Σεπτέμβριος 2011

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Re: Σεπτέμβριος 2011

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 09 Σεπ 2011, 11:27

aftokaitoallo έγραψε:πόσοι απο εσάς δεν είδαν το Κοκούν σε αρκετά τρυφερότερη ηλικία από την σημερινή;
Η αφεντιά μου, ναι.
πόσοι απο εσάς είστε σίγουροι ότι δεν εμφυτεύθηκε κάτι για υπέροχα όντα εξωγήϊνους κλπ κλπ στο μυαλό σας, αν δεν βρήκε τον στόχο του στην ελπίδα ότι αν δεν είμαστε μόνοι τότε είμαστε με άλλους πολύ εξελιγμένους και πολύ όμορφους πολύ καλούς;
Δεν ξέρω αν "εμφυτεύτηκε" όπως λες, ή απλά μας "έβγαλε" αυτή η ταινία τον εκ φύσεως ευσεβή μας πόθο...
μετά έχουμε άλλα ταινιάκια... το Μπλομπ πχ ή μπι μουβις με σκληρές φάρες που κατεβαίνουν εδώ και τα κάνουν γης μαδιάμ.
Η πλειονότητα αυτών, έναντι των άλλων ( για καλούς, ΕΤ, Κοκούν- δε θυμάμαι άλλο, μα το Θεό :? ) είναι συντριπτική. Στα δικά μου γκαβόματα, αυτό καταδεικνύει μέθοδο στο σχέδιο της "πειθούς"...
Αν υπάρχει μια προσπάθεια, αυτή είναι να πεισθούμε ότι οι εξωγήινοι, -αν/όταν εμφανιστούν- θα το κάνουν μόνον σαν εισβολείς και θα θέλουν τον αφανισμό μας... χμ... για να δούμε:

Για τον αφανισμό μας, δε χρειάζεται να αναζητήσουμε εξωγήινους. Τους έχουμε τους επίγειους μπροστά στα μούτρα μας, και προφανώς τους... "χαιρόμαστε" αν υπολογίσεις πως τους επιτρέπουμε να παίζουν έτσι στην καμπούρα μας...

Όσο για τις εισβολές, και πάλι οι επίγειοι παίρνουν τα πρωτεία. Τι χειρότερο να μας έκαναν δηλαδή οι εξωγήινοι, απ'αυτά στα οποία μας έχουν υποβάλλει τα ανθρώπινα κτήνη μέσα στους αιώνες;

Μήπως λοιπόν οι επιλογή είναι δική μας κι όχι των λαμογιοΓήινων ή εξωγήινων;
εμένα όλα αυτά μου θυμίζουν ένα άλλο μεγάααααααααααλο μυθιστόρημα: ΤΗΝ ΒΙΒΛΟ.
Μυθιστορηματάρα -αν και σε πολλά σημεία κακογραμμένη και διαστροφική- αυτοί οι "εκλεκτοί" του σαυροΓιαχβέ μωρ'αδερφάκι μου, και φαντασία δεν έχουν και ΨυχΑνωμαλοΜπουκωμένοι είναι :loco:
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
aftokaitoallo
Σύμβουλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από aftokaitoallo » Παρ 09 Σεπ 2011, 13:22

το μυθιστόρημα το ξεκίνησαν οι Εβραίοι, οι γραφές τους είναι γεμάτες από ανατριχιαστικές φαντασιώσεις και ραββινογνώμες επί παντός επιστητού. ο κινηματογραφος ήρθε στα χέρια τους. μας πούλησαν σκιές όπως στην σπηλιά του Πλάτωνα. και καλές και κακές, αλλά "καλές" όπως αυτοί ήθελαν και "κακές" επίσης.

κι αμα κανεις διαβάσει πχ τις πληγές του Φαραώ θα δει πόσο ξούπνια παιδιά είναι να πείσουν τον κόσμο ότι πρόκειται για πληγές κι όχι για δική τους βρωμοδουλειά.
Any review, retransmission, dissemination or other use of, or taking of any action in reliance upon, this information by persons or entities is prohibited without my consent.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 09 Σεπ 2011, 14:17

Περί εξωγήινων και green horses...

Τελικά, βλέποντας τον χαμό που γίνεται στα καθεστωτικά ΜΜΕ της Αμερικής, (μιλάμε για τρελό χαμό, παιδιά) όπου δεν σταματάνε να λένε ΟΛΟΙ όμως, για "πιθανή επίθεση εξωγήινων", είναι σαφέστατο και βέβαιο, ότι οι μεγαλοδυνάμεις του πλανήτη, δημιουργούν κλίμα.
Κλίμα φοβικό, αρνητικό, αγχωτικό, έως και υστερικό...

Που σημαίνει ένα απο δύο πράγματα:

α/ 'Η ετοιμάζουν -σκηνοθετούν και θα μας "παρουσιάσουν" εξωγήινη εισβολή μεγατόνων- για να κομπλάρουμε-φρικάρουμε-ψαρώσουμε-φύγει η προσοχή μας απ'την παγκόσμια οικον. κατάρρευση- ζητήσουμε επειγόντως παγκόσμιο κυβερνείο κλπ κλπ

β/ ή ξέρουν ότι θα "κατέβουν" οι στόλοι, δεν μπορούν να το ελέγξουν, ούτε να το εμποδίσουν, και παλεύουν να δημιουργήσουν κάθετα αρνητική προδιάθεση στον πλανήτη, για να τύχουν (οι "ξένοι" επισκέπτες μας) δύσπιστης έως και επιθετικής "υποδοχής"...

Δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι πλέον (απ'το κομφούζιο που έχουν διασπειρει) για το ποιο από τα δύο σενάρια ισχύει, αλλά θα το δούμε (και θα το καταλαβουμε) πολύ σύντομα νομίζω.

Οι προπαγανδιστικές τους απόπειρες, φτάνουν στα όρια του απόλυτου γελοίου, όπως εδώ

όπου ένας επιστήμων (για κλάματα) έκανε μελέτη και έγραψε διατριβή με θέμα την πιθανότητα να δεχτούμε επίθεση από εξωγήινους, οι οποίοι, (ακούστε να κλατάρετε στο γέλιο) θα έχουν τσαντιστεί λέει (και δεν ντράπηκε να βγει να πει τέτοιες αηδίες) για το φαινόμενο της υπερθέρμανσης που δημιουργήσαμε εμείς οι άνθρωποι λόγω του διοξειδίου που παράγουμε και της βιομηχανικής επανάστασης και θα μας κάνουν με τα κρεμμυδάκια.

Δηλαδή το παιδί, πέρα απ'την άκομψη και χωρίς έμπνευση και τέχνη απόπειρα εκφοβισμού, με την απειλή μιας εχθρικής εισβολής εξωγήινων που διασπείρει εδώ, παροτρύνει επίσης να κλείσουν κι όλες οι βιομηχανίες, αλλά και να μην αναπνέουμε, αλλιώς την έχουμε άσχημα. :help: :loco:

Και ερωτώ: Υπάρχουν σοβαροί νουνεχείς που θα μασήσουν τέτοια σαχλομπούρδα;
Απαντώ: Για να το βγάζουν τόσο πρόχειρα και κακόγουστα, ναι υπάρχουν (και φοβάμαι πολλοί) που θα το χάψουν, μόνο που δεν είναι σοβαροί και νουνεχείς, αλλά μάλλον εγκεφαλικά πολτοποιημένοι, έχοντας παραδώσει εντελώς τα μυαλά τους στη χειραγώγηση και στην ξεφτίλα πλέον προπαγάνδα.

Είναι πραγματικά για γέλια και για κλάματα αυτό το κλιπ από κατά τα άλλα "σοβαρό" (καθεστωτικό βέβαια) κανάλι. Έλεος... :help:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
aitherovamwn
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από aitherovamwn » Παρ 09 Σεπ 2011, 22:23

καλησπέρα σε όλους και από μένα!!!!

βικούλα, περιττό νομίζω να αναφέρω, ότι όλα αυτά που λέτε με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο.. και ακόμα μια φορά καμάρωσα τα μεγάλα μυαλά που έχουμε εδώ μέσα (και το εννοώ)..

Αχινέ, χαίρομαι πολύ που σας ξαναβρίσκω φίλε και ανυπομονώ να τα ξαναπούμε από κοντά στο Σύνταγμα (για πολύ σύντομα το κόβω).. btw, εξαιρετική και η παρατήρησή σου για καλούς και κακούς εξωγήινους..

Joy, ελπίζω να είσαι καλά και να πέρασες άψογα το καλοκαίρι!!! διάβαζα τα ποστ σου και τα λινκ που έδωσες και σκεφτόμουν πόσο δίκιο έχεις.. σε όλα.. (και το βιντεάκι ήταν εξαιρετικό).. και εμένα αυτή η υπόθεση με τον ελένιν με έχει μπερδέψει πολύ.. αλλά όπως λες και εσύ, θα δούμε..

μπαίνω λοιπόν τώρα στον λόγο για τον οποίο γράφω το ποστ:

εκείνο που με έχει προβληματίσει περισσότερο από όλα δεν είναι κανένας ελένιν, τα όποια σεναριάκια των λαμογιών για alien invasion ούτε τιποτα σχετικό, αλλά κάτι άλλο, εντελώς διαφορετικό, που ένιωσα την ανάγκη να το μοιραστώ με όλους.. πρόκειται για μια αίσθηση που έχω εδώ και λίγες ώρες, πολύ επίμονη, που με έχει συνοδεύσει σε ό,τι και να έκανα στο μεταξύ..

δεν ξέρω τι έχει συμβεί, ή τι πρόκειται να συμβεί (αν πρόκειται να συμβεί κάτι), αλλά σε άσχετη φάση (εκεί που απλά αναρωτιόμουν τι να ετοιμάσω να φάω για βράδυ), με κατέλαβε μια βαθιά αίσθηση ιερότητας των στιγμών που ζούμε, σαν να άρχισε να συμβαίνει κάτι συγκλονιστικής σημασίας ή να περάσαμε ξαφνικά σε μια πολύ σημαντική κατάσταση..

δεν ξέρω τι είναι, πάντως με αιφνιδίασε και δεν έχω ξανανιώσει κάτι τέτοιο.. είχα για λίγο μια αίσθηση σαν να ζω σε slow motion, με κατέλαβε η σκέψη ότι άρχισε ξαφνικά να γράφεται ένα από τα πιο σημαντικά κεφάλαια της ανθρώπινης ιστορίας.. δεν ένιωσα κανενός είδους πανικό ή κίνδνο (το όλο θέμα δεν είχε να κάνει με κάτι τέτοιο), μόνο μια ξαφνική έντονη ιερότητα των στιγμών που ζούμε.. όσο και αν προσπαθώ, μου είναι αδύνατο να το περιγράψω καλύτερα..

ειλικρινά, το σκέφτηκα πάρα πολύ πριν γράψω αυτό το ποστ.. και δεν αμφιβάλλω ότι πολλοί εδώ μέσα ήδη έχουν αρχίσει να σκέφτονται "τι @@ μας λεει τώρα" ή κάτι τέτοιο (και δεν έχω και τίποτα να τους απαντήσω - μπορεί να έχουν και δίκιο, δεν ξέρω), όμως ένιωσα μέσα μου με βεβαιότητα ότι στο εξής πρέπει να έχουμε βαθιά επίγνωση της συνειδητότητάς μας.. να προσεγγίζουμε όλα όσα συμβαίνουν με μεγάλη κατάνυξη, την αναγκαιότητα να μην αφήσουμε τίποτα να διαταράξει την ψυχική ηρεμία και την πνευματική νηφαλιότητα που νιώθουμε και να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί στο τι λέμε, σκεφτόμαστε ή κάνουμε..

αυτά.. στην περίπτωση που σκέφτεστε ότι όλο αυτό μπορεί να ήταν κάτι ατομικό δικό μου, μια προσωπική δική μου εμπειρία που δεν είχε να κάνει με τους υπόλοιπους (π.χ. κάποιο ξαφνικό άνοιγμα των τσάκρα, μια kundalini experience ή κάτι τέτοιο), ήθελα να σας πω εκ των προτέρων ότι ειλικρινά δεν το νομίζω.. και να σας πω την αλήθεια, δεν με ενδιαφέρει να το εξηγήσω, ήθελα μόνο να το περιγράψω και να σας μεταφέρω την εμπειρία..

δεν ξέρω αν ένιωσε και κάποιος άλλος εδώ μέσα κάτι αντίστοιχο, πολύ θα ήθελα να το μάθω.. καλή συνέχεια!!
...να είστε πάντα καλά...
Άβαταρ μέλους
axinosp
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από axinosp » Παρ 09 Σεπ 2011, 22:54

όμως ένιωσα μέσα μου με βεβαιότητα ότι στο εξής πρέπει να έχουμε βαθιά επίγνωση της συνειδητότητάς μας.. να προσεγγίζουμε όλα όσα συμβαίνουν με μεγάλη κατάνυξη, την αναγκαιότητα να μην αφήσουμε τίποτα να διαταράξει την ψυχική ηρεμία και την πνευματική νηφαλιότητα που νιώθουμε και να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί στο τι λέμε, σκεφτόμαστε ή κάνουμε..
Ρε ότι και να κάνουν (Ελενιν,εξωγήινοι,χρεοκοπία κλπ).....
Εμείς Fredo το χέρι για σκίαστρο μπροστά από τα μάτια, τσιγάρο, πολύ γέλιο και φυσικά ΑΓΑΠΗ.............
Σε λίγες μέρες αρχίζει ο μεγάλος πανικός στην Ελλάδα, στην Ευρώπη, στο πλανήτη, στα παπάρια μου!!
Είπαμε χαλαράαααααααααααααααααααα......!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εμείς οι παλιοί του Συντάγματος Βίκυ, Χρήστος, Χαρά, πρέπει να βρεθούμε αυτές τις μέρες κάπου,
για να τους ετοιμάσουμε πολλές πλάκες!!
Όποιοι άλλοι Συνωμότες της μεγάλης καζούρας θέλουν,
να στείλουν μήνυμα στην Βίκυ για συνάντηση σε τόπο μυστικό και ονειρεμένο!!
"Πᾶν γὰρ ἑρπετὸν πληγῇ νέμεται." Ηράκλειτος"
Μετάφραση :Κάθε τι που έρπει εξουσιάζεται με χτυπήματα !!
Με απλά λόγια Ερπετοειδείς έχετε να φάτε, πολύ στυλιάρι από τους Έλληνες!!
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 09 Σεπ 2011, 23:01

Εγώ όχι μόνο νιώθω όπως εσύ, Χρήστο, βρήκες τη λέξη που'ψαχνα κι δε μπορουσα να το διατυπώσω... Τουλάχιστον πλησίασες περισσότερο απο οτι μπορεσα εγώ, με τη λέξη "ιερό"...

Αυτό εδώ http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic ... 95#p149695 το έγραψα νωρίτερα από σένα.

Ι rest my case, φίλε.
Είναι ίσως άλλη μια απόδειξη (αν και δεν χρειάζονται αποδείξεις) για το συντονισμό που παίζει μεταξύ μας... (όχι μόνο ημών, αλλά και άλλων- γιατί είδα και σε άλλα μπλογκς παρόμοιες σκέψεις...)
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Hlios
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 41 φορές
Έλαβε Likes: 63 φορές

Δημοσίευση από Hlios » Παρ 09 Σεπ 2011, 23:29

axinosp έγραψε:
όμως ένιωσα μέσα μου με βεβαιότητα ότι στο εξής πρέπει να έχουμε βαθιά επίγνωση της συνειδητότητάς μας.. να προσεγγίζουμε όλα όσα συμβαίνουν με μεγάλη κατάνυξη, την αναγκαιότητα να μην αφήσουμε τίποτα να διαταράξει την ψυχική ηρεμία και την πνευματική νηφαλιότητα που νιώθουμε και να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί στο τι λέμε, σκεφτόμαστε ή κάνουμε..
Ρε ότι και να κάνουν (Ελενιν,εξωγήινοι,χρεοκοπία κλπ).....
Εμείς Fredo το χέρι για σκίαστρο μπροστά από τα μάτια, τσιγάρο, πολύ γέλιο και φυσικά ΑΓΑΠΗ.............
Σε λίγες μέρες αρχίζει ο μεγάλος πανικός στην Ελλάδα, στην Ευρώπη, στο πλανήτη, στα παπάρια μου!!
Εμείς οι παλιοί του Συντάγματος Βίκυ, Χρήστος, Χαρά, πρέπει να βρεθούμε αυτές τις μέρες κάπου,
για να τους ετοιμάσουμε πολλές πλάκες!!
Όποιοι άλλοι Συνωμότες της μεγάλης καζούρας θέλουν,
να στείλουν μήνυμα στην Βίκυ για συνάντηση σε τόπο μυστικό και ονειρεμένο!!
+1
Άβαταρ μέλους
aitherovamwn
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από aitherovamwn » Παρ 09 Σεπ 2011, 23:59

Καλώς τους!!!! πολύ χαίρομαι που δεν είμαι μόνος σε όλο αυτό..

εντελώς συμπτωματικά, μόλις τώρα παρατήρησα ότι το σκάι (το πιο "βαμμένο" σιωνιστικό μέσο που έχουμε στην Ελλάδα) αυτη τη στιγμή παίζει ένα ντοκιμαντέρ για το 2012.. μιλάει για μετεωρίτες, για τις εκλάμψεις του Ηλίου, για doom and gloom προφητείες για το τέλος του κόσμου κλπ..

δεν ξέρω αν είμαι υπερβολικός, αλλά έχω την αίσθηση ότι οι κοπρίτες θέλουν να ακυρώσουν αυτές τις ιερές στιγμές σπέρνοντας καταστροφολογία και φόβο..
...να είστε πάντα καλά...
Άβαταρ μέλους
Hlios
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από Hlios » Σάβ 10 Σεπ 2011, 00:04

Άβαταρ μέλους
axinosp
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από axinosp » Σάβ 10 Σεπ 2011, 00:06

Τυχαία τρόπος του λέγειν άνοιξα την τηλεόραση πράγμα πολύ σπάνιο για μένα, για να φάω παρέα με το χαζοκούτι και πέτυχα Μάγιας και 2012!!
Αυτό πως λέγεται συντονισμός, μιλάτε αδέλφια γιατί τρελαίνομαι !!
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
Άβαταρ μέλους
Hlios
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από Hlios » Σάβ 10 Σεπ 2011, 00:18

Ναι καλά το λες. Αυτό είναι. Αφομοίωσε το.
Εγώ το λέω αστειευόμενος… (χώνεψε τις νέες ενέργειες)

Μοιάζει σαν να τρελαίνεσαι λίγο.
Άβαταρ μέλους
Joy

Δημοσίευση από Joy » Σάβ 10 Σεπ 2011, 00:28

Εγω πάντως θα το συνδέσω με αυτή την "αίσθηση" να την πω...δεν ξέρω πως αλλιως να το περιγράψω, που έλεγε χτες η Βίκυ και έλεγα και εγω. Αυτή την ηρεμία-ψυχραιμία που για μένα σαν αίσθηση είναι καινούργια γι αυτό και στέκομαι και την παρατηρώ, δεν ξέρω από που μου προέκυψε, δεν την πολυκαταλαβαίνω...αλλά δεν με νοιάζει. Έχει μια ηρεμία και θα τολμούσα να πω και χαρά..

Επειδή όμως λές Χρήστο ότι αυτή σου η αίσθηση ξεκίνησε πριν μερικές ώρες, να προσθέσω και μία παράμετρο που μπορεί να παίζει ένα ρόλο. Εδώ και 72 ώρες γίνεται χαμός στον Ήλιο, εκλάμψεις, γεωμαγνητικές καταιγίδες και μάλλον έπεται συνέχεια.
L'état, c'est moi
Άβαταρ μέλους
axinosp
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από axinosp » Σάβ 10 Σεπ 2011, 00:39

Μέχρι να φτάσει το τέλος του Χρόνου-Κρόνου ( τώρα 28-10-2011 θα είναι, 24-12-2011 θα είναι, θα σε γελάσω!! ),
νιώθω σαν αποχαυνωμένος, αλλά πολύ ήρεμος !!
Δεν θέλω να πάω ούτε στο Σύνταγμα, ούτε ΔΕΘ, ούτε πουθενά !!
Βρίσκομαι με φίλους και με πιάνουν κάτι αναισθησίες,
όταν μου λένε για τα οικονομικά προβλήματα, για την κρίση,
που αρχίζουν να με κοιτάνε περίεργα, όταν θυμούνται ότι από το 2008 άρχιζα να ουρλιάζω
για την επικείμενη οικονομική κρίση συνέχεια !!
Τώρα τίποτα, τους αλλάζω κουβέντα και αρχίζω στην πλάκα ότι σκοπεύω,
να αγοράσω καραμπίνα ή πιστόλι και ότι θα περιμένω με το κραχ να φάω πολλούς
και χέζονται απάνω τους !!!!!
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
Άβαταρ μέλους
axinosp
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από axinosp » Σάβ 10 Σεπ 2011, 00:42

δώ και 72 ώρες γίνεται χαμός στον Ήλιο, εκλάμψεις, γεωμαγνητικές καταιγίδες και μάλλον έπεται συνέχεια.
Δηλαδή είμαι Ηλιασμένος κατά το Σεληνιασμένος ;;;
Γουστάρω τρελά joy!!
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
Άβαταρ μέλους
axinosp
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από axinosp » Σάβ 10 Σεπ 2011, 00:50

Space rock scare

Με λάθος λαό τα βάλατε!!
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 10 Σεπ 2011, 02:15

Τι γίνεται ρε παιδιά;
Όλοι το ίδιο νιώθουμε; :shock:
Οι συγχρονικότητες επίσης εντυπωσιακές...

Δηλαδή, τώρα νιώθω ακόμα πιο περίεργα, αλλά και την απόλυτη βεβαιότητα ότι α/ προστατευόμαστε με κάποιον τρόπο από την ιδια τη συμπαντική δύναμη αγάπης,
β/ αυτά που θα ζήσουμε, θα'ναι ανεπανάληπτα, και καμία ταινία δε μας έχει προετοιμάσει για αυτά.

Γερά αδέρφια και με χαμόγελο λοιπόν!
Ο,τι είναι να'ρθει θε να'ρθεί... :D
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
axinosp
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από axinosp » Σάβ 10 Σεπ 2011, 03:04

Εικόνα
"Κάτι" κει έξω δίπλα στο Ήλιο η πυροβολάει σε δύο κατευθύνσεις
ή μας κάνει το σήμα της Νίκης!!
Η κατάσταση στον Ήλιο αυτή τη στιγμή είναι:
MClass Flare
Storm
Το τηλεσκόπιο SOHO Stereo αυτή την στιγμή, έχει σταματήσει να μεταδίδει φωτογραφίες ζωντανά !!
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
Άβαταρ μέλους
alkinoos
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 84 φορές
Έλαβε Likes: 92 φορές

Δημοσίευση από alkinoos » Σάβ 10 Σεπ 2011, 03:13

...ωρα για κούνιες :P :lol:

:swing:
"Ο ύπνος του σώματος έγινε ξύπνημα της ψυχής και το κλείσιμο των ματιών αληθινή όραση, και η σιωπή μου εγκυμονούσε το καλό, και η διατύπωση του λόγου μου έγινε δημιούργημα αγαθό" Ερμής Τρισμέγιστος

Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος

Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
Άβαταρ μέλους
akis_athens
Ιδεογραφίτης με τα όλα του
Ιδεογραφίτης με τα όλα του

Δημοσίευση από akis_athens » Σάβ 10 Σεπ 2011, 03:38

Tα ιδια ακριβως συναισθηματα εχω κι εγω γι'αυτη την περιοδο οτι κατι ετοιμαζεται και σιγομαγειρευεται,προσπαθω να το βγαλω απο το μυαλο μου και να το αναγω στη φαντασια μου αλλα κατι μου λεει πω δεν κανω λαθος..Επισης χαιρομαι που βλεπω οτι και αλλοι απο τα ιδεο μοιραζονται τα ιδια συναισθηματα,τουλαχιστον δεν ειμαι μονος...

Και μια αλλη παρατηρηση προσωπικη μου: Δεν ξερω απο τοτε που μπηκε ο σεπτεμβρης και μετα ο χρονος λες και αρχισε παλι να επιβραδυνει σε σχεση με την τρελη κουρσα που ειχε παρει τα τελευταια χρονια,δεν ξερω μπορει να ειναι η ιδεα μου..
Άβαταρ μέλους
Eva Luna

Δημοσίευση από Eva Luna » Σάβ 10 Σεπ 2011, 06:39

akis_athens έγραψε:Tα ιδια ακριβως συναισθηματα εχω κι εγω γι'αυτη την περιοδο οτι κατι ετοιμαζεται και σιγομαγειρευεται,
Πιο πολυ οτι τσιγαρίζουν και σιγομαγειρευουν εμας αισθανομαι και δεν ειμαι απολυτη περι της μεταφορικής σημασιας των λεξεων.
**Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χ ρώματα. Ζωγράφισε τον κόσμο και μπες μέσα**
Άβαταρ μέλους
Joy

Δημοσίευση από Joy » Σάβ 10 Σεπ 2011, 18:59

http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 69#p149769

νομίζω ότι ταιριάζει και εδώ.
L'état, c'est moi
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Κυρ 11 Σεπ 2011, 02:07

θα βλέπουμε όλο και πιο συχνά, κάμποσα τόπικς αλληλένδετα...
δύσκολο να ξέρουμε πού θα γράψουμε τι.

Τα παρακάτω τα'γραψα στο τόπικ για τη Σελήνη, αλλά πρέπει να μπουν και εδώ
τρελή έγραψε:Σήμερα τη βλέπω ιδιαίτερα φωτεινή.
Την κοιτάζω και νιωθω περίεργα.

Μου έκανε εντύπωση η φωτεινότητά της, διότι όλη μέρα η ατμόσφαιρα ήταν πήχτρα στην πάχνη-υγρασία. Όπως είπα κι εδώ http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic ... 96#p149796 άρχισαν οι ψεκασμοί κι αυτή η θολούρα-πάχνη, μάλλον οφείλεται σ'αυτούς.

Οι φήμες που κυκλοφορούν τρελά είναι πολλές, συγκεχυμένες, μάλλον καταστροφολογικές. (ετοιμάζω σχετικό βίντεο). Τώρα μας προκύπτει κι ένας αστεροειδής ΥU55 που αν σκάσει στον Ειρηνικό, την έβαψε και η δυτική ακτή των ΗΠΑ και η Ιαπωνία ολάκερη... Αν γίνει κάτι τέτοιο, θα το νιώσει όλος ο πλανήτης.

Ακούγεται όντως όπως είπε η Νικ, για "νύχτα" τριών ημερών.

Το Soho, stereo της ΝΑΣΑ έκλεισε τη ζωντανή αναμετάδοση...

Ο Ομπάμα όπως προείπαμε, θα'ναι στο Ντένβερ 27/10 κι ο Ελένιν θα έχει την κοντυνότερη προσέγγιση στη Γη, στις 28/10...

Ο Άλεξ και άλλοι δίνουν εικόνα περίεργη στην Αμερική. Ότι η FEMA τρέχει από 'δω κι από εκεί λες και κάνει πυρετώδεις προετοιμασίες για κάτι.

Αν τελικά παίξει κάτι, πολύ φοβάμαι ότι θα υπάρξουν εκατομμύρια θυμάτων και αυτό φυσικά είναι που απεύχομαι με όλη τη δύναμη της ψυχής μου.

Πολλά, εκφοβιστικά κυρίως στις τηλεοράσεις των ΗΠΑ... Πράγματα για εξωγήινες εισβολές, που... "σοβαρό" κανάλι θα ήταν αδιανόητο να συζητάει σε τηλεοπτικό αέρα...

Ο Δανός δίνει ένα ρεζουμε

Λέει: Γίνονται πολλά στον πλανήτη, καταιγίδες παντού, πάμπολλοι σεισμοί (όντως και με ανησυχεί η "ησυχία" στην Ελλάδα) Αν τα προκαλεί ο Ελένιν όλα αυτά, τρομάζει... Ακούγεται ότι ο Ελένιν μπορεί να'ναι άστρο νετρονιου... Αν είναι έτσι, εξηγείται (λέει) η μετατόπιση των μαγνητικών πόλων...

Η ΝΑΣΑ χαρτογράφησε πάνω 2.500 αστεροειδείς που θα διασχίσουν την τροχιά της Γης. Κι αυτοί αποτελούν απειλή. (σημείωση: στην αποκάλυψη δε λέει ότι θα βρέχει φωτιά;) 'Ισως κάνουν περισσότερα από ό,τι ο Ελενιν. Κάποιοι αστεροειδείς είναι αρκετά μεγάλοι. Αρκεί ένας με διάμετρο ενός μιλίου, να αλλάξει όσα ξέρουμε στη Γη.
Αν σκάσει στη στεριά, θα έχουμε πυρηνικό χειμώνα. Αν σκάσει στη θάλασσα, μη μείνετε σε παράκτια περιοχή.

Γιατί εγκατέλειψαν τον διαστημικό σταθμο με την πρόφαση έλλειψης προμηθειών; πήραν 7 τόνους (λέει)

Γιατί πάει ο Ομπάμα στο Ντένβερ στις 27/10

Γιατί τόσες ασκήσεις για καταστροφές και σεισμούς;

Γιατί εκρήγνυνται ηφαίστεια παντού; Σεισμοί παντού που αυξάνονται σε δύναμη και σε συχνότητα;

Μπορεί να αληθεύει ότι ένας άγνωστος πλανήτης θα μας χτυπήσει. Η Γη δεν αντιδρά όπως θα'πρεπε. Έχουμε τα στοιχεία της φύσης εναντίον μας και θα χειροτερέψουν. Τώρα δε βλέπουμε τίποτα μπροστά σε αυτά που θα ζήσουμε. Πείτε το εκφοβισμό. Δε με νοιάζει.

Θα έχουμε τεράστιες, απίστευτες αλλαγές.

Γιατί έκαναν την ταινία Deep Impact?

Ίσως έχουμε κάτι σε πορεία πρόσκρουσης.
Κάτι μεγάλο έρχεται και ξέρουν την ημερομηνία.
Υπολογίζω τέλη Σεπτέμβρη. Οι σεισμοί μεταξύ Χιλής, Κράιστσερτς και Ιαπωνίας, όλοι απέχουν 188 μέρες...
Οπότε κάτι σημαντικό θα γίνει από άποψης σεισμών μέσα στο Σεπτέμβρη...

Τεσπα, όποιος θέλει ας το δει. Ο τύπος δεν είναι καταστροφολόγος, αλλά κινείται με λογικούς ειρμούς και ενημερώνει καλά.

Κάποιες στιγμές με πιάνει ένα σφίξιμο στο στομάχι και στο στέρνο. Και πάλι δεν είναι φόβος, αλλά είναι εκνευρισμός (ίσως και αγωνία) στην παρατεταμένη αναμονή. Αν παίξουν γεγονότα πάντως, θα είναι τέτοια που δε θα τα'χουμε φανταστεί και μετά θα έρθουν τρελές δοκιμασίες για όλους μας, οπότε ας οπλιζόμαστε με κουράγιο στην πίστη ότι μπόρα είναι και θα περάσει. Ό,τι και να βιώσουμε, θα είναι μια εμπειρία που ή θα μας αφανίσει ή θα μας κάνει καλύτερους ανθρώπους. Μέσος όρος δεν παίζει εδώ πλέον.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Irene3006
Επίτιμος
Επίτιμος
Irc ψευδώνυμο: Irene3006
Έδωσε Likes: 4 φορές
Έλαβε Likes: 16 φορές

Δημοσίευση από Irene3006 » Κυρ 11 Σεπ 2011, 02:11

ArELa έγραψε:
τρελή έγραψε:
Καλά Βίκυ... Θεά...!! :lol:
Αλλά κάτεχε ότι μονάχα κείνος που παλεύει μέσα του θά 'χει μεθαύριο μερτικό δικό του στον ήλιο.

Αυτός ο κόσμος ο μικρός, ο μέγας!

Οδυσσέας Ελύτης
Άβαταρ μέλους
Eva Luna

Δημοσίευση από Eva Luna » Κυρ 11 Σεπ 2011, 03:07

Νομιζω οτι ολοκληρο το 2011 για μενα εχει μια περιεργη...γευση, αισθηση, οσμη;
Δεν ξερω πώς να το ονομασω αλλα ταυτιζομαι σ' ενα βαθμο μ' εσας που πιανετε τελευταια στην ατμοσφαιρα μια διαφορετικη δυναμικη.
Αν ειναι δειγμα για καλο ή για κακο, δεν εχω την παραμικρη ιδεα.
Αναρωτιεμαι ομως καμμια φορα ποσο μουδιασμα και δεος μπορει να νιωθει το ποντικακι που εχει γραπωθει για παντα στο στομα της γατας
και ξερει οτι τιποτα πια δεν θα ειναι το ιδιο.
Κι αν το αρπακτικο δεν ειναι μια γατα, αλλα ενα ερπετο που διοχετευει και λιγο δηλητηριακι στο θηραμα του για να μην μπορει να αντιστεκεται,
υποθετω σ' αυτην την περιπτωση το μουδιασμα επερχεται πιο γρηγορα.
**Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χ ρώματα. Ζωγράφισε τον κόσμο και μπες μέσα**
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικα-Ελεύθερο βήμα”