Η Βρετανία ξεσηκώνεται

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
Άβαταρ μέλους
Clash
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

Re: Η Βρετανία ξεσηκώνεται

Δημοσίευση από Clash » Πέμ 11 Νοέμ 2010, 13:30

Εγώ δεν ξέρω αν ήταν προβοκάτορες αυτοί που έβαλαν φωτιά στη Μαρφίν. Η δράση τους, ωστόσο, ήταν προβοκατόρικη. Πιστεύω ότι δεν θα ήθελαν να σκοτώσουν κανέναν, όμως το αποτέλεσμα μετράει. Αυτό, όμως, που φυσικά αγνοεί ο κόσμος που δεν ήταν εκεί είναι πως αυτή η ομάδα δέκα ατόμων, φορτωμένοι με σφυριά, λοστούς κτλ πήγαινε παράλληλα με το μπλοκ των αναρχικών και κατά τη διάρκεια της πορείας οι αναρχικοί πλακώθηκαν μαζί τους όταν πήγαν να σπάσουν ένα σούπερ μαρκετ γεμάτο κόσμο και όταν επιχείρησαν να βάλουν φωτιά στον Ιανό. Εκεί οι αναρχικοί τους απέτρεψαν και μάλιστα, δύο πήγαν με σπασμένα χέρια στο νοσοκομείο. Αφού δεν τα κατάφεραν και ενω όλος ο κόσμος είχε στραμμένη την προσοχή του στο βιβλιοπωλείο, πέρασαν στο απέναντι πεζοδρόμιο και πέταξαν τη μολότοφ στην Μαρφίν. Η φωτιά ωστόσο πήρε διαστάσεις, όταν αφού είχε περάσει το μπλοκ των αναρχικών εμφανίστηκαν κάποιοι τύποι πάλι από το πεζοδρόμιο και όχι μέσα από την πορεία και έριξαν βενζίνη.

Όσο για το πως κατέβηκαν, είτε από μπλογκς, είτε απ'τα μπουζούκια, είτε από τις λαϊκές, ΛΙΓΗ σημασία έχει. Σιγά μην ήταν πιο "έγκυρο" και "σωστό", αν κατέβαιναν οργανωμένοι με τα μαντρόσκυλα που εσύ υποστηρίζεις. Η ουσία είναι ότι κατέβηκαν ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ, ΑΥΤΟΝΟΜΑ, ΚΑΙ ΜΑΓΚΙΩΡΙΚΑ κι ΕΚΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ έγκειται μια νίκη για μένα και τους υπόλοιπους αντινεοταξίτες, που λέμε ότι αντιμετωπίζουμε ΚΟΙΝΟ εχθρό και οφείλουμε να τον αντιπαλέψουμε ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ, κι όχι με πολιτικοιδεολογικοκομματικα του κώλου ΟΥΓΚ, με αυτισμούς και με άλλα υποκρυπτόμενα συμφέροντα από πίσω. Το ότι κατέβηκαν αυθόρμητα, άναρχα, αλλά λες και ήταν οργανωμένο, καταλαβαίνω πως τρελαίνει-αποσυντονίζει, αιφνιδιάζει ακόμα κι εσένα τον "ενταγμένο" στους αγωνισταράδες της ξεφτίλας. Συγνώμη που σου χαλάσαμε τη μανέστρα, αλλά θα το ξανακάνουμε!
Τι λες μωρέ πάλι; Τέτοιες παραριές διαβάζεις στα μπλογκ; Εξακολουθείς να επιδεικνύεις την άγνοια σου. Γενική απεργία σου ξαναλέω ήταν. Και βέβαια υπήρχαν καλέσματα για συγκέντρωση όπως γίνεται πάντα. Και ο κόσμος ήταν σε μπλοκ, είτε με το σωματείο του, είτε με το κόμμα που υποστηρίζει, είτε με την συλλογικότητα ή, οργάνωση που του αρέσει. Οπως γίνεται πάντα σε όλες τις διαδηλώσεις.

Αλλα που να τα ξέρεις βασιλικούλα...από τα μπλογκ τα μαθαίνεις. Μέχρι εκεί είναι η «μη συμμόρφωση» σου.

Ε, όχι και ότι συμφωνείς σε όλα με τον Σπαρτιάτη. Εγραψε και «ΕΞΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ», ενώ εσύ θεωρείς τη Χρυσή Αυγή ως δεύτερη καλύτερη επιλογή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Clash την Πέμ 11 Νοέμ 2010, 13:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Παρίσι και Μόσχα βαθιά τιμημένα
Αθήνα, Βαρκελώνη που βάφτηκαν με αίμα.
Άβαταρ μέλους
Spartan
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: Spartan
Φύλο: Άνδρας

Δημοσίευση από Spartan » Πέμ 11 Νοέμ 2010, 13:31

Ρε παιδια ιδού η ρόδος ιδοό και το πήδημα όποιος έχει αρ...δια να αντισταθει, το μοτο μου ξερετε ποιοι ειναι?

Η ΔΡΑΣΕ Η ΣΚΑΣΕ!!

λοιπον τα λογια πρεπει να τελειωνουν και να αρχιζουν οι πραξεις!
οποιος φοβαται στον παγκο!!!
Άβαταρ μέλους
Spartan
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Spartan » Πέμ 11 Νοέμ 2010, 13:38

Για να δεις αν ηταν προβοκατορες η οχι ψαξε σε video στο youtube παλιοτερες διαδηλωσεις να δεις που ετοιμαζονται οι κουκουλοφοροι μεσα στο προαυλιο υπουργειου διπλα σε αστυνομικους
Ασε ρε εχουμε φαει χρονια τωρα τετοιες πρακτικες απο τα ¨ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΜΑΣ¨ καμματα
Άβαταρ μέλους
Spartan
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Spartan » Πέμ 11 Νοέμ 2010, 13:41

Τι είναι για αυτούς 7 ζωες μπροστα στα σχεδιά τους

Το σχέδιο για τη μείωση του πλυθησμού της γής το έχεις ακουστα?
7 άνθρωποι θα τους πειράξουν
Άβαταρ μέλους
Spartan
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Spartan » Πέμ 11 Νοέμ 2010, 13:43

sorry 3 ηταν οι αδικοχαμενοι
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 11 Νοέμ 2010, 13:44

Τι λες μωρέ πάλι; Τέτοιες παραριές διαβάζεις στα μπλογκ; Εξακολουθείς να επιδεικνύεις την άγνοια σου. Γενική απεργία σου ξαναλέω ήταν. Και βέβαια υπήρχαν καλέσματα για συγκέντρωση όπως γίνεται πάντα. Και ο κόσμος ήταν σε μπλοκ, είτε με το σωματείο του, είτε με το κόμμα που υποστηρίζει, είτε με την συλλογικότητα ή, οργάνωση που του αρέσει. Οπως γίνεται πάντα σε όλες τις διαδηλώσεις.

Κατεβηκε απ'το "κάλεσμα" των κομμάτων και της ΓΣΕΕ/ΑΔΕΔΥ όλος αυτός ο κόσμος; Χαχα, πόσα θες για να μας γίνεις κωμικός; Γιατί εδώ σκάνε στο γέλιο :skaw: Κι άλλοτε έχουν γίνει "γενικές απεργίες" και επικρατούσε "γενική ησυχία". Δεν έγινε όπως γίνεται πάντα, είτε σου αρέσει είτε όχι.

Αλλα που να τα ξέρεις βασιλικούλα...από τα μπλογκ τα μαθαίνεις. Μέχρι εκεί είναι η «μη συμμόρφωση» σου.
Μέχρι εκεί; Οχι δα. ΑΚΟΜΑ παραπέρα. Μόνο τα βίντεό μου να'βλεπες (γιατί στα μπλογκς είσαι αρχοντοπερήφανος απ'ό,τι φαίνεται) θα μάθαινες κάτι παραπάνω απ'τις κλασικές "έγκριτες" παπαριές που μου αραδιάζεις.

Ε, όχι και ότι συμφωνείς σε όλα με τον Σπαρτιάτη. Εγραψε και «ΕΞΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ», ενώ εσύ θεωρείς τη Χρυσή Αυγή ως δεύτερη καλύτερη επιλογή.
Για να το επαναλαμβάνεις συνέχεια αυτό, μάλλον το θεωρείς χτύπημα κάτω απ'τη ζώνη. Εγώ πάλι το θεωρώ απλά μια προσέγγιση φασιστικότερη , του φασισμού που κατά τα άλλα (δήθεν) αντιπαλεύεις.
Η ΧΑ είπαμε, έχει τη ναζο-χαζοϊδεολογία που σιχαίνομαι, αλλά σιχαίνομαι και κάτι εξ ίσου φασιστικά κόλπα στη δική σου ιδεολογία. Η διαφορά σας είναι ότι αυτοί είναι (ακόμα) ΕΚΤΟΣ συστήματος, ενώ εσείς (κολλώντας μόνοι σας "δημοκρατική" ταμπέλα πάνω σας) είστε χωμένοι με τα μπούνια μέσα, και μάλιστα συνεργάζεστε με δαύτο.

Καλά θα κάνεις να κόψεις λοιπον αυτή τη μπουρδίτσα, που επαναλαμβάνεις γελοιωδώς και μονότονα σχεδόν σε κάθε ποστ που μου απευθύνεις. Όπως βλέπεις, ούτε πιάνει, ούτε με πιάνει. Απλά καταντάει μονότονη, κουραστική και βλακώδης. :cool:
Πες και κάτι πιο πρωτότυπο κάποια στιγμή, μπας και μας εντυπωσιάσεις δηλαδή. :loco: Κι εσύ ο ίδιος θα αυτοκτονήσεις στο τέλος με την μονοτονία σου. :csuicide:
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 11 Νοέμ 2010, 14:04

:back:

Και επειδή τα κατάφερε ο Νικόλας να μας εκτρέψει της ουσίας πράγμα που απελπισμένα επιδίωκε τόση ώρα, να ξαναβάλω αυτό που μετράει εδώ, και που αφορά τη βρετανία, γιατί ως γνωστόν δεν ανακαλύψαμε εμείς τα τσιράκια του συστήματος που αυτοαποκαλούνται "αντιεξουσιαστές".

Θυμίζω λοιπόν τι είπα στο πρώτο ποστ μου
και φυσικά...ω του θαύματος! Ξύπνησαν κι οι αναρχικοί απ'το λήθαργό τους! Κι είχα μια φαγούρα...έλεγα πού είναι αυτά τα καμάρια...αυτά που πολεμάνε και καλά το κατεστημένο οεο?... Για να δούμε πώς πολεμάνε και τι ακριβώς πολεμάνε τα καμάρια.... Δεν τους πείραξαν όλα τα αγγούρια -περικοπές-αφαιρέσεις δικαιωμάτων και η εξαθλίωση που επιβάλλουν όλες οι λαμογιοκυβερνήσεις ταυτόχρονα, αλλά...ΑΛΛΑ! : Τους πείραξε η ΕΙΡΗΝΙΚΗ πορεία-διαδήλωση-διαμαρτυρία των φοιτητών! Τυχαίο; Δε νομίζω...
Οι Φοιτητική Ενωση τονίζει φυσικά ότι αυτοί οι λίγοι που δημιούργησαν επεισόδια, έσπασαν τζάμια, έκαναν διάφορες αηδίες, δεν ήταν καν φοιτητές.

Και έτσι λοιπόν...σηκώθηκαν τα παιδιά μόλις είδαν την πορεία, για να κάνουν κι αυτά....αντίσταση! :lol: Πού κάνουν αντίσταση; Μα ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ βέβαια! :thumbsdown:
Ουστ, ξεφτίλες, τσιράκια του συστήματος που σας καλοταϊζουν οι κυβερνήσεις για να καταστρέφετε κάθε μορφή πραγματικής πάλης! :emetos:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Πέμ 11 Νοέμ 2010, 14:08

Αυτοί οι κουκουλοφόροι που λες είναι ασφαλίτες. Τα κατά τ' άλλα «παιδιά του λαού», οι φίλοι μας οι αστυνομικοί. Το ότι κάνουν τέτοιες βρωμοδουλειές δεν είναι καινούργιο. Πάντα τέτοια έκαναν από τη δεκαετία του '20 και παλιότερα ακόμη. Εγώ, όμως, αναφέρομαι για τη συγκεκριμένη ομάδα. Και γι' αυτή δεν έχω αποδείξεις ότι ήταν προβοκάτορες, οργανωμένοι από την αστυνομία και με συγκεκριμένη αποστολή.
Κατεβηκε απ'το "κάλεσμα" των κομμάτων και της ΓΣΕΕ/ΑΔΕΔΥ όλος αυτός ο κόσμος; Χαχα, πόσα θες για να μας γίνεις κωμικός; Γιατί εδώ σκάνε στο γέλιο :skaw: Κι άλλοτε έχουν γίνει "γενικές απεργίες" και επικρατούσε "γενική ησυχία". Δεν έγινε όπως γίνεται πάντα, είτε σου αρέσει είτε όχι.
Οχι κατέβηκε επειδή κάλεσε το troktiko και άλλα παρόμοια μπλογκ. Ασε μας ρε βασιλικούλα...τα θες και τα λες ή, σου ξεφεύγουν; Το πόσος κόσμος κατεβαίνει έχει να κάνει με την εκάστοτε κατάσταση και στο βαθμό μαχητικότητας που υπάρχει στην κοινωνία για να ανατρέψει μια πολιτική. Αν ήταν να κατεβαίνουν επειδή καλούν τα μπλογκ, καληνύχτα...

Μέχρι εκεί; Οχι δα. ΑΚΟΜΑ παραπέρα. Μόνο τα βίντεό μου να'βλεπες (γιατί στα μπλογκς είσαι αρχοντοπερήφανος απ'ό,τι φαίνεται) θα μάθαινες κάτι παραπάνω απ'τις κλασικές "έγκριτες" παπαριές που μου αραδιάζεις.
Από τα βίντεο σου άλλα είναι ενδιαφέροντα και άλλα είναι μην πω τι και παρεξηγηθείς. Τι να κάνουμε ρε βασιλική υπάρχουν και κάποιοι που λένε παπαριές σαν εμένα, αντί να ασχολούνται με βαθύτατα ζητήματα όπως οι ερπετόμορφοι και οι εξωγηίνοι.

Η ΧΑ είπαμε, έχει τη ναζο-χαζοϊδεολογία που σιχαίνομαι,
Ναι βέβαια...μας έπεισες τώρα,
Καλά θα κάνεις να κόψεις λοιπον αυτή τη μπουρδίτσα, που επαναλαμβάνεις γελοιωδώς και μονότονα σχεδόν σε κάθε ποστ που μου απευθύνεις.
Ψέμματα είναι; Εσύ δεν είπες ότι αν πήγαινες να ψηφίσεις στη Χρυσή Αυγή θα το έριχνες; Μήπως παθαίνεις κρίσεις συνειδήσεως;

spartan εγραψε:
Φίλε clash το να κατεβαινεις στην αθηνα και να σπας καθε αμοιρου το μαγαζι δεν ειναι αντισταση ειναι βανδαλισμος
Είδες πουθενά να είμαι υπέρμαχος στο να σπάνε τα μαγαζιά του κάθε άμοιρου; Η σύγκρουση με την αστυνομία είναι μέσα στα πλαίσια, όμως κρίνεται ανάλογα με την περίπτωση. Αν αγαπητέ Spartan αποφασίσουν δίπλα από το σπίτι σου να γίνει χωματερή και στείλουν τα ΜΑΤ να προστατεύουν τις μπουλντόζες, τότε θες δεν θες θα συγκρουστείς. Αν έχεις μια ελπίδα να το αποτρέψεις μόνο έτσι θα το πετύχεις. Αν κάθεσε απ' έξω από το χώρο εργασίας και κάνεις καθιστική ειρηνική διαμαρτυρία σε δύο μήνες θα βουλιάξεις στα σκουπίδια και δεν θα έχεις βγάλει άχνα.
πρεπει να δειξουμε σε ολους να καταλαβουν πως ενωμενοι μπορουμε να αλλαξουμε τα πραγματα αναιμακτα,να παρουμε και τα ματ με το μερος μας
Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Η αστυνομία είναι ένα όργανο της εξουσίας και έχει συγκεκριμένο κατασταλτικό ρόλο.
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Πέμ 11 Νοέμ 2010, 14:12

Και επειδή τα κατάφερε ο Νικόλας να μας εκτρέψει της ουσίας πράγμα που απελπισμένα επιδίωκε τόση ώρα, να ξαναβάλω αυτό που μετράει εδώ, και που αφορά τη βρετανία, γιατί ως γνωστόν δεν ανακαλύψαμε εμείς τα τσιράκια του συστήματος που αυτοαποκαλούνται "αντιεξουσιαστές".
Σε αυτές τις φαντασιώσεις των τσάτσων του συστήματος που τους τσούζουν οι αντιεξουσιαστές έχω απαντήσει αναλυτικά. Δεν ξαναγράφω τα ίδια.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 11 Νοέμ 2010, 15:11

Από τα βίντεο σου άλλα είναι ενδιαφέροντα και άλλα είναι μην πω τι και παρεξηγηθείς.
Να μου πεις ποια είναι τι, και να μην τσιγκουνευτείς στους χαρακτηρισμούς.
Καν'το σε παρακαλώ, να γελάσουμε από ελληνικά μέχρι γιαπωνέζικα. Αλλά να μου πεις και γιατί θεωρείς αυτά που θεωρείς "μην πεις τι είναι", έτσι;
Σε αυτές τις φαντασιώσεις των τσάτσων του συστήματος που τους τσούζουν οι αντιεξουσιαστές έχω απαντήσει αναλυτικά. Δεν ξαναγράφω τα ίδια.
Κι εγώ στη φαντασίωσή σου για τον "έρωτά" μου με τη ΧΑ όπως πασχίζεις σαν κολασμένος να πείσεις, έχω αναπτυχθεί ΥΠΕΡ του δέοντος, έχω και εκατοντάδες ποστς κατά του φασισμού γενικότερα και του ναζισμού ειδικότερα, οπότε δεν ξαναγράφω τα ίδια. Εσένα κόλλησε η βελόνα βλακωδώς. Έτσι κι αλλιως δεν ξαναπάω κάλπη και δεν ξαναψηφίζω γιατί κανείς μα κανείς δεν με καλύπτει. Είπα αν με τραβάγαν με κίνδυνο της ζωής μου και δεν είχα επιλογή που θα το'ριχνα, και είπα γιατί. Τώρα εσύ, συνέχισε αν θες το μονότονο και ανόητο τροπάρι σου.

Η σύγκρουση με την αστυνομία είναι μέσα στα πλαίσια, όμως κρίνεται ανάλογα με την περίπτωση.
Κάτι μου τσαμπουνάτε για ταξικά. Σε ποια τάξη υπάγονται τα σώματα ασφαλείας, και από πού γεννήθηκαν οι μπάτσοι; Απ'τους κεφαλαιοκράτες, ελιτιστές ή από μας; Απο μας. Τι έγινε μ'αυτούς; Τους πήρε στη δούλεψή της η ελίτ, γιατί δεν είναι αρκετά τα λαμόγια της ελίτ (ή των κυβερνήσεων της παγκοσμιοποίησης αν θες να στο πω πιο λιανά) ώστε να μας ελέγξουν, οπότε προσλαμβάνουν άτομα απ'τα ίδια μας τα σπλάχνα για να μας ελέγξουν. Τα άτομα αυτά κυμαίνονται από: καλά παιδιά που δεν έχουν άλλη επαγγελματική επιλογή και βρήκαν αυτή τη θέση σαν μέσο επιβίωσης, μέχρι βλαμένους που τη βλέπουν εξουσία και το παίζουν σατράπηδες. Το να συγκρούεστε μ'αυτούς, δε βγαίνει τίποτα γιατί α/ είναι οπλισμένοι σαν αστακοί σε αντίθεση με μας τους αμάχους πολίτες που "απαγορεύεται να οπλοφορούμε", β/ είναι εκπαιδευμένοι και κάνουν οργανωμένες συντονισμένες κρούσεις, απέναντι σε άναρχα ασκέρια, οπότε πάντα ή σχεδόν πάντα υπερισχύουν γ/ το αποτέλεσμα είναι να'χει πάντα η πλευρά των αμάχων πολιτών περισσότερα θύματα, και πέραν αυτού, ΟΥΔΕΝ!

Κάτι μου λέει πως παρατείνοντας και εντείνοντας τα μέτρα που ήδη έχουν αρχίσει αφαιρούν δικαιώματα και αξιοπρεπή διαβίωση απ'όλους (και απ'τους μπάτσους), ακόμα και τα σώματα ασφαλείας θα πάρουν ανάποδες και δεν αποκλείεται να στραφούν κατά των "αφεντικών" που τους δίνουν εντολές. ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ Η ΦΡΟΝΤΕΞ που καλείται να προστατεύσει τα σύνορά μας τώρα, εξ ου και το γεγονός ότι θα φέρουν Ευρωμπάτσους κάποια στιγμή μέσα (αν δεν τους έχουν φέρει ήδη) για να ελέγξουν τα άναρχα ΖΩΑ της μάζας (έτσι μας βλέπουν) που τολμάνε να σηκώσουν κεφάλι- γιατί οι ντόπιοι ένστολοι "δεν έχουν μπέσα" γι'αυτούς πια.

Η λογική μου λοιπόν είναι ΑΗΤΤΗΤΗ όταν λέω πως πρέπει να στραφούμε ευθέως εναντίων ΑΥΤΩΝ κι όχι των μπάτσων, και να στραφούμε ΧΩΡΙΣ ΒΙΑ, με τρόπο δυναμικό και ΚΑΙΡΙΑ χτυπήματα (όχι βιαιοτήτων- αλλά επιχειρημάτων) χτυπήματα που για να τα αντιμετωπίσουν, θα πρέπει να δίνουν απαντήσεις, όχι να βάζουν μπροστά τους μπάτσους για να μας καταστέλλουν. Αλλά δεν πα να τα λέω εγώ; Εσεις εκειιιιιιιιιιιιι ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ αντίπαλα στρατόπεδα, βρωμόξυλο και μαλακίες. ΑΥΤΟ σας ενδιαφέρει να συντηρείτε, λες και μιλάμε για ποδοσφαιρικές ομάδες. Ε, ΑΥΤΟ είναι και το κοινό σημείο σας με τους εξουσιαστές , που και αυτοί θέλουν να συντηρούμε αντίπαλα στρατόπεδα για να τρωγόμαστε μεταξύ μας κι αυτοί να κάνουν τη δουλειά τους ανενόχλητοι. Αυτό που είναι απλή ΚΟΙΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ συλλογιστική, το σκέφτηκα εγώ η ξανθιά και οι ηγεταράδες σας, δεν το σκέφτονται; Ή μήπως το ξέρουν πολύ καλά, αλλά ΠΑΛΙ σας βάζουν στις λογικές αντίπαλων στρατοπέδων, γιατί καλολαδώνονται απ'τα λαμόγια για να το κάνουν; Ιδού το ερώτημα κρίσεως.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Spartan
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Spartan » Πέμ 11 Νοέμ 2010, 15:16

Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Η αστυνομία είναι ένα όργανο της εξουσίας και έχει συγκεκριμένο κατασταλτικό ρόλο.[/quote]
Σιγουρα εχει κατασταλτικο ρολο και αυτη ειναι η δουλεια τους,αλλα τους χρησιμοποιουν λαθος ανθρωποι με λαθος τροπο
αυτο πρεπει να τους δειξουμε
Σιγουρα θα υπαρξει καποια στιγμη συγκρουση αλλα αυτο θα πρεπει να ειναι η τελευταια λυση! ακομα υπαρχει καιρος για αλλη αντιδραση αρκει να το καταλαβουν ολοι και να το πραξουν.
Οπως ειπα και πιο πανω οποιοι ειναι μαζι με αυτους να φυγουν
Και υπαρχουν ατομα μεσα στην αστυνομια που ξερουν τι τους γινετε και καταλαβαινουν την κατασταση.
Θεωρω πως και αυτοι μια σπιθα περιμενουν που θα αναψει τη φωτια!!! και ελπιζω πως αυτη σπιθα δεν θα αργησει να δημιουργηθει!!
Άβαταρ μέλους
Spartan
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Spartan » Πέμ 11 Νοέμ 2010, 15:42

Άβαταρ μέλους
ILLUVATAR85
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: ILLUVATAR85
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από ILLUVATAR85 » Πέμ 11 Νοέμ 2010, 15:57

Spartan έγραψε:sorry 3 ηταν οι αδικοχαμενοι
4 μαζί με το αγέννητο παιδί της μίας υπαλλήλου. :thumbsdown:

Τώρα αυτή είναι μια τραγική εικόνα, οι αναρχικοί τελικά το μόνο που κάνουν είναι να παρασιτούν την απλή οργή αν όχι να ικανοποιούνται με αυτήν γιατί αυτό σημαίνει πώς:

Α.Υπάρχουν περισσότερες ευκαιρίες για αυτούς και τον υπόλοιπο εσμό τους (λαθρομετανάστες) να κάνουν πλιάτσικο.
2.Να βρουν περισσότερα "μέλη" για τις οργανώσεις τους στηριζόμενοι στην αγανάκτηση του κόσμου και στην μόνη λύση (κατά αυτούς) της καταστροφής
3.Να βολεύονται από την κατάσταση και από χειρότερες καταστάσεις εξαθλίωσης γιατί τότε αυτό σημαίνει ο,τι ο κόσμος θα πάρει τον νόμο στα χέρια του και θα γίνει χρήση βίας πράγμα που βολεύει την αναρχοαριστερά και τον κομμουνισμό γιατί τότε προσβλέπει στην παραλαβή της εξουσίας.
Η δημοκρατία δεν συνίσταται σε ισότητα,συνίσταται σε ανισότητα που οφείλει να είναι δίκαιη-Σόλων

Όλοι φοβούνται ένα βρώμικο όνομα μα όχι μία βρώμικη συνείδηση-Πλίνιος

Μην σε ανησυχεί αυτό που βλέπεις, τίποτα δεν συμβαίνει μόνο του-Ρόαν

O σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα, ο σκοπός είναι τα μέσα-Δραγώνας
Άβαταρ μέλους
Spartan
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Spartan » Πέμ 11 Νοέμ 2010, 16:05

ILLUVATAR85 έγραψε:
Spartan έγραψε:sorry 3 ηταν οι αδικοχαμενοι
4 μαζί με το αγέννητο παιδί της μίας υπαλλήλου. :thumbsdown:

.
ΣΩΣΤΟΣ
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Πέμ 11 Νοέμ 2010, 17:20

Να μου πεις ποια είναι τι, και να μην τσιγκουνευτείς στους χαρακτηρισμούς.
Καν'το σε παρακαλώ, να γελάσουμε από ελληνικά μέχρι γιαπωνέζικα. Αλλά να μου πεις και γιατί θεωρείς αυτά που θεωρείς "μην πεις τι είναι", έτσι;
Ολα αυτά περί ερπετόμορφων, εξωγήινων, εσωγήινων κτλ τα θεωρώ ανοησίες. Οποια βίντεο σου έχουν τέτοια θεματολογία είναι για μένα χαζομάρες.
Είπα αν με τραβάγαν με κίνδυνο της ζωής μου και δεν είχα επιλογή που θα το'ριχνα, και είπα γιατί.
Μα και εγώ αυτό λέω. Οτι η δεύτερη επιλογή σου μετά την αποχή είναι η χρυσή αυγή.
Κάτι μου τσαμπουνάτε για ταξικά. Σε ποια τάξη υπάγονται τα σώματα ασφαλείας, και από πού γεννήθηκαν οι μπάτσοι; Απ'τους κεφαλαιοκράτες, ελιτιστές ή από μας;
Ο ταξικός καθορισμός έχει να κάνει με τη σχέση που έχει ο καθένας στην παραγωγή και την οργάνωση της κοινωνίας και όχι με το τι δουλειά έκανε ο πατέρας του. Και ο ρόλος της αστυνομίας είναι να προστεύει το καθεστώς που υπηρετεί από όποιον το απειλεί.
Τους πήρε στη δούλεψή της η ελίτ, γιατί δεν είναι αρκετά τα λαμόγια της ελίτ (ή των κυβερνήσεων της παγκοσμιοποίησης αν θες να στο πω πιο λιανά) ώστε να μας ελέγξουν, οπότε προσλαμβάνουν άτομα απ'τα ίδια μας τα σπλάχνα για να μας ελέγξουν.
Ναι. Αποτελούν τον στρατό της.
Το να συγκρούεστε μ'αυτούς, δε βγαίνει τίποτα γιατί α/ είναι οπλισμένοι σαν αστακοί σε αντίθεση με μας τους αμάχους πολίτες που "απαγορεύεται να οπλοφορούμε", β/ είναι εκπαιδευμένοι και κάνουν οργανωμένες συντονισμένες κρούσεις, απέναντι σε άναρχα ασκέρια, οπότε πάντα ή σχεδόν πάντα υπερισχύουν γ/ το αποτέλεσμα είναι να'χει πάντα η πλευρά των αμάχων πολιτών περισσότερα θύματα, και πέραν αυτού, ΟΥΔΕΝ!
Ηττοπαθέστατη και άκρως συμβιβασμένη άποψη διαποτισμένη από την φοβική μικροαστική ιδεολογία.
τα σώματα ασφαλείας θα πάρουν ανάποδες και δεν αποκλείεται να στραφούν κατά των "αφεντικών" που τους δίνουν εντολές
Οταν ο ήλιος ανατείλει από τη δύση μπορεί να συμβεί αυτό.
Η λογική μου λοιπόν είναι ΑΗΤΤΗΤΗ όταν λέω πως πρέπει να στραφούμε ευθέως εναντίων ΑΥΤΩΝ κι όχι των μπάτσων, και να στραφούμε ΧΩΡΙΣ ΒΙΑ, με τρόπο δυναμικό και ΚΑΙΡΙΑ χτυπήματα (όχι βιαιοτήτων- αλλά επιχειρημάτων) χτυπήματα που για να τα αντιμετωπίσουν, θα πρέπει να δίνουν απαντήσεις, όχι να βάζουν μπροστά τους μπάτσους για να μας καταστέλλουν. Αλλά δεν πα να τα λέω εγώ; Εσεις εκειιιιιιιιιιιιι ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ αντίπαλα στρατόπεδα, βρωμόξυλο και μαλακίες
Θα έλεγα τι είναι αήττητη, αλλά τέλος πάντων. Αφού λοιπόν έχεις καταστρώσει αυτή τη στρατηγική κανείς δεν σε εμποδίσει να την εφαρμόσεις. Μάζεψε όσους συμφωνούν με σένα και καλή τύχη. Το θέμα είναι να μην έχεις την απαίτηση να έχουν όλοι την ίδια άποψη με σένα. Και κυρίως να μην αναπαράγεις τις συκοφαντίες των παπαγάλων του συστήματος.

spartan έγραψε:
Σιγουρα εχει κατασταλτικο ρολο και αυτη ειναι η δουλεια τους,αλλα τους χρησιμοποιουν λαθος ανθρωποι με λαθος τροπο
αυτο πρεπει να τους δειξουμε
Σιγουρα θα υπαρξει καποια στιγμη συγκρουση αλλα αυτο θα πρεπει να ειναι η τελευταια λυση! ακομα υπαρχει καιρος για αλλη αντιδραση αρκει να το καταλαβουν ολοι και να το πραξουν.
Οπως ειπα και πιο πανω οποιοι ειναι μαζι με αυτους να φυγουν
Και υπαρχουν ατομα μεσα στην αστυνομια που ξερουν τι τους γινετε και καταλαβαινουν την κατασταση.
Θεωρω πως και αυτοι μια σπιθα περιμενουν που θα αναψει τη φωτια!!! και ελπιζω πως αυτη σπιθα δεν θα αργησει να δημιουργηθει!!
Μήπως σου διαφεύγει πως ούτε στη χούντα, ούτε ένας αστυνομικός πέρασε με το μέρος των εξεγερμένων; Ολοι υπηρέτησαν πιστά την δικτατορία. Αυτό που λες μπορεί να γίνει μόνο σε επαναστάσεις, όπου μέρος του στρατού της εξουσίας περνάει στο πλευρό των επαναστατών. Και πάλι ιστορικά αυτό έγινε από μονάδες του στρατού και όχι της αστυνομίας, η οποία παραμένει πιστή στο καθεστώς.
Άβαταρ μέλους
Spartan
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Spartan » Πέμ 11 Νοέμ 2010, 17:26

Μήπως σου διαφεύγει πως ούτε στη χούντα, ούτε ένας αστυνομικός πέρασε με το μέρος των εξεγερμένων; Ολοι υπηρέτησαν πιστά την δικτατορία. Αυτό που λες μπορεί να γίνει μόνο σε επαναστάσεις, όπου μέρος του στρατού της εξουσίας περνάει στο πλευρό των επαναστατών. Και πάλι ιστορικά αυτό έγινε από μονάδες του στρατού και όχι της αστυνομίας, η οποία παραμένει πιστή στο καθεστώς.
Ωραια λοιπον για προτεινε εσυ μια σωστη για σενα αντιδραση
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Spartan την Πέμ 11 Νοέμ 2010, 17:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Spartan
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Spartan » Πέμ 11 Νοέμ 2010, 17:31

Και πάλι σε αυτο που λες δεν μπορει να εισαι σιγουρος,δεν μπορει να ξερεις αν καποιος παραιτηθηκε η οχι απο την αστυνομια γιατι ειχε διαφορετικη αποψη χωρις ομως να το πει ανοιχτα ωστε να κινδυνευσει αυτοσ η η οικογενεια του!
Άβαταρ μέλους
Spartan
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Spartan » Πέμ 11 Νοέμ 2010, 17:37

Εστω και ετσι να ειναι, αυτο λοιπον πρεπει να αλλαξει,γιατι αν σκοτωνομαστε μεταξυ μας δε βγαινει τιποτα
Αυτο ειναι που καλλιεργουν η διαμαχη των ταξεων, να μας διαιρεσουν θελουν,διαιρει και βασιλευε!!!
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 11 Νοέμ 2010, 17:44

Οταν ο ήλιος ανατείλει από τη δύση μπορεί να συμβεί αυτό.
Πρόσεξε Νικολάκη μην αναγκαστείς μια μέρα να παραδεχτείς ότι ο ήλιος ανέτειλε απ'τη δύση. Ε ρε γέλιο που'χω να ρίξω τότε. :lol:

Ολα αυτά περί ερπετόμορφων, εξωγήινων, εσωγήινων κτλ τα θεωρώ ανοησίες. Οποια βίντεο σου έχουν τέτοια θεματολογία είναι για μένα χαζομάρες.
Έχω 2 κανάλια αν δεν το'χεις καταλάβει.
Μιλώ για vasoula2908. Από εκείνα τα (πολιτικής φύσεως) βίντεο περιμένω ν'ακούσω ποια θεωρείς φαιδρά και ανυπόστατα.
(και πάψε να εμπλέκεις το ένα με το άλλο)

Ο ταξικός καθορισμός έχει να κάνει με τη σχέση που έχει ο καθένας στην παραγωγή και την οργάνωση της κοινωνίας και όχι με το τι δουλειά έκανε ο πατέρας του. Και ο ρόλος της αστυνομίας είναι να προστεύει το καθεστώς που υπηρετεί από όποιον το απειλεί.
Δε ρώτησα να μου πεις το ρόλο της αστυνομίας. Τον γνωρίζω.
ΤΑΞΙΚΑ πού ανήκουν οι άντρες των σ/α δε μου είπες. (κι αυτό το γνωρίζω, αλλά θέλω να σ'ακούω να σ'ακούω να το λεεεεεεεες :loco: )Στους κεφαλαιοκράτες, στην ελίτ ή στα λαϊκά στρώματα;
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Spartan
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Spartan » Πέμ 11 Νοέμ 2010, 17:46

Δεν ξερω αν εχεις παει στρατιωτης,αλλα οταν ορκιζεσαι,ορκιζεσαι πιστη στη πατριδα και στο συνταγμα και οχι σε ανθρωπους που τα καπηλευονται!!
Αυτο λοιπον που πρεπει να γινει ειναι τους δειξουμε πως αυτα στα οποια ορκιστηκαν,και σε πληροφορω πως πολλοι ειναι αυτοι που νοιαζονται για τουτη τη πατριδα ακομα και ξαναλεω περιμενουν το "συνθημα",καποιοι τα καπηλευονται και τους εκμεταλευονται προς ωφελος τους!!
Άβαταρ μέλους
Spartan
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Spartan » Πέμ 11 Νοέμ 2010, 17:55

Οπως καταλαβαινεις φιλε μου χρειαζεται ενοτητα και ομοψυχια η ελλαδα τωρα και οχι αλλον ενα εμφυλιο,γιατι το τελευταιο θα τους ερθει μια χαρα αν συμβει!!!
Και ειναι το τελευταιο που χρειαζομαστε
Οταν σε εναν υπολογιστη χαλασει το λογισμικο δεν τον πετας ολοκληρο αλλαζεις το λογισμικο!!
το λογισμικο λοιπον πρεπει να αλλαξουμε και οχι ολα τα εξαρτηματα, εκτος και λεω εκτος αν εχουν χαλασει κι αλλα εξαρτηματα και θελουν και αυτα αλλαγμα,αλλα δε μπορει να ειναι ολα χαλασμενα ελεος!!
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Πέμ 11 Νοέμ 2010, 18:26

Έχω 2 κανάλια αν δεν το'χεις καταλάβει.
Μιλώ για vasoula2908. Από εκείνα τα (πολιτικής φύσεως) βίντεο περιμένω ν'ακούσω ποια θεωρείς φαιδρά και ανυπόστατα.
(και πάψε να εμπλέκεις το ένα με το άλλο)
Αφού εσύ τα έχεις μπλέξει, ζητάς από μένα να κάνω διαχωρισμό; Εκεί που κάνει άλλος αναλύσεις, υπάρχει δίπλα ο άλλος ο σαλταρισμένος που λέει ότι τον απήγαγαν οι εξωγήινοι και παρα δίπλα ο Αγγλος απατεώνας που κυνηγάει σαύρες.
ΤΑΞΙΚΑ πού ανήκουν οι άντρες των σ/α δε μου είπες. (κι αυτό το γνωρίζω, αλλά θέλω να σ'ακούω να σ'ακούω να το λεεεεεεεες )Στους κεφαλαιοκράτες, στην ελίτ ή στα λαϊκά στρώματα;
Ταξικά λοιπόν ανήκουν στη μικροαστική υπαλληλία και μάλιστα, στην κρατική υπαλληλία, δηλαδή στα όργανα του συστήματος. Δεν έχουν καμιά σχέση με την εργατική τάξη, η οποία ορίζεται με βάση τη θέση που έχει στη παραγωγή.
Αυτο ειναι που καλλιεργουν η διαμαχη των ταξεων, να μας διαιρεσουν θελουν,διαιρει και βασιλευε!!!
Οσο υπάρχουν τάξεις θα υπάρχουν και αντικρουόμενα συμφέροντα. Το κέρδος του καπιταλιστή βγαίνει από την εργασία του εργάτη. Οσο περισσότερο τον εκμεταλλεύεται, τόσα περισσότερα κερδίζει. Μεταξύ των δύο τάξεων οι σχέσεις είναι κυριαρχίας και υποταγής. Οποιος μιλάει για ενότητα των τάξεων σε μια ταξική κοινωνία είναι με το μέρος των εκμεταλλευτών. Για αυτό και δεν καταλαβαίνω τίποτα από «εθνικές ενότητες» και «εθνικές ομοψυχίες», αλλά μόνο για ενότητα όλων των καταπιεσμένων όλου του κόσμου.
Και πάλι σε αυτο που λες δεν μπορει να εισαι σιγουρος,δεν μπορει να ξερεις αν καποιος παραιτηθηκε η οχι απο την αστυνομια γιατι ειχε διαφορετικη αποψη χωρις ομως να το πει ανοιχτα ωστε να κινδυνευσει αυτοσ η η οικογενεια του!
Αν υποθέσουμε ότι υπήρχαν τέτοιες περιπτώσεις, τότε και πάλι δεν είναι αυτό που λες. Εδώ επρόκειτο για άτομα που ήθελαν να έχουν τη συνείδηση τους καθαρή και στην καλύτερη των περιπτώσεων αφόύ έβγαλαν τη στολή πέρασαν ατομικά στο μέρος των εξεγερμένων ή, παρέμειναν παθητικοί θεατές. Σε καμιά περίπτωση, όμως, ένστολοι αστυνομικοί δεν πέρασαν από στην άλλη πλευρά και ούτε βέβαια, εξεγέρθηκαν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Clash την Πέμ 11 Νοέμ 2010, 18:31, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Spartan
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Spartan » Πέμ 11 Νοέμ 2010, 18:27

Εκτος θεωρεις καλυτερο να πιασουμε ολοι απο εναν λοστο και ενα μαδερι και να σπαμε ο ενας το κεφαλι του αλλου!!
προσωπικα το θεωρω γελοιο!!! μονο ενωμενοι μπορουμε να κανουμε τα παντα και εννοω τα παντα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Πέμ 11 Νοέμ 2010, 18:33

Οχι ο ένας το κεφάλι του άλλου. Που το είπα αύτο; Αλλά τα κεφάλια των εκμεταλλευτών θέλουν σπάσιμο και μαζί τα κεφάλια των ένστολων δούλων τους που τους προστατεύουν.
Άβαταρ μέλους
Spartan
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Spartan » Πέμ 11 Νοέμ 2010, 18:40

Τελικα εσυ εισαι αυτος που πιστευει σε ταξικες διαφορες. οταν καταλαβεις πως πρεπει να σταματησει αυτο τοτε μπορουμε να μιλησουμεΤελοσπαντων το πας αλλου,σε παγκοσμια κλιμακα.
Ενπαση περιπτωση παντα υπηρχαν αυτοι που ειχαν πιο πολλα απο αλλους και παντα θα υπαρχει αυτο δυστυχως.
Το θεμα ειναι ομως να μην υπαρχει ο ενας σε βαρος του αλλου,αυτο ειναι που πρεπει να αλλαξει,να μη γινονται οι φτωχοι φτωχοτεροι για τους πλουσιους
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικα-Ελεύθερο βήμα”