Φρικτός σεισμός στην Αϊτη

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Re: Φρικτός σεισμός στην Αϊτη

Δημοσίευση από Divine Sinner » Δευ 18 Ιαν 2010, 16:04

Θα συμφωνησω οτι το θεμα της εκκλησιας δεν με πολυενδιαφέρει οταν οι ανθρωποι πεθαινουν.
Σιγουρα θα επρεπε να κανει κατι παραπάνω παντως απο το να κανει τον μεσάζωντα ανάμεσα στον καταθέτη και τον σεισμόπληκτο....
Απο εκει και πέρα οποιος θέλει ας καταθέσει χρήματα.
Να θυμίσω πάντως οτι αν και συμπονω τους ανθρώπους στην αϊτη, οτι εμεις ως χωρα δεν εχουμε λυσει τα προβλήματα μας. Οτι εχουμε κι εμεις αστεγους που ζουν δίπλα μας. Εχουμε ορφανοτροφία κολαστηρια, και γηροκομεια που δενουν τους ηλικιωμενους με ιμάντες.
Επίσης εχουμε ενα σωρό πλυμμηροπαθεις που μενουν σε κοντεϊνερ. εχουμε σεισμοπληκτους, και πυροπληκτους.
Και συν ολης της αλλής, περνάμε και οικονομική κρίση. Στην οποια αλλοι μας βάλανε αλλα δεν παυει να υφίσταται το γεγονος οτι εχουμε κρίση
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 18 Ιαν 2010, 16:27

Τωρα οσον αφορα το βιντεο Βικυ μου, εχουν ακουστει πολλα για τον πραγμματικο ρολο και την αιτια κατασκευης του ΗΑARP.
Aυτό που έβαλα πιο πάνω το είδες? Απ'τη γενικόλογη απάντησή σου, αισθάνομαι πως όχι. Εξακολουθώ να θέλω σχόλια και παρατηρήσεις σου... Όταν θα'χεις το χρόνο, δες το. Μπορείς να το παρακολουθήσεις σφαιρικά αφού έχει υπότιτλους.

Όσο για την εκκλησία, δε νομίζω ότι αυτό το τόπικ προσφέρεται για να βγάλουμε τη ζοχάδα μας για άλλα ζητήματα που την αφορούν. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι καλώς άνοιξε το λογαριασμό. Είναι πολύ περισσότερο απ'το τίποτα που κάνουν άλλοι φορείς και θεσμοί. Και εξακολουθώ να εκφράζω καχυποψία και αμφιβολίες για το αν θα πάνε τα λεφτά στον προορισμό τους, όχι από την εκκλησία, αλλά από τον ΟΗΕ. (κι αυτό το προσπερνάτε βλέπω κανονικότατα- ας είναι. ) :cool:
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
S3irios
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: EVAGELOS_s3irios
Φύλο: Άνδρας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από S3irios » Δευ 18 Ιαν 2010, 20:42

Φυσικα κ το ειδα ειδαλως δεν θ'απαντουσα πιστευω... Εξου και οι βιντεο-απαντησεις μου που θωρω ειναι αρκετα σχετικες με τον τροπο που δουλευει το Haarp. Επισης η πρωτη βιντεο-απαντηση με το βιντεο του κ Καλογερα θα ριξει τονους φωτος πιστευω στο ολο σκιαρο θεμα του Haarp. Αν και μικρη η αναφορα του σε ενα μεγαλο βιντεο, ειναι πολυ σημαντικη πιστευω.

Τωρα οσον αφορα το θεμα της Εκκλησιας μας , της ΕΡΤ κλπ παντα πρεπει να μας αφορα. Γιατι? Γιατι με αυτους τους απλους τροπους μας βαζουν στο τρυπακι να μην ασχολουμαστε με θεματα που αφορουν τον κwλο μας. Επειτα βεβαια σαν κλασσικοι Ελληνες γκρινιαζουμε...
-)-I-(-

"...Ρε μπαγάσα! Περνάς καλά κεί πάνω,
κάνε πάσα καμμιά ματιά και χάμω..."

http://PlayBox.gr
-)-I-(-
Άβαταρ μέλους
karipis
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας
Επικοινωνία: