KAΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
- Mantam Froufrou
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
- Φύλο: Γυναίκα
Re: KAΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
Αν αρχίσουν να φυλακίζουν όσους θ'αρνούνται το τσιπάκι, δε θα τους φτάσουν οι φυλακές της χώρας! Θα χρειαστεί να χτίσουν καινούργιες. Κι όταν τις χτίσουν, εμείς θα τις γκρεμίσουμε με γυμνά (και κενά από τσιπάκια) χέρια!
Δε νομίζω ότι ο κόσμος είναι τόσο υποταγμένος ακόμα, ακομα και στην Ελλάδα που κοιμούνται όρθιοι, ώστε να δεχτούν το τσιπάκι. Κάτι μου λέει ότι δε θα τους παει καλά αυτό το "σχέδιο"...
Δε νομίζω ότι ο κόσμος είναι τόσο υποταγμένος ακόμα, ακομα και στην Ελλάδα που κοιμούνται όρθιοι, ώστε να δεχτούν το τσιπάκι. Κάτι μου λέει ότι δε θα τους παει καλά αυτό το "σχέδιο"...
Την ψυχοθεραπεία μου την κάνω εδώ: http://www.alchemyofnature.blogspot.gr/
Η δική μου κάρτα θέλω να έχει ευδιάκριτο το 666, αλλιώς δεν θα την πάρω.
Με αυτή θα ψωνίζω και από το περίπτερο του Τέο;
Με αυτή θα ψωνίζω και από το περίπτερο του Τέο;
Παρίσι και Μόσχα βαθιά τιμημένα
Αθήνα, Βαρκελώνη που βάφτηκαν με αίμα.
- doctormarkon
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 345 φορές
- Έλαβε Likes: 452 φορές
Εγώ θα ψωνίζω χωρίς την κάρτα.
Από το περίπτερο του Τεο, από τον μπακάλη της γειτονιάς, από το μαγαζάκι της γειτονιάς, από το ψιλικατζίδικο.
Και ΧΩΡΙΣ απόδειξη. Ετσι όπως πάντα.
Εχω μία αλεργία με τα μεγάλα μαγαζιά.
Από το περίπτερο του Τεο, από τον μπακάλη της γειτονιάς, από το μαγαζάκι της γειτονιάς, από το ψιλικατζίδικο.
Και ΧΩΡΙΣ απόδειξη. Ετσι όπως πάντα.
Εχω μία αλεργία με τα μεγάλα μαγαζιά.
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
- Blue Ice
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
To να μην παραλάβει κάποιος την Κάρτα ισχυριζόμενος ότι παραβιάζει τα δικαιώματα και τις ελευθερίες του, όχι μόνο το καταλαβαίνω αλλά και το στηρίζω υπό προϋποθέσεις.
Το να μην την παραλάβει για τον "αντίχριστο" και το "666" είναι γελοίο, απλά γελοίο....
Το να μην την παραλάβει για τον "αντίχριστο" και το "666" είναι γελοίο, απλά γελοίο....
Ου καταισχυνώ τα όπλα τα ιερά,
ουδ' εγκαταλείψω τον παραστάτη αυτών, ότω αν στοιχίσω.
Αμυνώ δε και υπέρ ιερών και οσίων και μόνος και μετά πολλών.
Την πατρίδα ουκ ελάττω παραδώσω, πλείω δε και αρείω όσοις αν παραδέξωμαι.
- karipis
- Φύλο: Άνδρας
- Επικοινωνία:
Το να λέει κάποιος ότι ο πολιτισμός των Ελλήνων και γενικά ο πολιτισμός έχει Ανατολίτικη προέλευση, είναι κατανοητό, με σαφείς ενδείξεις που σηκώνει κάμποση κουβέντα. Όταν όμως ισχυρίζεται πως μας τον παρείχαν οι εξωγήινοι, τότε αυτός είναι για πολλά μπουγέλα.
Αντιστοίχως, και 'γω έχω κάθε δικαίωμα και ελευθερία να εκφράζομαι και να λειτουργώ με άξονα τις θρησκευτικές μου πεποιθήσεις (μέσα στα πλαίσια του Νόμου και της Δικαιοσύνης φυσικά), ενώ το κάθε φασιστάκι που μιλά και συμπεριφέρεται σαν να του ανήκει η Πατρίδα μου και οι άνθρωποί της είναι για σφαλιάρες.
Αντιστοίχως, και 'γω έχω κάθε δικαίωμα και ελευθερία να εκφράζομαι και να λειτουργώ με άξονα τις θρησκευτικές μου πεποιθήσεις (μέσα στα πλαίσια του Νόμου και της Δικαιοσύνης φυσικά), ενώ το κάθε φασιστάκι που μιλά και συμπεριφέρεται σαν να του ανήκει η Πατρίδα μου και οι άνθρωποί της είναι για σφαλιάρες.
- Blue Ice
Ναι karipi, γιατί είναι απείρως πιο λογικό να θεωρείς ένα εμφυτεύσιμο ηλεκτρονικό κύκλωμα ως την υλοποίηση του μέγιστου κακού, το οποίο κακό μέσω της παραπάνω συσκευής έρχεται σε αντιπαράθεση με ένα μη υπαρκτό, μη ιστορικό πρόσωπο που εσύ θεωρείς θεό. Ο οποίος θεός σου παρεπιπτόντως έφτιαξε ένα υπέρ τεράστιο και υπερ πολύπλοκο σύμπαν για να τοποθετήσει νοήμονα ζωή (με εγωισμό μεγαλύτερο από το σύμπαν)μόνο σε ένα πλανήτη.karipis έγραψε:Το να λέει κάποιος ότι ο πολιτισμός των Ελλήνων και γενικά ο πολιτισμός έχει Ανατολίτικη προέλευση, είναι κατανοητό, με σαφείς ενδείξεις που σηκώνει κάμποση κουβέντα. Όταν όμως ισχυρίζεται πως μας τον παρείχαν οι εξωγήινοι, τότε αυτός είναι για πολλά μπουγέλα.
Εσύ karipi και όσοι σκέφτονται όπως εσύ είσαστε ήδη, και θα είσαστε για πάντα, σκλάβοι των Εβραίων. Σαλόμ....
- doctormarkon
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 345 φορές
- Έλαβε Likes: 452 φορές
Και εγώ που δεν είμαι θεούσα βλέπω κινδύνους σε αυτό το πράγμα. Κινδύνους για την ελευθερία και την αξιοπρέπεια.
Περιμένω και από την Εκκλησία να αντιδράσει και να μη δεχτεί αυτή την κάρτα για τους πιστούς.
Εστω και αν έχει διαφορετικά επιχειρήματα και ξεκινάει από άλλη βάση.
Απ όποια βάση και αν ξεκινάει το αποτέλεσμα είναι ένα.
Η ρουφιανόκαρτα δεν πρέπει να περάσει.
Περιμένω και από την Εκκλησία διότι όλοι όσοι δεν τη θέλουν θα θεωρηθούν ακραίοι και οπισθοδρομικοί ίσως και γραφικοί.
Οι υπόλοιποι τη βλέπουν σαν μία ευκολία στη ζωή τους.
Ο πολύς κόσμος βλέπει μόνο το τυρί και λίγοι βλέπουν τη φάκα.
Όταν η φάκα τους τσακώσει θα είναι πλέον αργά
Περιμένω και από την Εκκλησία να αντιδράσει και να μη δεχτεί αυτή την κάρτα για τους πιστούς.
Εστω και αν έχει διαφορετικά επιχειρήματα και ξεκινάει από άλλη βάση.
Απ όποια βάση και αν ξεκινάει το αποτέλεσμα είναι ένα.
Η ρουφιανόκαρτα δεν πρέπει να περάσει.
Περιμένω και από την Εκκλησία διότι όλοι όσοι δεν τη θέλουν θα θεωρηθούν ακραίοι και οπισθοδρομικοί ίσως και γραφικοί.
Οι υπόλοιποι τη βλέπουν σαν μία ευκολία στη ζωή τους.
Ο πολύς κόσμος βλέπει μόνο το τυρί και λίγοι βλέπουν τη φάκα.
Όταν η φάκα τους τσακώσει θα είναι πλέον αργά
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
- karipis
- Επικοινωνία:
Ναι karipi, γιατί είναι απείρως πιο λογικό να θεωρείς ένα εμφυτεύσιμο ηλεκτρονικό κύκλωμα ως την υλοποίηση του μέγιστου κακού, το οποίο κακό μέσω της παραπάνω συσκευής έρχεται σε αντιπαράθεση με ένα μη υπαρκτό, μη ιστορικό πρόσωπο που εσύ θεωρείς θεό. Ο οποίος θεός σου παρεπιπτόντως έφτιαξε ένα υπέρ τεράστιο και υπερ πολύπλοκο σύμπαν για να τοποθετήσει νοήμονα ζωή (με εγωισμό μεγαλύτερο από το σύμπαν)μόνο σε ένα πλανήτη.

Μάλλον θα σ' αρέσει ο Τσάμικος και 'σένα, δεν εξηγείται αλλιώς...
- Blue Ice
doctor η Κάρτα του Πολίτη σαφώς και παραβιάζει την ελευθερία μας και πρέπει να κινηθούμε εναντίον της, αλλά αν ως λόγος προβληθούν θρησκευτικά παραμύθια τότε το όλο κίνημα είναι καταδικασμένο να αποτύχει ώς οπισθοδρομικό...
- karipis
- Επικοινωνία:
Ενώ όταν επιχειρήματα προβάλλουν αποκλειστικά οι εξωγήινοι είναι προχωρημένο....
Υ.Γ. Καλά, εσύ δεν ήσουν που πριν λίγες ημέρες αμφισβητούσες το θέμα επειδή δεν είχες το ΦΕΚ στα χέρια σου; Τί συνέβη, τό 'μαθε ο Υπουργός και σού 'στειλε;;
Υ.Γ. Καλά, εσύ δεν ήσουν που πριν λίγες ημέρες αμφισβητούσες το θέμα επειδή δεν είχες το ΦΕΚ στα χέρια σου; Τί συνέβη, τό 'μαθε ο Υπουργός και σού 'στειλε;;
- KAL EL
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: KAL EL
[quote="doctormarkon"]
[quote]Απ όποια βάση και αν ξεκινάει το αποτέλεσμα είναι ένα.
Η ρουφιανόκαρτα δεν πρέπει να περάσει.[quote]
Συμφωνώ Μαρία με την τοποθέτησή σου.
Θα μείνω σε αυτό και δεν θα σχολιάσω περισσότερο.
[quote]Απ όποια βάση και αν ξεκινάει το αποτέλεσμα είναι ένα.
Η ρουφιανόκαρτα δεν πρέπει να περάσει.[quote]
Συμφωνώ Μαρία με την τοποθέτησή σου.
Θα μείνω σε αυτό και δεν θα σχολιάσω περισσότερο.
<<Αναιρώ, όπως δεν αναίρεσε ποτέ κανείς, και είμαι εν τούτοις το αντίθετο ενός αρνητικού πνεύματος>>
FR.NIETZSCHE - ΙΔΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ (Πώς κανείς γίνεται, εκείνο που είναι)
FR.NIETZSCHE - ΙΔΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ (Πώς κανείς γίνεται, εκείνο που είναι)
Εγώ αρνούμαι να την παραλάβω. κατάγομαι απο την επαρχία.
Απαιτώ να βγεί η "κάρτα του επαρχιώτη".
Χωρίς πλάκα τώρα.
Ξιφομάχε παραπονιεσαι που προβάλεται ως επιχείρημα το 666 για το οποιο δεν ενδιαφέρεσαι ουτε εσυ ουτε εγώ.
πολύ ωραία.
Αναρωτήθηκες ομως γιατι συμβαινει αυτο;
Γιατι πολυ απλά, αυτοί που ασχολούνται με το 666 ειναι οι ΜΟΝΟΙ που αντιδρουν εδώ και χρόνια.
Δεν καπελώνουν καμια προσπάθεια αντίδρασης. γιατι ΔΕΝ υπάρχει καμια αντίδραση.
Ειναι οι μόνοι που αντιδρούν οργανωμένα σε κάθε προσπάθεια φακελώματος εδώ και δεκαετίες.
Απαιτώ να βγεί η "κάρτα του επαρχιώτη".
Χωρίς πλάκα τώρα.
Ξιφομάχε παραπονιεσαι που προβάλεται ως επιχείρημα το 666 για το οποιο δεν ενδιαφέρεσαι ουτε εσυ ουτε εγώ.
πολύ ωραία.
Γιατι πολυ απλά, αυτοί που ασχολούνται με το 666 ειναι οι ΜΟΝΟΙ που αντιδρουν εδώ και χρόνια.
Δεν καπελώνουν καμια προσπάθεια αντίδρασης. γιατι ΔΕΝ υπάρχει καμια αντίδραση.
Ειναι οι μόνοι που αντιδρούν οργανωμένα σε κάθε προσπάθεια φακελώματος εδώ και δεκαετίες.
- Blue Ice
To ΦΕΚ συνεχίζει να μην υπάρχει και πάνω εκεί πατούν και δυο αστυνομικοί που προσφεύγουν στο ΣτΕkaripis έγραψε: Υ.Γ. Καλά, εσύ δεν ήσουν που πριν λίγες ημέρες αμφισβητούσες το θέμα επειδή δεν είχες το ΦΕΚ στα χέρια σου; Τί συνέβη, τό 'μαθε ο Υπουργός και σού 'στειλε;;
Όχι, συμβαίνει γιατί απλά η εκκλησία πηγαίνει τα πρόβατά της εκεί που θέλει και βελάζουν ομαδικώς....Divine Sinner έγραψε:Ξιφομάχε παραπονιεσαι που προβάλεται ως επιχείρημα το 666 για το οποιο δεν ενδιαφέρεσαι ουτε εσυ ουτε εγώ.
πολύ ωραία.
- totispap
- Irc ψευδώνυμο: totispap
Πώς συμπίπτει η εκκλησία με τα δρώμενα έτσι ρε παιδί μου......!!!!??? 

Μοναχή το δρόμο επήρες,
εξανάλθες μοναχή.
Δεν είν’ εύκολες οι θύρες,
εάν η χρεία τες κουρταλεί.
εξανάλθες μοναχή.
εάν η χρεία τες κουρταλεί.
Απαιτώ να υπάρχει το 666, αλλιώς να την βάλουν εκεί που ξέρουν την κάρτα.

Δηλαδή Καρύπη υπάρχουν και χειρότερες περιπτώσεις από τον Πασπαρόγατο; Οχι ότι μου προκαλεί έκπληξη.Το να λέει κάποιος ότι ο πολιτισμός των Ελλήνων και γενικά ο πολιτισμός έχει Ανατολίτικη προέλευση, είναι κατανοητό, με σαφείς ενδείξεις που σηκώνει κάμποση κουβέντα. Όταν όμως ισχυρίζεται πως μας τον παρείχαν οι εξωγήινοι, τότε αυτός είναι για πολλά μπουγέλα.
Παρίσι και Μόσχα βαθιά τιμημένα
Αν οι πληροφοριες ( προσωπικα δεδομενα ) της καρτας αποθηκευτουν σε RFID τσιπακι το προβλημα δεν ειναι μονο οτι θα εχει προσβαση καποια υπηρεσια και μαλιστα χωρις να εχεις ιδεα οτι στη " διαβαζουν " αλλα οτι μπορει να εχει οποιοσδηποτε ενδιαφερομενος πανευκολα , τα διαβατηρια στην Βρεταννια που βγηκαν με RFID εστω και κρυπτογραφημενα "εσπασαν" σε 48 ωρες , η τεχνολογια διαβασματος στα RFID ειναι απο αποσταση και διαθεσιμη στους παντες με τον καταλληλο εξοπλισμο και χωρις τη γνωση του "στοχου " , δεν ειναι ασφαλης για προσωπικα δεδομενα ,
δεν μπαινω καν στην κουβεντα κατα ποσο θα γνωριζει ο κατοχος τι ακριβως πληροφοριες θα εχει η καρτα του και φυσικα τους βολευει να παει η κουβεντα στα 666 γνωριζοντας οτι οι μισοι θα λενε γραφικους τους αλλους μισους οι υπολοιποι μισοι θα ορυονται για το " χαραγμα " και κανενας δεν θα βγαλει ακρη με ερωτηματα και λεπτομερειες τετοιες , συν η προπαγανδα οτι " ολα γινονται για την ευκολια του πολιτη " απο τα MME και εδεσε το γλυκο . ο Clash ηδη ειναι ετοιμος να παρει 2-3
αλλα αν βρεθει σε ενα δικαστηριο στο μελλον που η "καταγραφη " του απο εναν "κλωνο" του εχει βρεθει την συγκεκριμενη ωρα στο συγκεκριμενο σημειο που εγινε οτιδηποτε, και αν αυτο θα ειναι η κυρια μεθοδος που θα αποδεχεται το δικαστηριο αντε να αποδειξει οτι δεν ειναι ελεφαντας , για να μην πω οτι ανετα μπορουν να μεταβληθουν δεδομενα και ολα αυτα παντα χωρις να παρετε χαμπαρι απο αποσταση χωρις να σας κλεψουν η να χασετε την καρτουλα σας , τουλαχιστον ενα χαρτι πλαστικοποιημενο ( η ταυτοτητα που εχουμε ) δεν ειναι δυνατον να διαβαστει απο καποιον αν δεν του το δειξουμε εμεις οι ιδιοι.
δεν μπαινω καν στην κουβεντα κατα ποσο θα γνωριζει ο κατοχος τι ακριβως πληροφοριες θα εχει η καρτα του και φυσικα τους βολευει να παει η κουβεντα στα 666 γνωριζοντας οτι οι μισοι θα λενε γραφικους τους αλλους μισους οι υπολοιποι μισοι θα ορυονται για το " χαραγμα " και κανενας δεν θα βγαλει ακρη με ερωτηματα και λεπτομερειες τετοιες , συν η προπαγανδα οτι " ολα γινονται για την ευκολια του πολιτη " απο τα MME και εδεσε το γλυκο . ο Clash ηδη ειναι ετοιμος να παρει 2-3

Η καρτα αυτή καθ αυτή θα εχει πολυ μικρή χωρητικότητα.
Στην ουσία σε αυτήν θα ειναι αποθηκευμένοι οι κωδικοί πρόσβασης για τους φακέλους σου σε διάφορες κρατικές υπηρεσιες.
Πχ δεν θα ειναι ο ιατρικός σου φάκελος στη κάρτα.
Θα ειναι ομως ο αριθμός του φακέλου σου ωστε κάποια υπηρεσία να μπορεί να τον εντοπίσει.
Αυτό μπορει να χρησιμοποιηθεί αρνητικά (ολοκληρωμενο φακέλωμα) αλλα θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και θετικα.
Για να χρησιμοποιηθει θετικα θα πρέπει:
Να αποφασίσει η ΑΔΑΕ ποτε μια υπηρεσία θα μπορεί να εχει πρόσβαση στον φάκελο που βρίσκεται σε μια αλλη υπηρεσία.
Αυτό λογικά θα πρέπει να συμβεί ειτε με την άδεια σου είτε επειδή κινδυνευει η ζωή σου (πχ να αν γινει ενα ατύχημα να μπορεί ο ιατρός αμέσως να εχει πρόσβαση στον φάκελο σου έστω κι αν αυτός ειναι σε αλλο νοσοκομειο) ή εξαρτάτε η ζωή κάποιου απο αυτές τις πληροφορίες.
Επίσης θα πρέπει να μην δίδεται πρόσβαση μεσω διαδικτύου.
Μεσα στο διαδίκτυο μπορουν να χακευθουν τα πάντα.
Τιποτα δεν ειναι 100% ασφαλές.
Χάνονται πραγματικά ζωές επειδη οταν κάποιος διακομιστεί σε ενα νοσοκομείο, οι ιατροοί περιμένουν να διακομιστεί ο φάκελος του ασθενούς απο ενα αλλο νοσοκομειο.
Και σε κάθε νοσοκομειο που πας σου ανήγουν εναν αλλο φάκελο.
Εχει τύχει ανθρωποι να πάρουν Ι5 ψυχολογικό με γνωμάτευση απο ενα νοσοκομείο, και μετα να πέρνουν γνωμάτευση απο αλλο νοσοκομειο οτι ειναι υγιεστατοι. Στο ενα νοσοκομειο ο φακελος μπορει να λεει οτι εισαι σχιζοφρενης και στο αλλο οτι εισαι υγιεστατος.
Και καλα στα ψυχολογικα κλαϊν.
Αλλα τι γινεται οταν καποιος εχει αλεργία σε κάποιο φάρμακο και του το δώσουνε επειδη την αλεργία την αναφέρει ο φάκελος που βρίσκεται σε ενα αλλο νοσοκομειο που ειχε διακομιστει παλαιότερα; Ενώ στο αλλο νοσοκομειο που θα εισαχθεί (μπορει μετα απο ατυχημα να μην εχει και τις αισθήσης του να αναφέρει την αλεργια) να μην εχουν ιδεα.
Και ανθρωποι πεθαινουν απο τετοιες μαλακίες λόγω ανοργανωσιας.
Οταν ειχα τον πατέρα μου στο νοσοκομειο, οι ιατροι εμενα εστελναν να ψάχνω τον ιατρικό φάκελο απο τον έναν όροφο στον αλλο.
μεσα στο ΙΔΙΟ το νοσοκομειο δεν μπορουσαν να βρουν τον φάκελο.
Τους φακέλους τους κουβαλούσαν με καρότσια.
Η κάρτα του πολιτη οπως παει να επιβληθει ειναι ρουφιανοκάρτα.
Αλλα μηχανογράφηση γενικότερα πρέπει να υπάρχει
Στην ουσία σε αυτήν θα ειναι αποθηκευμένοι οι κωδικοί πρόσβασης για τους φακέλους σου σε διάφορες κρατικές υπηρεσιες.
Πχ δεν θα ειναι ο ιατρικός σου φάκελος στη κάρτα.
Θα ειναι ομως ο αριθμός του φακέλου σου ωστε κάποια υπηρεσία να μπορεί να τον εντοπίσει.
Αυτό μπορει να χρησιμοποιηθεί αρνητικά (ολοκληρωμενο φακέλωμα) αλλα θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και θετικα.
Για να χρησιμοποιηθει θετικα θα πρέπει:
Να αποφασίσει η ΑΔΑΕ ποτε μια υπηρεσία θα μπορεί να εχει πρόσβαση στον φάκελο που βρίσκεται σε μια αλλη υπηρεσία.
Αυτό λογικά θα πρέπει να συμβεί ειτε με την άδεια σου είτε επειδή κινδυνευει η ζωή σου (πχ να αν γινει ενα ατύχημα να μπορεί ο ιατρός αμέσως να εχει πρόσβαση στον φάκελο σου έστω κι αν αυτός ειναι σε αλλο νοσοκομειο) ή εξαρτάτε η ζωή κάποιου απο αυτές τις πληροφορίες.
Επίσης θα πρέπει να μην δίδεται πρόσβαση μεσω διαδικτύου.
Μεσα στο διαδίκτυο μπορουν να χακευθουν τα πάντα.
Τιποτα δεν ειναι 100% ασφαλές.
Χάνονται πραγματικά ζωές επειδη οταν κάποιος διακομιστεί σε ενα νοσοκομείο, οι ιατροοί περιμένουν να διακομιστεί ο φάκελος του ασθενούς απο ενα αλλο νοσοκομειο.
Και σε κάθε νοσοκομειο που πας σου ανήγουν εναν αλλο φάκελο.
Εχει τύχει ανθρωποι να πάρουν Ι5 ψυχολογικό με γνωμάτευση απο ενα νοσοκομείο, και μετα να πέρνουν γνωμάτευση απο αλλο νοσοκομειο οτι ειναι υγιεστατοι. Στο ενα νοσοκομειο ο φακελος μπορει να λεει οτι εισαι σχιζοφρενης και στο αλλο οτι εισαι υγιεστατος.
Και καλα στα ψυχολογικα κλαϊν.
Αλλα τι γινεται οταν καποιος εχει αλεργία σε κάποιο φάρμακο και του το δώσουνε επειδη την αλεργία την αναφέρει ο φάκελος που βρίσκεται σε ενα αλλο νοσοκομειο που ειχε διακομιστει παλαιότερα; Ενώ στο αλλο νοσοκομειο που θα εισαχθεί (μπορει μετα απο ατυχημα να μην εχει και τις αισθήσης του να αναφέρει την αλεργια) να μην εχουν ιδεα.
Και ανθρωποι πεθαινουν απο τετοιες μαλακίες λόγω ανοργανωσιας.
Οταν ειχα τον πατέρα μου στο νοσοκομειο, οι ιατροι εμενα εστελναν να ψάχνω τον ιατρικό φάκελο απο τον έναν όροφο στον αλλο.
μεσα στο ΙΔΙΟ το νοσοκομειο δεν μπορουσαν να βρουν τον φάκελο.
Τους φακέλους τους κουβαλούσαν με καρότσια.
Η κάρτα του πολιτη οπως παει να επιβληθει ειναι ρουφιανοκάρτα.
Αλλα μηχανογράφηση γενικότερα πρέπει να υπάρχει
- Mantam Froufrou
Τότε να δημιουργηθεί ένα σύστημα μηχανογράφησης, όπως σωστά προτείνεις. Όπως ενώσανε υπηρεσίες μέσω κρατικών σέρβερ, να ενωθούν και τα νοσοκομεία γι'αυτό το σκοπό.
Αλλά σιγά μη θέλουν να σώσουν τις ζωές μας. Να τις ελέγξουν θέλουν.
Αλλά σιγά μη θέλουν να σώσουν τις ζωές μας. Να τις ελέγξουν θέλουν.
Την ψυχοθεραπεία μου την κάνω εδώ: http://www.alchemyofnature.blogspot.gr/
- karipis
- Επικοινωνία:
Ναι, τα φιλοεξωγήινα πασοκομμούνιαClash έγραψε:Δηλαδή Καρύπη υπάρχουν και χειρότερες περιπτώσεις από τον Πασπαρόγατο;

- Blue Ice
Mantam Froufrou έγραψε:Τότε να δημιουργηθεί ένα σύστημα μηχανογράφησης, όπως σωστά προτείνεις. Όπως ενώσανε υπηρεσίες μέσω κρατικών σέρβερ, να ενωθούν και τα νοσοκομεία γι'αυτό το σκοπό.

- karipis
- Επικοινωνία:
Clash έγραψε:Απαιτώ να υπάρχει το 666, αλλιώς να την βάλουν εκεί που ξέρουν την κάρτα.![]()
Έφτασεεεεε......
ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΝΙΚΟΥ

Υ.Γ. Βγαίνει και σε χρωματάκια της αρεσκείας σας καθώς σε πλατίνα (φοριέται στο λαιμό σαν κόσμημα).
Παραγγελίες δεκτές.
- totispap
- Irc ψευδώνυμο: totispap
3,60 το λεπτό !!!!
Πανάκριβη και η επαρχία πλέον........

Πανάκριβη και η επαρχία πλέον........

Μοναχή το δρόμο επήρες,
εξανάλθες μοναχή.