Δεν έχω έντονα ζυγωματικά καθόλου, έχω οβάλ προς το μακρόστενο πρόσωπο, ούτε γαμψή μύτη έχω, αν και δεν είναι γαλλικού τύπου!! Θα την έλεγα επιβλητική! Έχω και αίμα Τυνησίας, οπότε μαλλον έπεσε μεσογειακή αρύα απο πολλές μεριές!
ΤΟ ΔΗΛΩΝΩ! ΜΟΥ'ΦΤΙΑΞΕΣ ΤΗΝ ΜΕΡΑ....ΝΑ ΜΟΥ ΜΙΛΑΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ! Ειδικά εσύ Αλέξαδρε...βέβηλε Νιμπιρουιανέ!
Μην συγχίζεσαι πολύ με τις αντιδράσεις Αιθεροδρόμε, γιατί τουλαχιστον για την θεωρία του Δαρβίνου, υπάρχουν πολλά στοιχεία που την υποστηρίζουν...ενώ γι'αυτά που λες, τα οποία ει΄ναι λές και απόρρητα (πώς έπεσαν στα χέρια σου τα ..απόρρητα) είναι σχεδόν αδύνατον να αποδειχθούν. Δηλαδή, ακόμα και απο τις γενετικές έρευνες, το πολύ οπλύ να αποδειχθεί η ύπαρξη διαφόρων φυλών (τπου το γνωρίζουμε), αλλά δεν μπορεί να αποδειχθεί με τίποτα η καταγωγή μας απο τους ανδρομέδειους! καταλαβαίνεις? ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ! Είναι θέμα πίστης απο κεί και πέρα...
Αν το δεχτείς αυτό, εγώ πρώτη θα υποστηρίξω το δικαίωμά σου στην πίστη, αλλά δεν δέχομαι να μου λές οτι τίποτα δεν αποδεικνύεται, κι άρα πρέπει να δεχόμαστε ό,τι μας λέει ο καθένας!
Όπως έλεγε ο βασιλιάς των τρόλλ (των πειραχτηριών) αυτού του φόρουμ κάποτε: αν πιστεύεις στον Θεο΄, δεν είμαι εγώ υποχρεωμένη να αποδείξω οτι δεν υπάρχει, εσύ πρέπει ν'αποδείξεις οτι υπάρχει, εάν θές να με πείσεις σώνει και ντέ...
αν δεν μπορείς να με πείσεις, είναι θέμα πίστης και μπορώ να θεωρώ την πίστη σου λάθος, εφόσον προφανώς πιστεύω σε κάτι άλλο...(ασχέτως αν θελήσω να την σεβαστώ)...αυτά τα τελευταία δικά μου.
Ο δαρβινισμός δυστυχώς (ούτε εμένα μ'αρέσει, αλλά βρήκα τρόπο να το παντρέψω με τα πιστεύω μου) αποδεικνύεται σε ΠΟΛΥ μεγάλο βαθμό.