Πίτσα ΣπέσιαΛ με ΑκρίδεΣ
- totispap
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

- Irc ψευδώνυμο: totispap
- Φύλο: Άνδρας
Re: Πίτσα ΣπέσιαΛ με ΑκρίδεΣ
Πέστα όλα,είσαι περιγραφικότατος και ωραίος 
Μοναχή το δρόμο επήρες,
εξανάλθες μοναχή.
Δεν είν’ εύκολες οι θύρες,
εάν η χρεία τες κουρταλεί.
εξανάλθες μοναχή.
Δεν είν’ εύκολες οι θύρες,
εάν η χρεία τες κουρταλεί.
- wolfman13
- Καμμένος Ιδεογραφίτης

- Irc ψευδώνυμο: wolfman13
το νερό τους δεν είναι ούτε για μπάνιο κυριολεκτικά.
το φέρνουν βρασμενο για αυτό ακριβός το λόγο και δεν πίνετε ούτε έτσι .
το παγωμένο νερό δεν ξέρουν τι είναι.
το εμφιαλωμένο μόνο τέτοιο έπινα εγώ είναι ακριβώς το ίδιο.
με το νερό είχα πρόβλημα και με την ούρηση και με τα νεφρά μου τρομερούς πόνους και έντονη δυσωδία.
όταν έκανα μπάνιο δε νόμιζα ότι έβγαζα από πάνω μου ένα κίτρινο πράγμα λολ
νομίζοντας ότι είναι απλά παιγνίδια του μυαλού μου μίλησα με το φίλο μου που με καθοδήγησε το πως θα πάω κίνα και μου είπε ότι ακριβώς το ίδιο πρόβλημα είχε και αυτός και μαζί και κάποιοι άλλοι ελληνες όταν είχε πάει και αυτός εκεί και το ίδιο μου είπε και ένας φοιτητής που είναι χρόνια στο honκ konκ.
τελικά συμπέρανα ότι η μόλυνση που έχουν έχει φτάσει μέχρι της πήγες τους γιατί αλλάζοντας το νερό το εμφιαλωμένο με evian που ήταν πιο ακριβό είδα μια μικρή βελτίωση όχι όμως και κάτι το τρομερό.
ελληνικό νερό με πληροφόρησαν ότι υπάρχει αλλά σε μεγάλα αστικά κέντρα και supermarket.
αυτα για το νερο.
την τελευταία μέρα ήθελαν να με βγάλουν έξω τα μεγάλο αφεντικά με είχαν κατά συμπαθήσει και εγώ αυτούς, για φαγητό σε εστιατόριο με ψάρια.
πονηρός όμως ο ελληνας φρόντισα να φάω 2 μπεργκερ πρώτα. χαχαχαχαχα
συνέχεια σε λίγο πάλι........
εδώ είναι το ζουμί με της μπίρες
το φέρνουν βρασμενο για αυτό ακριβός το λόγο και δεν πίνετε ούτε έτσι .
το παγωμένο νερό δεν ξέρουν τι είναι.
το εμφιαλωμένο μόνο τέτοιο έπινα εγώ είναι ακριβώς το ίδιο.
με το νερό είχα πρόβλημα και με την ούρηση και με τα νεφρά μου τρομερούς πόνους και έντονη δυσωδία.
όταν έκανα μπάνιο δε νόμιζα ότι έβγαζα από πάνω μου ένα κίτρινο πράγμα λολ
νομίζοντας ότι είναι απλά παιγνίδια του μυαλού μου μίλησα με το φίλο μου που με καθοδήγησε το πως θα πάω κίνα και μου είπε ότι ακριβώς το ίδιο πρόβλημα είχε και αυτός και μαζί και κάποιοι άλλοι ελληνες όταν είχε πάει και αυτός εκεί και το ίδιο μου είπε και ένας φοιτητής που είναι χρόνια στο honκ konκ.
τελικά συμπέρανα ότι η μόλυνση που έχουν έχει φτάσει μέχρι της πήγες τους γιατί αλλάζοντας το νερό το εμφιαλωμένο με evian που ήταν πιο ακριβό είδα μια μικρή βελτίωση όχι όμως και κάτι το τρομερό.
ελληνικό νερό με πληροφόρησαν ότι υπάρχει αλλά σε μεγάλα αστικά κέντρα και supermarket.
αυτα για το νερο.
την τελευταία μέρα ήθελαν να με βγάλουν έξω τα μεγάλο αφεντικά με είχαν κατά συμπαθήσει και εγώ αυτούς, για φαγητό σε εστιατόριο με ψάρια.
πονηρός όμως ο ελληνας φρόντισα να φάω 2 μπεργκερ πρώτα. χαχαχαχαχα
συνέχεια σε λίγο πάλι........
εδώ είναι το ζουμί με της μπίρες
I have lost the will to live
Simply nothing more to give
There is nothing more for me
Need the end to set me free
- ArELa
- Founder-Administrator

- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Τελικά όλο αυτό (όταν ολοκληρώσεις) θα πάει προτεινόμενα, Θοδωρή.
Τι είναι τα προτεινόμενα; Ρίξε μια ματιά εδώ και θα καταλάβεις
(άντε μπήκες με το δεξί εσύ
)
Τι είναι τα προτεινόμενα; Ρίξε μια ματιά εδώ και θα καταλάβεις
(άντε μπήκες με το δεξί εσύ
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- wolfman13
- Καμμένος Ιδεογραφίτης

συνέχεια
να το χωρίσω σε επεισόδια??
μιας και την επόμενη μέρα πετούσα πίσω για ελλαδα το αφεντικό είπε να μου κάνει το τραπέζι οπότε το πρωί στην έκθεση-αγορά μου με ρώτησαν αν τρώω ψάρια και κλείστηκε το τραπέζι.
είδα ένα περίεργο βλέμμα και κάτι κουβέντες ανάμεσα στον διερμηνέα μου και αυτών αλλά δεν έδωσα σημασία.
τελειώσαμε νωρίς εκείνη την ημέρα μεσημεράκι οπότε πήγαμε και μια βόλτα από τα kfc να κεράσω κάνα μπεργκερ ,περισσότερο βέβαια γιατί ήξερα τι με περίμενε.
μετά ξενοδοχείο με τον επίσημο διερμηνέα μου και την συνάδελφο (μια κοπελιτσα) του που είχε φέρει για βοήθεια μιας και με τα αγγλικά τα πήγαινε λίγο χάλια ο διερμηνέας μου χχααχαχαχχα.
υπόψιν και η δυο ήταν υπάλληλη στο εργοστάσιο του μεγάλο αφεντικού
εγώ έπιασα το ιντερνετ έπρεπε να μιλησω με ελλαδα να ενημερώσω ότι όλα πήγαν καλά .
τα δυο τους ο ένας στο καναπέ και η άλλη μια γωνιά στο κρεβάτι μου να έχουν πέσει για ύπνο
τους έδιωξα κάποια στιγμή να πάνε να φέρουν καφέ και νερό για να μπορέσω να κανω ένα μπάνιο.
δεν κάνουν μπάνιο σχεδόν ποτέ!!!τουλάχιστον έτσι υποψιάστηκα και βγήκα και αληθινός.
να μην ξεχάσω να αναφέρω έναν τρομερό πονοκέφαλο που είχα και ζήταγα απεγνωσμένα depon η κάτι τέλος πάντων και δεν μπορούσαν να καταλάβουν, τι το έβαζα στο ιντερνετ , τι μετάφραση, όλα τα δοκίμασα τελικά για καλή μου τύχη θυμήθηκα ότι είχα γνωρίσει δυο κινεζους ,ένα κορίτσι και ένα αγόρι που ήξεραν ελληνικά και να γράφουν και να διαβάζουν και να μιλούν πολύ καλύτερα και από εμένα , έστειλα mail και στους δυο τους και τσουπ η κοπελιά με το όνομα σοφια παρακαλώ να με βοηθήσει στο msn , να είναι καλά η κοπέλα.
να κανω μια σημείωση όλοι η κινεζοι έχουν αγγλικα ονόματα γιατί τα δικά τους με τίποτα δεν θα μπορούσαμε να τα προφερουμε .
η νύχτα ήρθε , ήρθε και ο σοφέρ και μας πήρε .
πήγαμε στο εργοστάσιο αλλά πιστευω αυτό είναι μια διαφορετική ενότητα.
μετά από αρκετοί ώρα και λίγη ξενάγηση στο μαρτύριο του εργαζομένου και πλέον δια ιδίου ομασης το τη συμβαίνει εκεί αποχωρίσαμε.
πήγαμε λοιπόν σε κάτι σαν ταβέρνα δικιά μας,
τα ψάρια τα είχαν σε ένα είδος βιτρίνας ψυγείου μαζί με καλάθια με λαχανικά από κάτω για να διαλέξεις με τι θα τα μαγειρέψουν.
δίπλα από τα ψάρια που δεν γνώριζα κανένα και μου αρέσουν τα ψάρια , είχε και μυαλά από γουρούνι.
αφού εψαξα τα λαχανικά είδα ντομάτες!!!εδώ είμαστε λέω θα φάμε ντομάτα!!!!
ψάχνω και τα ψάρια και ανακαλύπτω καλαμάρια και γαμπαρες (μεγαλες γαριδες) και μικρους αστακους.
ουφ λέω την γλυτώσαμε θα φάμε τηγανιτό που τέτοια τύχη!!!
είπα ότι τα θέλω τηγανιτά αλλά δεν εισακουστηκα.
εκεί μου ανακοίνωσαν το μυστικό που έλεγαν κρυφά ότι εμείς η ελληνες δεν ξέρουμε να πιούμε μπύρες ( μαλακίες πρώτη φορά έβλεπαν ελληνα).
φέρνουν τις μπύρες ζέστες (έχουν μια μανία με τα ζεστά) και φέρνουν και μικρά ποτήρια του κρασιού !!!
φωνή ο δικός σου WHAT IS THIS
γούρλωσαν τα μάτια λες και νόμιζαν ότι είδαν το ΘΕΟ !!!!!
δίπλα μου ψυγείο με μπύρες αρπάζω κάνα δυο και της καβατζάρω μαζί και με ένα μεγάλο ποτήρι μπύρας που ζήτησα!( δεν είμαι πότης δεν μου αρέσει να πίνω αλλά με έπιασε ο εγωισμός μου).
αρχίζουμε τα άσπρο πάτο μόνο έτσι πίνουν αυτοί...εγώ μεγάλο 500ml και αυτοί μικρο.
σημ. 3 άνδρες 2 γυναίκες.
πίνουμε της 5 πρώτες ο καθένας.!!!
ήρθε και η μάσα!λέω επιτέλους θα φάμε ξεροσφύρι το πάμε θα με κόψει!
τι ήθελα και μίλησα όλα νερόβραστα
εντό μεταξύ να ρίχνουμε τα γέλια της ζωή μας από ατάκες σε αγγλικά - κινέζικα - ελληνικά...να μην με καταλαβαινουν να μην τους καταλαβαίνω.
φαγητό νερόβραστο όλα στο βραστό νερό ανάλατα ζουμί σχεδον ωμά !!!
φερνή την ντομάτα τεμαχισμένη ροδέλες λεπτές με ΖΑΧΑΡΙ στην άκρη!!
ζητάω αλάτι βάζω να δοκιμάσουν ντομάτα με αλάτι πάει η ντομάτα μου!
δεν πρόλαβα να την δω την έφαγαν, τόσο πολύ τους άρεσε με αλάτι.
έχουμε φτάσει είδη στης 15 μπύρες!
τα καλαμάρια ούτε που τα άγγιξα έτσι νερό!
πλακώνω της γαμπαρες και τους αστακούς πάλι καλά αυτά είχαν μια υποψία ψημένου βάζω και αλάτι και πλακώνομαι.
έχουμε φτάσει στης 20 μπύρες εχω αρχίσει να τα βλεπω διπλά και αυτοί να έχουν γίνει λιώμα!
20 μπύρες ο καθένας μιλάμε για κόντρα έπινα έπιναν και αυτοί!παγωμένη εγώ ζεστοί αυτοί!!!
σημ. τους είχα βάλει να πάρουν μεγάλα ποτήρια ( τι εγώ μεγάλο και αυτοί μικρο δεν παίζει!!)
κάποια στιγμή συνειδητοποίησα της ζαλάδες και την έκανα ελαφρά για τουαλέτα έπρεπε να συνέλθω για να συνεχίσω!
ξέρασμα και ξανά ξέρασμα μέχρι που δεν είχα τίποτα!!( μαλάκας ήμουν)
νερό στα μούτρα και έτοιμος!!!
πάω κάτω ζητάω ψωμί έλα όμως που είχα ξεχάσει ότι δεν έχουν ψωμί και έχουν κάτι ψωμάκια με λουκάνικο μέσα στα δύσκολα καλώ είναι και αυτό λεω.
αφού στρεκλαγαν όλοι τους μάζευαν από κάτω κυριολεκτικά να τους σηκώνω εγώ από κάτω ( εγώ είχα συνέλθει ζαλιζόμουν μεν αλλά ντούρος πλέον)
φτάσαμε της 40 μπύρες ο καθένας της μετράγαμε κάθε 5 λεπτα ποίος έχει πιει της περισσότερες.
εγώ απο την 25 και μετά δεν έπινα της έχυνα!!!!!
για να τελειώνω τους πρότεινα μετά για σφηνακια σε club και μετά συνεχίσαμε εκεί είναι άλλη ιστορία αυτή!!
το φαγητό τους δεν τρώγεται εκτός και αν σου αρέσουν τα νερό βραστά και τα ανάλατα κοινός να έχεις χοληστερίνη ουρικό οξύ κτλ...και να χρειάζεσαι τέτοια δίαιτα.
δεν θα σας βάλουν με το ζόρι να δοκιμάσετε .
αλέα δεν θα παραγγείλουν και ότι θέλετε εσείς και όπως το θέλετε ( τα τηγανιτά που λέγαμε).
αν τους πείτε δεν θέλω έντομα φίδια και σκύλους δεν θα σας πάνε σε τέτοια εστιατόρια.
σε περίπτωση που πεινάτε και δεν βρίσκεται κάτι να φάτε από το menu τους απλά παραγγείλετε ρύζι και μακαρόνια κινεζικα noudles καμία σχέση με αυτά που τρώμε εδώ. θα τα φάτε όμως με ευχαρίστηση.
το ακρων αωτον της μαλακιας μου!!!
στα 200 μετρα πιο κάτω από το ξενοδοχείο που έμενα ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ!!!!!!
μύρισα το μουσακά το τας κε παμπ την άλλη μέρα που έψαχνα για ταξί!!!!!!
να το χωρίσω σε επεισόδια??
μιας και την επόμενη μέρα πετούσα πίσω για ελλαδα το αφεντικό είπε να μου κάνει το τραπέζι οπότε το πρωί στην έκθεση-αγορά μου με ρώτησαν αν τρώω ψάρια και κλείστηκε το τραπέζι.
είδα ένα περίεργο βλέμμα και κάτι κουβέντες ανάμεσα στον διερμηνέα μου και αυτών αλλά δεν έδωσα σημασία.
τελειώσαμε νωρίς εκείνη την ημέρα μεσημεράκι οπότε πήγαμε και μια βόλτα από τα kfc να κεράσω κάνα μπεργκερ ,περισσότερο βέβαια γιατί ήξερα τι με περίμενε.
μετά ξενοδοχείο με τον επίσημο διερμηνέα μου και την συνάδελφο (μια κοπελιτσα) του που είχε φέρει για βοήθεια μιας και με τα αγγλικά τα πήγαινε λίγο χάλια ο διερμηνέας μου χχααχαχαχχα.
υπόψιν και η δυο ήταν υπάλληλη στο εργοστάσιο του μεγάλο αφεντικού
εγώ έπιασα το ιντερνετ έπρεπε να μιλησω με ελλαδα να ενημερώσω ότι όλα πήγαν καλά .
τα δυο τους ο ένας στο καναπέ και η άλλη μια γωνιά στο κρεβάτι μου να έχουν πέσει για ύπνο
τους έδιωξα κάποια στιγμή να πάνε να φέρουν καφέ και νερό για να μπορέσω να κανω ένα μπάνιο.
δεν κάνουν μπάνιο σχεδόν ποτέ!!!τουλάχιστον έτσι υποψιάστηκα και βγήκα και αληθινός.
να μην ξεχάσω να αναφέρω έναν τρομερό πονοκέφαλο που είχα και ζήταγα απεγνωσμένα depon η κάτι τέλος πάντων και δεν μπορούσαν να καταλάβουν, τι το έβαζα στο ιντερνετ , τι μετάφραση, όλα τα δοκίμασα τελικά για καλή μου τύχη θυμήθηκα ότι είχα γνωρίσει δυο κινεζους ,ένα κορίτσι και ένα αγόρι που ήξεραν ελληνικά και να γράφουν και να διαβάζουν και να μιλούν πολύ καλύτερα και από εμένα , έστειλα mail και στους δυο τους και τσουπ η κοπελιά με το όνομα σοφια παρακαλώ να με βοηθήσει στο msn , να είναι καλά η κοπέλα.
να κανω μια σημείωση όλοι η κινεζοι έχουν αγγλικα ονόματα γιατί τα δικά τους με τίποτα δεν θα μπορούσαμε να τα προφερουμε .
η νύχτα ήρθε , ήρθε και ο σοφέρ και μας πήρε .
πήγαμε στο εργοστάσιο αλλά πιστευω αυτό είναι μια διαφορετική ενότητα.
μετά από αρκετοί ώρα και λίγη ξενάγηση στο μαρτύριο του εργαζομένου και πλέον δια ιδίου ομασης το τη συμβαίνει εκεί αποχωρίσαμε.
πήγαμε λοιπόν σε κάτι σαν ταβέρνα δικιά μας,
τα ψάρια τα είχαν σε ένα είδος βιτρίνας ψυγείου μαζί με καλάθια με λαχανικά από κάτω για να διαλέξεις με τι θα τα μαγειρέψουν.
δίπλα από τα ψάρια που δεν γνώριζα κανένα και μου αρέσουν τα ψάρια , είχε και μυαλά από γουρούνι.
αφού εψαξα τα λαχανικά είδα ντομάτες!!!εδώ είμαστε λέω θα φάμε ντομάτα!!!!
ψάχνω και τα ψάρια και ανακαλύπτω καλαμάρια και γαμπαρες (μεγαλες γαριδες) και μικρους αστακους.
ουφ λέω την γλυτώσαμε θα φάμε τηγανιτό που τέτοια τύχη!!!
είπα ότι τα θέλω τηγανιτά αλλά δεν εισακουστηκα.
εκεί μου ανακοίνωσαν το μυστικό που έλεγαν κρυφά ότι εμείς η ελληνες δεν ξέρουμε να πιούμε μπύρες ( μαλακίες πρώτη φορά έβλεπαν ελληνα).
φέρνουν τις μπύρες ζέστες (έχουν μια μανία με τα ζεστά) και φέρνουν και μικρά ποτήρια του κρασιού !!!
φωνή ο δικός σου WHAT IS THIS
γούρλωσαν τα μάτια λες και νόμιζαν ότι είδαν το ΘΕΟ !!!!!
δίπλα μου ψυγείο με μπύρες αρπάζω κάνα δυο και της καβατζάρω μαζί και με ένα μεγάλο ποτήρι μπύρας που ζήτησα!( δεν είμαι πότης δεν μου αρέσει να πίνω αλλά με έπιασε ο εγωισμός μου).
αρχίζουμε τα άσπρο πάτο μόνο έτσι πίνουν αυτοί...εγώ μεγάλο 500ml και αυτοί μικρο.
σημ. 3 άνδρες 2 γυναίκες.
πίνουμε της 5 πρώτες ο καθένας.!!!
ήρθε και η μάσα!λέω επιτέλους θα φάμε ξεροσφύρι το πάμε θα με κόψει!
τι ήθελα και μίλησα όλα νερόβραστα
εντό μεταξύ να ρίχνουμε τα γέλια της ζωή μας από ατάκες σε αγγλικά - κινέζικα - ελληνικά...να μην με καταλαβαινουν να μην τους καταλαβαίνω.
φαγητό νερόβραστο όλα στο βραστό νερό ανάλατα ζουμί σχεδον ωμά !!!
φερνή την ντομάτα τεμαχισμένη ροδέλες λεπτές με ΖΑΧΑΡΙ στην άκρη!!
ζητάω αλάτι βάζω να δοκιμάσουν ντομάτα με αλάτι πάει η ντομάτα μου!
έχουμε φτάσει είδη στης 15 μπύρες!
τα καλαμάρια ούτε που τα άγγιξα έτσι νερό!
πλακώνω της γαμπαρες και τους αστακούς πάλι καλά αυτά είχαν μια υποψία ψημένου βάζω και αλάτι και πλακώνομαι.
έχουμε φτάσει στης 20 μπύρες εχω αρχίσει να τα βλεπω διπλά και αυτοί να έχουν γίνει λιώμα!
20 μπύρες ο καθένας μιλάμε για κόντρα έπινα έπιναν και αυτοί!παγωμένη εγώ ζεστοί αυτοί!!!
σημ. τους είχα βάλει να πάρουν μεγάλα ποτήρια ( τι εγώ μεγάλο και αυτοί μικρο δεν παίζει!!)
κάποια στιγμή συνειδητοποίησα της ζαλάδες και την έκανα ελαφρά για τουαλέτα έπρεπε να συνέλθω για να συνεχίσω!
ξέρασμα και ξανά ξέρασμα μέχρι που δεν είχα τίποτα!!( μαλάκας ήμουν)
νερό στα μούτρα και έτοιμος!!!
πάω κάτω ζητάω ψωμί έλα όμως που είχα ξεχάσει ότι δεν έχουν ψωμί και έχουν κάτι ψωμάκια με λουκάνικο μέσα στα δύσκολα καλώ είναι και αυτό λεω.
αφού στρεκλαγαν όλοι τους μάζευαν από κάτω κυριολεκτικά να τους σηκώνω εγώ από κάτω ( εγώ είχα συνέλθει ζαλιζόμουν μεν αλλά ντούρος πλέον)
φτάσαμε της 40 μπύρες ο καθένας της μετράγαμε κάθε 5 λεπτα ποίος έχει πιει της περισσότερες.
εγώ απο την 25 και μετά δεν έπινα της έχυνα!!!!!
για να τελειώνω τους πρότεινα μετά για σφηνακια σε club και μετά συνεχίσαμε εκεί είναι άλλη ιστορία αυτή!!
το φαγητό τους δεν τρώγεται εκτός και αν σου αρέσουν τα νερό βραστά και τα ανάλατα κοινός να έχεις χοληστερίνη ουρικό οξύ κτλ...και να χρειάζεσαι τέτοια δίαιτα.
δεν θα σας βάλουν με το ζόρι να δοκιμάσετε .
αλέα δεν θα παραγγείλουν και ότι θέλετε εσείς και όπως το θέλετε ( τα τηγανιτά που λέγαμε).
αν τους πείτε δεν θέλω έντομα φίδια και σκύλους δεν θα σας πάνε σε τέτοια εστιατόρια.
σε περίπτωση που πεινάτε και δεν βρίσκεται κάτι να φάτε από το menu τους απλά παραγγείλετε ρύζι και μακαρόνια κινεζικα noudles καμία σχέση με αυτά που τρώμε εδώ. θα τα φάτε όμως με ευχαρίστηση.
το ακρων αωτον της μαλακιας μου!!!
στα 200 μετρα πιο κάτω από το ξενοδοχείο που έμενα ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ!!!!!!
μύρισα το μουσακά το τας κε παμπ την άλλη μέρα που έψαχνα για ταξί!!!!!!
- Kariatida
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

- Irc ψευδώνυμο: Kariatida
- Φύλο: Γυναίκα
- Έλαβε Likes: 2 φορές
Απίστευτη ιστορία και απίστευτη περιπέτεια. Έχω δει πολλά ντοκυμαντέρ όσον αφορά τις αγορές της Κίνας και τις διατροφικές τους συνήθειες όμως δεν περίμενα ποτέ κάτι τέτοιο. Στην Κορέα τρώνε σκυλιά επίσης, ειναι οι "ειδικές συνοικίες" όπου σφάζονται και τρώγονται τα αδέσποτα και όχι τα σκυλιά που έχουν μείνει έστω και μια μέρα της ζωής τους με άνθρωπο. Πωπω, και νόμιζα πως μόνο εκεί γίνονται αυτά. Τελικά καταλαβαίνω γιατί η Κίνα είναι νούμερο ενα στους καρκίνους του στομάχου :/.
Ή ακολούθα ή οδήγα ή φύγε απ' τη μέση
- wolfman13
- Καμμένος Ιδεογραφίτης

καριατιδα όσο πιο μέσα στην ενδοκινα πηγαίνεις τόσο και πιο περίεργα είναι από θέμα φαγητού και νοοτροπίας.
πάντως είναι πάρα μα πάρα πολύ φιλόξενη στην ενδοχώρα.
όσο έρχεσαι προς τα παράλια τους τόσο πιο δυτικού τύπου ανθρώπους συναντάς και διατροφικές συνήθειες.
όσο έρχεσαι προς τα παράλια τους τόσο πιο δυτικού τύπου ανθρώπους συναντάς και διατροφικές συνήθειες.
- wolfman13
- Καμμένος Ιδεογραφίτης

wolfman13 έγραψε:καριατιδα όσο πιο μέσα στην ενδοκινα πηγαίνεις τόσο και πιο περίεργα είναι από θέμα φαγητού και νοοτροπίας.
επειδή είμαι ολίγον τι κωλόφαρδος ανακάλυψα της χαμένες μου φωτός που τελικά δεν είχα διαγράψει αλλά τις είχα μεταφέρει στης ταινίες μου και όχι στης φωτογραφίες μου , επέστρεψε πίσω στην ορθή του θέση ο φάκελος και σας παρουσιάζω ένα μικρο βίντεο από εκει.
φωτός κάποια στιγμή θα ακολουθήσουν!
μην φανταστείτε τοπία και τέτοια ήμουν εκει για επαγγελματικό σκοπό οπότε όλα είναι τραβηγμένα εκει!
φωτογραφιες εδω!
http://img806.imageshack.us/gal.php?g=dsc00606.jpg
πληροφοριες για την εκθεση
http://www.youtube.com/watch#!v=brs777fdA2A