Συντάγματος συνέχεια (από Ιούλιο 2011)

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
Άβαταρ μέλους
GreekTERMINATOR
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: THE REAL TERMINATOR
Φύλο: Άνδρας

Re: Σύνταγμα- Ιούλιος 2011 και ακόμα όλοι εκεί!

Δημοσίευση από GreekTERMINATOR » Τρί 05 Ιούλ 2011, 14:10

ex poetess έγραψε:κ
εγώ θα το πήγαινα και πιο μακρυά, οι οικογένειες με παιδιά να μην τα στείλουν σχολείο το επόμενο έτος. για φανταστείτε!
τα σχολεία δεν άνοιξαν στην Ελλάδα γιατί οι γονείς δεν στέλνουν τα παιδιά τους όσο τους κυβερνά η ΝΤΠ!
Δεν ειναι ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ κακή ιδεα...
ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!
ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ
ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ - ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑΑΑ!!!
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 05 Ιούλ 2011, 14:31

Πολύ καλές οι προτάσεις και έχουν ξανασυζητηθεί εδώ στα πλαίσια της ΜΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ. Το θέμα είναι πως δεν υπάρχει τρόπος να γίνει συνεννόηση και συντονισμός με όλον τον κόσμο. Το να το λέμε 5-10 άνθρωποι και να συμφωνούμε πάνω σ'αυτό, δεν έχει νόημα και δεν λέει τίποτα.

Αν ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού μπει στην λογική ΚΑΙ στην πρακτική της μη συμμόρφωσης, ασφαλώς και καταρρέει το σύστημα.

Οι κύριοι όμως, έχουν καλυμμένα τα νώτα τους. Οι διχασμοί και οι φόβοι που έχουν σπείρει επί δεκαετίες, η πίστη που θεμελιώθηκε μέσα μας ότι αυτοί είναι ανώτεροί μας και πρέπει να τους υπακούμε για να'μαστε "νομοταγείς", η λογική ότι είμαστε αδύναμοι/ανήμποροι μπροστά στο σύστημα, κάνει μια τέτοια συνεννόηση και κοινή συμφωνία της κρίσιμης μάζας, σχεδόν αδύνατη.
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
GreekTERMINATOR
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: THE REAL TERMINATOR

Δημοσίευση από GreekTERMINATOR » Τρί 05 Ιούλ 2011, 14:38

ArELa έγραψε:Πολύ καλές οι προτάσεις και έχουν ξανασυζητηθεί εδώ στα πλαίσια της ΜΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ. Το θέμα είναι πως δεν υπάρχει τρόπος να γίνει συνεννόηση και συντονισμός με όλον τον κόσμο. Το να το λέμε 5-10 άνθρωποι και να συμφωνούμε πάνω σ'αυτό, δεν έχει νόημα και δεν λέει τίποτα.

Αν ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού μπει στην λογική ΚΑΙ στην πρακτική της μη συμμόρφωσης, ασφαλώς και καταρρέει το σύστημα.

Οι κύριοι όμως, έχουν καλυμμένα τα νώτα τους. Οι διχασμοί και οι φόβοι που έχουν σπείρει επί δεκαετίες, η πίστη που θεμελιώθηκε μέσα μας ότι αυτοί είναι ανώτεροί μας και πρέπει να τους υπακούμε για να'μαστε "νομοταγείς", η λογική ότι είμαστε αδύναμοι/ανήμποροι μπροστά στο σύστημα, κάνει μια τέτοια συνεννόηση και κοινή συμφωνία της κρίσιμης μάζας, σχεδόν αδύνατη.
ΕΚΕΙ ΠΟΥ Ο ΑΛΛΟΙ ΠΕΦΤΟΥΝ - ΕΚΕΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΤΑΘΩ ΟΡΘΙΟΣ - ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝ YOUTUBER
ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΜΕ ΠΟΤΕ - ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ!

:swear: < ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ANONYMOUS ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΞΑ!!! χαχαχα
Άβαταρ μέλους
aftokaitoallo
Σύμβουλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από aftokaitoallo » Τρί 05 Ιούλ 2011, 15:17

το θέμα είναι πέντε δέκα άνθρωποι είναι αρκετοί.

να δεις πως οι πέντε σε μια βδομάδα θα γίνουν 1000

το λιγότερο!

αρκεί ΜΕ ΠΕΙΣΜΑ με ΥΠΟΜΟΝΗ να μην σταματήσουν

κλειδί θα είναι η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

βοηθά ο ένας τον άλλον! δεν αφήνει κανένας κανέναν να πεινάσει, να μείνει στο δρόμο, κλπ

αλληλεγγύη. δεν υπάρχει άλλος δρόμος, όλα τα άλλα είναι στην ουσία αντιμετώπιση/αντίσταση στο σύστημα με κάτι που το σύστημα έχει προνοήσει όχι μόνο πως να τα φέρει βόλτα αλλά και πως να το φέρει ενάντια στον απλό πολίτη.

ο κόσμος όχι μόνο δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι έχει νυχάρες και δοντάρες αλλά νομίζοντας ότι είναι άοπλος στην επίθεση προτάσσει το γυμνό του σώμα (που εφόσον το πιστεύει αυτό είναι) στα ματ σε μια ύστατη προσπάθεια αντίστασης, παρακάμπτοντας το ολοφάνερα νικηφόρο.

να σου πω εγώ μετά αν η παπαρήγα δεν θα παραμιλά στον ύπνο της... όσο και οι υπόλοιποι ίσως και περισσότερο...

αλλά είπαμε, κομματικό μαντρί που πάει σύννεφο μετά ιδεολογικού καλουπιού και μικροκαταθεσούλας

έχει πολύ ακόμα δρόμο μετά τον πάτο που πιάσαμε.
Any review, retransmission, dissemination or other use of, or taking of any action in reliance upon, this information by persons or entities is prohibited without my consent.
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 344 φορές
Έλαβε Likes: 452 φορές

Δημοσίευση από doctormarkon » Τρί 05 Ιούλ 2011, 16:34

Το έβαλα χθές στη συνέλευση της Αιγινας.

Ήθελα να πω αυτό και θα το πω και στης Αθήνας και σε όλα τα μπλογκς.

Όσοι έχουν δάνεια και κάρτες να κάνουν ομαδική προσφυγή για αναδιάρθρωση του χρέους τους.

Αλλά χωρίς να έχει γίνει ληξιπρόθεσμο.

Όσοι είμασταν συνεπείς σε όλα μέχρι στιγμής, να κάνουμε προσφυγή λόγω αλλαγης συνθηκών και μεσοπρόθεσμου. Για διαγραφή μέρους των τόκων που στις παλιές κάρτες μπορεί να είναι και το 80% του χρέους.

Η ιδέα αυτή δεν ήταν δική μου αλλά του Καζάκη.

Δεν μπορώ αυτή τη στιγμή να βάλω το βίντεο γιατί εδώ στην εξοχή δεν έχω καλό σημα για βίντεο.

Ίσως καλύτερα σαν απόδειξη ότι βρισκόμαστε μακρυά από κεραίες κινητής και μάλιστα μέσα σε δάσος.

Πάντως πολύ σύντομα θα έχουμε κάλεσμα από τον Καζάκη.

Μετά την πλατεία τι?

Χωρίς να εγκαταλείψουμε την πλατεία.

Αλλά η πλατεία από μόνη της δεν αρκεί εδώ που έφτασαν τα πράγματα.

Χρειάζεται λέει οργανωμένη δράση ενάντια στον φοροεισπράκτορα και τον καρπαζοεισπράκτορα.
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 05 Ιούλ 2011, 16:50

Συμφωνώ με αμφότερες τις προλαλήσασες. :cool:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Eva Luna
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

Δημοσίευση από Eva Luna » Τρί 05 Ιούλ 2011, 18:53

doctormarkon έγραψε:Όσοι έχουν δάνεια και κάρτες να κάνουν ομαδική προσφυγή για αναδιάρθρωση του χρέους τους.

εγω εχω ληξιπροθεσμες δοσεις, οχι ολο το δανειο
βεβαια ποσο σχετικα χαμηλο
το εχω σκεφτει μηνες τωρα να το εκανα μονη μου αυτο
που να απευθυνθω για μαζικα;
οταν πηγα στην τραπεζα, την πρωτη φορα με γειωσαν
τη δευτερη τους πιεσα να μου προτεινουν ενα νεο πιο ευνοικο δανειο
δεν εκανα ακομα αιτηση, αλλα ειπα στην υπαλληλο να μου σημειωσει το ονομα του προϊοντος
κατι γραμματα αρχικα μου εγραψε και διπλα "με ενοχικες". Ετσι ηταν ο τιτλος του δανειου
ακομα ομως δεν πηγα
προφανως το ενοχικες σημαινει οτι καθυστερω τις δοσεις;
Ή κατι αλλο;
**Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χ ρώματα. Ζωγράφισε τον κόσμο και μπες μέσα**
Άβαταρ μέλους
aftokaitoallo
Σύμβουλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από aftokaitoallo » Τρί 05 Ιούλ 2011, 19:46

όσο κόσμος πληρώνει τόσο αυτοί θα τον μαστιγώνουν, άμα πολλοί δεν πληρώνουν πια τίποτα δεν θα βρουν αρκετά χέρια να μαστιγώσουν τόσο κόσμο, δεν ζούμε στο τριάντα ή το σαράντα που τότε θα μπορούσαν με ένα πόλεμο να μας λυγίσουν χωρις να έχει μάθει κανείς τίποτα, έχουμε τα μέσα να διαδοθεί, γι' αυτό έφεραν και τις νατοικές δυνάμεις οι "μαζί τα φάγαμε"... για να μας απειλήσουν, γι' αυτό είπα δεν έχω πια χώρα... δεν θα έχω μέχρι αρκετός κόσμος αρχίσει να μην πληρώνει, όχι κόσμος που ΟΝΤΩΣ δεν έχει μία, αλλά που ΕΧΕΙ ακόμα το κατιτις του, δεν θα έχω μέχρι αρκετός κόσμος αρχίσει απεργίες, να λείπουν οι μισοί εργαζόμενοι από τα εργοστάσια και τα σουπερμαρκετ και ό,τι άλλο, ο μισός ιδιωτικός τομέας να είναι στον καναπέ δίπλα στο τραπεζάκι όπου σωριάζει τους απλήρωτους λογαριασμούς.

μονον έτσι! όχι στους δρόμους, εγώ δεν ζω την εποχή των Βερσαλλιών να συγκεντρώνομαι γύρω από το άντρο αυτών που τρώνε με χρυσά κουτάλια, ή καλύτερα των λακεδων τους!

σαν πολύ δεν τους πέφτει; αν αυτοί καναπεδάτοι αποφασίζουν τον οικονομικό μαρασμό της χώρας και των πολιτών με σκληρά αντίτιμα σε γη και ύδωρ, τότε κι εγώ μπορώ ΚΑΝΑΠΕΔΑΤΗ να μην τους πληρώνω πλέον τίποτα.

αλλά δυστυχώς έχουμε πολλά κομματόσκυλα εδώ στη χώρα, πολλούς που δεν βλέπουν την τύφλα τους, κι έχουμε και κόσμο που αν και κατανοεί το επείγον της κατάστασης, νομίζει ότι ακόμα ζει σε μια ευνομούμενη κατά το δυνατόν χώρα με κάποιο δίκαιο και κάποιο μέλλον ή ιδέα σωτηρίας,.

αμ δε! και συνεχίζει αυτός ο κόσμος να δίνει τα ψίχουλά του σε τράπεζες και ΔΕΚΟ και εφορίες γιατι ΔΕΝ τον έχει εγκαταλείψει το ΦΙΛΟΤΙΜΟ του καλού πολίτη, αν και αυτό πλέον τον μετατρέπει ΜΟΝΟ σε ΣΚΛΑΒΟ.
Any review, retransmission, dissemination or other use of, or taking of any action in reliance upon, this information by persons or entities is prohibited without my consent.
Άβαταρ μέλους
KAL EL
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: KAL EL

Δημοσίευση από KAL EL » Τρί 05 Ιούλ 2011, 20:15

Ενώ πάω με χίλια τις προτάσεις της ex p, που στο όχι και τόσο μακρυνό παρελθόν τις είχαμε συζητήσει με αφορμή τις θέσεις της Αr Ela μου φαίνονται ολίγον ουτοπικές.
Κρίνοντας από τον κόσμο που βλέπω γύρω μου στον τόπο που κατοικώ είναι πάρα πολλοί λίγοι αυτοί που θα αποφάσιζαν να συμμετάσχουν σε τέτοια μορφή αντίστασης.
Είναι όμως η ιδανική γμτ :(
Δεν θα μου άρεσε όμως και η εγκατάλειψη των συγκεντρώσεων παρ' όλη την τροπή που έχουν πάρει.
(Όπως λέει και η dR παραπάνω η οποία παρεπιπτόντως ....βρίσκεται σε διακοπές και το διαδίκτυο διαδίκτυο ..Ξεκόλλα και λίγο ρέ Μαράκι :lol: )

Μπορεί να ξεκινήσουν λίγοι και να ακολουθήσουν περισσότεροι αλλά τέτοιου είδους αποχές χρειάζονται συμμετοχή σε ποσοστό 80% για να έχουν αποτέλεσμα και να προστατευθούν οι συμμετέχοντες.

Διάβασα ex p το άρθρο σου. Αν κρίνω από την ημερομηνία είχες δεί λιγάκι πιό μπροστά :wink: ΄
Κρίνοντας από το κίνημα στον τόπο μου, έχει ξεφουσκώσει επειδή μπήκαν στην μέση αυτά που χωρίζουν και όχι αυτά που ενώνουν.
Και τώρα έχουν δημιουργηθεί ομάδες :(
<<Αναιρώ, όπως δεν αναίρεσε ποτέ κανείς, και είμαι εν τούτοις το αντίθετο ενός αρνητικού πνεύματος>>
FR.NIETZSCHE - ΙΔΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ (Πώς κανείς γίνεται, εκείνο που είναι)
Άβαταρ μέλους
aftokaitoallo
Σύμβουλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από aftokaitoallo » Τρί 05 Ιούλ 2011, 20:48

αγαπητή, τα άρθρα αυτά είναι νέα, μιλώ έτσι από το 2006 στο διαδίκτυο, από τότε μιλούσα για οικονομικό εκβιασμό του πολίτη προς το κράτος τους φορείς και τους οικονομικούς παράγοντες. σε άλλο ιστολόγιο που είχε την ίδια ονομασία στο μπλογκερ ομως.

απλά τα ξαναείπα, μιας και τα είχα κατεβάσει όλα τα ξαναέγραψα λίγο πιο περιποιημένα είτε σε σχόλια στο Ολυμπία είτε σε αναρτήσεις στο μπλογκ μου.

οι συγκεντρώσεις ή θα διχάσουν ή θα γίνουν ακόμα μια νέα θολοκουλτούρα. μην περιμένεις από την κερασιά να βγάλει ροδάκινα. οι "μαζί τα φάγαμε" ξέρανε απο πριν τα πάντα για τις αντιδράσεις του κόσμου, ειμαστε καλά μελετημένο πείραμα.

ελπίζω να φωτιστούν τόσο το δικό μου μυαλό όσο και των άλλων περισσότερο ώστε να βρούμε την ΠΙΟ ΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΛΥΣΗ γιατί διακυβευεται όχι μόνο η Ελλάδα, ο Τόπος μας αλλά και ο

ΠΛΑΝΗΤΗΣ.

εγώ επειδή πιστεύω στο απλό και αδεσμευτο με φιλειρηνικό τρόπο είχα αυτά να προτείνω, για πιο απλά και αδεσμευτα κάθομαι και συζητώ. κάποια στιγμή ίσως το φιλειρηνικό φύγει από τα χέρια μας με ολομετωπη επίθεση των εχθρών της ελευθερης ελληνικής σκέψης η οποία με όσα αυτή έχει καταφέρει και μπορεί να καταφέρει και στο μέλλον είναι η εγγύηση αυτού του πλανήτη όχι μόνο της χώρας.

στο όνομα μου δεν έχω κανένα χρέος σε καμμιά τράπεζα και ήμουν ενάντια σε κάθε λογής δάνεια άλλο αν το έτερον ήμισυ είχε άλλη αντίληψη (και πλεον αδυνατεί να πληρώσει)

αλλά αν είχα δουλειά και είχα κάνει την μπιπ να βάλω ένα χρέος, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι από το 2009 που ανέβηκε ο ΓΑΠ θα είχα σταματήσει να πληρώνω.

σημειώνω εδώ τα εξής που έχουν σχέση: κάποτε σε μια συζητηση στο Ολυμπία για τον Καραμανλή και γιατί παρέδωσε την εξουσία και λέγανε εκεί για οικονομικούς δολοφόνους, είχα κάνει μια αναλυσούλα, και έτσι να ήταν που λέτε,

πάει ως εξής:

ΦΥΓΕ ΑΛΛΙΩΣ ΞΕΧΝΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΞΕΧΝΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ

μετά αν υποκύψεις σε τέτοιο εκβιασμό όποτε γουστάρουν ξέρουν ότι μπορούν να σου πουν

ΞΑΝΑΈΛΑ ΑΛΛΙΩΣ..... ΑΠΟΤΕΛΕΙΣ ΤΩΡΑ ΚΑΛΗ ΛΥΣΗ.... ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ Ε; ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΤΟΙΜΑ ΤΑ ΟΣΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ.

έτσι θα πηγαίνει δηλαδή; σήκω κάτσε στην προχείρως στημένη παράγκα εις τους αιώνας; ενώ αυτοί κανουν ότι ΔΕΝ θέλουμε στον πλανήτη, που οι Έλληνες έχουν αποστολή να υπερασπίζονται, όπως και την ελεύθερη ανθρώπινη σκέψη τις τέχνες τα γράμματα τον πολιτισμό; παίρνοντας μας την ενέργεια να μην σηκώνει κανείς κεφάλι ενώ ετοιμάζουν φρικιαστικά πράγματα για ένα μέλλον χωρις ελεύθερη νοημοσύνη των ανθρώπων (να μην μπω σε άλλες κατηγορίες που κι αυτές έχουν δικαιώματα στην ελευθερία την συμπόνοια και την δικαιοσύνη) ;

έτσι που λέτε, κατά την σουπερ πεποίθησή μου:

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ξερνώ απο το σβέρκο με ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ, αλλά δικαίωμά των πολιτών φυσικά να ξεχωρίζουν μερικούς, να ξέρουν όμως ότι μερικοί βλέπουν βαθύτερα τι σκατά παίζει με την πολιτική και πόσο ΒΡΩΜΙΖΕΙ τον άνθρωπο αυτός ο χώρος.

ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ πνευματικούς ηγέτες, είπα πριν μήνες: ΛΑΕ ΨΑΞΟΥ. μακρυγόρησα. χμμμ. αλλά θα το ποστάρω, κλικ και νάτο! :)
Άβαταρ μέλους
kat_woman
Site Admin
Site Admin
Έδωσε Likes: 379 φορές
Έλαβε Likes: 336 φορές

Δημοσίευση από kat_woman » Τρί 05 Ιούλ 2011, 22:23

Eva Luna έγραψε:
doctormarkon έγραψε:Όσοι έχουν δάνεια και κάρτες να κάνουν ομαδική προσφυγή για αναδιάρθρωση του χρέους τους.

εγω εχω ληξιπροθεσμες δοσεις, οχι ολο το δανειο
βεβαια ποσο σχετικα χαμηλο
το εχω σκεφτει μηνες τωρα να το εκανα μονη μου αυτο
που να απευθυνθω για μαζικα;
οταν πηγα στην τραπεζα, την πρωτη φορα με γειωσαν
τη δευτερη τους πιεσα να μου προτεινουν ενα νεο πιο ευνοικο δανειο
δεν εκανα ακομα αιτηση, αλλα ειπα στην υπαλληλο να μου σημειωσει το ονομα του προϊοντος
κατι γραμματα αρχικα μου εγραψε και διπλα "με ενοχικες". Ετσι ηταν ο τιτλος του δανειου
ακομα ομως δεν πηγα
προφανως το ενοχικες σημαινει οτι καθυστερω τις δοσεις;
Ή κατι αλλο;
Η ΕΚΠΟΙΖΩ κάτι κάνει, δες εδώ http://www.ekpizo.gr/index44c6.html?nid=703, το άκουγα σήμερα στο ραδιόφωνο, φαίνεται να έχουν καταφέρει πράγματα.
Each man's death diminishes me,
For I am involved in mankind.
Therefore, send not to know
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.

John Donne
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Τετ 06 Ιούλ 2011, 00:16

Εχω παλιές κάρτες η μία είναι από το 96
Όταν υπέγραψα για να πάρω τις κάρτες οι συνθήκες ήταν διαφορετικές.

Ήμουν στην ΕΣΔΔ και με καλές προοπτικές.

Υπέγραψα τις κάρτες και πίστευα ότι ο μισθός θα αυξάνεται.

Αλλά δεν περίμενα μείωση αποδοχών.

Και επειδή είναι κάτι γενικό καλό είναι να προσπθ'ησουν πολλοί.

Όχι τόσο για μα δικαιωθούν από τα δικαστήρια όχι για να γίνει δεκτό το αίτημα όσο για να γίνει ντόρος
Άβαταρ μέλους
taleapad
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από taleapad » Τετ 06 Ιούλ 2011, 01:03

ION 4ever έγραψε:
taleapad έγραψε: Καὶ συγχωρέστε με ἀλλὰ θὰ σᾶς πῷ ποιὰ εἶναι ἡ αἴσθησίς μου: ἐὰν δὲν ὑπάρξῃ νεκρὸς/οὶ , δὲν πρόκειται νὰ ὑπάρξῃ ἀποτέλεσμα. Νομίζω ὅτι εἶναι ἡ στιγμὴ ποὺ ἡ Ἑλλάδα ζητάει κάποιους ἤρωες γιὰ νὰ μπορέσῃ νὰ συνεχίσῃ νὰ ζῇ.
Απορώ και που το σκέφτηκες :freak:
Οι ήρωες πρέπει να παραμείνουν ζωντανοί.
Εμψυχωτές και μαχητές χρειαζόμαστε.
Όχι νεκρούς ήρωες.
Αυτός ο αγώνας δεν είναι ένας αγώνας ούτε σύντομος ούτε παροδικός.
Ούτε ένας νεκρός. Ούτε ένας. Σε όποια πλευρά και αν ανήκει.
Καλή μου ION 4 ever δὲν διαφωνῶ μὲ τὴν ἄποψή σου οὔτε κατ᾽ἐλάχιστον

Ἐπανέρχομαι σὲ αὐτὸ τὸ θέμα γιὰ νὰ ἀποφύγῳ τυχὸν παρεξηγήσεις ποὺ εἶναι δυνατὸν νὰ προκληθοῦν ἐξ αἰτίας τοῦ σχολίου ποὺ εἶχα κοινοποιήσει, ποὺ σχετίζεται μὲ τὴν αἴσθηση τοῦ ὅτι γιὰ νὰ ὑπάρξῃ ἀποτέλεσμα, αὐτὸ θὰ συνοδεύεται ἀπὸ νεκρό/οὺς στὴν διάρκεια τῶν ἐπεισοδίων.

Ἀλλοίμονο νἀ τὸ ἔλεγα γιατὶ αὐτὴ εἶναι ἡ ἐπιθυμία μου ἢ τὸ σκεπτικό μου, ὅπως ἔχει συμβεῖ στὸ παρελθόν ὅταν ὑπῆρξε προσπάθεια νὰ χειραγωγηθῇ ἡ ἀλήθεια καὶ νὰ ἐμφανιστοῦν καὶ νεκροὶ προκειμένου νὰ δημιουργηθοῦν συγκεκριμένες άντιδράσεις, θυμίζω:

« Η “επανάσταση” όμως έπρεπε να έχει και σφαγές για να κινητοποιήσουν τον λαό που λογικά θα αντιδρούσε, έτσι τα ΜΜΕ οργιάζουν, το CNN σε ένα απο τα μεγαλύτερα δημοσιογραφικά ψέματα των τελευταίων δεκαετιών ανακαλύπτει μαζικό τάφο στην Τιμισοάρα με 4.000 ανθρώπους, στην συνέχεια αποκαλύπτεται ότι τα πτώματα των εγκληματιών κομμουνιστών δεν είναι τίποτε άλλο απο νεκρούς που χωρίς κανένα ενδοιασμό ξέθαψαν απο τους τάφους τους και τα παρουσίασαν ως νεκρούς των συγκρούσεων…»

Ἐπιπλέον θυμίζω τὴν ἑδραίωση τοῦ χριστιανισμοῦ μέσῳ τῶν θανάτων στὰ στάδια τῆς Ῥώμης καὶ τῆς σωρείας τῶν ἱερομαρτύρων.

Ὄχι δὲν ἐννοῶ κάτι τέτοιο, ἡ σκέψη μου πήγαινε πολὺ βαθύτερα καὶ εἶναι λίγο πιὸ πολύπλοκη σὲ αὐτὸ τὸ σημεῖο. Ἐὰν τὴν ἀναλύσῳ θὰ πρέπῃ νὰ γράψῳ πάρα πολλὰ, ἀλλὰ ἀντ᾽αύτοῦ θὰ δώσῳ μερικὲς προτάσεις ποὺ θὰ ἀφήσουν ὅλους ποὺ διαβάζουν νὰ καταλάβουν τί ἐννοῶ.

Ἡ πληθώρα τῶν Ἑλλήνων αὐτὴ τὴν στιγμὴ βρίσκεται σὲ μία κατάσταση ποὺ ἔχει φανερὰ ἀρχίσει νὰ προσεγγίζει ὅλα τὰ χαρακτηριστικὰ τοῦ ἐπερχομένου «ἐξ αἴφνης» τοῦ Πλάτωνος. Βρίσκονται σὲ ἕνα ἀπότομο ξύπνημα ἀπὸ τὸν λήθαργο τῆς τακτικῆς τοῦ σπασμένου ἠθικοῦ (demoralization), ποὺ ἐφαρμόστηκε ἐπάνω μας τὰ τελευταῖα ...... χρόνια, (ὁ ἀναγνώστης προσθέτει τὴν χρονικὴ περίοδο τῆς ἀρεσκείας του), (προσωπικὰ ἑστιάζω στὴν τελευταία τριαντακονταετία), ὅπου μεθοδικὰ ἄρχισαν νὰ ἀφαιροῦνται ὅλες οἱ ἐγγενεῖς καὶ κληρονομικὰ ἀποκτηθεῖσες ἰδιότητες, ἀκόμη καὶ αὐτὲς τοῦ ἐνστίκτου αὐτοσυντηρήσεως ποὺ ἀντικαταστάθηκαν ἀπὸ τὴν ἀνήθικη ἐπιβολὴ νόμων ποὺ περιέχουν σὰν πρόταγμα τὰ «ἀνθρώπινα δικαιώματα» καὶ ἐφαρμόζονται μέσῳ τῶν «ὀργάνων τῆς τάξεως», πρὸς ἐπίτευξη τελικὰ τῆς ἀπόλυτης ἀταξίας.

Δηλαδὴ σοῦ ἀπαγορεύω νὰ ἀμυνθῇς γιὰ τὴν ζωή σου γιατί καταπατᾶς τὰ δικαιώματα τοῦ έγκληματία, ἐὰν τὸν σκοτώσῃς χωρὶς νὰ ζητήσῃς τὴν βοήθειά μου (τὴν ὁποία οὕτως ἢ ἄλλως δὲν θὰ σοῦ δώσῳ ...γιατί δὲν θὰ προλάβῳ νὰ φθάσῳ στὸν τόπο τοῦ ἐγκλήματος). Ἀποδεχόμενοι αὐτὴν τὴν νομοθεσία καὶ ἀκόμη περισσότερο γιὰ κάποιους ποὺ τὴν ἐπικροτοῦν, ἀποδεχόμαστε τὴν ἀποκοίμηση (στὴν οὐσία εὐνουχισμό), τοῦ ὑπέρτατου ἀγαθοῦ ποὺ διαθέτουμε, αὐτοῦ τοῦ ἐνστίκτου τῆς αὐτοσυντηρήσεως ἐνεργοῦντες πλέον ὡς μή φυσικὰ ὄντα ἄξια τῆς ἐπιβιώσεώς μας.

Συνεχίζω μὲ τὴν κατἀσταση τῶν ἀνθρώπων ποὺ βρίσκονται σὲ αὐτὴ τὴν τόσο ἄβολη θέση νὰ εἶναι χαμένοι καὶ μπλεγμένοι μὲ τὶς ἰδιες τους τὶς σκέψεις καὶ τὰ «ἐμβόλιμα πιστεύω» τους, ὅπου ἀδυνατοῦν κυριολεκτικὰ νὰ ἀναγνωρίσουν τὴν αἰτία τοῦ ἀδιεξόδου στὸ ὁποῖο ἔχουν περιέλθει καὶ τοῦτο διότι ἔχουν ἀποκόψει τὴν ἐπαφή τους μὲ τὴν φύση τους, νὰ ἀντιδράσουν «φυσιολογικά» ἐπειδὴ βάσει τῶν δεδομένων τῆς συμπεριφορᾶς ποὺ ἔχουν υἱοθετήσει δὲν διαθέτουν τὰ κατάλληλα «ἐργαλεῖα» νὰ ἀνταποκριθοῦν. Αὐτὸς εἶναι καὶ ὁ λόγος ποὺ μένουν ἄπραγοι, φοβισμένοι, τρομοκρατημένοι, παγωμένοι σὰν νὰ ἀντιμετωπίζουν ἕνα ἁρπακτικὸ μπροστά τους καὶ φοβοῦνται νὰ κάνουν τὴν παραμικρὴ κίνηση μήπως καὶ προκαλέσουν τὴν ἄμεση ἐπίθεσή του. Διάβολε τὸ ἁρπακτικὸ εἶναι ἐκεῖ γιὰ νὰ κάνῃ αὐτὸ ποὺ λέει καὶ τὸ ὄνομά του...καὶ θὰ τὸ κάνῃ.

Κάποιοι λοιπὸν θὰ καθήσουν παγωμένοι καὶ θὰ ἀφήσουν τὸ θαῦμα τῆς ζωῆς τους ἕρμαιο στὸ ἁρπακτικὸ, ἀκόμη παγωμένοι ἀπὸ τὸν τρόμο τῆς ὑπάρξεώς τους ποὺ ξέχασαν πῶς νὰ ὑπερασπίζονται. Κάποιοι θὰ δώσουν τὴν μάχη γιὰ ἐπιβίωση καὶ κάποιοι θὰ δώσουν τὴν τελευταία παράσταση τῆς ζωῆς τους πάνω στὴν γῆ (The last stand on earth).

Ὅλα αὐτὰ εἶναι κατανοητὰ, ὅμως σᾶς πηγαίνω κάπου ἀλλοῦ...Οἱ ἰδιότητες αὐτὲς ποὺ ὑπάρχουν μέσα μας ὑποβόσκουν, δὲν ἔχουν ἐξαληφθεῖ (τοὐλάχιστον ὄχι ἀκόμη), βρίσκονται σὲ ὕπνωση. Φθάνει μόνο νὰ σκεφτοῦμε πῶς τὰ πράγματα ἀλλάζουν ὅταν στὴν θέση τοῦ παγωμένου ἀνθρώπου μεσολαβεῖ μία ἄλλη ἰδιότητα ποὺ θὰ «ξεπαγώσῃ» τὸν ἄνθρωπο. Ποιὰ εἶναι αὐτή; Εἶναι μία μητέρα ποὺ τὸ παιδί της κινδυνεύει νὰ καταβροχθισθῇ ἀπὸ τὸ ἁρπακτικό. Εἶναι δίπλα σου ὁ ἄνδρας, ἡ γυναῖκα, ὁ προσφιλὴς, ποὺ «θὰ ἔδινες καὶ τὴν ζωή σου γι᾽αὐτόν». Τότε τί θὰ γινόταν; Δὲν θὰ ἔδινες « καὶ τὴν ζωή σου γιὰ νὰ τὸν/τὴν προστατεύσῃς; Ἄρα ἀκόμη καὶ τώρα τὸ παγωμένο ἄτομο κάτι θὰ εἶχε ποὺ θὰ μποροῦσε νὰ τὸ κινήσῃ.

Ἀνάλογο μὲ αὐτὸ εἶναι ποὺ συμβαίνει καὶ στὴν περίπτωση τῶν θυμάτων σὲ μία ἐπανάσταση, σὲ ἄλλο βαθμὸ καὶ ἐπίπεδο φυσικὰ ἀλλὰ ἔχει τὴν ἱκανότητα νὰ ἀφυπνίσει αὐτὸ τὸ κάτι. Αὐτὸ σημαίνει ὁ νεκρὸς/οὶ, κὰτι ποὺ εὔστοχα υἱοθέτησαν καὶ ἐφήρμοσαν κατὰ καιροὺς, οἱ γνωστοὶ ἄγνωστοι, γιὰ νὰ ἐπιτύχουν βέβαια τὰ ἀποτελέσματα ποὺ ἐπιθυμοῦσαν ἀπὸ τὴν ἄλλη πλευρὰ τοῦ ποταμοῦ.

Ἐδῶ θὰ παραθέσῳ μερικὰ σχόλια ἀπὸ διάφορες καταστάσεις ποὺ εἴτε ἄμεσα εἴτε ἔμμεσα δηλώνουν τὴν ἴδια ἔννοια ποὺ προέρχεται ἀπὸ «γνώση» ποὺ προϋπάρχει καὶ εἶναι κατὰ κάποιον τρόπο, ἂν τὸ θέλετε «περασμένη» μέσα στὴν συνολικὴ γνώση ποὺ κατέχει ἡ ἀνθρώπινη φύσις. Θὰ λέγαμε μὲ πιὸ ἐλεύθερη σύγχρνη ἔκφραση: εἶναι στὸ DNA ἢ ἀκόμη στὸ databank τῆς ὑπάρξεώς μας [παραδεχόμενοι (γιὰ ὅσους τὸ ἀποδέχονται) γνώση –βίωμα ἀποκτηθὲν κατὰ τὴν μακρόχρονη πορεία καὶ ἐναλλαγὴ μορφῶν ζωῶν, μνῆμες τῶν ὁποίων διαθέτουμε συσσωρευμένα μέσα στὴν δομὴ τοῦ τόσο πολύπλοκου συστήματος ποὺ ἀποτελεῖ τὸ ἔμβιο καὶ διαθέτοντα νοῦ ἀνθρωπίνου ὄντος].

Δὲν θὰ ἐπισημάνῳ ἰδιαίτερα σὲ ποιὰ περίπτωση ἀποτείνεται ἡ κάθε μία γιὰ οἰκονομία χρόνου καὶ χώρου, ὥστε νὰ ἀποφευχθῇ πιθανὸς ἀποπροσανατολισμὸς καὶ ἀλλαγὴ πορείας τοῦ σκεπτικοῦ. Τὰ σχόλια προέρχονται ἀπὸ διάφορες πηγὲς καὶ παρατίθενται αὐτοὺσια μὲ τὸν τρόπο ποὺ εἶχαν δηλωθεῖ.

«…..Οχι με το συναίσθημα, που είναι τυφλό και καταστρέφει. Με το μυαλό. Με την ψυχρή τη λογική και τους κανόνες της ζωής, της πείρας. Αυτό που λέμε κοινή λογική. Γιατί δεν γίνεται επανάσταση χωρίς οδοφράγματα. Ούτε αντίσταση χωρίς εξορία. Ούτε ανεξαρτησία και κυριαρχία χωρίς νεκρούς».
«…Ήταν ο πρώτος νεκρός στην πρώτη επίσημη μάχη της επαναστημένης Ρούμελης. Ο πατέρας του, βλέποντας νεκρό το παιδί του, έσφιξε την καρδιά και είπε στους στρατιώτες: «Γάμος χωρίς σφαχτά δεν γίνεται».

Κινούμενος πάνω σὲ αύτὴ τὴν σχεδία σκέψεως καὶ ἔχοντας συνειδητοποιήσει τὴν σοβαρότητα τῆς καταστάσεως στὴν βαρέως ἀσθενοῦσα ἑλληνικὴ κοινωνία ἀφέθηκα στὴν ἔκφραση τῆς αἰσθήσεώς μου ὅτι γιὰ νὰ ὑπάρξῃ ἀποτέλεσμα θὰ βρεθοῦμε στὴν δυσάρεστη θέση νὰ ἀντιμετωπίσουμε αὐτὴ τὴν πιθανότητα.

Κανεὶς δὲν ἐπιθυμεῖ νεκροὺς καὶ ἀκόμη περισσότερο σὲ αὐτὴ τὴν περίπτωση οἱ ἐχθροί μας. Σαφέστατα καὶ χρειάζεται ψυχραιμία καὶ ἔξυπνες κινήσεις, εἶναι πόλεμος, δὲν ὑπάρχουν ἥρωες κατὰ παραγγελία ὅπως οὔτε καὶ ἠγέτες
Άβαταρ μέλους
kat_woman
Site Admin
Site Admin

Δημοσίευση από kat_woman » Τετ 06 Ιούλ 2011, 08:42

Καμμία επανάσταση δεν έχει γίνει αναίμακτα.
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.

John Donne
Άβαταρ μέλους
ION 4ever
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από ION 4ever » Τετ 06 Ιούλ 2011, 08:57

Εγώ σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να υποστηρίξω την άποψη της αναγκαιότητας θυμάτων.

Όποιος θέλει θυσίες ας προσφέρει τον εαυτό του.
Υπάρχουν και οι αυτοπυρπολήσεις διαμαρτυρίας.
Ούτε και με αυτό συμφωνώ
αλλά δεν μπορώ να δεχτώ να μιλάμε για νεκρούς
αλλά
εμείς να είμαστε οι ζωντανοί.
Αν δε έρθει ποτέ εκείνη η ώρα ο καθένας θα δώσει την ζωή του.
Όχι για να γίνει ήρωας αλλά γιατί έτσι απαιτούν οι καταστάσεις.

talepad: H Ελλάδα δεν είναι ασθενής.
Είναι βαριά τραυματισμένη.
Έχει μεγάλη διαφορά το ένα με το άλλο.
Δεν είναι ούτε ασθενής ούτε άρρωστη.
Γνώμη μου.
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Τετ 06 Ιούλ 2011, 09:25

;Oχι διαφωνώ με τα αίματα και τα θύματα.

Γιατί αγνοούμε έναν σημαντικό παράγοντα.

Την παγκόσμια στήριξη του ΓΑΠ.

Όσα θύματα και να υπάρχουν δεν θα έχει το γεγονός κανένα αντίκτυπο.

Θα τα φορτώσουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο στους διαδηλωτές

Εδώ δεν είναι Λιβύη δεν είναι Αιγυπτος δεν είναι Τυνησία.

Ο Καντάφι δεν ήταν βάναυσος δικτάτορας αλλά ένας ηγέτης που άλλαξε την τύχη ενός λαού ανέβασε το μορφωτικό και βιοτικό επίπεδο. Ότι θύματα και να υπήρξαν και από τις δύο πλευρές ποτέ δεν ξανασυνέβη να κινητοποιείται ολόκληρο ΝΑΤΟ για να πάρει το μέρος των επαναστατών (απολειφάδια της αποικιοκρατικής μοναρχίας).

Εδώ ο αντίπαλος είναι δύσκολος. Για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολλή.

Αλλά όχι πάντα νεκρους χιλιάδες.

Ειδικά αν ο αντίπαλος είναι ύπουλος και φαινομενικά ήρεμος.

Ειδικά αν σκοτώνει οικονομικά και χειρουργικά
Άβαταρ μέλους
aftokaitoallo
Σύμβουλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από aftokaitoallo » Τετ 06 Ιούλ 2011, 09:41

άρα; τον χτυπάς εκεί που πονά και πρέπει να τον αναγκάσεις να μπουκάρει στο σπίτι σου για να σε βρει για ποιο λόγο; επειδή δεν πληρώνεις τίποτε πια; ή επειδή είσαι από τους πρώτους που το πρότειναν σε τέτοια έκταση; ε και; ο Ερντογαν δεν είπε ότι είχε έτοιμο το σάβανό του; μάλλον το ξέρει ότι όποιου του μέλλει να πνιγεί ποτέ του δεν πεθαίνει, παροιμία ξεχασμένη από τους Έλληνες πολιτικούς και όχι μόνο. τι να σου κάνουν λοιπόν ένα τσούρμο πολιτικάντηδες και οικογένειες πολιτικές που δεν έκαναν ούτε ενα λεπτό στη ζωή τους διάλογο με τον προσωπικό τους θάνατο όπως ο Ερντογαν;
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Πέμ 07 Ιούλ 2011, 00:00

O Ερντογάν, ο Κίρτσνερ, ο Ραφαέλ Κορέα είναι πρόσωπα που εμφανίστηκαν από το πουθενά όταν κατέρρευσε ολόκληρο το παλιό πολιτικό σύστημα μετά από το βρωμοπόδαρο του ΔΝΤ.

Κάθε φορά η ίδια ιστορία. Δεν αποκλείεται η κατάσταση να είναι και δω έτσι.

Αν δεν είναι να αλλάξει κάτι δεν πρέπει να υπάρχουν νεκροί.

Να καταρρεύσει όλο το σύστημα με την οικογενειοκρατία, τα κομματόσκυλα τα ρουσφέτια, τη διαπλοκή την κομπίνα.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 07 Ιούλ 2011, 19:07

Παραιτούνται ομαδικώς στα ΜΑΤ μετά τα επεισόδια!

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στην Ελληνική Αστυνομία μετά το «καυτό» διήμερο στο κέντρο της πρωτεύουσας την Τρίτη και Τετάρτη 28 και 29 Ιουνίου.Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Δημοκρατία», μετά τις εκατοντάδες καταγγελίες και επιστολές διαμαρτυρίας που έχει δεχθεί η ΕΛ.ΑΣ., η ηγεσία της καλείται να αντιμετωπίσει δεκάδες αιτήσεις μεταθέσης (οι οποίες μάλιστα αυξάνονται συνεχώς) από τα ΜΑΤ ως αποδοκιμασία για τις εντολές για βίαιη καταστολή στις συγκεντρώσεις στο Σύνταγμα!

Το πρόβλημα φέρεται να παίρνει πολύ μεγάλες διαστάσεις καθώς οι ίδιοι οι συνδικαλιστές της Ελληνικής Αστυνομίας κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου όσον αφορά τη συνοχή του Σώματος αλλά και την επαρκή στελέχωση των επιμέρους τμημάτων της ΕΛ.ΑΣ.

Την ίδια στιγμή, όπως τονίζεται χαρακτηριστικά, η Διεύθυνση Άμεσης Δράσης Αττικής επιχειρεί να… προλάβει τα χειρότερα και να ενισχύσει από τώρα την ομάδα ΔΕΛΤΑ, ζητώντας ανεξαιρέτως απ’ όλο το αστυνομικό προσωπικό της Αττικής που επιθυμεί να ενταχθεί στην ομάδα να υποβάλλει αίτηση για τη μετακίνηση του…

Στον εισαγγελέα η ΕΔΕ για τα επεισόδια

Εν τω μεταξύ, στον εισαγγελέα βρίσκεται η ΕΔΕ που διέταξε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής, αναφορικά με τα επεισόδια στο Σύνταγμα, όπως τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ηλίας Μόσιαλος μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Real FM.

Ο κ. Μόσιαλος συμπλήρωσε στη συνέχεια πως «αν προκύπτουν θέματα από τις ΕΔΕ και η κυβέρνηση δεν πάρει αποφάσεις, τότε έχουμε σοβαρό πρόβλημα» και πρόσθεσε πως αναμένεται και εκείνη που διέταξε ο κ. Ραγκούσης για τους συνδικαλιστές της ΕΘΕΛ.

http://olympia.gr/2011/07/07/%CF%80%CE% ... %84%CE%B1/
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
kat_woman
Site Admin
Site Admin

Δημοσίευση από kat_woman » Πέμ 07 Ιούλ 2011, 20:52

Για αυτόν τον άνθρωπο , τον δημοσιογράφο που έχασε την ακοή του επειδή ο ρόμποκοπ του πέταξε χειροβομβίδα κρότου-λάμψης στα 50 εκ. απόσταση :shock: το ξέρατε? Σήμερα το πήρα είδηση..Διαβάζω τις περιγραφές του και δεν το πιστεύω :freak:

http://www.protothema.gr/blogs/blogger/ ... 51&cid=127
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.

John Donne
Άβαταρ μέλους
Irene3006
Επίτιμος
Επίτιμος
Irc ψευδώνυμο: Irene3006
Έδωσε Likes: 3 φορές
Έλαβε Likes: 16 φορές

Δημοσίευση από Irene3006 » Πέμ 07 Ιούλ 2011, 21:02

kat_woman έγραψε:Για αυτόν τον άνθρωπο , τον δημοσιογράφο που έχασε την ακοή του επειδή ο ρόμποκοπ του πέταξε χειροβομβίδα κρότου-λάμψης στα 50 εκ. απόσταση :shock: το ξέρατε? Σήμερα το πήρα είδηση..Διαβάζω τις περιγραφές του και δεν το πιστεύω :freak:

http://www.protothema.gr/blogs/blogger/ ... 51&cid=127
:freak: :freak: :freak: :freak:
Στο τέλος δεν θα έχουμε μαλλιά να σηκώνονται κι όλας...
Μόνο το emoticon θα μας μείνει... Tα μαλλιά θα μας πέσουν
με αυτά που βλέπουμε, ακούμε, διαβάζουμε... Αν είναι δυνατόν..!
Αλλά κάτεχε ότι μονάχα κείνος που παλεύει μέσα του θά 'χει μεθαύριο μερτικό δικό του στον ήλιο.

Αυτός ο κόσμος ο μικρός, ο μέγας!

Οδυσσέας Ελύτης
Άβαταρ μέλους
axinosp
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από axinosp » Σάβ 09 Ιούλ 2011, 02:01

ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑ(ΒΙΝΤΕΟ)

http://vimeo.com/26056166
"Πᾶν γὰρ ἑρπετὸν πληγῇ νέμεται." Ηράκλειτος"
Μετάφραση :Κάθε τι που έρπει εξουσιάζεται με χτυπήματα !!
Με απλά λόγια Ερπετοειδείς έχετε να φάτε, πολύ στυλιάρι από τους Έλληνες!!
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
Άβαταρ μέλους
skion
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: skion
Έδωσε Likes: 3 φορές
Έλαβε Likes: 2 φορές
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από skion » Σάβ 09 Ιούλ 2011, 11:54

Πολύ καλό το βίντεο. Ένα μεγάλο μπράβο στο δημιουργό του.
Για το περιεχόμενο δεν μπορώ να εκφραστώ, δεν βρίσκω πια τα λόγια!
Ευχαριστούμε Αχινέ που μας το έφερες εδώ.
..you are God in your universe, you're not God in God's universe.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 09 Ιούλ 2011, 12:06

Δεν ξερω να κατεβάζω τέτοια βίντεο, αλλιώς θα το ανεβαζα και στο κανάλι μου! ΧΩΡΙΣ λόγια, γιατί φανταστείτε, ούτε κι εγώ η πολυλογού δε βρίσκω πλέον άλλα... :?

Η μόνη αναφορά που θα έκανα, θα ήταν στο δημιουργό του βίντεο. :clap:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
kat_woman
Site Admin
Site Admin

Δημοσίευση από kat_woman » Σάβ 09 Ιούλ 2011, 12:42

Μπράβο και από μένα στον τύπο που το έκανε :ups: :clap:
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.

John Donne
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικα-Ελεύθερο βήμα”