Ο ΜΙΚΗΣ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ!
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Re: Ο ΜΙΚΗΣ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ!
Άστο, δε βγαίνει άκρη...
Εξακολουθώ να είμαι "μαγεμένη" από την παραπάνω κατάθεση στην οποία νιώθω την ανάγκη, ξανά και ξανά να υποκλιθώ...
Εξακολουθώ να είμαι "μαγεμένη" από την παραπάνω κατάθεση στην οποία νιώθω την ανάγκη, ξανά και ξανά να υποκλιθώ...
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Εντάξει, τώρα πιάσαμε τα copy paste και στο τι είπε ο κάθε Σίμος από την Εδεσσα. Μόνο που αγνοεί ότι οι αναρχικοί τα έχουν από το 1991 με το Θεοδωράκη (υπόθεση Κάπα Μαρούσης και το βρώμικο ρόλο του) και όχι από τώρα. Φυσικά το πόσο αντικειμενικός είναι φαίνεται ότι αναπαράγει τις φασιστικές παπαρολογίες περί ...«υπαλλήλων του Σόρος». Κατά τ' άλλα ήταν ένα κείμενο αγιογραφίας με το μήνυμα πως δεν έχει κανένας δικαίωμα να κρίνει τον Μίκη, γιατί ο Μίκης είναι πολύ ψηλά, ενώ όλοι οι άλλοι είναι ένα τίποτα μπροστά του. Οπότε όλοι πρέπει να υποκλιθούν στην αυτού μεγαλειότητα του εθνικού μας Μίκη. Δεν λέω δικαίωμα του Σίμου και του κάθε Σίμου είναι να αναζητεί τσομπάνηδες να τον καθοδηγήσουν και να τους υμνολογεί από το πρωί ως το βράδυ.
Παρίσι και Μόσχα βαθιά τιμημένα
Αθήνα, Βαρκελώνη που βάφτηκαν με αίμα.
- ArELa
- Founder-Administrator
Όταν βρίσκω κάτι αξιόλογο, ΑΣΦΑΛΩΣ και θα το κάνω κόπι πέιστ. Δεν κατάλαβα...Σιγά μη σου ζητήσουμε και την άδεια.
Το συγκεκριμένο, Ο,ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΛΕΣ, το βρίσκω εξαιρετικό.
(σε "στόλισε" κι εσένα και μάλλον γι'αυτό γκρινιάζεις. Δεν πειράζει, ξυδάκι)
Ακόμα εκεί είσαι ρε;
Για άρον την κορμάρα σου και περιπάτει προς γαλατσι σίτι, τεμπέλη.
Το συγκεκριμένο, Ο,ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΛΕΣ, το βρίσκω εξαιρετικό.
(σε "στόλισε" κι εσένα και μάλλον γι'αυτό γκρινιάζεις. Δεν πειράζει, ξυδάκι)
Ακόμα εκεί είσαι ρε;
Για άρον την κορμάρα σου και περιπάτει προς γαλατσι σίτι, τεμπέλη.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Τι ξυδάκι; Νομίζεις ότι με ενδιαφέρει τι λέει ένας οπαδός του Καρατζαφέρη όπως ο Σίμος από την Εδεσσα; Και το ότι είναι οπαδός του Καρατζαφέρη αποδεικνύεται από αυτή τη πρόταση...
Μάλλον άλλοι θα χρειαστούν ξυδάκι, γιατί φαίνεται ότι το πάθημα από τον Καρατζαφέρη δεν τους έγινε μάθημα και αναζητούν άλλους τσομπάνους.
Ετσι για να ξέρουμε ποιοι υμνολογούν πλέον τον Μίκη για τις τάχα μου ανεξάρτητες θέσεις του. Οι πρώην και νυν οπαδοί του Καρατζαφέρη. Αλλωστε ίδια ρητορική έχουν. Αυτή είναι η κατάντια του, να τον χειροκροτούν οι ακροδεξιοί. Πέρα από αυτό, σε εκείνο το κείμενο δεν είδα πουθενά να απαντάει στην κριτική που γίνεται στο Θεοδωράκη. Απλά αφορισμοί και ότι όσοι κρίνουν τον εθνικό μας Μίκη είναι ένα τίποτα, ενώ ο Μίκης είναι τεράστιος, παμμέγιστος κτλ.Τρέμουν οι «τρακόσιοι» μην την πατήσουν πάλι όπως με τον Καρατζαφέρη … που αλλιώς τα ‘λεγε απ’ έξω κι αλλιώς τα λέει μέσα στον χορό.
Μάλλον άλλοι θα χρειαστούν ξυδάκι, γιατί φαίνεται ότι το πάθημα από τον Καρατζαφέρη δεν τους έγινε μάθημα και αναζητούν άλλους τσομπάνους.
- ArELa
- Founder-Administrator
Eσυ πιάστηκες από μία ατάκα για να τον βγάλεις "οπαδό του καρατζαφέρη", πράγμα που δεν ευσταθεί και δεν αποδεικνύεται πουθενά, παρά μονάχα στο μονομερές και ευφάνταστο (αρνητικά) μυαλό σου.
Εγώ θα πιάσω μερικές άλλες που αντικατοπτρίζουν ξεκάθαρα και τη δική σου διαδρομή, αλλά και πολλών άλλων ...
Ω ναι!
ΟΛΟΥ του κόσμου που ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ, και άρα μάλλον όχι (ή οχι απαραίτητα) του καρατζαφερικού. Δίνεις μεγάλη αξία σ'ένα άδειο σκήνωμα κάλπικου πατριωτισμού που λέγεται Καρατζαφέρης, όταν προσδίδεις σε αυτόν, το σκεπτικό αυτού του ανθρώπου, που η γραφίδα του είναι ασύγκριτη (καμία σχέση με τα λαμόγια) και τσακίζει κόκαλα πολλά.
Το κατατεθέν αυτού του ανθρώπου, δεν μπορείς να το αμαυρώσεις με τα παραληρήματα και τις μικρότητες του ανείπωτα ρηχού και βλακώδους κριτηρίου που πιάνεται από μια ατάκα απελπισμένα προσπαθώντας να προσδιορίσει τα κομματικά γούστα κάποιου που έτσι κι αλλιώς στηλιτεύει όλες τις παρατάξεις της απύθμενης σαθρότητας, με τις οποίες όμως, εσύ ακόμα προτιμάς να ασχολείσαι.
Σε έτσουξε, το ξέρω...
Με τις υγείες σου.
Εγώ θα πιάσω μερικές άλλες που αντικατοπτρίζουν ξεκάθαρα και τη δική σου διαδρομή, αλλά και πολλών άλλων ...
Και δεν ξέρει κανείς αν πρέπει να γελάει ή να κλάψει με τους «αλάθητους» που γέμισε το internet. Καθηγητές επανάστασης και θεωρητικοί των κινημάτων, σε μία παραζάλη, μοναχικής κομμουνιστικο-ρομαντικό-πατριωτικής έξαψης που δεν έχουν τα κότσια να παραδεχτούν ότι πήραν τη ζωή τους λάθος, όπως όλοι άλλωστε, βρίζουν τον Μίκη Θεοδωράκη .
Κι εκεί που νομίζαμε ότι το Internet θα έφερνε τον κόσμο πιο κοντά στη γνώση , δεν προβλέψαμε ότι η βλακεία θα είχε τόσους πολλούς υποδοχείς.
Ω ναι!
Μπουρδολόγοι με πλούσιο λεξιλόγιο, περήφανοι αριστεροί που τα ρολόγια τους έμειναν κάτι δεκαετίες πίσω. Και η εμμονή σε κάτι που δεν λειτουργεί είναι καλό πιστοποιητικό βλακείας.
Ο Μίκης χόρτασε τα πάντα. Κι από αγάπη, κι από αναγνώριση, κι από δόξες και τιμές, κι από χρήματα κι από κυνηγητό. Τα έκανε όλα και το κυριότερο έβαλε την Ελλάδα στο κάδρο του πλανήτη και κυρίως στις καρδιές όλου του κόσμου.
ΟΛΟΥ του κόσμου που ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ, και άρα μάλλον όχι (ή οχι απαραίτητα) του καρατζαφερικού. Δίνεις μεγάλη αξία σ'ένα άδειο σκήνωμα κάλπικου πατριωτισμού που λέγεται Καρατζαφέρης, όταν προσδίδεις σε αυτόν, το σκεπτικό αυτού του ανθρώπου, που η γραφίδα του είναι ασύγκριτη (καμία σχέση με τα λαμόγια) και τσακίζει κόκαλα πολλά.
Το κατατεθέν αυτού του ανθρώπου, δεν μπορείς να το αμαυρώσεις με τα παραληρήματα και τις μικρότητες του ανείπωτα ρηχού και βλακώδους κριτηρίου που πιάνεται από μια ατάκα απελπισμένα προσπαθώντας να προσδιορίσει τα κομματικά γούστα κάποιου που έτσι κι αλλιώς στηλιτεύει όλες τις παρατάξεις της απύθμενης σαθρότητας, με τις οποίες όμως, εσύ ακόμα προτιμάς να ασχολείσαι.
Σε έτσουξε, το ξέρω...
Με τις υγείες σου.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Αρελα δες σε παρακαλω λιγο αυτο το βιντεο 2 λεπτακια ειναι,για να καταλαβεις γιατι αντιδρουν ετσι ολοι τους,ακομη και εδω μεσα!!!ArELa έγραψε:Και τι ειναι αυτό που ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ να μην αλλάξουμε και απόψεις και τρόπους αντίδρασης; Επειδή κάτι γινόταν κατά έναν συγκεκριμένο τρόπο εδώ και 5 (εγώ σου λέω και 10) χιλιάδες χρόνια, πρέπει να παραμείνει έτσι ες αεί;
Ποτε δεν σημαδευουνε στα ποδια.
Στο μυαλο ειναι ο στοχος ,τον νού σας!!!
Στο μυαλο ειναι ο στοχος ,τον νού σας!!!
- ArELa
- Founder-Administrator
Το έχω δει φυσικά!
Εξαιρετικός για άλλη μια φορά ο Αιθεροβάμων μας!
Εξαιρετικός για άλλη μια φορά ο Αιθεροβάμων μας!
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Μα φυσικά Αρέλα με έπεισες. Οσοι κάνουν κριτική στον Θεοδωράκη είναι ανύπαρκτοι, χαζοί, εκτός τόπου και χρόνου και όλα τα σχετικά, γιατί ο Θεοδωράκης είναι αλάθητος, είναι ο πάπας της Ρώμης, είναι μεγάλος, είναι θεός. Οποτε όλοι πρέπει να τον υμνολογούν, να τον δοξάζουν, να υποκλίνονται ευλαβικά μπροστά του. Η ουσία, ωστόσο, είναι αλλού. Είναι στο τι λέει ο καθένας και για αυτό ο παπαρογράφος από την Εδεσσα τσιμουδιά. Δεν αντέκρουσε ούτε ένα επιχείρημα αυτών που κάνουν κριτική στο Θεοδωράκη, αλλά επαναλάμβανε ότι οι μεν είναι πουθενάδες, ο δε τιτανοτεράστιος.
Επειδή λοιπόν πήρα την Ελευθεροτυπία σήμερα και έχει την μεγάλη διακήρυξη του Θεοδωράκη, ας δούμε κάποια σημεία της:
Κ
Επειδή λοιπόν πήρα την Ελευθεροτυπία σήμερα και έχει την μεγάλη διακήρυξη του Θεοδωράκη, ας δούμε κάποια σημεία της:
Κ
Τρομερές προτάσεις δεν λέω. Από τον κακό αφέντη να προτιμήσουμε έναν άλλο καλό αφέντη, την Ρωσία και τη Κίνα. Το ξεπούλημα του Πειραιά στην Cosco που έχει φέρει μεσαιωνικές συνθήκες εργασίες είναι κατά τον εθνικό μας τιτανοτεράστιο Μίκη μια πολύ οφέλιμη εθνική υπόθεση. Φυσικά μένουν ασχολίαστες κάτι ανοησίες ότι η Κίνα θα δεχτεί να πληρώσει το χρέος της Ελλάδας γιατί τι είναι αυτό το χρέος για την Κίνα. Απλά σε αυτό το σημείο θα πρέπει να τα είχε τσούξει λιγάκι.αι τι θα γίνει με την άμυνά μας;
Το πρώτο που θα πρέπει να κάνουμε άμεσα, είναι να προτείνουμε στους Τούρκους μια ειδική συνάντηση με θέμα την αμοιβαία ελάττωση των εξοπλισμών.
Το δεύτερο, να απευθυνθούμε στη Ρωσία και την Κίνα, οι οποίες είναι πολύ πιθανό όχι μόνο να μας χρεώσουν φθηνότερα αλλά και να είναι διατεθειμένες να πληρωθούν είτε σε είδος είτε με τη δημιουργία κοινοπραξιών, όπως έγινε με την Cosco, σε μια σειρά έργα που θα συμβάλουν στην ανάπτυξη της χώρας.
Αντί να πουλάμε λοιπόν στους Αραβες μεγιστάνες με επαχθείς και ουσιαστικά αντιαναπτυξιακούς όρους τους Αστακούς, τα ναυπηγεία και ευαίσθητες περιοχές όπως το Ελληνικό, αξίζει ο κόπος να διερευνήσουμε εάν η Ρωσία και η Κίνα είναι διατεθειμένες να δημιουργήσουν μαζί μας, με τη μορφή κοινοπραξιών, μονάδες που να αξιοποιούν το φυσικό μας πλούτο χωρίς να θίγονται τα κυριαρχικά μας δικαιώματα.
Πληροφορίες που έχουν δημοσιευθεί και κυκλοφορούν στο διαδίκτυο αναφέρουν ότι η Ελλάδα ευρισκόμενη σε κακή οικονομική κατάσταση και στα πρόθυρα πτωχεύσεως, δέχθηκε προ καιρού προτάσεις:
1. Από την Κίνα, η οποία λέγοντας ότι θέλει να βοηθήσει την Ελλάδα, μας προτείνει:
α. Να μας ξεπληρώσει όλο το δημόσιο χρέος, χωρίς αντάλλαγμα (τι είναι το χρέος της Ελλάδας για τις οικονομικές δυνατότητες της Κίνας;)
β. Να μας δανείσει όποιο ποσό είναι αναγκαίο για τη λειτουργία της χώρας, με 1% (έναντι 6,7% των Γερμανών)
γ. Να μας στείλει όσους τουρίστες θέλουμε ή έστω όσους έχουμε την υποδομή να φιλοξενήσουμε.
Η απάντηση της κυβέρνησης: Ο Χ Ι, δεν χρειαζόμαστε βοήθεια!
2. Από τη Ρωσία για οιαδήποτε βοήθεια, οικονομική και μη, με προϋπόθεση να ενεργοποιηθεί η συμφωνία του περίφημου αγωγού και να της δοθεί η δυνατότητα επισκευής πολεμικών πλοίων της στη Σύρο (όπως γινόταν και παλαιότερα με τα «εμπορικά» της πλοία).
Η απάντηση της κυβέρνησης: Ο Χ Ι, δεν συμφωνούμε!
Και σαν επίλογος όλων αυτών, προφανώς συνεχίζει να υφίσταται το γνωστό προ δεκαετιών θέμα του τεράστιου ορυκτού πλούτου της χώρας μας, για τον οποίο όποιος τολμούσε να μιλήσει χαρακτηριζόταν από γραφικός έως ψυχοπαθής (τώρα τελευταία άρχισαν επιτέλους τα ΜΜΕ να ασχολούνται με το θέμα). Η Ελλάδα λένε, όχι μόνο είναι πνιγμένη στο πετρέλαιο, αλλά διαθέτει και χρυσό, ουράνιο, όσμιο, βωξίτη.
Απάντηση της κυβέρνησης: Σε όλα ΟΧΙ !
Θα έλεγα ακόμα ότι αν αληθεύει ότι έγιναν αυτές οι προτάσεις, τότε είναι δυνατόν να αντιμετωπίσουμε την εξόφληση του δημόσιου χρέους των 350 περίπου δισ. ευρώ προτείνοντας στους Ρώσους και στους Κινέζους άλλους τρόπους αποπληρωμής, όπως είναι λ.χ. οι κοινοπραξίες που προανέφερα ή ακόμα και η πληρωμή ενός μέρους σε είδος, κυρίως από την αγροτική μας παραγωγή, που μ' αυτό τον τρόπο θα αναζωογονηθεί.
- ArELa
- Founder-Administrator
Φτου σου ρε τσόγλανε, μου μαγαρίζεις το τόπικ.
Τράβα εδώ http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic ... 18&t=11785 γιατί μάλλον δεν το είδες, και τα ξαναλέμε επ'αυτού.
Εξακολουθώ να στέκομαι στην αρθράκλα του τύπου που έβαλα εδώ http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic ... 97#p124197 και με τις εξυπνάδες σου, γυρίσαμε σελίδα.
Τράβα εδώ http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic ... 18&t=11785 γιατί μάλλον δεν το είδες, και τα ξαναλέμε επ'αυτού.
Εξακολουθώ να στέκομαι στην αρθράκλα του τύπου που έβαλα εδώ http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic ... 97#p124197 και με τις εξυπνάδες σου, γυρίσαμε σελίδα.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- KAL EL
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: KAL EL
Ό,τι και να λένε ορισμένοι, η προσπάθεια του Μίκη είναι ανιδιοτελής και πλήρως συνειδητοποιημένη.
Ορισμένοι ρίχνουν λάσπη αναφερόμενοι σε ορισμένες επιλογές του Μίκη που για μένα ήταν απόλυτα δικαιολογημένες,
Ορισμένοι αναφέρονται ειρωνικά στην ηλικία του και συμπεραίνουν ότι αυτή του η απόφαση είναι αποτέλεσμα γεροντικής άνοιας.
Δεν πειράζει ας λένε.
Το γεγονός είναι ότι όσοι προσπαθούν να υπερασπιστούν την Ελλάδα εκτός μαντριών, είτε αυτά έχουν την ταμπέλα του δεξιού είτε του αριστερού είτε του αναρχικού, δέχονται επίθεση από τους μαντρωμένους.
Ο SPARTAN που προσπαθεί να μας κινητοποιήσει να ενωθούμε κάτω από την σημαία μας έξω από ιδεολογίες και κόμματα δέχθηκε την ειρωνική παρατήρηση να μην περάσουμε από τα Εξάρχεια. Τι να πώ ;
Ένας άλλος στο ΥΤ που προώθησα το μήνυμα, μου απάντησε ως εξής :
{{Δηλαδή τωρα θαρχίσουμε μέσω youtube να καλούμε και σε συγκεντρώσεις; Και ποιος το οργανώνει, σιγά που γίνονται και συγκεντρώσεις ανεξάρτητες. Κάπου ανήκετε. Σε ποιούς; Γιατί δεν λέτε; Τέλος πάντων πολλοί χρήστες είναι σε άλλες χώρες, μη μας στέλλετε παρακαλώ τέτοιες προσκλήσεις.}}
Τι να πώ και σ’ αυτόν ;
Είτε λοιπόν αυτός που κάνει την προσπάθεια για κινητοποίηση έξω από τα μαντριά είναι ο Μίκης,
είτε είναι ένας απλός εργαζόμενος όπως ο Spartan,
αμέσως θα δεχθούν μία επίθεση που μου είναι αδύνατον να κατανοήσω τα κίνητρά της.
Υ.Γ. 1
Κατά την γνώμη μου η προβολή το περασμένο Σάββατο σε επανάληψη, της εκπομπής του Παπαδόπουλου στην ΝΕΤ στην οποία ήταν καλεσμένος ο Μίκης και ο Πάγκαλος,
δεν είναι τυχαία.
Υ.Γ. 2
Το γεγονός ότι ο Μίκης σκέφτεται σύνθετα ενοχλεί τους κτισμένους εγκεφάλους.
Όμως αυτός ο τρόπος σκέψης θα μας πάει μπροστά.
Ντροπή ρε παιδιά ντροπή..
Έχετε ξεφτιλίσει τα πάντα
Ορισμένοι ρίχνουν λάσπη αναφερόμενοι σε ορισμένες επιλογές του Μίκη που για μένα ήταν απόλυτα δικαιολογημένες,
Ορισμένοι αναφέρονται ειρωνικά στην ηλικία του και συμπεραίνουν ότι αυτή του η απόφαση είναι αποτέλεσμα γεροντικής άνοιας.
Δεν πειράζει ας λένε.
Το γεγονός είναι ότι όσοι προσπαθούν να υπερασπιστούν την Ελλάδα εκτός μαντριών, είτε αυτά έχουν την ταμπέλα του δεξιού είτε του αριστερού είτε του αναρχικού, δέχονται επίθεση από τους μαντρωμένους.
Ο SPARTAN που προσπαθεί να μας κινητοποιήσει να ενωθούμε κάτω από την σημαία μας έξω από ιδεολογίες και κόμματα δέχθηκε την ειρωνική παρατήρηση να μην περάσουμε από τα Εξάρχεια. Τι να πώ ;
Ένας άλλος στο ΥΤ που προώθησα το μήνυμα, μου απάντησε ως εξής :
{{Δηλαδή τωρα θαρχίσουμε μέσω youtube να καλούμε και σε συγκεντρώσεις; Και ποιος το οργανώνει, σιγά που γίνονται και συγκεντρώσεις ανεξάρτητες. Κάπου ανήκετε. Σε ποιούς; Γιατί δεν λέτε; Τέλος πάντων πολλοί χρήστες είναι σε άλλες χώρες, μη μας στέλλετε παρακαλώ τέτοιες προσκλήσεις.}}
Τι να πώ και σ’ αυτόν ;
Είτε λοιπόν αυτός που κάνει την προσπάθεια για κινητοποίηση έξω από τα μαντριά είναι ο Μίκης,
είτε είναι ένας απλός εργαζόμενος όπως ο Spartan,
αμέσως θα δεχθούν μία επίθεση που μου είναι αδύνατον να κατανοήσω τα κίνητρά της.
Υ.Γ. 1
Κατά την γνώμη μου η προβολή το περασμένο Σάββατο σε επανάληψη, της εκπομπής του Παπαδόπουλου στην ΝΕΤ στην οποία ήταν καλεσμένος ο Μίκης και ο Πάγκαλος,
δεν είναι τυχαία.
Υ.Γ. 2
Το γεγονός ότι ο Μίκης σκέφτεται σύνθετα ενοχλεί τους κτισμένους εγκεφάλους.
Όμως αυτός ο τρόπος σκέψης θα μας πάει μπροστά.
Ντροπή ρε παιδιά ντροπή..
Έχετε ξεφτιλίσει τα πάντα
<<Αναιρώ, όπως δεν αναίρεσε ποτέ κανείς, και είμαι εν τούτοις το αντίθετο ενός αρνητικού πνεύματος>>
FR.NIETZSCHE - ΙΔΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ (Πώς κανείς γίνεται, εκείνο που είναι)
- OTTO
- Επόπτης Δημοθοινίας
- Φύλο: Άνδρας
- Έδωσε Likes: 412 φορές
- Έλαβε Likes: 315 φορές
"Κάπου πρέπει να ανήκεις, δε γίνεται... το κρύβεις..."
Α ρε κατάντια... δε μας αφήνουν χωρίς ταμπέλες, κι άπαξ και δε βάλουν μια από τις καθιερωμένες, μας λένε ότι κάτι κρύβουμε τώρα;;;
Α ρε κατάντια... δε μας αφήνουν χωρίς ταμπέλες, κι άπαξ και δε βάλουν μια από τις καθιερωμένες, μας λένε ότι κάτι κρύβουμε τώρα;;;
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
~ το υπεραναλυτικό κάθαρμα ~
------------------------------------
~ ένα σκουπίδι που απλώς ονειροπολεί ~
- Blue Ice
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Όλα είναι θέμα αξιοπιστίας και ηγετικών ικανοτήτων Kal El. Kαι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ούτε ένας στην Ελλάδα που να έχει αξιοπιστία και ηγετικό χάρισμα ώστε να συμπαρασύρει και τους υπόλοιπους...
Το 1821 δεν ήταν η πρώτη επανάσταση ενάντια στην Τουρκοκρατία, πέτυχε όμως γιατί ο Ξάνθος, ο Σκουφος και ο Τσακαλωφ είχαν την ευφυή ιδέα να δημιουργήσουν έναν ηγέτη και να επιλέξουν τους σωστούς ανθρώπους για να τους μυήσουν στην ιδέα τους και τους σκοπούς...
Το 1821 δεν ήταν η πρώτη επανάσταση ενάντια στην Τουρκοκρατία, πέτυχε όμως γιατί ο Ξάνθος, ο Σκουφος και ο Τσακαλωφ είχαν την ευφυή ιδέα να δημιουργήσουν έναν ηγέτη και να επιλέξουν τους σωστούς ανθρώπους για να τους μυήσουν στην ιδέα τους και τους σκοπούς...
Ου καταισχυνώ τα όπλα τα ιερά,
ουδ' εγκαταλείψω τον παραστάτη αυτών, ότω αν στοιχίσω.
Αμυνώ δε και υπέρ ιερών και οσίων και μόνος και μετά πολλών.
Την πατρίδα ουκ ελάττω παραδώσω, πλείω δε και αρείω όσοις αν παραδέξωμαι.
- KAL EL
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σίγουρα xifomaxos η αξιοπιστία έχει χαθεί, ο περισσότερος κόσμος έχει γίνει πολύ επιφυλακτικός σε καλέσματα.xifomaxos έγραψε:Όλα είναι θέμα αξιοπιστίας και ηγετικών ικανοτήτων Kal El. Kαι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ούτε ένας στην Ελλάδα που να έχει αξιοπιστία και ηγετικό χάρισμα ώστε να συμπαρασύρει και τους υπόλοιπους...
Αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση ο Θεοδωράκης δεν κατεβαίνει σαν ηγέτης.
Απλώς λόγω του ότι είναι γνωστό πρόσωπο, ο λόγος του θα ακουστεί διαφορετικά και ίσως παρακινήσει και ορισμένους που παραμένουν ακόμα διστακτικοί.
<<Αναιρώ, όπως δεν αναίρεσε ποτέ κανείς, και είμαι εν τούτοις το αντίθετο ενός αρνητικού πνεύματος>>
- ArELa
- Founder-Administrator
ΚαλΕλάκι μου, η επιφυλακτικότητα είναι ήπια λέξη.
Καχυποψία είναι η σωστή.
Το κακό με πολλούς, είναι ότι δείχνουν αποδοχή και εμπιστοσύνη εκεί που πρέπει να'ναι κάθετα καχύποπτοι, από κεκτημένη ταχύτητα και γιατί η "πίστη" και η "υπακοή" στο σάπιο σύστημα τους έχει γίνει τόσο βίωμα, που θεωρούν ότι λειτουργεί υπέρ τους- ενώ ταυτόχρονα δειχνουν καχυποψία εκεί που θα'πρεπε ν'ανοίξουν μια αγκαλιά.
Εν γένει (τι περίεργο) προσυπογράφω μέχρι κεραίας τις τοποθετήσεις σου!
Παραθέτω κι ένα άλλο θαυμάσιο άρθρο απο το blog taxalia
Λέτε ο Μίκης να καίγεται για ψήφους, για μισθό βουλευτή, για δόξα;
Υπάρχει άραγε ένας έστω Έλληνας που να μην παρασύρθηκε σε λάθος δρόμους; Υπάρχει έστω ένας που να μην απογοητεύθηκε πλήρως σε όποιο κίνημα, κόμμα κι αν απευθύνθηκε;
Η απάντηση είναι όχι. Εξαιρούμε φυσικά τα μηδενικά αυτής της χώρας. Εξαιρούμε τους "ακτιβιστές" της σκέψης. Όλοι οι άλλοι , οι ακτιβιστές του πραγματικού κόσμου είναι όλοι απογοητευμένοι.
Τυχόν εξαιρέσεις αφορούν συνήθως πνευματικούς "στόκους" , εγωϊστές του κερατά ή με απλά λόγια ...ηλίθιους.
Μόνο οι ηλίθιοι δεν αλλάζουν ποτέ γνώμη. Οι υπόλοιποι αλλάζουν...
κάθε μέρα καθώς προσθέτουν νέες γνώσεις. Οι ηλίθιοι μόνο τα ξέρουν όλα από την αρχή.
Ο Μίκης , ότι κι αν έκανε , δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Κανένας μας δεν έχασε ποτέ τίποτα, εξαιτίας των επιλογών του Μίκη.
Υπάρχουν άλλοι που κατέστρεψαν την χώρα, που προκάλεσαν τον εμφύλιο, που σκότωσαν μωρά και γέρους και που δεν έφαγαν τόση άσκοπη λάσπη όση έπεσε στον Μίκη.
Στο όνομα της εθνικής συμφιλίωσης , συγχωρήσαμε και τους πράκτορες του Στάλιν και τους πράκτορες της Δύσης. Συγχωρήσαμε όλους τους αγράμματους που πήραν τα κουμπούρια να μας μάθουν "μαρξισμό" που ούτε ήξεραν τι είναι.
Κι αν κάτι ξεκαθάρισε για όλους και για τον Μίκη ... είναι ότι ο ιδεολογικός διχασμός των ανθρώπων και κατ' επέκταση της γης ήταν προϊόν σχεδιασμού μέσα από τα ίδια κέντρα.
Μαριονέτες όλοι σε ένα κουκλοθέατρο ... σκοτεινών σκηνοθετών.
Κι όποιος δεν θέλει να το παραδεχθεί λόγω εγωισμού και δειλίας , δικό του το πρόβλημα.
Αντί λοιπόν κάποιοι να κοιταχτούν στον καθρέφτη που ακόμα αναμασούν τις trendy θεωρίες της εποχής του charleston ... και να ζητήσουν συγνώμη από τον εαυτό τους που τον αφιέρωσαν στην πλάνη εις βάρος της προόδου ... έχουν τα μούτρα να κάνουν κριτική φθηνή κι ανέξοδη στον Μίκη Θεοδωράκη.
Αν τους ρωτήσεις όμως ποιος είναι καλύτερος από τον Μίκη για αρχηγός κινήματος... τότε ο μόνος που τους περνάει από το μυαλό είναι ο εαυτός τους. Δεν τολμούν όμως να το πουν , να μην θεωρηθεί αλαζονεία αλλά παρακαλούν να το συμπεράνουμε δια της εις άτοπον απαγωγής. Ο ένας στραβός, ο άλλος κουτσός ... ποιος μένει τελικά;
Ο Μίκης λέει αυτά που λέμε όλοι μας κι επιπλέον είναι αναγνωρίσιμος δισεκατομμύρια φορές περισσότερο από οποιονδήποτε. Το αποτέλεσμα; Υπέρ μας!
Γι' αυτό και έσπευσαν να τον απαξιώσουν τα παπαγαλάκια του Soros. Δεν πρέπει να ακούγονται αντικαθεστωτικές φωνές αξιόλογων ανθρώπων. Τους χαλάει τη σούπα.
Οι εχθροί μας είναι όλοι αυτοί που είναι διάσημοι, "έγκυροι" κι αναγνωρίσιμοι , που λένε ... ΖΗΤΩ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ. Αυτοί καθησυχάζουν τον κοσμάκη. Αυτοί μας λένε κλέφτες, όχι ο Μίκης.
Κι αυτοί που βρίζουν τον Μίκη έγιναν σύμμαχοί τους. Μόλις ακούστηκε μία διάσημη φωνή κατά του Μνημονίου ... έβγαλαν τη χολή του και οι ΙΟΙ και κάποιοι εδώ μέσα. Οι άνθρωποι, σε αντίθεση με τα πρόβατα, δεν χρειάζονται τσομπανόσκυλα. Αλληλομαντρώνονται από μόνοι τους λόγω βλακείας.
Το κίνημα του Μίκη ας είναι ένα από τα χίλια, ας είναι το τελευταίο ... αλλά καλύτερα να υπάρχει από το τίποτα.
Όσοι τον έκριναν έχουν τέτοιες φιλοδοξίες...αλλά όχι ο Μίκης.
Όπως ο Μίκης μπορεί να είχε τον δολοφονημένο Λαμπράκη ως σύμβολο αγώνα , έτσι κι αυτός θέλει να γίνει ο ίδιος σύμβολο. Κακό κι αυτό;
Οι δημιουργίες του Μίκη, ενέπνευσαν ένα σωρό κινήματα. Ποιος είναι αυτός που θα του υποδείξει το πρωτόκολλο δημιουργίας κινημάτων; Με ποια εμπειρία και με ποιο παράστημα;
Την ώρα που ο κόσμος καίγεται, την ώρα που υπάρχει εμπάργκο στις φωνές κατά του μνημονίου ... η Σάρα και η Μάρα, η ελίτ της τελειότητας θα κρίνει τον Μίκη για το τι είπε πριν 40 ή 30 χρόνια! Κι αν χαμογέλασε στον Ερντογάν και του'πιασε το χέρι!
Αν είναι δυνατόν ... τόση μιζέρια, τόση συμπυκνωμένη βλακεία.
Τον Μίκη τον εκμεταλλεύτηκαν όλοι. Και η αριστερά, και το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ. Όλοι επωφελήθηκαν από την αγάπη του κόσμου για τον Μίκη για να κερδίσουν ψήφους αλλά κανένας δεν του έδωσε ποτέ θέση εξουσίας. Το σύστημα δεν θα δούλευε εάν υπήρχε έστω κι ένας σαν τον Μίκη που δεν είχε κανέναν τους ανάγκη.
Και λίγο πολύ θα του φόρτωναν και την πτώχευση της χώρας!
Αντί να ανησυχείτε που όλοι οι "διάσημοι" κάνουν τις πάπιες ... τα βάλατε με έναν που τόλμησε να πάει κόντρα...λες και πρέπει να αποδείξει κάτι ο Μίκης σε οποιονδήποτε. Λες και έκλεψε την ψήφο , την πελατεία κανενός και προκάλεσε ζημιά στο γνήσιο κίνημα. Λες και υπήρχε κάποιο κίνημα κι ο Μίκης το διέλυσε.
Ας βγουν λοιπόν οι επικριτές του, ας κάνουν το σωστό κίνημα, ας συγκεντρώσουν αυτοί τα πλήθη κι ας αφήσουν τον Μίκη να χαίρεται παρέα με 2-3 φίλους.
Ας γίνουν τα κινήματα χιλιάδες ... αρκεί να γίνουν.
Αλλά ξέρετε πολύ καλά ότι τα κινήματα θέλουν έμπνευση. Κι αν αυτή δεν είναι ένας νεκρός σαν τον Λαμπράκη...πρέπει να είναι κάποιος θρύλος. Κι εδώ μέσα δεν υπάρχει κανένας θρύλος γι' αυτό ο πανικός.
Με αναλύσεις και κόντρα αναλύσεις ... γράφονται πτυχιακές αλλά όχι ιστορία.
Η φήμη του Μίκη Θεοδωράκη, μπορεί να τραβήξει την προσοχή στην Ελλάδα που αντιστέκεται ακόμα και των ξένων που τώρα διαβάζουν στον τύπο για κλέφτες Έλληνες κι απατεώνες ενώ ήταν σίγουροι μέχρι τώρα ότι ήμασταν όλοι εγγόνια του Ζορμπά.
http://taxalia.blogspot.com/2010/12/blog-post_9387.html
Καχυποψία είναι η σωστή.
Το κακό με πολλούς, είναι ότι δείχνουν αποδοχή και εμπιστοσύνη εκεί που πρέπει να'ναι κάθετα καχύποπτοι, από κεκτημένη ταχύτητα και γιατί η "πίστη" και η "υπακοή" στο σάπιο σύστημα τους έχει γίνει τόσο βίωμα, που θεωρούν ότι λειτουργεί υπέρ τους- ενώ ταυτόχρονα δειχνουν καχυποψία εκεί που θα'πρεπε ν'ανοίξουν μια αγκαλιά.
Εν γένει (τι περίεργο) προσυπογράφω μέχρι κεραίας τις τοποθετήσεις σου!
Παραθέτω κι ένα άλλο θαυμάσιο άρθρο απο το blog taxalia
Υπάρχει άραγε ένας έστω Έλληνας που να μην παρασύρθηκε σε λάθος δρόμους; Υπάρχει έστω ένας που να μην απογοητεύθηκε πλήρως σε όποιο κίνημα, κόμμα κι αν απευθύνθηκε;
Η απάντηση είναι όχι. Εξαιρούμε φυσικά τα μηδενικά αυτής της χώρας. Εξαιρούμε τους "ακτιβιστές" της σκέψης. Όλοι οι άλλοι , οι ακτιβιστές του πραγματικού κόσμου είναι όλοι απογοητευμένοι.
Τυχόν εξαιρέσεις αφορούν συνήθως πνευματικούς "στόκους" , εγωϊστές του κερατά ή με απλά λόγια ...ηλίθιους.
Μόνο οι ηλίθιοι δεν αλλάζουν ποτέ γνώμη. Οι υπόλοιποι αλλάζουν...
κάθε μέρα καθώς προσθέτουν νέες γνώσεις. Οι ηλίθιοι μόνο τα ξέρουν όλα από την αρχή.
Ο Μίκης , ότι κι αν έκανε , δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Κανένας μας δεν έχασε ποτέ τίποτα, εξαιτίας των επιλογών του Μίκη.
Υπάρχουν άλλοι που κατέστρεψαν την χώρα, που προκάλεσαν τον εμφύλιο, που σκότωσαν μωρά και γέρους και που δεν έφαγαν τόση άσκοπη λάσπη όση έπεσε στον Μίκη.
Στο όνομα της εθνικής συμφιλίωσης , συγχωρήσαμε και τους πράκτορες του Στάλιν και τους πράκτορες της Δύσης. Συγχωρήσαμε όλους τους αγράμματους που πήραν τα κουμπούρια να μας μάθουν "μαρξισμό" που ούτε ήξεραν τι είναι.
Κι αν κάτι ξεκαθάρισε για όλους και για τον Μίκη ... είναι ότι ο ιδεολογικός διχασμός των ανθρώπων και κατ' επέκταση της γης ήταν προϊόν σχεδιασμού μέσα από τα ίδια κέντρα.
Μαριονέτες όλοι σε ένα κουκλοθέατρο ... σκοτεινών σκηνοθετών.
Κι όποιος δεν θέλει να το παραδεχθεί λόγω εγωισμού και δειλίας , δικό του το πρόβλημα.
Αντί λοιπόν κάποιοι να κοιταχτούν στον καθρέφτη που ακόμα αναμασούν τις trendy θεωρίες της εποχής του charleston ... και να ζητήσουν συγνώμη από τον εαυτό τους που τον αφιέρωσαν στην πλάνη εις βάρος της προόδου ... έχουν τα μούτρα να κάνουν κριτική φθηνή κι ανέξοδη στον Μίκη Θεοδωράκη.
Αν τους ρωτήσεις όμως ποιος είναι καλύτερος από τον Μίκη για αρχηγός κινήματος... τότε ο μόνος που τους περνάει από το μυαλό είναι ο εαυτός τους. Δεν τολμούν όμως να το πουν , να μην θεωρηθεί αλαζονεία αλλά παρακαλούν να το συμπεράνουμε δια της εις άτοπον απαγωγής. Ο ένας στραβός, ο άλλος κουτσός ... ποιος μένει τελικά;
Ο Μίκης λέει αυτά που λέμε όλοι μας κι επιπλέον είναι αναγνωρίσιμος δισεκατομμύρια φορές περισσότερο από οποιονδήποτε. Το αποτέλεσμα; Υπέρ μας!
Γι' αυτό και έσπευσαν να τον απαξιώσουν τα παπαγαλάκια του Soros. Δεν πρέπει να ακούγονται αντικαθεστωτικές φωνές αξιόλογων ανθρώπων. Τους χαλάει τη σούπα.
Οι εχθροί μας είναι όλοι αυτοί που είναι διάσημοι, "έγκυροι" κι αναγνωρίσιμοι , που λένε ... ΖΗΤΩ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ. Αυτοί καθησυχάζουν τον κοσμάκη. Αυτοί μας λένε κλέφτες, όχι ο Μίκης.
Κι αυτοί που βρίζουν τον Μίκη έγιναν σύμμαχοί τους. Μόλις ακούστηκε μία διάσημη φωνή κατά του Μνημονίου ... έβγαλαν τη χολή του και οι ΙΟΙ και κάποιοι εδώ μέσα. Οι άνθρωποι, σε αντίθεση με τα πρόβατα, δεν χρειάζονται τσομπανόσκυλα. Αλληλομαντρώνονται από μόνοι τους λόγω βλακείας.
Το κίνημα του Μίκη ας είναι ένα από τα χίλια, ας είναι το τελευταίο ... αλλά καλύτερα να υπάρχει από το τίποτα.
Όσοι τον έκριναν έχουν τέτοιες φιλοδοξίες...αλλά όχι ο Μίκης.
Όπως ο Μίκης μπορεί να είχε τον δολοφονημένο Λαμπράκη ως σύμβολο αγώνα , έτσι κι αυτός θέλει να γίνει ο ίδιος σύμβολο. Κακό κι αυτό;
Οι δημιουργίες του Μίκη, ενέπνευσαν ένα σωρό κινήματα. Ποιος είναι αυτός που θα του υποδείξει το πρωτόκολλο δημιουργίας κινημάτων; Με ποια εμπειρία και με ποιο παράστημα;
Την ώρα που ο κόσμος καίγεται, την ώρα που υπάρχει εμπάργκο στις φωνές κατά του μνημονίου ... η Σάρα και η Μάρα, η ελίτ της τελειότητας θα κρίνει τον Μίκη για το τι είπε πριν 40 ή 30 χρόνια! Κι αν χαμογέλασε στον Ερντογάν και του'πιασε το χέρι!
Αν είναι δυνατόν ... τόση μιζέρια, τόση συμπυκνωμένη βλακεία.
Τον Μίκη τον εκμεταλλεύτηκαν όλοι. Και η αριστερά, και το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ. Όλοι επωφελήθηκαν από την αγάπη του κόσμου για τον Μίκη για να κερδίσουν ψήφους αλλά κανένας δεν του έδωσε ποτέ θέση εξουσίας. Το σύστημα δεν θα δούλευε εάν υπήρχε έστω κι ένας σαν τον Μίκη που δεν είχε κανέναν τους ανάγκη.
Και λίγο πολύ θα του φόρτωναν και την πτώχευση της χώρας!
Αντί να ανησυχείτε που όλοι οι "διάσημοι" κάνουν τις πάπιες ... τα βάλατε με έναν που τόλμησε να πάει κόντρα...λες και πρέπει να αποδείξει κάτι ο Μίκης σε οποιονδήποτε. Λες και έκλεψε την ψήφο , την πελατεία κανενός και προκάλεσε ζημιά στο γνήσιο κίνημα. Λες και υπήρχε κάποιο κίνημα κι ο Μίκης το διέλυσε.
Ας βγουν λοιπόν οι επικριτές του, ας κάνουν το σωστό κίνημα, ας συγκεντρώσουν αυτοί τα πλήθη κι ας αφήσουν τον Μίκη να χαίρεται παρέα με 2-3 φίλους.
Ας γίνουν τα κινήματα χιλιάδες ... αρκεί να γίνουν.
Αλλά ξέρετε πολύ καλά ότι τα κινήματα θέλουν έμπνευση. Κι αν αυτή δεν είναι ένας νεκρός σαν τον Λαμπράκη...πρέπει να είναι κάποιος θρύλος. Κι εδώ μέσα δεν υπάρχει κανένας θρύλος γι' αυτό ο πανικός.
Με αναλύσεις και κόντρα αναλύσεις ... γράφονται πτυχιακές αλλά όχι ιστορία.
Η φήμη του Μίκη Θεοδωράκη, μπορεί να τραβήξει την προσοχή στην Ελλάδα που αντιστέκεται ακόμα και των ξένων που τώρα διαβάζουν στον τύπο για κλέφτες Έλληνες κι απατεώνες ενώ ήταν σίγουροι μέχρι τώρα ότι ήμασταν όλοι εγγόνια του Ζορμπά.
http://taxalia.blogspot.com/2010/12/blog-post_9387.html
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- KAL EL
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
Καταπληκτικό άρθρο. Εκφράζει όλα όσα ήθελα να πώ, αλλά λόγω πτωχής πένας δεν μπόρεσα
- Blue Ice
Mα ο κόσμος αναζητά έναν ηγέτη τώρα.... Και όσο δεν τον βρίσκει δεν θα έχουμε τίποτα...KAL EL έγραψε: Σίγουρα xifomaxos η αξιοπιστία έχει χαθεί, ο περισσότερος κόσμος έχει γίνει πολύ επιφυλακτικός σε καλέσματα.
Αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση ο Θεοδωράκης δεν κατεβαίνει σαν ηγέτης.
Απλώς λόγω του ότι είναι γνωστό πρόσωπο, ο λόγος του θα ακουστεί διαφορετικά και ίσως παρακινήσει και ορισμένους που παραμένουν ακόμα διστακτικοί.
Χθες η ΕΡΤ είχε τον "Πιανίστα"... Ήταν πολύ ενδιαφέρον να παρατηρώ τους Εβραίους να είναι ήδη στο γκέτο και να συνεχίζουν τη ζωή τους όσο μπορούσαν. Να τους έχουν στοιβάξει στο σταθμό των τρένων για να τους πάνε στα Στρατόπεδα συγκεντρώσεως, να λέει κάποιος από αυτούς "θα μας εξοντώσουν" και να απαντούν οι υπόλοιποι "αποκλείεται!! Γιατί να μας εξαφανίσουν οι Γερμανοί;;;" Έτσι την έχουμε πατήσει και εμείς... Όσο και να φωνάζουμε κάποιοι από εμάς, η πλειοψηφία δεν πρόκειται να ανοίξει τα μάτια της ακόμα και τώρα που βρισκόμαστε 1 βήμα πριν την εξαφάνισή μας....
- KAL EL
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
Φωτεινή μου, (κατά την γνώμη πάντα...) το λάθος βρίσκεται σε αυτό το σημείο.xifomaxos έγραψε:
Mα ο κόσμος αναζητά έναν ηγέτη τώρα.... Και όσο δεν τον βρίσκει δεν θα έχουμε τίποτα...
Το να αναζητάς μονίμως έναν ηγέτη γιά να αντισταθείς.
Το να μην συνειδητοποιείς την δική σου δύναμη και το ότι εσύ εγώ όλοι μας και ο καθένας ξεχωριστά πρέπει να σταθεί υπεύθυνα.
Άρα και όλη αυτή η προσπάθεια ενημέρωσης που γίνεται ( από το ΥΤ από τα blogs από τον κάθε "επώνυμο" όπως ο Μίκης..) αυτό θέλει να καταφέρει.
ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ (μιάς και μιλάμε για μάς) ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΚΑΝΕΝΟΣ ΗΓΕΤΗ.
Άλλοι περιμένουν τον Κωνσταντίνο στην κόκκινη μηλιά άλλοι περιμένουν τον πολέμαρχο άλλοι περιμένουν και εγώ δεν ξέρω.
Δεν συμφωνώ με αυτό.
- KAL EL
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
Συγγνώμη....λόγω βιασύνης δεν είπα καλημέρα στην πρωϊνή παρέα
- Blue Ice
Eσύ μπορείς να διαφωνείς, η ιστορία όμως δείχνει ότι όπου δεν υπήρξαν χαρισματικοί άνθρωποι οι επαναστάσεις απέτυχαν...
- KAL EL
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
Έστω ότι εμφανίζεται αυτός ο χαρισματικός και συνεπαίρνει τα πλήθη και γίνεται επανάσταση ή ξεσηκωμός ή....xifomaxos έγραψε:Eσύ μπορείς να διαφωνείς, η ιστορία όμως δείχνει ότι όπου δεν υπήρξαν χαρισματικοί άνθρωποι οι επαναστάσεις απέτυχαν...
Μετά ;
Στην διάρκεια της καταγεγραμμένης ανθρώπινης ιστορίας αυτό έχει γίνει κάποιες φορές. Μετά τί γίνεται;
Όταν αυτός ο χαρισματικός ηγέτης πεθάνει, ή πάψει να ασχολείται καταρρέουν όλα.
Και γιά άλλη μία φορά το πλήθος αναζητά έναν άλλο χαρισματικό ηγέτη για να το καθοδηγήσει.
Και τις περισσότερες φορές παροδηγείτε γιατί δεν έχει εμπιστοσύνη στην προσωπική του δύναμη, αλλά αφήνει την μοίρα του σε όποιον θεωρεί ικανό ή σε όποιον το έπεισε ότι είναι ικανός.
Περιμένει να το κινητοποιήση κάποιος άλλος.
Αυτό δεν θα έπρεπε να μας γίνει μάθημα;
- ArELa
- Founder-Administrator
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ArELa
- Founder-Administrator
Τα ανέβασε ο δικός μας GeorgeGreekTrucker
Μπορεί να μην έρχεται συχνά στο φόρουμ, αλλά δε χανόμαστε.
Συμπορευόμαστε και μ'αυτον στον αγώνα για την πραγματική λευτεριά...
Στο fb
http://www.facebook.com/home.php?#!/pag ... 2975917433
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Blue Ice
Όχι πάντα, όχι αν είναι σωστός. Κοίτα την Αθήνα του Σόλωνα και τη Σπάρτη του Λυκούργου, την Ελλάδα της Φιλικής Εταιρείας. Και για να σου φέρω και ένα πιο ακραίο παράδειγμα, κοίτα την Τουρκία...KAL EL έγραψε: Έστω ότι εμφανίζεται αυτός ο χαρισματικός και συνεπαίρνει τα πλήθη και γίνεται επανάσταση ή ξεσηκωμός ή....
Μετά ;
Στην διάρκεια της καταγεγραμμένης ανθρώπινης ιστορίας αυτό έχει γίνει κάποιες φορές. Μετά τί γίνεται;
Όταν αυτός ο χαρισματικός ηγέτης πεθάνει, ή πάψει να ασχολείται καταρρέουν όλα.
Μόνο σε μένα το "Σπίθα" θύμησε τον "Μικρό Ήρωα";;; Να δούμε πρώτα πράξεις και το συζητάμε. Γιατί από μπλα μπλά όλοι καλοί είμαστε...
Αυτή η άσχετη που το παίζει και φανατική Ελληνίδα ούτε καν την ιστορία της επανάστασης του 21 δεν γνωρίζει. Ας της πει κάποιος ότι η επανάσταση της Φιλικής Εταιρείας ήταν το κίνημα του Υψηλάντη στη Μολδοβλαχία που απέτυχε παταγωδώς.
- ArELa
- Founder-Administrator
1/ πες μας καλύτερα τι αποκόμισες απ'την ομιλία του Μίκη.
2/ Χρόνια πολλά. (ασχετο)
3/Τράβα στο στίγμα σου επιτέλους (καρα-άσχετο :Ρ)
2/ Χρόνια πολλά. (ασχετο)
3/Τράβα στο στίγμα σου επιτέλους (καρα-άσχετο :Ρ)
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble