ΨΟΦΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΤΩΝ ΜΜΜ

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
Άβαταρ μέλους
firefightergr
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας
Έλαβε Likes: 6 φορές

Re: ΨΟΦΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΤΩΝ ΜΜΜ

Δημοσίευση από firefightergr » Τετ 14 Αύγ 2013, 22:01

Δωρεάν μετακινήσεις στους ανέργους ΤΩΡΑ.
"Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music.
John Milton"
[img]http://i44.tinypic.com/2vj6jpz.gif[/img]
“It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction.”
Diane Grant
"sursum corda"
Άβαταρ μέλους
ostrako
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Irc ψευδώνυμο: jim

Δημοσίευση από ostrako » Τετ 14 Αύγ 2013, 22:08

Τ αποτελεσματα ,της πλανης ειναι αυτα.Δεν καταλαβαμε ποτε ,ποιος ειναι ο πραγματικος εχθρος
και τα ζουμε ολα αυτα.Στρεφομαστε ο ενας εναντια του αλλου.Μας εχουν τοσο ,καλα παραμυθιασει
που θεωρουμε ,ο ενας τον αλλον λαμογιο.Φταις εσυ ,που δεν κοβεις αποδειξη,φτες εσυ ,που δεν πληρωνες τους φορους,που τεμπελιαζες,που εγλυφες για μια θεση στον ηλιο,φταινε οι δημοσιοι,
φταιει που βγαιναμε νωρις στη συνταξη,φταινε οι νεοι στα καφε και οχι στα χωραφια,κλπ κλπ.
Ποσο ζωα ειμαστε.Μια ζωη φταινε οι απλοι ανθρωποι ,που προσπαθουν να ανασανουν.
Ποιος μας πηρε την ανασα ,ομως δεν θελουν μερικοι ουτε να το μαθουν
Δεν φταιει ο κακος μας εαυτος ,ουτε ο επαγγελματικος ζηλος.Ο κοσμος ειναι ατελης,και οχι ιδεατος,
λαθη γινονται απο ολες τις μεριες.Ο φοβος ειναι εντεχνα σπαρμενος.Η κριση πια κριση.
Το παραμυθι φταιει και οχι οι ηρωες του.
Ειμαι σιγουρος οτι μιλω και καποιοι συνειρμικα πανε στο Σωρρα,αν οντως εχει συμβει αυτο σε μερικους,η πλανη ειναι μεγαλυτερη.Ο εχθρος ο πραγματικος ειναι ενας και ειναι αορατος στα ματια πολλων,Απο εκει πρεπει να εστιασουμε και να κανουμε την αρχη για να μην εχουμε παιδια που πηδουν απο φοβο.
Η ΠΟΝΗΡΙΑ ΑΔΥΝΑΤΗ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ, ΕΝΩ Η ΑΡΕΤΗ ΔΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΝΗΡΙΑ
Άβαταρ μέλους
Τάλως
Έλαβε Likes: 2 φορές

Δημοσίευση από Τάλως » Τετ 14 Αύγ 2013, 22:18

OTI NA NAI ΛΕΤΕ :banghead: :banghead: :banghead:
και το κακο ειναι οτι δεν μπαινετε καν στον κοπο να διαβσετε αυτο το ρημαδι το συνταγμα :banghead:

εχει γινει συστημα αυτο εδω περα απο διαφορους λεμε λεμε και ουτε μας νοιαζει να δουμε ΑΝ ισχυει αυτο που λεμε

εχει αποφανθει ο αρειος παγος !

επειδη εδω περα ο καθε ενας λεει το μακρυ του και το κοντο του χωρις να εχει ψαξει ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΝΟΜΟ και ΒΑΡΙΕΜΑΙ

Δεν ντρεπομαστε που θα βριζουμε εναν υπαλληλο που παει να κανει τη δουλεια του .
καθιστε σε αυτο το θεμα να τα πειτε μονοι σας και φτιαξτε και δικους σας νομους
εγω απεχω

το αντιγραφω και ελπιζω να μπει καποιος στον κοπο να το διαβασει !

Ο Αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Γ. Σανιδάς (#13/2004) που αναφέρει τα εξής: «Κρίνουμε βεβαίως αναγκαίο να σημειώσουμε ότι τα ανωτέρω δεν αναιρούν το δικαίωμα το οποίο συμφώνως προς το άρθρο 275 παρ. 1 Κ.Π.Δ. έχει οποιοσδήποτε πολίτης, όταν υποπίπτει στην αντίληψή των ότι οι υπάλληλοι ή οι επισκέπτες (…) διαπράττουν με οποιονδήποτε τρόπο αυτόφωρο κακούργημα ή πλημμέλημα, π.χ. κατέχουν και εισάγουν (…) με ή χωρίς το όχημά των ναρκωτικά ή έχουν αφαιρέσει αντικείμενα (…) κ.λ.π., να τους συλλαμβάνουν και να τους παραδίδουν στην προσκαλούμενη προς τούτο αστυνομική αρχή.» Ας δούμε τώρα τι λέει το άρθρο 275 του ΚΠΔ που αναφέρει ο Άρειος Πάγος:
«Προκειμένου για αυτόφωρα κακουργήματα και πλημμελήματα οι ανακριτικοί υπάλληλοι των άρθρων 33 και 34, καθώς και κάθε αστυνομικό όργανο, έχουν υποχρέωση, ενώ οποιοσδήποτε πολίτης το δικαίωμα, να συλλάβουν το δράστη, τηρώντας τις διατάξεις του Συντάγματος και του άρθρου 279 του Κώδικα για την άμεση προσαγωγή του στον εισαγγελέα.»

Υ.Γ
DREAD.. αν θελεις πιασε να διαβασεις τους νομους και ασε τη wikiπαιδεια
Εἶσ' Ἕλληνας; Τί προσκυνᾶς; Σηκώσου ἀπάνω! Ἐμεῖς καὶ στοὺς θεοὺς ὀρθοὶ μιλοῦμε..

[img]http://www.afroditishobby.gr/datafiles/498.jpg[/img]

[img]http://s12.postimg.org/pm4kknyzd/copy.j ... 1364828493[/img]

http://www.youtube.com/watch?v=8F_Z060Wlck
Άβαταρ μέλους
kostas
Συντονιστής Ενότητας
Συντονιστής Ενότητας

Δημοσίευση από kostas » Τετ 14 Αύγ 2013, 22:22

Tάλε ο νόμος πρέπει να εφαρμόζεται ανεξαιρέτως. Οταν όλοι μας γνωρίζουμε οτι δεν εφαρμόζεται σε συγκεκριμένους πολίτες (βλέπε αθίγγανους) και στη συγκεκριμένη φάση, υπάρχουν χιλιάδες αιτήματα για τη παραχώρηση δωρεαν μετακινήσεων στους ανέργους, ο νόμος αυτός παυει να ειναι νόμος αλλά ξεκάθαρο εισπρακτικό μέτρο.

Και τέτοια μέτρα τη συγκεκριμένη εποχή πρέπει να αντιμετωπίζονται αναλογα.

Ασε που το αντιτιμο το λεωφορείου ειναι ηδη πληρωμένο απο τη φορολογία μας. Νομίζω πως γνωριζεις οτι πληρώνεις απ τους φόρους σου για τη συγκινωνία, οπως πληρωνει και ο πατέρας του 18χρονου.

Ανεξάρτητα με το ποιος ειχε δικιο η άδικο (αυτη τη στιγμη δε μπορουμε να ξερουμε), όταν ο κόσμος σπευδει να πληρωσει το εισιτήριο του 18χρονου και ο ελεγχτης, ΠΑΡΑΝΟΜΑ, του επιβάλει να κάτσει στο λεωφορείο για να τον τιμωρήσει περισσότερο (κοινως να του κάνει μυνηση ωστε να αρπάξει το κράτος περισσότερο χρήμα, το οποιο οπως όλοι γνωριζουμε δε θα πάει στην ανάπτυξη), δεν μπορουμε καν να διαπραγματευτουμε τη κατάσταση.
Η ευτυχία στηρίζεται στην ελευθερία, η δε ελευθερία στην γενναιότητα
Άβαταρ μέλους
Eva Luna
Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση από Eva Luna » Τετ 14 Αύγ 2013, 23:16

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ αναγνώστη με αφορμή τον θάνατο 18χρονου που πήδηξε από εν κινήσει τρόλεϊ επειδή δεν είχε εισιτήριο

Πριν από 3 χρόνια, καλοκαίρι όπως ήταν μπήκα στο μετρό από το Σύνταγμα για να πάω στον Αγ.Αντώνη. Ήταν μια πολύ δύσκολη μέρα για μένα και εντελώς στο κόσμο μου ξέχασα να πάρω εισιτήριο. Στο Πανεπιστήμιο μπήκε μέσα στο βαγόνι ομάδα 4 ελεγκτών .Τότε έχασα το χρώμα μου ...Θυμήθηκα ότι δεν είχα εισιτήριο και ντράπηκα τόσο που θα γινόμουν ρόμπα .Με πλησίασε ένας(Ελεγκτής) ψηλός γεροδεμένος άντρας γκριζομάλλης γύρω στα 40 και μου είπε ," καλημέρα σας ,το εισιτήριο σας παρακαλώ " ,του απάντησα ότι δεν έχω γιατί ξεχάστηκα να βγάλω , χαμογέλασε και....... μου είπε ότι είναι παράβαση ,κι ότι θα έπρεπε να του δώσω τη ταυτότητά μου για να καταγράψει πρόστιμο . Τότε έβαλα τα κλάματα ... Τότε ο ελεγκτής μου είπε ,μην κλαίτε σας παρακαλώ ,δεν τρέχει και τίποτα που δεν βγάλατε εισιτήριο και μου έδωσε και πάλι την ταυτότητά μου που είχα προλάβει και του είχα δώσει για να καταγράψει το πρόστιμο ... Σήκωσα το κεφάλι και τον είδα να μου χαμογελάει και να μου λέει και πάλι , μην κλαίτε ,δεν έγινε και τίποτα ,ταυτόχρονα απευθύνθηκε στους συναδέλφους του που συνέχιζαν τον έλεγχο στο βαγόνι και τους είπε ,συνάδελφοι ,έλεγχος τέλος ... Ξαναγύρισε σε μένα και μου είπε βγάζοντας ένα εισιτήριο καινούριο από τη τσέπη του , πάρτε το και κατεβείτε στην Ομόνοια να το επικυρώσετε και να συνεχίσετε τη διαδρομή σας με το επόμενο τραίνο . Μα πως ,αναρωτήθηκα ? Χαμογέλασε πάλι και μου είπε ,ότι πάντα είχε στη τσέπη του εισιτήρια που τα πλήρωνε ο ίδιος για περιπτώσεις σαν τη δική μου , μου είπε επίσης ότι σε 2 μήνες θα τον απέλυαν κι ότι ίσως κι αυτός σε λίγο καιρό δεν θα είχε λεφτά για εισιτήριο ! Μέσα στο βαγόνι όλοι μας κοίταγαν κι είχαν αντιληφθεί το περιστατικό και ξέσπασαν σε χειροκροτήματα ,ο ελεγκτής κοκκίνισε από τη ντροπή του ,και φτάνοντας στην Ομόνοια είπε στους συναδέλφους του ,κατεβαίνουμε...Κατέβηκα κι εγώ για να χτυπήσω το εισιτήριο που μου είχε δώσει και την ώρα που βάδιζα δίπλα σε έναν από τους υπόλοιπους ελεγκτές ,του είπα σας ευχαριστώ πολύ ,να το πείτε και στον συνάδερφο σας ...Τότε μου απάντησε χαμογελώντας,έπεσες στον καλύτερο ελεγκτή και τον καλύτερο άνθρωπο στο μετρό ,να βγάζετε εισιτήριο γιατί δεν είναι όλοι έτσι ... Γράφω αυτές τις γραμμές με αφορμή τον χαμό ενός 18χρονου χθες βράδυ στο Περιστέρι μετά από την έφοδο ελεγκτών και την παράνομη κατακράτηση του μικρού ντε και καλά για να του κοπεί το πρόστιμο ... Να είναι καλά ,άνθρωποι σαν τον ελεγκτή που μου έδωσε το εισιτήριο ,αλλά όπως φαίνεται δεν είναι όλοι σαν κι αυτόν ...είχε δίκιο ο έτερος ελεγκτής !!!

Αναγνώστης
**Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χ ρώματα. Ζωγράφισε τον κόσμο και μπες μέσα**
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Πέμ 15 Αύγ 2013, 07:19

Τάλως έγραψε:OTI NA NAI ΛΕΤΕ :banghead: :banghead: :banghead:
και το κακο ειναι οτι δεν μπαινετε καν στον κοπο να διαβσετε αυτο το ρημαδι το συνταγμα :banghead:

εχει γινει συστημα αυτο εδω περα απο διαφορους λεμε λεμε και ουτε μας νοιαζει να δουμε ΑΝ ισχυει αυτο που λεμε

εχει αποφανθει ο αρειος παγος !

επειδη εδω περα ο καθε ενας λεει το μακρυ του και το κοντο του χωρις να εχει ψαξει ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΝΟΜΟ και ΒΑΡΙΕΜΑΙ

Δεν ντρεπομαστε που θα βριζουμε εναν υπαλληλο που παει να κανει τη δουλεια του .
καθιστε σε αυτο το θεμα να τα πειτε μονοι σας και φτιαξτε και δικους σας νομους
εγω απεχω

το αντιγραφω και ελπιζω να μπει καποιος στον κοπο να το διαβασει !

Ο Αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Γ. Σανιδάς (#13/2004) που αναφέρει τα εξής: «Κρίνουμε βεβαίως αναγκαίο να σημειώσουμε ότι τα ανωτέρω δεν αναιρούν το δικαίωμα το οποίο συμφώνως προς το άρθρο 275 παρ. 1 Κ.Π.Δ. έχει οποιοσδήποτε πολίτης, όταν υποπίπτει στην αντίληψή των ότι οι υπάλληλοι ή οι επισκέπτες (…) διαπράττουν με οποιονδήποτε τρόπο αυτόφωρο κακούργημα ή πλημμέλημα, π.χ. κατέχουν και εισάγουν (…) με ή χωρίς το όχημά των ναρκωτικά ή έχουν αφαιρέσει αντικείμενα (…) κ.λ.π., να τους συλλαμβάνουν και να τους παραδίδουν στην προσκαλούμενη προς τούτο αστυνομική αρχή.» Ας δούμε τώρα τι λέει το άρθρο 275 του ΚΠΔ που αναφέρει ο Άρειος Πάγος:
«Προκειμένου για αυτόφωρα κακουργήματα και πλημμελήματα οι ανακριτικοί υπάλληλοι των άρθρων 33 και 34, καθώς και κάθε αστυνομικό όργανο, έχουν υποχρέωση, ενώ οποιοσδήποτε πολίτης το δικαίωμα, να συλλάβουν το δράστη, τηρώντας τις διατάξεις του Συντάγματος και του άρθρου 279 του Κώδικα για την άμεση προσαγωγή του στον εισαγγελέα.»

Υ.Γ
DREAD.. αν θελεις πιασε να διαβασεις τους νομους και ασε τη wikiπαιδεια

Ναι αλλα νομικα ειναι πταισμα. οχι οτι για μενα θα χε διαφορα αν το καναν πλημελλημα ή κακουργημα. Αν περασουν και νομο να δινω το νεφρο μου αντι φορου δεν παει να πει οτι θα τους το δωσω. Αλλα οτι μπορει να πολεμηθει νομικα θα πολεμηθει νομικα. οτι μπορει να πολεμηθει δια αλλης οδου θα πολεμηθει δια αλλης οδου.
Προσωπικα δεν πιστευω ουτε στο κρατος ουτε στον νομο ούτε στο πολιτευμα.
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 347 φορές
Έλαβε Likes: 452 φορές

Δημοσίευση από doctormarkon » Πέμ 15 Αύγ 2013, 08:09

Εδώ μας λες Τάλως για υπάλληλο που πάει να κάνει τη..........δουλειά του ενώ σε άλλο ποστ έλεγες τα χειρότερα για δημοσίους υπαλλήλους γενικότερα.

Ας μιλήσουμε από την πλευρά των ελεγκτών και γενικότερα από την πλευρά υπαλλήλων κατώτερων κακοπληρωμένων που.........κάνουν τη δουλειά τους. Δεν είναι τεμπέληδες αλλά το πρόβλημά τους είναι ο ...............υπερβάλλοντας ζήλος.

Ευτυχώς στη δική μου δουλειά τα πράγματα είναι..............ουδέτερα.
Αυτό σημαίνει ότι μπορώ να προσδιορίζω το ρόλο μου και όχι να μου τον επιβάλλουν.
Η χειρότερη δουλειά είναι να σε βάζουν να κάνεις το "μαντρόσκυλο" αλλά και εκεί έχεις πρωτοβουλία για το πως θα παίξεις.

Όσο και να μειώνουν μισθούς αυτός που δεν φταίει σε τίποτα είναι ο πολίτης ή το κοινό σου.
Κατά τη γνώμη μου είναι αυτός που πρέπει να εξυπηρετείται όποιο ρόλο και αν βάζουν τον υπάλληλο να παίξει.

Δεν κάνει τη "δουλειά" του αυτός που παριστάνει το "μαντρόσκυλο"
Γιατί ο ρόλος του μαντρόσκυλου δεν είναι δουλειά είναι αρρώστια.
Όταν κάνεις μία δουλειά πουλάς χρόνο, γνώσεις αλλά όχι την προσωπικότητά σου.
Τότε δεν είναι δουλειά είναι "πορνεία".

Καθημερινά βλέπω πολλά.
Από τότε που πάτησα το πόδι στο δημόσιο παρατήρησα κάτι που όμως δεν συμβαίνει μόνο στο δημόσιο.

Σε χαμηλά επίπεδα ιεραρχίας εμμέσως πλην σαφώς σου λένε να κάνεις το "μαντρόσκυλο"
Μυείσαι να θεωρείς τον κάθε πολίτη σαν δυνάμει απατεώνα, λεχρίτη που πάει να ξεγελάσει το Κράτος.
Σε μυούν να μιλάς κοφτά και αυστηρά και να ερμηνεύεις το νόμο δυσκοίλια και άκαμπτα ζητώντας περαιτέρω αποδείξεις και χαρτιά.

Τάλως όταν βρεθείς σε μια δημόσια υπηρεσία και πέσεις σε δυσκοίλιο ένα είναι το μυστικό.
Θα του πεις ευγενικά "Θα ήθελα να ακούσω και την άποψη του προϊσταμένου σας"
Ο προϊστάμενος θα εμφανιστεί ευγενικός όσο πιο ψηλά τόσο πιο ευγενικός.
Ο ρόλος του Διευθυντή είναι να είναι ευγενικός.
Αλλά αυτός είναι που θέλει μαντρόσκυλα για να εμφανίζεται ευγενικός.
Αυτός δεν υπογράφει και βάζει τον χαμηλά ιστάμενο να τσακώνεται με τον κοσμάκη.
Και όποιος νομίζει ότι αυτά συμβαίνουν μόνο στο δημόσιο είναι βαθιά νυχτωμένος.
Συμβαίνουν παντού όπου υπάρχει ιεραρχία.
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Πέμ 15 Αύγ 2013, 08:27

Από την αρχή ξεκαθάρισα τη θέση μου.
Δεν έχω σκοπό να τσακωθώ με κανέναν.
Το λέω και το φωνάζω και σε όποιον αρέσει.

Την ιστορία με τις απολύσεις την είδα από τη.......θετική της πλευρά.
Τη μοναδική θετική.
Δεν τσακώνομαι με κανέναν. Ο πολίτης θα εξυπηρετείται δίκαια.
Είναι μαλακία για πενταροδεκάρες και με τον κίνδυνο της απόλυσης να γίνομαι σκατά και να ψειρίζω την κάθε υπόθεση για να βρω εμπόδια.

Έσκασαν τελευταία και διάφορες επιτροπές.
Αυτές κάποτε ήταν αμειβόμενες ενώ τώρα πληρώνεις εισιτήρια και ταξί για να πας.
Κάτι φορολογικές διαφορές πολιτών με Δήμους, ταμπέλες, τραπεζάκια κλπ.
Κάποιοι συνάδελφοι (σε ρόλο Προέδρου) βρίσκουν την ευκαιρία να το παίξουν εξουσία.
Όταν έχεις τη δυνατότητα από το νόμο να κάνεις συμβιβασμό και να πληρώσουν το 1/3 ή και λιγότερο του βεβαιωμένου ποσού γιατί να μην το κάνεις?
Φεύγουν και ευχαριστημένοι και θα πληρώσουν τελικά.

Γλύτωσα και τη δυσάρεστη κατάσταση να με καλέσουν για ένορκο σε δικαστήριο.
Άλλοι πάνε συχνά πυκνά.
Όποιος θέλει να το παίξει εξουσία του σκάνε άχαρες αγγαρείες.

Έχω καταλάβει πως λειτουργεί η γραφειοκρατία έκανα και διδακτορικό πάνω σε αυτό.
Αλλά ακόμα δεν κατάλαβα την ψυχολογία του μαντρόσκυλου.
Από που πηγάζει? Αφού τελικά η όλη συμπεριφορά θα καταλήξει εις βάρος του.
Και ξέρω καλά ότι μπορεί να μην αποδεχτεί αυτό το ρόλο.
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Πέμ 15 Αύγ 2013, 08:48

Τάλως. Ο Νόμος είναι σαν τη τσίχλα.

Μπορείς να την τραβήξεις να γίνει ένα μέτρο μπορείς να την κάνεις μπαλάκι.
Αν δεν έχεις μπάρμπα ο νόμος εφαρμόζεται για σένα με τη "μέγιστη" αυστηρότητα.
Αν έχεις "μπάρμπα" χαλαρώνει ή δεν εφαρμόζεται καθόλου.
Αν πέσεις σε στραβόξυλο που θέλει να βγάλει τα απωθημένα του την "πάτησες"

Και θα σου πω περίπτωση που πιθανόν να την ξέρεις σαν ιστορία.

Θυμάσαι τα "αντικειμενικά κριτήρια" στα μαγαζιά.
Άδικος φόρος που έκανε να κλείσουν μικρομάγαζα.
Κάποια έρημα στενάκια είχαν τον ίδιο συντελεστή με πολυσύχναστους δρόμους.
Τέλος πάντων ο νόμος ήταν αυτός.

Εξαιρούσε όσους είχαν κλείσει τα 65 και διατηρούσαν το μαγαζί 10 χρόνια και άνω από την ημερομηνία που έκλεισαν τα 65.

Κι όμως έστειλαν χαρτί και σε 65ρηδες που είχαν το μαγαζί από τα νιάτα τους.
Πήγε ο 65ρης και τσακώθηκε. Έπρεπε να βάλει δικηγόρο και να πληρώσει το μισό ποσό που του καταλογίζανε. Κι όμως ο νόμος το έλεγε ρητά. Εξαιρούνταν.

Οι εξαιρέσεις μπαίνουν για να μπαίνουν και για να δίνουν μια επίφαση διακαιοσύνης. Αλλά για να εφαρμοστούν φτύνεις αίμα
Άβαταρ μέλους
Τάλως

Δημοσίευση από Τάλως » Πέμ 15 Αύγ 2013, 09:00

doctormarkon έγραψε:Εδώ μας λες Τάλως για υπάλληλο που πάει να κάνει τη..........δουλειά του ενώ σε άλλο ποστ έλεγες τα χειρότερα για δημοσίους υπαλλήλους γενικότερα.

μονο στα συκοφαντικα ποστ θα δωσω απαντηση .

ουδεποτε και ΠΟΥΘΕΝΑ ειπα οτι ΟΛΟΙ οι ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ειναι κακοι στη δουλεια τους .
γενικα οπως λες δεν ειπα κατι ποτε. ΕΙΔΙΚΑ ειπα για οσους δεν κανουν τη δουλεια τους οπως πρεπει .
το παραπανω αποτελει λασπη και ειναι απαραδεκτο

Ο ελεγκτης αν δεν ειχε παει να κανει τη δουλεια του θα ηταν απλα κοπριτης

αφου την εκανε ξανα λεω ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ και μακαρι να συνεχισει και να μην δωσει καμια σημασια στον οχετο υβρεων που δεχεται απο ασκεφτους ανθρωπους .
Εἶσ' Ἕλληνας; Τί προσκυνᾶς; Σηκώσου ἀπάνω! Ἐμεῖς καὶ στοὺς θεοὺς ὀρθοὶ μιλοῦμε..

Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Πέμ 15 Αύγ 2013, 09:10

Δεν το είπες αλλά το ποιος είναι καλός δημόσιος υπάλληλος ή γενικότερα υπάλληλος για σένα είναι το θέμα.

Το μαντρόσκυλο δεν κάνει τη δουλειά του αλλά βγάζει τα απωθημένα του μέσω της δουλειάς του και της εξουσίας που του παρέχει.

Στην ίδια δουλειά ο ένας είναι ευγενικός εφαρμόζει το νόμο και σου επισημαίνει τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις που έχεις και σου λέει ποιος νόμος είναι για να τον μελετήσεις.
Ο άλλος γουρλώνει το μάτι σου μιλάει κοφτά και γραφειοκρατικά "δεν εμπίπτετε εσείς στις διατάξεις" λέει ο νόμος χωρίς να σε ενημερώνει ποιος είναι ο νόμος και τι λέει.

Ποιός είναι ο καλός δημόσιος υπάλληλος κατά την άποψή σου?
Άβαταρ μέλους
Τάλως

Δημοσίευση από Τάλως » Πέμ 15 Αύγ 2013, 09:22

Ναι ναι
οποιος παει να ελεγξει τον καναμε τωρα μαντροσκυλο

ειτε μας αρεσει ειτε οχι η κουτοπονηρια πρεπει να τελειωσει .
οταν μας κανουν ελεγχο ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ στον ελεγχο
ο καθε σοβαρος ανθρωπος αυτο πρεπει να κανει
και ο λογος που εχουμε τα χαλια μας ειναι οτι φτιαξαμε ενα συστημα που κανεις δεν καθεται στον ελεγχο
απο τους φτωχους μεχρι τους πλουσιους ετσι διαλυθηκε το κρατος (μαζι βεβαια με τις κλεψιες των υπουργων)

οταν ψαχνουμε τροπους να μην το κανουμε(να ελεγχθουμε) τοτε αυτο ειναι κουτοπονηρο
δεν δεν πιστευω να περιμενεις απαντηση σε αυτο

και μη μου πεταξεις κανενα επιχειρημα του τυπου "ναι αλλα ο πλουσιος παντα θα τη γλυτωνει"
για αυτο λεω οτι πρεπει να κανουμε επανασταση ωστε και πληρωσουν και οσοι πλουσιοι δεν πληρωσαν .
αλλα η λογικη του οτι επειδη αυτος ειναι κλεφτης δεν καθομαι για ελεγχο ειναι για μενα λαθος και απλα κανει προ προβλημα ποιο μεγαλο .

Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 15 Αύγ 2013, 10:20

Τάλως έγραψε:ειτε μας αρεσει ειτε οχι η κουτοπονηρια πρεπει να τελειωσει .
οταν μας κανουν ελεγχο ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ στον ελεγχο ο καθε σοβαρος ανθρωπος αυτο πρεπει να κανει
Aυτή η φράση καθρεφτίζει τον ο απόλυτο ενστερνισμό των κελευσμάτων (προπαγάνδας) και προσταγών ενός συστήματος στους υπηκόους του (υπήκοος επίθετο εκ του υπακούω). Είναι η καθολική παράδοση και των ατομικών δικαιωμάτων και της ελευθερίας σου(όχι ασυδοσίας), σ'ένα σύστημα που ουδέποτε τα σεβάστηκε πραγματικά, και στην εποχή που ζούμε αποδεικνύεται αυτό περίτρανα, στο βαθμό που τα καταπατά και τα μηδενίζει ολοκληρωτικά.
Τάλως έγραψε:ο καθε σοβαρος ανθρωπος αυτο πρεπει να κανει
αντί του "σοβαρός", βάλε ΥΠΑΚΟΥΟΣ και ΔΟΥΛΙΚΟΣ που πειθαναγκαζόμενος, έχει πρώτα ο ίδιος αφαιρέσει από τον εαυτό του τα αυτονόητα δικαιώματά του (όπως τον πειθανάγκασε το σύστημα) διευκολύνοντας έτσι τους εξουσιαστές να ασκούν τον απόλυτο έλεγχο πάνω του.
Τάλως έγραψε:και ο λογος που εχουμε τα χαλια μας ειναι οτι φτιαξαμε ενα συστημα που κανεις δεν καθεται στον ελεγχο
κεντρικό χαρακτηριστικό, στόχος και πρόθεση ΟΛΩΝ των συστημάτων που έχουν καταγραφεί στον πλανήτη από τα βάθη των αιώνων μέχρι σήμερα είναι ο έλεγχος (και όχι μόνο ο οικονομικός). Ο δε ΑΠΟΛΥΤΟΣ έλεγχος είναι χαρακτηριστικό των φασιστικών συστημάτων. Τα χάλια μας δεν τα δημιουργούν αυτοί που δεν "κάθονται" (στήνοντας κώλο δηλαδή) στον ΕΛΕΓΧΟ, αλλά αυτοί που ΤΟΝ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ. Αυτή η ΑΠΟΔΟΧΗ και η ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ μας έφεραν ως εδώ.

Δεν είναι η μάζα που δημιούργησε το σύστημα, αλλά οι εκάστοτε ολιγάρχες και η μεγάλη ευθυνη των μαζών είναι ότι το αποδέχτηκαν και του ΚΑΘΟΝΤΑΙ όπως λες... Όταν ΚΑΘΕΣΑΙ στον έλεγχο των ολιγαρχών=σύστημα, ουσιαστικά αναγνωρίζεις αυτό που πιστεύουν: ότι είσαι ανθρωπάκι-το τίποτα- ΧΩΡΙΣ δικαιώματα, που κοπιάζεις, ιδρώνεις για να τους δίνεις Ο,ΤΙ παράγεις, κι εκείνοι είναι οι "θεοί" που δικαιούνται όλα τα προνόμια - όπως δικαιούνται να απομυζούν τον κόπο, το βιος, την υπόστασή σου, μέχρι της τελικής σου πτώσης/ή αφανισμού. Μέχρι τότε δηλαδή που θα'χεις πεθάνει και δε θα'χεις άλλο να τους δώσεις... τότε τη σκυτάλη του "δίνω στην ολιγαρχία" θα την πάρει η επόμενη γενιά δουλικών-ΥΠΗΚΟΟΩΝ, που θα'ναι τα παιδιά σου.

Με τις υγείες σου :beer:

Αυτό που λες εσύ κουτοπονηριά, εγώ το λέω ΔΙΚΑΙΗ αντίσταση στη σφαγή.
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Τάλως

Δημοσίευση από Τάλως » Πέμ 15 Αύγ 2013, 11:05

ArELa έγραψε: αντί του "σοβαρός", βάλε ΥΠΑΚΟΥΟΣ και ΔΟΥΛΙΚΟΣ που πειθαναγκαζόμενος, έχει πρώτα ο ίδιος αφαιρέσει από τον εαυτό του τα αυτονόητα δικαιώματά του (όπως τον πειθανάγκασε το σύστημα) διευκολύνοντας έτσι τους εξουσιαστές να ασκούν τον απόλυτο έλεγχο πάνω του.
επειδη εγω ομως εχω μαθει να σεβομαι τους συνανθρωπους και τους νομους και ειμαι σοβαρος ανθρωπος
αντιθετα με εσενα
και δεν δεχομαι να με αποκαλεις υπακουο με την μειωτικη εννοια του ορου και δουλικο οταν ακολουθω τα πιστευω μου

εχω να σου πω πως οσοι ειναι στη λογικη σου ειναι κακομαθημενοι βολεμενοι κοπριτες
που θελουν να ζουν σε βαρος των αλλων .

με τις υγειες σου :sick:

οπως μου μιλας σου μιλαω.
γιατι εγω δρω με βαση τα οσα ειπα . οποτε ετσι με χαρακτηρισες .
ντροπη σου

Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 15 Αύγ 2013, 11:15

Tους νόμους τους σέβομαι πάνω από μισό αιώνα.
Εξακολουθώ να σέβομαι τους νόμους που γράφτηκαν από ανθρώπους, ΓΙΑ ανθρώπους, και ΥΠΕΡ της ευμάρειας και της ελευθερίας του λαού.

Τους νόμους που στέκονται ΕΝΑΝΤΙΑ στους ανθρώπους και τους λαούς, όχι, δε θα τους σεβαστώ με τίποτα. Θα τους πολεμήσω μέχρι το μεδούλι.

Το νόμο για το ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ, οφείλουμε να τον σεβόμαστε.
Τον νόμο ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΕΜΑΣ, όχι. Διότι τότε ο νόμος αυτός, είναι ΑΝΟΜΟΣ.
Έχουν περαστεί πολλοί τέτοιοι την τελευταία τετραετία.
Πολλοί από αυτούς τόσο βάρβαροι, που δεν ψηφίζονταν καν στη βουλή και περνούσαν με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου. Αυτούς ΜΠΟΡΕΙΣ να τους σεβαστείς; ΠΡΕΠΕΙ;

Μίλησες και για σύνταγμα. Όταν ΑΥΤΟΙ πρώτοι το κουρελιάζουν/καταπατούν και μεταλλάσσουν, περιμένεις από ΠΟΙΟΥΣ να τιμήσουν τα κομμάτια εκείνα που οι εξουσιαστές δεν άγγιξαν και επικαλούνται για να εξυπηρετήσουν τους άνομους σκοπούς τους;

Για σένα η εξουσία (και το σύστημά της) πρέπει να τιμάται και να είναι αντικείμενο σεβασμού.
Για μένα οι εξουσιαστές σήμερα είναι άθλιοι, εργάζονται για τα συμφέροντα ιδιωτικών κολοσών (τραπεζίτες και άλλους), δεν έχουν καμία πρεμούρα για το λαό, ΚΑΜΙΑ πρόθεση ΥΠΕΡ του, το σύστημα κόβεται και ράβεται ολοένα και περισσότερο απάνθρωπα, συνεπώς είναι εχθρόί και τους πολεμώ. ΑΥΤΗ είναι ουσιαστικά η διαφορά μας.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Τάλως

Δημοσίευση από Τάλως » Πέμ 15 Αύγ 2013, 11:52

ArELa έγραψε: Για σένα η εξουσία (και το σύστημά της) πρέπει να τιμάται και να είναι αντικείμενο σεβασμού.
Οτι να ναι
εισαι ικανη να πεις τα παντα προκειμενου να στηριξεις τη θεση σου .

επειδη προφανως αυτα που λες ουτε τα εχω πει ποτε ουτε τα δεχτικα

νομιζω οτι το να συνεχισω να μιλαω σε αυτη τη συκοφαντια και παρανοια ειναι λαθος .

τα λεμε

και κανε μου τη χαρη να μη βαζεις στο στομα μου λογια που δεν ειπα. δεν ειναι τιμιο

Άβαταρ μέλους
alkinoos
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 84 φορές
Έλαβε Likes: 92 φορές

Δημοσίευση από alkinoos » Πέμ 15 Αύγ 2013, 12:27

kostas έγραψε:Ζούμε σε μια δύσκολη εποχή.

Απ τη μια γκρινιάζουμε που οι δ.υ. δε κάνουν σωστά τη δουλειά τους, απ την άλλη το κράτος δε δείχνει σε καμία περίπτωση τον κοινωνικό χαρακτήρα που επιβάλλεται σε εποχές κρίσης, με αποτέλεσμα αυτη τη στιγμή να έχουμε έναν άνθρωπο στο τάφο και έναν άλλο στιγματισμένο για μια ζωή και πιθανότατα φυλακισμένο.

Φταίει άραγε ο υπάλληλος που (Υποθέτω) φοβούμενος προφανώς την απειλή της διαθεσιμότητας, δείχνει υπερβάλλον ζήλο ή ο νεαρός που (επίσης υποθέτω βάση των μαρτυριών) δεν έχει να πληρωσει το αντίτιμο λόγω της κρίσης αλλά πρέπει να μετακινηθεί με ένα μέσο το οποιο οι γονείς τους έχουν χρυσοπληρώσει με τη φορολογία τους και αντιδράει αυθόρμητα και εν τέλη καταδικαστικά? Όλοι ξέρουμε οτι κανεις εκ των 2 δεν έχει ευθύνη.

Θύματα μιας παράλογης κατάστασης, μιας κατασκευασμένης κρίσης που σκοπό έχει τη διχόνοια και την είσπραξη. Τίποτε λιγότερο, τίποτε περισσότερο

Προσπαθώντας να δω το θέμα απ όλες τις πλευρές, πρόσφατα σε μια ταβέρνα, μπήκε το ΣΔΕΟ και ανακάλυψε πως ο τυπος δεν έκοβε αποδειξεις. Αποτέλεσμα ηταν να του σφραγισουν το μαγαζί. Ο τύπος πήρε ένα οπλο και απειλούσε οτι θα αυτοκτονήσει, διοτι έχει καταστραφεί και οι αποδείξεις δε του αποφέρουν κανένα κέρδος κτλ κτλ....Τι κάνεις εκεί?
Σαφως η μια περίπτωση ειναι διαφορετική απ την άλλη, αλλά και οι 2 έχουν κοινωνικές προεκτάσεις.

Η προσέγγιση σου θεωρώ πως είναι σωστή.Και δυστυχώς τον θάνατο του παιδιού θα τον χρεωθεί ο ελεγκτής.
"Ο ύπνος του σώματος έγινε ξύπνημα της ψυχής και το κλείσιμο των ματιών αληθινή όραση, και η σιωπή μου εγκυμονούσε το καλό, και η διατύπωση του λόγου μου έγινε δημιούργημα αγαθό" Ερμής Τρισμέγιστος

Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος

Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
Άβαταρ μέλους
alkinoos
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 84 φορές
Έλαβε Likes: 92 φορές

Δημοσίευση από alkinoos » Πέμ 15 Αύγ 2013, 12:57

Dread έγραψε:Πάντως, την λύση στο θέμα του ελέγχου των εισιτηρίων στα ΜΜΜ μπορούσαν να την έχουν λύσει εδώ και δεκαετίες.....

Πάλι θα φέρω ως παράδειγμα το εξωτερικό.....

Στο Μετρό, μπάρες που ανοίγουν μόνο με εισητήριο ή κάρτα που ισχύει. Τέλος.

Στα υπόλοιπα, ακριβές (και μόνο) αντίτιμο στον οδηγό , ή επίδειξη κάρτας απεριορίστου (η οποία μπορεί να "περνιέται" και σε μηχάνημα, πάντα στον οδηγό).
Δεν έχεις. Δεν μπαίνεις. Δεν ξεκινάει το όχημα.
Τόσο απλά....

Ούτε ελεγκτές, ούτε τίποτα....

Έτσι :thumb:

Μου έτυχε στο μετρό στο Λονδίνο,είχα ξεχάσει να πάρει εισητήριο.Έσπρωχνα ,ξανάσπρωχνα,ακίνητη η μπάρα.Που να τη πηδήξω,αστυνομικοί δίπλα :loco: Στα λεωφορεία,πριν πάρω μηχανή ,άνοιγαν δυο πόρτες,χάος μέσα και υπέρβαρο το λεωφορείο,που να προλάβει όλους μας ένας ελεγκτής (;!) ,πόσους και πόσους είδα να μην πληρώνουν,και ήθελαν και να κάτσουν κι'όλας λόγω ηλικίας.Ε,εκεί τι τους λες; :dunno:

Δεν θέλω λειτουργικότητα,δεν με βολεύει...έμαθα αλλιώς,με έμαθαν δηλαδή κι'εγώ το συνεχίζω.Και έχω την απαίτηση τώρα να φωνάζω που είναι το Κράτος...

Αλλά αν αναλογιστούμε με τι είδους νόμους ζούμε ,είναι να πάρουμε τα βουνά.Οι περισσότεροι δεν είναι καν ανθρώπινοι,είναι μη ηθικοί.Οκ,και τι να κάνουμε ,να αρχίσουμε την παρανομία με την πρώτη ευκαιρία;Το Κράτος ; Τα ίδια γινόταν και προ κρίσης.Χάλια μαύρα.Τώρα ακόμα χειρότερα.

Από τη στιγμή που το Κράτος παύει να είναι λειτουργικό και ανθρώπινο,δεν θέλει αλλαγή.Θέλει γκρέμισμα...Από τη στιγμή που εγώ ή ο καθένας μας επιβιώνει με τις πλάτες του άλλου είμαι/είμαστε παράσιτο/α και όχι άνθρωποι.
"Ο ύπνος του σώματος έγινε ξύπνημα της ψυχής και το κλείσιμο των ματιών αληθινή όραση, και η σιωπή μου εγκυμονούσε το καλό, και η διατύπωση του λόγου μου έγινε δημιούργημα αγαθό" Ερμής Τρισμέγιστος

Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος

Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 15 Αύγ 2013, 13:05

Τάλως έγραψε:Οτι να ναι
εισαι ικανη να πεις τα παντα προκειμενου να στηριξεις τη θεση σου .
Δεν λέω "τα πάντα", φυσικά για να στηρίξω τη θέση μου. Συγκεκριμένα είπα:
ArELa έγραψε:Για σένα η εξουσία (και το σύστημά της) πρέπει να τιμάται και να είναι αντικείμενο σεβασμού.
και το είπα στηριζόμενη στα δικά σου λεγόμενα.
Εσύ είπες
Τάλως έγραψε:επειδη εγω ομως εχω μαθει να σεβομαι τους συνανθρωπους και τους νομους
Τους συνανθρώπους σου καλά κάνεις και τους σέβεσαι. Είπες όμως ότι σέβεσαι και τους νόμους, σωστά; Και σε ρωτώ: ΠΟΙΟΣ νομοθετεί; Μήπως η ΕΞΟΥΣΙΑ; Κι αφού σέβεσαι τους νόμους που η εξουσία παράγει, δεν είναι λογικό συνεπακόλουθο ότι σέβεσαι ΚΑΙ την εξουσία;
Συνεπώς...
Τάλως έγραψε:και κανε μου τη χαρη να μη βαζεις στο στομα μου λογια που δεν ειπα. δεν ειναι τιμιο
δεν μπορείς να μου καταλογίζεις ανεντιμότητα, ούτε ότι βάζω στο στόμα σου λόγια που δεν είπες...
Τάλως έγραψε:νομιζω οτι το να συνεχισω να μιλαω σε αυτη τη συκοφαντια και παρανοια ειναι λαθος .
δε βλέπω καμία συκοφαντία και καμία παράνοια.
Εσύ που τη βλέπεις, θα ήθελα πολύ να την υποδείξεις και σε μένα
και αν όντως με πείσεις ΜΕ ΤΕΚΜΗΡΙΑ ότι προέκυψε τέτοια, θα ζητήσω και συγνώμη.

Αυτό που βλέπω είναι μια σημαντική και ζωτικής φύσης διαφορά στην αντίληψή μας, αλλά αυτό δεν ειν'κακό, συμβαίνει πάντα μεταξύ ανθρώπων. Το κακό είναι να θιγόμαστε σ'έναν διάλογο αχρείαστα και να ανταλλάσσουμε χαρακτηρισμούς αντί να σκεφτούμε πού είμαστε λάθος εμείς πού ο άλλος, πού σωστοί εμείς, πού ο άλλος και να βγάλουμε ένα θεμιτό και θετικό κοινό συμπέρασμα.

Εν πάση περριπτώσει, σύμφωνα με τη δική μου αντίληψη, ο άνθρωπος πρέπει να σέβεται τους νόμους, μόνον όταν αυτοί είναι για το κοινό καλό. Σε καμία περίπτωση δεν θα σεβαστώ την ΑΝΟΜΙΑ που έγινε ή επειδή έγινε νόμος.

(ευχαριστώ που εντιτάρισες και το ποστ σου αφαιρώντας τον χαρακτηρισμό που μου πρόσαψες- και λυπάμαι που πρόλαβα και τον είδα, καθότι εγώ ΔΕΝ σε χαρακτήρισα σαν άνθρωπο, απλά εστίασα σε κάποιες θέσεις σου κι αυτό δεν είναι αδόκιμο ούτε απαγορευτικό σ'έναν διάλογο. Μπορεί να διαφωνώ μαζί σου σε σημεία κλειδιά, αλλά αντιτάσσομαι σ'αυτά με βάση τα λεγόμενά σου χωρίς να σε απαξιώνω.)
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
kostas
Συντονιστής Ενότητας
Συντονιστής Ενότητας

Δημοσίευση από kostas » Πέμ 15 Αύγ 2013, 14:51

Δε καταλαβαίνω προς τι η αντιπαράθεση.

Ο Τάλως θεωρεί πολύ σωστά οτι πρέπει να σεβόμαστε τους νόμους.
Η Αρέλα, επίσης πολυ σωστά, μας λέει οτι και οι νόμοι πρέπει να σέβονται τους ανθρώπους.

Νόμος που δε σέβεται την ανθρώπινη υπόσταση και αξιοπρέπεια δεν υφίσταται και πάνω σε αυτό οφείλουμε οχι απλά να αντιδράμε αλλά να αντιστεκόμαστε ακόμα και βίαια μεχρι να βρουμε το δικιο μας.
Οπως πολύ σωστά ειπώθηκε οι περισσότεροι νομοι, πηγάζουν από την εκάστοτε εξουσία στην οποία οι ίδιοι αυτοί νόμοι δεν έχουν καμία απολύτως δύναμη.

Υπάρχουν δεκαδες νομοι που ειναι απαράδεκτοι. Ενας απο αυτους ειναι πχ. τα διόδια σε δρόμους που βρισκονται υπο κατασκευη και ειναι επικίνδυνοι (βλέπε Πατρων Κορινθου), ειναι το χαράτσι, ειναι στη προκειμένη φάση η "σύλληψη" ενός πολίτη από έναν άλλο πολίτη.
Άβαταρ μέλους
kostas
Συντονιστής Ενότητας
Συντονιστής Ενότητας

Δημοσίευση από kostas » Πέμ 15 Αύγ 2013, 15:04

Παρεμπιπτόντως μετά απο πολλά βίντεο που έχω δει που μιλάνε αυτοπτες μάρτυτες...όντως τα ισόβια ειναι το λιγότερο για τους 2 συγκεκριμένους κύριους. Περίμενα να μάθω τα γεγονότα πριν κρίνω...

Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Πέμ 15 Αύγ 2013, 18:55

Έχω τύχει σε ελέγχους.

Κάποιοι είναι ευγενικοί και πολύ διακριτικοί.
Έπιασαν έναν μπροστά μου.
Κάποιοι προσφέρθηκαν να του δώσουν εισιτήριο.
Δεν ξέρω τι έγινε και παρ όλο που η ιστορία ήταν πολύ κοντά μιλούσαν σιγά για να μην προσβάλλουν κανέναν.

Άλλοι είναι τραμπούκοι βρίζουν εξευτελίζουν και βγάζουν τα απωθημένα τους.
Την ίδια δουλειά κάνουν οι μεν και οι δε.
Έλεγχο.

Ποιος κάνει τη δουλειά του καλύτερα?

Ούτε θα βγει κανείς σε διαθεσιμότητα αν είναι ευγενικός.
Ούτε με το φόβο της διαθεσιμότητας θα κάνουν έναν άνθρωπο να συμπεριφέρεται σαν κτήνος.
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας
Έδωσε Likes: 421 φορές
Έλαβε Likes: 327 φορές

Δημοσίευση από OTTO » Πέμ 15 Αύγ 2013, 19:08

Τάλως έγραψε:ειτε μας αρεσει ειτε οχι η κουτοπονηρια πρεπει να τελειωσει
Προφανώς. Το φωνάζω χρόνια.
Τάλως έγραψε:και ο λογος που εχουμε τα χαλια μας ειναι οτι φτιαξαμε ενα συστημα που κανεις δεν καθεται στον ελεγχο
απο τους φτωχους μεχρι τους πλουσιους ετσι διαλυθηκε το κρατος (μαζι βεβαια με τις κλεψιες των υπουργων)
Διαλύθηκε το κράτος επειδή οι φτωχοί δεν κάθονταν στους ελέγχους;;;
:lol: :lol: :lol:

Πες μας κι άλλα τέτοια. Σιγά τα αίματα...
Τάλως έγραψε:αλλα η λογικη του οτι επειδη αυτος ειναι κλεφτης δεν καθομαι για ελεγχο ειναι για μενα λαθος και απλα κανει προ προβλημα ποιο μεγαλο
Σύμφωνα με το "θεώρημα του σκληρού δίσκου", ένα βίντεο που ίσως κάποτε ανεβάσω, όταν θέλεις επειγόντως να αδειάσεις χώρο στον σκληρό δίσκο, δεν κάθεσαι με τις ώρες να σβήνεις ένα ένα τα μικρά αρχεία ή τους μικρούς σε χωρητικότητα φακέλους, αλλά πας κατευθείαν στα αρχεία που καταλαμβάνουν περισσότερο χώρο, όπως πχ ταινίες.

Το θεώρημα αυτό έχει άμεση εφαρμογή στην πολιτική. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη υποκρισία από το να προσπαθείς να μαζέψεις χρήματα από τους φτωχούς αντί από τους πλούσιους, τη στιγμή που βιάζεσαι να μαζέψεις όσα περισσότερα γίνεται.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
~ το υπεραναλυτικό κάθαρμα ~
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Πέμ 15 Αύγ 2013, 19:20

Δεν είμαι προφήτης όπως λέει η Εύα. Ούτε διορατικότητα έχω.

Αλλά το εισιτήριο θα αυξηθεί και μάλιστα πολύ Μπορεί να πάει και 3 ευρώ Εξαρτάται.

Φταίνε οι τσαμπατζήδες θα μας πούνε.

Αλλά δεν εξαρτάται από τους τσαμπατζήδες.

Φταίνε οι νομοταγείς κάτοχοι αυτοκινήτων που θα σπεύσουν να καταθέσουν πινακίδες ή να καταστρέψουν τα αυτοκίνητά τους όταν τους ζητηθεί.

Δεν ξέρω πόσοι το έκαναν.

Κάποιοι άλλοι ξέρουν όμως.

Κάθονται στο τραπέζι και φτιάχνουν νόμους.
Πόσα ζώα τσίμπησαν και έστειλαν το αμάξι στη δαγκάνα?
Τόσοι......!!!!!!!

Θα αυξήσουμε το εισιτήριο αφού τα "ζώα" δεν θα έχουν άλλη εναλλακτική για να κινηθούν.
Ζώα είναι θα πουν. Θα πηγαίνουν στη δουλειά και θα γυρίζουν. Τι τις θέλουν τις βόλτες? Διώξε και τους μισούς οδηγούς ας στριμωχτούν σαν τις σαρδέλες και ας κρέμονται από τις πόρτες. Όποιος προλάβει. Οι υπόλοιποι που θα αργήσουν στη δουλειά θα απολυθούν ως κοπανατζήδες.
Ζώα είναι ας πέσει και λίγη κλωτσοπατινάδα να φάει ο ένας τον άλλο.

Έτσι φτιάχνουν νόμους.
Βάζουν τα ζώα να κάνουν κάτι και μετά αφού σαν καλά παιδιά υπακούσουν (στατιστικά έχουν και ξέρουν) χτυπάνε σε όλο το κοπάδι για να αρμέξουν καλύτερα.

Έτσι προβλέπω ότι θα αυξηθεί το εισιτήριο και για τους λόγους αυτούς.

Όσοι έχετε αυτοκίνητα κρατήστε τα.
Αν δεν έχετε να πληρώσετε τέλη μην τα πληρώνετε.
Ποτέ μη στείλετε το αμάξι στη δαγκάνα όσο σαράβαλο και να είναι.
Κάντε το κοτέτσι στην ανάγκη.
Άσε που μπορεί μια μέρα να γίνει και το μοναδικό σας σπίτι.

Έτσι κι αλλιώς το αυτοκίνητο δεν κατάσχεται.
Ας έρθουν να το πάρουν. Σε τι κατάσταση θα το βρουν όμως.........
Ομελέτα!!!!!!!!!!!! :lol:
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Πέμ 15 Αύγ 2013, 19:43

Σε καποια στιγμη βλεποντας τα οσα γραφει ο φιλος τάλως μπερδευτικα.
λες και ακουγα το δελτιο ειδήσεων του μεγκα και αλλων καναλιων ενα πραγμα.
μια φορα φανταζομουν την κάτια μακρη να τα λεει, μετα τον τσιμα κλπ.

επειδη εγω ομως εχω μαθει να σεβομαι τους συνανθρωπους και τους νομους και ειμαι σοβαρος ανθρωπος
αντιθετα με εσενα
και δεν δεχομαι να με αποκαλεις υπακουο με την μειωτικη εννοια του ορου και δουλικο οταν ακολουθω τα πιστευω μου

εχω να σου πω πως οσοι ειναι στη λογικη σου ειναι κακομαθημενοι βολεμενοι κοπριτες
που θελουν να ζουν σε βαρος των αλλων .
κι εγω εχω μαθει να σεβομαι τους συνανθρωπους μου. γι αυτο και κανω πασα το εισιτήριο στον συνανθρωπο μου. τους νομους τους σεβομαι εαν και εφ οσων δημιουργηθηκαν για να διευκολυνουν την συμβιωση των ανθρωπων (αυτος ειναι ο λόγος υπαρξης και των νομων και του κρατους και της οργανωμενης κοινωνιας γενικά) κι οχι για να κανουν καποιους μάγκες εις βαρος των αλλων.
νομοι κομμενοι και ραμμενοι στα μετρα των πολυεθνικών ή της αρχουσας ταξης που αποτελειται απο ατομα χωρις ενσυναισθηση προσωπικα ειναι γραμμενοι στα αρχιδια μου.
Και αφου λες οτι πρεπει ο ελεγκτης να κανει την δουλεια του πρεπει να την κανει στα πλαισια των κανονων και των νομων.
για να στο θεσω αλλιως.
Βαση νομου πρεπει να κοβω εισιτηριο. βαση νομου ο ελεγκης οφειλει να με ελεγξει.
βαση νομου οφειλω να δωσω τα στοιχεια μου ΑΛΛΑ δεν οφειλω να κουβαλαω χαρτια πανω μου ή αν κουβαλάω να τα δειξω στον ελεγκη. σε αυτην την περιπτωση θα πρέπει ΝΑ ΒΑΣΙΣΤΕΙ στον λόγο μου.
Αυτα περι κύριων.
Τώρα αν αποφασίσω να μην ειμαι κύριος και να θελω να κατέβω απο το λεωφοριο ΟΤΑΝ αυτο κανει στάση, εχω καθε δικαιωμα να το κανω.
Ο ελεγκτης τοτε πρεπει να ΚΑΛΕΣΕΙ την αστυνομια χωρις να εμποδισει την αποβιβαση (τα περι συλληψης οπως ειπαμε δεν εχουν εφαρμογη γιατι ειναι πταισμα). αυτο γιατι ειναι ελεγκτης κι οχι μπράβος.
Αν εσυ λες συγχαρητηρια που επιασε τον νεαρο απο την μπλουζα που τον τραβολογουσε τοτε δεν του λες συγχαρητηρια που εκανε την δουλεια του ως ελεγκτης αλλα ως μπράβος. Συμπαθεις τους μπράβους τάλε;;
ΑΝ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΤΕΙ Ο ΕΛΕΓΚΤΗΣ ΕΝΑ ΑΥΤΟΦΟΡΟ ΠΛΗΜΕΛΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ (ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΞ ΑΜΕΛΊΑς Ή ΜΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΔΟΛΟ) ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΈΨΕΙ TIMΩΡΗΘΕΙ ΕΝΑ ΠΤΑΙΣΜΑ. τοτε εχεις διαστρεβλωμενη εντυπωση για τον νομο και το πως αυτος θα πρεπει να εφαρμοζεται και το ποιος ο ρόλος αυτων που τον εφαρμοζουν και οι προϋποθεσεις υπο τις οποιες θα πρεπει να το κανουν.
Γενικα ακομα και ο αστυνομικος. ε οταν εμποδιζει μια παρανομια θα πρεπει να μην παρανομησει ο ιδιος .
Και τωρα που κλεισαμε το νομικο που οπως ειπα για μενα ειναι απλα μια τακτικη για να παιζω με τους ορους του αστικου κράτους.
παμε στο ηθικο.

Περι σεβασμού των νόμων.
Ο νόμος που λες φιλε τάλε δεν ηρθε απο τον ουρανο
στην ιδανικη περίπτωση ο νόμος δημιουργείται είτε οριζόντια απο τον λαο για τον λαό (πράγμα δύσκολο στην εφαρμογή) είτε κάθετα απο άριστους ανθρώπους που εχουν ως σκοπό της ζωης τους την ευημερία του λαού.
αυτοι οι αριστοι ανθρωποι δεν ειναι.
οι μετοχοι της κοκα κολας
δεν ειναι ο σορος
δεν ειναι ο πετσαλνικος ο σημιτης ο κουβελας
δεν ειναι οι μετοχοι της μονσαντο.
Κι ομως ολοι οι παραπανω εχουν περισσότερο λόγο στην Ελληνικη και την ευρωπαϊκη νομοθεσια απο οσο εχουμε εσυ κι εγω.
Σε ενα κράτος που νομοθετουν λαμογια για τα δικα τους συμφεροντα δεν οφειλω καμια υπακοη στους γαμωνομους τους.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικα-Ελεύθερο βήμα”