπή, πότε κατάλαβε στη ζωή της την έννοια της αξιοπρέπειας και του φιλότιμου για να αντιληφθεί την ενέργεια του νέου; Ίσως λίγο πριν προδώσει την αθωότητα της εφηβείας της, αλλά από τότε έχει κυλίσει πολύ νερό στο αυλάκι και η ηθική πώρωση την έχει παραμορφώσει χειρότερα απ’ ότι θα μπορούσε να το κάνει η χειρότερη μορφή οστεοπόρωσης, από την οποία σίγουρα πάσχει.

Το ξέρω ότι αισθάνεσαι λύπη. Είμαι σίγουρος ότι νιώθεις οργή. Όμως αυτό που ίσως να μην κατάλαβες είναι ότι το παιδί αυτό δεν είναι κάποιου άλλου, δεν είναι του γείτονα, είναι το δικό σου. Κοίτα καλά την φωτογραφία του. Κοίτα το ματωμένο πρόσωπο. Αν κοιτάξεις προσεκτικά είμαι σίγουρος ότι θα δεις το δικό σου παιδί. Θα ξαφνιαστείς με το πόσο μοιάζει με το δικό σου παιδί, με το δικό σου αγόρι, με το δικό σου κορίτσι. Έτσι το ένιωσα κι εγώ. Έτσι το ανακάλυψα κι εγώ. Είναι το δικό μου παιδί, που κάλλιστα θα μπορούσε να βρεθεί σε ανάλογη θέση.

Είναι τζαμπαζήδες τα παιδιά μας; Το δικό σου και το δικό μου; Εσύ δεν το ανάθρεψες για να μην δέχεται δημόσιες προσβολές; Εσύ δεν του έμαθες να μην ανέχεται να του συμπεριφέρονται σαν σκουπίδι; Πόσο δύσκολο είναι λοιπόν να βρεθεί σε ανάλογη θέση και να αντιδράσει με ανάλογο τρόπο; Το παιδί λοιπόν που σκοτώθηκε δεν ανήκει αποκλειστικά στην χαροκαμένη του οικογένεια, αλλά σε όλους μας, είναι το δικό μας παιδί.

Μα θα μου πεις, για ένα εισιτήριο; Έτσι νομίζεις; Ότι χάθηκε μια νέα ζωή για ένα εισιτήριο; Όχι φίλε μου. Έχουμε δώσει με τη στάση μας δικαίωμα ζωής και θανάτου πάνω στους εαυτούς μας, στα παιδιά μας, στους αγαπημένους μας. Για σκέψου το λίγο. Αν ήθελαν απλά να ελέγξουν την λαθρεπιβίβαση, αρκούσε να δώσουν εντολή στους ελεγκτές να κατεβάζουν στην επόμενη στάση τους παραβάτες. Ούτε πρόστιμα, ούτε διαπληκτισμοί, ούτε κρατήσεις, ούτε τίποτα. Όμως ο στόχος είναι άλλος. Η άσκηση εξουσίας σε βάρος του άτυχου που βρέθηκε χωρίς εισιτήριο. Ειδικά στις μέρες μας που ακόμη και το αντίτιμο ενός απλού εισιτηρίου αποτελεί δυσβάσταχτο βάρος για πολλούς από εμάς. Και πρωτίστως για τα παιδιά μας.

Γιατί νομίζεις οι αστυνομικοί δεν συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω τον ελεγκτή και τον οδηγό ως συνεργό σε ανθρωποκτονία, όπως όφειλαν; Για σκέψου το λίγο. Οι αστυνομικοί παραλαμβάνουν το πτώμα του νέου και μαθαίνουν για την συμπλοκή που προηγήθηκε με τον ελεγκτή και τον οδηγό. Κι αντί να κάνουν το αυτονόητο, δηλαδή να συλλάβουν τους δράστες και να τους οδηγήσουν στον εισαγγελέα με την διαδικασία του αυτόφωρου, τι κάνουν; Απολύτως τίποτε. Συλλέγουν απλά τη σωρό του παιδιού και αφήνουν τους δράστες ελεύθερους αναγνωρίζοντας τους το δικαίωμα να δράσουν όπως έδρασαν. Έστω κι αν κόστισε μια ανθρώπινη ζωή.

Φαντάσου το συμβάν κάπως διαφορετικά. Φαντάσου το νέο να είχε σπρώξει με δύναμη τον ελεγκτή με αποτέλεσμα ο δεύτερος να βρει τραγική κατάληξη. Τι θα συνέβαινε τότε; Υπήρχε περίπτωση να γλυτώσει την αυτόφωρη διαδικασία ο νέος; Ούτε κατά διάνοια. Άσε που μέσα στο κρατητήριο σίγουρα θα βρίσκονταν τα γνωστά θρασύδειλα αποβράσματα που κάτω από την αστυνομική στολή φορούν τα εμβλήματα της συμμορίας του υποκόσμου με τον παραφύση μαίανδρο, ο οποίος παραπέμπει στη ναζιστική σβάστικα και θα το είχαν μαυρίσει στο ξύλο για παραδειγματισμό.

Και η δικαιοσύνη; Ποια δικαιοσύνη; Μέσα σ’ ένα τέτοιο καθεστώς όπου η έννοια του δικαίου έχει ταυτιστεί απόλυτα με το συμφέρον του ισχυρού και της εξουσίας η τέχνη κάθε δικαστή και εισαγγελέα συνίσταται – στην καλύτερη περίπτωση – «εις το να πλατύνη τα πράγματα και τα μυίας να μεταποιεί εις ελέφαντας,» όπως έγραφε ο Παύλος Καλιγάς στον Θάνο Βλέκα ήδη από το 1850. Αν και στις περισσότερες περιπτώσεις ισχύει το χειρότερο, δεν είναι παρά τα εκτελεστικά όργανα της εξουσίας κι αυτών που κρύβονται πίσω της. Να γιατί οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν ο ελεγκτής κι ο συνεργός του είναι «ανθρωποκτονία εξ αμελείας». Έστω κι αν από τη στιγμή που ασκήθηκε φυσική βία εναντίον του νέου προκειμένου να κρατηθεί παρά τη θέλησή του, το «εξ αμελείας» είναι πρόκληση που προσβάλλει κάθε έννοια δικαίου.

Όμως, εδώ ακριβώς βρίσκεται το κουμπί. Το εντεταλμένο όργανο της εξουσίας, είτε πρόκειται για ελεγκτή, είτε για οποιονδήποτε άλλο, έχει δικαίωμα να ασκήσει φυσική βία, να ποδοπατήσει με τον πιο προκλητικό τρόπο την αξιοπρέπεια οποιουδήποτε πολίτη, ακόμη και για ένα αντίτιμο εισιτηρίου. Πρέπει ο ραγιάς να αισθάνεται ραγιάς σε κάθε φάση της καθημερινής ζωής του. Και πότε ο ραγιάς έχει πεισθεί ότι δεν μπορεί να είναι τίποτε άλλο εκτός από ραγιάς; Όταν πληρώνει αδιαμαρτύρητα και από φόβο ότι του απαιτεί η εξουσία, όσο παράλογο κι αν είναι, όσο κι αν θέτει την ίδια την επιβίωσή του σε κίνδυνο. Τα χαράτσια και ο αγάς που τα εισπράττει κάνουν τον ραγιά φιλήσυχο, έλεγε παλιά το δοβλέτι.

Κι αν χαθεί μια ζωή; Κι αν χαθεί η ζωή του παιδιού σου; Τι πειράζει; Το εντεταλμένο όργανο της εξουσίας το πολύ-πολύ να αντιμετωπίσει καμιά κατηγορία «εξ αμελείας» με όλους τους υπουργούς, τους αστυνόμους, τους εισαγγελείς, τους δικαστές, τους επιθεωρητές και τα υπόλοιπα θηρία της εξουσίας σε παρέλαση να εφαρμόζουν το νόμο, το δικό τους νόμο. Κι ο ραγιάς, ραγιάς.

Γιατί εκπλήσσεσαι; Γιατί κάνεις πώς δεν καταλαβαίνεις; Εμείς δεν τους έχουμε επιτρέψει να έχουν δικαίωμα ζωής ή θανάτου στα παιδιά μας; Χρειάζεται να πηδήξει και να σκοτωθεί ένα νέο παιδί ώστε να γλυτώσει τον εξευτελισμό για να αντιληφθούμε πόσο μηδαμινή αξία έχει μια ανθρώπινη ζωή σήμερα μέσα στο καθεστώς που ζούμε; Ειδικά όταν πρόκειται για τη ζωή ενός νέου. Θάνατος δεν είναι για τα παιδιά μας η ανεργία που με δόλιο τρόπο τα έχουν καταδικάσει; Θάνατος δεν είναι για τους νέους το αδιέξοδο μιας δουλειάς χωρίς μέλλον για ένα ξεροκόμματο, ή ενός μέλλοντος χωρίς δουλειά; Τι σε εκπλήσσει λοιπόν;

Γιατί σοκάρεσαι με τον ακαριαίο θάνατο ενός νέου και δεν εξεγείρεσαι με τον αργόσυρτο θάνατο μιας ολόκληρης νεολαίας, μιας ολόκληρης κοινωνίας κάτω από ένα καθεστώς που σε κάθε πτυχή του θέλει να εθιστούμε στο παλιό δόγμα του φασισμού, ότι μόνο η εξουσία έχει το μονοπώλιο της βίας. Τι κι αν πεθάνουν χιλιάδες σαν τον νέο που σκοτώθηκε για να γλυτώσει τον εξευτελισμό. Τι κι αν είναι το δικό σου παιδί. Τι σε νοιάζει; Εσύ θα βρεις χιλιάδες δικαιολογίες για να μην επαναστατήσει το είναι σου. Για να μην κάνεις κάτι. Για να μην κάνεις ότι περνά από το χέρι σου προκειμένου να βουλιάξει αυτό το καθεστώς και οι συνεργοί του, να αποτεφρωθεί από τις φλόγες της οργής ενός λαού που τον θανατώνουν εξεπιτούτου, με πρώτα τα παιδιά του, για να του αρπάξουν την πατρίδα, το βιός και το μέλλον του.

Αισθάνομαι να ξεχειλίζω. Όχι από οργή. Η οργή έχει εξαντληθεί προ πολλού. Ξεχειλίζω από μίσος για όλους αυτούς που μας έχουν φέρει σ’ αυτήν την κατάσταση να βλέπουμε τα παιδιά μας να τους στερούν το παρόν και το μέλλον, να αργοπεθαίνουν καθημερινά μπροστά στα μάτια μας. Και την ημέρα της κηδείας αυτού του νέου, του δικού μας παιδιού, που δολοφονήθηκε από ένα ολόκληρο καθεστώς δεν έχω παρά να διαβεβαιώσω με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο όλους τους κυρίους και τις κυρίες αυτού του καθεστώτος: Δείτε με τι ταχύτητα η άμμος χάνεται από την κλεψύδρα της ζωής σας. Πολύ σύντομα οι ανοιχτοί λογαριασμοί μαζί σας θα κλείσουν μια και καλή. Ο νόμος της ιστορικής ανταπόδοσης θα λειτουργήσει και πάλι για να αποκαταστήσει τη διαταραγμένη κοινωνική ισορροπία και την ανύπαρκτη δικαιοσύνη. Κι ως τότε στο μόνο που έχετε να ελπίζετε είναι στον οίκτο των θυμάτων σας, του απλού κόσμου, του κόσμου του μεροκάματου, που μέρα με τη μέρα λιγοστεύει επικίνδυνα για εσάς.

Κι όταν θα έρθει εκείνη η ευλογημένη ώρα όπου οι νεκροί και οι αδικημένοι θα βρουν τη δικαίωσή τους, ο αδικοχαμένος νέος, το δικό μας παιδί, θα βρίσκεται εκεί ολοζώντανο να σέρνει τον χορό της νίκης, σαν έναν λεβέντικο τσάμικο, ή ποντιακό πυρρίχιο, με τρόπο που μόνο τα καλύτερα παλικάρια της πατρίδας μας με αλύγιστη ψυχή και ακόρεστη δίψα για την ζωή ξέρουν. Κι εμείς, οι γονείς του, θα είμαστε εκεί να τον χαρούμε στην αυγή μιας νέας Ελλάδας.

Σχόλιο της Ημέρας, 16/8/2013, dimitriskazakis.blogspot.com
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Παρ 16 Αύγ 2013, 11:15

Υ.Γ και να σου πω και κατι αλλο?
δεν ειναι 2 πολοι εδω .
δεν ειναι απο τη μια οι δημοσιοκαφροι και το συστημα και απο την αλλη εσυ .
Απο την μια ειναι το συστημα και οσοι ειναι σε τροχια γυρω απο αυτο και απο την αλλη οσοι δεν ειναι σε τροχια γυρω απο αυτο στους οποιους συμπεριλαμβανομαι κι εγω. το σε ποιους συμπεριλαμβανεσαι εσυ το ξερεις εσυ
δεν θα παμε ολοι στους 2 πολους αυτους .
εσυ μπορει να νομιζεις οτι με αυτα που λες εκφραζεις κατι σωστο .
εγω οχι .
μα δεν ειπα το αντιθετο. ολοι οσα νομιζουμε λεμε εδω.
δεν ειναι μονο οι πολοι της τηλεορασης απο τη μια και απο την αλλη της εθνικοσοσιαλιστικης η κομμουνιστικης ιδεολογιας .
για καποιους οπως εγω ολα τα παραπανω ειναι οτι να ναι και δεν εχουν σχεση με την πραγματικοτητα
Δεν εχει να κανει με τις ιδεολογιες αλλα με τους ανθρωπους. απο την μια ειναι τα οσα εκφραζει η τηλεοραση που τα παιρνει απο το συστημα. μαζι με το συστημα και απο την αλλη ειναι οι ελευθεροι ανθρωποι ανεξαρτητου ιδεολογίας ή ελλειψης αυτης.
και επειδη κανενας δεν σου εδωσε θεσφατα αληθειας ουτε τα εκφραζεις μην κρινεις στο που ανηκουν καποιοι και που οχι
Δεν ειπα που ανηκεις ειπα πως οσα λες τα λεει και ο πρετεντερης και η κατια μακρη. δεν ξερω που ανηκεις και δεν με νοιαζει. αυτο που ξερω είναι πως τα οσα ειπες ειναι συστημικα.
κοιτα που ανηκεις εσυ γιατι μπορει σημερα να εχουμε προβληματα αλλα με εθνικοσοσιαλισμο και κομμουνισμο ειχαμε πολυ χειροτερα
Αν καποτε θα επιβαλουμε τον εθνικοσοσιαλισμο και δεν σας αρεσει να τον πολεμησετε. τωρα ο εθνικοσοσιαλισμος ειναι κατι πολυ μακρυνο και δεν εχει να κανει με την τρεχουσα πραγματικοτητα. ακομα κι αν ειναι τοσο κακος οσο λες δεν αποτελει κινδυνο προς το παρον και στο εγγυες μέλλον.
παρ ολα αυτα το συστημα που εκφραζεται μεσα απο τις δηλωσεις πρετεντερη μανδραβελη σταη και λοιπων κοροσκυλων και που τις δηλωσεις αυτες αθελα τους ενστερνιζονται και καλοι ανθρωποι που δεν εχουν κανενα κοινο συμφερον με τον πρετεντερη, ειναι υπαρκτο και επικινδυνο.
Ειναι υπαρκτο εδω και τωρα
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 347 φορές
Έλαβε Likes: 452 φορές

Δημοσίευση από doctormarkon » Παρ 16 Αύγ 2013, 11:24

:clap: :clap: :clap:
Υπέροχο άρθρο.

Ναι είναι παιδί μας.

Καμία δικαιολογία δεν έχουν. Κανένα ελαφρυντικό.

Το γεγονός συμπίπτει με κάποιους ελέγχους που έκαναν οι ελεγκτές για τα ωράρια των υπαλλήλων.

Χαρακτήρισαν κάποιο υπάλληλο "αστέρι" ως κοπανατζή και πολύ φίλο μου.
Έκαναν σούμα λεπτά και δευτερόλεπτα από τις κάρτες των 3 τελευταίων χρόνων. Για να δουν τι υπολείπεται από το κανονικό ωράριο.

Οι μέρες που καθόταν ως τις 10 το βράδυ για επείγουσες δουλειές δεν πιάνονταν υπέρ του για να αντισταθμίσουν κάποια δεκάλεπτα ή τέταρτα που αργούσε το πρωί.

Τον τραβάνε για πειθαρχικό ίσως και για απόλυση επειδή στη σούμα των δευτερολέπτων και των λεπτών βρέθηκε με 20 ώρες μείον.

Ο άλλος ο ελεγκτής που σκότωσε άνθρωπο με τον τραμπουκισμό του δεν θα του κάνουν τίποτα.

Για το μόνο λόγο που θα δικαιολογούσα απόλυση είναι για αποδεδειγμένα απαράδεκτη συμπεριφορά προς τον πολίτη.

Αλλά τον πολίτη τον έχουν χεσμένο εννοείται.
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
Τάλως

Δημοσίευση από Τάλως » Παρ 16 Αύγ 2013, 11:38

Divine Sinner έγραψε: Δεν ειπα που ανηκεις ειπα πως οσα λες τα λεει και ο πρετεντερης και η κατια μακρη. δεν ξερω που ανηκεις και δεν με νοιαζει. αυτο που ξερω είναι πως τα οσα ειπες ειναι συστημικα.
Αρα αφου ειναι η χρυση αυγη οτι εχει σαν συμβολο της τον μαιανδρο θα το δεχτουμε οτι αυτο συμβολιζει .

ακουσε Φωτη
ο καθε δημοσιοκαφρος προκειμενου να κανει αυτο που του ειπαν τα αφεντικα του θα πει διαφορα πραγματα
αντικρουομενα πολλες φορες μεταξυ τους . καποια θα φαινοται οτι ειναι υπερ του συνταγματος αλλα υπερ καποιων κλεφτων
η των δανειστων η δεν ξερω και εγω τι - αναλογα με το τι θελουν να πετυχουν καθε φορα.

Αυτο που λεω εγω ειναι μια τελειως αλλη λογικη και δεν εχει καμια σχεση με αυτα ουτε με αυτα που λες εσυ .
το οτι μια φραση που ειπε ενας δημοσιοφραφος για να
εξυπηρετησει ενα συμφερον πανω κατω την ειπα και εγω δεν θα πει πως η ιδεολογια μας εχει ιδιο σκοπο
και αν την δεις σαν συνολο μαλλον αλλα συμπερασματα θα βγαλεις .

θα δεις απο αυστηρα καθεστωτα μεχρι δημοκρατικα και εμενα τον ιδιο να μιλανε για αυστηρο νομο .
τι θα πει αυτο ? οτι θελουμε το ιδιο πραγμα? αν αποστειρωσεις τη φραση ναι .
αν δεις το συνολο προφανως και οχι .
οποτε αν θελεις
κανε μου τη χαρη και μη με λασπολογεις
γιατι μου ειναι πανευκολο να πιανω μια μια τις φρασεις σου να τις κολαω μια φρασεις που εχουν πει φονιαδες της ιστοριας και να σου κανω κατι αναλογο .
δεν νομιζω οτι αυτο ειναι σωστο και σοφο .

Και συνοψιζω
το οτι σε κλεβουν και σε καταδυναστευουν δεν θα πει εσυ οτι πρεπει να πολεμας τα μεσα μαζικης μεταφορας
ουτε εργαζομενος ανθρωπους που αντι να λουφαρουν κανουν τη δουλεια τους .
με την λογικη σου σε λιγο καιρο δεν θα εχουμε ουτε μεσα μαζικης μεταφορας ουτε τιποτα .
γενικα θα εχουμε αναρχια και εκφυλισμο
οχι οτι μας εχει τρελανει η υπερβολικη δημοκρατια
αλλα αυτο δεν θα πει οτι εμεις πρεπει να φθασουμε στο αλλο ακρο

ειναι αλλο πραγμα πολεμαω ο συστημα και αλλο πολεμαω τον κοινωνικο ιστο .
γιατι τα αστικα και τα κτελ δεν ειναι το συστημα
αλλα οι 300 και η τροικα .

πληρωνε το ρημαδι το εισητηριο (αν εχεις) (για οσους δεν μπορουν συμφωνω στο δωρεαν εισητηριο )
και πολεμισε το συστημα εκει που ποναει
και το συστημα δεν το πολεμας παρα μονο αν κανεις ανατροπη
και με το να εισαι απλα αναρχος ανατροπη δεν κανεις
το να αναμασαμε αναρχομαλακιες δεν νομιζω οτι θα βοηθησει καπου .

θελεις να οργανωσουμε εγω εσυ ο γειτονας κινημα κρυφο ωστε να μπει στη βουλη? μαζι σου
θελεις να οργανωθει λαικη εξεγερση ? μαζι σου

αλλα να γινω θιασωτης του οτι αμα δεν πληρωσεις ενα εισητηριο κανεις καποιου ειδους αγωνα λυπαμαι δεν το κανω

Εγω δρω με βαση την παιδεια και την ιδεολογια μου
και εχει βαση την Ελληνικη σκεψη και τροπο ζωης οσο μπορω .
και αυτο θα πει αυστηρος νομος σε ολους .
για αυτο θελω οι πολιτες να ειναι συνεπεις και να μπουν και στη βουλη να διωξουν τους 300 παρανομους .

αν αυτο με κανει Πρετεντερη οκ ρε Φωτη οτι νομιζεις :lol: :lol: :lol:

Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 16 Αύγ 2013, 11:39

Kαζάκης έγραψε:Είναι το παιδί σου, ηλίθιε!
Ένα δεκαεννιάχρονο παιδί σκοτώθηκε πηδώντας από ένα τρόλεϊ για να αποφύγει τον εξευτελισμό της κράτησης και την επιβολή προστίμου διότι δεν είχε εισιτήριο. Ο υπουργός μίλησε για «τζαμπατζήδες» που πρέπει να παταχθούν, ξεχνώντας το πάθημά του πριν τρία χρόνια και πόσο εύκολα θα μπορούσε να επαναληφθεί. Το ίδιο και μια από το γνωστό σινάφι που ενώ ξέρει πολύ καλά να εκδίδεται κατ’ επάγγελμα με αντάλλαγμα ακαδημαϊκούς τίτλους, οφίτσια και «όνομα», κανείς δεν τολμά να την αποκαλέσει πόρνη. Ίσως και να έχουν δίκιο, γιατί δεν την οδηγεί η χειρότερη από όλες τις ανάγκες, η ανάγκη της επιβίωσης, όπως συμβαίνει με τις κοινές πόρνες, αλλά λειτουργεί εκ φύσεως, λες και είναι στα γονίδιά της.

Πώς λοιπόν να μην ειρωνευτεί ένα φυσιολογικό παιδί, έναν κανονικό νέο, που δεν ήθελε να υποστεί τον εξευτελισμό και έτσι έχασε τη ζωή του. Πότε ήταν που τελευταία φορά αισθάνθηκε ντροπή, πότε κατάλαβε στη ζωή της την έννοια της αξιοπρέπειας και του φιλότιμου για να αντιληφθεί την ενέργεια του νέου; Ίσως λίγο πριν προδώσει την αθωότητα της εφηβείας της, αλλά από τότε έχει κυλίσει πολύ νερό στο αυλάκι και η ηθική πώρωση την έχει παραμορφώσει χειρότερα απ’ ότι θα μπορούσε να το κάνει η χειρότερη μορφή οστεοπόρωσης, από την οποία σίγουρα πάσχει.

Το ξέρω ότι αισθάνεσαι λύπη. Είμαι σίγουρος ότι νιώθεις οργή. Όμως αυτό που ίσως να μην κατάλαβες είναι ότι το παιδί αυτό δεν είναι κάποιου άλλου, δεν είναι του γείτονα, είναι το δικό σου. Κοίτα καλά την φωτογραφία του. Κοίτα το ματωμένο πρόσωπο. Αν κοιτάξεις προσεκτικά είμαι σίγουρος ότι θα δεις το δικό σου παιδί. Θα ξαφνιαστείς με το πόσο μοιάζει με το δικό σου παιδί, με το δικό σου αγόρι, με το δικό σου κορίτσι. Έτσι το ένιωσα κι εγώ. Έτσι το ανακάλυψα κι εγώ. Είναι το δικό μου παιδί, που κάλλιστα θα μπορούσε να βρεθεί σε ανάλογη θέση.

Είναι τζαμπαζήδες τα παιδιά μας; Το δικό σου και το δικό μου; Εσύ δεν το ανάθρεψες για να μην δέχεται δημόσιες προσβολές; Εσύ δεν του έμαθες να μην ανέχεται να του συμπεριφέρονται σαν σκουπίδι; Πόσο δύσκολο είναι λοιπόν να βρεθεί σε ανάλογη θέση και να αντιδράσει με ανάλογο τρόπο; Το παιδί λοιπόν που σκοτώθηκε δεν ανήκει αποκλειστικά στην χαροκαμένη του οικογένεια, αλλά σε όλους μας, είναι το δικό μας παιδί.

Μα θα μου πεις, για ένα εισιτήριο; Έτσι νομίζεις; Ότι χάθηκε μια νέα ζωή για ένα εισιτήριο; Όχι φίλε μου. Έχουμε δώσει με τη στάση μας δικαίωμα ζωής και θανάτου πάνω στους εαυτούς μας, στα παιδιά μας, στους αγαπημένους μας. Για σκέψου το λίγο. Αν ήθελαν απλά να ελέγξουν την λαθρεπιβίβαση, αρκούσε να δώσουν εντολή στους ελεγκτές να κατεβάζουν στην επόμενη στάση τους παραβάτες. Ούτε πρόστιμα, ούτε διαπληκτισμοί, ούτε κρατήσεις, ούτε τίποτα. Όμως ο στόχος είναι άλλος. Η άσκηση εξουσίας σε βάρος του άτυχου που βρέθηκε χωρίς εισιτήριο. Ειδικά στις μέρες μας που ακόμη και το αντίτιμο ενός απλού εισιτηρίου αποτελεί δυσβάσταχτο βάρος για πολλούς από εμάς. Και πρωτίστως για τα παιδιά μας.

Γιατί νομίζεις οι αστυνομικοί δεν συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω τον ελεγκτή και τον οδηγό ως συνεργό σε ανθρωποκτονία, όπως όφειλαν; Για σκέψου το λίγο. Οι αστυνομικοί παραλαμβάνουν το πτώμα του νέου και μαθαίνουν για την συμπλοκή που προηγήθηκε με τον ελεγκτή και τον οδηγό. Κι αντί να κάνουν το αυτονόητο, δηλαδή να συλλάβουν τους δράστες και να τους οδηγήσουν στον εισαγγελέα με την διαδικασία του αυτόφωρου, τι κάνουν; Απολύτως τίποτε. Συλλέγουν απλά τη σωρό του παιδιού και αφήνουν τους δράστες ελεύθερους αναγνωρίζοντας τους το δικαίωμα να δράσουν όπως έδρασαν. Έστω κι αν κόστισε μια ανθρώπινη ζωή.

Φαντάσου το συμβάν κάπως διαφορετικά. Φαντάσου το νέο να είχε σπρώξει με δύναμη τον ελεγκτή με αποτέλεσμα ο δεύτερος να βρει τραγική κατάληξη. Τι θα συνέβαινε τότε; Υπήρχε περίπτωση να γλυτώσει την αυτόφωρη διαδικασία ο νέος; Ούτε κατά διάνοια. Άσε που μέσα στο κρατητήριο σίγουρα θα βρίσκονταν τα γνωστά θρασύδειλα αποβράσματα που κάτω από την αστυνομική στολή φορούν τα εμβλήματα της συμμορίας του υποκόσμου με τον παραφύση μαίανδρο, ο οποίος παραπέμπει στη ναζιστική σβάστικα και θα το είχαν μαυρίσει στο ξύλο για παραδειγματισμό.

Και η δικαιοσύνη; Ποια δικαιοσύνη; Μέσα σ’ ένα τέτοιο καθεστώς όπου η έννοια του δικαίου έχει ταυτιστεί απόλυτα με το συμφέρον του ισχυρού και της εξουσίας η τέχνη κάθε δικαστή και εισαγγελέα συνίσταται – στην καλύτερη περίπτωση – «εις το να πλατύνη τα πράγματα και τα μυίας να μεταποιεί εις ελέφαντας,» όπως έγραφε ο Παύλος Καλιγάς στον Θάνο Βλέκα ήδη από το 1850. Αν και στις περισσότερες περιπτώσεις ισχύει το χειρότερο, δεν είναι παρά τα εκτελεστικά όργανα της εξουσίας κι αυτών που κρύβονται πίσω της. Να γιατί οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν ο ελεγκτής κι ο συνεργός του είναι «ανθρωποκτονία εξ αμελείας». Έστω κι αν από τη στιγμή που ασκήθηκε φυσική βία εναντίον του νέου προκειμένου να κρατηθεί παρά τη θέλησή του, το «εξ αμελείας» είναι πρόκληση που προσβάλλει κάθε έννοια δικαίου.

Όμως, εδώ ακριβώς βρίσκεται το κουμπί. Το εντεταλμένο όργανο της εξουσίας, είτε πρόκειται για ελεγκτή, είτε για οποιονδήποτε άλλο, έχει δικαίωμα να ασκήσει φυσική βία, να ποδοπατήσει με τον πιο προκλητικό τρόπο την αξιοπρέπεια οποιουδήποτε πολίτη, ακόμη και για ένα αντίτιμο εισιτηρίου. Πρέπει ο ραγιάς να αισθάνεται ραγιάς σε κάθε φάση της καθημερινής ζωής του. Και πότε ο ραγιάς έχει πεισθεί ότι δεν μπορεί να είναι τίποτε άλλο εκτός από ραγιάς; Όταν πληρώνει αδιαμαρτύρητα και από φόβο ότι του απαιτεί η εξουσία, όσο παράλογο κι αν είναι, όσο κι αν θέτει την ίδια την επιβίωσή του σε κίνδυνο. Τα χαράτσια και ο αγάς που τα εισπράττει κάνουν τον ραγιά φιλήσυχο, έλεγε παλιά το δοβλέτι.

Κι αν χαθεί μια ζωή; Κι αν χαθεί η ζωή του παιδιού σου; Τι πειράζει; Το εντεταλμένο όργανο της εξουσίας το πολύ-πολύ να αντιμετωπίσει καμιά κατηγορία «εξ αμελείας» με όλους τους υπουργούς, τους αστυνόμους, τους εισαγγελείς, τους δικαστές, τους επιθεωρητές και τα υπόλοιπα θηρία της εξουσίας σε παρέλαση να εφαρμόζουν το νόμο, το δικό τους νόμο. Κι ο ραγιάς, ραγιάς.

Γιατί εκπλήσσεσαι; Γιατί κάνεις πώς δεν καταλαβαίνεις; Εμείς δεν τους έχουμε επιτρέψει να έχουν δικαίωμα ζωής ή θανάτου στα παιδιά μας; Χρειάζεται να πηδήξει και να σκοτωθεί ένα νέο παιδί ώστε να γλυτώσει τον εξευτελισμό για να αντιληφθούμε πόσο μηδαμινή αξία έχει μια ανθρώπινη ζωή σήμερα μέσα στο καθεστώς που ζούμε; Ειδικά όταν πρόκειται για τη ζωή ενός νέου. Θάνατος δεν είναι για τα παιδιά μας η ανεργία που με δόλιο τρόπο τα έχουν καταδικάσει; Θάνατος δεν είναι για τους νέους το αδιέξοδο μιας δουλειάς χωρίς μέλλον για ένα ξεροκόμματο, ή ενός μέλλοντος χωρίς δουλειά; Τι σε εκπλήσσει λοιπόν;

Γιατί σοκάρεσαι με τον ακαριαίο θάνατο ενός νέου και δεν εξεγείρεσαι με τον αργόσυρτο θάνατο μιας ολόκληρης νεολαίας, μιας ολόκληρης κοινωνίας κάτω από ένα καθεστώς που σε κάθε πτυχή του θέλει να εθιστούμε στο παλιό δόγμα του φασισμού, ότι μόνο η εξουσία έχει το μονοπώλιο της βίας. Τι κι αν πεθάνουν χιλιάδες σαν τον νέο που σκοτώθηκε για να γλυτώσει τον εξευτελισμό. Τι κι αν είναι το δικό σου παιδί. Τι σε νοιάζει; Εσύ θα βρεις χιλιάδες δικαιολογίες για να μην επαναστατήσει το είναι σου. Για να μην κάνεις κάτι. Για να μην κάνεις ότι περνά από το χέρι σου προκειμένου να βουλιάξει αυτό το καθεστώς και οι συνεργοί του, να αποτεφρωθεί από τις φλόγες της οργής ενός λαού που τον θανατώνουν εξεπιτούτου, με πρώτα τα παιδιά του, για να του αρπάξουν την πατρίδα, το βιός και το μέλλον του.

Αισθάνομαι να ξεχειλίζω. Όχι από οργή. Η οργή έχει εξαντληθεί προ πολλού. Ξεχειλίζω από μίσος για όλους αυτούς που μας έχουν φέρει σ’ αυτήν την κατάσταση να βλέπουμε τα παιδιά μας να τους στερούν το παρόν και το μέλλον, να αργοπεθαίνουν καθημερινά μπροστά στα μάτια μας. Και την ημέρα της κηδείας αυτού του νέου, του δικού μας παιδιού, που δολοφονήθηκε από ένα ολόκληρο καθεστώς δεν έχω παρά να διαβεβαιώσω με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο όλους τους κυρίους και τις κυρίες αυτού του καθεστώτος: Δείτε με τι ταχύτητα η άμμος χάνεται από την κλεψύδρα της ζωής σας. Πολύ σύντομα οι ανοιχτοί λογαριασμοί μαζί σας θα κλείσουν μια και καλή. Ο νόμος της ιστορικής ανταπόδοσης θα λειτουργήσει και πάλι για να αποκαταστήσει τη διαταραγμένη κοινωνική ισορροπία και την ανύπαρκτη δικαιοσύνη. Κι ως τότε στο μόνο που έχετε να ελπίζετε είναι στον οίκτο των θυμάτων σας, του απλού κόσμου, του κόσμου του μεροκάματου, που μέρα με τη μέρα λιγοστεύει επικίνδυνα για εσάς.

Κι όταν θα έρθει εκείνη η ευλογημένη ώρα όπου οι νεκροί και οι αδικημένοι θα βρουν τη δικαίωσή τους, ο αδικοχαμένος νέος, το δικό μας παιδί, θα βρίσκεται εκεί ολοζώντανο να σέρνει τον χορό της νίκης, σαν έναν λεβέντικο τσάμικο, ή ποντιακό πυρρίχιο, με τρόπο που μόνο τα καλύτερα παλικάρια της πατρίδας μας με αλύγιστη ψυχή και ακόρεστη δίψα για την ζωή ξέρουν. Κι εμείς, οι γονείς του, θα είμαστε εκεί να τον χαρούμε στην αυγή μιας νέας Ελλάδας.

Σχόλιο της Ημέρας, 16/8/2013, dimitriskazakis.blogspot.com

Ξεκίνησα να το διαβάζω... Στην αρχή, είδα το "ηλίθιε"... ωχ σκέφτηκα, πρέπει να λογοκρίνω τώρα τον Κωστάκη; Προχώρησα... τα γράμματα, οι λέξεις, η αντήχησή τους, με βάραγαν κατ'ευθείαν στο μεδούλι...μετά τα αγγίγματα αυτά, απλώθηκαν στην καρδιά... σκέφτηκα... τι λες ρε ηλίθια που θα λογοκρίνεις; θα το βάλεις στα προτεινόμενα και εκτάκτως θα το ανεβάσεις τώρα! Προχωρώντας, ανάβλυσαν τα δάκρυα στα μάτια μου, γιατί η καρδιά δεν βαστούσε το συγκλονισμό της άλλο εκεί στο χώρο της, τον έστειλε σ'όλο το σώμα...

φτάνοντας στο τέλος, συνειδητοποιώ ότι δεν είναι του Κωστάκη αυτό το άρθρο, αλλά του καζάκη... φυσικά δεν μπορώ να το ανεβάσω στα προεξέχοντα, γιατί δεν ανήκει σε ιδεογραφίτη αυτό το άρθρο... αλλά το αν θα ανέβει εκεί ή όχι, λίγη σημασία έχει. Ανέβηκε ως προεξέχον μέσα μου, γιατί μου ανήκει έτσι κι αλλιώς... Σε όλους μας ανήκει... σε όλους όσους έχουμε κομμάτια στην καρδιά μας που μπορούν να βγάλουν τον αντίλαλό του...

Είπες ΙΟΝίτσα "δεν τον πάω"...
και σου απάντησα με ένα ψιλοκατεβατό που στο "εν κατακλείδι" του έλεγε πως εκτιμώ την εντιμότητά του, την προσήλωση και την πίστη του στο λαό= σ'εμάς= για τον οποίο και αγωνίζεται, καθώς και τη γνώση και την εύστοχη αναλυτική που κάνει ακούραστα ανά την επικράτεια...

Εξυπακούεται ότι μ'αυτά που έγραψα εκεί, εννοούσα πως εγώ "τον πάω".

Σήμερα που έβγαλε ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ φωνή μέσα από τη δική μου την καρδιά,
δεν θα διστάσω να το πω. Όχι απλά "τον πάω", αλλά τον αγαπάω.

:worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Παρ 16 Αύγ 2013, 11:52

θα σε λασπολογουσα αν σε ελεγα εσενα καθεστωτικο. Ειπα πως τα οσα λες ειναι καθεστωτικα.
Το ιδιο ειχε κανει και η Αρελα για μενα οταν υποστηριξα την ευγονικη. και λοιπον;
δεν με λασπολογησε. ειπε πως τα οσα ειπα ηταν νεοταξικα οχι οτι ειμαι νεοταξιτης. υπαρχει διαφορα.
Και συνοψιζω
το οτι σε κλεβουν και σε καταδυναστευουν δεν θα πει εσυ οτι πρεπει να πολεμας τα μεσα μαζικης μεταφορας
ουτε εργαζομενος ανθρωπους που αντι να λουφαρουν κανουν τη δουλεια τους .
με την λογικη σου σε λιγο καιρο δεν θα εχουμε ουτε μεσα μαζικης μεταφορας ουτε τιποτα .
γενικα θα εχουμε αναρχια και εκφυλισμο
οχι οτι μας εχει τρελανει η πολυ δημοκρατια
αλλα αυτο δεν θα πει οτι εμεις πρεπει να φθασουμε στο αλλο ακρο
Δουλεια τους ειναι να βεβαιωνουν τα προστιμα και να ζητουν απο τους λαθρεπιβατες να κατεβουν, δεν ειναι εκει για να δερνουν, να απαγάγουν, να ανακρινουν.

ειναι αλλο πραγμα πολεμαω ο συστημα και αλλο πολεμαω τον κοινωνικο ιστο .
γιατι τα αστικα και τα κτελ δεν ειναι το συστημα
αλλα οι 300 και η τροικα .

πληρωνε το ριμαδι το εισητηριο
και πολεμισε το συστημα εκει που ποναει
και το συστημα δεν το πολεμας παρα μονο αν κανεις ανατροπη
και με το να εισαι απλα αναρχος ανατροπη δεν κανεις
το να αναμασαμε αναρχομαλακιες δεν νομιζω οτι θα βοηθησει καπου .
Κανεις λάθος. το συστημα ειναι ενας περιπλοκος μηχανισμος που περιλαμβανει τους 300ους τους 500ους, τους παρατρεχαμενους τους, τους δορυφόρους τους, την συγκοινωνια τα κτελ ακομα και την αρχιτεκτονικη των κτιριων (ρωτα την δοκτορεσα για το πανοπτικον πανω σε αυτο).
Και επειδη εγω δεν εχω καμια ευκαιρια να συζητησω με τους 300 ους θα το πολεμησω οσο το φτανω. και φτανω μεχρι την συγκοινωνια. οποτε ναι θα δωσω το εισιτηριο στον συνανθρωπο μου.
ΔΕΝ μπορει ρε μεγαλε πριν την κριση το εισιτηριο να ηταν 50 λεπτα και μεσα στην κριση να ειναι 1,40. αν το κρατος δεν εχει κοινωνικη ευαισθησια μια φορα εγω δεν εχω κρατικη συνειδηση 100.
Δεν το βλεπεις οτι ολα σχεδιαζονται για να μας γονατισουν;; Πως κατι που ενω θα ηταν λογικο να πεφτει η τιμη του, ανεβαινει;;
Με την λογικη του κρατους εχθρου του πολιτη.
και τι κανουμε εμεις;; λεμε ακομα για πληρωμη φορων για εισιτηρια κλπ. λες και ειμαστε στην φυλακη και συναγωνιζομαστε για το ποιος θα γινει πιο αρεστος στον δεσμοφυλακα.
αυτο ειναι το 20% αυτης της κοινωνιας. οι ρουφιανοι της φυλακης.

θελεις να οργανωσουμε εγω εσυ ο γειτονας κινημα κρυφο ωστε να μπει στη βουλη? μαζι σου
θελεις να οργανωθει λαικη εξεγερση ? μαζι σου

αλλα να γινω θιασωτης του οτι αμα δεν πληρωσεις ενα εισητηριο κανεις καποιου ειδους αγωνα λυπαμαι δεν το κανω

Εγω δρω με βαση την παιδεια και την ιδεολογια μου
και εχει βαση την Ελληνικη σκεψη και τροπο ζωης οσο μπορω .
και αυτο θα πει αυστηρος νομος σε ολους .
για αυτο θελω οι πολιτες να ειναι συνεπεις και να μπουν και στη βουλη να διωξουν τους 300 παρανομους .

αν αυτο με κανει Πρετεντερη οκ ρε Φωτη οτι νομιζεις
Ο Αμερικανός συγγραφέας Χένρι Ντέιβιντ Θορό (Henry David Thoreau) πρωτοστάτησε στη σύγχρονη θεωρία πίσω από αυτή την πρακτική με το δοκίμιο του 1849 «Περί Πολιτικής Ανυπακοής», που αρχικά είχε τον τίτλο «Αντίσταση στην Αστική Κυβέρνηση». Η ιδέα πίσω από το δοκίμιο ήταν αυτή της αυτονομίας, και το πώς αυτή είναι η ηθικότερη επιλογή, γιατί κανείς πρέπει να αποφύγει να πολεμήσει εναντίον της κυβέρνησης, αλλά δεν θα πρέπει να την υποστηρίξει αν δεν συμφωνεί με αυτή. Αυτή η έκθεση είχε αργότερα μεγάλη επίδραση σε πολλούς από αυτούς που εφάρμοσαν την πολιτική ανυπακοή. Στο δοκίμιο αυτό, ο Θορό επίσης εξηγεί τους λόγους που αρνήθηκε να πληρώσει φόρους ως πράξη διαμαρτυρίας κατά της δουλείας και κατά του Μεξικανο-Αμερικανικού Πολέμου.

Προφανως η δικη μου μεθοδος ειναι δοκιμασμενη και αποτελεσματικη.
Άβαταρ μέλους
Τάλως

Δημοσίευση από Τάλως » Παρ 16 Αύγ 2013, 11:58

Divine Sinner έγραψε:θα σε λασπολογουσα αν σε ελεγα εσενα καθεστωτικο. Ειπα πως τα οσα λες ειναι καθεστωτικα.
Το ιδιο ειχε κανει και η Αρελα για μενα οταν υποστηριξα την ευγονικη. και λοιπον;
δεν με λασπολογησε. ειπε πως τα οσα ειπα ηταν νεοταξικα οχι οτι ειμαι νεοταξιτης. υπαρχει διαφορα.
Δηλαδη οποιος στηριζει τον Σταλιν δεν ειναι σταλινικος? οκ
Δουλεια τους ειναι να βεβαιωνουν τα προστιμα και να ζητουν απο τους λαθρεπιβατες να κατεβουν, δεν ειναι εκει για να δερνουν, να απαγάγουν, να ανακρινουν.
κανεις δεν διαφωνει σε αυτο που λες

Αλλα στο συγκεκριμενο θεμα μεχρι να γινει δικη μην πενρας εναν εργαζομενο απο λαικα δικαστηρια

το εχω παθει και δεν ειναι ωραιο να σε δειχνουν ενω εισαι αθωος
Κανεις λάθος. το συστημα ειναι ενας περιπλοκος μηχανισμος που περιλαμβανει τους 300ους τους 500ους, τους παρατρεχαμενους τους, τους δορυφόρους τους, την συγκοινωνια τα κτελ ακομα και την αρχιτεκτονικη των κτιριων (ρωτα την δοκτορεσα για το πανοπτικον πανω σε αυτο).
εχει καλως . εγω ειμαι της γνωμης οτι στο φιδι πατας το κεφαλι δεν κοβεις την ουρα
αυτη ειναι η διαφωνια μας

Ο Αμερικανός συγγραφέας Χένρι Ντέιβιντ Θορό (Henry David Thoreau) πρωτοστάτησε στη σύγχρονη θεωρία πίσω από αυτή την πρακτική με το δοκίμιο του 1849 «Περί Πολιτικής Ανυπακοής», που αρχικά είχε τον τίτλο «Αντίσταση στην Αστική Κυβέρνηση». Η ιδέα πίσω από το δοκίμιο ήταν αυτή της αυτονομίας, και το πώς αυτή είναι η ηθικότερη επιλογή, γιατί κανείς πρέπει να αποφύγει να πολεμήσει εναντίον της κυβέρνησης, αλλά δεν θα πρέπει να την υποστηρίξει αν δεν συμφωνεί με αυτή. Αυτή η έκθεση είχε αργότερα μεγάλη επίδραση σε πολλούς από αυτούς που εφάρμοσαν την πολιτική ανυπακοή. Στο δοκίμιο αυτό, ο Θορό επίσης εξηγεί τους λόγους που αρνήθηκε να πληρώσει φόρους ως πράξη διαμαρτυρίας κατά της δουλείας και κατά του Μεξικανο-Αμερικανικού Πολέμου.
ε και? αυτο θα πει πως ειναι σωστο να γινεται ?
εγω δεν συμφωνω
Προφανως η δικη μου μεθοδος ειναι δοκιμασμενη και αποτελεσματικη.
και η δικη μου μαλλον αποτελεσματικοτερη :lol:
και μαλιστα την εχει εκθειασει η πλειονοτητα των σοφων/διανοουμενων/επιστημονων ανα τους αιωνες

Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Παρ 16 Αύγ 2013, 12:07

και να στο θεσω αλλιως για να δεις την μεγαλυτερη εικονα.
παιρνουν το σπιτι μιας οικογενιας που χρωσταει στην τραπεζα στο δανειο στο χαρατσι, αδιαφορο που.
Ερχεσαι εσυ ο πατριωτης και λες:
Ε ας προσεχαν χρωστουσαν, να πληρωναν να μην παιρναν δανειο κλπ.
Με αυτον τον τροπο αντιμετωπιζεις την περιουσια του καθενως με τρόπο ιδιωτικο.
η ατομικη περιουσια ομως εχει διττη εννοια. μπορει ναι μεν να ανηκει στον ιδιωτη αλλα οταν συσωρευτει σε λιγα χερια, και μαλιστα πολυεθνικων ή και τουρκων ακομα γινεται θεμα εθνικο.
Οταν λοιπον εσυ υποστηριζεις αυτην την θεση ενω γνωριζεις πως υπαρχει σχεδιο που περιλαμβανει.
Τα χωραφια, τα σπιτια τα οικοπεδα το υπεδαφος, τον υδροφορο οριζοντα, τα πηγαδια κλπ, να περιελθουν ολα στα χερια ορισμενων πολυεθνικων. οταν ξερεις πως καθε τι που θα κατασχεσει μια τραπεζα θα περιελθει σε χερια ανθρωπων που απεργαζονται την αποδομηση τους εθνους, οταν ξερεις πως οτι κατασχει το κράτος, μεσω του ταμειου αποκρατικοποιησεων θα ερθει στα χερια των ιδιων ιδιωτων. τοτε υποστηριζεις μια ανθελληνικη θεση.
Ελλαδα δεν ειναι μονο τα συνορα της αλλα και το οτι υπαρχει μεσα σε αυτο.
Εσυ μπορει να θες την Ελλαδα με συνορα και σημαιες και να μην εχει σημασια αν μεσα σε αυτην οι Ελληνες θα ειναι δουλοι της καθε μονσαντο, αν θα βλεπεις σε Ελληνικο εδαφος περιοχες με σημα μια νεκροκεφαλη, που θα λεει μην εισερχεστε γιατι ψεκαζουμε τα γενετικα τροποποιημενα σπαρτα με χημικα, να μην σε νοιαζει οτι θα υπαρχουν δυο ταξεις, οι πολυ πλουσιοι και οι δουλοι.
Αλλα σορυ εγω δεν ονειρευτηκα εναν τετοιο Ελληνισμο. Εγω ονειρευτηκα των Ελληνισμο των εμπορων των ναυτικων των πολεμιστων του τουρισμου, ολων αυτων που αποτελουν το ιδιον του Ελληνα και προσπαθουν να τα καταστρεψουν.
Άβαταρ μέλους
Τάλως

Δημοσίευση από Τάλως » Παρ 16 Αύγ 2013, 12:15

Divine Sinner έγραψε:και να στο θεσω αλλιως για να δεις την μεγαλυτερη εικονα.
παιρνουν το σπιτι μιας οικογενιας που χρωσταει στην τραπεζα στο δανειο στο χαρατσι, αδιαφορο που.
Ερχεσαι εσυ ο πατριωτης και λες:
Ε ας προσεχαν χρωστουσαν, να πληρωναν να μην παιρναν δανειο κλπ.
Με αυτον τον τροπο αντιμετωπιζεις την περιουσια του καθενως με τρόπο ιδιωτικο.
ποτε δεν ειπα το παραπανω που λες οπως το εθεσες και ποτε δεν μιλαω γενικα τσουβαλιαζοντας τα παντα οπως εκανες
προσαπτοντας μου δηλωση που δεν εκανα .
αλλα εχω πει και μαλιστα σημερα το πρωι
Τάλως έγραψε:ναι αλλα δεν ειναι το ιδιο .

αλλο το να εχεις κανει μια ορθη και μελετημενη επιλογη για εσενα και την οικογενεια σου
και το χαλι της χωρας να σε αφηνει χωρις δουλεια και να πεινας

και αλλο το να παιρνεις δανεια ασυδοτα και μετα να μην μπορεις να ξεπληρωσεις ειτε εχεις δουλεια ειτε οχι

δεν ειναι το ιδιο
Οταν λοιπον εσυ υποστηριζεις αυτην την θεση ενω γνωριζεις πως υπαρχει σχεδιο που περιλαμβανει.
Τα χωραφια, τα σπιτια τα οικοπεδα το υπεδαφος, τον υδροφορο οριζοντα, τα πηγαδια κλπ, να περιελθουν ολα στα χερια ορισμενων πολυεθνικων. οταν ξερεις πως καθε τι που θα κατασχεσει μια τραπεζα θα περιελθει σε χερια ανθρωπων που απεργαζονται την αποδομηση τους εθνους, οταν ξερεις πως οτι κατασχει το κράτος, μεσω του ταμειου αποκρατικοποιησεων θα ερθει στα χερια των ιδιων ιδιωτων. τοτε υποστηριζεις μια ανθελληνικη θεση.
Ελλαδα δεν ειναι μονο τα συνορα της αλλα και το οτι υπαρχει μεσα σε αυτο.
αυτο εννοω οτι τα τσουβαλιαζεις . το οτι καποιος σε εχει βαλει στο ματι δεν θα πει πως πρεπει να διαλυσεις καθε κοινωνικο ιστο
και εσυ . φτανει οσο το κανουν αυτοι
και κανουν τη ζωη μας ποιο δυσκολη . με την λογικη σου θα την κανεις δυσκολοτερη

ριζικη αλλαγη θελουμε

Άβαταρ μέλους
Τάλως

Δημοσίευση από Τάλως » Παρ 16 Αύγ 2013, 12:23

και η αποδειξη ?
2 μερες τωρα καθομαστε και περναμε απο λαικα δικαστηρια εναν εργαζομενο που
θα περασει απο δικη και το συστημα τον εχει στην ιδια μοιρα με εμας .
και που και ο ελεγκτης και ο οδηγος θα δικαστουν ουτως η αλλως αυτο δεν το γλυτωνουν .

λες και θα αλλαξει το γεγονος οτι χαθηκε το παιδι .

αντι να καθομαστε να δουμε πως θα λυσουμε τα εθνικα/κοινωνικα μας προβληματα .
και θα μου πεις οτι ασχολουμαστε για να μην ξανα συμβει αυτο .
θα συμβει αλλου φωτη
γιατι κοιταμε την ουρα του φιδιου οπως σου ειπα και οχι το κεφαλι

κοιτα εσυ την ουρα του φιδιου εκει και μεθαυριο θα σου ερθει αλλο χτυπημα απο το μετρο απο τα καραβια
δεν το γλυτωνεις . αν δεν βγαλεις και διορθωσεις την ΡΙΖΑ του προβληματος

Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 16 Αύγ 2013, 12:27

Divine Sinner έγραψε:θα σε λασπολογουσα αν σε ελεγα εσενα καθεστωτικο. Ειπα πως τα οσα λες ειναι καθεστωτικα.
ΑΚΡΙΒΩΣ! Χαίρομαι που τουλάχιστον ένας εδώ μέσα το αντιλαμβάνεται αυτό.
Δεν ξέρω γιατί είναι δύσκολο να γίνει κατανοητό κάτι τέτοιο. Πάντως, ΕΠΕΙΔΗ είναι δύσκολο να γίνει κατανοητό, πολλοί θιγόμαστε και παρεξηγιόμαστε ακριβώς γι'αυτό...

Το να σχολιάσει κάποιος (ή και να επικρίνει αν θες) ΜΙΑ άποψη που έχει ένας άνθρωπος, δε σημαίνει ότι χαρακτηρίζεται /απορρίπτεται/απαξιώνεται ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ αυτός ο άνθρωπος. Αν το εκλαμβάνει έτσι, σημαίνει ότι έχει ταυτιστεί τόσο με μια συγκεκριμένη άποψη, που θεωρεί πως είναι ΟΛΟΣ αυτή η άποψη... Αυτό όμως, είναι λάθος. Είμαστε σύνθεση μυριάδων πραγμάτων, όχι μίας μόνο οπτικής ή μίας μόνο άποψης... το να απορρίψει/ή απλά να διαφωνήσει κάποιος ένα μικρό κομμάτι μας (δηλαδή μια άποψή μας για ένα συγκεκριμένο ζήτημα) δε σημαίνει ότι απορρίπτει ή εναντιώνεται στο σύνολο της περσόνας μας.

Από την άλλη, μια γενικολογία, μπορεί να χαρακτηρίσει συνολικά την προσωπικότητα ενός ή πολλών ανθρώπων...
Όπως έκανες Γιώργο εδώ...
Τάλως έγραψε:και ποτε δεν μιλαω γενικα τσουβαλιαζοντας τα παντα οπως κανετε συνηθως .
και επειδή αυτή η ίδια η φράση σου είναι ένα ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΣΜΑ- πράγμα το οποίο καταλογίζεις σε άλλους, και άρα είναι κάτι που δεν είναι έντιμο (όπως συχνά λες εσύ) και δε σου πρέπει (όπως λέω εγώ), καλό θα είναι: ή να αναφέρεσαι ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ στο ΠΟΙΟΣ τσουβαλιάζει και ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ/ΘΕΜΑ είδες τσουβάλιασμα, ή να μην το λες καθόλου αυτό το πράγμα, γιατί προσβάλλει μια ολόκληρη κοινότητα συλλήβδην.

Ευχαριστώ
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Τάλως

Δημοσίευση από Τάλως » Παρ 16 Αύγ 2013, 12:29

ArELa έγραψε:
Τάλως έγραψε:και ποτε δεν μιλαω γενικα τσουβαλιαζοντας τα παντα οπως κανετε συνηθως .
και επειδή αυτή η ίδια η φράση σου είναι ένα ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΣΜΑ- πράγμα το οποίο καταλογίζεις σε άλλους, και άρα είναι κάτι που δεν είναι έντιμο (όπως συχνά λες εσύ) και δε σου πρέπει (όπως λέω εγώ), καλό θα είναι: ή να αναφέρεσαι ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ στο ΠΟΙΟΣ τσουβαλιάζει και ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ/ΘΕΜΑ είδες τσουβάλιασμα, ή να μην το λες καθόλου αυτό το πράγμα, γιατί προσβάλλει μια ολόκληρη κοινότητα συλλήβδην.

Ευχαριστώ
ναι ετσι ειναι . το ειχα γραψει απο κεκτημενη ταχυτητα
και εκανα edit μαλλον την ωρα που εγραφες ! και εδινες την απαντηση

ενω μιλουσα στον Φωτη γενικευσα και το διορθωσα αμεσως οταν το ελεγξα ξανα το κειμενο

αν δεις αποκατω ανεφερω αυτο
προσαπτοντας μου δηλωση που δεν εκανα .
που ειναι φανερο οτι μιλαω στον Φωτη και μονο .

Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικα-Ελεύθερο βήμα”