Όσο για σένα και το συνάφι σου (και τους λοιπούς αριστερούς λακέδες), είναι δικαίωμά σας να κάνετε ότι θέλετε με τον εαυτό σας, αλλά το να προσπαθείτε να λοβοτομήσετε με το έτσι θέλω έναν Γενναίο Λαό αυτό δεν θα γίνει αποδεκτό.νομίζω πως έχω κάθε δικαίωμα να επιθυμώ έναν καλύτερο κόσμο και να θέτω τις βάσεις γι αυτό κατά τo πως σκέφτομαι.
αν σε εσένα φαίνεται ως σημάδι αδιαφορίας καλυμμένο με τον μανδύα τις υπεράνω άποψης...
25 Μαρτίου 2010- η αλλη όψη...
- Dhmellhn
- Επίτιμος
- Φύλο: Άνδρας
- Έδωσε Likes: 27 φορές
- Έλαβε Likes: 71 φορές
Re: 25 Μαρτίου 2010- η αλλη όψη...
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Το βλέπω. Αλλά αν έρθει ένας οποιοσδήποτε και σου βρίσει μάνα, κόρη, αδερφή, δε θα καταδικάσω εσένα που θόλωσες και του'ριξες μια γροθιά. Αυτό δεν το βλέπεις εσύ;uhuru έγραψε: δεν μπορείς να λες "τι ωραίοι που είμαστε εμείς οι έλληνες" και μετά να στέλνεις τον άλλον να παραδειγματιστεί απ τους γείτονες...δε τo βλέπεις?
Ρε συ Δημήτρη, πιο χαλαρά. Δεν χρειάζονται χαρακτηρισμοί. Δεν τον ξέρουμε τον άνθρωπο και δεν πρέπει να τον αντιμετωπίζεις όπως τον τεο. Κάνουμε διάλογο εδώ, ας μείνουμε σε πολιτισμένα επίπεδα ΑΝΕΥ χαρακτηρισμών και ύβρεων.Όσο για σένα και το συνάφι σου (και τους λοιπούς αριστερούς λακέδες), είναι δικαίωμά σας να κάνετε ότι θέλετε με τον εαυτό σας, αλλά το να προσπαθείτε να λοβοτομήσετε με το έτσι θέλω έναν Γενναίο Λαό αυτό δεν θα γίνει αποδεκτό.
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Dhmellhn
- Επίτιμος
Δεν υπάρχει λαός δίχως ελαττώματα, αλλά όταν σε προκαλούν...θα απαντήσεις. Και όπως πολύ σωστά έγραψες: "όποιος σπέρνει μίσος, θα θερίσει μίσος". Οι αλβανοί, και όσοι το σπέρνουν θα τους θερίσουν στο τέλος.δεν μπορείς να λες "τι ωραίοι που είμαστε εμείς οι έλληνες" και μετά να στέλνεις τον άλλον να παραδειγματιστεί απ τους γείτονες...δε τo βλέπεις?
Υ.Γ Δεν μιλώ για όλους αλλά για εκείνους που προκαλούν.
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
- ArELa
- Founder-Administrator
Μεταφράζω και το απόσπασμα που πήρα απ'την καναλάρα του μεγάλου, για όσους δε γνωρίζουν αγγλικά:
Με τις υγείες σας!
Οταν ήρθε ο βασιλιάς Οθων στην Ελλάδα το 1830, δεν άκουσε σχεδόν κανένα να μιλάει ελληνικά και ρώτησε "Πού είναι οι Ελληνες στην Αθήνα" Η αυλικοί κοιτάχτηκαν μεταξύ τους και απάντησαν "Δεν υπάρχουν Ελληνες, αλλά μην ανησυχείτε γιατί αυτός ο Αλβανικός πληθυσμός θα είναι πάντα πιστός στη μοναρχία σας.When King Otto of Greece came in Greece in 1830, he hardly heard anyone speak Greek and so he asked "Where are the Greeks in Athens?" His court looked at each other and answered: "There are no Greeks, but do not be troubled because this Albanian population will always be faithful to your monarchy."
Με τις υγείες σας!
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Εσυ το βλεπεις ως προφιλ ενος αλβανου. εγω ως το προφιλ ενος ναζι οπως ο ιδιος λεει.ArELa έγραψε:Δεν θα σου απαντήσω εγώ. Θα σε στείλω στο κανάλι αυτού του ...καλού ΑλβανούΤο να προσβαλεις εναν ολοκληρο λαο ειναι για σενα αυτο που θα θελες να πεις στους πολιτικους;
εχω γνωρισει και καλους αλβανους.
γιατι να τους θεωρησω ολους γουρουνια;
http://www.youtube.com/user/NEONAZlSTlS
που ήρθε και μπαχάλεψε ένα βίντεό μου με τον Άλεξ σήμερα, λέγοντας ότι οι Μακεδόνες ήταν βάρβαροι και όχι Ελληνες, ότι ο Αλέξανδρος ήταν ούνος κι ότι γ*μ*νε τις γυναίκες και τις αδερφές μας και γουστάρουν γιατί μόνο γι'αυτό αξίζουν, διάβασε και τις χαριτωμενιές στο προφίλ τους και έλα να μου πεις μετά τι κακά παιδιά ήταν οι δικοί μας που είπαν μια κουβέντα παραπάνω ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΧΩΡΑ που έχει γίνει σκατά και απ'αυτούς και από ένα σωρό άλλα άνομα στοιχεία που έχουν εισβάλλει σ'αυτήν.
Δειγματάκι απ'το προφίλ του θες;
When King Otto of Greece came in Greece in 1830, he hardly heard anyone speak Greek and so he asked "Where are the Greeks in Athens?" His court looked at each other and answered: "There are no Greeks, but do not be troubled because this Albanian population will always be faithful to your monarchy."
πάρε να'χεις. Κι αυτό είναι πολύ χαριτωμενιά και ευγενικό μπροστά στα άλλα αισχρά που είπε στο δικό μου κανάλι και σε βίντεο μου και τα έσβησα.
Χέσε με ρε Φώτη βραδιάτικα που θίχτηκες για τους Αλβανούς και δε σε νοιάζει τι τραβάμε όλοι εμείς σ'αυτή τη χώρα που την κατάντησαν να μην αναγνωρίζει τον ίδιο της τον εαυτό!
αληθεια υπαρχει καποια χώρα που οι ναζι ειναι πλειοψηφια κι οχι στο περιθωριο;
γιατι τον αντιμετωπιζεις ως ενα τυπικο δειγμα αλβανου κι οχι ως εναν περιθωριακο;
- Dhmellhn
- Επίτιμος
Υπάρχουν μερικοί που τους αρέσει να ανοίγουν τα πόδια στο όνομα μιας δήθεν συμφιλίωσης και να...περιμένουν το μοιραίο.
Φώτη, από τους πλέον πρόθυμους εθελοντές στο στρατό της Βέρμαχτ και στα SS ήταν οι Αλβανοί. Γιατί σου προξενεί εντύπωση;
Οι ίδιοι είναι που πουλούσαν τα όργανα των Σέρβων. Εκτός και αν δεν το γνωρίζεις.
Φώτη, από τους πλέον πρόθυμους εθελοντές στο στρατό της Βέρμαχτ και στα SS ήταν οι Αλβανοί. Γιατί σου προξενεί εντύπωση;
Οι ίδιοι είναι που πουλούσαν τα όργανα των Σέρβων. Εκτός και αν δεν το γνωρίζεις.
- ArELa
- Founder-Administrator
Δείτε κι ένα παληκαράκι (Ελληνόπουλο της διασποράς) που του τα΄χωσε στο βίντεο, τι λέει στο κανάλι του...
Sta ksena eimaste ELLINES kai stin Ellatha mas kseni ..
alla then pirazi acomy sas exome Xrisi. Yiati katalavenome.
as eine ta Ellinikamas spasmena,, H karthiamas then spaee.
Δεν ξέρω τι νιώθετε εσείς μ'άυτό, εγώ ραγίζω.
Γιατί καταλαβαίνω ακριβώς πως νιώθει.
Γιατί έτσι ένιωθα κι εγώ
και μερικοί Ελληες εδώ, πασχίζουν χρόνια τώρα
να αλλοιώσουν και να ΑΛΩΣΟΥΝ αυτό που νιώθω.
Sta ksena eimaste ELLINES kai stin Ellatha mas kseni ..
alla then pirazi acomy sas exome Xrisi. Yiati katalavenome.
as eine ta Ellinikamas spasmena,, H karthiamas then spaee.
Δεν ξέρω τι νιώθετε εσείς μ'άυτό, εγώ ραγίζω.
Γιατί καταλαβαίνω ακριβώς πως νιώθει.
Γιατί έτσι ένιωθα κι εγώ
και μερικοί Ελληες εδώ, πασχίζουν χρόνια τώρα
να αλλοιώσουν και να ΑΛΩΣΟΥΝ αυτό που νιώθω.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- totispap
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
- Irc ψευδώνυμο: totispap
Δικαιωμα σου ειναι και σεβαστη η διαφορετικη γνωμη σου γιαυτο αλλωστε συζηταω και δεν αφοριζω,αυτο που θελω να σου πω ,και ισως εμηνευτηκε λαθος, ειναι οτι στους απτους προβληματισμους που βαζω σαν απαντηση παιρνω το οτι θες ενα καλυτερο κοσμο εγω σου λεω οτι η Θρακη το λιγοτερο παει για συνδιοικηση και ενας ευλογημενος αντιθετος με το δικο μου σκεπτικο δεν λεει να ανεβασει ενα γαμημενο ποστ εδω μεσα,αλλα μολις τα ΟΥΚ βρισαν τους αλβανους σε δυο ωρες γεμισαμε 5 σελιδες καταδικης.Αυτο να μην το εκλαβω εγω σαν αδιαφορια στο δικο μου υπαρκτο προβλημα?νομίζω πως έχω κάθε δικαίωμα να επιθυμώ έναν καλύτερο κόσμο και να θέτω τις βάσεις γι αυτό κατά τo πως σκέφτομαι.
αν σε εσένα φαίνεται ως σημάδι αδιαφορίας καλυμμένο με τον μανδύα τις υπεράνω άποψης...
Μοναχή το δρόμο επήρες,
εξανάλθες μοναχή.
Δεν είν’ εύκολες οι θύρες,
εάν η χρεία τες κουρταλεί.
εξανάλθες μοναχή.
- Dhmellhn
- Επίτιμος
Φυσικά Βίκυ, οι χειρότεροι εχθροί του Έλληνος είναι ορισμένοι "ελληνες". Στην ουσία τόσο οι Αλβανοί, όσο και οι Τούρκοι και οποιοσδήποτε άλλος βρίσκουν πρόσφορο έδαφος που τους παραχωρούν οι κάθε λογής έμμισθοι ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ οι οποίοι δεν συμπαθούν ούτε τα άντερα τους και βγάζουν όλο τους το ψυχομπούκωμα εναντίον της Ελλάδος.
- KELAINO
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: Κελαινώ
Δεν κραυγάζεις αρκετά, Τοτουλίνι.totispap έγραψε: η Θρακη το λιγοτερο παει για συνδιοικηση και ενας ευλογημενος αντιθετος με το δικο μου σκεπτικο δεν λεει να ανεβασει ενα γαμημενο ποστ εδω μεσα,αλλα μολις τα ΟΥΚ βρισαν τους αλβανους σε δυο ωρες γεμισαμε 5 σελιδες καταδικης.Αυτο να μην το εκλαβω εγω σαν αδιαφορια στο δικο μου υπαρκτο προβλημα?
Ή, δεν υπάρχει ενδιαφέρον για υπαρκτά προβλήματα.
Just close your eyes and smell the seagulls
- totispap
Τωρα εσυ η με δουλευεις γελωντας σουηδικα η... ..θα το βρω ομως που θα παει..Δεν κραυγάζεις αρκετά, Τοτουλίνι.
Ή, δεν υπάρχει ενδιαφέρον για υπαρκτά προβλήματα.
Μοναχή το δρόμο επήρες,
εξανάλθες μοναχή.
εξανάλθες μοναχή.
- Aiolos
- Aνενεργός χρήστης
- Έλαβε Likes: 2 φορές
- Επικοινωνία:
Οι Ειδικές Δυνάμεις αποτελούν τον μεγαλύτερο εγγυητή του Στρατού Ξηράς και η πλειοψηφία των ανδρών που επανδρώνουν αυτά τα Σώματα είναι εχέφρονες άνθρωποι. Τι το κακό είχανε τα συνθήματα που ακούσαμε στο βίντεο;
Φυσικά και Έλληνας δεν γίνεσαι, αλλά γεννιέσαι. Φυσικά και οι Αλβανοί μόνον ως γουρούνια θα μπορούσαν να παρομοιαστούν! Αν διαβάσουμε την ιστορία του 20ου αιώνα (στον 19ο δεν θα τους βρείτε), θα διαβάσουμε για εγκλήματα κατά των Ελλήνων, επεκτακτικές βλέψεις των Αλβανών εις βάρος της Ελλάδος κ.τ.λ.
Γενικώς, από την σύστασή του το αλβανικό κράτος είναι φιλικά προσκείμενο με το τουρκικό κράτος και εχθρικά διακείμενο με το ελληνικό, του οποίου τα εδάφη ανέκαθεν διεκδικούσε! Να μιλήσω για τους σύγχρονους Αλβανούς; Για ποιον λόγο, απλοί Έλληνες πολίτες που δεν έχουν ιδέα για πατριωτισμό, αναρχία, αριστερά κ.τ.λ. αντιπαθούν τους Αλβανούς; Έχουν προκαταλήψεις; Έτυχε να συναντήσουν τους "κακούς" Αλβανούς;
Όλοι οι θολοκουλτουριάρηδες υποστήριζαν το μικρό αλβανάκι που αρίστευσε και κατέκριναν όσους ήσαν ενάντιοι με το ενδεχόμενο να σηκώσει την Ελληνική Σημαία στην παρέλαση! Σήμερα, αυτό το αλβανάκι (μεγάλωσε πια) εξυπηρετεί αλβανικά συμφέροντα εις βάρος της Ελλάδος (συμμετοχή στην αλβανική εφημερίδα με πολλά ύποπτα άρθρα κ.τ.λ.).
Ντρέπομαι για όσους Έλληνες βάζουν τον εαυτό τους απέναντι από τους Έλληνες στρατιώτες για να υπερασπιστούν τους δύστυχους Αλβανούς που υπομένουν τον "ρατσισμό" μας...
Υ.Γ. Κελαινώ, δεν σε ενοχλούν τα αίσχη που παρακολουθούν τα παιδιά μας και οι νέοι μας από τα κανάλια της τηλεόρασης, το περιστατικό των Καταδρομέων σε ευαισθητοποίησε...
Φυσικά και Έλληνας δεν γίνεσαι, αλλά γεννιέσαι. Φυσικά και οι Αλβανοί μόνον ως γουρούνια θα μπορούσαν να παρομοιαστούν! Αν διαβάσουμε την ιστορία του 20ου αιώνα (στον 19ο δεν θα τους βρείτε), θα διαβάσουμε για εγκλήματα κατά των Ελλήνων, επεκτακτικές βλέψεις των Αλβανών εις βάρος της Ελλάδος κ.τ.λ.
Γενικώς, από την σύστασή του το αλβανικό κράτος είναι φιλικά προσκείμενο με το τουρκικό κράτος και εχθρικά διακείμενο με το ελληνικό, του οποίου τα εδάφη ανέκαθεν διεκδικούσε! Να μιλήσω για τους σύγχρονους Αλβανούς; Για ποιον λόγο, απλοί Έλληνες πολίτες που δεν έχουν ιδέα για πατριωτισμό, αναρχία, αριστερά κ.τ.λ. αντιπαθούν τους Αλβανούς; Έχουν προκαταλήψεις; Έτυχε να συναντήσουν τους "κακούς" Αλβανούς;
Όλοι οι θολοκουλτουριάρηδες υποστήριζαν το μικρό αλβανάκι που αρίστευσε και κατέκριναν όσους ήσαν ενάντιοι με το ενδεχόμενο να σηκώσει την Ελληνική Σημαία στην παρέλαση! Σήμερα, αυτό το αλβανάκι (μεγάλωσε πια) εξυπηρετεί αλβανικά συμφέροντα εις βάρος της Ελλάδος (συμμετοχή στην αλβανική εφημερίδα με πολλά ύποπτα άρθρα κ.τ.λ.).
Ντρέπομαι για όσους Έλληνες βάζουν τον εαυτό τους απέναντι από τους Έλληνες στρατιώτες για να υπερασπιστούν τους δύστυχους Αλβανούς που υπομένουν τον "ρατσισμό" μας...
Υ.Γ. Κελαινώ, δεν σε ενοχλούν τα αίσχη που παρακολουθούν τα παιδιά μας και οι νέοι μας από τα κανάλια της τηλεόρασης, το περιστατικό των Καταδρομέων σε ευαισθητοποίησε...
[img]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:-CPF ... omeis8.jpg[/img]
"Ακολουθούν την πιο σωστή πολιτική όσοι απέναντι των ίσων δεν υποχωρούν, απέναντι των ισχυροτέρων συμπεριφέρονται με φρόνηση και απέναντι των κατωτέρων είναι μετριοπαθείς" - Θουκυδίδης
"Ακολουθούν την πιο σωστή πολιτική όσοι απέναντι των ίσων δεν υποχωρούν, απέναντι των ισχυροτέρων συμπεριφέρονται με φρόνηση και απέναντι των κατωτέρων είναι μετριοπαθείς" - Θουκυδίδης
- Dhmellhn
- Επίτιμος
Ο Τότης έχει απόλυτο δίκιο. Ορισμένοι κραυγάζουν για μλκς ενώ για το θέμα της Θράκης το κάνουν γαργάρα. Γνωστή άλλωστε η υποκρισία των εμμίσθων ψευτο-ανθρωπιστών δήθεν διανοουμένων.
Τότη, αυτή τη σημαία την έχω αναρτήσει και παλαιότερα στα ΙΔΕΟ. Ο επίσης Θρακιώτης Απόμακρος (από την Αλεξανδρούπολη) μου είχε πει τότε πως δεν τη γνώριζε. Πρόκειται για τη σημαία της "Αυτόνομης" Θράκης.
Εάν δεν κινητοποιηθούμε και να πετάξουμε με τις κλωτσιές τους προδότες πολιτικάντηδες, σε σύντομο χρονικό διάστημα θα χρειαζόμαστε διαβατήριο για τη Θράκη.
Δηλώνω αλληλέγγυος σου.
Τότη, αυτή τη σημαία την έχω αναρτήσει και παλαιότερα στα ΙΔΕΟ. Ο επίσης Θρακιώτης Απόμακρος (από την Αλεξανδρούπολη) μου είχε πει τότε πως δεν τη γνώριζε. Πρόκειται για τη σημαία της "Αυτόνομης" Θράκης.
Εάν δεν κινητοποιηθούμε και να πετάξουμε με τις κλωτσιές τους προδότες πολιτικάντηδες, σε σύντομο χρονικό διάστημα θα χρειαζόμαστε διαβατήριο για τη Θράκη.
Δηλώνω αλληλέγγυος σου.
- totispap
Την εχω ξαναδει Δημητρη,αλλα καλα εκανες και την ανεβασες μπας και καταλαβει κανενας τη συμβαινει,καληνυχτω
Μοναχή το δρόμο επήρες,
εξανάλθες μοναχή.
εξανάλθες μοναχή.
- karipis
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
- Επικοινωνία:
uhuru έγραψε:
Παρατηρώντας λίγο καλύτερα το βίντεο θα ήθελα να μπω λιγάκι στο πνεύμα του Φίλου Ουχούρου (συγνώμη αν τονίζω λάθος το όνομα) και να κάνω κάποιες καταγγελείες και εγώ από την πλευρά μου για επιπλέον ρατσιστικά στοιχεία που υπάρχουν σε αυτό και έπεσαν στην αντίληψή μου.
Α) Η κακίστη ποιότητα του βίντεο. Αίσχος.
Β) Η σαφέστατη εις βάρος του γουρουνιού διάκριση. Υπάρχουν και χορτοφάγοι σ' αυτόν τον τόπο βρε φασίστες. Αίσχος2.
Γ) Τον ιερέα, ο οποίος μιλάει μόνο για το Αιγαίο αφήνοντας πίσω όλες τις υπόλοιπες περιοχές. Αισχηστότατο Αίσχος.
Δ) Τον έχοντα το παράγγελμα της ομάδος, διότι από το 0:49 και μετά δείνει βήμα μόνο στ' "αριστερά". Νομίζω πως είναι μια ξεκάθαρη κομματική τοποθέτηση από πλευράς του.
Και όλ' αυτά φίλοι μου (ο σκηνοθέτης, οι χορτοφάγοι, ο παπάς, το κομμούνι ο διμοιρίτης των ΟΥΚ και τόσα άλλα) εμπρός στα αθώα ματάκια του κανίς-τεριέ της κυρίας με το καρουδάκι -αυτή που στεκόνταν απέναντι στην βιτρίνα με τα εσώρουχα- που πήγε να παρακολουθήσει την παρέλαση.
Όφειλα να σας ενημερώσω, τα σχόλια δικά σας.
Υ.Γ. Γνώμη μου είναι να κοπούν αυτά. Παρελάσεις εμπρός σε ιερείς δεν γίνονται κύριοι, απαγορέψτε τους την προσέλευση τώρα.
- Aiolos
- Aνενεργός χρήστης
- Επικοινωνία:
karipis έγραψε:uhuru έγραψε:
Ουχουρου είσαι πολύ καλός, το έψαχνα αυτό το βίντεο και μου το είχε παραγγείλει πολύς κόσμους
Υ.Γ. Αν έχεις και άλλα ανάλογα τα θέλω σε παρακαλώ
Είσαι απίστευτος!
- KELAINO
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
Ναι, έτσι: Hö hö hö.totispap έγραψε: Τωρα εσυ η με δουλευεις γελωντας σουηδικα...
Είπα να τοποθετηθώ κι εγώ σοβαρά πάνω στο πρόβλημα, αλλά άμα είναι να με αντιμετωπίζεις τοιουτοτρόπως...
- Aiolos
- Aνενεργός χρήστης
- Επικοινωνία:
Ιδιάζον χιούμορ να το πω, κακοήθη ειρωνεία να το πω... ας το πάρει ο άνεμος.
- KELAINO
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
1. Και; Αυτό δε λέγανε οι θολοκουλτουριάρηδες, γ@μ^ τη λέξη που βρίσκετε και παπαγαλίζετε μέρα-νύχτα "κρα! κρα! θολοκουλτουριάρηδες! κρα" Άντε πέρασε η μόδα!Aiolos έγραψε: 1. Όλοι οι θολοκουλτουριάρηδες υποστήριζαν το μικρό αλβανάκι που αρίστευσε και κατέκριναν όσους ήσαν ενάντιοι με το ενδεχόμενο να σηκώσει την Ελληνική Σημαία στην παρέλαση! Σήμερα, αυτό το αλβανάκι (μεγάλωσε πια) εξυπηρετεί αλβανικά συμφέροντα εις βάρος της Ελλάδος (συμμετοχή στην αλβανική εφημερίδα με πολλά ύποπτα άρθρα κ.τ.λ.).
2. Υ.Γ. Κελαινώ, δεν σε ενοχλούν τα αίσχη που παρακολουθούν τα παιδιά μας και οι νέοι μας από τα κανάλια της τηλεόρασης, το περιστατικό των Καταδρομέων σε ευαισθητοποίησε...
Έχεις ακουστά περί αυτοεκπληρούμενης προφητίας;
2. Σε συζήτηση για τα αίσχη της τηλεόρασης θα με ευαισθητοποιούσαν τα αίσχη της τηλεόρασης, Αίολε. Τώρα όμως, δε μιλάμε γι' αυτά. Κι άλλη γνωστή καραμέλα, "τόσα και τόσα γίνονται, αυτό σας πείραξε;" Ναι ρε, γιατί στο κάτω- κάτω μια κ%%λοεπίφαση δημοκρατίας έχουμε, η γ****ένη η κυβέρνηση είναι αποτέλεσμα εκλογών, δεν αποφασίζουν τα ΟΥγΚ για την πολιτική, ούτε η ΑρΕλα ή εσύ, εκτός αν θα γουστάρατε να κατεβούνε τα τανκς, οπότε πείτε το στα ίσα να τελειώνουμε.
Και μη βγεις τώρα και πεις "μα δεν είναι φίμωμα του δημοκρατικού δικαιώματος των ΕΔ να φωνάξουν ό,τι σύνθημα θέλουν στην παρέλαση;"
Κάθε πράγμα έχει τον τόπο και τον χρόνο του. Ούτε εσύ βγαίνεις με το μποξεράκι στο σαλόνι όταν έχετε τη θεία για επίσκεψη, χωρίς να θεωρείται στέρηση των ελευθεριών σου αυτό το πράγμα.
- KELAINO
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
Ας το έπαιρνε πριν το πεις. Τώρα που τον πέταξες τον χαρακτηρισμό, άντε ξαναμάζεψέ τον.Aiolos έγραψε:Ιδιάζον χιούμορ να το πω, κακοήθη ειρωνεία να το πω... ας το πάρει ο άνεμος.
- Aiolos
- Aνενεργός χρήστης
- Επικοινωνία:
Για ποιον λόγο να αλλάξουμε μια λέξη που εκφράζει απόλυτα μία κάστα ανθρώπων; Όποιος επινόησε αυτή την λέξη πρέπει να είναι εξαιρετικά ευρηματικός τύπος, αφού όταν αναφέρομαι σ' αυτή την κάστα, η συγκεκριμένη λέξη είναι η πλέον κατάλληλη!1. Και; Αυτό δε λέγανε οι θολοκουλτουριάρηδες, γ@μ^ τη λέξη που βρίσκετε και παπαγαλίζετε μέρα-νύχτα "κρα! κρα! θολοκουλτουριάρηδες! κρα" Άντε πέρασε η μόδα!
Για να είμαστε ακριβείς, εγώ δεν ρώτησα κάτι τέτοιο. Εγώ αντιθέτως είπα ότι δεν βρήκα τίποτα το επιλήψιμο στα συνθήματα κι εσύ απάντησες αλλά αντ' άλλων. Δεν είπα "τόσα γίνονται, αυτό σας πείραξε"! Κατά συνέπεια, μάλλον απευθύνεσαι σε κάποιον άλλον ή βρίσκονται στη σφαίρα της φαντασίας.2. Σε συζήτηση για τα αίσχη της τηλεόρασης θα με ευαισθητοποιούσαν τα αίσχη της τηλεόρασης, Αίολε. Τώρα όμως, δε μιλάμε γι' αυτά. Κι άλλη γνωστή καραμέλα, "τόσα και τόσα γίνονται, αυτό σας πείραξε;" Ναι ρε, γιατί στο κάτω- κάτω μια κ%%λοεπίφαση δημοκρατίας έχουμε, η γ****ένη η κυβέρνηση είναι αποτέλεσμα εκλογών, δεν αποφασίζουν τα ΟΥγΚ για την πολιτική, ούτε η ΑρΕλα ή εσύ, εκτός αν θα γουστάρατε να κατεβούνε τα τανκς, οπότε πείτε το στα ίσα να τελειώνουμε.
Όποιος είναι ενάντια στη δημοκρατία, σημαίνει ότι έχει σχέση με ένα επταετές καθεστώς; Επειδή δεν είναι του θέματος, δεν θα σου αναφέρω ένα προς ένα τον κάθε φιλόσοφο που ήταν ενάντιος στη δημοκρατία.
Και για να μιλήσω στη διάλεκτό σου, ναι ρε, δεν θα παραδώσω τη Δικαιοσύνη στην πλειοψηφία, λες και το Δίκαιο καθορίζεται από τους πολλούς ή τους λίγους! Ναι ρε, είμαι κατά της ισότητος και της δ-ει-μοκρατίας γιατί καταργεί την ελευθερία του ανθρώπου να ξεπεράσει τον συνάνθρωπό του! Γιατί τα δικαιώματα που απολαμβάνει ο εργατικός, ο έντιμος και ο νομοταγής τα απολαμβάνει και ο τεμπέλης, ο ανέντιμος και ο κλέφτης! Ναι ρε, γιατί ο ηγέτης έχει μετατραπεί σε έναν απλό κοινοτάρχη, ο οποίος δεν χρειάζεται πια να έχει αρετές όπως ήθος, γενναιότητα, ειλικρίνεια και φιλοπατρία, αρκεί να είναι ευπροσήγορος και να κατέχει καλά την τέχνη της πειθούς, για να ξεγελά τις μάζες!
Όχι δεν θα το πω, ξέρεις γιατί; Γιατί οι στρατιώτες θα υπερασπιστούν κάτι ιερότερο από το "δημοκρατικό δικαίωμα" αυτού του σάπιου καθεστώτος που καταβαραθρώνει δεκαετίες τώρα τον τόπο μου, που προσφέρει δικαιώματα σ' όλους τους ανάξιους και παραδίδει στους ξένους ό,τι έχει απομείνει από τούτο τον τόπο. Γιατί αυτοί οι στρατιώτες γνωρίζουν πολύ καλά ότι εκτός από δικαιώματα, έχουν και καθήκοντα!Και μη βγεις τώρα και πεις "μα δεν είναι φίμωμα του δημοκρατικού δικαιώματος των ΕΔ να φωνάξουν ό,τι σύνθημα θέλουν στην παρέλαση;"
Αυτά τα παλικάρια είπανε τα συνθήματα στην Εθνική μας επέτειο, κατά την οποία εορτάζουμε την Ελευθερία μας και την Αυτοδυναμία μας ως έθνος, το ιερότερο δικαίωμα που μπορεί να αποκτηθεί!Κάθε πράγμα έχει τον τόπο και τον χρόνο του. Ούτε εσύ βγαίνεις με το μποξεράκι στο σαλόνι όταν έχετε τη θεία για επίσκεψη, χωρίς να θεωρείται στέρηση των ελευθεριών σου αυτό το πράγμα.
Δεν βρίσκω τίποτα το μεμπτό στα συνθήματα των καταδρομέων.
Υ.Γ. Η παραφθορά της λέξεως ΟΥΚ σε ΟΥγΚ, δεν είναι ασέβεια προς μία ομάδα στρατιωτών που θα θυσιαστεί αν χρειαστεί για να υπερασπιστεί τον λαό μας και τα εδάφη μας. Ασέβεια είναι ο χαρακτηρισμός που αποδόθηκε στους Αλβανούς. Η θολοκουλτούρα καλά κρατεί! ΚΡΑ ΚΡΑ!
- KELAINO
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
Συγνώμη τότε, γιατί εγώ αυτό κατάλαβα από τη φράση αυτή:Aiolos έγραψε: Δεν είπα "τόσα γίνονται, αυτό σας πείραξε"! Κατά συνέπεια, μάλλον απευθύνεσαι σε κάποιον άλλον ή βρίσκονται στη σφαίρα της φαντασίας.
Προφανώς και κατάλαβα ότι δεν κατακρίνεις το περιστατικό, και με κατέστησες σαφές ότι δεν εγκρίνεις ούτε τη δημοκρατία. Εντάξει, συνεννοηθήκαμε, συμφωνούμε ότι διαφωνούμε, πες σε παρακαλώ τί ακριβώς εννοούσες με τη φράση ΥΓ που παραθέτω για να μην μείνω με την περιέργεια και το σταματάμε εδώ.Aiolos έγραψε:
- ArELa
- Founder-Administrator
Kατόπιν της δυσάρεστης εξέλιξης της αποχώρησης του uhuru, (όπως μου δήλωσε σε ΡΜ) οφείλω να μεταφέρω αυτό το τόπικ (που ξεκίνησε από τον ίδιο) έξω στην αγορά, πρώτον γιατί δεν υπήρχε κανένας λόγος να βρίσκεται στα ΑΝΙΔΕΑ (είχα πει άλλωστε ότι μένει προσωρινώς εκεί) και δεύτερον, γιατί δεν ειναι σωστό ένα τόπικ που ξεκίνησε βασικά απ'αυτόν τον άνθρωπο, να μένει στην αφάνεια, και μη προσβάσιμο σ'αυτόν που δικαιούται να γνωρίζει τι ελέχθη μετέπειτα, αν ποτέ περάσει από τα ΙΔΕΟ σαν απλός επισκέπτης. (είναι αρχή μου να μην μιλάμε για κάποιον ή προς κάποιον, ερήμην του)
Δεν ξέρω ποιοι θα χαρούν ή θα λυπηθούν γι'αυτή την αποχώρηση για λόγους ιδεολογίας, εγώ έχω να πω πως αν η λύπη ή η χαρά σας βασίζεται στο ιδεολογικό, εσείς κάπου έχετε χάσει τη μπάλα και την ουσία, κι εγώ κάπου έχω αποτύχει να σας κανω να καταλάβετε πως εδώ μέσα αλληλεπιδρούμε και συζητούμε πρώτα σαν άνθρωποι (το κέρατό μου) και μετά ως ιδεολόγοι, ή θρησκευάμενοι ή όποια άλλη ταμπέλα προσκολλούμε στους εαυτούς μας.
Προσωπικά λυπάμαι γιατί με αυτή τη στραβή χάσαμε ένα εν δυνάμει αξιόλογο μέλος, και γιατί όχι, αγαπητό. Έναν άνθρωπο που προφανώς προσεβλήθη από κάποιες προσεγγίσεις απέναντί του, και σ'αυτό το σημείο θα ήθελα να πω πως είδα μετά λύπης μου, να χάνεται και το πνεύμα του Ξένιου Δία για την περίπτωσή του, ένα πνεύμα που θεωρούσα δεδομένο εδώ μέσα. Αυτά από μένα προς τιμήν του νεοεισερχόμενου που δυστυχώς έφυγε με το που μπήκε, και πριν προλάβει να ξετυλίξει τη σκέψη του και να ακουμπήσει το δικό του λιθαράκι εδώ μέσα, που εγώ τουλάχιστον θα εκτιμούσα και εν πάση περιπτώσει θα ήθελα να το κάνει, ΑΣΧΕΤΩΣ με τα όποια σημεία διαφωνίας μας. Θα υπήρχαν και σημεία προσέγγισης, και πάνω απ'όλα θα υπήρχε καλή διάθεση για επικοινωνία αν το'χαμε πάρει λίγο αλλιώς κι αν δε γινόταν αυτή η στραβή με τον τρόπο που έγινε.
Σε έναν μονο θα αποδώσω τα εύσημα εδώ. Στον Καρίπη μας, που ασχέτως με την ιδεολογική ή άλλη θέση του, αντιμετώπισε το ζήτημα με φοβερό (για τα μάτια μου) χιούμορ, και αποφόρτισε θαυμάσια μια δυσάρεστη ατμόσφαιρα, έστω και προς στιγμήν. Τάσο, σπάω μέση.
Αυτά από μένα. Τώρα μπορείτε να συνεχίσετε ακάθεκτοι την διαλεκτική σας περιπέτεια σ'αυτό το νήμα, εν γνώσει σας αυτή τη φορά, ότι ένας εν δυνάμει συνομιλητής σας έφυγε, κυρίως από δική μας λαθεμένη αρχική προσέγγιση απέναντί του, και δευτερευόντως από δική του απροθυμία να παραμείνει στις επάλξεις μιας διαλεκτικής μόνο "μάχης" και να υποστηρίξει σθεναρά τη θέση του, η οποία επαναλαμβάνω, οφείλουν τα ΙΔΕΟ να θεωρούν ΣΕΒΑΣΤΗ. (Έχουμε πει ότι ο σεβασμός μιας θέσης, δεν συμβαδίζει απαραίτητα και με την αποδοχή της, αλλά προφανώς αυτό ξεχνιέται ή αγνοείται πολύ συχνά πράγμα που είναι λάθος)
Δεν ξέρω ποιοι θα χαρούν ή θα λυπηθούν γι'αυτή την αποχώρηση για λόγους ιδεολογίας, εγώ έχω να πω πως αν η λύπη ή η χαρά σας βασίζεται στο ιδεολογικό, εσείς κάπου έχετε χάσει τη μπάλα και την ουσία, κι εγώ κάπου έχω αποτύχει να σας κανω να καταλάβετε πως εδώ μέσα αλληλεπιδρούμε και συζητούμε πρώτα σαν άνθρωποι (το κέρατό μου) και μετά ως ιδεολόγοι, ή θρησκευάμενοι ή όποια άλλη ταμπέλα προσκολλούμε στους εαυτούς μας.
Προσωπικά λυπάμαι γιατί με αυτή τη στραβή χάσαμε ένα εν δυνάμει αξιόλογο μέλος, και γιατί όχι, αγαπητό. Έναν άνθρωπο που προφανώς προσεβλήθη από κάποιες προσεγγίσεις απέναντί του, και σ'αυτό το σημείο θα ήθελα να πω πως είδα μετά λύπης μου, να χάνεται και το πνεύμα του Ξένιου Δία για την περίπτωσή του, ένα πνεύμα που θεωρούσα δεδομένο εδώ μέσα. Αυτά από μένα προς τιμήν του νεοεισερχόμενου που δυστυχώς έφυγε με το που μπήκε, και πριν προλάβει να ξετυλίξει τη σκέψη του και να ακουμπήσει το δικό του λιθαράκι εδώ μέσα, που εγώ τουλάχιστον θα εκτιμούσα και εν πάση περιπτώσει θα ήθελα να το κάνει, ΑΣΧΕΤΩΣ με τα όποια σημεία διαφωνίας μας. Θα υπήρχαν και σημεία προσέγγισης, και πάνω απ'όλα θα υπήρχε καλή διάθεση για επικοινωνία αν το'χαμε πάρει λίγο αλλιώς κι αν δε γινόταν αυτή η στραβή με τον τρόπο που έγινε.
Σε έναν μονο θα αποδώσω τα εύσημα εδώ. Στον Καρίπη μας, που ασχέτως με την ιδεολογική ή άλλη θέση του, αντιμετώπισε το ζήτημα με φοβερό (για τα μάτια μου) χιούμορ, και αποφόρτισε θαυμάσια μια δυσάρεστη ατμόσφαιρα, έστω και προς στιγμήν. Τάσο, σπάω μέση.
Αυτά από μένα. Τώρα μπορείτε να συνεχίσετε ακάθεκτοι την διαλεκτική σας περιπέτεια σ'αυτό το νήμα, εν γνώσει σας αυτή τη φορά, ότι ένας εν δυνάμει συνομιλητής σας έφυγε, κυρίως από δική μας λαθεμένη αρχική προσέγγιση απέναντί του, και δευτερευόντως από δική του απροθυμία να παραμείνει στις επάλξεις μιας διαλεκτικής μόνο "μάχης" και να υποστηρίξει σθεναρά τη θέση του, η οποία επαναλαμβάνω, οφείλουν τα ΙΔΕΟ να θεωρούν ΣΕΒΑΣΤΗ. (Έχουμε πει ότι ο σεβασμός μιας θέσης, δεν συμβαδίζει απαραίτητα και με την αποδοχή της, αλλά προφανώς αυτό ξεχνιέται ή αγνοείται πολύ συχνά πράγμα που είναι λάθος)
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ArELa
- Founder-Administrator
Συμπληρωματικό του προηγούμενου ποστ μου, το οποίο (επειδή άλλαξε η σελίδα) παροτρύνω όλους τους ενδιαφερόμενους να διαβάσουν:
Να σημειώσω σ'αυτό το σημείο πως στα ΡΜ που αντάλλαξα με τον uhuru, προσπάθησα να τον μεταπείσω και να του δώσω κίνητρα να μείνει στον χώρο μας. Ευελπιστώ πραγματικά ν'αλλάξει γνώμη.
Αυτό αφιερωμένο εξαιρετικά στον φίλτατο uhuru
Να σημειώσω σ'αυτό το σημείο πως στα ΡΜ που αντάλλαξα με τον uhuru, προσπάθησα να τον μεταπείσω και να του δώσω κίνητρα να μείνει στον χώρο μας. Ευελπιστώ πραγματικά ν'αλλάξει γνώμη.
Αυτό αφιερωμένο εξαιρετικά στον φίλτατο uhuru
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- KELAINO
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
Το Α είναι αβίαστο συμπέρασμα που βγαίνει από το Β, παπαγαλάκι μου!Aiolos έγραψε: ΑΗ παραφθορά της λέξεως ΟΥΚ σε ΟΥγΚ, δεν είναι ασέβεια προς μία ομάδα στρατιωτών που θα θυσιαστεί αν χρειαστεί για να υπερασπιστεί τον λαό μας και τα εδάφη μας. Ασέβεια είναι Βο χαρακτηρισμός που αποδόθηκε στους Αλβανούς. Η θολοκουλτούρα καλά κρατεί! ΚΡΑ ΚΡΑ!
Αυτά που ακούστηκαν είχαν σχέση με το ιδεώδες του Ελληνικού πολιτισμού; Ασχέτως τώρα με τις δικαιολογίες του "μας φυλάνε, ΠΡΕΠΕΙ να τα λένε αυτά, έτσι κάνουν κι οι Τούρκοι κλπ κλπ". Δηλαδή, δεν είναι ουγκ; Τί είναι, Ελύτης;
Έχουμε και μια εκκρεμότητα...
KELAINO έγραψε:Ας το έπαιρνε πριν το πεις. Τώρα που τον πέταξες τον χαρακτηρισμό, άντε ξαναμάζεψέ τον.Aiolos έγραψε:Ιδιάζον χιούμορ να το πω, κακοήθη ειρωνεία να το πω... ας το πάρει ο άνεμος.