Από τα βίντεο σου άλλα είναι ενδιαφέροντα και άλλα είναι μην πω τι και παρεξηγηθείς.
Να μου πεις ποια είναι τι, και να μην τσιγκουνευτείς στους χαρακτηρισμούς.
Καν'το σε παρακαλώ, να γελάσουμε από ελληνικά μέχρι γιαπωνέζικα. Αλλά να μου πεις και γιατί θεωρείς αυτά που θεωρείς "μην πεις τι είναι", έτσι;
Σε αυτές τις φαντασιώσεις των τσάτσων του συστήματος που τους τσούζουν οι αντιεξουσιαστές έχω απαντήσει αναλυτικά. Δεν ξαναγράφω τα ίδια.
Κι εγώ στη φαντασίωσή σου για τον "έρωτά" μου με τη ΧΑ όπως πασχίζεις σαν κολασμένος να πείσεις, έχω αναπτυχθεί ΥΠΕΡ του δέοντος, έχω και εκατοντάδες ποστς κατά του φασισμού γενικότερα και του ναζισμού ειδικότερα, οπότε δεν ξαναγράφω τα ίδια. Εσένα κόλλησε η βελόνα βλακωδώς. Έτσι κι αλλιως δεν ξαναπάω κάλπη και δεν ξαναψηφίζω γιατί κανείς μα κανείς δεν με καλύπτει. Είπα αν με τραβάγαν με κίνδυνο της ζωής μου και δεν είχα επιλογή που θα το'ριχνα, και είπα γιατί. Τώρα εσύ, συνέχισε αν θες το μονότονο και ανόητο τροπάρι σου.
Η σύγκρουση με την αστυνομία είναι μέσα στα πλαίσια, όμως κρίνεται ανάλογα με την περίπτωση.
Κάτι μου τσαμπουνάτε για ταξικά. Σε ποια τάξη υπάγονται τα σώματα ασφαλείας, και από πού γεννήθηκαν οι μπάτσοι; Απ'τους κεφαλαιοκράτες, ελιτιστές ή από μας; Απο μας. Τι έγινε μ'αυτούς; Τους πήρε στη δούλεψή της η ελίτ, γιατί δεν είναι αρκετά τα λαμόγια της ελίτ (ή των κυβερνήσεων της παγκοσμιοποίησης αν θες να στο πω πιο λιανά) ώστε να μας ελέγξουν, οπότε προσλαμβάνουν άτομα απ'τα ίδια μας τα σπλάχνα για να μας ελέγξουν. Τα άτομα αυτά κυμαίνονται από: καλά παιδιά που δεν έχουν άλλη επαγγελματική επιλογή και βρήκαν αυτή τη θέση σαν μέσο επιβίωσης, μέχρι βλαμένους που τη βλέπουν εξουσία και το παίζουν σατράπηδες. Το να συγκρούεστε μ'αυτούς, δε βγαίνει τίποτα γιατί α/ είναι οπλισμένοι σαν αστακοί σε αντίθεση με μας τους αμάχους πολίτες που "απαγορεύεται να οπλοφορούμε", β/ είναι εκπαιδευμένοι και κάνουν οργανωμένες συντονισμένες κρούσεις, απέναντι σε άναρχα ασκέρια, οπότε πάντα ή σχεδόν πάντα υπερισχύουν γ/ το αποτέλεσμα είναι να'χει πάντα η πλευρά των αμάχων πολιτών περισσότερα θύματα, και πέραν αυτού, ΟΥΔΕΝ!
Κάτι μου λέει πως παρατείνοντας και εντείνοντας τα μέτρα που ήδη έχουν αρχίσει αφαιρούν δικαιώματα και αξιοπρεπή διαβίωση
απ'όλους (και απ'τους μπάτσους), ακόμα και τα σώματα ασφαλείας θα πάρουν ανάποδες και δεν αποκλείεται να στραφούν κατά των "αφεντικών" που τους δίνουν εντολές. ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ Η ΦΡΟΝΤΕΞ που καλείται να προστατεύσει τα σύνορά μας τώρα, εξ ου και το γεγονός ότι θα φέρουν Ευρωμπάτσους κάποια στιγμή μέσα (αν δεν τους έχουν φέρει ήδη) για να ελέγξουν τα άναρχα ΖΩΑ της μάζας (έτσι μας βλέπουν) που τολμάνε να σηκώσουν κεφάλι- γιατί οι ντόπιοι ένστολοι "δεν έχουν μπέσα" γι'αυτούς πια.
Η λογική μου λοιπόν είναι ΑΗΤΤΗΤΗ όταν λέω πως πρέπει να στραφούμε ευθέως εναντίων ΑΥΤΩΝ κι όχι των μπάτσων, και να στραφούμε ΧΩΡΙΣ ΒΙΑ, με τρόπο δυναμικό και ΚΑΙΡΙΑ χτυπήματα (όχι βιαιοτήτων- αλλά επιχειρημάτων) χτυπήματα που για να τα αντιμετωπίσουν, θα πρέπει να δίνουν απαντήσεις, όχι να βάζουν μπροστά τους μπάτσους για να μας καταστέλλουν. Αλλά δεν πα να τα λέω εγώ; Εσεις εκειιιιιιιιιιιιι ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ αντίπαλα στρατόπεδα, βρωμόξυλο και μαλακίες. ΑΥΤΟ σας ενδιαφέρει να συντηρείτε, λες και μιλάμε για ποδοσφαιρικές ομάδες. Ε, ΑΥΤΟ είναι και το κοινό σημείο σας με τους εξουσιαστές , που και αυτοί θέλουν να συντηρούμε αντίπαλα στρατόπεδα για να τρωγόμαστε μεταξύ μας κι αυτοί να κάνουν τη δουλειά τους ανενόχλητοι. Αυτό που είναι απλή ΚΟΙΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ συλλογιστική, το σκέφτηκα εγώ η ξανθιά και οι ηγεταράδες σας, δεν το σκέφτονται; Ή μήπως το ξέρουν πολύ καλά, αλλά ΠΑΛΙ σας βάζουν στις λογικές αντίπαλων στρατοπέδων, γιατί καλολαδώνονται απ'τα λαμόγια για να το κάνουν; Ιδού το ερώτημα κρίσεως.