Κι άλλη κτηνωδία

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Re: Κι άλλη κτηνωδία

Δημοσίευση από Divine Sinner » Κυρ 29 Νοέμ 2009, 16:38

Οι ίδιοι οι κακοποιοί-φυλακισμένοι όταν έχουν ανάμεσα τους έναν ΄παιδεραστή τον περιορίζουν και φροντίζουν να "περάσει καλά".
Kαλα αυτοι δεν το κανουν και απο αισθημα δικαιου.
απλα χαιρονται που υπαρχει καποιος χειρότερος απο αυτους.
Άβαταρ μέλους
Kariatida
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Irc ψευδώνυμο: Kariatida
Φύλο: Γυναίκα
Έλαβε Likes: 2 φορές

Δημοσίευση από Kariatida » Δευ 30 Νοέμ 2009, 01:19

Μην το λες Φωτη. Δεν ειναι ολοι οι φυλακισμενοι δολοφονοι και βιαστες. Υπαρχουν ανθρωποι μεσα για χρεη, ανθρωποι για κλοπες και ανθρωποι (ακομα χειροτερα γι αυτα τα κτηνη) που εχουν μπει μεσα για εγκληματα τιμης. Οταν βαλεις στην ιδια φυλακη εναν παιδεραστη μ εναν ανθρωπο που σκοτωσε με τα ιδια του τα χερια επειδη απειληθηκε η τιμη ή η ακαιρεοτητα της οικογενειας του, ε οχι, δεν ειναι ασφαλης ο παιδεραστης. Ενας γνωστος μου απο Εβρο ανεφερε οτι στις φυλακες πανω, παιζουν ποδοσφαιρο και αντι για μπαλα εχουν αυτα τα κτηνη. Η ζωη δεν ειναι Prison break οπου οι παιδεραστες ακμαζουν.
Επισης δεν δεχομαι οτι η παιδοφιλια ειναι προιον θρησκευτικο ή πολιτιστικο. Ειναι καθαρα θεμα διαστροφης η οποια κρυβεται πισω απο πολλαπλους φερετζεδες. Σημερα ειναι η θρησκεια, αυριο ειναι η καταθλιψη και μεθαυριο μια νεα ταση. Κανονικα δεν θα επρεπε να σας νοιαζει ο φερετζες αλλα η ουσια. Παιδια κακοποιουνται καθε λεπτο που περναει στον κοσμο, κι εμεις μαλωνουμε για το αν στην αρχαια ελλαδα κακοποιουνταν ή οχι και ποιος παραγοντας κρυβοταν πισω απο αυτο. Ημαρτον.
Ή ακολούθα ή οδήγα ή φύγε απ' τη μέση

Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 30 Νοέμ 2009, 01:24

Μην το λες Φωτη. Δεν ειναι ολοι οι φυλακισμενοι δολοφονοι και βιαστες.
Θεωρώ (για να μην πω πως γνωρίζω) οτι ακόμα και εγκληματίες έχουν έναν κώδικα τιμής και ηθικής- έχουν όρια δηλαδή..
Τον Δουρή απλά δεν τον ανεχόντουσαν. Δεν ήταν ότι έπαιζαν μαζί του για χαβαλέ. Και οι πιο στυγνοί εγκληματίες είχαν εξοργιστεί μαζί του.
Επισης δεν δεχομαι οτι η παιδοφιλια ειναι προιον θρησκευτικο ή πολιτιστικο. Ειναι καθαρα θεμα διαστροφης η οποια κρυβεται πισω απο πολλαπλους φερετζεδες. Σημερα ειναι η θρησκεια, αυριο ειναι η καταθλιψη και μεθαυριο μια νεα ταση. Κανονικα δεν θα επρεπε να σας νοιαζει ο φερετζες αλλα η ουσια.
Πες τα χρυσόστομη! :clap:
Πες τα μπας και ακουστείς εσύ, γιατί εγώ δεν ακούγομαι (πάντα :Ρ)
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Δευ 30 Νοέμ 2009, 01:25

Bασικα αυτο που ειπα. δεν το λεω εγω αλλα το ειπε ο ****** ο οποιος ζει τις φυλακες καθημερινα.
Εξαλου γιατι οι φυλακισμενοι εξαντλουνται στους παιδεραστες; γιατι δεν επεκτινονται και στους απλους βιαστες; γιατι αυτοι ειναι πολλοι.
ο *****μεσα σε ολα ηταν και βιαστης. γιατι δεν τον πειραξε κανεις;
Ο βιασμος ενηλικου δηλαδη μπαινει στον ιδιο κουβα με την ληστεια; δεν ειναι ειδεχθες εγκλημα;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ArELa την Τρί 01 Δεκ 2009, 10:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: διεγράφησαν τα ονόματα
Άβαταρ μέλους
karipis
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από karipis » Τρί 01 Δεκ 2009, 02:00

Divine Sinner έγραψε:
Οι ίδιοι οι κακοποιοί-φυλακισμένοι όταν έχουν ανάμεσα τους έναν ΄παιδεραστή τον περιορίζουν και φροντίζουν να "περάσει καλά".
Kαλα αυτοι δεν το κανουν και απο αισθημα δικαιου.
απλα χαιρονται που υπαρχει καποιος χειρότερος απο αυτους.
Divine Sinner έγραψε:Bασικα αυτο που ειπα. δεν το λεω εγω αλλα το ειπε ο *******ο οποιος ζει τις φυλακες καθημερινα.
Αν παρακολουθούσες πριν λίγα σχετικά χρόνια τα σκάνδαλα με τις φυλακές Κορυδαλού, είχε βγει τότε ο Κλ. Γρίβας και είπε πως έχει καταγγελία φυλακισμένου τον οποίο "περιποιούνταν" ανώτατο αξιωματικό στέλεχος των φυλακών.
Ονόματα δεν λέμε και καλά θα κάνεις να μην λες και εσύ Φώτη.

...ιδίως σαν αυτό που προανέφερες.....

Τις λεπτομέρειες... στον κύριο Γρίβα.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 01 Δεκ 2009, 10:40

Ονόματα δεν λέμε και καλά θα κάνεις να μην λες και εσύ Φώτη.
Έχεις δίκιο, γι'αυτό και επενέβην στο ποστ του Φώτη. :cool:

Φώτη ο βιασμός είναι ειδεχθές έγκλημα είτε γίνεται σε γυναίκες ενήλικες, είτε σε παιδιά. Φαντάζομαι όμως ότι θα συμφωνήσεις πως ειδικά σε παιδί είναι ακόμα πιο φρικτά τα αποτελέσματα μιας τέτοιας εγκληματικότητας. Είναι σαν το φαρμάκι- ή την ηρωίνη. Αν το πάρει ένας ενήλικος, (ή την ηρωίνη σε μεγάλη δόση) μπορεί να τη γλυτώσει. Ένα παιδί θα πεθάνει από το φαρμάκι σχεδόν ακαριαία και σίγουρα δε θα γλυτώσε από υπερβολική δόση..

ο βιασμός έχει σκοτώσει βρέφη (κάποτε είχαμε ανεβάσει εικόνα ενός ΝΕΚΡΟΥ βιασμένου βρέφους), την ενήλικη δεν την σκοτώνει η πράξη αυτή καθ'εαυτή. Επίσης η ενήλικη, μπορεί να αντιμετωπίσει καλύτερα αυτό που άφησε στην ψυχολογία της η βαναυσότητα αυτή, διότι έχει ήδη ένα γερό ψυχολογικό υπόβαθρο και μία βάση λογικής συλλογιστικής που δεν την έχει ένα παιδί. Το παιδί υπερδιογκώνει αυτό που του συμβαίνει, αποδιοργανώνεται ψυχονοητικά και ο βιασμός είναι κάτι που θα το "σκοτώσει" ψυχολογικά, αφήνοντάς το δυσλειτουργικό και προβληματικό ΔΙΑ ΒΙΟΥ. Άλλο να βιάσουν εμένα, κι άλλο ένα παιδί πώς να το κάνουμε τώρα...
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
karipis
Φύλο: Άνδρας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από karipis » Τετ 02 Δεκ 2009, 00:03

ArELa έγραψε:Έχεις δίκιο, γι'αυτό και επενέβην στο ποστ του Φώτη. :cool:
Δεν επενέβεις όμως στο δικό μου quote όπου αντιγράφει τα λόγια του...
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 02 Δεκ 2009, 00:33

Επενέβην επενέβην... :loco:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Kariatida
Irc ψευδώνυμο: Kariatida
Έλαβε Likes: 2 φορές

Δημοσίευση από Kariatida » Δευ 14 Δεκ 2009, 00:07

Παιδιά παραμελημένα, κακοποιημένα που προσπαθούν να διαγράψουν το παρελθόν και αναζητούν μια αγκαλιά για να νοιώσουν την αγάπη, είναι το προφίλ των τεσσάρων παιδιών, θυμάτων της υπόθεσης παιδεραστίας στο Ίλιον, όπως το περιέγραψε η παιδοψυχίατρος Παρσενία Παπανικολάου καταθέτοντας στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας.

«Η κακοποίηση ενός παιδιού σημαίνει μαύρο ανεξίτηλο σε όλη του τη ζωή», ήταν τα λόγια της παιδοψυχιάτρου η οποία αναφέρθηκε λεπτομερώς στις επιπτώσεις που έχει στις ψυχές των παιδιών ο εφιάλτης που έζησαν. Και η κ. Παπανικολάου μετά βίας μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της όταν χρειάστηκε να μιλήσει για το μικρό Γιώργο της οικογένειας Αμιλήτου που φιλοξενείτο στο σπίτι της Ειρήνης.

«Γνώρισα ένα παιδί κλειστό μου μίλησε μόνο 3 φορές και μετά έκλεισε πάλι βάζοντας μου σε κίνδυνο θέματα εφ΄ όλης της ύλης. Θέλει ειδική παρακολούθηση σε ειδικές συνθήκες και σε όλα τα επίπεδα. Φάνηκε ότι είδε για πρώτη φορά φροντίδα στην ζωή του όταν μπήκε στη μονάδα τεχνητού νεφρού. Όταν μας το φέρανε ως κακοποιημένο εμείς διαπιστώσαμε ότι ήταν στο τελευταίο στάδιο νεφρικής ανεπάρκειας και οι γονείς του δεν είχαν πάρει χαμπάρι τίποτα. Τα σημάδια της ασθένειας του ήταν εμφανή, κίτρινο πρόσωπο, χλωμό, βλέμμα εξασθενημένο, υποσιτισμένο.

Για να φανταστείτε ότι τώρα που έγινε η μεταμόσχευση συνεχίζει να έχει την ανάγκη να μας βλέπει στο νοσοκομείο δέθηκε τόσο συναισθηματικά με τους ανθρώπους της τεχνητής μονάδας νεφρού που μου είπε: «αν είναι να μην σας ξαναδώ θα βάλω το χέρι μου να πετάξω μόνος μου το καινούργιο μου νεφρό που μου έδωσε ζωή αλλά θα μου στερήσει εσάς...».

Για την μικρό Αργύρη της Ειρήνης Τσονοπούλου η παιδοψυχίατρος είπε: «Τον Αργύρη που δεν ξέρει ούτε το αλφάβητο από το πολύ ξύλο που έτρωγε από τον Σουχλέρη τον οποίο αποκαλεί «κακό άνθρωπο» τον φαντάζομαι να είναι στο χάος, πως πέφτει στο γκρεμό και δεν ξέρει τι είναι από κάτω. Αυτό το παιδί μπορεί να περάσει στην παραβατικότητα. Μιλούσε για ξύλο για κρέμασμα αλλά δεν μιλούσε για πόνο, το θεωρούσε δεδομένο αυτό και με έκανε να σκεφτώ ποια είναι η προοπτική του στην εφηβεία. Έχει μεγάλη επιθετικότητα, τρέχει διαρκώς πέρα δώθε σαν να μην μπορεί να ακουμπήσει πουθενά.

Η κακοποίηση του Αργύρη λάμβανε διαστάσεις βασανισμού, καθημερινού βασανισμού και μετά το έδενε στα τέσσερα σαν σκυλάκι να περπατήσει». Η αδελφή του, η Μαρία προσπαθεί να διαγράψει το παρελθόν αλλά δεν μπορεί μόνη της. « Όταν συνάντησα τα παιδιά τρέχανε όλα δίπλα στην Μαρία, που ήταν η μεγαλύτερη. Τα τέσσερα από αυτά είχαν βαρύτατη σωματική κακοποίηση ήταν χαμένα που περιφερόντουσαν.

Η Μαρία ήταν ο αρχηγός έκανε την μάνα τα μάζευε, αλλά μόλις της έδινες μια αγκαλιά γινότανε πάλι παιδί που είχε ανάγκη για μαμά και άρχιζε να κλαίει. Την δική της την είχε διαγράψει και την αποκαλούσε Ειρήνη και τον σύντροφο της ο αρραβωνιαστικός. «Πόσο πονούσα που η μαμά μου φορούσε τακούνια και με πήγαινε στην Ομόνοια με έδινε στους άνδρες... Είμαι χαρούμενη γιατί η Ειρήνη είναι φυλακή», μου έλεγε και έκλαιγε και αναφερόταν σε διάφορους άνδρες. Πάντα μου μιλούσε για τον πόνο της τον σωματικό και τον ψυχικό που η Ειρήνη την ανάγκαζε να υφίσταται από όλους αυτούς τους άνδρες. Η συνηθισμένη κίνηση της σεξουαλική πράξης που την έβαζε ήταν στα πόδια... .

Η Μαρία είναι ταλαντούχο, προικισμένο, παιδί ανέλαβε το κίνδυνο να τα πει όλα μόνη της. Το μόνο που φοβάμαι για αυτήν είναι ότι στην ζωή της όποιος άνδρας βρεθεί και της το παίξει καλός πατέρας, υπάρχει ο κίνδυνος να του παραδοθεί ....Κάνει σχέδια όνειρα. Έχει επιθυμία να αποδώσει δικαιοσύνη ζητά να της δώσουν κάτι για να νοιώσει χαρά …»

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=86840&cid=4
Ή ακολούθα ή οδήγα ή φύγε απ' τη μέση

Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικα-Ελεύθερο βήμα”