Συγκέντρωση για την κάρτα του πολίτη
- Blue Ice
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

- Φύλο: Γυναίκα
Re: Συγκέντρωση για την κάρτα του πολίτη
Όταν καταλάβετε πως η εκκλησία, όπως και κάθε οργανωμένη θρησκεία ανήκει στο σύστημα ελέγχου του πληθυσμού για το καλό της Ν.Τ. τα ξαναλέμε....
Ου καταισχυνώ τα όπλα τα ιερά,
ουδ' εγκαταλείψω τον παραστάτη αυτών, ότω αν στοιχίσω.
Αμυνώ δε και υπέρ ιερών και οσίων και μόνος και μετά πολλών.
Την πατρίδα ουκ ελάττω παραδώσω, πλείω δε και αρείω όσοις αν παραδέξωμαι.
Είσαι σε κάποια ομάδα; Στη Ρόδο υπάρχουν κάποιοι γνωστοί μου από το ΥΣΕΕ.ξεχωριστά εσύ εγώ ο talos και ο icaros επειδή είμαστε εθνικοί

Παρίσι και Μόσχα βαθιά τιμημένα
Αθήνα, Βαρκελώνη που βάφτηκαν με αίμα.
- KAL EL
- Σούπερ Ιδεογραφίτης

- Irc ψευδώνυμο: KAL EL
Δεν ανήκω σε καμμία ομάδα. Είμαι άθρησκη και μόνον αυτό.
<<Αναιρώ, όπως δεν αναίρεσε ποτέ κανείς, και είμαι εν τούτοις το αντίθετο ενός αρνητικού πνεύματος>>
FR.NIETZSCHE - ΙΔΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ (Πώς κανείς γίνεται, εκείνο που είναι)
- ArELa
- Founder-Administrator

- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
ΚαλΕλακι μου δεν εκπλήσσομαι πια που έγραψες σ'ένα ποστ όσα (επειδή δεν κατάφερα να λακωνίσω αρκετά) εγώ τα'γραψα σε 5-6. Ο καταιγιστικός τυφώνας μάλλον εσύ είσαι στην προκειμένη.
Πολλοί λένε Υπεράνω όλων η Ελλάς. Αυτά είναι τρίχες κατσαρές, όταν με την ίδια ανάσα που το λένε αυτό, ταυτόχρονα τους ακούω/βλέπω επανειλημμένα δυστυχως, να λένε ότι μισούν για παράδειγμα το 99% των ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ τους (ασε τους μετανάστες δηλαδή, εδώ και με τους ίδιους τους Έλληνες παίζει το μίσος) επειδή δεν γουστάρουν...τι; τα θρησκευτικά τους πιστεύω, γαμώ το κέρατό μου!!
Σοβαρά ρε μάγγες; Και ποιος σας είπε ότι η Ελλάδα είναι εκατό κομματάκια, επειδή η ιστορία της χωρίζεται σε κάμποσες περιόδους; ( σε προ-ελληνιστική, ελληνιστική, βυζαντινή, μεταχριστιανική και ό,τι άλλο εμπεριέχει ο ιστορικός μπαξές της;) Εγώ δεν ξέρω και δεν δέχομαι καμία Ελλάδα σε εκατό υποδιαιρέσεις. Μπορεί η ιστορική διαδρομή του τόπου μας να'χει πολλές εναλλαγές, αλλά Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ, και περιλαμβάνει ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Κι αυτά που γουστάρετε/γουστάρουμε και αυτά που δεν σας/μας κάθονται καλά. Ας φροντίσουν λοιπόν οι αυτοπροσδιοριζόμενοι ως... πατριώτες... πρώτα να αγαπήσουν και να δεχτούν ΟΛΑΚΕΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΕΧΕΙ, (ξύλινη, πήλινη, ΑΥΤΗ είναι) και μετά να'ρθουν να μου δηλώνουν μαχητές υπέρ της Ελλάδος μέχρι τελευταίας ρανίδας και τα ρέστα.
Ετσι λοιπόν ΚαλΕλάκι μου...
Δεν πιστεύω ότι είμαι η μόνη που σε κατάλαβε εξ αρχής. Πιστεύω πως απλά κάποιοι άνθρωποι, είτε για να φέρουν σε πέρας τα εξατομικευμένα τους απωθημένα, είτε γιατί φοβούνται να εστιάσουν εκεί που πρέπει, (πράγμα που είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ αυτή την ώρα να εστιάζουν) απλά ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ να σε καταλάβουν. Το "δε μπορούν" μου κάνει αδιανόητο, γιατί δε δέχομαι ότι είναι ελλειμματικής νοημοσύνης. Τελεία.
Είναι αυτό που λέμε μυωπική εστίαση, εφευρίσκουμε συχνά εχθρούς εκεί που δεν υπάρχουν, προκειμένου να αποφύγουμε την πραγματική εστίαση σ'αυτό που μας απειλεί. Δεν ξέρω τελικά, αρχίζω να πιστεύω ότι δεν είναι ελλειμματική σκέψη/προσοχή που κάνει τους ανθρώπους να μην θέλουν να τα βάλουν κατά μέτωπο με το θηρίο, αλλά φόβος.Όπως καταλάβατε οι αρχική μου τοποθέτησις ήταν ένα μικρό πυροτέχνημα για να φωτίσουμε λίγο άλλη μία πτυχή του Έλληνος, που μονίμως αναλώνεται στις εσωτερικές φαγωμάρες, ενώ ο ΚΟΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΧΟΡΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΟΥ.
Ar Ela μου νομίζω ότι είσαι η μόνη που με κατάλαβε εξ αρχής.
Πολλοί λένε Υπεράνω όλων η Ελλάς. Αυτά είναι τρίχες κατσαρές, όταν με την ίδια ανάσα που το λένε αυτό, ταυτόχρονα τους ακούω/βλέπω επανειλημμένα δυστυχως, να λένε ότι μισούν για παράδειγμα το 99% των ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ τους (ασε τους μετανάστες δηλαδή, εδώ και με τους ίδιους τους Έλληνες παίζει το μίσος) επειδή δεν γουστάρουν...τι; τα θρησκευτικά τους πιστεύω, γαμώ το κέρατό μου!!
Σοβαρά ρε μάγγες; Και ποιος σας είπε ότι η Ελλάδα είναι εκατό κομματάκια, επειδή η ιστορία της χωρίζεται σε κάμποσες περιόδους; ( σε προ-ελληνιστική, ελληνιστική, βυζαντινή, μεταχριστιανική και ό,τι άλλο εμπεριέχει ο ιστορικός μπαξές της;) Εγώ δεν ξέρω και δεν δέχομαι καμία Ελλάδα σε εκατό υποδιαιρέσεις. Μπορεί η ιστορική διαδρομή του τόπου μας να'χει πολλές εναλλαγές, αλλά Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ, και περιλαμβάνει ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Κι αυτά που γουστάρετε/γουστάρουμε και αυτά που δεν σας/μας κάθονται καλά. Ας φροντίσουν λοιπόν οι αυτοπροσδιοριζόμενοι ως... πατριώτες... πρώτα να αγαπήσουν και να δεχτούν ΟΛΑΚΕΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΕΧΕΙ, (ξύλινη, πήλινη, ΑΥΤΗ είναι) και μετά να'ρθουν να μου δηλώνουν μαχητές υπέρ της Ελλάδος μέχρι τελευταίας ρανίδας και τα ρέστα.
Ετσι λοιπόν ΚαλΕλάκι μου...
Δεν πιστεύω ότι είμαι η μόνη που σε κατάλαβε εξ αρχής. Πιστεύω πως απλά κάποιοι άνθρωποι, είτε για να φέρουν σε πέρας τα εξατομικευμένα τους απωθημένα, είτε γιατί φοβούνται να εστιάσουν εκεί που πρέπει, (πράγμα που είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ αυτή την ώρα να εστιάζουν) απλά ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ να σε καταλάβουν. Το "δε μπορούν" μου κάνει αδιανόητο, γιατί δε δέχομαι ότι είναι ελλειμματικής νοημοσύνης. Τελεία.
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ArELa
- Founder-Administrator

Απαντώ:Clash έγραψε:Στα αστειάκια του Νικόλα δεν απαντώ.
![]()
#@$%^&##%$#
![]()
![]()
![]()
Α, όχι αυτό πάει πολύ. Δέχομαι τη λογοκρισία, δέχομαι να εξαφανίζεις ότι γράφω, δεχομαι να τα μετακινείς σε άλλες ενότητες κρυμμένες που δεν τις βλέπει άνθρωπος, αλλά ΑΠΑΙΤΩ να απαντάς!!!
Μου'λειψες ρε βλαμένο, πότε θα'ρθεις να σε δω λέμε;

.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Blue Ice

Αρέλα αν το τελευταίο σου μήνυμα είχε και εμένα ως αποδέκτη σε πληροφορώ πως αγαπώ όλους τους Έλληνες, συμπεριλαμβανομένων και εσάς που ακόμα βρίσκεστε στο ανθελληνικό σκοτάδι της εκκλησίας...
Η Ελλάδα είναι μια αλλά από το 146 πχ έως τον 4 αιώνα μχ ήταν υποταγμένη στους Ρωμαίους και από τον 4 αιώνα έως σήμερα στη Χριστιανική Εκκλησία που μετέτρεψε τους Έλληνες σε Ρωμιούς. Αν αγαπάς την Ελλάδα θα ψάξεις να μάθεις και τα πραγματικά ΙΣΤΟΡΙΚΑ γεγονότα. Δεν ειναι θέμα θρησκευτικών πεποιθήσεων, είναι θέμα αποκατάστασης της ιστορικής αλήθειας και αποτίναξης του πνευματικού ζυγού που μας έχει επιβληθεί.
Μπορεί να θέλετε να πιστεύετε τα παραμύθια που μας ταϊζουν στο σχολείο: πως δηλ. ήρθαν οι απόστολοι και οι Έλληνες κοιμήθηκαν με την Πατρώα θρησκεία και ξύπνησαν χριστιανοί αλλά αυτό δε σημαίνει πως είναι και αλήθεια. Κατανοώ βέβαια πως το πνευματικό ξεβόλεμα δεν είναι εύκολο αλλά είναι αναγκαίο αν θέλετε να λέτε πως αντιμάχεστε τη Ν.Τ....
Η Ελλάδα είναι μια αλλά από το 146 πχ έως τον 4 αιώνα μχ ήταν υποταγμένη στους Ρωμαίους και από τον 4 αιώνα έως σήμερα στη Χριστιανική Εκκλησία που μετέτρεψε τους Έλληνες σε Ρωμιούς. Αν αγαπάς την Ελλάδα θα ψάξεις να μάθεις και τα πραγματικά ΙΣΤΟΡΙΚΑ γεγονότα. Δεν ειναι θέμα θρησκευτικών πεποιθήσεων, είναι θέμα αποκατάστασης της ιστορικής αλήθειας και αποτίναξης του πνευματικού ζυγού που μας έχει επιβληθεί.
Μπορεί να θέλετε να πιστεύετε τα παραμύθια που μας ταϊζουν στο σχολείο: πως δηλ. ήρθαν οι απόστολοι και οι Έλληνες κοιμήθηκαν με την Πατρώα θρησκεία και ξύπνησαν χριστιανοί αλλά αυτό δε σημαίνει πως είναι και αλήθεια. Κατανοώ βέβαια πως το πνευματικό ξεβόλεμα δεν είναι εύκολο αλλά είναι αναγκαίο αν θέλετε να λέτε πως αντιμάχεστε τη Ν.Τ....
Αν κι αυτό δεν είναι απάντηση, την δέχομαι. Δηλώνω δημόσια μπροστά σε όλο το φόρουμ ότι θα σε επισκεφθώ σύντομα ή, αυτή την Παρασκευή ή, την επόμενη. Και αυτό είναι δέσμευση. Στην επαναστατική προλεταριακή μου τιμή...λέμε τώρα.Απαντώ:
Μου'λειψες ρε βλαμένο, πότε θα'ρθεις να σε δω λέμε;
Οσον αφορά το χώρο των εθνικών αυτό δυστυχώς είναι μια μεγάλη αλήθεια. Και μπορεί να μην το λένε έτσι ανοιχτά, αλλά το υποννοούν και το αισθάνονται.Πολλοί λένε Υπεράνω όλων η Ελλάς. Αυτά είναι τρίχες κατσαρές, όταν με την ίδια ανάσα που το λένε αυτό, ταυτόχρονα τους ακούω/βλέπω επανειλημμένα δυστυχως, να λένε ότι μισούν για παράδειγμα το 99% των ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ τους (ασε τους μετανάστες δηλαδή, εδώ και με τους ίδιους τους Έλληνες παίζει το μίσος) επειδή δεν γουστάρουν...τι; τα θρησκευτικά τους πιστεύω, γαμώ το κέρατό μου!!
- ArELa
- Founder-Administrator

1/ το μήνυμά μου δεν απευθυνόταν σε ένα άτομο ειδικά, γιατί έχουμε κάμποσους εδώ, οπότε απευθύνεται σε όλους και σε χριστιανούς και σε αρχαιόθρησκους. Αν απευθυνόταν ειδικά σ'εσένα Φωτεινή μας, ξέρεις ότι δε θα'χα δισταγμούς να σε προσφωνήσω.
2/ Επίτρεψέ μου να γνωρίζω κι εγώ η καψερή τα ΙΣΤΟΡΙΚΑ γεγονότα. Αλλά όταν απευθύνεσαι στις γενιές του 2010 και τις στηλιτεύεις λόγω της πίστης τους, λες και αυτοί κατέστρεψαν αρχαία κληρονομιά/κείμενα αγάλματα ναούς κλπ, τότε για μένα είσαι λάθος. Όταν δε, βάζεις και τη θρησκεία πάνω απ'την Ελλάδα, τότε πραγματικά κάτι δεν πάει καλά μ'αυτή την εικόνα.
3/ Δεν με προσέχεις αρκετά μου φαίνεται. Αν ήμουν πιστή, με τα κεράκια μου τα λιβανάκια μου και τα υπόλοιπα, δε θα'χα κανένα λόγο να το κρύψω. 'Απιστη δεν είμαι, ούτε άθεη. Δηλώνω όμως επανειλημμένα άθρησκη (δεν υπάγομαι δηλ σε θρησκείες/εκκλησίες και δεν ενστερνίζομαι δόγματα) παρ'όλα αυτά μου απευθύνεις το λόγο λες και είμαι. Οκ λοιπόν, ας κάνουμε προς στιγμήν την υπόθεση εργασίας ότι είμαι.
Και τώρα για να επανέλθω στα φυσικά μου, θα σου πω πως δεν αισθάνθηκα ποτέ μου κανένα πνευματικό ξεβόλεμα. Κι αυτό γιατί είμαι πνεύμα ελεύθερο κι όχι περιχαρακωμένο σε προκαταλήψεις/μίση/φανατισμούς και μαντροποίηση. Στο πνεύμα δεν υπάρχουν εθνικές διακρίσεις, και κακώς εμπλέκεις/εμπλέκετε (όσοι το κάνετε) την πνευματική διαδρομή των ανθρώπων με την εθνική τους. Είναι δυο ξέχωρα ζητήματα που τα'χετε αχταρμοποιήσει, γιατί έτσι μπήκαν κάποια λαμόγια τύπου Σόρος/Κίσινγκερ (που ήθελαν να αλλοιώσουν την ταυτότητα/υπόσταση του έθνους) και μασήσατε, επειδή ταλάντευαν μπροστά στα μάτια σας το πολύ ωραίο δολωματάκι της αρχαίας πατρώας διαδρομής, κι ότι ο χριστιανισμός είναι εβραϊκό μόρφωμα.
Δε θα κάτσω να κάνω εδώ αυτό το διάλογο και μην ενδώσεις κι εσύ σ'αυτόν στο παρόν τόπικ, γιατί δεν είναι της παρούσης εδώ μέσα. Αν θες να συνεχίσουμε επ'αυτού, τράβα στην ενότητα της θρησκείας κι άνοιξε θέμα να επεκταθούμε εκεί.
Εδώ απλά θα μείνω στην εξής παρότρυνση: Ξεκολλήστε απ'τα μονότονα επαναλαμβανόμενα των προγονικών ειωθώτων. Οι Ελληνες μπορούν να τα φέρουν μέσα τους ταυτόχρονα με την χριστιανική πλευρά της πνευματικής τους διαδρομής, ούτως ή άλλως. Είναι πολλοί αυτοί που το κάνουν. Αν εσύ δε μπορείς ή δε θες, δικαίωμα και επιλογή σου-σεβαστόν
Μην αποκλείεις όμως τη δυνατότητα στον άλλον να το κάνει. Το να προσπαθήσετε να προτάξετε ένα φαύλο δίλημμα, του τύπου "ή το ένα ή το άλλο" πρώτον είναι λάθος γιατί δεν σας πέφτει λόγος τι πιστεύει ο άλλος μέσα του- και δεν μπορείτε να επιβάλλετε τις προσωπικές σας προτιμήσεις στον διπλανό σας, δεύτερον και κυριότερον, ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΤΙΚΟ Φωτεινή, κι αν θες να επιβιώσουμε σαν εθνότητα/λαός/χώρα, οφείλεις να ΕΝΩΝΕΙΣ κι όχι να διασπάς το λαό. Γιατί αν μας πάρει ο διάολος και μας σηκώσει, αν τελικά όντως βουλιάξουμε όπως προμηνύει ο Ιλλουμινατο-ΓΑΠ απειλητικά, τοτε κοπέλα μου, δε θα'χει σημασία αν κάνουμε τρισάγια και κουνάμε καντήλια, ή αν κάνουμε τελετές στον Όλυμπο φορώντας χλαμύδες. Ξεκόλλα λοιπόν απ'τα θρησκευτικά, βαλ'τα στην άκρη, εστίασε στα εθνικά, και μην κάνεις τα δυο αχταρμά, δε λέει. Σε όλους πέφτει λόγος για τα εθνικά θέματα και την επιβίωση της πατρίδας. ΣΕ ΟΛΟΥΣ όσους την αγαπούν, ασχέτως θεάσεων. Στο θέμα της εθνικής μας επιβίωσης, χωράει, ΚΑΙ ο παπάς απ'τη στιγμή που είναι Ελληνας και αγαπάει την Ελλάδα, (και η χριστιανική του διαδρομή δεν τον κάνε λιγότερο Ελληνα από σένα, και μη βαυκαλίζεσαι ότι αυτός είναι στο σκότος κι εσύ στο φως) χωράει και ο αρχαιόθρησκος, χωράει και ο άθεος, χωράει και ο άθρησκος.
Προσοχή στο τελευταίο που θα σου πω:
Θυμήσου ότι η νεοταξίλα επιδιώκει και προάγει την πανθρησκεία ή αθρησκεία. Ήδη έχουν αφαιρεθεί σταυροί απ'τη βουλή, απ'τις σχολικές τάξεις κλπ. Μπορεί εσένα να σε ικανοποιεί αυτό, κοιτάζοντάς το μυωπικά με την οπτική του αντιχριστιανού, αλλά αν το δεις ΕΥΡΥΤΕΡΑ και σφαιρικά, αν δεις ότι είναι των νεοταξιτών μεθόδευση να αποθρησκειοποιηθεί ο πληθυσμός πράγμα που θα κάνει πιο εύκολη και την αποεθνοποίησή του, ίσως τελικά να καταλάβεις την πονηρία, και να προτιμήσεις να παραμένει υπάρχον το θρησκευτικό "κατεστημένο" στο βαθμό που θα αποτελεί μέρος της εθνικής μας οντότητας, (άσχετα αν το γουστάρεις εσύ προσωπικά ή όχι) παρά να το αφανίσουν κι αυτό οι νεοταξίτες για να μας αχταρμοποιήσουν μια ώρα αρχύτερα. Προφανώς οι χριστιανικές οργανώσεις αυτό βλέπουν, αυτό νιώθουν και σ'αυτό αντιδρούν. Προσωπικά δεν θα τους πάω κόντρα επειδή έχω διαφορετική θέαση στην πίστη μου από αυτούς. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να πάω κόντρα, γιατί αν το κάνω, πάω αυτομάτως στο απέναντι στρατόπεδο, των νεοταξιτών, πράγμα που θα προτιμήσω να πεθάνω πριν το κάνω.
Νίκο...
Kαι δεν ξέρω για πόσο καιρό θα μείνω ακόμα...
(μεγάλη η πιθανότης να το κλείσω στο τέλος του χρόνου, με τα μέτρα..."υπέρ" μας που πήρε αυτό το νεοταξίτικο ασκέρι που μας κυβερνάει)
2/ Επίτρεψέ μου να γνωρίζω κι εγώ η καψερή τα ΙΣΤΟΡΙΚΑ γεγονότα. Αλλά όταν απευθύνεσαι στις γενιές του 2010 και τις στηλιτεύεις λόγω της πίστης τους, λες και αυτοί κατέστρεψαν αρχαία κληρονομιά/κείμενα αγάλματα ναούς κλπ, τότε για μένα είσαι λάθος. Όταν δε, βάζεις και τη θρησκεία πάνω απ'την Ελλάδα, τότε πραγματικά κάτι δεν πάει καλά μ'αυτή την εικόνα.
3/ Δεν με προσέχεις αρκετά μου φαίνεται. Αν ήμουν πιστή, με τα κεράκια μου τα λιβανάκια μου και τα υπόλοιπα, δε θα'χα κανένα λόγο να το κρύψω. 'Απιστη δεν είμαι, ούτε άθεη. Δηλώνω όμως επανειλημμένα άθρησκη (δεν υπάγομαι δηλ σε θρησκείες/εκκλησίες και δεν ενστερνίζομαι δόγματα) παρ'όλα αυτά μου απευθύνεις το λόγο λες και είμαι. Οκ λοιπόν, ας κάνουμε προς στιγμήν την υπόθεση εργασίας ότι είμαι.
Τώρα πώς μου το πας εδώ; Συγκαταβατική; Τα καημένα τα παιδιά είναι στα μαύρα σκοτάδια, αλλά εγώ τα αγαπάω; Κάνε λίγο κράτει ρε Φωτεινή, είσαι έξυπνη, εχεις γνώση, δεν το αμφισβητεί κανείς αυτό, αλλά το να υποτιμάς τη νοητική διαδρομή/νοημοσύνη, ΨΥΧΙΣΜΟ του άλλου, επειδή τυχαίνει να'χει μια θρησκευτική πίστη που δε σου γουστάρει, είναι... δε θέλω να το χαρακτηρίσω. Απλά θα σου πω ΠΩΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ (και όχι μόνο δεν έχεις το δικαίωμα - αλλά από μόνη σου θα'πρεπε να φρενάρεις εαυτόν από το να κρίνεις τους άλλους λες κι είσαι ο παντογνώστης)σε πληροφορώ πως αγαπώ όλους τους Έλληνες, συμπεριλαμβανομένων και εσάς που ακόμα βρίσκεστε στο ανθελληνικό σκοτάδι της εκκλησίας...
Και τώρα για να επανέλθω στα φυσικά μου, θα σου πω πως δεν αισθάνθηκα ποτέ μου κανένα πνευματικό ξεβόλεμα. Κι αυτό γιατί είμαι πνεύμα ελεύθερο κι όχι περιχαρακωμένο σε προκαταλήψεις/μίση/φανατισμούς και μαντροποίηση. Στο πνεύμα δεν υπάρχουν εθνικές διακρίσεις, και κακώς εμπλέκεις/εμπλέκετε (όσοι το κάνετε) την πνευματική διαδρομή των ανθρώπων με την εθνική τους. Είναι δυο ξέχωρα ζητήματα που τα'χετε αχταρμοποιήσει, γιατί έτσι μπήκαν κάποια λαμόγια τύπου Σόρος/Κίσινγκερ (που ήθελαν να αλλοιώσουν την ταυτότητα/υπόσταση του έθνους) και μασήσατε, επειδή ταλάντευαν μπροστά στα μάτια σας το πολύ ωραίο δολωματάκι της αρχαίας πατρώας διαδρομής, κι ότι ο χριστιανισμός είναι εβραϊκό μόρφωμα.
Δε θα κάτσω να κάνω εδώ αυτό το διάλογο και μην ενδώσεις κι εσύ σ'αυτόν στο παρόν τόπικ, γιατί δεν είναι της παρούσης εδώ μέσα. Αν θες να συνεχίσουμε επ'αυτού, τράβα στην ενότητα της θρησκείας κι άνοιξε θέμα να επεκταθούμε εκεί.
Εδώ απλά θα μείνω στην εξής παρότρυνση: Ξεκολλήστε απ'τα μονότονα επαναλαμβανόμενα των προγονικών ειωθώτων. Οι Ελληνες μπορούν να τα φέρουν μέσα τους ταυτόχρονα με την χριστιανική πλευρά της πνευματικής τους διαδρομής, ούτως ή άλλως. Είναι πολλοί αυτοί που το κάνουν. Αν εσύ δε μπορείς ή δε θες, δικαίωμα και επιλογή σου-σεβαστόν
Προσοχή στο τελευταίο που θα σου πω:
Θυμήσου ότι η νεοταξίλα επιδιώκει και προάγει την πανθρησκεία ή αθρησκεία. Ήδη έχουν αφαιρεθεί σταυροί απ'τη βουλή, απ'τις σχολικές τάξεις κλπ. Μπορεί εσένα να σε ικανοποιεί αυτό, κοιτάζοντάς το μυωπικά με την οπτική του αντιχριστιανού, αλλά αν το δεις ΕΥΡΥΤΕΡΑ και σφαιρικά, αν δεις ότι είναι των νεοταξιτών μεθόδευση να αποθρησκειοποιηθεί ο πληθυσμός πράγμα που θα κάνει πιο εύκολη και την αποεθνοποίησή του, ίσως τελικά να καταλάβεις την πονηρία, και να προτιμήσεις να παραμένει υπάρχον το θρησκευτικό "κατεστημένο" στο βαθμό που θα αποτελεί μέρος της εθνικής μας οντότητας, (άσχετα αν το γουστάρεις εσύ προσωπικά ή όχι) παρά να το αφανίσουν κι αυτό οι νεοταξίτες για να μας αχταρμοποιήσουν μια ώρα αρχύτερα. Προφανώς οι χριστιανικές οργανώσεις αυτό βλέπουν, αυτό νιώθουν και σ'αυτό αντιδρούν. Προσωπικά δεν θα τους πάω κόντρα επειδή έχω διαφορετική θέαση στην πίστη μου από αυτούς. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να πάω κόντρα, γιατί αν το κάνω, πάω αυτομάτως στο απέναντι στρατόπεδο, των νεοταξιτών, πράγμα που θα προτιμήσω να πεθάνω πριν το κάνω.
Νίκο...
Καν'το γιατί την περασμένη βδομάδα έκλεισα 2 χρόνια αισίως εδώ μέσα και δεν αξιώθηκες να πατήσεις βρε γάιδαρεΑν κι αυτό δεν είναι απάντηση, την δέχομαι. Δηλώνω δημόσια μπροστά σε όλο το φόρουμ ότι θα σε επισκεφθώ σύντομα ή, αυτή την Παρασκευή ή, την επόμενη. Και αυτό είναι δέσμευση. Στην επαναστατική προλεταριακή μου τιμή...λέμε τώρα.![]()
Kαι δεν ξέρω για πόσο καιρό θα μείνω ακόμα...
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Τάλως
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης

- Φύλο: Άνδρας
- Έλαβε Likes: 2 φορές
εγω εδώ θα συμφωνήσω σε αυτό το "γιατί"xifomaxos έγραψε:Εναντίον της Νέας Τάξης μπορούν να μιλάνε 1002, το θέμα είναι γιατί μιλάνε... Επειδή τους πήρε ο πόνος για τα ανθρώπινα δικαιώματα, για την ελευθερία του ατόμου, για τη χώρα τους ή γιατί έχουν τη δική τους ατζέντα που προωθούν υπογείως ή/και γιατί χάνουν τη δική τους εξουσία;; Γιατί στις δυο τελευταίες περιπτώσεις απλά δίνουμε δύναμη σε ομάδες όπως αυτές της Ν.Τ.
και ποιό κάτω λες :
Σωστή και εδώ.Όταν καταλάβετε πως η εκκλησία, όπως και κάθε οργανωμένη θρησκεία ανήκει στο σύστημα ελέγχου του πληθυσμού για το καλό της Ν.Τ. τα ξαναλέμε....
αλλά...
όμως υπο αυτή την έννοια εξαθενείς ενα αγώνα απέναντι σε ένα κακο αν δεν πάς.
μήπως όσοι μας ενδιαφέρει το θέμα να πάμε/πάτε (γτ εγω είμαι μακριά) και απλά να μην το αφήσουμε να φανεί κατόπιν
σαν κίνηση των ρασοφόρων μια και θεωρείς οτι ειναι κάποιου άλλου τύπου εξουσιαστές?(συμφωνώ και εγώ σε αυτό)
νομίζω πως όσοι νοιώθουν έλληνες(του γένουν των εθευθέρων) και αγαπάνε τούτη την καημένη Γη θα έπρεπε να πανε .
και μετά ας κάνει ο καθένας τον αγώνα του ώστε σε κανένας να μην επιτραπεί να καπηλευτεί τίποτα απο αυτό τον αγώνα.
Υ.Γ
(και η Αθήνα με τη Σπάρτη(και ολλοι οι Έλληνες)είχαν έριδες αλλα στον κοινό έχθρο δεν υπήρχε καν θέμα διαλόγου για τον άν θα πάνε μαζί στη μάχη. τουλάχιστον πριν αρχίσει η παρακμή στις αξίες και στα ιδανικά απο κάποιους.)
Εἶσ' Ἕλληνας; Τί προσκυνᾶς; Σηκώσου ἀπάνω! Ἐμεῖς καὶ στοὺς θεοὺς ὀρθοὶ μιλοῦμε..
[img]http://www.afroditishobby.gr/datafiles/498.jpg[/img]
[img]http://s12.postimg.org/pm4kknyzd/copy.j ... 1364828493[/img]
http://www.youtube.com/watch?v=8F_Z060Wlck
[img]http://www.afroditishobby.gr/datafiles/498.jpg[/img]
[img]http://s12.postimg.org/pm4kknyzd/copy.j ... 1364828493[/img]
http://www.youtube.com/watch?v=8F_Z060Wlck
- ArELa
- Founder-Administrator

Ειδικά από τον Τάλω (που ξέρω τις θεάσεις του) αυτό το ποστ, είναι σπουδαίο, γιατί είναι ενωτικό και σωστό με επίγνωση των προτεραιοτήτων.
Επικροτώ Γιώργο, μπράβο σου!
Επικροτώ Γιώργο, μπράβο σου!
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- KAL EL
- Σούπερ Ιδεογραφίτης

Μόνο εάν προέρχεται από την Αρία φυλή και έχει τετράγωνο θεληματικό πηγούνι.Clash έγραψε:Τρομερό αυτό το πράγμα!!! Μα είναι δυνατόν να κάνεις τέτοια υποχώρηση; Να συνεργαστείς με κάποιους που δεν είναι Ελληνες.
<<Αναιρώ, όπως δεν αναίρεσε ποτέ κανείς, και είμαι εν τούτοις το αντίθετο ενός αρνητικού πνεύματος>>
Γεμίζω τρόμο Καλιόπη και μόνο με τη σκέψη ότι είσαι έτοιμη να ανακατέψεις τα αρχαιοελληνικά γονίδια σου με κάποιον βάρβαρο που διαθέτει τετράγωνο πηγούνι.
- KAL EL
- Σούπερ Ιδεογραφίτης

τσ,τσ,τσ πονηρούλιClash έγραψε:Γεμίζω τρόμο Καλιόπη και μόνο με τη σκέψη ότι είσαι έτοιμη να ανακατέψεις τα αρχαιοελληνικά γονίδια σου με κάποιον βάρβαρο που διαθέτει τετράγωνο πηγούνι.
- Blue Ice

@Aρέλα ( επειδή δεν μπορώ να κάνω παράθεση όλο αυτό που έγραψες)
Το πρόβλημα με τον χριστιανισμό δεν είναι θρησκευτικό θέμα είναι εθνικό, πόσο πιο καθαρά να το πω;; O Σόρος και ο Κίσσινγκερ έχουν κάτι κοινό, την καταγωγή. Και είμαι σίγουρη πως ξέρεις και άλλους της περίφημης Ν.Τ. που έχουν την ίδια καταγωγή. Είναι τόσοι πολλοί μαζεμένοι που μπορούν κάλλιστα να κάνουν τη δική τους διαφήμιση "τυχαίο; δε νομίζω"
Aυτή η ομαδούλα υπήρχε αιώνες πριν με απόψεις ίδιες με αυτές του Κίσσινγκερ και τις εφάρμοσε επιτυχώς στην διαλυμένη και υπό Ρωμαϊκή κατοχή Ελλάδα εισάγοντας μια εβραιογενή θρησκεία.
Δεν είμαι συγκαταβατική, ούτε ειρωνική. Λέω την αλήθεια. Οι περισσότεροι Έλληνες δεν έχουν ιδέα του τι συνέβη στο έθνος τους τα τελευταία 1700 χρόνια, όπως επίσης δεν έχουν ιδέα και για το τι πραγματικά πιστεύουν. Δεν είναι δυνατόν να δηλώνεις χριστιανός ορθόδοξος και να απορρίπτεις την Π.Δ. Και όμως πολλοί το κάνουν γιατί βαθιά μέσα τους καταλαβαίνουν ότι κάτι δεν πάει καλά... Όταν λοιπόν μάθουν τα πάντα τότε μπορούν ελεύθερα να διαλέξουν αν θέλουν να είναι παιδιά του Λεωνίδα ή παιδιά του Αβραάμ...
Όσο για την εκκλησία (στην οποία αναφέρομαι σε όλα τα μηνύματά μου και όχι στους απλούς χριστιανούς), σε όλη της την διαδρομή έχει σταθεί απέναντι στους Έλληνες και τις εθνικές τους διεκδικήσεις. Τι νομίζεις ότι θα αλλάξει τώρα;; Αφού θές να δώσεις τη μάχη εναντια στη Ν.Τ. καλό είναι να βλέπεις και τις ενέδρες...
Το πρόβλημα με τον χριστιανισμό δεν είναι θρησκευτικό θέμα είναι εθνικό, πόσο πιο καθαρά να το πω;; O Σόρος και ο Κίσσινγκερ έχουν κάτι κοινό, την καταγωγή. Και είμαι σίγουρη πως ξέρεις και άλλους της περίφημης Ν.Τ. που έχουν την ίδια καταγωγή. Είναι τόσοι πολλοί μαζεμένοι που μπορούν κάλλιστα να κάνουν τη δική τους διαφήμιση "τυχαίο; δε νομίζω"
Aυτή η ομαδούλα υπήρχε αιώνες πριν με απόψεις ίδιες με αυτές του Κίσσινγκερ και τις εφάρμοσε επιτυχώς στην διαλυμένη και υπό Ρωμαϊκή κατοχή Ελλάδα εισάγοντας μια εβραιογενή θρησκεία.
Δεν είμαι συγκαταβατική, ούτε ειρωνική. Λέω την αλήθεια. Οι περισσότεροι Έλληνες δεν έχουν ιδέα του τι συνέβη στο έθνος τους τα τελευταία 1700 χρόνια, όπως επίσης δεν έχουν ιδέα και για το τι πραγματικά πιστεύουν. Δεν είναι δυνατόν να δηλώνεις χριστιανός ορθόδοξος και να απορρίπτεις την Π.Δ. Και όμως πολλοί το κάνουν γιατί βαθιά μέσα τους καταλαβαίνουν ότι κάτι δεν πάει καλά... Όταν λοιπόν μάθουν τα πάντα τότε μπορούν ελεύθερα να διαλέξουν αν θέλουν να είναι παιδιά του Λεωνίδα ή παιδιά του Αβραάμ...
Όσο για την εκκλησία (στην οποία αναφέρομαι σε όλα τα μηνύματά μου και όχι στους απλούς χριστιανούς), σε όλη της την διαδρομή έχει σταθεί απέναντι στους Έλληνες και τις εθνικές τους διεκδικήσεις. Τι νομίζεις ότι θα αλλάξει τώρα;; Αφού θές να δώσεις τη μάχη εναντια στη Ν.Τ. καλό είναι να βλέπεις και τις ενέδρες...
- Kariatida

- Irc ψευδώνυμο: Kariatida
Και σε αυτό το τόπικ θα διαφωνήσετε για τη θρησκεία; Δεν κουραστήκατε ακόμα; Ποιο εύκολο είναι να βγείτε για έναν καφέ και να τα πείτε όλοι μαζί face to face από το να διαφωνείτε σημειολογικά για μία λέξη ή φράση που σας στραβοέκατσε.
Ή ακολούθα ή οδήγα ή φύγε απ' τη μέση
- ILLUVATAR85
- Σούπερ Ιδεογραφίτης

- Irc ψευδώνυμο: ILLUVATAR85
- Έλαβε Likes: 1 φορά
Τι ώρα η συγκέντρωση, θα με βρείτε εκεί. 
Η δημοκρατία δεν συνίσταται σε ισότητα,συνίσταται σε ανισότητα που οφείλει να είναι δίκαιη-Σόλων
Όλοι φοβούνται ένα βρώμικο όνομα μα όχι μία βρώμικη συνείδηση-Πλίνιος
Μην σε ανησυχεί αυτό που βλέπεις, τίποτα δεν συμβαίνει μόνο του-Ρόαν
O σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα, ο σκοπός είναι τα μέσα-Δραγώνας
Όλοι φοβούνται ένα βρώμικο όνομα μα όχι μία βρώμικη συνείδηση-Πλίνιος
Μην σε ανησυχεί αυτό που βλέπεις, τίποτα δεν συμβαίνει μόνο του-Ρόαν
O σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα, ο σκοπός είναι τα μέσα-Δραγώνας
- KAL EL
- Σούπερ Ιδεογραφίτης

Σωστή η τοποθέτηση του talos. Σκέψου Φωτεινή ότι,Τάλως έγραψε:όμως υπο αυτή την έννοια εξαθενείς ενα αγώνα απέναντι σε ένα κακο αν δεν πάς.
μήπως όσοι μας ενδιαφέρει το θέμα να πάμε/πάτε (γτ εγω είμαι μακριά) και απλά να μην το αφήσουμε να φανεί κατόπιν
σαν κίνηση των ρασοφόρων μια και θεωρείς οτι ειναι κάποιου άλλου τύπου εξουσιαστές?(συμφωνώ και εγώ σε αυτό)
α) με την συμμετοχή μας ενισχύεται η εικόνα της διαμαρτυρίας και
β) αποχαρακτηρίζεται από αυτό που θα βόλευε τους νεοταξίτες, ως μία διαμαρτυρία δηλαδή έχουσα καθαρά και μόνο θρησκευτικό περίβλημα, με κίνδυνο να χαρακτηριστεί γραφική.
- Blue Ice

Kal El θυμάσαι το "Ένα Καράβι για τη Γάζα";; Κάπως έτσι σκέφτηκαν και οι δικοί μας αφελείς ακτιβιστές και πήγαν μαζί με την τουρκική οργάνωση που συντόνιζε την όλη κατάσταση. Μόνο που τελικά η τουρκική οργάνωση δεν ήταν τίποτα άλλο από πρακτοράκια της ΜΙΤ με τη δική τους ατζέντα. Και γι αυτό απέκτησαν τρίτο μάτι οι περισσσότεροι... Και οι δικοί μας ηλίθιοι μαζί με ηλίθιους άλλων εθνικοτήτων έδωσαν δύναμη στην Τουρκία...
Κάπως έτσι είναι και αυτή η διαμαρτυρία...
Κάπως έτσι είναι και αυτή η διαμαρτυρία...
- Kariatida

Έκανα μία αναζήτηση στο Ίντερνετ για την ώρα και είδα με μεγάλη μου έκπληξη ότι δεν το διοργανώνει μόνο ένας φορέας. Είναι 3-4 μαζεμένοι. Η συγκέντρωση θα γίνει στην Πλατεία Συντάγματος την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010 και η προσέλευση ξεκινά από τις 11 το πρωί. Απ' ότι λέει και η ανάλογη σελίδα στο facebook, η συγκέντρωση θα κρατήσει μέχρι τη 1 το μεσημέρι. Γύρω στις 4 το μεσημέρι θα ξεκινήσει διαμαρτυρία για τον ίδιο λόγο και ο σύλλογος Αρβανιτών "Αχιλλεύς".ILLUVATAR85 έγραψε:Τι ώρα η συγκέντρωση, θα με βρείτε εκεί.
Ή ακολούθα ή οδήγα ή φύγε απ' τη μέση
- karipis
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης

- Επικοινωνία:
Τελικά δε με είπατε, θα είναι ή όχι και η εκκλησία εκεί;;
(άμα δεν είναι να ξέρω....)
(άμα δεν είναι να ξέρω....)
- Kariatida