Το μυαλό μου οργιάζει σε σενάρια ακραία πλέον..όπως πχ να μην ήταν , λέει , οι εκλογές μυστικές και να υπήρχε τρόπος να δημοσιευτούν ως και τα ονόματα αυτών που ψήφισαν αυτούς τους 117...
τόχω χαμένο πιά

Αυτό έγινε-εφαρμόστηκε ΗΔΗ στην Αμερική. Τεράστια η ατζεντάρα της νεοταξίλας για το γκρέμισμα των συνόρων και επιταχύνεται η υλοποίησή της. Τι επιταχύνεται δηλαδή, ήδη υλοποιήθηκε... Θέλουμε κι άλλα για να βεβαιωθούμε γι'αυτό; Εμείς ειδικά που τσακιστήκαμε απ'το μεταναστευτικό, σίγουρα όχι.delfini05 έγραψε:Νέα «ενιαία άδεια», που ενέκρινε σήμερα το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο προβλέπει πως οι υπήκοοι τρίτων χωρών, που εργάζονται νόμιμα στην Ε.Ε θα έχουν κοινά δικαιώματα, ανάλογα με αυτά των Ευρωπαίων, όσον αφορά τις συνθήκες εργασίας, τις συντάξεις, την ασφάλιση και την πρόσβαση στις δημόσιες υπηρεσίες. Συγκεκριμένα, η οδηγία αυτή θα δίνει τη δυνατότητα στους αλλοδαπούς εργαζόμενους να αποκτούν άδεια εργασίας και διαμονής, μέσω μίας ενιαίας διαδικασίας.

φασιστικής λογικής ανέκαθεν, λοιπόν...Clash έγραψε:Παλαιότερα όταν την είχαν ρωτήσει ξένοι δημοσιογράφοι για τη χούντα είχε απαντήσει ...«ποια δικτατορία; δεν έχω ακούσει τίποτα». Τώρα πλέκει το εγκώμιο της Μέρκελ
Όπως σωστά είπε ο συνωνόματός σου, αν ζούσαν οι Γκάτσος/Χατζηδάκις, θα απαιτούσαν να πάρουν τα τραγούδια τους πίσω.Clash έγραψε:Πέρα από το ότι είναι μεγάλη τραγουδίστρια σαν άνθρωπος είναι το απόλυτο μηδέν.
Ούτε για το γεγονός ότι ξεπληρώνουν με αίμα και εξαθλίωση αυτή τη στιγμή, ένα χρέος που ουδέποτε έκαναν οι ίδιοι, το οποίο "κατασκευάστηκε" (ΚΑΙ με τις ευλογίες του Σημίτη και άλλων δικών μας καλόπαιδων) εκ του μη όντος.Clash έγραψε: Οι Ελληνες δεν έχουν φυσικά δικαίωμα να αισθάνονται θυμωμένοι για τα χρήματα που τους χρωστάνε οι Γερμανοί εδώ και 65 χρόνια.

Τον άκουσα να λέει για ματαίωση, για τους λόγους που ανέφερα πιο πάνω. Τους κατέγραψα όπως ο ίδιος τους είπε.Clash έγραψε:Η συναυλία του Αλτερ είναι να γίνει σήμερα, δεν ξέρω αν θα αναβληθεί γιατί προέκυψαν γεγονότα και με το ΣΚΑΙ.
Τρέχα γύρευε σφε... θα'χει βάλει κα'ναν υπερήλικα, για να μην μπαίνει φυλακή (και χωρίς περιουσία, για να μην έχει κάτι να χάσει).Divine Sinner έγραψε:Οι ΕΠΕ ομως εχουν καποιον διαχειριστη ο οποιος ειναι υπεύθηνος.