Άγιος Βασίλης

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
Άβαταρ μέλους
elia
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: eLia_
Φύλο: Γυναίκα

Re: Άγιος Βασίλης (από Seliniasmenos)

Δημοσίευση από elia » Πέμ 26 Απρ 2007, 17:18

Posted: Fri Dec 01, 2006 2:23 am
--------------------------------------------------------------------------------
από Seliniasmenos:

Yayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy! :D :D :D :D :D
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από elia » Πέμ 26 Απρ 2007, 17:19

Posted: Fri Dec 01, 2006 9:01 am
--------------------------------------------------------------------------------
από Pagona:

έτσι μπράβο ρε παιδιά! αφεθείτε ελεύθεροι και ζητήστε ό,τι θέτε απο τον άη βασίλη (παγκόσμιες ειρήνες, υγείες και τα σχετικά δεν τ'αναλαμβάνει...κάτι πιο απτό παρακαλώ)

Λοιπόν αγαπημένε μου άη βασίλη, σε παρακαλώ στείλε μου μία barbie rapunzel να κάθομαι να την χτενίζω μαζί με την κόρη μου, γιατί μ'έχει ξεμαλλιάσει!!!!
επίσης, αν σου περισσεύει στείλε μου κι έναν τζων-τζών (για την barbie πάντα) για να μην αισθάνεται μόνη της, και νά'χει έναν ώμο να κλάψει όταν θα την ξεμαλλιάζουμε με την κόρη μου...
κι αν δεν σου κάνει ιδιαίτερο κόπο στείλε μας και μία barbie μωρό, για να είναι μία ευτυχισμένη οικογένεια!
αυτά...
σ'ευχαριστώ πολύ πολύ :)
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από elia » Πέμ 26 Απρ 2007, 17:19

Posted: Fri Dec 01, 2006 9:08 am
από Seliniasmenos:

Μπορεί να σου φέρει άλλη μια Barbie να παρηγορήσει την πρώτη και να υιοθετήσουν ένα μωρό.... :lol: :lol:
elia
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από elia » Πέμ 26 Απρ 2007, 17:21

Posted: Fri Dec 01, 2006 9:12 am
από ΑρΕλα:

Eγώ Άγιε μου Βασίλη, δε ζητάω πολλά.
(Περίμενε ντε καμιά 10ριά χρονάκια ντε, τότε θα σου ζητάω τα λίφτια :Ρ)

Θέλω μονάχα να'ναι οι αγάπες μου καλά, κι οι φίλοι μου το ίδιο, κι όλοι τους μαζί χαμογελαστοί να δίνουν λίγο απ'την θετική ενέργεια του "καλά" και στο δικο μου το ταλαίπωρο σαρκίο, για να τους λέω με χαμόγελο κι εγώ, Σας αγαπάω όλους :D

Να κοίτα, Παγωνί μου, ξεκίνησε φορτωμένος με τα δωράκια που όλοι του ζητούν! 'Όπου να'ναι θα μας έρθει!

Εικόνα

Καλώς να μας ορίσει! :lol:

Η μαγκιά είναι να σέβεσαι τον άνθρωπο ΚΑΙ όταν δεν αποδέχεσαι κάποια άποψή του. Σεβασμός δε σημαίνει απαραίτητα και αποδοχή...
Άβαταρ μέλους
elia
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από elia » Πέμ 26 Απρ 2007, 17:21

Posted: Fri Dec 01, 2006 11:03 am
από Pagona:

To παρακάτω το πήρα με μέιλ!! χαχαχα!!!!

Aγαπητέ Άγιε Bασίλη,

πρώτα πρώτα θέλω να σε ευχαριστήσω για το περσινό σου δώρο που ήταν μια ωραιότατη ρυτίδα στο μεσόφρυδο και έχω να σου πω ότι αν φέτος επιχειρήσεις να μπεις απ' την καμινάδα μου θ' ανάψω τζάκι και θα σε κλάψουν οι τάρανδοι.
Kατά τα άλλα, όπως τα ξέρεις. Eτοιμαζόμαστε για γιορτές καπάκι Xριστούγεννα-Πρωτοχρονιά και θα περάσουμε κα-τα-πλη-κτι-κά όπως κάθε χρόνο. Tις ημέρες των παραμονών θα επωφεληθούμε από το συνεχές ωράριο των καταστημάτων για να ξεχυθούμε σύσσωμοι στα μαγαζιά και να ψωνίσουμε ό,τι να' ναι και μετά θα κουβαλάμε τα ό,τι να' ναι μας φορτωμένοι με τις σακουλάρες πάνω κάτω στη Σκουφά, ψάχνοντας δύο ώρες για ταξί. Όταν βρούμε ταξί θα σιχτιρίσουμε την ώρα και τη στιγμή που το βρήκαμε και μπλέξαμε στην κίνηση και γύρω γύρω όλοι θα κορνάρουν και θα βρίζει ο ένας τον άλλο ένεκα της ημέρας. Tο βράδυ της παραμονής των Xριστουγέννων, θα βγούμε έξω για να τιμήσουμε τη γέννηση του Θεανθρώπου και θα στριμωχτούμε κι εμείς στη φάτνη με τα ζώα, δηλαδή στο Rex, στην Aθηνών Aρένα, στο Bοτανικό και σε άλλα μέρη. Kαι θα φοράμε όοολες το «μικρό μαύρο φόρεμα». Kαι όοοολοι οι άντρες θα καπνίζουν μια τεράστια γιορτινή πουράκλα που θα βρωμάει και θα ζέχνει. Ύστερα, αφού χορέψουμε τσιφτετέλι και πιούμε ό,τι σκατο-ποτό κυκλοφορεί σε μολότοφ στην αγορά, θα γυρίσουμε στο σπίτι για να ξεράσουμε και να περιμένουμε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.
Tην παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα ξαναξεχυθούμε στα μαγαζιά να ξαναψωνίσουμε τα ό,τι να 'ναι που περίσσεψαν απ' τα Xριστούγεννα και θα επιστρέψουμε στα σπίτια μας πτώματα για να ετοιμαστούμε άρον άρον για το ρεβεγιόν. Tο πιο ευχάριστο απ' όλα είναι ότι επιτέλους θα συναντηθούμε όοοοολοι μαζί γιατί θα εγκλωβιστούμε στο Σύνταγμα και στην Kηφισίας πρωτοχρονιάτικα και θα καπνίζουμε μέσα στα αυτοκίνητα με αναμμένο το κλιματιστικό και όλα θα είναι ένα σίχαμα. Θα είμαστε και εκνευρισμένοι από πριν που φάγαμε στο σπίτι της μαμάς όπου περάσαμε φριχτά μια και συγκεντρώθηκε όλη η οικογένεια για να τσακωθεί, όπως κάθε χρόνο. Eπίσης όπως κάθε χρόνο, το φαγητό θα είναι χάλια, γιατί το κρέας της γαλοπούλας είναι απαίσιο και σκληρό και άμα κρυώσει γίνεται σαν βατραχοπέδιλο. Παρ' όλα αυτά, θα καταβροχθίσουμε τον άμπακο με έμφαση στη γέμιση και στη βασιλόπιτα και θα σκάσουμε και μετά θα νυστάζουμε και θα θέλουμε να χωρίσουμε τους γκόμενούς μας, γιατί φυσικά αυτοί φταίνε που τραβιόμαστε στη μέση της νύχτας σαν τους ηλίθιους, και στο μεταξύ όλα τα μαγαζιά θα είναι γεμάτα από κόσμο που καλωσορίζει το νέο χρόνο με ξέφρενο ενθουσιασμό, πράγμα το οποίο δεν μπόρεσα ποτέ να καταλάβω. Aυτό το στίχο «πάει ο παλιός ο χρόνος ας γιορτάσουμε παιδιά» πρέπει να τον έχει γράψει ο Φόρεστ Γκαμπ γιατί μόνο αν είσαι ο Φόρεστ Γκαμπ γιορτάζεις που λιγοστεύει κατά ένα χρόνο η ζωή σου και θα σε φάει το μαύρο χώμα μια ώρα αρχύτερα. Aυτά. Όσο για το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν μας θα το περάσουμε κι αυτό φα-ντα-στι-κά ξαναζουλιγμένοι στα μπουζούκια ή στα κουλά κυριλέ κλαμπ με τους πορτιέρηδες Mίστερ Γαμάω και τις πορτιέρησες Mις Tσιμπούκι, όπου θα πιούμε πετρέλαιο και θα πάρουμε και μερικά ναρκωτικά
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από elia » Πέμ 26 Απρ 2007, 17:22

Posted: Fri Dec 01, 2006 11:23 am
από _XRHSTOS_:

Ο αυθεντικός Άγιος Βασίλης,ο γνωστός Μέγας Βασίλειος,λείπει απ' τον πλανήτη εδώ και πολλά χρόνια. Το πνεύμα του όμως,συνεχίζει να υπάρχει στις ημέρες των Χριστουγεννιάτικων διακοπών.
Σήμερα υπάρχουν αρκετοί "συνάδελφοί" του,που κατά κάποιο τρόπο,"συνεχίζουν" το έργο του. Κατά κάποιο τρόπο όμως. Εν πάσει περιπτώσει,δεν είναι καθόλου κακό να δίνονται δώρα και ιδίως σε μικρά παιδιά. Ούτε είναι κακό τα μικρά παιδιά να πιστεύουν στην ύπαρξή του σήμερα.
Υπάρχουν και οι περιβόητοι Σάντα Κλάους κάπου στη Νορβηγία νομίζω,που κατασκευάζουν παιχνίδια και τα μεταφέρουν. Υπάρχουν φυσικά στις ημέρες των Χριστουγένων οι αναρήθμιτοι Άγιοι Βασίληδες (πολλοί εξ αυτών και γυναίκες) στις πλατείες των πόλεων και των χωριών.
Όταν ήμουνα μικρό παιδί,πίστευα στην ύπαρξή του.
Μια φορά που λέτε,καθώς κυκοφορούσα με τους δικούς μου στην κεντρική πλατεία της Λάρισας,είχα δει..δύο Άγιους Βασίληδες,δίπλα δίπλα. Κάπου παρακάτω είχα δει κι έναν τρίτο! Τότε είχα αρχίσει να αναρωτιέμαι,πώς γίνεται να υπάρχει παραπάνω από ένας Άγιος Βασίλης!!! :lol: :lol: :lol:
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από elia » Πέμ 26 Απρ 2007, 17:23

Posted: Fri Dec 01, 2006 11:30 am
από ΑρΕλα:

To τρελό θα'τανε Χρήστο μου, (και το υπέροχο) να σου έλεγαν με βεβαιότητα ότι μόνο ΔΥΟ Αη Βασίληδες (μασκαρεμένοι) κυκλοφορούσαν στη Λάρισα εκείνη τη συγκεκριμένη μέρα και ώρα! :eek:

Εικόνα

Η μαγκιά είναι να σέβεσαι τον άνθρωπο ΚΑΙ όταν δεν αποδέχεσαι κάποια άποψή του. Σεβασμός δε σημαίνει απαραίτητα και αποδοχή...
"'Eτσι είναι αν έτσι νομίζετε"
Λ.Πιραντέλλο
Άβαταρ μέλους
elia
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από elia » Πέμ 26 Απρ 2007, 17:25

Posted: Fri Dec 01, 2006 12:10 pm
από Nemesis:

Παγώνα έγραψες :lol: :lol:

Mammy μου κι εμείς το ίδιο θέλουμε και για σένα...

εγώ θέλω να ζητήσω από τον άγιο Βασίλη να μην πεθάνει ποτέ το παιδί μέσα μας, αυτό μας κάνει να χαμογελάμε και να ελπίζουμε. Στον Σελάκο μου θέλω το ονειρό του να γίνει πραγματικότητα (εάν γίνεις ιππότης είπαμε εεεε εγώ πριγκιπησσα)... σε όσους έχουν ή περιμένουν παιδάκια να είναι γερά και δυνατά (για τον borias μας :wink: ), σε όλους γενικότερα λιγότερες πίκρες και περισσότερες χαρές (δυστυχώς το ένα δεν υπάρχει χωρίς το άλλο)....

επίσης θέλω η mammy μου να κοιμηθεί για κανα δύο μέρες γιατί κάθε φορά την βλέπω όλα και πιο κουρασμένη... τα αδερφάκια μου να ζούνε στο έπακρω την ηλικία που έχουν (και τα τρία νόμιμα και μη) γιατί μία φορά θα την έχουν στον daddy μου υγεία και ευτυχία...
Στον άλλο μου daddy να κάνει διακοπές επιτέλους αλλά να μην πάμε Χριστούγεννα στο χωριό :lol:

και να σε έχει εσένα ο Θεός καλά να μας κάνεις δώρα κάθε χρόνια κι ας μήν μας αρέσουν εμάς. :P

Και τέλος σε έναν άνθρωπο που έχω δίπλα μου να καταλάβει ότι η ζωή είναι πολύ μικρή για να την μικραίνουμε ακόμα περισσότερο και να σκοτώνουμε τις λίγες χαρές ευτυχίας που μπορεί να έχουμε με δάκρυα... εύχομαι επιτέλους μία φορά είναι απόλυτα χαρούμενος αυτός ο άνθρωπος και χαμογελαστός έστω για μία μέρα...

αυτά... εάν ξέχασα κάτι καλέ μου Αι βασίλη θα σου στείλω υστερόγραφο σε επόμενο Post μου...

:rose: :blush:

elia
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από elia » Πέμ 26 Απρ 2007, 17:26

Posted: Sat Dec 09, 2006 12:20 am
από Nemesis:

ψιτ άι βασίλη εδώ τα δώρα μου please ...

Εικόνα

(άλλο ένα δημιουργημά μου)

Επιστροφή στο “Γενικα-Ελεύθερο βήμα”