(ρίξε κι ένα βλέφαρο εδώ μια και μόλις
μας ήρθες. Θα σε βοηθήσει να "κυκλοφορήσεις" καλύτερα
στον ΙΔΕΟτοπο και ειδικά εσύ πρέπει να αρχίσεις γρήγορα
να τον "παίζεις στα δάχτυλα"

Οπως και να χει ειναι μια τιμια σταση.OTTO έγραψε:Το μουτροβιβλίο, ασχέτως αν μπορεί να έχει θετική εφαρμογή από τον καθένα μας, είχε και έχει κάποιο σκοπό από τους δημιουργούς του. Εγώ διαφωνώ με τον σκοπό αυτό, οπότε τους πηγαίνω κόντρα με το να μην έχω. Δεν με απασχολεί καθόλου το αν μπορώ να το χρησιμοποιήσω με τρόπο που να είναι προς όφελός μου.

βεβαίως και έτσι πρέπει, ασχέτως αν κρύψεις την ηλικία για τους μη φίλους ή ακόμα και για τους φίλους. τι πράματα είναι αυτά; δεν το σέβεστε το fb που σας προσφέρει τόσα, του κάνετε και τέτοια τσαλιμάκια; να μπει πάραυτα ως απαραίτητο πεδίο η ομάδα αίματος σας καθώς και υπέρηχος άνω και κάτω κοιλίας. μετά βλέπουμε τι άλλο πρέπει να ξέρει το fb για σας, προς το παρόν πολύτιμες πληροφορίες γιαdoctormarkon έγραψε:Γιατί πρέπει να δίνεις το πραγματικό σου όνομα ή και αριθμό ταυτότητας.
Σε λίγο θα ζητάνε και την πραγματική ηλικία!!!!!!!!!!
Αυτό ειδικά θα ήταν αίσχος αλλά όχι για τους λόγους που φαντάζεται κανείς.
Ο γιος μου έχει προφίλ στο μουτροβίβλιο εδώ και 5 χρόνια.
Το άνοιξε σε ηλικία 10 χρονών.
Έβαλε έτος γέννησης με δική μου παρέμβαση 1982 ενώ είναι γεννημένος 1999. Δεν έβαλε φωτογραφίες το πολύ καμιά θαμπή και μακρινή.
Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει οι δωδεκάχρονοι ες ή οι δεκαπεντάχρονοι/ες να βάζουν την πραγματική ηλικία τους.
Γιατι ορισμενα πραγματα τα παιδια δεν πρεπει να τα βλεπουν και αν καποιος κανει αιτηματα, το άτομο που θα το αποδεχθει θα πρεπει να ξερει οτι οντως ειναι ενηλικος.doctormarkon έγραψε:Γιατί πρέπει να δίνεις το πραγματικό σου όνομα ή και αριθμό ταυτότητας.
Σε λίγο θα ζητάνε και την πραγματική ηλικία!!!!!!!!!!
Αυτό ειδικά θα ήταν αίσχος αλλά όχι για τους λόγους που φαντάζεται κανείς.
Ο γιος μου έχει προφίλ στο μουτροβίβλιο εδώ και 5 χρόνια.
Το άνοιξε σε ηλικία 10 χρονών.
Έβαλε έτος γέννησης με δική μου παρέμβαση 1982 ενώ είναι γεννημένος 1999. Δεν έβαλε φωτογραφίες το πολύ καμιά θαμπή και μακρινή.
Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει οι δωδεκάχρονοι ες ή οι δεκαπεντάχρονοι/ες να βάζουν την πραγματική ηλικία τους.

Σωστός, αλλά δεν διάβασα ουδεμία φοβική άποψη.Hlios έγραψε:Δεν συμμερίζομαι τις φοβικές απόψεις.

Hlios έγραψε:Δεν συμμερίζομαι τις φοβικές απόψεις.
Καταρχάς δεν έχεις fb όπως έχεις γράψει. Το δε παράδειγμα με τον Σώρρα,και τον καθε Σώρρα, είναι αλλού φαν παρκ.Όταν το fb ζητήσει αφμ και υπογραφή θα σε ενημερώσω...και θα πάρω πίσω το αλλού φαν παρκ παράδειγμα σουOTTO έγραψε:
Πχ αν είναι με ευκολία να δίνουμε τα στοιχεία μας στο FB, τότε για ποιο λόγο να μην τα δίνουμε και στον κάθε Σώρρα; (ξερετε, που μαζί με τις υπογραφές σου ζητάει σχεδόν τα πάντα).

Τραβηγμένη αποκωδικοποίηση: "Έχουμε χάσει ήδη. Ας δεχτούμε το θάνατό μας."alkinoos έγραψε:Είμαστε ήδη φακελωμένοι ..σιγά τα ωά .Το fb περιμέναμε να έρθει για να το καταλάβουμε αυτό![]()
![]()
Ο φόβος είναι ιδέα, ο κίνδυνος πραγματικότητα.Hlios έγραψε:Δεν συμμερίζομαι τις φοβικές απόψεις.![]()
Δεν έχω κρίση να καταλάβω αν κάτι είναι "αλλού φαν παρκ";;; Έκρινα πως δεν είναι, στο βαθμό που αρκέστηκα σε σύγκριση ομοιοτήτων, aka συλλογή στοιχείων.Καταρχάς δεν έχεις fb όπως έχεις γράψει. Το δε παράδειγμα με τον Σώρρα,και τον καθε Σώρρα, είναι αλλού φαν παρκ.Όταν το fb ζητήσει αφμ και υπογραφή θα σε ενημερώσω...και θα πάρω πίσω το αλλού φαν παρκ παράδειγμα σου

ακριβως είναι ιδέα..ξέρει από αυτή η πάσα θρησκεία και η πάσα εξουσία..εκεί να δεις πραγματικότητες υλοποιημένες από αυτήOTTO έγραψε: Ο φόβος είναι ιδέα, ο κίνδυνος πραγματικότητα.

alkinoos έγραψε:Σε πειράζω...με το αλλού φαν παρκ καλοκαίρι βλέπεις
Τα ιερατεία και οι εξουσίες, ναι, συμφωνώ.alkinoos έγραψε:ακριβως είναι ιδέα..ξέρει από αυτή η πάσα θρησκεία και η πάσα εξουσία..εκεί να δεις πραγματικότητες υλοποιημένες από αυτή![]()

Βέβαια αυτό μπορείς πανεύκολα να το απενεργοποιήσεις. Και είναι κάτι που το ξέρεις ήδη... Toυλάχιστον εγώ σαν βαρύς χρήστης της Google ξέρω οτι ξέρει που παώ.. Βλέπε Ingress...Dread έγραψε:Για να μην έχετε την εντύπωση ότι μόνο απ το Facebook ξέρουν. .....
Every move you make, every step you take, I'll be watching you. ...
http://junkee.com/google-maps-has-been- ... e-it/39639