ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ (από 8/12/11...)

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
Άβαταρ μέλους
kat_woman
Site Admin
Site Admin
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 393 φορές
Έλαβε Likes: 349 φορές

Re: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ (από 8/12/11...)

Δημοσίευση από kat_woman » Δευ 12 Δεκ 2011, 12:29

Αμφιβάλεις οτι θα δικαιωθούν ή θα βρεθεί άλλος τρόπος να βαμπιρίσουν λεφτά χωρίς να πάρουμε πρέφα?

Το μυαλό μου οργιάζει σε σενάρια ακραία πλέον..όπως πχ να μην ήταν , λέει , οι εκλογές μυστικές και να υπήρχε τρόπος να δημοσιευτούν ως και τα ονόματα αυτών που ψήφισαν αυτούς τους 117...

τόχω χαμένο πιά :banghead:
Each man's death diminishes me,
For I am involved in mankind.
Therefore, send not to know
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.

John Donne
Άβαταρ μέλους
delfini05
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Irc ψευδώνυμο: delfini05
Έλαβε Likes: 2 φορές

Δημοσίευση από delfini05 » Τετ 14 Δεκ 2011, 08:04

Έχετε παρατηρήσει τις τελευταίες ημέρες κάτι;
Μια επανάληψη της χρονιάς που τελειώνει δοσμένη σε μορφή χαπιού.
Καλά δεν πάμε; :dunno:
Από τη μια ξανά μανά μιλάνε για το κόψιμο 2 μισθών & για νέα μέτρα φορολογίας, από την άλλη εκρήξεις σε ξένα κράτη, επιθέσεις σε χώρους ελεύθερης κίνησης πολιτών...

Αλλά το μείζον θέμα είναι αυτό κατά τη γνώμη μου...

Ενιαία άδεια εργασίας και διαμονής σε μη ευρωπαίους εργαζόμενους.
Για πρόσφυγες, επί μακρόν διαμένοντες και αποσπασμένους.
Νέα «ενιαία άδεια», που ενέκρινε σήμερα το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο προβλέπει πως οι υπήκοοι τρίτων χωρών, που εργάζονται νόμιμα στην Ε.Ε θα έχουν κοινά δικαιώματα, ανάλογα με αυτά των Ευρωπαίων, όσον αφορά τις συνθήκες εργασίας, τις συντάξεις, την ασφάλιση και την πρόσβαση στις δημόσιες υπηρεσίες. Συγκεκριμένα, η οδηγία αυτή θα δίνει τη δυνατότητα στους αλλοδαπούς εργαζόμενους να αποκτούν άδεια εργασίας και διαμονής, μέσω μίας ενιαίας διαδικασίας.

& το άρθρο καταλήγει...

Η ψήφιση της νέας ευρωπαϊκής νομοθεσίας από το ΕΚ είναι το τελευταίο στάδιο της νομοθετικής διαδικασίας, καθώς τα κράτη μέλη την έχουν ήδη εγκρίνει. Οι χώρες της ΕΕ θα έχουν στη διάθεση τους δύο χρόνια προκειμένου να μεταφέρουν τους κανόνες της νέας οδηγίας στο εθνικό τους δίκαιο.

http://www.newsbeast.gr/financial/arthr ... azomenous/

Το λιγότερο & πιο "ανάλαφρο" που βλέπω είναι να γίνονται πορείες συνταξιούχων-εργαζομένων-ανέργων πολιτών παρέα με τους μη ευρωπαίους & τα συνθήματα να ακούγονται σε συνοθύλευμα γλωσσικών εκφράσεων.
Το δένδρο είναι ίδιο, η πλευρά θέασης είναι διαφορετική...
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 14 Δεκ 2011, 10:34

delfini05 έγραψε:Νέα «ενιαία άδεια», που ενέκρινε σήμερα το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο προβλέπει πως οι υπήκοοι τρίτων χωρών, που εργάζονται νόμιμα στην Ε.Ε θα έχουν κοινά δικαιώματα, ανάλογα με αυτά των Ευρωπαίων, όσον αφορά τις συνθήκες εργασίας, τις συντάξεις, την ασφάλιση και την πρόσβαση στις δημόσιες υπηρεσίες. Συγκεκριμένα, η οδηγία αυτή θα δίνει τη δυνατότητα στους αλλοδαπούς εργαζόμενους να αποκτούν άδεια εργασίας και διαμονής, μέσω μίας ενιαίας διαδικασίας.
Αυτό έγινε-εφαρμόστηκε ΗΔΗ στην Αμερική. Τεράστια η ατζεντάρα της νεοταξίλας για το γκρέμισμα των συνόρων και επιταχύνεται η υλοποίησή της. Τι επιταχύνεται δηλαδή, ήδη υλοποιήθηκε... Θέλουμε κι άλλα για να βεβαιωθούμε γι'αυτό; Εμείς ειδικά που τσακιστήκαμε απ'το μεταναστευτικό, σίγουρα όχι.
Πίσω στις ΗΠΑ: Την τελευταία χρονιά μπήκαν πάνω από 30 εκατομμύρια αλλοδαποί στις ΗΠΑ, που απαγορεύεται πλέον να αποκαλούνται illegal aliens, (παράνομοι "ξένοι"). Τη δε σημαία του Μεξικό πχ, την "τιμούν" στα σχολεία, ενώ την αστερόεσσα την έχουν για σκατόπανο κι όποιοι πατριώτες την τιμούν, (ναι, έγινε -γίνεται κι εκεί) ειναι φτου κακά εθνικιστές και φασίστες.
Φυσικά, έχει χαθεί η έννοια των λέξεων, αφού φασίστες είναι αυτοί που "περνάνε" τέτοιες νοοτροπίες. Για να μη νομίζετε πως αυτά παίζουν μόνο εδώ. Όπως είπαμε, η σχεδιάρα είναι ΜΙΑ και εφαρμόζεται ΠΑΝΤΟΥ. (αυτό το κομμάτι της, το'χει αναλάβει με χαρά η αριστερά και η αναρχοαριστερά παραταξη)
Κι αν δε με πιστεύετε, εδώ ο Άλεξ τα λέει χοντρά, αναλυτικά και ως έχουν http://www.youtube.com/watch?v=21jwNee1 ... ideo_title
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 14 Δεκ 2011, 10:40

Άλλο ένα "είδωλο" που σεβόμουν, γκρεμίζεται οριστικά στα μάτια μου.
Θα τρίζουν τα κόκκαλα των Γκάτσου/Χατζηδάκη....
ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ! :thumbsdown: :thumbsdown:
Έκανε μια μεγάλη πορεία, την οποία ακύρωσε (στη σκέψη των Ελλήνων τουλάχιστον) στα 77 της... Δική της η επιλογή.

Θα μπορούσα να βάλω λινκ σχετικού άρθρου, αλλά ο Χατζηνικολάου εδώ, τα λέει πολύ καλά, και προτίμησα το βίντεο.

Πέραν αυτού, ουδέν. Αφήνω την "κυρία" πίσω μου και προχωράω παραπέρα.
Δε θα αναλώσω συναίσθημα (ούτε καν οργή) για τέτοια άτομα. Είναι κάμποσα αυτά, ξαφνικά βλέπουμε ποιοι είναι πραγματικά (αυτό είναι θετικό) αλλά σίγουρα δεν αξίζει να αναπτύσσουμε το όποιο αρνητικό συναίσθημα μας δημιουργούν.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Τετ 14 Δεκ 2011, 11:30

Πέρα από το ότι είναι μεγάλη τραγουδίστρια σαν άνθρωπος είναι το απόλυτο μηδέν. Παλαιότερα όταν την είχαν ρωτήσει ξένοι δημοσιογράφοι για τη χούντα είχε απαντήσει ...«ποια δικτατορία; δεν έχω ακούσει τίποτα». Τώρα πλέκει το εγκώμιο της Μέρκελ και λέει ότι μας δωρίζουν χρήματα οι Γερμανοί που έχουν δίκιο να είναι θυμωμένοι. Οσον αφορά τις σφαγές σε Καλάβρυτα, Δίστομο, Κοκκινιά, Κάνδανο και σε χιλιάδες άλλα μέρη της Ελλάδας και για τις αποζημιώσεις που οφείλει η Γερμανία για εγκλήματα πολέμου, οι οποίες έχουν επιδικαστεί από το 1946 αν θυμάμαι καλά το μόνο που έχει να πει η κυρία Μούσχουρη ...«αυτό είναι διαφορετικό σε σχέση με αυτό που συμβαίνει τώρα». Οι Ελληνες δεν έχουν φυσικά δικαίωμα να αισθάνονται θυμωμένοι για τα χρήματα που τους χρωστάνε οι Γερμανοί εδώ και 65 χρόνια.
Παρίσι και Μόσχα βαθιά τιμημένα
Αθήνα, Βαρκελώνη που βάφτηκαν με αίμα.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 14 Δεκ 2011, 11:38

Clash έγραψε:Παλαιότερα όταν την είχαν ρωτήσει ξένοι δημοσιογράφοι για τη χούντα είχε απαντήσει ...«ποια δικτατορία; δεν έχω ακούσει τίποτα». Τώρα πλέκει το εγκώμιο της Μέρκελ
φασιστικής λογικής ανέκαθεν, λοιπόν...
Clash έγραψε:Πέρα από το ότι είναι μεγάλη τραγουδίστρια σαν άνθρωπος είναι το απόλυτο μηδέν.
Όπως σωστά είπε ο συνωνόματός σου, αν ζούσαν οι Γκάτσος/Χατζηδάκις, θα απαιτούσαν να πάρουν τα τραγούδια τους πίσω.
Clash έγραψε: Οι Ελληνες δεν έχουν φυσικά δικαίωμα να αισθάνονται θυμωμένοι για τα χρήματα που τους χρωστάνε οι Γερμανοί εδώ και 65 χρόνια.
Ούτε για το γεγονός ότι ξεπληρώνουν με αίμα και εξαθλίωση αυτή τη στιγμή, ένα χρέος που ουδέποτε έκαναν οι ίδιοι, το οποίο "κατασκευάστηκε" (ΚΑΙ με τις ευλογίες του Σημίτη και άλλων δικών μας καλόπαιδων) εκ του μη όντος.

Αυτά είναι ψιλά γράμματα για την... "κυρία".
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 15 Δεκ 2011, 00:07

Αμερικανικά στρατεύματα κυκλώνουν τη Συρία.
Παραμονή μιας εισβολής;

Πρώην αξιωματούχος του F.B.I. ανέφερε ότι στρατεύματα των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ έχουν αποβιβαστεί έξω από τη Συρία και εκπαιδεύουν πολίτες (αντάρτες-παραστρατιωτικούς) να ρίξουν το καθεστώς του Προέρου Bashar al-Assad.

Η Sibel Edmonds που το αποκάλυψε, πρώην διερμηνέας του FBI, έγραψε άρθρο το Σαββατοκύριακο αναφέροντας ότι Αμερικανοί στρατιώτες βρισκονται με στρατεύματα του ΝΑΤΟ που μυστηριωδώς και ξαφνικά αποβιβάστηκαν στα σύνορα Ιορδανίας-Συρίας, Δηλώνει ότι αρκετές πηγές διεθνώς επιβεβαίωσαν την είδηση, παρ'όλο που τα ΜΜΕ των ΗΠΑ πήραν εντολή, να μην το ανακοινώσουν για την ώρα.

Η συνέχεια εδώ http://rt.com/usa/news/us-nato-syria-edmonds-709/
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Exciter
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας

Δημοσίευση από Exciter » Πέμ 15 Δεκ 2011, 00:08

Εκ των λεχθέντων του Μπένυ συνάγεται αβίσαστα εφαρμόζει μία πολιτική που δεν θεωρεί οφέλιμη για την χώρα.

Και το ερώτημα είναι: γιατί δεν παραιτείται τότε, καταγγέλοντάς την;
Ἀταλαίπωρος τοῖς πολλοῖς ἡ ζήτησις τῆς ἀληθείας, καὶ ἐπὶ τὰ ἑτοῖμα μᾶλλον τρέπονται. Θουκ. Α20
Προειδοποίηση: Ό,τι γράφετε ΘΑ χρησιμοποιηθεί εναντίον σας!
ΕΤΥΜΩΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ;)
Άβαταρ μέλους
kat_woman
Site Admin
Site Admin
Έδωσε Likes: 393 φορές
Έλαβε Likes: 349 φορές

Δημοσίευση από kat_woman » Πέμ 15 Δεκ 2011, 10:53

ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Η αμερικανική επιθεώρηση «Time Magazine» τόλμησε να επιλέξει ως «Πρόσωπο της Χρονιάς» τον απανταχού εξεγερμένο διαδηλωτή. Από τις γυναίκες πολίτες της Αθήνας με την σκόνη από MAΑLOX στα πρόσωπά τους και τον σκύλο – σύμβολο «Λουκάνικο» έως την μητέρα του νέου από την Τυνησία ο οποίος αυτοπυρπολήθηκε δίνοντας το σύνθημα για την έναρξη της «Αραβικής Άνοιξης».
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=434639&cid=5

Λουκάνικος αγωνιστής :clap:
Each man's death diminishes me,
For I am involved in mankind.
Therefore, send not to know
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.

John Donne
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 15 Δεκ 2011, 14:33

Δραματική έκκληση των εργαζομένων του Αλτερ, που έχουν ένα χρόνο να πληρωθούν, φυτοζωούν στην κυριολεξία, έχουν κάνει επίσχεση εργασίας, και κυριολεκτικά πεινάνε...

Ζητούν από τους πολίτες που θέλουν να βοηθήσουν, να μη συμβάλλουν καν με λεφτά, αλλά με τρόφιμα! Ο Φιλιππάκης, έντιμος δημοσιογράφος, μιλάει για λογαριασμό τους (αυτή τη στιγμή) στο Ράδιο9 στους Παπαγιάννη/Ντάσκα.
Πραγματικά περνάνε τραγικές στιγμές. Εκτός απ'τους πεινασμένους-εξαθλιωμένους, υπάρχουν εργαζόμενοι με σοβαρά προβλήματα υγείας...

Ματαίωσαν μια συναυλία που θα γινόταν για να βοηθηθούν αυτοί οι άνθρωποι, για δύο λόγους: α/ γιατί πολλοί καλλιτέχνες κάνουν τις πάπιες και δεν πάνε να τους στηρίξουν...β/ γιατί υπάρχει πρόβλημα περιφρούρησης και φοβούνται προβοκάτσια με ασχήμιες, για να κατηγορηθούν εκείνοι.

Παρά τα τραγικά που παίζουν, ο κ. Κουρής τους κατέθεσε μήνυση κι από πάνω
http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=331996

Τα σχετικά με τις θέσεις των απλήρωτων εργαζομένων, εδώ http://newingreece.blogspot.com/2011/12/alter_15.html
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ILLUVATAR85
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: ILLUVATAR85
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από ILLUVATAR85 » Πέμ 15 Δεκ 2011, 14:41

Να και ένα από τα κακά που έχεις όταν δεν παρακολουθείς τηλεόραση, δεν γνωρίζεις πραγματικά το δράμα των ανθρώπων, σήμερα άνοιξα το "Άλτερ" και είδα αυτό το φόντο για πάνω από 5' υποθέτω πως εκπέμπει έτσι εδώ και κάποιο διάστημα.Σε ένα σοβαρό κράτος ο κος Κουρής τώρα θα ήταν στην φυλακή και η περιουσία του θα είχε δημευτεί. Αλλά βλέπεις εμείς είμαστε "Ευρωπαϊκό κράτος" και η τρόϊκα ήρθε να μας βάλει στον σωστό δρόμο. Λένε που μπορούμε να καταθέσουμε τρόφιμα;
Η δημοκρατία δεν συνίσταται σε ισότητα,συνίσταται σε ανισότητα που οφείλει να είναι δίκαιη-Σόλων

Όλοι φοβούνται ένα βρώμικο όνομα μα όχι μία βρώμικη συνείδηση-Πλίνιος

Μην σε ανησυχεί αυτό που βλέπεις, τίποτα δεν συμβαίνει μόνο του-Ρόαν

O σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα, ο σκοπός είναι τα μέσα-Δραγώνας
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Πέμ 15 Δεκ 2011, 15:28

Η συναυλία του Αλτερ είναι να γίνει σήμερα, δεν ξέρω αν θα αναβληθεί γιατί προέκυψαν γεγονότα και με το ΣΚΑΙ. Σήμερα το πρωί στην ΕΣΗΕΑ έκραξα λίγο τον Φιλιππάκη για τη χθεσινή ανακοίνωση των εργαζομένων που έκαναν λόγο για σκοτεινούς κύκλους, βέβαια νομικά δεν μπορούσε να σταθεί ότι κάνουν κατάληψη του σταθμού όμως θα έπρεπε να ήταν πιο προσεκτικός στη σύνταξη της. Δεν γίνεται από τη μια να ζητάς συμπαράσταση, να ανεβάζεις κείμενα και ανακοινώσεις στο indymedia και μετά να το χαρακτηρίζεις σκοτεινό κύκλο, επειδή κάποιος έγραψε να περιφρουρηθεί η κατάληψη.

Οσον αφορά τον Κουρή αποτελεί το παγοθραυστικό των ιδιοκτητών ΜΜΕ. Σπάει τον πάγο και ακολουθούν οι υπόλοιποι. Το θέμα δεν είναι ο Κουρής ως Κουρής, αλλά το κράτος που επιτρέπει την ύπαρξη Κουρήδων. Οταν αυτός ο αλήτης έχει κάθε δικαίωμα να στήνει ΕΠΕ και να μην πληρώνει εργαζόμενους, ακόμη και όταν έχουν βγει σε βάρος του δικαστικές αποφάσεις (οι οποίες δεν του δεσμεύουν την περιουσία του, γιατί πρόκειται για ΕΠΕ) ποιος φταίει; Ο Κουρής ή, αυτοί που ψήφισαν τέτοιους νόμους;

Φυσικά μερίδιο για αυτή τη κατάσταση έχουν και οι δημοσιογράφοι. Το ότι επί 6 χρόνια ήταν πρόεδρος του συνδικαλιστικού τους οργάνου ήταν ο άνθρωπος που δεχότανε στον αέρα οδηγίες από τον αρχηγό της αστυνομίας για το τι θα πει στις ειδήσεις του Μέγκα νομίζω τα λέει όλα. Σε ότι του έλεγαν οι Αλαφούζοι, οι Ψυχάρηδες, οι Κουρήδες έσκυβε το κεφάλι.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 15 Δεκ 2011, 15:32

Clash έγραψε:Η συναυλία του Αλτερ είναι να γίνει σήμερα, δεν ξέρω αν θα αναβληθεί γιατί προέκυψαν γεγονότα και με το ΣΚΑΙ.
Τον άκουσα να λέει για ματαίωση, για τους λόγους που ανέφερα πιο πάνω. Τους κατέγραψα όπως ο ίδιος τους είπε.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Πέμ 15 Δεκ 2011, 18:11

Πως γινεται καποιος να ειναι αγνωστου διαμονης για να μην τον βρισκουν οι αρχες να επιτρεπεται να τρέχει εφημεριδα;
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Πέμ 15 Δεκ 2011, 18:51

Δεν είναι αγνώστου διαμονής ο Κουρής. Την εφημερίδα σύμφωνα με τους κωλονόμους δεν την εκδίδει ο ίδιος, ούτε καν κάποια ΑΕ στο όνομα του, αλλά μια ΕΠΕ (εταιρεία περιορισμένης ευθύνης). Δεν χρωστάει ο ίδιος, η ΕΠΕ χρωστάει.

Εδώ έχουν γίνει πολλά τραγικά. Ο Ανδρουλιδάκης που έβγαζε το Σπορτάιμ και την Αθλ. Ηχω δεν έδινε το δώρο Χριστουγέννων, γινότανε καταγγελία και έλεγαν οι εργαζόμενοι μαζί και οι δικηγόροι της ΕΣΗΕΑ στους αστυνομικούς αυτός είναι πιάστε τον. Ομως Ανδρουλιδάκης απαντούσε ...«δεν είμαι ο Ανδρουλιδάκης, δεν έχω πάνω μου ταυτότητα, γιατί να με πάτε στο τμήμα». Και βέβαια, τα ...όργανα ούτε καν τολμούσαν να τον πάνε για εξακρίβωση, δεν ήταν βλέπεις κανένας πιτσιρικάς από τα Εξάρχεια όπου εκεί θυμούνται να το παίζου εξουσία.

Κατά τ' άλλα σύμφωνα με τους νόμους του κωλοκράτους η μη καταβολή δώρου είναι αυτόφωρο αδίκημα.

Για τη συναυλία ξέρω ότι ματαιώθηκε αυτή της Χαλυβουργικής. Ισως και του Αλτερ να ματαιώθηκε επειδή ο κόσμος σήμερα είναι στο Σκάι για περιφρούρηση.
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Πέμ 15 Δεκ 2011, 19:19

Οι ΕΠΕ ομως εχουν καποιον διαχειριστη ο οποιος ειναι υπεύθηνος.
Ποιος ειναι ο υπευθηνος που χρωσταει;
Οι υπολοιποι ειναι υπευθηνοι μονο μεχρι του ποσου που επενδύσανε (δηλαδη το πολυ πολυ να χασουν τα λεφτα που βάλανε).
Άβαταρ μέλους
Exciter
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Exciter » Πέμ 15 Δεκ 2011, 19:27

Divine Sinner έγραψε:Οι ΕΠΕ ομως εχουν καποιον διαχειριστη ο οποιος ειναι υπεύθηνος.
Τρέχα γύρευε σφε... θα'χει βάλει κα'ναν υπερήλικα, για να μην μπαίνει φυλακή (και χωρίς περιουσία, για να μην έχει κάτι να χάσει).

Παρεμπιπτόντως, ένας γνωστός έλεγε "Αν κάποιος έρθει και σου προτείνει να συνεργαστείτε επιχειρηματικά και να ιδρύσετε ΕΠΕ, είναι απατεώνας".
Ἀταλαίπωρος τοῖς πολλοῖς ἡ ζήτησις τῆς ἀληθείας, καὶ ἐπὶ τὰ ἑτοῖμα μᾶλλον τρέπονται. Θουκ. Α20
Προειδοποίηση: Ό,τι γράφετε ΘΑ χρησιμοποιηθεί εναντίον σας!
ΕΤΥΜΩΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ;)
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Πέμ 15 Δεκ 2011, 20:08

Ναι ετσι παει. ενας ειχε βαλει την γυναικα του. εκεινη δεχτηκε χωρις να εχει ιδεα.
τελικα χωρισανε και την αφησε με τα χρεη της ΕΠΕ.
Άβαταρ μέλους
delfini05
Irc ψευδώνυμο: delfini05
Έλαβε Likes: 2 φορές

Δημοσίευση από delfini05 » Παρ 16 Δεκ 2011, 08:52

Σαν να αρχίζει ένα νέο κύμα περιορισμού μετά την εξαθλίωση...

Αύξηση της πείνας, της φτώχειας και των αστέγων στις ΗΠΑ.
http://www.newsbeast.gr/world/arthro/27 ... -stis-ipa/

Πρόστιμα στους αστέγους στην Ουγγαρία.
http://www.newsbeast.gr/world/arthro/27 ... -ouggaria/

«Δίχτυ προστασίας» ζητά από την κυβέρνηση η Δημοκρατική Αριστερά.
http://www.newsbeast.gr/politiki/arthro ... n-anergon/

Από τη μία, στη χώρα της επαγγελίας κατά πολλούς μιας & είναι ο πρώτος θεμιτός προορισμός μετανάστευσης 10ετίες τώρα οι ΗΠΑ, αυξάνονται τα ποσοστά ανέργων-αστέγων καθώς & οι αιτήσεις για δωρεάν σίτιση επειδή δεν υπάρχει δυνατότητα. & όλα αυτά είναι αποτέλεσμα της φτώχειας, των χαμηλών μισθών & του υψηλού κόστους των στεγαστικών δανείων. Από την άλλη ψηφίστηκε νόμος για την επιβολή προστίμου στους αστέγους που έχουν την πολυτέλεια να κοιμούνται στα παγκάκια της πλατείας της Βουδαπέστης, επειδή υπάρχουν ειδικοί χώροι στέγασης αυτών. Την πρώτη φορά θα τους γίνεται παρατήρηση αλλά την επόμενη θα πρέπει να πληρώσουν το ταπεινό ποσό των 600 δολλαρίων... Στις ΗΠΑ όταν ψηφίστηκε κάτι παρόμοιο (απαγορευόταν σε οποιονδήποτε να κάθεται, να ξαπλώνει ή και να κοιμάται σε δημόσιους χώρους του Λος Άντζελες) τελικά κρίθηκε αντισυνταγματικό. & σε εμάς που 1 στους 10 είναι άνεργος, να γίνεται θέμα & συζήτηση για δίχτυ προστασίας των πολιτών μιας & στον προϋπολογισμό που ψηφίστηκε έχουν μειωθεί τα ποσά για τα επιδόματα ανεργίας του 2012. Παρ'όλα αυτά συνεχίζονται οι συζητήσεις για αύξηση φορολογίας & επιβολής νέων οικονομικών μέτρων για την υποστήριξη της οικονομίας της χώρας από τους μελλοντικούς ανέργους. Απορία: Η λευκή σελίδα του προϋπολογισμού τελικά με τι αποφάσεις θα συμπληρωθεί;;;
Σημείωση: το 100% πέρα από τους εργαζόμενους & τους ανέργους αποτελείται από βρέφη & νέους μέχρι την ηλικία των 15 ετών, άεργους, ΑΜΕΑ, ηλικιωμένους καθώς & μοναχούς-ες. Άρα μη φαίνεται μικρό το ποσοστό του 10%. Είναι ιδιαίτερα υψηλό & ανεβαίνει καθημερινά... Άρα το "1 στους 10" μπορεί κάλλιστα να αλλαχθεί σε "3 στους 5" όταν το 5 συμπεριλαμβάνει αυτοαπασχολούμενους, ιδιωτικούς & δημόσιους υπαλλήλους, αγρότες, σώματα ασφαλείας-στρατού & αδήλωτη εργασία. Το παιχνίδι με τα νούμερα καλά κρατεί στη σκακιέρα...
Το δένδρο είναι ίδιο, η πλευρά θέασης είναι διαφορετική...
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Παρ 16 Δεκ 2011, 16:22

Διχτυ προστασιας; εδω το απλο. πρεπει να κοβεις εισιτηριο στο λεωφοριο.
ουτε καν μειωμενο. ε πως σκατα θα βρεις δουλεια αν δεν εχεις να πας στην συνεντευξη;
Άβαταρ μέλους
Hlios
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 41 φορές
Έλαβε Likes: 63 φορές

Δημοσίευση από Hlios » Παρ 16 Δεκ 2011, 17:27

http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =1&theater
[box=]Ενώ κόβουν συντάξεις, επιδόματα πρόνοιας, καταργούν τις απαλλαγές των πολυτέκνων και κάθε μορφή κοινωνικής πρόνοιας, τσακίζουν κάθε ίχνος αξιοπρέπειας ενός ολόκληρου Εθνους, ....εχθές, 14-12-2011, έδωσαν 3.818.286,51 € ως επιδότηση για την διακίνηση του ημερησίου και περιοδικού τύπου στο εσωτερικό της χώρας, μόνο για τους μήνες, Μάρτιο και Απρίλιο 2011. .....[/box]
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
enigma
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από enigma » Παρ 16 Δεκ 2011, 17:53

ναι και τα ωραία .........

Ρωσικό διαστημικό σκάφος θα συντριβεί ανεξέλεγκτα στη Γη τον Ιανουάριο

Μόσχα
To Fobos-Grunt, η ρωσική αποστολή που απέτυχε να αναχωρήσει για Άρη και παραμένει «κολλημένη» σε χαμηλή γήινη τροχιά από το Νοέμβριο, θα εισέλθει στην ατμόσφαιρα κάποια στιγμή από τις 6 έως τις 19 Ιανουαρίου, προειδοποιεί τώρα η ρωσική διαστημική υπηρεσία Roscosmos.

Με συνολικό βάρος 13,2 τόνων, το Fobos Grunt είναι το μεγαλύτερο διαπλανητικό σκάφος που έχει εκτοξευτεί ποτέ και ένα από τα μεγαλύτερα τεχνητά αντικείμενα που έχουν εισέλθει μέχρι σήμερα στη γήινη ατμόσφαιρα.

συνέχεια ....

http://news.in.gr/science-technology/ar ... 1231142279
Mornie utúlië
Άβαταρ μέλους
Joy

Δημοσίευση από Joy » Παρ 16 Δεκ 2011, 18:07

Μάλιστα...
Μετά τον Αμερικάνικο και τον Γερμανικό δορυφόρο τώρα Ρωσικό σκάφος...

Οι Γαλάτες τώρα δικαιώνονται!

Εικόνα
L'état, c'est moi
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Σάβ 17 Δεκ 2011, 11:04

Να το και της πατρίδος το παιδί, ο καταδρομέας, ο εθνικιστής ο Θανασάκης ο Πλεύρης. Ο «αξιόλογος» αυτός βουλευτής θεώρησε καθήκον του (πατριωτικό βέβαια) να υπερασπιστεί τα συμφέροντα του Αλαφούζου και να κάνει επερώτηση στη βουλή για την πρόσφατη απεργία στο Σκάι. Ο Θανασάκης, λοιπόν, ισχυρίστηκε ότι η ΕΣΗΕΑ απείλησε τους εργαζόμενους στο ΣΚΑΙ αν δεν απεργήσουν και ρώτησε τον υπουργό τι γίνεται με το δικαίωμα στην εργασία. Η απεργία για όσους δεν γνωρίζουν έγινε γιατί ο Αλαφούζος θέλησε για άλλη μια φορά να περάσει ατομικές συμβάσεις και απειλούσε με απόλυση όσους δεν τις υπογράψουν (γι' αυτές τις απειλές ο Θανασάκης δεν έβγαλε άχνα, ούτε για τους μπράβους που είχε κατεβάσει ο Αλαφούζος). Επόμενο ήταν να κηρυχθεί απεργία και βέβαια, είναι γνωστό πως όποιος δεν λάβει μέρος θεωρείται απεργοσπάστης οπότε διαγράφεται από το σωματείο ή, αν δεν είναι μέλος δεν πρόκειται να γίνει ποτέ. Θεωρείται βέβαιο ότι τις επόμενες μέρες θα χορτάσει το μάτι σας Θανασάκη στις διάφορες εκπομπές σε ραδιόφωνο και τηλεόραση του ΣΚΑΙ, αφού το παιδί είναι πρόθυμο για πολλά πράγματα χωρίς καμιά αναστολή. Να χαρώ κάτι πατριώτες...
Άβαταρ μέλους
Hlios
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 41 φορές
Έλαβε Likes: 63 φορές

Δημοσίευση από Hlios » Σάβ 17 Δεκ 2011, 11:09

Clash έγραψε:Να χαρώ κάτι πατριώτες...
Έχουμε κάμποσους τέτοιους να καμαρώνουμε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Γενικα-Ελεύθερο βήμα”