ΑΛΛΑΧ ΑΛ ΑΚΜΠΑΡ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!!

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
Άβαταρ μέλους
Blue Ice
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Φύλο: Γυναίκα

Re: ΑΛΛΑΧ ΑΛ ΑΚΜΠΑΡ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!!

Δημοσίευση από Blue Ice » Τετ 17 Νοέμ 2010, 19:40

Oι Έλληνες δεν είναι μουσουλμάνοι και οι μουσουλμάνοι δεν είναι Έλληνες ούτε καν νομίμως διαμένοντες μετανάστες στην Ελλάδα. Αυτό είναι αρκετό για να μη χτιστεί ούτε ένα τζαμί στην Ελλάδα. Όλοι αυτοί μπορούν να έχουν έναν ιδιωτικό χώρο, όπως είχαν μέχρι τώρα και να τον χρησιμοποιούν αναλόγως ΧΩΡΙΣ ΜΙΝΑΡΕ.

Γιατί αν το πάμε έτσι τότε θα πρέπει να χτίσουμε και ινδουϊστικό Ναό στους Ινδούς, οι οποίοι κάνουν τις γιορτές τους κάπου στην Αττική και δεν έχουν ενοχλήσει ποτέ, Βουδιστικό για τους Κινέζους, Αιθιοπική Εκκλησία για τους Αιθίοπες και μια Κοπτική για τους Αιγύπτιους Κόπτες. Αυτό είναι παράλογο. Το κυριότερο είναι να αποφασίσουμε (ο πρώτος πληθυντικός είναι σε ιδανικές συνθήκες) πόσους μετανάστες αντέχουμε, από ποιες χώρες και από ποιες θρησκείες ώστε να έχουν τη μέγιστη δυνατότητα αφομοίωσης στον Ελληνικό τρόπο ζωής και σκέψης. Δεν θα αλλάξουμε εμείς επειδή εισέβαλλαν στην Ελλάδα ορδές μουσουλμάνων.

Επιπλέον το Ισλάμ είναι αντίθετο στον πολιτισμό, στην ιστορία, στα ήθη και στα έθιμα των Ελλήνων. Συμβολίζει τον εχθρό, όχι μόνο του παρελθόντος αλλά και του παρόντος και του μέλλοντος. Και ας μην γελιόμαστε, οι μουσουλμάνοι όσο καλοί και αν μας φαίνονται βάζουν πάνω από όλα τη θρησκεία τους. Τι θα κάνουν αυτοί σε περίπτωση σύρραξης με την Τουρκία;; Ή τι θα κάνει η Τουρκία για να τους "προστατέψει";;;

Όσο για την Ορθόδοξη Εκκλησία, αν και δεν μου αρέσει, ελέγχει αυτή τη στιγμή το 90% των Ελλήνων και είναι λογικό να έχει αλληλεπίδραση με το κράτος. Δυστυχώς απέχει η μέρα που θα επιστρέψουμε όλοι στην Πατρώα Θρησκεία. :loco:

Ας μην ξεχνάμε ότι "Το Ελληνικόν εστί, ομαιμόν τε και ομόγλωσσον και θεών ιδρύματα κοινά και θυσίαι ήθεά τε ομότροπα", είτε με Πατρώα Θρησκεία είτε μέσω χριστιανισμού.
Ου καταισχυνώ τα όπλα τα ιερά,

ουδ' εγκαταλείψω τον παραστάτη αυτών, ότω αν στοιχίσω.

Αμυνώ δε και υπέρ ιερών και οσίων και μόνος και μετά πολλών.

Την πατρίδα ουκ ελάττω παραδώσω, πλείω δε και αρείω όσοις αν παραδέξωμαι.
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας
Φύλο: Άνδρας
Έδωσε Likes: 414 φορές
Έλαβε Likes: 318 φορές

Δημοσίευση από OTTO » Τετ 17 Νοέμ 2010, 20:35

Το παρόν νήμα καλώς ανοίχτηκε, όμως κατά τη γνώμη μου κάποιοι ξοδεύουν αρκετό χρόνο κι ενέργεια σε μια άτοπη κατάσταση, οπότε θα σας παραθέσω τα παρακάτω:

Όταν η Ελλαδίτσα μας λύσει ΟΛΑ τα ουσιαστικά της προβλήματα, τότε θα έχει και την ευχέρεια να αναπτύξει πολιτισμό. Και ΤΟΤΕ ΣΥΖΗΤΑΜΕ αν στα πλαίσια ανάπτυξης πολιτισμού θα ήταν καλό να κάναμε και ένα ναό για τους αλλόθρησκους. Ως τότε όμως, επειδή βρισκόμαστε εκ των πραγμάτων σε εμπόλεμη κατάσταση, οι επενδύσεις χρόνου, ενέργειας και πιθανώς τελικά χρήματος σε τέτοια ζητήματα είναι απλά αυτοκτονία.

Τώρα, μη βρεθεί κανείς να μου πει ότι είναι πρόβλημα του Έλληνα το αν θέλει ο αλλοδαπός να έχει ένα στολισμένο ναό για να κάνει τις προσευχές του (ώστε ο θεός του να ευλογήσει τα λαθραία και τα ναρκωτικά ώστε να του φέρουν καλές πωλήσεις)! Δεν είναι καθόλου επι του παρόντος, άσχετα που βάλθηκαν οι δημοσιοκάφροι και οι πολιτικοί να το περάσουν με το έτσι θέλω.

Και να το πω απλοϊκά, έχουμε πραγματικά τόσα μα τόσα προβλήματα στην πλάτη μας, που σκασίλα μας αν ο αλλοδαπός θέλει να έχει ένα μεγάλο και στολισμένο ναό για να προσεύχεται. Δεν μας ενδιαφέρει. Και στην τελική δεν έχουμε καμιά υποχρέωση να νταντεύουμε τους "αγράμματους"... τι εννοώ;;;;;

Εννοώ το εξής (αν και υποψιάζομαι ότι κάποιοι θα με κράξουν): Εγώ, ως ένα μετρίως μορφωμένο άτομο, ακόμα και αν αναγκαστώ να φύγω από τη χώρα μου επειδή για πάρα πολύ σοβαρούς λόγους δε θα μπορώ να ζήσω, και βρεθώ σε κάποια άλλη χώρα, εκεί στην άλλη χώρα θα τρέφω μεγάλο σεβασμό απέναντί της μόνο και μόνο που θα έχω τη δυνατότητα και θα μπορώ να επιβιώνω μέρα με τη μέρα, ενώ στην πατρίδα μου δεν μπορούσα (διότι αν μπορούσα, δε θα έφευγα). Και την προσευχή μου θα την κάνω μέσα μου, και δε θα απαιτώ από το κράτος που μου έδωσε τόσα, να μου φτιάξει και ένα ναό. Ποτέ!

Έτσι λοιπόν, αν τυχόν οι αλλοδαποί δεν ξέρουν τι εστί σέβας, και δεν μπορούν να σκεφτούν ανάλογα και να λογικευτούν, λόγω αγραμματοσύνης, δεν έχω εγώ ο Έλληνας ΚΑΜΙΑ υποχρέωση να σκέφτομαι πως θα σκέφτονται, να λαμβάνω υπόψην μου τον τρόπο σκέψης τους ώστε να πράξω αναλόγως.

Να σταματήσουν να απαιτούν τζαμιά, να κάνουν την προσευχή τους από μέσα τους, να συμπαρασταθούν στη χώρα που τους φιλοξενεί και ερχόμενοι σε αυτήν επέζησαν, και να της δείξουν τον ελάχιστο σεβασμό επιτέλους ειδικά στις δύσκολες μέρες που αυτή διανύει.

Αν δεν το καταλαβαίνουν, δε θα τους νταντέψω... κι αν δεν τους αρέσει, υπάρχουν κι άλλα μέρη σε αυτή τη γή...

Ας φτάσει η χώρα να ζει ημέρες καλύτερες (με ανάπτυξη, εργασία, πραγματική δημοκρατία κλπ), και ΤΟΤΕ (και μόνο τότε) ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
~ το υπεραναλυτικό κάθαρμα ~
------------------------------------
~ ένα σκουπίδι που απλώς ονειροπολεί ~
Άβαταρ μέλους
KAL EL
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: KAL EL

Δημοσίευση από KAL EL » Τετ 17 Νοέμ 2010, 21:31

ΟΤΤΟΝ θα συμφωνήσω ΑΠΟΛΥΤΑ με όσα λές. Δεν θα μπορούσα να τα εκφράσω καλύτερα :D
<<Αναιρώ, όπως δεν αναίρεσε ποτέ κανείς, και είμαι εν τούτοις το αντίθετο ενός αρνητικού πνεύματος>>
FR.NIETZSCHE - ΙΔΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ (Πώς κανείς γίνεται, εκείνο που είναι)
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Τετ 17 Νοέμ 2010, 23:16

Όταν η Ελλαδίτσα μας λύσει ΟΛΑ τα ουσιαστικά της προβλήματα, τότε θα έχει και την ευχέρεια να αναπτύξει πολιτισμό.
Παιδιά, καταλαβαίνω τους προβληματισμούς και το άγχος ή τη δυσαρέσκεια όλων σας, μα την Παναγία (:p), αλλά το παραπάνω είναι μπούμερανγκ. Ξέρεις πόσα "όταν και αν" μπορώ να σου παραθέσω; Όταν και αν λύσουμε ποτέ το οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδας, θα δούμε και το πρόβλημα με τους εγκληματίες που παίρνουν άδειες από τη φυλακή και παρανομούν ξανά. Σου'χω κι ένα χειρότερο. Όταν και αν λύσω τα δικά ΜΟΥ προβλήματα, τότε θ'ασχοληθώ με τα προβλήματα της Ελλάδας, και δυστυχώς αυτό είναι κάτι πόυ λένε πολλοί Έλληνες, και είναι από τους βασικούς λόγους που τίποτα δεν λύνεται.

Ο πολιτισμός ενός λαού ή ενός ανθρώπου δεν φαίνεται μόνο σε καιρό ειρήνης ή όταν όλα πάνε ρολόι, αλλά ΚΥΡΙΩΣ σε περιόδους με προβλήματα, σε πόλεμο, σε καταστάσεις εγρήγορσης. Εκεί φαίνονται οι άνθρωποι και ο πολιτισμός τους. Όπως έγινε με το Β' Παγκόσμιο, που είδαμε τον πολιτισμό των Γερμανών, πχ.

Τέλος πάντων... σαν άνθρωπος όταν βλέπω ένα πρόβλημα να προκύπτει, εκείνη τη στιγμή που προκύπτει ενσκύπτω πάνω του και ψάχνω μέσα μου τουλάχιστον να βρω τη λύση. Δεν περιμένω να λύσω ΟΛΑ τα άλλα προβλήματα, τα οποία είναι άπειρα και ατελείωτα και τα περισσότερα δεν έχουν λύση, για να ασχοληθώ με αυτό που βλεπω εκείνη την ώρα.
Θα ήθελα να βλέπω και τους άλλους Έλληνες να φέρονται έτσι. Θα ένιωθα καλύτερα στη χώρα μου τότε...
Την ψυχοθεραπεία μου την κάνω εδώ: http://www.alchemyofnature.blogspot.gr/
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 17 Νοέμ 2010, 23:25

Να σταματήσουν να απαιτούν τζαμιά, να κάνουν την προσευχή τους από μέσα τους, να συμπαρασταθούν στη χώρα που τους φιλοξενεί και ερχόμενοι σε αυτήν επέζησαν, και να της δείξουν τον ελάχιστο σεβασμό επιτέλους ειδικά στις δύσκολες μέρες που αυτή διανύει.

Αν δεν το καταλαβαίνουν, δε θα τους νταντέψω... κι αν δεν τους αρέσει, υπάρχουν κι άλλα μέρη σε αυτή τη γή...

Ας φτάσει η χώρα να ζει ημέρες καλύτερες (με ανάπτυξη, εργασία, πραγματική δημοκρατία κλπ), και ΤΟΤΕ (και μόνο τότε) ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ.
Προσυπογράφω απολύτως Οττον!

Πέγκυ, αντιλαμβάνομαι τη λογική σου, αλλά είναι τέτοιοι οι καιροί, τέτοια η κατάσταση, που φρονώ πως πρέπει να βάλουμε προτεραιότητες- να εστιάζουμε σ'αυτά που έχουν την ζωτικότερη σημασία αυτή τη στιγμή, πράγμα που συνήθως δυσκολευόμαστε να κάνουμε...

Είπε ο ΟΤΤΟΝ
Το παρόν νήμα καλώς ανοίχτηκε, όμως κατά τη γνώμη μου κάποιοι ξοδεύουν αρκετό χρόνο κι ενέργεια σε μια άτοπη κατάσταση,
Και έχει απόλυτο δίκιο.
Δείτε:

Τα ΜΜΕ, δεν έδειξαν τίποτα απ'την πορεία τη Δευτέρα. Μια διαμαρτυρία για όσα μας ταλανίζουν ΟΛΟΥΣ και μετανάστες και γηγενείς.

Το θέμα με το τζαμί το υπερδιόγκωσαν.
Τσίμπησαν και μετανάστες και γηγενείς... :help:
Σκεφτείτε γιατί...

Ας μην παρασυρόμαστε απ'τη νοητική χειραγώγησή τους, μια μόνιμη προσπάθειά τους να μας αποσπάνε από τα σημαντικά.

Νιώθω πως είναι σαν να πεθαίνει κάποιος από ασφυξία, κι αντί νοσηλευτές και γιατροί να εστιάζουν στο αναπνευστικό με αναπνευστήρες, φάρμακα κλπ, τους βλέπω να εστιάζουν στις τρίχες του στέρνου του.
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Τετ 17 Νοέμ 2010, 23:29

Τα ΜΜΕ, δεν έδειξαν τίποτα απ'την πορεία τη Δευτέρα.
Bίκυ μου, εσένα συ κάνει εντύπωση γιατί δεν ξερεις πως αυτό γίνεται ΧΡΟΝΙΑ!!! Επειδή παρακολουθώ λόγω συζύγου όλες τις πορείες όλων των σωματείων, κι όχι μόνο του ΚΚΕ (έχουμε και τους ανταγωνιστές, ντε) σου λέω πως ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ. Ούτε των αστυνομικών δεν είχαν δείξει, που δενέχε γίνει μόνο μία! Γι'αυτό το θεωρείς ας πούμε σημαντικότερο πρόβλημα από άλλα. Είναι σημαντικό πρόβλημα εδώ και χρόνια... και κανείς ποτέ δεν αναρωτήθηκε...

Τέλος πάντων, δεν έχει σημασία. Θα επιμείνω σ'αυτά που είπα στο τελευταίο μου ποστ.
Άβαταρ μέλους
Orion
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Orion » Τετ 17 Νοέμ 2010, 23:44

Mantam Froufrou έγραψε:Orion, ο καθένας εκλαμβάνει διαφορετικά τις έννοιες και δη του πολιτισμου και της ανθρωπιάς.Να υποθέσω όμως πως δεν σ'ενοχλεί όταν μαζεύονται στον Επιτάφιο και κλείνουν την κυκλοφορία ή όταν βγάζουν λιτανεία τις εικόνες και κάνουν ακριβώς το ίδιο; Έχει τολμήσει κανείς από δω να κορνάρει στο πλήθος των πιστών;Κι εσύ, Orion, θα τολμούσες να βγάλεις πάγκο με σουβλάκια στον Επιτάφιο; Αν μου απαντήσεις ναι, τότε θα δεχτώ ότι είσαι ειλικρινής και γενικά κάφρος και απολίτιστος όπως υπερηφανεύεσαι. Αλλιώς είσαι απλώς ρατσιστής!
Αγαπητη μανταμ , να υποθεσεις, δεν υπαρχει προβλημα , μπορει και να με ενοχλει η να μου ειναι αδιαφορο , μπορει και να τρωω και σουβλακια εκεινη την ωρα , ολα ειναι πιθανα :loco: ,
Κριμα δεν περιμενα ταμπελιασμα , αλλα δεν με ενοχλει, γνωστη τακτικη και δεν την αποδεχομαι , τι εγραψα παραπανω για δες , οτι σε ενα δημοσιο χωρο θα κανω μπαρμπεκιου , δεν εγραψα οτι θα ταισω κανεναν με το ζορι ουτε θα τον σηκωσω απο το το προσκυνημα του , απλα για να δω και τα αντανακλαστικα του " πολιτισμενου " αν μπορει να δεχτει οτι βρισκεται σε ενα χωρο που οι ανθρωποι λειτουργουν διαφορετικα και ελευθερα η αν θα προσπαθησει να επιβαλει τον τροπο του και τις συνηθειες του , για να δουμε ? στο μελλον ισως να με λετε και ρατσιστη γιατι δεν θα δεχομαι να πεισω την κορη μου πχ. στο δημοσιο σχολειο να βαλει μαντιλα για να μην προσβαλει και να μην προκαλει τους συμμαθητες της μουσουλμανους.
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Πέμ 18 Νοέμ 2010, 00:05

Ορίων, άλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε. Από τους λίγους μουσουλμάνους που έχω γνωρίσει, τρώμε χοιρινό μπροστά τους και οι άνθρωποι δεν μειδιούν καν. Γιατί λοιπόν να σ'την πουν εσένα αν στήσεις σουβλακερί σε δημόσιο χώρο; Άλλοι θα είναι το πρόβλημά σου. Η αστυνομία που θα σου ζητάει άδεια!

Με τα αν συνεχίζουμε να κανουμε συζήτηση. Δεν ξέρω. Είναι τεχνική επιχειρηματολογίας αυτή;
Αν η κόρη σου θα έχει πρόβλημα που δε θα φοράει μαντήλα, αν εγώ βάλω ολόσωμο το καλοκαίρι ή μπικίνι... Πλάκα μας κάνεις;

Τέλος πάντων, κατανοητή και η δική σου θέση. Κάνε ό,τι καταλαβαίνεις, πίστευε ό,τι θέλεις. Όπως είχα πει παλιότερα, ελπίζω να μην ζήσουμε ποτέ αυτά που ζουν κάποιοι μετανάστες (όχι όλοι, δεν είμαι υπερασπίστρια όλων των μεταναστών εδώ) στην πατρίδα μας. Ο πατέρας μου είχε πει κάτι πολύ όμορφο κάποτε, αν και αστυνομικός και φασίστας: σ'αυτό το παιδί (έναν νεαρό σε φανάρι που καθάριζε τζάμια, κάπου από το Πακιστάν μάλλον θα ήταν) βλέπω τον γιο μου, μόνο σε ξένη χώρα να παλεύει να ζήσει... Κι ο άνθρωπος είναι κατά της λαθρομετανάστευσης, όπως κι εγώ άλλωστε. Ευτυχώς όμως, παραμένει άνθρωπος!
Άβαταρ μέλους
Blue Ice

Δημοσίευση από Blue Ice » Πέμ 18 Νοέμ 2010, 10:17

Εγώ πάλι στο πρόσωπο του Πακι που καθαρίζει τους υαλοθώρακες των αυτοκινήτων στα φανάρια βλέπω τον βιαστή, τον κλέφτη, τον δολοφόνο, τον εισβολέα της πατρίδος μου που απειλεί τα ήθη και έθιμά μας, την εθνική κυριαρχία και ανεξαρτησία μας.

Ακόμα και αν κάποια φορά σκεφτώ ότι είναι άνθρωποι που παλεύουν να ζήσουν οι σκέψεις αυτές φεύγουν πολύ γρήγορα όταν τους βλέπω να αφοδεύουν και να ουρούν καταμεσής των πεζοδρομίων και να ακολουθούν σαν ύαινες τους ηλικιωμένους δείχνοντας μίσος ενάντια σε οτιδήποτε Ελληνικό.

Οι ανθρωπιστικές σκέψεις ερμηνεύονται από αυτούς ως αδυναμία γι αυτό φτάσαμε εδώ που είμαστε σήμερα...

Αν οι Τούρκοι - που είναι οι πιο ήπιοι μουσουλμάνοι - μπορούν εν μια νυκτί να μετατραπούν από φαινομενικά ήσυχους και γλυκύτατους ανθρώπους σε κτήνη που βιάζουν πάνω σε Αγίες Τράπεζες γυναίκες και αγοράκια και πεταλώνουν άνδρες σκεφτείτε τι θα κάνουν οι υπόλοιποι...

KASSANDROS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 5 φορές

Δημοσίευση από KASSANDROS » Πέμ 18 Νοέμ 2010, 10:45

Τα ΜΜΕ, δεν έδειξαν τίποτα απ'την πορεία τη Δευτέρα. Μια διαμαρτυρία για όσα μας ταλανίζουν ΟΛΟΥΣ και μετανάστες και γηγενείς.

Το θέμα με το τζαμί το υπερδιόγκωσαν.

Aρέλα, νομίζω πως είσαι λάθος.

Υπενθυμίζω τα βραδινά δελτία εδήσεων της Τρίτης 16/11:
- Το ΜΕΓΚΑ δεν είπε κουβέντα.
- Το ΑΛΤΕΡ δεν είπε κούβεντα.
- Η ΝΕΤ και ο ΣΚΑΙ εστίασαν στην ανάγκη κατασκευής τζαμιού, προωθώντας πρακτικά το αίτημα των μουσουλμάνων αφροασιατών λαθρομεταναστών.
- Ο ΑΝΤΕΝΝΑ έδωσε ρεσιτάλ αντιρατσισμού μιλώντας για τους δύσμοιρους μουσουλμάνους που υποφέρουν από τους κακούς Έλληνες της Πλ.Αττικής.
-Δεν είδα πως το παρουσίασε ο ALPHA.

Έχουμε λοιπόν: Αποσιώπηση, προώθηση των μουσουλμανικών αιτημάτων, αντιρατσιστική προπαγάνδα.

Μαντάμ Φρουφρού, δεν είπα τίποτα για να κάνω εντύπωση.
Έδωσα απλά παραδείγματα το πόσο ακόμα πιο πολιτισμένοι μπορούμε να γίνουμε.
Αν είσαι μία φορά πολιτισμένη που θες 2-3 τζαμιά, τότε θα συνιστούσα να θες ακόμα περισσότερα τζαμιά προκειμένου να εκπολιτιστείς ακόμα περισσότερο.

Σου εφιστώ την προσοχή πάντως, διότι στα θέματα εκπολιτισμού είσαι λίγο πίσω. Δεν επιτρέπεται να λες να πληρώσουν οι δύσμοιροι μουσουλμάνοι από την τσέπη τους για τα τζαμιά τους. Αυτές είναι ελληνοφασιστικές τσιγκουνιές.
Η φιλοξενία επιβάλλει να πληρώσουμε από τον τσέπη μας, προκειμένου να τους δείξουμε εμπράκτως την ευγνωμοσύνη μας που επέλεξαν την χώρα μας σαν τόπο διαμονής τους!!!
Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος τους είχε ευχαριστήσει δημοσίως που μας επέλεξαν. Σαφέστατα ο άνθρωπος ήταν πολιτισμένος.
Δεν πρέπει όμως ο πολιτισμός μας να μένει στα λόγια. Πρέπει να γίνει και πράξη. Ιδού η ευκαιρία λοιπόν. Να πληρώσουν οι Έλληνες για να φτιαχτούν τζαμιά!
Έτσι θα εκπολιτιστούμε ακόμη περισσότερο.

Και φυσικά ο παραλληλισμός που κάνεις μεταξύ ορθοδόξων Εκκλησιών και τζαμιών είναι πολύ εύστοχος, πρωτοποριακός, και δείχνει ότι, αν και έχεις μέλλον μπροστά σου, εντούτοις είσαι σε καλό δρόμο όσον αφορά το θέμα του εκπολιτισμού.
Άλλωστε είναι πασίγνωστο ότι για τους Έλληνες δεν υπάρχει καμμία διαφορά μεταξύ ορθοδοξίας και ισλάμ. Είτε από ιστορικής είτε από εθνικής είτε από θρησκευτικής άποψης.
Μόνο κάποιοι φασίστες και ρατσιστές δεν γουστάρουν να γίνει η Αθήνα Ισλαμαμπάντ, αλλά αυτοί είναι λίγοι, περιθωριακοί και τα παίρνουν από την μεγαλοαστική τάξη για να διασπούν το προλεταριάτο. Αγνοήστε τους.

Επίσης θεωρείται αυτονόητο ότι αν αύριο έρθουν τίποτα δύσμοιροι μετανάστες αφρικάνοι ιερείς βουντού, εμείς θα πρέπει πρωτίστως να τους παραχωρήσουμε χώρους για να τελούν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα.

Διότι, κυρίες και κύριοι, είναι ένδειξη Ύψιστου Πολιτισμού το να κρατάμε ανοιχτά τα σύνορά μας για τον κάθε αφρικανό ή ασιάτη που δεν ξέρουμε τι ρόλο βαράει.
Είναι ακόμα μεγαλύτερη ένδειξη πολιτισμού να γράφουμε στα παπάρια μας τους διάφορους ρατσιστικούς νόμους περί απέλασης που συνέταξαν ελληνόφωνοι ναζί.
Και φυσικά οφείλουμε να τσακιζόμαστε να τους παραχωρούμε εκτάσεις του ελληνικού δημοσίου για να χτίζουν τζαμιά ή ότι άλλο.

Έτσι είναι κυρίες και κύριοι... ή είμαστε πολιτισμένοι ή δεν είμαστε.

ΒΟΥΡ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΛΟΙΠΟΝ!

Αλλάχ Αλ Ακμπάρ.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 18 Νοέμ 2010, 11:27

Εγώ πάλι στο πρόσωπο του Πακι που καθαρίζει τους υαλοθώρακες των αυτοκινήτων στα φανάρια βλέπω τον βιαστή, τον κλέφτη, τον δολοφόνο, τον εισβολέα της πατρίδος μου που απειλεί τα ήθη και έθιμά μας, την εθνική κυριαρχία και ανεξαρτησία μας.

Φωτεινή, την εθνική κυριαρχία/ανεξαρτησία μας, ΠΡΩΤΟΙ και ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ (χειρότεροι) την απειλούν οι κύριοι που ανεβάζει ηλιθιωδώς ο ελληνικός λαός στην εξουσία, αφού η εκάστοτε κυβέρνηση απ'το '90 και μετά ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, υπακούει με ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΖΗΛΟ τα κελεύσματα των Ευρωπαϊκών Φιδιών που εδρεύουν στις Βρυξέλλες. Και για τον "υπερβολικό ζήλο" που υπερτονίζω, εξηγούμαι:

Υπάρχει κανονισμός της ΕΕ που όμως θα τεθεί σε πλήρη ισχύ από το 2014 και μετά και θα αφαιρεί από τα κράτη-μέλη παντός είδους μεταναστευτική πολιτική και το δικαίωμα της τοπικής εξουσίας (και καλά κυρίαρχης κυβέρνησης των χωρών) να αποφασίζει και να διαχειρίζεται την εισροή μεταναστών στη χώρα της. Μέχρι τότε η εκάστοτε τοπική εξουσία, το'χει αυτό το δικαίωμα, γι'αυτό και μπόρεσε ο Σαρκοζί να απελάσει τους Ρομά απ'τη Γαλλία, παρά τη γενική αντιρατσιστική κατακραυγή που φυσικά εκπορεύεται απ'την παγκοσμιοποιητική δογματίλα της ΕΕ.

Οι Ελληναράδες που μας κυβερνούν, με στο ζήλο και στην πρεμούρα ν'ακολουθήσουν το παγκοσμιοποιητικό δόγμα της αχταρμοποίησης (που προανέφερα) απεμπόλησαν πριν της ώρας του αυτό το δικαίωμα που έχουν ως κυβέρνηση μέχρι το 2014 τουλάχιστον, και επί της ουσίας δεν φυλάνε σύνορα κι αφήνουν να μπαίνουν μέσα ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ, μεγαλοι πληθυσμοί προσφύγων-λαθρομεταναστών, ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΚΑΙ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ! Και μετά σου φταίει εσένα ο κάθε Πακι, μαύρος, άσπρος, κίτρινος που μπαίνει μέσα; Γιατί να μη μπει; ΑΦΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ! :swear: Οχι λοιπόν φιλενάδα μου, ξε-αγκίλωσε το βλέμμα σου από το λάθος στόχο. Με άλλους πρέπει να τα βάζεις. Με την ΑΙΤΙΑ, (που είναι αυτά τα ανθελληναριά) και όχι με το αποτέλεσμα, το οποίο είναι φυσικό επόμενο της αρχικής αιτίας. Όταν έχεις ένα καρκίνωμα, οφείλεις σε ΑΥΤΟ να εστιάσεις και ΑΥΤΟ να χτυπήσεις με όποιον τρόπο μπορείς. Το να καταριέσαι τα συμπτώματα/αποτελέσματα και να ζητάς αναλγητικά για τον πόνο ή άλλο φάρμακο για τον κατευνασμό των όποιων άλλων δεινών που αυτό το καρκίνωμα προκάλεσε, δεν έχει κανένα νόημα, ούτε και θα το διώξει.

Aρέλα, νομίζω πως είσαι λάθος.
Κάσσανδρε, εσύ νομίζω πως είσαι λάθος.
Επειδή σχεδόν τα ίδια είπα και εγώ, θα σε παρότρυνα να με ξαναδιαβάσεις, γιατί με παρανόησες. :shock:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Blue Ice

Δημοσίευση από Blue Ice » Πέμ 18 Νοέμ 2010, 11:34

ArELa έγραψε: Φωτεινή, την εθνική κυριαρχία/ανεξαρτησία μας, ΠΡΩΤΟΙ και ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ (χειρότεροι) την απειλούν οι κύριοι που ανεβάζει ηλιθιωδώς ο ελληνικός λαός στην εξουσία, αφού η εκάστοτε κυβέρνηση απ'το '90 και μετά ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, υπακούει με ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΖΗΛΟ τα κελεύσματα των Ευρωπαϊκών Φιδιών που εδρεύουν στις Βρυξέλλες.
Συμφωνώ απόλυτα, αλλά αυτό δε σημαίνει πως οι μετανάστες είναι άμοιροι ευθυνών ή άκακοι...
Οι πολιτικοί μας είναι πρώτοι και αμέσως από κάτω είναι οι μετανάστες, ίσως να είναι και στην ίδια θέση.

Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 18 Νοέμ 2010, 11:46

Συμφωνώ απόλυτα, αλλά αυτό δε σημαίνει πως οι μετανάστες είναι άμοιροι ευθυνών ή άκακοι...
Οι πολιτικοί μας είναι πρώτοι και αμέσως από κάτω είναι οι μετανάστες, ίσως να είναι και στην ίδια θέση.
Λαουτζίκος και ελίτ/εξουσία δεν είναι ποτέ και σε καμία περίπτωση στην ίδια θέση, άσχετα αν αυτός ο λαουτζίκος είναι της ίδιας διαδρομής μ'εσένα ή όχι. Σκέψου το.
Χειραγωγούμενοι/καθοδηγούμενοι/εξαναγκασμένοι είναι κι αυτοί α/ από τις συνθήκες διαβίωσής τους στον τόπο απ'όπου ξεκίνησαν β/ από τα λαμόγια που τους κατευθύνουν. Το τελευταίο ισχύει περισσότερο απ'όσο εκτιμάς/συνυπολογίζεις. Γιατί αν δεν ήταν έτσι, θα είχαμε αυτή την ακατάσχετη εισροή και στη δεκαετία του '70 και του '80 ας πούμε. Το ότι ξεκίνησε απ'το '90 και μετά, υποδηλώνει σαφώς τη μεθόδευση των λαμογιών.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Πέμ 18 Νοέμ 2010, 12:09

Αντε και καλά οι άλλοι να λένε ότι θέλουν και να τρώνε τη φασιστική προπαγάνδα, αλλά και εσύ Βίκη που ήσουν μετανάστρια στη Νότια Αφρική; Και γνωρίζεις τη σημασία έχουν για την ελληνική κοινότητα οι εκκλησίες. Και μην μου πεις ότι εσείς πήγατε νόμιμα, ενώ οι μουσουλμάνοι εδώ είναι παράνομοι. Γιατί και νόμιμοι μουσουλμάνοι υπάρχουν εδώ και η νομιμότητα των εκεί Ελλήνων πήγαζε από το αποικιοκρατικό καθεστώς του απαρχάιτ. Πως θα σου φαινότανε ρε Βασιλική αν ο Ζουλού σου έλεγε ...«κάνε την προσευχή σου από μέσα σου και τουμπέκα, γιατί χαλάς την αισθητική μου»;

Ο φασισμός της αισθητικής είναι το χειρότερο είδος φασισμού. Η πρακτική του φουσκώματος της φαντασίας με συνθήματα και γαργαλητό των ενστίκτων του χυδαίου μικροαστικού όχλου.

Οσον αφορά το τζαμί θα χτιστεί ένα στην Αθήνα, κάπου στο Βοτανικό και θα είναι με έξοδα του ελληνικού κράτους. Οι μουσουλμάνοι θα μπορούσαν να πληρώσουν να γίνει - η Σαουδική Αραβία και ο αραβικός σύνδεσμος ήταν πρόθυμοι - όμως σκεφτείτε ποιον θα συνέφερε να γίνει κάτι τέτοιο. Ο Μακάριος το '58 όχι μόνο είχε δεχτεί να γίνουν ξεχωριστοί τουρκικοί δήμοι, αλλά όπως είπε στον Αβέρωφ θα έπρεπε και να απαιτήσουν κάτι τέτοιο, έτσι ώστε τα λεφτά των Ελλήνων φορολογούμενων να μην πηγαίνουν σε υποδομές που θα τις χρησιμοποιούν και οι Τούρκοι. Βλαχοκουτοπόνηρη λογική, που όταν είδε στη πράξη τι συνέβαινε προσπάθησε το '63 να το αλλάξει έσπασε τα μούτρα του. Η ιστορία δεν είναι για να φωνάζει κάποιος εναντίον της Ρεπούση και της Δραγώνα, ούτε για να αντιγράφει τσιτάτα των αρχαίων, αλλά για να αντλεί διδάγματα για το μέλλον.
Παρίσι και Μόσχα βαθιά τιμημένα
Αθήνα, Βαρκελώνη που βάφτηκαν με αίμα.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 18 Νοέμ 2010, 12:36

Eμένα γιατί μου τη λες; Από πού προκύπτει ότι δε θέλω να χτιστεί τζαμί και τα υπόλοιπα;
Επειδή προσυπέγραψα σε μια αποστροφή του ΟΤΤΟΝ?
Ίσως δεν κατάλαβες καλά το πνεύμα του, ή τέλος πάντων το δικό μου.
Το λιγότερο που μ'ενδιαφέρει είναι αν θα χτιστεί τζαμί ή όχι. Εχουμε αγγλικανική, έχουμε καθολική, έχουμε πεντηκοστιανή, έχουμε βουδιστές, έχουμε σαϊεντολόγους, τα κέρατά μας τα τράγια έχουμε σ'αυτό τον τόπο πια, ακόμα και σατανιστές έχουμε (πρωτοκλασάτα παιδιά του συστήματος) το τζαμί θα αλλάξει τίποτα ή θα μας προσβάλλει; Σαφώς και όχι.

Σε μια εποχή που ψαχνόμαστε για θέματα υψίστης ζωτικής σημασίας, το να γίνει αυτό το μικρής σημασίας θέμα, μέγιστο, για μένα είναι καθαρός αποπροσανατολισμός εστίασης από τα σημαντικά.
Δεν δείξανε, δεν αναφέρθηκαν καν στις πορείες ΚΚΕ και λυσσάξανε για το τζαμί. Πόσο π^*στικο είναι αυτό; Το'χεις αντιληφθεί;

Τις παρακάτω τοποθετήσεις μου, δεν τις κοίταξες; Σου κάνω για παρωπιδικό ρατσιστικό ουγκ; Τι να'ρθεις να μου πεις εσύ εμένα, που όταν ακόμα φορούσες παμπεράκια, (ή πάνες γιατί δεν είχαν τότε πάμπερς νομίζω :loco: ) εγώ έτρωγα στη μάπα τη μέκκα της ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ (όχι μελανζέ) ρατσιστίλας και αργότερα (όταν έμαθες να κάνεις τσίσα μόνος σου) έκατσα στην καφετέρια της εταιρίας μου να πίνω καφέ με μαύρο, και φρίκαρε όλος ο ντουνιάς και γούσταρα γιατί αψηφούσα το σύστημά τους; Και θα'ρθεις τώρα εσύ να μου πεις για ρατσισμούς επειδή στο υπέδειξε ο νεολογισμός της ιδεολογίας σου και μάσησες; Άσε μας ρε Νικολάκη μεσημεριάτικα. :help:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Blue Ice

Δημοσίευση από Blue Ice » Πέμ 18 Νοέμ 2010, 12:52

ArELa έγραψε: Χειραγωγούμενοι/καθοδηγούμενοι/εξαναγκασμένοι είναι κι αυτοί α/ από τις συνθήκες διαβίωσής τους στον τόπο απ'όπου ξεκίνησαν β/ από τα λαμόγια που τους κατευθύνουν. Το τελευταίο ισχύει περισσότερο απ'όσο εκτιμάς/συνυπολογίζεις. Γιατί αν δεν ήταν έτσι, θα είχαμε αυτή την ακατάσχετη εισροή και στη δεκαετία του '70 και του '80 ας πούμε. Το ότι ξεκίνησε απ'το '90 και μετά, υποδηλώνει σαφώς τη μεθόδευση των λαμογιών.
Ίσως , αλλά τώρα που τους έχουμε λουστεί θα πρέπει να τους ξεπλύνουμε. Ακόμα και να αλλάξουν οι πολιτικοί κάτι θα πρέπει να κάνουμε με όλους αυτούς. Δεν πρόκειται να εξαφανιστούν, όσο και αν τους χώνουμε κάτω από το χαλί. Και επειδή για πάρα πολλούς λόγους στην Ελλάδα δεν μπορούν να μείνουν πρέπει να τους διώξουμε...

Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 18 Νοέμ 2010, 13:02

Στη φάση της εξαθλίωσης που βιώνουμε, όσοι μπορούν την κάνουν, και ξέρω ότι την κάνουν αρκετοί από μόνοι τους χωρίς να τους διώξουμε. Αυτοί που "ρίζωσαν" εδώ, δεν υπάρχει τρόπος να τους κάνουμε να φύγουν (πλην βίαιης εκδίωξης με την οποία διαφωνώ) και για πολλούς, δεν υπάρχει και λόγος να φύγουν, αν έχουν απορροφηθεί σωστά στην κοινωνία μας. Με αυτούς, το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε, είναι να μάθουμε να συνυπάρχουμε κυριλέ. Αφού δεν μας αλλοίωσε και δεν αφάνισε αμετάκλητα την εθνότητά μας η τουρκιά σε 4 αιώνες, είναι ανόητο να φοβόμαστε ότι θα μας αλλοιώσουν/μπασταρδέψουν αυτοί τώρα. Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει ρε και ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να τη σκιάζει φοβέρα καμιά. Απλά τώρα ξαποσταίνουμε για λίγο... :grflag:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Πέμ 18 Νοέμ 2010, 13:06

Εχεις δίκιο Βασιλική δεν κατάλαβα το πνεύμα του και το δικό σου. Είχα την εντύπωση πως όταν κάποιος λέει...
«Να σταματήσουν να απαιτούν τζαμιά, να κάνουν την προσευχή τους από μέσα τους
...εννοεί αυτό το πράγμα. Και όταν κάποιος συμφωνεί, συμφωνεί με αυτά. Τώρα μου είπες ότι δεν εννοούσε αυτό, αλλά κάτι άλλο. Δεν μπορώ παρά να σηκώσω ψηλά τα χέρια.

Δεν δείξανε, δεν αναφέρθηκαν καν στις πορείες ΚΚΕ και λυσσάξανε για το τζαμί. Πόσο π^*στικο είναι αυτό; Το'χεις αντιληφθεί;
ΔΥΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΕΓΙΝΑΝ ΛΕΜΕ :swear: :swear: :swear: :swear:

Η ΜΙΑ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΚΚΕ, Η ΑΛΛΗ ΟΧΙ :swear: :swear: :swear: :swear:

Και οι δύο είχαν αρκετό κόσμο.

Ρε Βασιλική νομίζεις ότι πρώτη φορά έγινε; Πάρα πολλές συγκεντρώσεις δεν τις αναφέρουν καν, με αποτέλεσμα να διαβάζω εδώ διάφορα «που είναι οι αναρχικοί», «που είναι οι αριστεροί» κτλ. Μόνο αν γίνουν χοντρά επεισόδια τις παρουσιάζουν, αλλά με τον τρόπο που σε κάνουν να λες ...«τα κωλόπαιδα κατέστρεψαν τη συγκέντρωση».
KASSANDROS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από KASSANDROS » Πέμ 18 Νοέμ 2010, 13:15

Γιατί ρε μάγκες απολίτιστοι πρέπει να γίνει μόνο ένα τζαμί;

Σας χαλάει δηλαδή να γίνει ένα μεγάλο τζαμί, και πολλά ακόμα μικρότερα;
Δεν σκέφτεστε τους μουσουλμάνους που μένουν μακριά από το Βοτανικό ή, ακόμα χειρότερα, εκτός Αθηνών;

Αι σιχτίρ από κει, κωλορατσιστές.

Εξυπακούεται ότι όλα τα τζαμιά θα γίνουν σε δημόσια έκταση, όλα θα γίνουν με λεφτά από το δημόσιο ταμείο, και όλοι ανεξαιρέτως οι αφροασιάτες θα νομιμοποιηθούν.
Συγχρόνως τα σύνορα θα εξακολουθούν να παραμένουν ανοικτά για τους καταπιεσμένους αδελφούς μας.

Όποιος διαφωνεί με αυτά, είναι φασίστας και απαγορεύεται να μιλάει.

Αλλάχ Αλ Ακμπάρ.
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Πέμ 18 Νοέμ 2010, 13:22

Και να αλλάξεις το νικ σου. Προκαλεί. Από Κάσσανδρος να το κάνεις Ισμαήλ, Αλλαντίν, Μουσταφά. :P

Αλλάχ αλ ακμπάαααααααααααααααρ
Άβαταρ μέλους
Orion
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Orion » Πέμ 18 Νοέμ 2010, 13:29

Η αφορμη να συμμετεχω στο στο νημα ηταν ακριβως η συγκεκριμενη εκδηλωση , και θα σας κανω μια ερωτηση ειστε σιγουροι οτι ολοι οι μουσουλμανοι θελουν αυτο το τζαμι ? να γινει οπωσδηποτε ? η θελουν κατι που δεν ακουσατε, να συνεχισουν να προσευχονται στους χωρους που εχουν , γιατι εχουν σε καθε γειτονια , απλα να επισημοποιηθουν ? πραγμα που τους βολευει γιατι δεν μπορουν να μαζευτουν ολοι σε ενα χωρο , η "εκπροσωποι" που βλεπετε στα ΜΜΕ εκπροσωπουν ολους τους μουσουλμανους ? η εναν πυρηνα που και με της πλατες διαφορων ακομα και πολιτικων παραγοντων τους ειναι χρησιμος να κινητοποιηται και ισως στο μελλον τον κατευθυνουν με καμια καλη προβοκατσια και σε αλλες ενεργειες εκτος απο δημοσιες προσευχες (που λειτουργησαν σαν πιεση που βολευε και οσους προωθουν "το τζαμι" να περασουν στον ανιδεο και με τη βοηθεια των ΜΜΕ το " πω ρε κοιταξτε οι ανθρωποι δεν εχουν που να προσευχηθουν , να τους φτιαξουν ενα τζαμι ρε παιδια " ), αλλων "ειδικων καθηκοντων " εκτος αν νομιζετε οτι ολοι μουσουλμανοι ηταν στις πλατειες , το θεμα δειχνει να εχει αρκετες παραμετρους, περα απο τις αμεσα φανερες, και βαθυτερες , ολα παιζουν ρολο ακομα και ο χρονος που συμβαινουν διαφορα γεγονοτα.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 18 Νοέμ 2010, 13:32

Ρε συ Νικο, έλεος...

ΔΥΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΕΓΙΝΑΝ ΛΕΜΕ :swear: :swear: :swear: :swear:

Η ΜΙΑ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΚΚΕ, Η ΑΛΛΗ ΟΧΙ :swear: :swear: :swear: :swear:
Bρε μπουζούκι, το ξέρω. ΤΑ ΜΜΕ λέω δεν έβγαλαν άχνα!
Το ξέρω ότι δεν είναι η πρώτη φορά, αλλά θαρρώ πως είναι η πρώτη φορά που δεν έδειξαν ούτε μερικά πλάνα, ή εγώ δεν είδα πουθενά τίποτα.
Παλιά έκαναν και ζωντανές συνδέσεις αν θυμάσαι.
Σιγά σιγά, σφίγγει ο φιμωτικός φασιστικός κλοιός. Ό,τι δεν ξέρουμε δεν υφίσταται.

Κοίταξες στον ουρανό να δεις τι χαμός από γραμμές παίζει σήμερα;
Οχι δεν κοίταξες γιατί κοιτάς μονίμως χαμηλά. Τόσο, που σου ξεφεύγουν και τα πιο στοιχειώδη. Είπα ότι προσυπέγραψα μια συγκεκριμένη αποτροφή. Στάθηκες σε μια μικρή φράση που δεν απεικονίζει πλήρως την ουσία, και την ανέδειξες σε ύψιστη φαυλότητα. Στάθηκες όχι γιατί δεν κατάλαβες τι είπα παραπάνω, αλλά γιατί αυτό είναι το στυλ σου. Να στέκεσαι σε σημεία που θα στηρίζουν τη δική σου οπτική για τη διαδρομή μου ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ, γιατί δεν δύνασαι να δεχτείς ότι έκανες λάθος στην κριτική σου απέναντί μου. Με την ίδια λογική δεν πραγματεύεσαι ποτέ, ένα κάρο κέρατα που παραθέτω παρακάτω, γιατί μ'αυτά απλά δεν θα μπορούσες να διαφωνήσεις. Βαριέμαι αυτές τις μαλακίες, πραγματικά.

"εκπροσωποι" που βλεπετε στα ΜΜΕ εκπροσωπουν ολους τους μουσουλμανους ? η εναν πυρηνα που και με της πλατες διαφορων ακομα και πολιτικων παραγοντων τους ειναι χρησιμος να κινητοποιηται και ισως στο μελλον τον κατευθυνουν με καμια καλη προβοκατσια και σε αλλες ενεργειες εκτος απο δημοσιες προσευχες
Πες τα ρε Ωρίωνα. :thumb: Τους λέω συνέχεια ότι όλο αυτό είναι μεθοδευμένο για να αποσπαστεί η εστίαση απ'αυτά που είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ σημαντικά, και δεν εννοούν να το καταλάβουν μερικοί. Το ότι τα ΜΜΕ το αναγάγουν σε μείζον ζήτημα, δεν σημαίνει ότι είναι. Κι όσοι απο μας το κάνουμε επίσης μείζον θέμα, απλά πέφτουμε γι'άλλη μια φορά στην παγίδα της νοητικής τους χειραγώγησης.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Πέμ 18 Νοέμ 2010, 13:51

Bρε μπουζούκι, το ξέρω. ΤΑ ΜΜΕ λέω δεν έβγαλαν άχνα!
Το ξέρω ότι δεν είναι η πρώτη φορά, αλλά θαρρώ πως είναι η πρώτη φορά που δεν έδειξαν ούτε μερικά πλάνα, ή εγώ δεν είδα πουθενά τίποτα.
Παλιά έκαναν και ζωντανές συνδέσεις αν θυμάσαι.
Σιγά σιγά, σφίγγει ο φιμωτικός φασιστικός κλοιός. Ό,τι δεν ξέρουμε δεν υφίσταται.
Δυστυχώς ούτε η πρώτη φορά είναι και ούτε θα είναι η τελευταία. Τα ΜΜΕ πουλάνε θέαμα και όχι διαμαρτυρία. Αν η διαμαρτυρία συνδυαστεί με θέαμα θα την πουλήσουν, αλλά με τέτοιο τρόπο ώστε να επικεντρωθείς στο θέαμα και να συκοφαντήσεις τη διαμαρτυρία.
Κοίταξες στον ουρανό να δεις τι χαμός από γραμμές παίζει σήμερα;
Οχι δεν βγήκα από το σπίτι ακόμη.
Οχι δεν κοίταξες γιατί κοιτάς μονίμως χαμηλά.
Αν περπατάω και κοιτάω τον ουρανό μπορεί να με χτυπήσει κανένα αυτοκίνητο ή, να πατήσω σκατά σκύλου. :P
Στάθηκες σε μια μικρή φράση που δεν απεικονίζει πλήρως την ουσία, και την ανέδειξες σε ύψιστη φαυλότητα. Στάθηκες όχι γιατί δεν κατάλαβες τι είπα παραπάνω, αλλά γιατί αυτό είναι το στυλ σου. Να στέκεσαι σε σημεία που θα στηρίζουν τη δική σου οπτική για τη διαδρομή μου ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ, γιατί δεν δύνασαι να δεχτείς ότι έκανες λάθος στην κριτική σου απέναντί μου
Από τις διευκρινήσεις λοιπόν κατάλαβα ότι δεν συμφωνείς με αυτή τη φράση. Και στη προκειμένη περίπτωση δεν σου έκανα κριτική, αλλά εξέφρασα την έκπληξη μου, γιατί είχα την εντύπωση πως συμφωνούσες με κάτι τέτοιο ---> «να κάνουν την προσευχή τους από μέσα τους».
KASSANDROS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από KASSANDROS » Πέμ 18 Νοέμ 2010, 13:54

Και επειδή εμείς οι ρατσιστές Έλληνες εξακολουθούμε να είμαστε απολίτιστοι, έρχονται οι ομοεθνείς του Πρωθυπουργού μας να μας εκπολιτίσουν:

http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231067932

Με έμφαση στο τέμενος στην Αθήνα
Οι χώροι λατρείας των θρησκευτικών μειονοτήτων στην Ελλάδα στο επίκεντρο έκθεσης του Στέιτ Ντιπάρτμεντ

Ουάσινγκτον
Για γραφειοκρατικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι θρησκευτικές μειονότητες στην Ελλάδα, όπως είναι η αδειοδότηση για την κατασκευή ή λειτουργία χώρων λατρείας και η συνέχιση φαινομένων θρησκευτικών διακρίσεων και εκδηλώσεων αντισημιτισμού κάνει λόγο η ετήσια έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για τις θρησκευτικές ελευθερίες ανά τον κόσμο. Στο επίκεντρο της έκθεσης βρίσκεται η λειτουργία χώρων λατρείας των θρησκευτικών μειονοτήτων, με έμφαση στο τέμενος στην Αθήνα.

Ωστόσο, στην έκθεση, η οποία καλύπτει την περίοδο από τον Ιούλιο του 2009 έως τον αντίστοιχο μήνα του 2010 και η οποία υποβάλλεται κάθε χρόνο στο Κογκρέσο βάσει σχετικού αμερικανικού νόμου, αναφέρεται ότι η ελληνική κυβέρνηση σέβεται εν γένει στην πράξη τα ζητήματα των θρησκευτικών ελευθεριών.

Στην έκθεση καταγράφονται τα επεισόδια κατά μουσουλμάνων, όπως η εμπρηστική επίθεση κατά του τεμένους στους Τοξότες Ξάνθης, βανδαλισμοί σε άλλο τζαμί και κοιμητήριο στην Θράκη και η επεισοδιακή διαμαρτυρία χιλίων περίπου μουσουλμάνων μεταναστών στην Αθήνα, τον Μάιο του 2009, λόγω «βεβήλωσης αντιτύπου του Κορανίου από αστυνομικό».

Σημειώνεται, επίσης, η συνέχιση εκφάνσεων αντισημιτισμού στον Τύπο και στην κοινωνία, περιστατικά βανδαλισμών εβραϊκών μνημείων και περιουσιών και οι δύο εμπρηστικές επιθέσεις κατά της Συναγωγής Χανίων, ενώ ως θετική εξέλιξη προβάλλεται ο εγκαινιασμός του Μνημείου Ολοκαυτώματος στην Αθήνα από τον υπουργό Επικρατείας τον περασμένο Μάιο.

Επισημαίνονται και τα θετικά βήματα του Αρχιεπισκόπου της Εκκλησίας της Ελλάδας για την πρόοδο του διαθρησκειακού διαλόγου με την Αγγλικανική Εκκλησία και άλλα θρησκευτικά δόγματα.

Στα επιμέρους τμήματα, επαναλαμβάνεται ότι το Σύνταγμα της Ελλάδας καθιερώνει την Ελληνορθόδοξη Εκκλησία ως την επικρατούσα θρησκεία, αλλά συγχρόνως προστατεύει το δικαίωμα κάθε πολίτη να επιλέγει τη θρησκεία του, ότι η κυβέρνηση σέβεται το δικαίωμα αυτό, αλλά μη-ορθόδοξες θρησκευτικές ομάδες μερικές φορές αντιμετωπίζουν διοικητικά εμπόδια ή νομικούς περιορισμούς στην άσκηση της λατρείας τους.

Σημειώνεται ότι η Ελληνορθόδοξη Εκκλησία εξακολουθεί να ασκεί σημαντική πολιτική και οικονομική επιρροή, ότι απαγορεύεται ο προσηλυτισμός και ότι από το 2006 δεν έχουν εκδοθεί νέες άδειες λειτουργίας τόπων λατρείας σε μη-ορθόδοξες θρησκευτικές ομάδες.

Μνημονεύεται η διάκριση μεταξύ της μουσουλμανικής κοινότητας της Θράκης, που εμπίπτει στο ειδικό καθεστώς της Συνθήκης της Λωζάνης με ειδικά προνόμια, και στους μουσουλμάνους μετανάστες που κατοικούν κυρίως στην Αθήνα (υπολογίζονται σε 200.000), και ακολουθούν αναφορές σε επιμέρους προβλήματα γύρω από τους τρόπους αναγνώρισης θρησκειών και θρησκευτικών ομάδων (διαμαρτυρίες Σαϊεντολόγων και Πολυθεϊστών), φορολογικές και άλλες διακρίσεις, ερωτήματα ισχύος του ισλαμικού νόμου (σαρία) στη Θράκη, αδειοδοτήσεις για την κατασκευή ή λειτουργία χώρων λατρείας.

Οι αποφάσεις για την κατασκευή ισλαμικού τεμένους και κοιμητηρίου στην Αθήνα δεν έχουν ακόμη υλοποιηθεί, ενώ τον Ιούνιο 2010 εγκρίθηκε η κατασκευή ισλαμικού κοιμητηρίου στη Θεσσαλονίκη σε χώρο που αναμένεται να καθοριστεί.

Τέλος, αναφέρεται ότι σε απάντηση ανησυχιών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κατά του Ρατσισμού και της Μισαλλοδοξίας για τη νομική απαγόρευση του προσηλυτισμού (Έκθεση Σεπτ. 2009), η ελληνική κυβέρνηση διευκρίνισε ότι η σχετική νομοθεσία είναι στην πράξη από καιρό ανεφάρμοστη.
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας
Έδωσε Likes: 414 φορές
Έλαβε Likes: 318 φορές

Δημοσίευση από OTTO » Πέμ 18 Νοέμ 2010, 13:58

Clash έγραψε:Αντε και καλά οι άλλοι να λένε ότι θέλουν και να τρώνε τη φασιστική προπαγάνδα, αλλά και εσύ Βίκη που ήσουν μετανάστρια στη Νότια Αφρική; Και γνωρίζεις τη σημασία έχουν για την ελληνική κοινότητα οι εκκλησίες. Και μην μου πεις ότι εσείς πήγατε νόμιμα, ενώ οι μουσουλμάνοι εδώ είναι παράνομοι. Γιατί και νόμιμοι μουσουλμάνοι υπάρχουν εδώ και η νομιμότητα των εκεί Ελλήνων πήγαζε από το αποικιοκρατικό καθεστώς του απαρχάιτ. Πως θα σου φαινότανε ρε Βασιλική αν ο Ζουλού σου έλεγε ...«κάνε την προσευχή σου από μέσα σου και τουμπέκα, γιατί χαλάς την αισθητική μου»;

Ο φασισμός της αισθητικής είναι το χειρότερο είδος φασισμού. Η πρακτική του φουσκώματος της φαντασίας με συνθήματα και γαργαλητό των ενστίκτων του χυδαίου μικροαστικού όχλου.

Οσον αφορά το τζαμί θα χτιστεί ένα στην Αθήνα, κάπου στο Βοτανικό και θα είναι με έξοδα του ελληνικού κράτους. Οι μουσουλμάνοι θα μπορούσαν να πληρώσουν να γίνει - η Σαουδική Αραβία και ο αραβικός σύνδεσμος ήταν πρόθυμοι - όμως σκεφτείτε ποιον θα συνέφερε να γίνει κάτι τέτοιο. Ο Μακάριος το '58 όχι μόνο είχε δεχτεί να γίνουν ξεχωριστοί τουρκικοί δήμοι, αλλά όπως είπε στον Αβέρωφ θα έπρεπε και να απαιτήσουν κάτι τέτοιο, έτσι ώστε τα λεφτά των Ελλήνων φορολογούμενων να μην πηγαίνουν σε υποδομές που θα τις χρησιμοποιούν και οι Τούρκοι. Βλαχοκουτοπόνηρη λογική, που όταν είδε στη πράξη τι συνέβαινε προσπάθησε το '63 να το αλλάξει έσπασε τα μούτρα του. Η ιστορία δεν είναι για να φωνάζει κάποιος εναντίον της Ρεπούση και της Δραγώνα, ούτε για να αντιγράφει τσιτάτα των αρχαίων, αλλά για να αντλεί διδάγματα για το μέλλον.
Δηλαδή για να ΜΗ με χαρακτηρίσουν κάποιοι ως φασίστα, πρέπει να ξεβρακώνομαι;;;;;; Να ΠΑΡΑΤΩ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ και να αφιερώνομαι ψυχή τε και σώμα δε στην επιθυμία των μεταναστών ωσάν τζίνι, ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ;;;; Διαφορετικά είμαι φασιστόμουτρο;;;;

Φασίστας είναι αυτός που επιβάλει κάτι σε κάποιον. Τι στο @@@@ επέβαλα εγώ στους μετανάστες;;;; Αυτοί έρχονται και ζητάνε... τι τους ζήτησα;;; Σε τι τους εκμεταλλεύτηκα;;;;; Τι τους πήρα;;;;;; Είμαι φασίστας;;;;;;; Γι' αυτό από την "καλοπέραση" δεν έχω ανοίξει μάτι;;;;

ΠΟΤΕ εγώ ανέφερα στο post μου κάτι σχετικό με το να ΜΗ γίνει ποτέ τζαμί;;;;;; Θα με τρελλάνετε κάποιοι;;;; Αντιθέτως ανέφερα μια λέξη κλειδί: ΣΥΖΗΤΑΜΕ. Δηλαδή όταν έρθει ο καιρός, τότε θα τα βάλουμε κάτω και θα δούμε αν και πού και πόσα τζαμιά θα είναι καλό να γίνουν. Τόσο δύσκολο ήταν;;; Καλά το είπε κάποιος, είμαστε μια αγελάδα που την αρμέγουν, την αρμέγουν, δεν την ταΐζουν, συνεχίζουν να την αρμέγουν, κοντεύει να ψοφήσει κι αυτοί κολλημένοι, χωρίς να την ταΐσουν, συνεχίζουν να την αρμέγουν... ε τι @@τά θα βγάλει πια! Δε βλέπετε ότι ψοφάει;;; Αφήστε μας να ανασάνουμε και λίγο...

Να παραδεχτούν κάποιοι ότι δε θέλουν απλά να κτιστεί τζαμί, αλλά θέλουν να κτιστεί εδώ και τώρα, σε βάρος των όποιων άλλων επιγόντων ζητημάτων της χώρας. Και μη μου πείτε ότι δεν έγινε ζήτημα της χώρας... διότι οι δημοσιοκάφροι το θέτουν έτσι. Να το παραδεχτούν, να το ομολογήσουν, για να πέσουν τα προσωπεία.
Mantam Froufrou έγραψε:Παιδιά, καταλαβαίνω τους προβληματισμούς και το άγχος ή τη δυσαρέσκεια όλων σας, μα την Παναγία (:p), αλλά το παραπάνω είναι μπούμερανγκ. Ξέρεις πόσα "όταν και αν" μπορώ να σου παραθέσω; Όταν και αν λύσουμε ποτέ το οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδας, θα δούμε και το πρόβλημα με τους εγκληματίες που παίρνουν άδειες από τη φυλακή και παρανομούν ξανά. Σου'χω κι ένα χειρότερο. Όταν και αν λύσω τα δικά ΜΟΥ προβλήματα, τότε θ'ασχοληθώ με τα προβλήματα της Ελλάδας, και δυστυχώς αυτό είναι κάτι πόυ λένε πολλοί Έλληνες, και είναι από τους βασικούς λόγους που τίποτα δεν λύνεται.
Ακριβώς, τα "όταν" και τα "θα" δεν έχουν τελειωμό. Ε λοιπόν αυτά τα "όταν" και τα "θα" δεν πρέπει να τα βάλουμε σε μια σειρά; Να δούμε πιο είναι πιο σημαντικό; Γιατί δηλαδή πρέπει να πιαστούμε από το πιο ασήμαντο συγκριτικά με τα άλλα; Και στην τελική, θεωρείς ότι το ανέφερα με τέτοιον τρόπο που υποδηλώνει αποφυγή του ζητήματος του τζαμιού για πάντα;;;

Δηλαδή γιατί η γιαγιούλα να πλησιάζει πριν κάπου δύο χρόνια (που τα πράγματα ήταν καλύτερα από σήμερα) τον Αλογοσκούφη στο δρόμο, να του λέει ότι παίρνει κάπου 200 ευρώ σύνταξη και να τον ρωτάει πώς θα ζήσει, κι αυτός με ένα χαμόγελο ως τα αυτιά να της απαντάει πως απλά δε θα ζήσει με τόσα που παίρνει;

Και μετά από άπειρα ανάλογα πράγματα, βάζουμε σε πρώτη προτεραιότητα τα τζαμιά των μουσουλμάνων και όχι τον ελληνικό λαό; Δηλαδή στις άλλες χώρες που λέτε, το κράτος παράτησε με συντάξεις φτώχειας το λαό του και έβαλε σε προτεραιότητα να χτίσει χριστιανικούς ναούς για τους Έλληνες αλλοδαπούς; Δηλαδή μας είδαν και χέστηκαν και ξεσκίστηκαν να ικανοποιήσουν τις επιθυμίες μας, παρατώντας τα δικά τους προβλήματα;
Mantam Froufrou έγραψε:Ο πατέρας μου είχε πει κάτι πολύ όμορφο κάποτε, αν και αστυνομικός και φασίστας: σ'αυτό το παιδί (έναν νεαρό σε φανάρι που καθάριζε τζάμια, κάπου από το Πακιστάν μάλλον θα ήταν) βλέπω τον γιο μου, μόνο σε ξένη χώρα να παλεύει να ζήσει... Κι ο άνθρωπος είναι κατά της λαθρομετανάστευσης, όπως κι εγώ άλλωστε. Ευτυχώς όμως, παραμένει άνθρωπος!
Αυτό το παιδί, και γενικότερα τέτοια άτομα, αν πραγματικά παραμένουν ΑΝΘΡΩΠΟΙ, δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μία στο εκατομμύριο να πάνε από μόνοι τους σε κάποια μεγάλη πλατεία, μαζί με τους υπόλοιπους δικούς τους να προσευχηθούν και να απαιτούν από το κράτος που τους φιλοξενεί να τους φτιάξει τζαμί, εκτός βέβαια αν δέχονται κάποια πίεση από τους υπόλοιπους μετανάστες, δηλαδή αν τους απειλούν και τους πιέζουν με το ζόρι να πάνε την πλατεία για να φανούν περισσότεροι. Αν είναι πραγματικοί άνθρωποι θα σεβαστούν λίγο τη χώρα αυτή.

Και κάτι τελευταίο. Χθες είδα στο youtube ένα βιντεάκι με τους πανηγυρισμούς αλλοδαπών φίλων του ΠΑΣΟΚ.

Δεν είμαι σίγουρος αν είναι "φρέσκο" ή αν είναι από τις περσινές εκλογές, όπως και νά χει, αν έλεγα ότι ενοχλήθηκα διότι θεωρώ ότι το ποια κυβέρνηση κυβερνά την χώρα δε θα έπρεπε να τους απασχολεί, θα είμαι και πάλι φασίστας;;; Και αν πω πως ασχέτως αν έδωσαν σε πολλούς το δικαίωμα της ψήφου, δεν έχουν το ίδιο δικαίωμα με εμένα να ψηφίζουν, αφού εγώ είμαι εδώ όχι μόνο εκ γενετής, αλλά και οι γονείς μου εκ γενετής, και οι παππούδες μου κπλ. πάλι θα είμαι φασίστας;;;

Τότε προσκυνώ λέγοντας απλά ότι το να σκέφτεσαι λογικά και με μαθηματική λογική είναι από μόνο του έκφραση ενός φασίστα, και θα πρέπει να αλλάξει η ορολογία σε όλα τα λεξικά.

Μακάρι κάποιοι να ξέρατε πόσο μακριά αλλά και ενάντια είμαι σε κάθε είδους φασισμό... αλλά και να αναγνωρίζατε τον πραγματικό φασισμό όλων μα όλων των πολιτικών.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
~ το υπεραναλυτικό κάθαρμα ~
------------------------------------
~ ένα σκουπίδι που απλώς ονειροπολεί ~
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικα-Ελεύθερο βήμα”