Βγάζουμε τα ματάκια μας με τα χεράκια μας

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
Άβαταρ μέλους
ostrako
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Irc ψευδώνυμο: jim
Φύλο: Άνδρας

Re: Βγάζουμε τα ματάκια μας με τα χεράκια μας

Δημοσίευση από ostrako » Παρ 16 Αύγ 2013, 10:33

''Γιατι να παρεις ενα δανειο που με απλες πραξεις προσθεση αφαιρεση ειναι ΦΑΝΕΡΟ οτι δεν θα μπορεις να ξεπληρωσεις ?
ενω θα μπορουσες να μαζεψεις χρηματα στην ακρη ωστε να κανεις αυτο που θελεις παιρνοντας πολυ μικροτερο δανειο
η και ΚΑΘΟΛΟΥ δανειο ?

Αυτο δεν το καταλαβα ποτε μου η αληθεια ειναι - λες και ειμαστε μωρα και κλαιγομαστε

ουααααα η κακη τραπεζα μου εδωσε δανειο που εγω δεν ηθελα :banghead: ελεος δηλα δη ''

Ταλως γιατι χτυπας το κεφαλι σου?Πως να παρεις δανειο,χωρις να μη μπορεις να το πληρωσεις?Οι τραπεζες εξεταζουν τα κριτηρια και δεινουν.Πως εδωσαν το δανειο?
Ηταν ενα μεγαλο κολπο.
Μαγαζια ειναι.Αν θες σκεψου.
Ας παρουν την ευθυνη τους.Η δικια μου ,τραπεζα,Λεει, αγοραστηκε....Τι αγοραστηκε δηλαδη ενα χρεωκοπημενο μαγαζι?
Γιατι το αγορασες ρεεε δεν παει αλλο,δεν εχει δουλεια,χασε και εσυ τωρα,τραπεζιτη πονηρε.

Μη χτυπας το κεφαλι σου, χτυπα τις τραπεζες.
Τις χρυσοπληρωνεις.Ξεκολλα απο τα στεγαστικα.Δεν τρεχει μια για αυτα.
Δες τι χρωστανε,πχ,.....τα κοματα ,τα καναλια,και αλλοι....
Ξερεις πιοι εναι οι αλλοι.Τα αφεντικα που ζητησανε ολες αυτες τις μειωσεις,επειδη τους
κουρεβουν,τα ομολογα τους.Αμμαν φιλε, δες το λιγο το θεμα .Μην εισαι θερμοκεφαλος.
Η ΠΟΝΗΡΙΑ ΑΔΥΝΑΤΗ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ, ΕΝΩ Η ΑΡΕΤΗ ΔΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΝΗΡΙΑ
Άβαταρ μέλους
Τάλως
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας
Έλαβε Likes: 2 φορές

Re: Βγάζουμε τα ματάκια μας με τα χεράκια μας

Δημοσίευση από Τάλως » Παρ 16 Αύγ 2013, 11:25

ostraka sos έγραψε: Ταλως γιατι χτυπας το κεφαλι σου?Πως να παρεις δανειο,χωρις να μη μπορεις να το πληρωσεις?Οι τραπεζες εξεταζουν τα κριτηρια και δεινουν.Πως εδωσαν το δανειο?
Ηταν ενα μεγαλο κολπο.
Μαγαζια ειναι.Αν θες σκεψου.
Ας παρουν την ευθυνη τους.Η δικια μου ,τραπεζα,Λεει, αγοραστηκε....Τι αγοραστηκε δηλαδη ενα χρεωκοπημενο μαγαζι?
Γιατι το αγορασες ρεεε δεν παει αλλο,δεν εχει δουλεια,χασε και εσυ τωρα,τραπεζιτη πονηρε.
Μα δεν διαφωνω σε αυτο . Οι τραπεζες ειναι εξ ορισμου οι πρωτοι κλεφτες χωρις καν να δουμε αν επρεπε να δωσουν δανειο η οχι
μονο το επιτοκιο φτανει να πεις πως το δανειο ειναι ληστρικο .

και σιγουρα τα μισα χρηματα του δανειου (τουλαχιστον) πρεπει να τα χασει η τραπεζα και σε κραυγαλεες περιπτωσεις να τα χανει ολα η τραπεζα.
εχω ανεβασει κατα καιρους αποφασεις δικαστηριων που κουρεψαν ειτε 100% δανεια οικογενειων ειτε 50% ειτε καποιο αλλο ποσο .

αυτο ομως δεν αλλαζει και το γεγονος για οσα ειπα για τον δανειζομενο παραπανω
Εἶσ' Ἕλληνας; Τί προσκυνᾶς; Σηκώσου ἀπάνω! Ἐμεῖς καὶ στοὺς θεοὺς ὀρθοὶ μιλοῦμε..

[img]http://www.afroditishobby.gr/datafiles/498.jpg[/img]

[img]http://s12.postimg.org/pm4kknyzd/copy.j ... 1364828493[/img]

http://www.youtube.com/watch?v=8F_Z060Wlck
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικα-Ελεύθερο βήμα”