Name the poison - Against Islam Video.

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
Άβαταρ μέλους
aftokaitoallo
Σύμβουλος
Φύλο: Γυναίκα
Επικοινωνία:

Re: Name the poison - Against Islam Video.

Δημοσίευση από aftokaitoallo » Παρ 15 Ιούλ 2011, 08:27

Methos έγραψε:Γιατι ποια η διαφορα με αυτο που λες για το CNN που ειπε Asian και οχι muslim?
Ε αρα θα πρεπε να λεει η τι βι πχ για τον δουρη.
Χριστιανος ορθοδοξος βιασε το παιδι του και το σκοτωσε.
Αφου θες ο προσδιορισμος να γινεται βαση θρησκειας στην εκφωνηση της ειδησης.
να γινεται για ολους.
πρώτον δεν είπα ότι θέλω κάτι τέτοιο, κι αν δεις είπα ότι εγώ θέλω μόνο το όνομα, τώρα το αν θα ψάξω εγώ ή ο καθένας την προέλευση του ονόματος και συνδυάσω μετά θρησκεία και λαό και γίνει της στατιστικής στο κεφάλι μου με βάση τα ονόματα που άκουσα, είναι δικαίωμά μου, και να βγάλω το συμπέρασμα που μπόρεσα επίσης.
δεύτερον είπα αυτό που κάνουν είναι χειρότερο γιατί έτσι χτυπάνε λαούς με ένα asian, και έχουμε την κακιά Ασία που φτάνει μέχρι την Φουκουσίμα ε;
τρίτον το πρόβλημα βρίσκεται στο ότι βαναυσότητες όπως ο βιασμός και άδικοι νόμοι της κακιάς ώρας όπως η φυλάκιση του βιασθέντος ατόμου γίνονται ΓΑΡΓΑΡΑ ή εκφωνούνται αναλόγως ατζεντών ανά τον κόσμο, στο βίντεο που είδες εδώ ο άνθρωπος ξέρει τι λέει και τα λέει έξυπνα, τα λέει γιατί τα έχει πάρει στην κράνα με την υποκρισία της μεσαίας τάξης που το παίζει αριστερή και προοδευτική αλλά από τις πολλές γαργάρες που κάνει για ένα σωρό πράγματα έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ και δυστυχώς έχει μεγάλο λόγο στην πολιτική σκηνή των δυτικών χωρών.
το άτομο που μου έστειλε τα βίντεο είναι ΑΓΓΛΟΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ.
Any review, retransmission, dissemination or other use of, or taking of any action in reliance upon, this information by persons or entities is prohibited without my consent.
Άβαταρ μέλους
aftokaitoallo
Σύμβουλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από aftokaitoallo » Παρ 15 Ιούλ 2011, 08:49

κι όσον αφορά στο όλο θέμα, να χρησιμοποιήσω ένα τσιτάτο μου "ξέρουν πολλά τραγούδια οι κύκνοι έξω από τον χορό των ασχημόπαπων" όπου βλέπεις κύκνος βάλε άντρας και ασχημόπαπο βάλε γυναίκα κι όπου χορός βάλε

κοινωνίες, θρησκείες και λαϊκές παραδόσεις σχέσεις των δύο φύλων και νοοτροπίες των ισχυρών και πανίσχυρων ιερατείων.

όταν λοιπόν ως κύκνος πας να τραγουδήσεις αυτό που χορεύει το ασχημόπαπο, κράτα μια πισινή, ιδέα δεν έχεις πως είναι αυτός ο χορός και τι σεξιστικό ταψί είναι κι ενώ ως άντρας εσύ ασφαλής θα είσαι κι αν τραγουδήσεις την δυσκολία του χορού, η γυναίκα θέλει δε θέλει θα αναγκαστεί και να το χορέψει και να το βουλώσει αν τα πράγματα παρασκουρύνουν.... ασθενές φύλο είναι αυτό.

εγώ με σένα έχουμε μια μεγάλη διαφορά, νιώθω στο πετσί μου την αδικία και την βαναυσότητα ενάντια σε όλες τις γυναίκες εξαιτίας των αντρών και μου τη βαράει όταν μια θρησκεία το κάνει συστηματικά από την ώρα που δημιουργήθηκε μέχρι σήμερα. μπορεί να το νιώσεις στην intellectual διάστασή του, στο πετσί όμως ποτέ.

καλημέρα.
Any review, retransmission, dissemination or other use of, or taking of any action in reliance upon, this information by persons or entities is prohibited without my consent.
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Παρ 15 Ιούλ 2011, 16:09

Τι ειδους γενικευσεις ειναι αυτες; το νιωθεις ως γυναικα και δεν το νιωθεις ως ανδρας.
Κατ αρχην η ωραια δυση οπως την λες βαζει ανδρες στην φυλακη να βιαζεται ο ποιο ανισχυρος απο τον ποιο δυνατο.
Καμια δυτική χώρα δεν εχει λυσει αυτο το θεμα. και καμια δεν σκοπευει να ασχοληθει
τρίτον το πρόβλημα βρίσκεται στο ότι βαναυσότητες όπως ο βιασμός και άδικοι νόμοι της κακιάς ώρας όπως η φυλάκιση του βιασθέντος ατόμου γίνονται ΓΑΡΓΑΡΑ ή εκφωνούνται αναλόγως ατζεντών ανά τον κόσμο, στο βίντεο που είδες εδώ ο άνθρωπος ξέρει τι λέει και τα λέει έξυπνα, τα λέει γιατί τα έχει πάρει στην κράνα με την υποκρισία της μεσαίας τάξης που το παίζει αριστερή και προοδευτική αλλά από τις πολλές γαργάρες που κάνει για ένα σωρό πράγματα έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ και δυστυχώς έχει μεγάλο λόγο στην πολιτική σκηνή των δυτικών χωρών.
Αυτο δεν ειναι θεμα ισλαμικης θρησκειας αλλα συστηματος διακυβερνησης που βασιζεται στην ισλαμικη θρησκεια.
Ακομα και αν εμεις σημερα ειχαμε ενα συστημα διακυβερνησης που θα κυριαρχουσαν οι παπάδες χωρις συντάγματα και ρέστα, τα ίδια θα γίνονταν, ειδικά αν αυτό όλο συνδυάζεται με την αμορφωσιά του λαού και το χαμηλό βιωτικό επίπεδο.
Συγκρίνοντας την ισλαμικη θεοκρατια και την, ΑΘΕΗ (η καλυτερα κοσμικη) δυση, νομιζοντας
οτι συγκρινεις τον χριστιανισμο με το ισλαμ κανεις ενα ταιράστιο λάθος.
Εδω ο χριστιανισμος δεν κυβερνάει. Προσπαθει στην Ελλάδα αλλα δεν του βγαίνει.
Αν κυβερνησει εκει να δεις μαλια κότσο, παρθενια μεχρι τον γάμο και φούστα μεχρι τον αστράγαλο.
Βλεπεις θεοκρατια απο θεοκρατια δεν διαφερει και πολυ.
Άβαταρ μέλους
Acid{RFE}
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: Acid{RFE}
Φύλο: Άνδρας
Έδωσε Likes: 3 φορές
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από Acid{RFE} » Παρ 15 Ιούλ 2011, 20:00

Άβαταρ μέλους
aftokaitoallo
Σύμβουλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από aftokaitoallo » Σάβ 16 Ιούλ 2011, 08:21

Methos έγραψε:Τι ειδους γενικευσεις ειναι αυτες; το νιωθεις ως γυναικα και δεν το νιωθεις ως ανδρας.
Κατ αρχην η ωραια δυση οπως την λες βαζει ανδρες στην φυλακη να βιαζεται ο ποιο ανισχυρος απο τον ποιο δυνατο.
Καμια δυτική χώρα δεν εχει λυσει αυτο το θεμα. και καμια δεν σκοπευει να ασχοληθει
Αυτο δεν ειναι θεμα ισλαμικης θρησκειας αλλα συστηματος διακυβερνησης που βασιζεται στην ισλαμικη θρησκεια.
Ακομα και αν εμεις σημερα ειχαμε ενα συστημα διακυβερνησης που θα κυριαρχουσαν οι παπάδες χωρις συντάγματα και ρέστα, τα ίδια θα γίνονταν, ειδικά αν αυτό όλο συνδυάζεται με την αμορφωσιά του λαού και το χαμηλό βιωτικό επίπεδο.
Συγκρίνοντας την ισλαμικη θεοκρατια και την, ΑΘΕΗ (η καλυτερα κοσμικη) δυση, νομιζοντας
οτι συγκρινεις τον χριστιανισμο με το ισλαμ κανεις ενα ταιράστιο λάθος.
Εδω ο χριστιανισμος δεν κυβερνάει. Προσπαθει στην Ελλάδα αλλα δεν του βγαίνει.
Αν κυβερνησει εκει να δεις μαλια κότσο, παρθενια μεχρι τον γάμο και φούστα μεχρι τον αστράγαλο.
Βλεπεις θεοκρατια απο θεοκρατια δεν διαφερει και πολυ.
τι να σου πω τώρα, με κατηγοράς ότι κάνω γενικεύσεις, κι εσύ μου λες ότι συγκρίνω τον χριστιανισμό με το Ισλαμ ενώ έχω πει ότι πουθενά στον κόσμο δεν πρέπει να κυβερνά η "θρησκεία" ή κάποιο ιερατείο, πουθενά δεν πρέπει να υπάρχει θεοκρατικό καθεστώς! ύστερα μου λες για παρθενιές να κυβερνήσει ο χριστιανισμός κλπ,

μήπως θες να κυβερνά παντού η έκλυση ηθών που φέρνει ο παγανισμός; μήπως δεν έχεις αναγνωρίσει ότι ο παγανισμός επιβιώνει κι όχι απλά, αλλά συγκυβερνά με τις υπόλοιπες θρησκείες και είναι σε πολλά υπαίτιος για την έκλυση ηθών; ο παγανισμός βρίσκεται σε ένα βαθμό μέσα σε όλες τις γνωστές θρησκείες.

τώρα βέβαια αν εσύ καταλάβεις ότι με την έκλυση ηθων της οποίας την ύπαρξη δια-τυμπανίζω εγώ είμαι υπέρ της φούστας μέχρι τον αστράγαλο, τότε δεν θες να με καταλάβεις στο συγκεκριμένο θέμα, ίσως μάλιστα να έχεις βουλώσει και τα αυτιά σου στην αντίθετη άποψη!
Άβαταρ μέλους
aftokaitoallo
Σύμβουλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από aftokaitoallo » Σάβ 16 Ιούλ 2011, 08:28

επειδή αν δω τα βίντεο που κατάλαβα πόσα πράγματα δείχνουν για το Ισλάμ και την γυναίκα θα συγχιστώ για το υπόλοιπον της ημέρας, θα το αποφύγω, ευχαριστώ πάντως και ευτυχώς που υπάρχουν βίντεο να τα λένε οι ΙΔΙΟΙ.

δεν έχουν με τι να ασχοληθούν οι προβληματικοί αυτοί άνθρωποι κάθονται και σχολιάζουν την γυναίκα σαν ...γυναικούλες ανά τους αιώνες, ε άσταδιαλα πια με τους ανώμαλους (διότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη ανωμαλία από την διασάλευση της ισορροπίας ανάμεσα στα ΔΥΟ ΦΥΛΑ)
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Σάβ 16 Ιούλ 2011, 08:54

Γιατι ασχολειστε με πραγματα που δεν σας αφορουν;
Οκ αν μιλαμε για το Ισλαμ εντος της χωρας, εκει μπορεις να πεις.
κοιταξε να δεις εγω νομοθετω. δεν ξερω τι λεει η μια ή αλλη θρησκεια,
δεν ξερω τι λενε οι παραδοσεις σας. εδω ειμαστε ολοι ισοι (εκτος απο τα αφεντικά μας ντε).
take it or leave. Τωρα αν η γυναικα συναινετικα (επειδη ειναι πολυ θρησκα)
δωσει την ισοτητα της σε εναν ανδρα. ας πρόσεχε.
Oσων αφορα τις ΔΙΚΕΣ τους γεωγραφικες εκτάσεις.
Ας κάνουν οτι θελουν. δεν μας αφορα το θεμα.
Άβαταρ μέλους
Eva Luna
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

Δημοσίευση από Eva Luna » Σάβ 16 Ιούλ 2011, 09:34

Methos έγραψε: Ας κάνουν οτι θελουν. δεν μας αφορα το θεμα.
Αν εχουν τασεις επεκτατικες και επιθετικες μας παρα-αφορα.
Την πατησαμε μια φορα με την τουρκοκρατια, να την ξαναπατησουμε;
Αφου δεν θελουμε :D

(να μην επεκταθω πώς "βλεπουν" ακομα οι αντρες τη γυναικα στην ελληνικη επαρχια....)
**Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χ ρώματα. Ζωγράφισε τον κόσμο και μπες μέσα**
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Σάβ 16 Ιούλ 2011, 09:39

Πλακα με κανεις; επιθεση κατα ποιου; του Ελληνικου κράτους;
μα αυτο δεν υπαρχει. Τελειωσε. το χουν πουλησει
Θα δουλευω στα μακντοναλτς κι αν γινει πολεμος θα πολεμησω και καλα για την μαμα πατρίδα
τον κακο μουσουλμανο, που κατα τυχη δεν τον παει ο αμερικανος;
Άβαταρ μέλους
Eva Luna

Δημοσίευση από Eva Luna » Σάβ 16 Ιούλ 2011, 09:58

Εχεις δικιο, το εχουν πουλησει το κρατος, μα εμεις δεν πουληθηκαμε ακομα.
Αν ο πολεμος ειναι πρωτα αυτος ο ψυχολογικος, προτιμω να νικησω σ' αυτο το επιπεδο, πριν φτασουμε στη μαχη σωμα με σωμα.
Εκει εχω φυσικο μειονεκτημα, ειμαι και γυναικα :)
**Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χ ρώματα. Ζωγράφισε τον κόσμο και μπες μέσα**
Άβαταρ μέλους
aftokaitoallo
Σύμβουλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από aftokaitoallo » Σάβ 16 Ιούλ 2011, 23:49

πρέπει να διασώσουμε την Ελληνική Σκέψη. μπορεί αρκετοί φιλόσοφοί μας να μην είχαν στην σωστή θέση της Δημιουργίας την Γυναίκα, παρόλαυτα όμως αυτό δεν τους εμπόδισε από την φιλοσοφία ούτε από την ηθική ισοτιμία με τις γυναίκες δηλαδή ΔΕΝ είπαν βγάλτε τα μαστίγια και να τις δέρνετε κάθε τρεις και λίγο.

είμαστε εχθροί από τη φύση μας σε όλα τα θεοκρατικά καθεστώτα και φυσικά σε όλες τις μυστικές αδελφότητες που ταΐζουν τα πρόβατα απανταχού με μακντοναλντς.

και ή είναι κάποιος με μας, ή με τους άλλους. (ή με τα πρόβατα)
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικα-Ελεύθερο βήμα”