ΑΛΛΑΧ ΑΛ ΑΚΜΠΑΡ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!!

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Re: ΑΛΛΑΧ ΑΛ ΑΚΜΠΑΡ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!!

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 18 Νοέμ 2010, 14:05

OTTON :urock: :clap: ΣΕ ΟΛΑ, ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΙΑΣ! (Να φάει τα λυσσακά του ο Νίκος)

Και να ενημερώσω το φιλοθεάμον κοινό, ότι τη μισή μου ζωή την έζησα Ν. Αφρική ως αλλοδαπή και ως τέτοια, ουδέποτε μου δόθηκε το δικαίωμα ψήφου. Δεν μ'ενδιέφερε, δεν είχα καμιά πρεμούρα, κι εκείνοι δεν το συζητούσαν καν.

Εδώ τους έχει δοθεί δικαίωμα ψήφου.
Ξέρω... θα είμαι κι εγώ πολύ φασιστάκι αν πω, ότι διαπράττουν συνταγματική ανομία, αλλά και ηθική ανομία απέναντι στην εθνότητα, διότι αυτή η παροχή δικαιώματος είναι επίσης πρεμουρα και υπερβάλλων ζήλος, αφού η υπερκυβερνησάρα της ΕΕ, δεν έχει επιβάλλει ακόμα στις χώρες μέλη να κάνουν κάτι τέτοιο.

Ενημερωτικά και διά την τάξην: Με αφήνει παγερά αδιάφορη η προοπτική να θεωρηθώ φασιστάκι (από μερικούς μερικούς) για την τοποθέτησή μου αυτή. Κοινώς, εχέσθην :toilet:
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Clash
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

Δημοσίευση από Clash » Πέμ 18 Νοέμ 2010, 14:32

OTTON :urock: :clap: ΣΕ ΟΛΑ, ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΙΑΣ! (Να φάει τα λυσσακά του ο Νίκος)

Μετά, όμως, μην μου λες ότι «απομόνωσα φράσεις που δεν απεικονίζουν την ουσία». :P
Δηλαδή για να ΜΗ με χαρακτηρίσουν κάποιοι ως φασίστα, πρέπει να ξεβρακώνομαι;
Εσύ θεωρείς ότι οι μουσουλμάνοι πρέπει να κάνουν την προσευχή τους από μέσα τους, διαφορετικά θα ξεβρακώνεσαι;
Αυτοί έρχονται και ζητάνε...
Και καλά κάνουν. Από που και ως που θα απαγορεύσεις σε κάποιον να διεκδικεί κάτι, ακόμη κι αν αυτό είναι για μας μια μαλακία και μισή; Οταν διαμαρτύρονταν οι Ελληνες στην Αυστραλία και στην Αμερική για να μην τους αντιμετωπίζουν ως ανθρώπους τρίτης (όχι δεύτερης) διαλογής, είχαν άδικο;
ΟΤΕ εγώ ανέφερα στο post μου κάτι σχετικό με το να ΜΗ γίνει ποτέ τζαμί;;;;;; Θα με τρελλάνετε κάποιοι;;;; Αντιθέτως ανέφερα μια λέξη κλειδί: ΣΥΖΗΤΑΜΕ. Δηλαδή όταν έρθει ο καιρός, τότε θα τα βάλουμε κάτω και θα δούμε αν και πού και πόσα τζαμιά θα είναι καλό να γίνουν.
Ωστε και εσύ δεν είσαι αντίθετος στο να γίνει τζαμί.
Να παραδεχτούν κάποιοι ότι δε θέλουν απλά να κτιστεί τζαμί, αλλά θέλουν να κτιστεί εδώ και τώρα, σε βάρος των όποιων άλλων επιγόντων ζητημάτων της χώρας
Δηλαδή το χτίσιμο ενός τζαμιού είναι αυτό που θα επιβαρύνει αφάνταστα την ελληνική οικονομία; Αστειότητες. Τέλος πάντων το τζαμί έχει προγραμματιστεί να χτιστεί το 2011.
Και αν πω πως ασχέτως αν έδωσαν σε πολλούς το δικαίωμα της ψήφου, δεν έχουν το ίδιο δικαίωμα με εμένα να ψηφίζουν, αφού εγώ είμαι εδώ όχι μόνο εκ γενετής, αλλά και οι γονείς μου εκ γενετής, και οι παππούδες μου κπλ. πάλι θα είμαι φασίστας;;
Την ίδια άποψη έχεις για τους Ελληνες στην Αμερική, στην Αγγλία, στην Γερμανία και στην Αυστραλία και όπου αλλού ψηφίζουν; Πρέπει να τους απαγορευτούν τα πολιτικά δικαιώματα; Εσύ δηλαδή Βασιλική που συμφωνείς μέχρι τελείας, συμφωνείς και με αυτό; Ερώτηση κάνω...
Και να ενημερώσω το φιλοθεάμον κοινό, ότι τη μισή μου ζωή την έζησα Ν. Αφρική ως αλλοδαπή και ως τέτοια, ουδέποτε μου δόθηκε το δικαίωμα ψήφου.
Εδώ δεν το είχαν οι ντόπιοι ρε Βασιλική :P . Πάντως αρκετοί Ελληνες το είχαν και δυστυχώς ορισμένοι από αυτούς ήταν στηρίγματα του απαρχάιτ.
Παρίσι και Μόσχα βαθιά τιμημένα
Αθήνα, Βαρκελώνη που βάφτηκαν με αίμα.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 18 Νοέμ 2010, 14:34

Το κάνεις ΧΟΝΤΡΟ θέμα Νίκο.
Εσύ και τα καθεστωτικά ΜΜΕ...

Αυτό αρκεί.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Orion
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας

Δημοσίευση από Orion » Πέμ 18 Νοέμ 2010, 14:41

Εκθεσις Κασσανδρε ? μαλιστα !!! εκθεσις λοιπον , προωθηση απο τα μαινστριμ μεσα του θεματος και να περιμενετε απο τις συγκεκριμενες ομαδες " πιστων " και καμια κινητοποιησουλα αλλαχ αχμπαρ κι ετσι , και οχι μωρε μη σας προβληματιζει πως οργανωνονται και πως χρησιμοποιουνται , το " τζαμι" που ειναι το κυριο θεμα μας να λυσουμε , και μη σας προβληματισει το γεγονος οτι ενω μας εχουν αλλαξει τα φωτα εμεις δεν μπορουμε να κινητοποιηθουμε οργανωμενα για τα σοβαρα ζητηματα , τυχαια ειναι ολα αυτα μωρε , ε βοηθανε και μερικοι να συμβει το πρωτο και να μην συμβει το δευτερο , ...ετυχε κι αυτο !!!
Άβαταρ μέλους
Blue Ice

Δημοσίευση από Blue Ice » Πέμ 18 Νοέμ 2010, 14:45

Το ότι η προχθεσινή προσευχή ήταν επίδειξη δύναμης φαίνεται και από τα σημερινά γεγονότα

http://www.newsit.gr/default.php?pname= ... 71&catid=4

Όλα είναι σχεδιασμένα, οι μετανάστες θα μας φάνε λάχανο και εμείς θα συζητάμε ακόμα πόσο ανθρώπινα πρέπει να τους φερθούμε...

Έξω λοιπόν όλοι τους, ριζώμενοι και αρίζωτοι...
Ου καταισχυνώ τα όπλα τα ιερά,

ουδ' εγκαταλείψω τον παραστάτη αυτών, ότω αν στοιχίσω.

Αμυνώ δε και υπέρ ιερών και οσίων και μόνος και μετά πολλών.

Την πατρίδα ουκ ελάττω παραδώσω, πλείω δε και αρείω όσοις αν παραδέξωμαι.
KASSANDROS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 5 φορές

Δημοσίευση από KASSANDROS » Πέμ 18 Νοέμ 2010, 15:28

Λοιπόν, επειδή το έχετε κουράσει.. πάρτε χαμπάρι ότι:

- Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ
- Ο ελληνικός πολιτικός κόσμος
- Τα ΜΜΕ
- Οι αναρχοαριστεροί

λένε ότι πρέπει να βγάλετε το σκασμό για το μεταναστευτικό, και να γίνουν τζαμιά ΧΘΕΣ.

Οι παραπάνω αξιολογότατοι άνθρωποι κάνουν ότι μπορούν για να σας εκπολιτίσουν και σεις αντιστέκεστε σαν αμόρφωτοι κωλοφασίστες του κερατά.

Βουλώστε το μην σας πάρει και σας σηκώσει.

Αλλάχ Αλ Ακμπάρ.
Άβαταρ μέλους
ILLUVATAR85
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: ILLUVATAR85
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από ILLUVATAR85 » Πέμ 18 Νοέμ 2010, 15:32

Clash έγραψε:Υποθέτω τότε ότι αν οι παράνομοι ήταν χριστιανοί θα ενοχλούσε να μετείχαν στη περιφορά επιταφίου τη μεγάλη Παρασκευή;
Το ο,τι οι Χριστιανοί παράνομοι εδώ πέρα δεν έκαναν καμία τέτοια κίνηση στα σχεδόν 15 χρόνια που βρίσκονται εδώ πέρα θα πρέπει να σε ξενίζει (και να δείχνει την ανακολουθία του παραδείγματος σου).
Η δημοκρατία δεν συνίσταται σε ισότητα,συνίσταται σε ανισότητα που οφείλει να είναι δίκαιη-Σόλων

Όλοι φοβούνται ένα βρώμικο όνομα μα όχι μία βρώμικη συνείδηση-Πλίνιος

Μην σε ανησυχεί αυτό που βλέπεις, τίποτα δεν συμβαίνει μόνο του-Ρόαν

O σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα, ο σκοπός είναι τα μέσα-Δραγώνας
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 18 Νοέμ 2010, 15:57

KASSANDROS έγραψε:Λοιπόν, επειδή το έχετε κουράσει.. πάρτε χαμπάρι ότι:

- Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ
- Ο ελληνικός πολιτικός κόσμος
- Τα ΜΜΕ
- Οι αναρχοαριστεροί

λένε ότι πρέπει να βγάλετε το σκασμό για το μεταναστευτικό, και να γίνουν τζαμιά ΧΘΕΣ.

Οι παραπάνω αξιολογότατοι άνθρωποι κάνουν ότι μπορούν για να σας εκπολιτίσουν και σεις αντιστέκεστε σαν αμόρφωτοι κωλοφασίστες του κερατά.

Βουλώστε το μην σας πάρει και σας σηκώσει.

Αλλάχ Αλ Ακμπάρ.
:lol: :lol: :lol: :skaw:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας
Έδωσε Likes: 414 φορές
Έλαβε Likes: 318 φορές

Δημοσίευση από OTTO » Πέμ 18 Νοέμ 2010, 17:34

Clash, καλός είσαι του λόγου σου... έμαθες καλά να παίζεις παιχνίδια εντυπωσιασμού με τις λέξεις. Η διαφορά μας, το ξέρουμε και οι δυό μας, είναι ότι εγώ μιλώ με ειλικρίνεια, και ό,τι λέω, το λέω με την ψυχή μου, αλλά εσύ έχεις μάθει να παραγκωνίζεις τη φωνούλα της συνείδησης, και να παπαγαλίζεις αυτά με τα οποία κάποιοι κάπου κάποτες σε βομβάρδισαν.
Clash έγραψε:Εσύ θεωρείς ότι οι μουσουλμάνοι πρέπει να κάνουν την προσευχή τους από μέσα τους, διαφορετικά θα ξεβρακώνεσαι;
Θεωρώ ως Έλληνας ότι ξεβρακώνομαι, αν με υποχρεώνουν φασιστικά κάτι τύποι με τρόπο σαν το δικό σου να παρατάω όλες τις επείγουσες δουλειές μου και να ασχολούμαι με κάτι άλλο που τους κάβλωσε και που δεν είναι καθόλου επείγον και δεν με αφορά επί του παρόντως. Δε θα πεις εσύ στον άλλον με τι πρέπει να ασχολείται. Δεν καταλαβαίνεις ότι δεν έχω καμιά υποχρέωση αυτή τη στιγμή να ασχοληθώ με την καύλα του μετανάστη για τζαμί; Άλλα θέματα με καίνε, δεν το καταλαβαίνεις;

Και την προσευχή τους ας την κάνουν και φωναχτά. Χέστηκα. Δεν έχουν όμως κανένα δικαίωμα να κάνουν κατάληψη σε δημόσιους χώρους, αλλά και να απαιτούν να ξοδευτώ έστω και 1 λεπτό του ευρώ για να τους κτίσω ναούς. Είναι άκρως ΑΝΗΘΙΚΟ να επεμβαίνεις στη ζωή και στους ρυθμούς του άλλου και να του ορίζεις τις υποχρεώσεις του. Να μπαίνω στο σπίτι σου και να σε έχω σήκω κάτσε. ΑΥΤΟ είναι φασισμός.
Clash έγραψε:Και καλά κάνουν. Από που και ως που θα απαγορεύσεις σε κάποιον να διεκδικεί κάτι, ακόμη κι αν αυτό είναι για μας μια μαλακία και μισή; Οταν διαμαρτύρονταν οι Ελληνες στην Αυστραλία και στην Αμερική για να μην τους αντιμετωπίζουν ως ανθρώπους τρίτης (όχι δεύτερης) διαλογής, είχαν άδικο;
Εδώ δίνεις ρεσιτάλ στη διαχείρηση των λέξεων! :worship: Τα συγχαρητήριά μου!

Όχι φιλαράκι, δεν πάει έτσι. Κατ' αρχάς, δεν είμαι ενημερωμένος για το τι ακριβώς έκαναν οι Έλληνες στο εξωτερικό. Όμως σίγουρα μπορώ να σου δώσω την εξής απάντηση: Πως ΑΝ και μόνο ΑΝ έκαναν τα ίδια με αυτά που γίνονται τώρα στην Ελλάδα από τους αλλοδαπούς, τότε ΕΙΧΑΝ ΑΔΙΚΟ και ΚΑΚΩΣ τα έκαναν.

Από κει και πέρα, υπάρχουν και κυρίως υπήρχαν αξίες σε τούτο τον τόπο που όλοι μας πρέπει να θυμηθούμε και να εμπεδώσουμε! Κανείς δε δικαιούται να διεκδικεί τα πάντα! Αυτός εξάλλου είναι και ο ΟΡΙΣΜΟΣ της έννοιας του ΣΕΒΑΣΜΟΥ! Αν δεν τρέφεις σεβασμό για τίποτα, τότε και μόνο τότε "μπορείς" να διεκδικείς τα πάντα! Φαντάσου να αρχίσουμε ο ένας να διεκδικεί τη ζωή ή την αξιοπρέπεια του άλλου. Με αυτή τη λόγική θέλω όλη τη γή δική μου, για την πάρτη μου, γιατί έτσι μου'ρθε. Και έχω δικαίωμα να τη διεκδικώ (σύμφωνα με τα λεγόμενά σου). Ή να διεκδικώ τον κόπο και τον ιδρώτα του άλλου και να του κλέψω το πορτοφόλι. Μήπως να γίνω ο άρχοντας του χάους; Ή αν θέλεις, διεκδικώ να πάρω το κεφάλι του γείτονα, γιατί έτσι, το θέλω κομμένο να κρέμεται στη μέση του σαλονιού μου, να το βλέπω να σαπίζει, και αργότερα να πίνω ποτά από το κρανίο. Να το διεκδικώ κι αυτό.

Γίνεσαι ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ φιλαράκι με τα παιχνίδια των λέξεων που παίζεις, και δε θα σου βγει σε καλό... Είναι ανήθικο να ζητάς πράγματα πέραν του λογικού. Θέλουν ναούς οι μουσουλμάνοι στην Αθήνα; Να κάνουν υπομονή, αυτό είναι το σωστό και το δίκαιο. Δε λέω, κάποια μέρα μπορεί και να αποκτήσουν έναν ακόμα ναό, αφού στη βόρειο Ελλάδα και ειδικά στη Θράκη ήδη υπάρχουν πάρα πολλά τζαμιά, άρα και να γίνει δε θα είναι κάτι καινούριο.

Το ορθό είναι να βολευτούν με τα όσα τους έχουμε ήδη προσφέρει, να σεβαστούν τη χώρα, και όταν ξεμπλέξουμε από τα λαμόγια, μη στεναχωριέσαι, δεν έιμαστε καμιά φοβερή ράτσα, Έλληνες είμαστε. Πολιτισμός είμαστε. Δε θα αφήσουμε κανένα πικραμένο, εκτός βεβαίως από τα λαμόγια. Είσαι λαμόγιο;;; Όταν έχεις σπίτι σου έναν φιλοξενούμενο, του προσφέρεις αυτά που μπορείς. Και αν είσαι γυναίκα, έχει δικαίωμα να απαιτήσει να σε βάλει στο κρεβάτι;;; Έχει δικαίωμα να το απαιτήσει;;;

Και μη μου πεις ότι δεν απαιτούν (το τζαμί), αλλά το ζητάν, διότι όταν ζητάς κάτι το ζητάς μια, δυο, και αν δεν υπάρχει ανταπόκριση, υποχωρείς. Διαφορετικά απαιτείς και διεκδικείς την απαίτησή σου.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
~ το υπεραναλυτικό κάθαρμα ~
------------------------------------
~ ένα σκουπίδι που απλώς ονειροπολεί ~
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 18 Νοέμ 2010, 18:15

το λέω με την ψυχή μου, αλλά εσύ έχεις μάθει να παραγκωνίζεις τη φωνούλα της συνείδησης, και να παπαγαλίζεις αυτά με τα οποία κάποιοι κάπου κάποτες σε βομβάρδισαν.
Ο Νίκος ατυχώς έχει κατεβάσει το διακοπτη που ρίχνει προβολέα πάνω σε ψυχή κι έχει ανοίξει στο φουλ τον άλλον, αυτόν τον "δημοκρατικο"-φασιστικό (χωρίς εισαγωγικά το δεύτερο συνθετικό) που σε τυφλώνει πέφτοντας πάνω σου, και παρατηρώντας σε καθαρά επιδερμικά, επικαλείται τις κλασικές νόρμες που επιβλήθηκαν απ'τη νεοταξίλα για να μας τις πασάρει ως δημοκρατικές. Ενίοτε θυμίζει και γκεμπελικές τακτικές που κατά τα άλλα αντιπαλεύει... Πέρασαν 4 χρόνια για να μάθω να μη ζοχαδιάζομαι με τα ψευτοηθικιστικά στεγανά που μου πρότασσε ως πολιτική ηθικολογία, και κυριως να μην αραδιάζω σεντόνια, μια και πάνε χαμένα έτσι κι αλλιώς, αφού δε χαμπαριάζει από αυτά που δε θέλει να χαμπαριάσει. Θα το μάθεις κι εσύ. Φιλότιμη η προσπάθειά σου να επικοινωνήσεις σε ψυχονοητικό επίπεδο, αλλά ματαιοπονείς.

Άλλα θέματα με καίνε, δεν το καταλαβαίνεις;
Όχι, γιατί όταν ο Νικόλας πραγματεύεται την έννοια της "προτεραιότητας", το κάνει ΜΟΝΟΝ σύμφωνα μ'αυτά που επιτάσσει το σύστημα και τα καθεστωτικά ΜΜΕ του ως προτεραιότητα.

Είναι άκρως ΑΝΗΘΙΚΟ να επεμβαίνεις στη ζωή και στους ρυθμούς του άλλου και να του ορίζεις τις υποχρεώσεις του. Να μπαίνω στο σπίτι σου και να σε έχω σήκω κάτσε. ΑΥΤΟ είναι φασισμός.
Δεν πα να μπλεδίσεις φωνάζοντάς το; (που παρεμπιπτόντως είναι σωστό το έρεισμα), αυτός θα σου λέει ότι είσαι ρατσιστοφασιστας που δεν το κάνεις. Άκου με που σου λέω, το'χω δει το έργο σε πολλές παραλλαγές. :P Ο,ΤΙ και να κάνεις, και τα συκώτια σου να βγάλεις έξω και να του δείξεις ότι έχουν μελανιάσει, αυτός το ίδιο θα σου λέει. Είναι συγκεκριμένη ράτσα ανθρώπων που το κάνει αυτό. Ο Νίκος καθρεφτίζει αυτή την κατηγορία στη μικρή κοινότητά μας. Για μένα είναι μια μορφή απόλυτης φασιστίλας, αλλά έχω αποδεχτεί ότι υπάρχει και αυτή η ράτσα και δεν αλλάζει μακάρι να κατέβουν εξωγήινοι, Χριστός, Θεός, Δίας, όποιος θες και να τους πει πως έχουν λάθος. Το θέμα είναι εσύ να μην τσιμπάς σ'αυτή την τακτική και νοοτροπία. Υποτιμάς την ίδια τη νοημοσύνη σου (για να μην πω και την υπόστασή σου) όταν το κάνεις.
Αυτός εξάλλου είναι και ο ΟΡΙΣΜΟΣ της έννοιας του ΣΕΒΑΣΜΟΥ!
Ο σεβασμός είναι στάση ζωής και πραγματικού πολιτισμού, που δυστυχώς λίγοι κατέχουν. Ακόμα λιγότεροι στην Ελλάδα, παρ'όλο που είναι η γενέτειρα αυτής της ιδέας... Δεν μπορούν να αποδώσουν αυτό που δεν έχουν αγγίξει ούτε σαν έννοια στη ζωή τους όλη. Είναι άλλη μια πικρή διαπίστωσή μου στα χρόνια που ζω.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 18 Νοέμ 2010, 18:31

Στην τελική ευθεία η κατασκευή του τεμένους στην Αθήνα

Αθήνα 18.11.10, 12:40 ΜΜ. ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ Η ΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΤΖΑΜΙΟΥ!
Μετά την πολιτική πίεση από την Τουρκία και τον δημόσιο εκβιασμό από τους μουσουλμάνους στην Αθήνα έφτασε η...
αποφράδα ημέρα για το Ένδοξο Πολεμικό Ναυτικό. Η ημέρα της παράδοσης στην ημισέληνο που κείτεται ηττημένη στις πολεμικές σημαίες του, της από κάθε άποψη ιστορικής περιοχής του Βοτανικού.

Ικανοποιείται έτσι το αίτημα της μειοψηφίας των προοδευτικών απάτριδων άθεων, απαξιώνεται η πλειοψηφία των Ορθοδόξων Χριστιανών θα παραμείνει με την απορία της αναγκαιότητας που έχρηζε μια τέτοια εξέλιξη. Ειδικά όταν τα θρησκευτικά δικαιώματα των ορθοδόξων δεν είναι σεβαστά από τους αντιεξουσιαστές της εξουσίας που χαϊδεύουν τους εισβολείς της άτυπης κατοχής της Αθήνας. Θέλουμε να εκφράσουμε την οδύνη μας για την απώλεια εθνικού εδάφους μέσα στην καρδιά της πρωτεύουσας. Θα τρίζουν τα κόκαλα των αγωνιστών της ελευθερίας όλων των εποχών. Η Ελλάς στο πέρασμα των χρόνων σίγουρα δεν θα είναι ευγμωμωνούσα για αυτής σας την πράξη. Αυτή είναι η κατάληξη της άκρατης κομματικοποίησης των ΕΔ και της οικιοθελούς ιδιοτελούς φίμωσης της φωνής των ανωτάτων από την εκάστοτε πολιτική ηγεσία.

ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ
ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΕΚΡΑΓΕΙ
Η ΔΕ ΛΑΒΑ ΤΟΥ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΑ!

http://armyalert.blogspot.com/2010/11/b ... _7593.html

(για να χαρεί ο Νικολάκης)
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας
Έδωσε Likes: 414 φορές
Έλαβε Likes: 318 φορές

Δημοσίευση από OTTO » Πέμ 18 Νοέμ 2010, 18:44

Βάσω, είμαι νέος άνθρωπος, και ειδικά στα ιδεογραφήματα, πολύ νέος. Η αλήθεια είναι ότι κάπως αιφνιδιάστηκα όταν διάβασα περί "φασιστικής προπαγάνδας" και τα σχετικά. Βεβαίως γνώριζα καλά ότι εδώ μέσα θα υπάρξουν και επικοδομητικές διαφωνίες, αλλά εδώ δεν άντεξα :embar: . Έχω πολλά να μάθω ακόμα. Χαίρομαι πάντως που υπάρχουν πολλά άτομα με τα οποία μπορώ να μοιραστώ σκέψεις!!! :D :D :D :xara: :xara:
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
~ το υπεραναλυτικό κάθαρμα ~
------------------------------------
~ ένα σκουπίδι που απλώς ονειροπολεί ~
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 18 Νοέμ 2010, 19:24

Φίλε ΟΤΤΟΝ, το "νεος" λίγη σημασία έχει στην προκειμένη. :D Και εκεί που έχει σημασία, σου'δωσα ένα ρεζουμέ να μπεις στο νόημα :wink:

Θεωρώ ότι επικοινωνώντας σε ένα φόρουμ που έχει ανθρώπους απ'όλα τα μετερίζια μέσα, κάνουμε μια καλή εξάσκηση επικοινωνίας και συνύπαρξης με τους διαφόρων ειδών ανθρώπους που θα συναντήσουμε και έξω στην πραγματική ζωή.

Παρακαλώ να συνεχίσεις να εκφράζεις ελεύθερα τις σκέψεις σου, ασχέτως τυχόν επικοινωνιακών "μπλοκ". :rose:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Τάλως
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 2 φορές

Δημοσίευση από Τάλως » Πέμ 18 Νοέμ 2010, 19:30

Clash έγραψε:Αν ήταν ινδουϊστές ή, βουδιστές θα υπήρχε πρόβλημα; Ή μόνο επειδή είναι μουσουλμάνοι;
εγω προσωπικά εχω πρόβλημα με τον κάθε ενα που καταλαμβάνει χώρους δημόσιους μια και εκει ανάμεσα δεν νομίζω οτι θα μπορούσε κανεις να περάσεις. (ακόμα και αν εχει "άδεια" δεν θα ζητούσα ποτε να κλείσω δημόσιο χωρο ειδικά για τετοιο θεμα).

και επισεις εχω πρόβλημα με τον καθε μουσουλμάνο που θέλει τζαμί στην Ελλάδα οταν η ιδια του η χώρα δεν επιτρέπει ναους αλλων θρησκειών να κτιζονται. δεν πιστευω οτι πρέπει να επικρατήσει αλλος νόμος παρα αυτος που επικρατεί και στις χωρες τους.

Οταν αλλαξουν και εκεινοι μυαλα το συζηταμε :ups:

Υ.Γ σε γενικεσ γραμμες συμφωνώ με την ξιφομάχο μας.
Εἶσ' Ἕλληνας; Τί προσκυνᾶς; Σηκώσου ἀπάνω! Ἐμεῖς καὶ στοὺς θεοὺς ὀρθοὶ μιλοῦμε..

[img]http://www.afroditishobby.gr/datafiles/498.jpg[/img]

[img]http://s12.postimg.org/pm4kknyzd/copy.j ... 1364828493[/img]

http://www.youtube.com/watch?v=8F_Z060Wlck
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Παρ 19 Νοέμ 2010, 00:54

Τελικά Βασιλική από τη μια λες «αρκεί», από την άλλη το συνεχίζεις έστω και έμμεσα. Αυτά που έχεις γράψει για μένα, δείχνει πόσο μεγάλο πρόβλημα έχεις όταν αντιμετωπίζεις κάποια άλλη άποψη. Προσπαθείς να την ερμηνεύσεις με τα κουτάκια που έχεις στο κεφάλι σου και εκεί να την καταχωρήσεις. Π.χ. λες κάτι εσύ και επειδή εσύ θεωρείς ότι αυτό είναι το σωστό για τον καθένα που είναι ενάντια σε αυτό το σύστημα, την αντίθετη άποψη την κατηγοριοποιείς ως «νεοταξίκη» κτλ. Εμ, δεν είναι έτσι, ούτε ο κριτής των πάντων είσαι, ούτε έχεις και το αλάθητο.

Και για να ασχοληθώ με τον ΟΤΤΟΝ
το λέω με την ψυχή μου, αλλά εσύ έχεις μάθει να παραγκωνίζεις τη φωνούλα της συνείδησης, και να παπαγαλίζεις αυτά με τα οποία κάποιοι κάπου κάποτες σε βομβάρδισαν.
Κλασική υποτίμηση του απέναντι συνομιλητή, ότι και καλά απλά παπαγαλίζει ενώ εσύ μιλάς με την ψυχή σου. Καθόλου ευγενικό εκ μέρους σου. Το μόνο που έχω να σχολιάσω είναι ότι αν όντως τα λες με την ψυχή σου είναι ακόμη χειρότερο.
Θεωρώ ως Έλληνας ότι ξεβρακώνομαι, αν με υποχρεώνουν φασιστικά κάτι τύποι με τρόπο σαν το δικό σου να παρατάω όλες τις επείγουσες δουλειές μου και να ασχολούμαι με κάτι άλλο που τους κάβλωσε και που δεν είναι καθόλου επείγον και δεν με αφορά επί του παρόντως.
Σοβαρά; Πότε ΕΓΩ σε υποχρέωσα να ασχοληθείς με κάτι; Μόνος σου ασχολείσε και μόνος σου τρώγεσε.
Δεν καταλαβαίνεις ότι δεν έχω καμιά υποχρέωση αυτή τη στιγμή να ασχοληθώ με την καύλα του μετανάστη για τζαμί; Άλλα θέματα με καίνε, δεν το καταλαβαίνεις;
Οκ ...το κατάλαβα. Μην ασχολείσε.
Και την προσευχή τους ας την κάνουν και φωναχτά. Χέστηκα. Δεν έχουν όμως κανένα δικαίωμα να κάνουν κατάληψη σε δημόσιους χώρους, αλλά και να απαιτούν να ξοδευτώ έστω και 1 λεπτό του ευρώ για να τους κτίσω ναούς.
Κατά αρχάς δεν έκαναν κατάληψη σε δημόσιο χώρο. Πήραν άδεια. Από εκεί και πέρα ενόχλησαν κανέναν αν κάνουν τεμενάδες και φωνάζουν αλλάχ αλ ακμπάρ; Αν δεν γουστάρεις να τους βλέπεις μην πηγαίνεις. Αν δεν το αντέχει η αισθητική σου, τότε σκέψου ότι μπορεί και εσύ ενοχλείς την αισθητική κάποιων άλλων. Οσο για το ένα ευρώ, αυτό είναι προς το συμφέρον σου. Καλύτερα να δώσεις ένα ευρώ και να το ελέγχεις αυτό που θα γίνει, παρά να το φτιάξουν κάποιοι άλλοι και μετά να τρέχεις και να μην φτάνεις.
Οχι φιλαράκι, δεν πάει έτσι. Κατ' αρχάς, δεν είμαι ενημερωμένος για το τι ακριβώς έκαναν οι Έλληνες στο εξωτερικό. Όμως σίγουρα μπορώ να σου δώσω την εξής απάντηση: Πως ΑΝ και μόνο ΑΝ έκαναν τα ίδια με αυτά που γίνονται τώρα στην Ελλάδα από τους αλλοδαπούς, τότε ΕΙΧΑΝ ΑΔΙΚΟ και ΚΑΚΩΣ τα έκαναν.
Ετσι πάει. Μόνο που ξέρεις κάτι; Ούτε οι Ελληνες μετανάστες ζήτησαν τη γνώμη σου για να διεκδικήσουν κάποια πράγματα για τη ζωή τους, ούτε και οι μετανάστες στην Ελλάδα.
Από κει και πέρα, υπάρχουν και κυρίως υπήρχαν αξίες σε τούτο τον τόπο που όλοι μας πρέπει να θυμηθούμε και να εμπεδώσουμε! Κανείς δε δικαιούται να διεκδικεί τα πάντα!
Τα πάντα; Δηλαδή το να έχουν ένα τζαμί να πάνε να κάνουν τεμενάδες είναι «τα πάντα» και όλες οι υπόλοιπες φανταστικές υπερβολές που έγραψες...

«Φαντάσου να αρχίσουμε ο ένας να διεκδικεί τη ζωή ή την αξιοπρέπεια του άλλου. Με αυτή τη λόγική θέλω όλη τη γή δική μου, για την πάρτη μου, γιατί έτσι μου'ρθε. Και έχω δικαίωμα να τη διεκδικώ (σύμφωνα με τα λεγόμενά σου). Ή να διεκδικώ τον κόπο και τον ιδρώτα του άλλου και να του κλέψω το πορτοφόλι».

Κάτι είχα αναφέρει σε παλιότερο μήνυμα....«η πρακτική του φουσκώματος της φαντασίας με συνθήματα και γαργαλητό των ενστίκτων του χυδαίου μικροαστικού όχλου». Μάντεψε τι είναι...
Είναι ανήθικο να ζητάς πράγματα πέραν του λογικού.
Είναι πέραν του λογικού να χτιστεί ένα τζαμί; ...Τι λες ρε αδελφέ; Τι αρρωστημένη νοοτροπία είναι αυτή; Σαν να ακούω τον Γιώργο Παπανδρέου και τον Πάγκαλο. Και μην μου πεις ότι οι δικές σου διεκδικήσεις είναι λογικές, ενώ των άλλων παράλογες. Εκτός αν δεν έχεις καμιά διεκδίκηση, οπότε πάσο και μαγκιά σου.
Το ορθό είναι να βολευτούν με τα όσα τους έχουμε ήδη προσφέρει, να σεβαστούν τη χώρα,
Αυτό λένε πάντα τα κάθε λογής αφεντικά και εξουσιαστές.
[ Δε θα αφήσουμε κανένα πικραμένο, εκτός βεβαίως από τα λαμόγια. Είσαι λαμόγιο;
Εχει καμιά σχέση το τι είμαι εγώ και το τι είσαι εσύ; Και μην αρχίσεις ότι δεν ήθελες να προσβάλεις και ότι απλά ερώτηση έκανες. Την λέξη σεβασμός μόνο να την γράφεις ξέρεις.

Τέλος δεν απάντησες. Στους Ελληνες του εξωτερικού πρέπει να τους αφαιρεθούν τα πολιτικά δικαιώματα; Γαργάρα το κάναμε;
Χαίρομαι πάντως που υπάρχουν πολλά άτομα με τα οποία μπορώ να μοιραστώ σκέψεις
Αυτό να λέγεται. Υπάρχει μπόλικος κόσμος εδώ με ανάλογες σκέψεις.

Βασιλική στο συντάκτη της ιστοσελίδας...

http://armyalert.blogspot.com/2010/11/b ... _7593.html

Ξυδάκι...δεν τον χάλασε :P
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 19 Νοέμ 2010, 01:05

Αυτά που έχεις γράψει για μένα, δείχνει πόσο μεγάλο πρόβλημα έχεις όταν αντιμετωπίζεις κάποια άλλη άποψη.

Σιγά το πρόβλημα. :lol: Ξενυχτάω απόψε, αλλά όχι για πάρτη σου καλό μου, μη βαυκαλίζεσαι. Εκτός του ότι είμαι νυχτοπούλι, έχω και δουλειές.
Πρόβλημα δεν έχω γιατί μπορώ να αντιμετωπίσω μια χαρά την άποψη και δη με επιχείρημα, όχι με κλισέ και δόγματα όπως εσύ.

Προσπαθείς να την ερμηνεύσεις με τα κουτάκια που έχεις στο κεφάλι σου και εκεί να την καταχωρήσεις.
Εσύ ειδικά δεν χρηζεις ερμηνείας, αγαπητέ. Είσαι απολύτως διάφανος και σαφής ακόμα και στο μυαλό ενός μικρού παιδιού. :wink:

Π.χ. λες κάτι εσύ και επειδή εσύ θεωρείς ότι αυτό είναι το σωστό για τον καθένα που είναι ενάντια σε αυτό το σύστημα, την αντίθετη άποψη την κατηγοριοποιείς ως «νεοταξίκη» κτλ. Εμ, δεν είναι έτσι, ούτε ο κριτής των πάντων είσαι, ούτε έχεις και το αλάθητο.
Όπου η αντίθετη άποψη από αυτή που εναντιώνεται στο σύστημα, είναι προφανώς υπέρ του συστήματος, σωστό; Και στο βαθμό που το νεοταξίτικο δόγμα έχει διαποτίσει το σύστημα σε όλο το δυτικό ημισφαίριο, τι να κάνουμε, η "αντίθετη άποψη" εν προκειμένω, είναι εξ ορισμού νεοταξίτικη (χωρίς εισαγωγικά). Νομίζω ότι κι εμείς στην αντίπερα του κ. Μπους όχθη, θα πρέπει να θέτουμε ενίοτε το ίδιο δίλημμα στους συμπολίτες-συνανθρώπους μας: Αν δεν ειστε μαζί μας (πολέμιοι του φαύλου νεοταξικού συστήματος) , είστε εναντίον μας (υπέρμαχοι του συστήματος). Σοφόν το σαφές;

ΥΓ: Φιλική συμβουλή τον ΟΤΤΟΝ: Πάρε βαθιά ανάσα (όπως μου λέει ενίοτε η γλυκιά μας Καρυάτις) χαλάρωσε και μετά έλα να απαντήσεις (αν νιώθεις ότι αξίζει τον κόπο) σούπερ χαλαρά. :wink:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Παρ 19 Νοέμ 2010, 01:21

Εσύ ειδικά δεν χρηζεις ερμηνείας, αγαπητέ. Είσαι απολύτως διάφανος και σαφής ακόμα και στο μυαλό ενός μικρού παιδιού.
Συμφωνώ είμαι ξεκάθαρος και σαφέστατος. Σε αντίθεση με εσένα που τη μια συμφωνείς με κάτι και ύστερα όταν στο επισημάνουν λες κάτι κουφά ...ότι δεν απεικονίζει την ουσία.

Όπου η αντίθετη άποψη από αυτή που εναντιώνεται στο σύστημα, είναι προφανώς υπέρ του συστήματος, σωστό; Και στο βαθμό που το νεοταξίτικο δόγμα έχει διαποτίσει το σύστημα σε όλο το δυτικό ημισφαίριο, τι να κάνουμε, η "αντίθετη άποψη" εν προκειμένω, είναι εξ ορισμού νεοταξίτικη (χωρίς εισαγωγικά)
Αυτό ακριβώς είναι ο σταλινισμός. Να θεωρείς ότι μόνο η δική σου είναι η «αντίθετη» άποψη και όλοι οι άλλοι είναι τσιράκια κτλ.
Νομίζω ότι κι εμείς στην αντίπερα του κ. Μπους όχθη, θα πρέπει να θέτουμε ενίοτε το ίδιο δίλημμα στους συμπολίτες-συνανθρώπους μας: Αν δεν ειστε μαζί μας (πολέμιοι του φαύλου νεοταξικού συστήματος) , είστε εναντίον μας (υπέρμαχοι του συστήματος)
Πολύ καλά το πας....Οποιος δεν είναι μαζί σου, είναι εναντίον σου. ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΟΓΜΑ.

Την καληνύχτα μου ....συντρόφισα Στάλιν. :rose:
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 19 Νοέμ 2010, 01:43

Αγαπητέ συστηματία... (καθόλου συντροφι)
Να θεωρείς ότι μόνο η δική σου είναι η «αντίθετη» άποψη και όλοι οι άλλοι είναι τσιράκια κτλ.
Αγόρι μου δεν το θεωρώ εγώ. Όποιος έχει ματάκια και στοιχειώδη ικανότητα κατανόησης, δε θα μπορούσε να θεωρήσει κάτι άλλο.
Ρώτα και τα φιλαράκια σου (συστηματίες ολκής) που με διαβάζουν ανελειπώς να σου πουν ότι με θεωρούν "αντίθετης" (στο σύστημα) άποψης. (και γι'αυτό ενίοτε μου στελνουν πεσκέσια-απειλές αγαπησιάρικες με ε-μαιλ και όχι μόνον)

Τι να κάνουμε, η εποχή χρειάζεται αντίσταση και αντιστάσεις. Κι εγώ την κάνω όπως ξέρω και μπορώ. Εσύ ψάξε τι κάνεις κι άσε με εμένα...

'Αντε, συνέχισε να ονειρεύεσαι. :lol:
Καλό ξημέρωμα.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Παρ 19 Νοέμ 2010, 05:28

Κανείς δε δικαιούται να διεκδικεί τα πάντα!
Παιδιά, ας προσέχουμε τι λέμε, γιατί κάποιοι αυτή τη στιγμή ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ! Δεν έχουμε το δικαίωμα; Εγώ τουλάχιστον δεν κάνω σκόντα στο τι διεκδικώ αυτή τη στιγμή. Δε θα πω στον μαλάκα τον Γιωργάκη, δώσε μου αυτό, και αύριο συζητάμε για τα υπόλοιπα. ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΑΙΤΩ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ, ΚΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕ ΜΟΥ ΔΩΘΗΚΑΝ ΠΟΤΕ!

Αυτό θα μπορούσε να μας απαντήσει κάποιος: βάλτε προτεραιότητες, παιδιά. Αυτή τη στιγμή προηγείται η Ελλάδα. Το ΔΝΤ θα τη σώσει, γι'αυτό επικεντρωθείτε σ'αυτό. ΆΚου εκεί, δε δικαιούται κανείς να διεκδικεί τα πάντα... Εσύ μπορείς να διεκδικείς μόνο ένα κομάτι ψωμί, αν θες, φίλε μου. Όλοι οι άλλοι σε ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, έχουμε το δικαίωμα να διεκδικούμε τα πάντα.

Όταν φτάνεις στο ΑΜΗΝ τα διαλύεις ΟΛΑ και τα ξαναχτίζεις. Δε λες "αυτό θα το κοιτάξω αύριο, αφού πρώτα τελειώσω με το άλλο". Αν το κάνεις, έχασες το παιχνίδι, γιατί όλα, τα πάντα είναι άρρηκτα δεμένα μεταξύ τους. Και η τρομολαγνεία δεν χτυπάει σε ένα μόνο επίπεδο, αλλά σε πολλά.

Όταν φοβάσαι, είναι επειδή νιώθεις αδύναμος. Μας τρομάζουν για να νιώσουμε κι άλλο αδύναμοι. Όταν νιώθεις καπως, συμπεριφέρεσαι και ανάλογα. Αν νιώθεις αδύναμος, συμπεριφέρεσαι σαν αδύναμος! Γαμώ τα κόλπα!
Και ναι, συμφωνώ πως το χρησιμοποιούν από την Κυβέρνηση το θέμα για να μας αποσπάσουν την προσοχή. Αλλά με ποιον τρόπο μας την αποσπούν; Χτυπώντας τις ευαίσθητες χορδές μας του ΤΡΟΜΟΥ! Όταν σταματήσουμε να φοβόμαστε, θα είμαστε έτοιμοι να τους ρίξουμε (την Κυβέρνηση και την κάθε προδοτική Κυβέρνηση) και να φτιάξουμε την Ελλάδα απ'την αρχή. Μέχρι τότε, πέστε όλοι στην παγίδα τους. ΦΟΒΗΘΕΙΤΕ! ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ (το Τζαμί περίμεναν, για να έρθουν καλέ, έχετε δίκιο), ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ, ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΦΑΞΟΥΝ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΑΣ!

Δεν ξέρω αν το παρατηρήσατε, αλλά το κόλπο τους πιάνει, γιατί ΕΣΕΙΣ ασχολείστε, ΕΣΕΙΣ το κάνατε προτεραιότητα. Αν απλά είχατε χεστεί, θα αποτελούσε απλά άλλο ένα από τα θέματα στις Ειδήσεις, εκεί δίπλα στο θέμα του γάμου της Καιλή.

(και για να μην παρεξηγηθώ. Υπενθυμίζω πως προσωπικά είμαι κατά του να πληρώσει το ελληνικό κράτος για τον οποιονδήποτε ναό, μουσουλμανικό, χριστιανικό, βουδιστικό και δε συμμαζεύεται)
Την ψυχοθεραπεία μου την κάνω εδώ: http://www.alchemyofnature.blogspot.gr/
Άβαταρ μέλους
Blue Ice

Δημοσίευση από Blue Ice » Παρ 19 Νοέμ 2010, 07:29

Και του χρόνου που θα υπάρχει και τζαμί θα εορταστεί κανονικά το Κουρμπάν Μπαιράμ, όπως στην Τουρκία... Ρίξτε μια ματιά

http://www.defencenet.gr/defence/index. ... &Itemid=86

Όποιος έχει διαβάσει το Ν.31328 του Βενέζη θα ξέρει πως όταν υπήρχαν τα Στρατόπεδα Συγκεντρώσεως των Ελλήνων στη Μ.Ασία μετά τον πόλεμο, οι Τούρκοι χωρικοί αγόραζαν Έλληνες αιχμαλώτους για το Κουρμπάν...

Συνεχίστε τώρα να φωνάζετε για τα δικαιώματα των μουσουλμάνων...

Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Παρ 19 Νοέμ 2010, 09:17

Όποιος έχει διαβάσει το Ν.31328 του Βενέζη θα ξέρει πως όταν υπήρχαν τα Στρατόπεδα Συγκεντρώσεως των Ελλήνων στη Μ.Ασία μετά τον πόλεμο, οι Τούρκοι χωρικοί αγόραζαν Έλληνες αιχμαλώτους για το Κουρμπάν...
Ναι, και κάποτε η Ιερά Εξέταση σκότωνε ακόμα και έγκυες, ενώ οι Σταυροφόροι δεν έβλεπάν μπροστά τους ούτε βρέφη, ούτε τίποτα! Έχει μια καθολική εκκλησία στη γειτονιά μου. Τώρα που\ τα θυμήθηκα τα πήρα! Θέλω να γκρεμιστεί!!!

Φωτεινή, αν είναι να ζητάμε εκδίκηση για το παρελθόν, δε θα έχουμε ποτέ μέλλον.
Την ψυχοθεραπεία μου την κάνω εδώ: http://www.alchemyofnature.blogspot.gr/
Άβαταρ μέλους
Blue Ice

Δημοσίευση από Blue Ice » Παρ 19 Νοέμ 2010, 09:33

Δεν ζητώ εκδίκηση, το είπα για να δείξω το μέγεθος της βαρβαρότητας των μουσουλμάνων. Και μη μου πει κανείς ότι έχουν αλλάξει. Το βίντεο καταδεικνύει ότι δεν έχουν αλλάξει...

Άβαταρ μέλους
theo
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από theo » Παρ 19 Νοέμ 2010, 11:04

συμφωνω με το συντροφο νικο....
ολοι οι αλλοι ειστε φασιστες..
ουτε ξερω τι περιμενω....και πλεον ουτε με νοιαζει να μαθω...
KASSANDROS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 5 φορές

Δημοσίευση από KASSANDROS » Παρ 19 Νοέμ 2010, 11:06

Καλημέρα αγαπητοί απολίτιστοι, πλην ελαχίστων φωτεινών εξαιρέσεων.

Μετά μεγάλης μου χαράς σας παραπέμπω στο παρακάτω δημοσίευμα της εφημερίδας "ΤΑ ΝΕΑ" η οποία φυσικά και εκφράζει την άποψη των πεπολιτισμένων:

http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&c ... Id=4604573

Εκεί θα δείτε το παρακάτω:
Οι µουσουλµάνοι προχώρησαν στη δηµόσια προσευχή παρά το γεγονός ότι ούτε ο ∆ήµος Αθηναίων ούτε η Αστυνοµία είχαν δώσει σχετική άδεια για την κατάληψη των δηµόσιων χώρων, αν και οι εκπρόσωποί τους την είχανζητήσει. «Η απάντηση που δώσαµε ήταν αρνητική, όπως γίνεται στις περιπτώσεις που µας ζητούν άδεια για συγκεντρώσεις. Ωστόσο, οι εκπρόσωποι των µουσουλµάνων µάς ζήτησαν να τους παράσχουµε αστυνοµική προστασία για ορισµένα σηµεία που είχαν επιλέξει για να προσευχηθούν και για τα οποίαφοβούνταν πιθανές αντιδράσεις. Για τον λόγο αυτόν είχαν σταλεί αστυνοµικές δυνάµειςστην Πλατεία Αττικής»,εξηγεί στα «ΝΕΑ» αξιωµατικός της ΕΛ.ΑΣ..

Βλέπουμε δηλαδή ότι έγινε το εξής:
Ζήτησαν οι μουσουλμάνοι άδεια και ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΗΡΑΝ.
Παρ'ολ'αυτά αυτοί αποφάσισαν να καταλάβουν με το έτσι θέλω δημόσιους χώρους, και φυσικά ζήτησαν και την προστασία της αστυνομίας.
Η αστυνομία δέχτηκε να προστατεύσει ανοικτές συγκεντρώσεις οι οποίες τελέστηκαν χωρίς την άδειά της.

Αυτό σημαίνει Πολιτισμός, κυρίες και κύριοι.

Επίσης στο ίδιο δημοσίευμα οι εν Ισλάμ αδελφοί μας εξηγούν γιατί έκαναν την προσευχή τους σε δημόσιο χώρο:
«Ο λόγος που επιλέξαµε τα Προπύλαια γιανα προσευχηθούµε ταµέλη της Μουσουλµανικής Ενωσης είναι η οικονοµική στενότητα που αντιµετωπίζουµε», ισχυρίστηκε η κ. Στάµου. «Πέρυσι η Ενωσή µας χρησιµοποίησε χώρο στο Ολυµπιακό Στάδιο, στον οποίο συγκεντρωθήκαµε περισσότεροι από 15.000 πιστοί. Φέτοςη διοίκηση του Σταδίου µάς ζήτησε περίπου 2.000 ευρώ για να µας νοικιάσει τονχώρο που θέλαµε για δύο ώρες. Τα χρήµατα αυτά προτιµούµε να τα δώσουµε σε συνανθρώπους µας που έχασαν τις δουλειές τους».

Οι άνθρωποι δεν είχαν λεφτά. Γι'αυτό δεν πήγαν στο ΟΑΚΑ και πήγαν στα Προπυλαία. Αυτό ήταν το πρόβλημά τους. Και όχι βεβαίως ότι ήθελαν να πιέσουν καταστάσεις.
Είναι τόσο δυστυχισμένοι και πάμφτωχοι που δεν μπορούσαν να μαζέψουν ούτε καν 2.000 ευρώ. Το ακούτε παλιάνθρωποι φασίστες;
15000 άνθρωποι δεν μπορούσαν να μαζέψουν ούτε 2000 ευρώ!!!!!
Περίπου 13 λεπτά ο καθένας. Ούτε αυτά δεν έχουν να δώσουν μία φορά τον χρόνο. Τόσο εξαθλιωμένοι είναι.

Και φυσικά, γιατί να τα δώσουν εκεί; Αυτοί, σαν φιλεύσπλαχνοι άνθρωποι που είναι, προτιμούν να τα δώσουν σε άνεργους συνανθρώπους τους, όπως οι ίδιοι λένε.

Εσείς όμως οι απολίτιστοι σκατόψυχοι Έλληνες που τα λεφτά σας περισσεύουν, πρέπει να πληρώσετε 15.000.000 από τα πάμπλουτα δημόσια ταμεία για το τζαμί τους, όπως λέει και το παραπάνω άρθρο:

Το νοµοσχέδιο για τη δηµιουργία µουσουλµανικού τεµένους στην Αθήνα είχε ψηφιστεί το 2006. Τότε είχαν εγκριθεί 15 εκατοµµύρια ευρώ ως έξοδα κατασκευής.

Λοιπόν, αντί να πετάτε λεφτά σε μαλακίες (επιδόματα, συντάξεις, κοινωνικές παροχές κτλ) βάλτε κάτω τον κώλο σας να βρείτε λεφτά για να χτίσετε τζαμί στους δυστυχισμένους συνανθρώπους μας.

Να υπογραμμίσω επίσης την άποψη του σ.Νικόλα, ότι είναι δικαίωμά τους να διεκδικήσουν ότι γουστάρουν. Εξυπακούεται αυτό.
Πριν από μερικά χρόνια, οι συνάνθρωποί μας οι παιδεραστές είχαν ιδρύσει κόμμα στην εκπολιτισμένη Ολλανδία, και διεκδικούσαν και αυτοί το δικαίωμά τους στο να γαμάνε παιδάκια.
Κάποιοι ολλανδόφωνοι φασίστες λέγανε μαλακίες εναντίον τους, αλλά ποιος ασχολείται μαζί τους...

Σε λίγο καιρό οι συνάνθρωποί μας μουσουλμάνοι θα διεκδικήσουν την εφαρμογή του δημόσιου λιθοβολισμού των ασεβών γυναικών.
Και πολύ καλά θα κάνουν, διότι έχουν αυτό το δικαίωμα, όπως λέει και ο βαθύτατα εκπολιτισμένος σ.Νικόλας!

Βεβαίως οι άνθρωποι φροντίζουν να μας προετοιμάζουν για τις επερχόμενες διεκδικήσεις τους, με το πανώ που είχαν αναρτήσει στα Προπύλαια:

http://eglimatikotita.blogspot.com/2010 ... _1787.html
http://www.elliniki-grothia.com/?p=5169

και το οποίο έδειχνε έναν δήμιο και μία αλυσοδεμένη γυναίκα.

Αν μη τι άλλο, το άκρων άωτον του πολιτισμού θα είναι να εφαρμόζετατι στους δρόμους της Αθήνας ο ισλαμικός νόμος, υπό την προστασία της Αστυνομίας και τα χειροκροτήματα του πολιτικού μας κόσμου.

Αλλάχ Αλ Ακμπάρ
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Παρ 19 Νοέμ 2010, 11:27

Εννοείται Βασιλική ότι δεν είσαι καθόλου συντρόφι. Φυσικά μπορείς να έχεις τη δική σου άποψη και να θεωρείς ότι εγώ είμαι του συστήματος, υπέρ της παγκοσμιοποίησης, υπέρ της νέας τάξης. Ωστόσο έχω και εγώ τη δική μου άποψη για το τι είναι τα άτομα που αναπαράγουν την ακροδεξιά προπαγάνδα, τις συκοφαντίες των ΜΜΕ και των ακροδεξιών ιστοσελίδων (π.χ το φοβερό site) και λειτουργούν με το σκεπτικό «ή μαζί μου ή, εναντίον μου». Κάτι που μέχρι τώρα το έχουν διατυπώσει και το έχουν κάνει πράξη οι διάφοροι Μπους, Χίτλερ, Στάλιν, Μουσολίνι, Μάο κ.α. Δεν είσαι στην απέναντι όχθη από αυτούς - όπως λές - αλλά στην ίδια πλευρά.
Να υπογραμμίσω επίσης την άποψη του σ.Νικόλα, ότι είναι δικαίωμά τους να διεκδικήσουν ότι γουστάρουν. Εξυπακούεται αυτό.
Πριν από μερικά χρόνια, οι συνάνθρωποί μας οι παιδεραστές είχαν ιδρύσει κόμμα στην εκπολιτισμένη Ολλανδία, και διεκδικούσαν και αυτοί το δικαίωμά τους στο να γαμάνε παιδάκια.
Κάποιοι ολλανδόφωνοι φασίστες λέγανε μαλακίες εναντίον τους, αλλά ποιος ασχολείται μαζί τους...

Σε λίγο καιρό οι συνάνθρωποί μας μουσουλμάνοι θα διεκδικήσουν την εφαρμογή του δημόσιου λιθοβολισμού των ασεβών γυναικών.
Και πολύ καλά θα κάνουν, διότι έχουν αυτό το δικαίωμα, όπως λέει και ο βαθύτατα εκπολιτισμένος σ.Νικόλας!
Ακόμη δεν άλλαξες το νικ σου; Ωραίες είναι πάντως οι πρωϊνές φαντασιώσεις σου. Θυμίζεις το κορίτσι από την Πάτρα, μόνο που έχεις ακόμη δρόμο για να τη φτάσεις.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικα-Ελεύθερο βήμα”