Παίζει η ομάδα του Ελλαδικού προτεκτοράτου.
- Irene3006
- Επίτιμος

- Irc ψευδώνυμο: Irene3006
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 4 φορές
- Έλαβε Likes: 16 φορές
Re: Παίζει η ομάδα του Ελλαδικού προτεκτοράτου.
Αλλά κάτεχε ότι μονάχα κείνος που παλεύει μέσα του θά 'χει μεθαύριο μερτικό δικό του στον ήλιο.
Αυτός ο κόσμος ο μικρός, ο μέγας!
Οδυσσέας Ελύτης
Αυτός ο κόσμος ο μικρός, ο μέγας!
Οδυσσέας Ελύτης
- ION 4ever
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης

- Έλαβε Likes: 1 φορά
Υποψιάζομαι για ποιόν κτυπά η καμπάνα
αλλά πάρε μια αγκαλιά από μένα προς το παρόν.

αλλά πάρε μια αγκαλιά από μένα προς το παρόν.
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
That's how the light gets in.
-
Divine Sinner
Οκ, ας ψοφήσει και η κατσίκα του γείτονα, να καεί και το αμπέλι του. Α! και τύφο να πάθει.aftokaitoallo έγραψε:[πάμε στο τελευταίο που είναι όλα τα λεφτά, ναι τα καημένα έχουν βγάλει λίγα ήδη ε με τα χρυσά τους πόδια; θα χάσουν την δουλειά τους κι ύστερα πως θα ζούν ζωή κινηματογραφικών αστέρων ε; που θα βρίσκουν μανεκέν και χρυσά κολ γκερλ να τη βγάζουν; πως θα συντηρούν βίλες με πισίνες;
Αυτό, δεν είναι επιχείρημα. Είναι ή ζήλια, ή μισαλλοδοξία ή απόγνωση. Ελπίζω να είναι το τρίτο.
Δεν θα το πάρω πίσω. Δεν σε γνωρίζω καν, έτσι υποθέσεις μπορώ να κάνω μόνο. Δεν σε κατηγόρησα όπως είδες.aftokaitoallo έγραψε:το επάγγελμά μου; είπες εσύ για το δικό σου; αλλά τέλος πάντων να σου απαντήσω, γραμματέας και χειρίστρια υπολογιστών ήμουν, χειρίστρια προγραμματος ειδήσεων σε ένα μικρό κανάλι κάποτε, και έχω διδάξει και αγγλικά σε ένα φροντιστήριο, πωλήτρια σε σουπερ, ταμίας σε σούπερ, καθαρίστρια. αυτά έχω κάνει. είμαι από το 2002 άνεργη. ο σύζυγος ήδη είχε μείνει άνεργος όταν έμεινα κι εγώ, νιοπαντροι τότε. μετά από διετία βρήκε δουλειά αλλά ήδη πολλά είχαν πάει στράφι για τα όνειρα δυο νιόπαντρων, λίγο αναπνεύσαμε οικονομικά με τις διπλοβάρδιες του συζύγου και τα χιλιομετρικά του να' ναι καλά ο άνθρωπος, τώρα πια κουτσουρεύτηκε ο μισθός του και ζούμε με ελάχιστα. δεν το παίρνεις φίλε πίσω το βολεμένη γιατί κάνεις ένα σφάλμα που δεν έχει καν την δικαιολογία της αντίληψης της διαφορετικής για το τι είναι σπορ και τι αθλητισμός;
ο αθλητισμός δεν είναι δουλειά. αν γίνει δουλειά τότε είναι σπορ. κι όπως είπε ο Σίννερ, παρακολουθήσατε την ομάδα του προτεκτοράτου, στο πλέον επικερδές σπορ του πλανήτη.
κι επειδή πάει σε οφφ τοπικ καταστάσεις, όσα απάντησα απάντησα. αν θες κάτι άλλο να πούμε πάνω στην κουβέντα αυτή, έλα στο Εκκρεμές της Μολυβοθήκης.
Εγώ ελεύθερος επαγγελματίας είμαι. Ηλεκτρολόγος για την ακρίβεια. Όσο για το σφάλμα που ίσως να κάνω, με χαρά θα ζητήσω συγνώμη αν είναι έτσι.
Όσο για το αν ο αθλητισμός είναι δουλειά ή όχι, πες μου ΕΝΑΝ ολυμπιονίκη που να εργάζεται πέραν του αθλήματός του.
ΕΝΑΝ! (μιλάμε φυσικά για όσο κάνει καριέρα στο άθλημα)
Ή μήπως πιστεύεις πως το "για την Ελλάδα ρε γαμώτο" δεν έκρυβε έστω και 0,000001% χρήμα;
Μη μου μιλάς, λοιπόν, για σπορ και αθλήματα. Και τα δύο γίνονται για διάφορους λόγους.
Doctor, όπιο του λαού είναι και η θρησκεία και η πολιτική και ο πολιτισμός και τα γράμματα και τα πάντα. Απλώς μερικά μεταφράζονται και ως "ενδιαφέροντα" ή "εργασία". Εσένα δεν σου αρέσει, σε άλλους δεν αρέσει. Και οι δύο έχουν το δικαίωμα να διαλέξουν. Το ΚΚΕ άλλωστε δεν είναι το κόμμα που υπερασπίζεται τα δικαιώματα του ανθρώπου στο κάθε τι;
Αφήστε μας ρε παιδιά να χαρούμε το ποδόσφαιρο. Κανείς δεν σας απαγόρευσε να χαρείτε τις ιδέες και τις αναζητήσεις σας. Κι αν οι άντρες ζητάμε ησυχία τις βραδιές ποδοσφαίρου, έχω γνωρίσει κοπέλες που ήταν οι πιο φανατικές του είδους. Τη μία φορά που μαύρισε το μάτι μου έγινε από κοπέλα που αποκάλεσα "γαυράκι" για πλάκα.
A soul for a piece of bread. Misery makes the offer; society accepts.
- aftokaitoallo
- Σύμβουλος
- Επικοινωνία:
Διγενή λες βλακείες περί απόγνωσης ζήλειας - να σου πω δεν έχω όρεξη να συνεχ...
καλή στράτα να'χεις.
καλή στράτα να'χεις.
Any review, retransmission, dissemination or other use of, or taking of any action in reliance upon, this information by persons or entities is prohibited without my consent.
Δεκτό... 
A soul for a piece of bread. Misery makes the offer; society accepts.