ΜΑΖΙΚΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ - ΘΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ;
-
Divine Sinner
- ArELa
- Founder-Administrator

- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Re: ΜΑΖΙΚΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ - ΘΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ;
Εκπροσωπος της wac στην Ελλάδα, ο Αντώνης Βέριας.
Βρίσκεται θεσ/νίκη.
Κάνει τους αγώνες του μόνος του όπως ξέρει και μπορεί.
Εδώ όπως βλέπεις, μόνο στα λόγια είμαστε ακόμα.
(δε μπορούν να συντονιστούν/οργανωθούν 15 νωματαίοι, και περιμένουμε συνένωση/συντονισμό/οργάνωση απ'όλο το λαό... ωραίοι είμαστε)
Βρίσκεται θεσ/νίκη.
Κάνει τους αγώνες του μόνος του όπως ξέρει και μπορεί.
Εδώ όπως βλέπεις, μόνο στα λόγια είμαστε ακόμα.
(δε μπορούν να συντονιστούν/οργανωθούν 15 νωματαίοι, και περιμένουμε συνένωση/συντονισμό/οργάνωση απ'όλο το λαό... ωραίοι είμαστε)
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
-
Divine Sinner
Εγω ειμαι μεσα αρκει να υπαρχει προοπτικη.
Και για να καταλαβεις πως το εννοω. Προτιμω ακομα και εναν δον κιχωτη με ενα τρελο σχεδιο παρα εναν που λεει. καπως να ανατρεψουμε την κυβερνηση και μετα.. βλεπουμε..
οχι για μενα το βλεπουμε δεν υπαρχει. αν παω καπου θελω να ξερω που βαδιζω με ποιο οραμα και με ποιο στοχο. γιατι τα μετα.. βλεπουμε φέρνουν αλλους μαγκες με λευκές επιταγές που δεν τους κουναει ο λαος με τιποτα γιατι νομιζει οτι αυτος το ζητησε. βλεπε "ιερη" μεταπολιτευση
ειχε εγκαθιδρυθει τοσο που θεωρουνταν σχεδον ανηθικο να την κρινεις. γιατι ηταν αποτελεσμα "λαϊκων και καλα αγώνων"
Και για να καταλαβεις πως το εννοω. Προτιμω ακομα και εναν δον κιχωτη με ενα τρελο σχεδιο παρα εναν που λεει. καπως να ανατρεψουμε την κυβερνηση και μετα.. βλεπουμε..
οχι για μενα το βλεπουμε δεν υπαρχει. αν παω καπου θελω να ξερω που βαδιζω με ποιο οραμα και με ποιο στοχο. γιατι τα μετα.. βλεπουμε φέρνουν αλλους μαγκες με λευκές επιταγές που δεν τους κουναει ο λαος με τιποτα γιατι νομιζει οτι αυτος το ζητησε. βλεπε "ιερη" μεταπολιτευση
ειχε εγκαθιδρυθει τοσο που θεωρουνταν σχεδον ανηθικο να την κρινεις. γιατι ηταν αποτελεσμα "λαϊκων και καλα αγώνων"
- axinosp
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

- Φύλο: Άνδρας
- Επικοινωνία:
Αν είναι απόγευμα μετά τις 7 είμαι μέσα πιο πριν εργάζομαι.Πώς ξεκινάει ο αγώνας; Με μία διαδήλωση-απαίτηση στις 14 Σεπτέμβρη. Κανείς δε θα φύγει αν δεν ξεκουμπιστούν πρώτα οι προδότες. Εκεί θα μείνουμε, ακόμα κι αν χρειαστεί να αλλάζουμε βάρδιες μέσα στις οικογένειές μας, μέχρι να αδειάσουν τον ιερό και πολύπαθο χώρο της Βουλής των Ελλήνων, και να παραιτηθούν από το φαγοπότι που έχουν στήσει, αλλά κυρίως από το προστατευτικό τοίχος που έχουν χτίσει γύρω τους, επιτρέποντας στην δικαιοσύνη να επιληφθεί της περίπτωσής τους. Ποια είναι η τιμωρία για προδοσία; Αυτό θα το πουν οι Δικαστές της Πατρίδας. Εμείς θα γίνουμε μόνο ο δρόμος πάνω στον οποίο θα πατήσει η Δικαιοσύνη για να φτάσει στους προδότες."
Αυτά…
ΥΓ αχινέ, σε αυτό αναφερόμουν προ ολίγων ημερών![]()
Συγνώμη αλλά Σεπτέμβρης το μαγαζί μου είναι στο ζενιθ της δουλειάς, βιβλιοχαρτοπωλείο γαρ.
Πάντως να θυμάστε εγώ τουλάχιστον από Σύνταγμα το έχω φάει με το κουτάλι !!
Άντε να πάμε ακόμα μία φορά, ραντεβού από τώρα στον Τεκενλή !!
ΥΓ. Να φέρω και μάσκα-μαλόξ ;;
"Πᾶν γὰρ ἑρπετὸν πληγῇ νέμεται." Ηράκλειτος"
Μετάφραση :Κάθε τι που έρπει εξουσιάζεται με χτυπήματα !!
Με απλά λόγια Ερπετοειδείς έχετε να φάτε, πολύ στυλιάρι από τους Έλληνες!!
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
Μετάφραση :Κάθε τι που έρπει εξουσιάζεται με χτυπήματα !!
Με απλά λόγια Ερπετοειδείς έχετε να φάτε, πολύ στυλιάρι από τους Έλληνες!!
Με λάθος λαό τα βάλατε!!