Τελικά Βασιλική από τη μια λες «αρκεί», από την άλλη το συνεχίζεις έστω και έμμεσα. Αυτά που έχεις γράψει για μένα, δείχνει πόσο μεγάλο πρόβλημα έχεις όταν αντιμετωπίζεις κάποια άλλη άποψη. Προσπαθείς να την ερμηνεύσεις με τα κουτάκια που έχεις στο κεφάλι σου και εκεί να την καταχωρήσεις. Π.χ. λες κάτι εσύ και επειδή εσύ θεωρείς ότι αυτό είναι το σωστό για τον καθένα που είναι ενάντια σε αυτό το σύστημα, την αντίθετη άποψη την κατηγοριοποιείς ως «νεοταξίκη» κτλ. Εμ, δεν είναι έτσι, ούτε ο κριτής των πάντων είσαι, ούτε έχεις και το αλάθητο.
Και για να ασχοληθώ με τον ΟΤΤΟΝ
το λέω με την ψυχή μου, αλλά εσύ έχεις μάθει να παραγκωνίζεις τη φωνούλα της συνείδησης, και να παπαγαλίζεις αυτά με τα οποία κάποιοι κάπου κάποτες σε βομβάρδισαν.
Κλασική υποτίμηση του απέναντι συνομιλητή, ότι και καλά απλά παπαγαλίζει ενώ εσύ μιλάς με την ψυχή σου. Καθόλου ευγενικό εκ μέρους σου. Το μόνο που έχω να σχολιάσω είναι ότι αν όντως τα λες με την ψυχή σου είναι ακόμη χειρότερο.
Θεωρώ ως Έλληνας ότι ξεβρακώνομαι, αν με υποχρεώνουν φασιστικά κάτι τύποι με τρόπο σαν το δικό σου να παρατάω όλες τις επείγουσες δουλειές μου και να ασχολούμαι με κάτι άλλο που τους κάβλωσε και που δεν είναι καθόλου επείγον και δεν με αφορά επί του παρόντως.
Σοβαρά; Πότε ΕΓΩ σε υποχρέωσα να ασχοληθείς με κάτι; Μόνος σου ασχολείσε και μόνος σου τρώγεσε.
Δεν καταλαβαίνεις ότι δεν έχω καμιά υποχρέωση αυτή τη στιγμή να ασχοληθώ με την καύλα του μετανάστη για τζαμί; Άλλα θέματα με καίνε, δεν το καταλαβαίνεις;
Οκ ...το κατάλαβα. Μην ασχολείσε.
Και την προσευχή τους ας την κάνουν και φωναχτά. Χέστηκα. Δεν έχουν όμως κανένα δικαίωμα να κάνουν κατάληψη σε δημόσιους χώρους, αλλά και να απαιτούν να ξοδευτώ έστω και 1 λεπτό του ευρώ για να τους κτίσω ναούς.
Κατά αρχάς δεν έκαναν κατάληψη σε δημόσιο χώρο. Πήραν άδεια. Από εκεί και πέρα ενόχλησαν κανέναν αν κάνουν τεμενάδες και φωνάζουν αλλάχ αλ ακμπάρ; Αν δεν γουστάρεις να τους βλέπεις μην πηγαίνεις. Αν δεν το αντέχει η αισθητική σου, τότε σκέψου ότι μπορεί και εσύ ενοχλείς την αισθητική κάποιων άλλων. Οσο για το ένα ευρώ, αυτό είναι προς το συμφέρον σου. Καλύτερα να δώσεις ένα ευρώ και να το ελέγχεις αυτό που θα γίνει, παρά να το φτιάξουν κάποιοι άλλοι και μετά να τρέχεις και να μην φτάνεις.
Οχι φιλαράκι, δεν πάει έτσι. Κατ' αρχάς, δεν είμαι ενημερωμένος για το τι ακριβώς έκαναν οι Έλληνες στο εξωτερικό. Όμως σίγουρα μπορώ να σου δώσω την εξής απάντηση: Πως ΑΝ και μόνο ΑΝ έκαναν τα ίδια με αυτά που γίνονται τώρα στην Ελλάδα από τους αλλοδαπούς, τότε ΕΙΧΑΝ ΑΔΙΚΟ και ΚΑΚΩΣ τα έκαναν.
Ετσι πάει. Μόνο που ξέρεις κάτι; Ούτε οι Ελληνες μετανάστες ζήτησαν τη γνώμη σου για να διεκδικήσουν κάποια πράγματα για τη ζωή τους, ούτε και οι μετανάστες στην Ελλάδα.
Από κει και πέρα, υπάρχουν και κυρίως υπήρχαν αξίες σε τούτο τον τόπο που όλοι μας πρέπει να θυμηθούμε και να εμπεδώσουμε! Κανείς δε δικαιούται να διεκδικεί τα πάντα!
Τα πάντα; Δηλαδή το να έχουν ένα τζαμί να πάνε να κάνουν τεμενάδες είναι «τα πάντα» και όλες οι υπόλοιπες φανταστικές υπερβολές που έγραψες...
«Φαντάσου να αρχίσουμε ο ένας να διεκδικεί τη ζωή ή την αξιοπρέπεια του άλλου. Με αυτή τη λόγική θέλω όλη τη γή δική μου, για την πάρτη μου, γιατί έτσι μου'ρθε. Και έχω δικαίωμα να τη διεκδικώ (σύμφωνα με τα λεγόμενά σου). Ή να διεκδικώ τον κόπο και τον ιδρώτα του άλλου και να του κλέψω το πορτοφόλι».
Κάτι είχα αναφέρει σε παλιότερο μήνυμα....«η πρακτική του φουσκώματος της φαντασίας με συνθήματα και γαργαλητό των ενστίκτων του χυδαίου μικροαστικού όχλου». Μάντεψε τι είναι...
Είναι ανήθικο να ζητάς πράγματα πέραν του λογικού.
Είναι πέραν του λογικού να χτιστεί ένα τζαμί; ...Τι λες ρε αδελφέ; Τι αρρωστημένη νοοτροπία είναι αυτή; Σαν να ακούω τον Γιώργο Παπανδρέου και τον Πάγκαλο. Και μην μου πεις ότι οι δικές σου διεκδικήσεις είναι λογικές, ενώ των άλλων παράλογες. Εκτός αν δεν έχεις καμιά διεκδίκηση, οπότε πάσο και μαγκιά σου.
Το ορθό είναι να βολευτούν με τα όσα τους έχουμε ήδη προσφέρει, να σεβαστούν τη χώρα,
Αυτό λένε πάντα τα κάθε λογής αφεντικά και εξουσιαστές.
[ Δε θα αφήσουμε κανένα πικραμένο, εκτός βεβαίως από τα λαμόγια. Είσαι λαμόγιο;
Εχει καμιά σχέση το τι είμαι εγώ και το τι είσαι εσύ; Και μην αρχίσεις ότι δεν ήθελες να προσβάλεις και ότι απλά ερώτηση έκανες. Την λέξη σεβασμός μόνο να την γράφεις ξέρεις.
Τέλος δεν απάντησες. Στους Ελληνες του εξωτερικού πρέπει να τους αφαιρεθούν τα πολιτικά δικαιώματα; Γαργάρα το κάναμε;
Χαίρομαι πάντως που υπάρχουν πολλά άτομα με τα οποία μπορώ να μοιραστώ σκέψεις
Αυτό να λέγεται. Υπάρχει μπόλικος κόσμος εδώ με ανάλογες σκέψεις.
Βασιλική στο συντάκτη της ιστοσελίδας...
http://armyalert.blogspot.com/2010/11/b ... _7593.html
Ξυδάκι...δεν τον χάλασε
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)