Αναστολή λειτουργίας του ΕΚΚ
- alexandros
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης
- Φύλο: Άνδρας
Re: Αναστολή λειτουργίας του ΕΚΚ
Σημειωτέον ότι για την περίπτωση της τέχνης είμαι υπέρ της επιδότησης παραβαίνοντας τις γενικότερες αρχές μου μιας και δεν συμφωνώ με την παρέμβαση του κράτους. Όμως δυστυχώς η Ελλάδα δεν είναι αγγλία όπου η χορηγική συνείδηση είναι υψηλού επιπέδου και όταν θέλαμε να κάνουμε μία συναυλία στο πανεπιστήμιο ζητούσαμε χρήματα μέχρι και στο fish n' chips της γειτονιάς και αυτός μας έδινε με προθυμία σε αντάλλαγμα τη διαφήμιση που θα του γινόταν. Άσε το κοινό που καταφέρναμε να μαζέψουμε. Εδώ αν δεν έχει γαρύφαλλο, ουϊσκι και τα παρελκόμενα δεν νοείται διασκέδαση.
Τίποτα δεν είναι πιο δυνατό από μια ιδέα της οποίας ο καιρός έχει φτάσει.
Βίκτωρ Ουγκώ
ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΡΑ
Βίκτωρ Ουγκώ
ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΡΑ
- _XRHSTOS_
- Operator
- Irc ψευδώνυμο: _XRHSTOS_
- Φύλο: Άνδρας
Re: Αναστολή λειτουργίας του ΕΚΚ
Σαλώμη,εγώ δεν είπα να μην επιδοτείται η τέχνη. Εγώ είπα απλά,ότι δε χρειάζονται τόσο υπέρογκα ποσά και δη σε περιπτώσεις σαν αυτές που ανέφερα,οι οποίες δε διαφέρουν και πολύ απο τη Μαρία την άσχημη και τη Βανδή,παρα μόνο στο ότι αυτοπαρουσιάζονται ως έχουσες "σοφιστικέ" προφιλ.
Μου λες για τα πτυχία σου... Μου λες για καλλιτένχες που τους έφαγε η αφάνεια λόγω ελλείψεως οικονομικών πόρων... Κάτι θέλεις να μου πεις με αυτό... Μόνο που δεν κατάλαβες τι λέω εγώ... Δεν απάντησες σε αυτό που έγραψα Σαλώμη...Αλλά σε αυτό που φαντάστηκες ότι έγραψα! Είδες πόσο λάθος είναι να μου απαντάς σε κάτι που έγραψα ενώ δεν έχεις διαβάσει τί έγραψα;
Εγω Σαλώμη αναφέρομαι στις τεράστιες επιχορηγήσεις που σπαταλά το κράτος στους ίδιους και τους ίδιους...
Λέω αυτό που λες κι εσύ...ως "απάντηση σε 'μένα"!
Στο μόνο που διαφωνούμε είναι η..."διαφήμηση" που κάνουν οι κάθε λογείς "Αγγελόπουλοι" την Ελλάδα στο εξωτερικό... Υπάρχουν και καλύτεροι που μπορούνε πραγματικά να τη διαφημίσουνε στο εξωτερικό...
Και δεν αναφέρομαι στη Μαρία την Άσχημη... Ούτε στο Δαλιανίδη... Υπάρχουν σκηνοθέτες,όπως πχ ο Κολλάτος. Αλλά αυτοί δεν επιδοτούνται δυστυχώς απο το κράτος... Προτιμά να επιδοτεί συγκεκριμένους...και μάλιστα με ποσά πολύ μεγαλύτερα απο τα επαρκή. Υπέρογκα ποσά,όχι για την ενίσχυση των νέων καλλιτεχνών... Υπέρογκα οικονομικά ποσά για το φούσκωμα της τσέπης πολύ συγκεκριμένων ατόμων...
Μου λες για τα πτυχία σου... Μου λες για καλλιτένχες που τους έφαγε η αφάνεια λόγω ελλείψεως οικονομικών πόρων... Κάτι θέλεις να μου πεις με αυτό... Μόνο που δεν κατάλαβες τι λέω εγώ... Δεν απάντησες σε αυτό που έγραψα Σαλώμη...Αλλά σε αυτό που φαντάστηκες ότι έγραψα! Είδες πόσο λάθος είναι να μου απαντάς σε κάτι που έγραψα ενώ δεν έχεις διαβάσει τί έγραψα;
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Εγω Σαλώμη αναφέρομαι στις τεράστιες επιχορηγήσεις που σπαταλά το κράτος στους ίδιους και τους ίδιους...
Λέω αυτό που λες κι εσύ...ως "απάντηση σε 'μένα"!
Στο μόνο που διαφωνούμε είναι η..."διαφήμηση" που κάνουν οι κάθε λογείς "Αγγελόπουλοι" την Ελλάδα στο εξωτερικό... Υπάρχουν και καλύτεροι που μπορούνε πραγματικά να τη διαφημίσουνε στο εξωτερικό...
Και δεν αναφέρομαι στη Μαρία την Άσχημη... Ούτε στο Δαλιανίδη... Υπάρχουν σκηνοθέτες,όπως πχ ο Κολλάτος. Αλλά αυτοί δεν επιδοτούνται δυστυχώς απο το κράτος... Προτιμά να επιδοτεί συγκεκριμένους...και μάλιστα με ποσά πολύ μεγαλύτερα απο τα επαρκή. Υπέρογκα ποσά,όχι για την ενίσχυση των νέων καλλιτεχνών... Υπέρογκα οικονομικά ποσά για το φούσκωμα της τσέπης πολύ συγκεκριμένων ατόμων...
Γεια σας