πρώτον δεν είπα ότι θέλω κάτι τέτοιο, κι αν δεις είπα ότι εγώ θέλω μόνο το όνομα, τώρα το αν θα ψάξω εγώ ή ο καθένας την προέλευση του ονόματος και συνδυάσω μετά θρησκεία και λαό και γίνει της στατιστικής στο κεφάλι μου με βάση τα ονόματα που άκουσα, είναι δικαίωμά μου, και να βγάλω το συμπέρασμα που μπόρεσα επίσης.Methos έγραψε:Γιατι ποια η διαφορα με αυτο που λες για το CNN που ειπε Asian και οχι muslim?
Ε αρα θα πρεπε να λεει η τι βι πχ για τον δουρη.
Χριστιανος ορθοδοξος βιασε το παιδι του και το σκοτωσε.
Αφου θες ο προσδιορισμος να γινεται βαση θρησκειας στην εκφωνηση της ειδησης.
να γινεται για ολους.
δεύτερον είπα αυτό που κάνουν είναι χειρότερο γιατί έτσι χτυπάνε λαούς με ένα asian, και έχουμε την κακιά Ασία που φτάνει μέχρι την Φουκουσίμα ε;
τρίτον το πρόβλημα βρίσκεται στο ότι βαναυσότητες όπως ο βιασμός και άδικοι νόμοι της κακιάς ώρας όπως η φυλάκιση του βιασθέντος ατόμου γίνονται ΓΑΡΓΑΡΑ ή εκφωνούνται αναλόγως ατζεντών ανά τον κόσμο, στο βίντεο που είδες εδώ ο άνθρωπος ξέρει τι λέει και τα λέει έξυπνα, τα λέει γιατί τα έχει πάρει στην κράνα με την υποκρισία της μεσαίας τάξης που το παίζει αριστερή και προοδευτική αλλά από τις πολλές γαργάρες που κάνει για ένα σωρό πράγματα έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ και δυστυχώς έχει μεγάλο λόγο στην πολιτική σκηνή των δυτικών χωρών.
το άτομο που μου έστειλε τα βίντεο είναι ΑΓΓΛΟΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ.