Οποτε σε βολευει να συγκρινεις το ατομο με το συνολο για εντυπωσεις?Divine Sinner έγραψε:Δεν νομιζω. δεν προσέφεραν όλα τα δειγματα της φυλής ισάξια. οι καλυτεροι προσέφεραν και οι περισσότεροι απλα κάναν χρήση της προσφοράς. μπορεις λοιπον να πεις.
ειμαι ανωτερος απο τον γερμανο σε αυτον τον τομεα γιατι ειμαι Ελληνας;
προσεφερες στην ανθρωποτητα περισσοτερα;
ειπαμε η συνολα θα συγκρινουμε η ατομα
τοσο δυσνοητο ειναι πια ?
δεν γινεται να συγκρινεις ατομα με συνολα! δλδ ελεος
εχω ηδη απαντησει παραπανω
ποτε δεν ειπα αυτο που ειπες.Ενταξει δεν τους νικησαμε και μονοι μας.
και αυτο που μου βαζεις στο στομα δεν ειναι σωστο
ειπα οτι καταφεραμε την πρωτη νικη .
ε ναι οταν σκοτωνεις 20.000.000 αδελφων σου και αλλα σχεδον 20.000.000 αλλων λαωνμε τους εκπολιτισθεντες απο μας ημιβάρβαρους ρώσους
εισαι ημιβαρβαρος εκει συμφωνω μαζι σου
οχι.... δεν ειναι βελανιδοφαγοικαι τους έτερους βελανιδοφαγους αγγλους
ειναι αυτοι που οταν ειχαν τη δυναμη αντι να βοηθησουν αλλους τους εκαναν δουλους τους
και σχεδον εξαφανισαν φυλες οπως οι ινδιανοι και οι γηγενεις της αυστραλιας
καλα αυτοι ειναι ισαξιοι του χιτλερ και του σταλινκαι τους άλλους τους γιανκιδες παρέα τους νικησαμε.
ποσο καλα ξερεις την Ιστορια του προηγουμενου αιωνα βλεπωΣτην ουσια μας απελευθερωσανε δηλαδη.
και παλι λεω "μας" απο συνηθεια που ειναι λάθος μιας και εγω δεν ημουν εκει.
να ναι καλα τα φιλαρακια σου οι αγγλοι
ξερουν καλα να κινουν τα νηματα και να εμπλεκουν λαους σε καταστασεις που βολευουν τους ιδιους
εκει τους παραδεχομαι
γιατι αν ηξερες την ιστορια τοτε
θα γνωριζες οτι δεν θα χρειαζονταν να μας ελευθερωσει κανεις αλλα να ναι καλα τα αγγλακια - αλλα ειπαμε
η προπαγανδα ξερει καλα να κινει τα νηματα και γινεται ευκολα δεκτη απο τους υποστηρικτες της ισοπεδωσης
Εγω παλι λεω μας σε ενα γεγονος και ας μην ημουν εκει καθως νοιωθω συνεχεια των παππουδων μου
και θελω και νοιωθω πως πρεπει να σταθω ισαξια αν ποτε χρειαστει