Για το τριφύλλι και τα πρόβατα...

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
Άβαταρ μέλους
elia
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: eLia_
Φύλο: Γυναίκα

Re: Για το τριφύλλι και τα πρόβατα... (ΥΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΗΝ ΠΟΣΤΑΡΕΤ

Δημοσίευση από elia » Πέμ 26 Απρ 2007, 15:40

Posted: Thu Dec 07, 2006 12:51 am
--------------------------------------------------------------------------------
από Acid{R.F.E}:

Είναι ζωά οι τύποι,πώς στα καλά καθούμενα σκωτόνουν για την πλάκα δεν μπορώ να καταλάβω.
Κτηνάνθρωπος ο τύπος,αλλά και αυτός έτσι θα πάει σας το λέω,θα τον φάνε λάχανο,αν δεν αυτοκτονήσει στην φυλακή,από το πολύ το ξέσκιζμα των έγκληστων ,θα τους κάνουν μαύρους κάθε μέρα,και θα τους κάνουν τις τρύπες κουλούρες απο το πολύ το ξέσκιζμα,δεν θα έχουν κατάληξη καλή αυτοί παιδιά.
Τώρα να πώ γι'αυτούς που χάθηκαν ότι και να πω λίγο είναι,γι'αυτό δεν θα πώ τίποτα,αλλά σίγουρα αυτοί που έκαναν κάτι τέτοιο θα το πληρώσουν άσχημα και το ξέρω πόλύ καλά αυτό.
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από elia » Πέμ 26 Απρ 2007, 15:41

Posted: Thu Dec 07, 2006 7:46 am
--------------------------------------------------------------------------------
από Seliniasmenos:

:? Που το ξέρεις; :?
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από elia » Πέμ 26 Απρ 2007, 15:48

Posted: Thu Dec 07, 2006 12:25 pm
από month:

Να σας καλησπερίσω και εγώ. Και μαζί να πω και την άποψή μου.

Αμφιβάλω, πραγματικά αμφιβάλω, αν το όλο το σκηνικό έγινε για το τριφύλι. Είναι γεγονός ότι βοσκοί σε όλους τους τόπους, προτιμάνε να δουν έναν άνθρωπο να λιμοκτωνήσει παρά να χαλάσουνε τα βοσκοτόπια τους. Μην ξεχνάμε φωτιές που βάζουν πολλές φορές για να φτιάξουν καινούργια μέρη για βοσκή, τις κλοπές, τον "αντρίκιο" τρόπο οδήγησής τους, και άλλα πολλά που θα μπορούσαμε να μιλάμε για ώρες και ώρες. Μην ξαχνάμε επίσης το πόσα σκυλιά έχουνε φωλιάσει και πυροβολήσει γιατί "τους τρώνε τα ζώα". Τους έχω ζήσει απο κοντά, ξέρω τι φάρα είναι. Αλλά ποτέ δεν σκοτώνουνε άνθρωπο! Πάντα κάνουν κακό στον άλλο, του καίνε το σπίτι, το αμάξι, τον σπάνε στο ξύλο, πράγματα που δεν μπορούν να ανιχνευτούν στο πρόσωπό τους. Οπότε αμφιβάλο αν τους πυροβόλησε για το τριφύλι. Και ειδικά αυτό το "Ε τους καθάρισα όλους, να το αφήσω το μικρό να ζήσει" παραείναι ηλίθιο για να το πει ο καθένας μας.
Μακάρι να μην γινόντουσαν τέτια πράγματα καθόλου. Έχω χάσει σκύλο, μαζί με τα κουτάβια του, απο βοσκό που έλεγε ότι τα κουτάβια (τριών μηνών θαρώ), του φάγανε ολόκληρο αρνί! Άρωστη κατάσταση...
Άβαταρ μέλους
elia
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από elia » Πέμ 26 Απρ 2007, 15:49

Posted: Thu Dec 07, 2006 12:43 pm
από Seliniasmenos:

E καλά απο τέτοια πολλά. Όπως ένας τύπος στο χωριό μου που έχει δυο σκυλιά δεμένα σε ένα σημείο για να φυλάνε να μην φύγουν τα πρόβατα. Το πρόβλημα είναι οτι τα έχει δένει αριστερά και δεξιά απο έναν δρόμο που πάει για παραλία και το καλοκαίρι τα καιμένα ψοφάνε στην ζέστη. Τους αφήνει το νερο μεσα στον ήλιο, δεν ξέρω ΚΑΝ αν τα ταίζει ποτέ. Πρεπεί εμείς να τους πηγαίνουμε κρύο νερό και φαι. Και μαντέψτε: Κάθε χρόνο έχει διαφορετικά σκυλια γιατι πάντα ψοφάνε....
Εντομεταξί τα κακομοίρικα είναι όλα τους καλά, τρελαίνονται για χάδια.
Τεσπά....
Χωριάτες...με την κακή έννοια...

υ.γ: Καλοσήρθες month στην παρέα μας!
Άβαταρ μέλους
elia
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από elia » Πέμ 26 Απρ 2007, 15:49

Posted: Thu Dec 07, 2006 2:38 pm
από Acid{R.F.E}:

Αρέλα τι ράτσα είναι ο δίας???
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από elia » Πέμ 26 Απρ 2007, 15:50

Posted: Thu Dec 07, 2006 2:45 pm
από Acid{R.F.E}:

Ρε Σελινιασμένε δεν θέλει και πολύ,εμένα εαν μου
σκότωναν το παιδί με τέτοιο τρόπο,το λιγότερο που θα έκανα θα ήταν να τον σκοτώσω,πλάκα κάνουμε τώρα,εδώ πιτσιρικάς μου είχαν πειράξει τον σκύλο,και τους πλάκωσα στα χαστούκια.
Πόσο μάλλον το παιδί,την ζωή απο την ζωή μου.
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από elia » Πέμ 26 Απρ 2007, 15:52

Posted: Thu Dec 07, 2006 3:20 pm
από ΑρΕλα:
month έγραψε: Να σας καλησπερίσω και εγώ. Και μαζί να πω και την άποψή μου.

Αμφιβάλω, πραγματικά αμφιβάλω, αν το όλο το σκηνικό έγινε για το τριφύλι. Είναι γεγονός ότι βοσκοί σε όλους τους τόπους, προτιμάνε να δουν έναν άνθρωπο να λιμοκτωνήσει παρά να χαλάσουνε τα βοσκοτόπια τους. Μην ξεχνάμε φωτιές που βάζουν πολλές φορές για να φτιάξουν καινούργια μέρη για βοσκή, τις κλοπές, τον "αντρίκιο" τρόπο οδήγησής τους, και άλλα πολλά που θα μπορούσαμε να μιλάμε για ώρες και ώρες. Μην ξαχνάμε επίσης το πόσα σκυλιά έχουνε φωλιάσει και πυροβολήσει γιατί "τους τρώνε τα ζώα". Τους έχω ζήσει απο κοντά, ξέρω τι φάρα είναι. Αλλά ποτέ δεν σκοτώνουνε άνθρωπο! Πάντα κάνουν κακό στον άλλο, του καίνε το σπίτι, το αμάξι, τον σπάνε στο ξύλο, πράγματα που δεν μπορούν να ανιχνευτούν στο πρόσωπό τους. Οπότε αμφιβάλο αν τους πυροβόλησε για το τριφύλι. Και ειδικά αυτό το "Ε τους καθάρισα όλους, να το αφήσω το μικρό να ζήσει" παραείναι ηλίθιο για να το πει ο καθένας μας.
Μακάρι να μην γινόντουσαν τέτια πράγματα καθόλου. Έχω χάσει σκύλο, μαζί με τα κουτάβια του, απο βοσκό που έλεγε ότι τα κουτάβια (τριών μηνών θαρώ), του φάγανε ολόκληρο αρνί! Άρωστη κατάσταση...

Πολύ ευχάριστη η έκπληξή μου όταν σε είδα εδώ monthούλη! Καλωσόρισες:) Καταλαβαίνω ότι προσπαθείς να εκλογικεύσεις αυτή την πράξη, ΚΑΘΕ εχέφρων νους αυτό θα επιχειρούσε να κάνει, το ίδιο επιχείρησα κι εγώ. Με τα μέχρι τώρα στοιχεία που αποκόμισα (το λέω και σ'εσένα Παγωνίδιον αυτό), και πιστέψτε με, παρακολούθησα το θέμα στην πληρότητά του, εσκεμμένα ζαπάροντας απ'το ένα κανάλι στο άλλο, ΔΕΝ υπήρχε άλλο αίτιο, πλην του ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥ σκεπτικού (σιγά μην είναι σκεπτικό αυτό) περί τιμής ή προσωπικής μαγκιάς ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, που οδήγησε αυτό το ανθρωπόμορφο γκαγκά παιδί χαρά γεμάτο, να προβεί σε τέτοιο έγκλημα. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ είναι που εμένα με βγάζει απ'τα ρούχα μου, όχι μόνο σαν ανάγκη διατήρησης ζωής ορμώμενη απ'το μητρικό μου φίλτρο όπως είπε ο φίλος ο Διονύσης, αλλά και από το σύστημα αξιών και ηθικό κώδικα που με διέπει, και ΑΥΤΟ με ξεχωρίζει απ'τα κτήνη, όχι η "ανώτερη" και καλά νοημοσύνη μου. Αυτό είνα που ΕΠ'ΟΥΔΕΝΙ δε θα αιτιολογήσει-δικαιολογήσει-εκλογικεύσει ΤΑ ΠΑΡΑΛΟΓΑ, μια τέτοια ΣΤΙΓΝΑ εγκληματική πράξη-που εκφράστηκε με το ψυχρό αίμα που θα θεωρούσα λογικό ίσως για μια μηχανή ή ένα ρόμπότ, πάντως ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΟΧΙ, όταν επέστρεψε να ρίξει και χαριστικές βολές, το απάνθρωπο καθίκι! Σπάνια (έως ποτέ δε) θα με δείτε τόσο απόλυτη αλλά και απολύτως εξοργισμένη απέναντι σε κάποιον, αλλά αυτόν, ομολογώ πως δε θα δίσταζα να τον πετσοκόψω, κάνοντάς τον σουρωτήρι όπως έκανε αυτός τα 5 παληκάρια (και το μικρό ρε, ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ το χτύπησε ο "γενναίος") , κι ας χτύπησε ανθρώπους και οικογένειες ξένες προς εμένα! ΚΑΝΕΝΑΣ δεν έχει το δικαίωμα να αφαιρεί ζωές για οποιαδήποτε αιτία. Συχνά θα δικαιολογήσω-κατανοήσω το "εν βρασμώ ψυχής" που οδήγησε κάποιον να σκοτώσει, γιατί μπορώ δυνητικά να'ρθω στη θέση του. ΑΥΤΟ το απόβρασμα αποκλείεται να το δικαιολογήσω δίδοντάς του εμμέσως πλην σαφώς ένα είδος "άφεσης", γιατί για να μπω στη θέση του θα πρέπει να χάσω κάθε νοητικό υπόβαθρο, ΕΝΤΕΛΩΣ τον ηθικό μου κώδικα και να φτάσω στην απόλυτη και ακαταλόγιστη παράνοια! Αυτός όμως, φίλοι μου, ΔΕΝ είναι παρανοϊκός. Το'κνανε χαλαρά, άνετα σαν ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟ κάθαρμα που είναι, ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ, και όχι απλά εκ προθέσεως, αλλά ΕΚ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΣ! Μην ξεχνάτε ή παραβλλέπετε, ότι είχε βόλια για να σκοτώσει κάπρο. Αγριογούρουνο στον κάμπο του Αγρινίου ωρέ? 'Αρα το προμελέτησε, το προετοίμασε το πράγμα.

Θα'λεγα να πάψουμε να κοιτάμε απονευρωμένα τέτοια απαράδεκτα αίσχη, γιατί αν τώρα χτύπησε την πόρτα άλλων αυτή η συμφορά, τίποτα δεν αποκλείει αύριο μεθαύριο να χτυπήσει και τη δική μας, για γελοία ή ανύπαρκτη αιτία! Πιστεύω ότι θα'πρεπε να τύχει αμείληκτης και παραδειγματικής τιμωρίας, ο ΥΠάνθρωπος. Αυτό θα αποτρέψει τουλάχιστον τους μιμητές. Γιατί ΔΥΣΤΥΧΩΣ, είναι σαφές και διαπιστωμένο, ότι πολλούς τους αναχαιτίζει ΜΟΝΟ η ιδέα της τιμωρίας και της φυλακής στο να προβούν σε παρόμοιες πράξεις, κι όχι ο ηθικός τους κώδικας και το σύστημα αξιών τους. Απλούστατα γιατί απ'αυτά δεν διαθέτουν! ΔΥΣΤΥΧΩΣ!

Κατά τα άλλα...ναι, είμαστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ κύριοι!
Κατά κανόνα δεν είμαι υπέρ της θανατικής ποινής- αυτό ψήφισα άλλωστε και στο σχετικό νήμα. Για..."ανθρώπους" όμως σαν αυτό το μίασμα, είμαι κανονικότατα και κάθετα ΥΠΕΡ!

Συγνώμη monthούλη που σε πήρα απ'τα μαλλιά, βασικά δεν απαντώ μόνο σ'εσένα εδώ, αλλά στις μέχρι τώρα τοποθετήσεις εν τω συνόλω τους.

Και πάλι καλως μας ήρθες. 'Εχουμε ενότητα "Προσωπικό Στίγμα των Μελών μας" στα ΙΔΕΟ. Αν θέλεις, γράψε λίγα ή πολλά για σένα εκεί, για να σε γνωρίσει και η υπόλοιπη παρέα.
Αρέλα τι ράτσα είναι ο δίας???

Γιώργη, ο Δίας μου είναι πιτ μπουλ καθαρόαιμος, αλλά απ'το είδος το μεγαλόσωμο, με ροζ μύτη. Εδώ θα δεις και φάτσα και έκφραση ψυχής http://ideografhmata.14.forumer.com/viewtopic.php?t=113 .

Η μαγκιά είναι να σέβεσαι τον άνθρωπο ΚΑΙ όταν δεν αποδέχεσαι κάποια άποψή του. Σεβασμός δε σημαίνει απαραίτητα και αποδοχή...
Άβαταρ μέλους
elia
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από elia » Πέμ 26 Απρ 2007, 15:52

Posted: Thu Dec 07, 2006 4:06 pm
από month:

Δεν διαφωνώ σε αυτά που λες. Κάτι τέτιους ανεγκέφαλους ξέρω πολούς, απο προσωπική εμπειρία. Το ζήτημα δεν ήταν η τιμή. Δεν έχει τιμή ένας άνθρωπος σαν και αυτόν. Αν ήταν θέμα τιμής θα ξεκαθαρίζανε διαφορετικά. Τουλάχιστον έτσι κάνουμε στην Κρήτη. Όχι πισώπλατα. Ποτέ. Δεν συμφωνώ με την λογική "με πείραξε άρα θα τον καθαρίσω" καθόλου. Είναι ηλίθια, αν και σε κάποιο επίπεδο κατανοητή. Τα άτομα που την ακολουθούνε συνήθως είναι ή καθηστερημένα νοητικά, ή απλά κανείς ποτέ δεν τους έδειξε την αντίθετη πλευρά. Μιαρά ανθρωπάκια που επειδή μπορούν βασανίζουν τους πιο αδύναμους. Το άτομο που τους σκότωσε δεν μου θύμισε τίποτα τέτοιο. Αντίθετα είναι αρκετά έξυπνος ώστε να κρυφτεί για όσο καιρό κρύφτηκε. Οπότε δεν έχουμε ούτε βρασμό ψυχής ούτε το τριφύλι. Παράδες ήταν στην μέση, και βάζω το χέρι μου στην φωτιά. Αν κατάλαβα καλά, η αδερφή του είχε νταραβέρια με το σόι των θυμάτων. κάπου εκεί πρέπει να είναι η λύση της υπόθεσης. Τώρα όσο για αυτόν... Όπως είπα είμαι κατά της θανατικής καταδίκης. Απλά θα πάθει αυτό που του αξίζει. Κάποιος θα του φυτέψει την σφαίρα όπως έκανε και αυτός, ή στην αντίθετη περίπτωση, στην φυλακή έχει πολλά άτομα που θα τον κάνουν λιώμα για τις βλακείες του.
Άβαταρ μέλους
elia
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από elia » Πέμ 26 Απρ 2007, 15:55

Posted: Thu Dec 07, 2006 4:27 pm
από ΑρΕλα:

Ξεκινώ απ'το τέλος της τοποθέτησής σου, λέγοντας πως αν ήταν στο χέρι μου, θα προτιμούσα σίγουρα τη φυλακή, αλλά σε άμεση επαφή με τους συγκρατουμένους του, για να τη βρίσκω στη σκέψη του τι μπορεί να του κάνουν εκεί :ninja: Το να τον "φάνε" λάχανο οι συγγενείς, είναι μια κάποια δικαίωση ίσως γι'αυτούς, αλλά σ'αυτόν δε θα κάνουν και πολλά... Φτηνά θα τη γλυτώσει έτσι κατά τη γνώμη μου.

Το θέμα "τιμής" μου φαίνεται πραγματικά ανυπόστατο, αλλά το ανέφερα γιατί κάποιος συνομιλητής στο mirc (αν είδες το λογκ στην προηγούμενη σελίδα) υποστήριξε θέμα τιμής. Πιο πολύ συγκλίνω στη δική σου λογική ότι μάλλον τα μπικικίνια παίζουνε εδώ, και ίσως και μια λανθάνουσα ανάγκη του να επιβεβαιωθεί και να ανέβει στα μάτια του ΑΡΧΙκομπλεξάρα πατέρα του, ο οποίος ευθύνεται ΚΑΤΑ ΜΕΓΑΛΟ ποσοστό για την κατάντια αυτού του... "καρπού" του. :emetos:

Η μαγκιά είναι να σέβεσαι τον άνθρωπο ΚΑΙ όταν δεν αποδέχεσαι κάποια άποψή του. Σεβασμός δε σημαίνει απαραίτητα και αποδοχή...
Άβαταρ μέλους
elia
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από elia » Πέμ 26 Απρ 2007, 15:56

Posted: Thu Dec 07, 2006 4:36 pm
από Pagona:

Το ακούσατε εχθές, που λέει αρνήθηκαν να έχουν υπεράσπιση στην δίκη, για να τιμωρηθούν λέει παραδειγματικά για το έγκλημά τους???? Μόλις το άκουσα σκέφτηκα "μάλλον θέλουν να γλυτώσουν το λιντσάρισμα στην φυλακή, ή και στην δίκη"!!! Κουφό ε;

Μου είχε πεί ο πατέρας μου όταν τον είδε στην τηλεόραση (πώς φαίνεται όμως το αστυνομικό δαιμόνιο ε;), αυτός το έχει κάνει, και του λέει ο άντρας μου "έλα ρε Παναγιώτη, αυτός φαίνεται αθώος", και κουνάει το κεφάλι του και του λέει "αυτός το έκανε σου λέω, και να δεις οτι αν παει να δηλώσει οτι το έκανε εν βρασμώ ψυχής, το πρώτο πράγμα που θα καταρρίψει το επιχείρημά του είναι που βγήκε την επομένη στις τηλεοράσεις μπανιαρισμένος, χτενισμένος, ξυρισμένος, λές και πήγαινε για τα καλλιστεία"!!!!
Όταν τον ρώτησα για τις χαριστικές βολές, και γιατί δεν θα αρκούσε αυτό για να καταρριφθεί το επιχείρημά του, μου είπε οτι μπορεί να δικαιολογηθεί σε δίκη, οτι όταν επανήλθε στα λογικά του φοβήθηκε μην τον αναγνωρίσουν και απο φόβο τους σκότωσε στα σίγουρα. Αλλά αυτό με την τηλεόραση, λέει, είναι πολύ κατά του!!!!
Ούτε που το φανταζόμουν, αλλά όσο το σκέφτομαι νομίζω έχει δίκιο... τον θυμάστε με τί αέρα βγήκε στα κανάλια? Κι έφτιαχνε και το ακουστικό... σχεδον μπορούσα να μυρίσω την κολώνια του μέσα απ'την τηλεόραση!!!
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από elia » Πέμ 26 Απρ 2007, 15:56

Posted: Thu Dec 07, 2006 4:37 pm
από month:

Το διάβασα το log, και πραγματικά δεν βρίσκω λόγο τιμής στην όλη υπόθεση. Όσο για την εύκολη έξοδο... Έχεις δει sin city; Σκέψου τι έκανε ο Marve στον Elija Woods. νομίζω ότι είναι αρκετό.
Άβαταρ μέλους
elia
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από elia » Πέμ 26 Απρ 2007, 15:57

Posted: Thu Dec 07, 2006 4:40 pm
από ΑρΕλα:

Σωστός! :thumb:

Άβαταρ μέλους
elia
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από elia » Πέμ 26 Απρ 2007, 15:58

Posted: Thu Dec 07, 2006 6:59 pm
από ΑρΕλα:
Μου είχε πεί ο πατέρας μου όταν τον είδε στην τηλεόραση (πώς φαίνεται όμως το αστυνομικό δαιμόνιο ε, αυτός το έχει κάνει, και του λέει ο άντρας μου "έλα ρε Παναγιώτη, αυτός φαίνεται αθώος", και κουνάει το κεφάλι του και του λέει "αυτός το έκανε σου λέω

Ο πατέρας σου κι εγώ, εγώ κι ο πατέρας σου. :hug: (ρε Χιώτες είμαστε τελικά και δεν το ξέρουμε? χαχ) Αστυνομικό δαιμόνιο εκείνος, σκέτο δαιμόνιο εγώ :devil02: Δηλαδή, εμένα με "επιμόρφωσε" πολύ μια σειρά (Angela's eyes) που κάνω για το 'Αλτερ, η οποία εστιάζει πολύ στις αντιδράσεις κάποιου, και στην ψυχολογική αναγνώριση πραγμάτων για τον εντοπισμό του ενόχου.
Μόνο ζουρλομανδύα δε μου βάλανε :tragic: όταν αναφώνησα στα 2 λεπτά (ακούγοντας και βλέποντάς τον) Αυτός το'κανε και κόβω κεφάλια, και όλα τα ζωτικής φύσεως όργανά μου! Σήμερα βέβαια το παίζουνε βρεγμένες :cat: που με κράζανε, αλλά τους συγχωρνάω :Ρ

Πολύ δύσκολο έως ακατόρθωτο να "σταθεί δίπλα τους" συνήγορος υπεράσπισης. Μάλλον θα ορίσει κανέναν η πολιτεία στο τέλος, κι αυτός θα κυκλοφορεί με σωματοφύλακες, αλεξίσφαιρα και τα υπόλοιπα.

Για την άλλη εκδοχή που υποστήριξε (αρκετά δόκιμα) ο Χαρδαβέλλας προχθές - ότι δηλαδή εμπλέκονται κι άλλοι σ'αυτήν την ιστορία, τι έχετε να πείτε?

Άβαταρ μέλους
elia
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από elia » Πέμ 26 Απρ 2007, 15:58

Posted: Thu Dec 07, 2006 7:12 pm
από dionyssos:

Aρέλα μου σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και για το γεγονός ότι δίνεις μέσα από αυτό το φόρουμ την δυνατότητα να ξαναβιώσει κατά εναν τρόπο οι αρχαία εκκλησία του Δήμου όπου όλοι οι Ελληνες είχαν την δυνατότητα να εκφράσουν την γνώμη τους και να διαφωνήσουν αλλά και τελικά να αποφασίσουν.Γιατί τελικά μόνο μέσα απο τον διάλογο γεννιέται η πραγματική Δημοκρατία.Τέλος ευκαιρία είναι για να αποκαλύψω την ταυτότητα μου.Εγώ λοιπόν είμαι ο <β>.Ήθελα να το γράψω απο το πρώτο πόστ αλλά ξεχάστηκα πάνω στον οιρμό που λένε.Αυτά λοιπόν με φιλικούς χαιρετισμούς dionyssos
Άβαταρ μέλους
elia
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από elia » Πέμ 26 Απρ 2007, 15:59

Posted: Fri Dec 08, 2006 2:51 am
από ΑρΕλα
Aρέλα μου σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και για το γεγονός ότι δίνεις μέσα από αυτό το φόρουμ την δυνατότητα να ξαναβιώσει κατά εναν τρόπο οι αρχαία εκκλησία του Δήμου όπου όλοι οι Ελληνες είχαν την δυνατότητα να εκφράσουν την γνώμη τους και να διαφωνήσουν αλλά και τελικά να αποφασίσουν

Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ. Τέλειο αυτό που είπες για την εκκλησία του Δήμου. Δεν ξέρω αν ποτέ θα καταφέρουμε να φτάσουμε σ'αυτά τα έξοχα επίπεδα, πάντως συνειδητά πολλοί από μας αυτό πασχίζουμε να κάνουμε, τιμώντας και στεκόμενοι αντάξιοι σ'αυτό το προγονικό πνεύμα, που όσο κι αν νομίζουν μερικοί ότι έσβησε, κάποιοι θ'αντιστεκόμαστε σθεναρά στον αφανισμό του.

Να'σαι καλά Διονύση:)

Άβαταρ μέλους
elia
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από elia » Πέμ 26 Απρ 2007, 16:00

Posted: Fri Dec 08, 2006 8:36 am
από Pagona:
Δηλαδή, εμένα με "επιμόρφωσε" πολύ μια σειρά (Angela's eyes) που κάνω για το 'Αλτερ, η οποία εστιάζει πολύ στις αντιδράσεις κάποιου, και στην ψυχολογική αναγνώριση πραγμάτων για τον εντοπισμό του ενόχου.

A, την παίζει αυτή τώρα? Πότε θα την παίξει? Μ'ενδιαφέρει πολύ!!!!!
Για την άλλη εκδοχή που υποστήριξε (αρκετά δόκιμα) ο Χαρδαβέλλας προχθές - ότι δηλαδή εμπλέκονται κι άλλοι σ'αυτήν την ιστορία, τι έχετε να πείτε?

ούτε που τον είδα! Τί υποστήριξε δηλαδή? Και με ποιόν τρόπο να εμπλέκονται και γιατί? Δεν ήταν τελικά για τα... τριφύλλια το φονικό?
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από elia » Πέμ 26 Απρ 2007, 16:00

Posted: Fri Dec 08, 2006 11:14 am
από month:

Μερικοί λένε ακόμα ότι ήταν για ναρκωτικά. Και με ένα πολύ παράξενο τρόπο, θα είναι όντως για τα τρίφυλ(ι)α...
Άβαταρ μέλους
elia
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από elia » Πέμ 26 Απρ 2007, 16:01

Posted: Fri Dec 08, 2006 12:53 pm
από ΑρΕλα:

A, την παίζει αυτή τώρα? Πότε θα την παίξει? Μ'ενδιαφέρει πολύ!!!!!

Το επόμενο επεισόδιο (που μόλις τελείωσα καταϊδρωμένη) παίζει αύριο (Σάββατο) στις 12.30 το βράδυ.

ούτε που τον είδα! Τί υποστήριξε δηλαδή? Και με ποιόν τρόπο να εμπλέκονται και γιατί? Δεν ήταν τελικά για τα... τριφύλλια το φονικό?

Κρίμα που δεν το είδες. Αν και με πήρε και μένα ο ύπνος, πρόλαβα να δω πως από τα ευρήματα - κάλυκες κλπ, παίζει τουλάχιστον ένας ακόμα στον τόπο που συμμετείχε (ως συνεργός) σ'αυτό το μακελειο.

'Οσο για τους λόγους... Λέγονται πολλά. Βασικά ποτέ δε θα τους μάθουμε. Εγώ πάντως, ΟΠΟΙΟΙ κι αν ήταν οι λόγοι, ΑΔΥΝΑΤΩ να εκλογικεύσω το κίνητρο. Εξακολουθώ να το κατατάσσω στη σφαίρα της κτηνώδικης και ανεγκέφαλης συμπεριφοράς, γι'αυτό και δεν έχω έλεος για τον φονιά.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικα-Ελεύθερο βήμα”