Τα γαλόνια μου και γρήγορα

Είδες κάτι αδικίες? Επίτηδες όλα αγάπη μου, για να κάνει η Βίκυ τα δικά της!doctormarkon έγραψε:Γι αυτό θέλω προαγωγή.
5 χρόνια είμαι εδώ και πάντα μικρό σαταναδάκι.
Πότε θα προαχθώ σε διαολομάνα?
doctormarkon έγραψε:Γι αυτό θέλω προαγωγή.
5 χρόνια είμαι εδώ και πάντα μικρό σαταναδάκι.
Πότε θα προαχθώ σε διαολομάνα?
Η δοκτορέσα προηγείται σε αρχαιότητα (στο φόρουμ εννοώ) θα'ρθει και η σειρά σου!kat_woman έγραψε:Αφού είμαστε ανθυποσατανάκια, θέλω προαγωγή!![]()
Τα γαλόνια μου και γρήγορα![]()
![]()
και μπορεί να παίξουν κι άλλα.Dread έγραψε:Διαφωνίες ?...πολλές.
Βρισίδια ? λιγότερα. ..αλλά υπάρχουν κι αυτά στην ένταση πάνω. ....
Dread έγραψε:Πουστιά ομως ποτέ. ....
θα σε κεράσω κολιό τον ΑύγουστοMantam Froufrou έγραψε:ποιος μαλακίστηκε, πες μου!
έχω φάει τόσα τοξικά που μάλλον χτύπησα ανοσία.Mantam Froufrou έγραψε:ως γνωστόν οι λάσπες δεν πάνε πολύ μακριά, στα πόδια μας πέφτουν και βουλιάζουμε σ' αυτές χωρίς να το καταλαβαίνουμε!
τα ηλεκτρονικά συμπαντικά συνωμότησαν υπέρ μας (γιατί έλειπα όλη μέρα σήμερα, τώρα θα σου'δινα νέο Password ΠΑΛΙ!Mantam Froufrou έγραψε: ο υπολογιστής θυμήθηκε το password, κάτι που ΔΕΝ έκανε ΤΟΣΕΣ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ που είχα προσπαθήσει να ξαναμπώ!!! χαχαχα ευχαριστώ μαλακομπούκωμα
Alexandra Maria έγραψε: ↑Τετ 08 Ιαν 2020, 13:43Βασούλα, λες αυτό το σκύβαλο να τα κίμιασε με την Αρχηγό μ****μπούκωμα και μη εξαιρετέα ??? Ξέρεις για ποιά λέω![]()
![]()
![]()
Alexandra Maria έγραψε: ↑Τετ 08 Ιαν 2020, 13:43Τέλος πάντων...Είναι η εποχή που γίνονται πολλά ξεκαθαρίσματα και πέφτουν οι Μάσκες η μια μετά την άλλη....
Ο κόσμος έχει σαλτάρει και οι επιτήδειοι βρίσκουν πρόσφορο έδαφος για να σπείρουν τον «σπόρο» τους....Στοχεύουν στις ευαίσθητες Ψυχές....
Ασπίδα λοιπόν με Πνευματικά απωθητικά![]()
FireflyEarth έγραψε: ↑Παρ 10 Ιαν 2020, 01:16Λοιπόν Βασούλα, σ' ένα απ' τα posts σου στο φατσοβιβλίο, βρήκα πως είχα κάποια κοινά
με κάποιο άτομο (δε θέλω να πω όνομα, ίσως παραλογίζομαι). Κάπου προς το τέλος της συνομιλίας μας, μου δήλωσε πως δεν είναι το επίσημό του προφίλ.
Αφού μιλήσαμε στο messenger περί ανέμων και υδάτων (γνωστικούς, φιλοσοφία, ιστορικότητα Ιησού και κάποιες προσωπικές -μη αξίας- λεπτομέρειες),
μετά από λίγες ώρες μου έρχεται αίτημα φιλίας από κάποιον ΑΛΕΞΙΟΥ!
ΤΥΧΑΙΟ;;; ή τσάμπα ταράζομαι;;;