Επιστολή Μίκη Θεοδωράκη
Re: Επιστολή Μίκη Θεοδωράκη
απλα τωρα ποια που δεν ειναι πολιτικος μπορει να ειναι αρεστος στη πολιτικη γνωμη χωρις πολιτικο κοστος.
αυτη ειναι η αποψη μου για τον κυριο.
αυτη ειναι η αποψη μου για τον κυριο.
- chill
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Φύλο: Άνδρας
- Έλαβε Likes: 1 φορά
ποια "ποια" ομως;
“Humanity has advanced, when it has advanced, not because it has been sober, responsible, and cautious, but because it has been playful, rebellious, and immature.”
Ο Μικης Θεοδωρακης ειναι ενας ανθρωπος που εχει πολεμησει κατ αρχην. Αυτο για μενα ειναι μια ιδιοτητα που σου δινει αλλη υποσταση. Εκτος ολων αυτων που εχει προσφερει στη μουσικη.
Φαινεται απο την επιστολη του οτι ο ανθρωπος νοιωθει Ελληνας, εχει Ελληνικη εθνικη συνειδηση και ειναι ψυχικα ταυτισμενος με τον Ελληνισμο και τα εθνικα συμφεροντα. Επισης βλέπει καθαρα στο μελλον τη συγκρουση που θα ερθει.
Αν δεν ερθει η συγκρουση θα ειναι αρρωστο, σαν πληγη κακοφορμισμενη και τοτε σιγουρα θα κανουν καποιες ανακοινωσεις και θα προσπαθησουν να καθησυχασουν τον κοσμο, που μεσα στην παραζαλη του δε θα αντιδρασει και πολυ που η Μακεδονια μας θα ενωθει με τα Σκοπια, υπο την κυριαρχια τους φυσικα. Δεν ειναι ομως τιποτα, 2 ανακοινωσουλες, οι μισοι Ελληνες θα τη λενε στους αλλους μισους αντι να κανουμε ολοι αυτο που πρεπει. Σκεφτειτε τι θα επρεπε να κανουμε. Πρακτικα.
Φαινεται απο την επιστολη του οτι ο ανθρωπος νοιωθει Ελληνας, εχει Ελληνικη εθνικη συνειδηση και ειναι ψυχικα ταυτισμενος με τον Ελληνισμο και τα εθνικα συμφεροντα. Επισης βλέπει καθαρα στο μελλον τη συγκρουση που θα ερθει.
Αν δεν ερθει η συγκρουση θα ειναι αρρωστο, σαν πληγη κακοφορμισμενη και τοτε σιγουρα θα κανουν καποιες ανακοινωσεις και θα προσπαθησουν να καθησυχασουν τον κοσμο, που μεσα στην παραζαλη του δε θα αντιδρασει και πολυ που η Μακεδονια μας θα ενωθει με τα Σκοπια, υπο την κυριαρχια τους φυσικα. Δεν ειναι ομως τιποτα, 2 ανακοινωσουλες, οι μισοι Ελληνες θα τη λενε στους αλλους μισους αντι να κανουμε ολοι αυτο που πρεπει. Σκεφτειτε τι θα επρεπε να κανουμε. Πρακτικα.
Up there. With the best of the best
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Eίναι ωραία και ζεστά στον επίπλαστα ασφαλή και απροβλημάτιστο κόσμο σου Τζερόνιμο?
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Τζερονιμο, δε χρειαζονται στρατο τα Σκοπια, δε θα χρησιμοποιήσουν στρατο για να παρουν αυτα που θελουν.
Αυτο ειναι το αρρωστο.
Οποιο ονομα κι αν επιλεγει θα μεινει το ονομα Μακεδονια. Και η Ελληνικη κυβερνηση θα θεωρει οτι εχουμε φτασει σε αμοιβαια αποδεκτη λύση.
Αν μετα απο λιγα χρονια θελησουν να δημιουργησουν θεμα για να παρουν τη Μακεδονια μας, θα το κανουν με διπλωματιες και οχι με πολεμο. Θα βγαλουν μερικες ανακοινωσεις και οι δικοι μας του στυλ "η διοικηση της περιοχης περναει στον ελεγχο της φιλης και συμμαχου χωρας των Σκοπιων (Μακεδονια θα την πουν οι πολιτικοι μας) για το καλο ολων στα πλαισια των διεθνων εξελιξεων και της Βαλκανικης ολοκληρωσης", και αλλες τετοιου στυλ ...μη πω θα λενε και θα προσπαθησουν να μας κοιμησουν, να μην ειμαστε πατριωτες, να μη μας ενδιαφερουν αυτα τα θεματα, να μην εχουμε εθνικη συνειδηση, να μην ειμαστε Ελληνες στην ψυχη. Ηδη το κανουν.
Δε φοβαμαι τιποτα. Ο φοβος ειναι συναισθημα που σε οδηγει σε ασχημα αποτελεσματα. Ανησυχω, αυτο ειναι σκεψη και σε οδηγει σε ωφελιμα αποτελεσματα.
Δε χρειαζεται να φοβομαστε. Μαλλον δε πρεπει. Η αρχη καθε δουλειας ειναι ο φοβος.
Αυτο ειναι το αρρωστο.
Οποιο ονομα κι αν επιλεγει θα μεινει το ονομα Μακεδονια. Και η Ελληνικη κυβερνηση θα θεωρει οτι εχουμε φτασει σε αμοιβαια αποδεκτη λύση.
Αν μετα απο λιγα χρονια θελησουν να δημιουργησουν θεμα για να παρουν τη Μακεδονια μας, θα το κανουν με διπλωματιες και οχι με πολεμο. Θα βγαλουν μερικες ανακοινωσεις και οι δικοι μας του στυλ "η διοικηση της περιοχης περναει στον ελεγχο της φιλης και συμμαχου χωρας των Σκοπιων (Μακεδονια θα την πουν οι πολιτικοι μας) για το καλο ολων στα πλαισια των διεθνων εξελιξεων και της Βαλκανικης ολοκληρωσης", και αλλες τετοιου στυλ ...μη πω θα λενε και θα προσπαθησουν να μας κοιμησουν, να μην ειμαστε πατριωτες, να μη μας ενδιαφερουν αυτα τα θεματα, να μην εχουμε εθνικη συνειδηση, να μην ειμαστε Ελληνες στην ψυχη. Ηδη το κανουν.
Δε φοβαμαι τιποτα. Ο φοβος ειναι συναισθημα που σε οδηγει σε ασχημα αποτελεσματα. Ανησυχω, αυτο ειναι σκεψη και σε οδηγει σε ωφελιμα αποτελεσματα.
Δε χρειαζεται να φοβομαστε. Μαλλον δε πρεπει. Η αρχη καθε δουλειας ειναι ο φοβος.
Up there. With the best of the best
-
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Έλαβε Likes: 5 φορές
ο Τζερόνιμο είχε βάλει το ίδιο ποστ δύο φορές. Πήγα να σβήσω το ένα, και τελικά σβήστηκαν και τα δύο!!!
Τζερόνιμο συγνώμη.....
Ακριβώς το ίδιο έγινε και με ένα διπλό ποστ του τσιλ...
Τι παίζει ρε παιδιά με τα διπλά ποστ????
Τζερόνιμο συγνώμη.....
Ακριβώς το ίδιο έγινε και με ένα διπλό ποστ του τσιλ...
Τι παίζει ρε παιδιά με τα διπλά ποστ????
- ArELa
- Founder-Administrator
Θα το κοιτάξω...Τι παίζει ρε παιδιά με τα διπλά ποστ????
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- chill
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Έλαβε Likes: 1 φορά
Βασικα αυτο που συμβαινει ειναι μια ριξη στο χωροχρονικο συνεχες γιατι εχετε αναφερει το ονομα του Αδωνη ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΣΑΝΤΙΣΤΗΚΕ!
Η αυτο συμβαινει η κατι αλλο εντελως ασχετο.
Η αυτο συμβαινει η κατι αλλο εντελως ασχετο.
“Humanity has advanced, when it has advanced, not because it has been sober, responsible, and cautious, but because it has been playful, rebellious, and immature.”
- ArELa
- Founder-Administrator
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Nομιζω οτι ειναι εφιαλτικα στον δικο σου κοσμο παντως. Σε εναν κοσμο που ολοι ειναι εχθροι μας, ολοι μας ζηλευουν, και ολοι ετοιμαζουν τα μαχαιρια τους να μας ξεκοιλιασουν.Eίναι ωραία και ζεστά στον επίπλαστα ασφαλή και απροβλημάτιστο κόσμο σου Τζερόνιμο?
το χειροτερο ειναι οτι δεν ειναι δικος σου ή δικος μου εφιαλτης, αλλα ενας απολυτως τεχνιτος εφιαλτης που μας εχουν εμφυσησει αλλοι.
Οι οποιοι βεβαια εκμεταλευτονται μια χαρα τους φόβους αυτους για να παραμεινουν νομαρχες ας πουμε.
- ArELa
- Founder-Administrator
Bγάζεις τις απόψεις μου εκτός διαστάσεων. ΟΥΔΕΠΟΤΕ εκφράστηκα έτσι ή παραπλήσια, ουδέποτε υπονόησα αυτά που λες.Jeronimo έγραψε:
Nομιζω οτι ειναι εφιαλτικα στον δικο σου κοσμο παντως. Σε εναν κοσμο που ολοι ειναι εχθροι μας, ολοι μας ζηλευουν, και ολοι ετοιμαζουν τα μαχαιρια τους να μας ξεκοιλιασουν.
Δεν έχω ούτε υποστηρίζω ακραίες θέσεις και οπτικές. Έχω ίσως μια επίγνωση κάποιων πραγμάτων που εσύ στερείσαι ή απλά δε θες να έχεις.
Το να εθελοτυφλεί πάλι κανείς και να κλείνει τα μάτια (εσκεμμένα ή από μια υποσυνείδητη ανάγκη) σε ορατές πραγματικότητες είναι το ακριβώς αντίθετο άκρο από αυτό που περιγράφεις. Αν είσαι εσύ καλά στον "ασφαλή" κι αγγελικά κόσμο που θες να βλέπεις, εμένα μου περισσεύει. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.το χειροτερο ειναι οτι δεν ειναι δικος σου ή δικος μου εφιαλτης, αλλα ενας απολυτως τεχνιτος εφιαλτης που μας εχουν εμφυσησει αλλοι.
Οι οποιοι βεβαια εκμεταλευτονται μια χαρα τους φόβους αυτους για να παραμεινουν νομαρχες ας πουμε.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- _XRHSTOS_
- Operator
- Irc ψευδώνυμο: _XRHSTOS_
Την εποχή του πολέμου στο Κοσσυφοπέδιο,είχε διαρρεύσει ένα απόρρητο έγγραφο του ΥΠ.ΕΘ.Α. των ΗΠΑ στο οποίο γινόταν λόγος για "Μακεδόνες και Μακεδονία που βρίσκονται υπο ελληνική κατοχή". Ελάχιστοι θυμούνται την υπόθεση...
Γεια σας