Απλά Εξοργιστικό

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
Άβαταρ μέλους
elia
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: eLia_
Φύλο: Γυναίκα

Re: Απλά Εξοργιστικό (ΥΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΑ!!)

Δημοσίευση από elia » Τετ 02 Μάιος 2007, 16:02

Posted: Wed Dec 13, 2006 1:33 pm
--------------------------------------------------------------------------------
από The_Saboteur:

Οχι να μας πεις. γιατι θελαν να κλεψουν τον Ελληνισμο?
ειναι καλο να ακουμε κατι λιακοπουλιστικο που και που αλλα δεν σε εχω για τετοιο.
εχω μεγαλη περιεργια να μαθω τη γνωμη σου.
λογικο ειναι μια φυλετιστικη ιδεολογια να εχει ενα κοινο συμβολο της φυλης.
α και σταματιστε με τους Σωτηρες καταντα γελοιο. ειπαμε οτι δεν θελουμε να σωσουμε κανεναν. θελουμε απλα να ζουμε με τις ιδεες μας οσο ειμαστε λιγοι. αν γινουμε πολλοι αλλαζει το πραγμα
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από elia » Τετ 02 Μάιος 2007, 16:04

Posted: Wed Dec 13, 2006 1:37 pm
--------------------------------------------------------------------------------
από Αίολος:
Seliniasmenos έγραψε: Ωραία. Τα βουλγάρικα φασιστάκια μαλώνουν με τα ελληνικά φασιστάκια. Σιγά το πρωτότυπο :P

Εσύ δουλειά δεν έχεις ασυναρτησίες λες... το πρόβλημα είναι εθνικό ρε, όχι κοσμοθεωρητικό ή πολιτικό!
Άβαταρ μέλους
elia
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από elia » Τετ 02 Μάιος 2007, 16:06

Posted: Wed Dec 13, 2006 7:52 pm
από Acid{R.F.E}:

Δεν σκάω Θωδορή,είναι πολύ προκλητικοί.
Πρίν 2 χρόνια κάτι φιλαράκια μου ήταν σε ένα κλάμπ,όταν πήγαν στην τουαλέτα ήταν δύο τυπάδες απο βουλγαρία,και τους χερέτισαν,και τους ρωτάνε οι φίλοι μου απο πού είστε,και τους λένε Makedonja,και λένε τα φιλαράκια μου α Σκόπια καλοπροέρετα,και λένε NO Skopia Makedonia,και λένε οι δικοί μου NO Makedonia skopia,και τους σπρώχνουν και τους λένε Fuck You,ένα σας λέο η τουαλέτες απο λευκές γίνανε κόκκινες,δεν τους καταλαβαίνουμε,απο φασαρίες γεμάτο,αφού περπατάνε και λένε Fuck greece u motherfukers,gay people,ε όποτε πετύχαμε τέτοιους τους βάλαμε μυαλό,και πολύ καλά μπορώ να πω.
Τι να καταλάβουμε απο δαύτους,με αρέσει που βαράν και στεροειδή πρίν έρθουν Ελλάδα οι ποιό πολλοί,λές και θα κολήσουμε στο σώμα,είναι λελέδες.Τι να τους καταλάβουμε.
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από elia » Τετ 02 Μάιος 2007, 16:07

Posted: Wed Dec 13, 2006 7:53 pm
από s3irios:

Δεν προσπαθησε κανεις Σελ να απο-δαιμονοποιησει τη δαιμωνοποιηση που του προσεδωσαν αυτου του συμβολου οι λιγοι.
Ολοι αναγνωρισαμε το "γιατι" τη χρησιμοποιησαν.Αλλα να αποκαθισταται και η αληθεια.Μη λεμε οτι θελουμε.
Και στη τελικη αν ολοι ξεραμε οτι ειναι Ελληνικο συμβολο θα τους λεγαμε ηλιθιους και ανιστορητους απο πανω..Αντ'αυτου καθομαστε και χαλιομαστε για τις βλακειες των μπαμπουινων που ναι μεν μας βριζουν αλλα απο την αλλη κανουν σα τρελοι να παρουν πρασινη καρτα....

http://www.athensbeetleclub.gr/viewtopic.php?t=491
http://www.athensbeetleclub.gr/viewtopic.php?t=1028
@ PlayBox @

Ιντερνετ Καφε - Αναβαθμισεις - Επισκευες - Αναλωσιμα

@ PlayBox @
Άβαταρ μέλους
elia
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από elia » Τετ 02 Μάιος 2007, 16:10

Posted: Wed Dec 13, 2006 8:39 pm
από Seliniasmenos:

Προκλητικοί; Χμμμ...
Να σας πω εγώ μια άλλη ιστορία. Κάποτε γνωρισα ένα παιδί.
-Απο που είσαι; Τον ρωτάω
-Απο την "κακιά" χώρα μου λέει.
(Άντε τώρα να βγάλω εγώ άκρη)
-Δηλαδη;
-FYROM

Το παιδί ευγενέστατο. και πολύ καλό παιδί. Άσχετα που όποτε περνάει απο εδώ για να πάει Ιταλία οι μπάτσοι μόλις μαθαίνουν απο που είναι του πουλάνε τσαμπουκά. Εδώ πουλάνε στους φοιτητές...
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από elia » Τετ 02 Μάιος 2007, 16:12

Posted: Wed Dec 13, 2006 10:37 pm
από ΚΑΣΣΑΝΔΡΟΣ:

Κάποια πραγματάκια περί σβάστικας:
Είναι ένα πανάρχαιο σύμβολο που οι ρίζες του χάνονται στα βάθη των χιλιετιών. Σβάστικες έχουν βρεθεί σε ολόκληρο τον κόσμο. Αν δεν κάνω λάθος, η αρχαιότερη έχει εντοπιστεί κάπου στην Βοημία και χρονολογείται γύρω στο 7.000 π.Χ.

Σε αρχαιοελληνικά μνημεία και αγγεία εμφανίζεται συχνότατα όπως και οι διάφοροι μαίανδροι. Π.χ. στην Αθήνα του 6ου π.Χ. αιώνα ήταν σύμβολο του γένους των Αλκμαιωνιδών που ήταν πολιτικοί αντίπαλοι των Πεισιστρατιδών (ειρωνία ε; ήταν σύμβολο των αντιπάλων του "τύραννου" Πεισίστρατου...)

Έχει βαθύτερη αποκρυφιστική σημασία και ενδέχεται να σχετίζεται με πανάρχαιες προκατακλυσμιαίες θρησκευτικές δοξασίες (βλ. Ηλιολατρεία), για τις οποίες όμως δεν έχει διασωθεί σχεδόν τίποτα. Θεωρείται πάντως ηλιακό σύμβολο, καθώς και σύμβολο ισχύος.

Το ότι εμφανίζεται όμως σε διάφορους πολιτισμούς, τελείως διαφορετικούς μεταξύ τους, ανά την υφήλιο κατά πάσα πιθανότητα δείχνει ότι στα πανάρχαια (ίσως και τα προκατακλυσμιαία) χρόνια, ήταν σύμβολο ενός πανίσχυρου λαού που επεκτάθηκε παγκοσμίως και επηρέασε πολιτισμικώς άλλους λαούς.

Βεβαίως όλα αυτά είναι υποθέσεις που σηκώνουν συζήτηση, βάσει των όποιων στοιχείων υπάρχουν.

Αυτή το μυστήριο γύρω από την προέλευση και το αποκρυφιστικό νόημα της σβάστιγκας είχε ως αποτέλεσμα αυτή να χρησιμοποιηθεί από διάφορες μυστικιστικές ομάδες του 19ου αιώνα.
Την χρησιμοποίησε η Έλενα Μπλαβάτσκυ, που θεμελίωσε την Θεοσοφία, και στην συνέχεια πολλοί Γερμανοί αριοσοφιστές (Γκουίντο φον Λιστ, Λαντζ φον Λίμπενφελς κ.α.).
Η υιοθέτησή της από τον Χίτλερ ενδεχομένως να οφείλεται εν μέρει στις αριοσοφιστικές επιρροές που είχε δεχτεί ο Εθνικοσοσιαλισμός στα πρώτα του βήματα (βλ. Εταιρεία της Θούλης).
Βεβαίως ο Χίτλερ ήταν πολιτικός, ήταν ιδεολόγος, ήταν μαχητής. Δεν ήταν ούτε αποκρυφιστής, ούτε τίποτα τέτοιο. Τουλάχιστον, δεν έχει αποδειχθεί κάτι τέτοιο μέχρι σήμερα.

Σε καθαρά πολιτικό επίπεδο, η σβάστικα πρωτοχρησιμοποιήθηκε από Ρουμάνους Εθνικιστές γύρω στο 1910, πολύ πριν τον Χίτλερ.

Εντοπίζεται επίσης και σε χαρτονομίσματα της Ρωσίας στην εποχή γύρω από την επανάσταση των μπολσεβίκων, όπως και σε αναρίθμητες ακόμη περιπτώσεις τις οποίες αγνοώ.....
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από elia » Τετ 02 Μάιος 2007, 16:36

Posted: Wed Dec 13, 2006 10:47 pm
από Acid{R.F.E}:

Σελινιασμένε πιστεύω το φιλαράκι σου να μην σου βρίζει την χώρα και να χτυπάει τα κορίτσια της χώρας σου λέγοντας τες Ελληνίδες Πο....νες.
Εγώ τέτοιους σκοπιανούς γνώρισα,τώρα εσύ άν βρήκες έναν σαν και αυτόν που λές,μπράβο σου,λτύφλα να έχει η νικολούλη.
Εδώ αυτοί που έρχονται με τράβελ ναι είναι τσαμπουκάδες,και δεν μπάίνω στηνδιαδηκασία να τους κάνω καλά παιδιά.
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από elia » Τετ 02 Μάιος 2007, 16:37

Posted: Thu Dec 14, 2006 12:18 am
από s3irios:

3 Φορες εχω πεταξει ατομα εξω απο το μαγαζι εδω και 2 μηνες. Τις 2 φορες τους ιδιους οπου και πλεον ΔΕΝ τους ξανααφησα να μπουν αν και αφηναν γερο ταμειο καθημερινως.1ον ητο αλβανοι (οπως αλωστε και οι μισοι πελατες εδω Ραφηνα) αλλα ασεβεις πρωτα απο ολα προς εμε και τους υπαλληλους μου, και δευτερον αμετρητες φορες τους επιασα να τραγουδανε αντι-Ελληνικα συνθημματα και καλα "χαμηλοφωνος" ΜΕΣΑ στο μαγαζι...Τη μια φορα ηταν με το που ειχε φυγει η Αρελα.
Για μενα εχει φτασει ο κομπος στο χτενι.Ε οχι ρε γμτ σας φερνουμε σπιτι μας και θελετε να μας το καψετε! ωρε ουστ

@ PlayBox @

@ PlayBox @
Άβαταρ μέλους
elia
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από elia » Τετ 02 Μάιος 2007, 16:38

Posted: Thu Dec 14, 2006 12:38 am
από Acid{R.F.E}:

Όντως και εμείς μεταναστεύσαμε,αλλά ότι και αν μας έκαναν είμαστε ανθρώποι,δεν μισούμε κανέναν.
Μια ζωή οι Αλβανοί δεν μας πάνε,αν και ξέρω μερικά παιδιά που δεν έχουν σχέση,αλλά ούτε και φαίνονται οτι είναι αλβανοί,είναι μια χαρά,αλλά μερικοί είναι κάπως.
Αν και δεν είχα ποτέ προβλημα ακούω πολλά.
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από elia » Τετ 02 Μάιος 2007, 16:40

Posted: Thu Dec 14, 2006 1:00 am
από Seliniasmenos:

ΓιώργοςΜΕ wrote:
Σελινιασμένε πιστεύω το φιλαράκι σου να μην σου βρίζει την χώρα και να χτυπάει τα κορίτσια της χώρας σου λέγοντας τες Ελληνίδες Πο....νες.
Εγώ τέτοιους σκοπιανούς γνώρισα,τώρα εσύ άν βρήκες έναν σαν και αυτόν που λές,μπράβο σου,λτύφλα να έχει η νικολούλη.
Εδώ αυτοί που έρχονται με τράβελ ναι είναι τσαμπουκάδες,και δεν μπάίνω στηνδιαδηκασία να τους κάνω καλά παιδιά.

Φίλε ένα θα σου πω: Σε αντιμετωπίζουν όπως τους αντιμετωπίζεις. Και το λέω όχι μόνο για τους σκοπιανούς,τους αλβανούς,βούλγαρους ή τους τούρκους, αλλά γενικότερα σε όλες τις επαφές σου με ανθρώπους απο άλλες χώρες, είτε βρίσκεσαι εντός Ελλάδας είτε εκτός. Προσωπικά ποτέ μα ΠΟΤΕ δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα με άτομα απο ξένες χώρες. Όταν ξεκινάς μια σχέση με διάθεση εχθρικότητας παίρνεις και την ίδια έχθρικότητα. Όποιος κι'αν ξεκινάει να έχει την εχθρικότητα απο τους 2. Γιατί κάποιοι έλληνες αλλά ούτε κάποιοι ξένοι είναι άγια παιδάκια.
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από elia » Τετ 02 Μάιος 2007, 16:41

Posted: Thu Dec 14, 2006 1:14 am
από ΑρΕλα:
δευτερον αμετρητες φορες τους επιασα να τραγουδανε αντι-Ελληνικα συνθημματα και καλα "χαμηλοφωνος" ΜΕΣΑ στο μαγαζι...Τη μια φορα ηταν με το που ειχε φυγει η Αρελα.

Τυχεροί ήταν που είχα φύγει... Θα'βρισκα τρόπο να τους πω τα λογάκια μου εκτός μαγαζιού :Ρ

Η μαγκιά είναι να σέβεσαι τον άνθρωπο ΚΑΙ όταν δεν αποδέχεσαι κάποια άποψή του. Σεβασμός δε σημαίνει απαραίτητα και αποδοχή...
Άβαταρ μέλους
elia
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από elia » Τετ 02 Μάιος 2007, 16:44

Posted: Thu Dec 14, 2006 1:35 am
από Acid{R.F.E}:

Μα ρε φίλε σοβαρά μιλάς,δεν ξέρω ίσως εκεί δεν έχετε πολύ τουρισμό,η ίσως δεν πολυβγαίνεις έξω.
Όταν περπατάς και σου έρχονται άτομα,που βλέπεις πρώτη φορά και σε σπρώχνουν και σε βρίζουν εγώ εχω την κακή διάθεση.
Όταν πειράζουν μια κοπέλα,και επειδή δεν γουστάρει την βρίζουν και την κάνουν χειρονομίες,εσύ πως το λές αυτό κακή προδιάθεση,εντάξει είπαμε όχι και έτσι ρε Σελ,είπαμε να πούμε γνώμη αλλά ξεφεύγεις.
Αν κυκλοφορήσεις και εσύ εδώ θα καταλάβεις.
Δηλαδή και οι Άγγλοι στην Ρόδο εμείς φταίμε τους αποπέρνουμε μωρέ τους καημένους,ξεκολάτε.
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από elia » Τετ 02 Μάιος 2007, 16:45

Posted: Thu Dec 14, 2006 2:33 am
από Αίολος:

Για να μην φανεί "ρατσιστής" προς τους ξένους, καταντά ρατσιστής προς τους Έλληνες...
Άβαταρ μέλους
elia
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από elia » Τετ 02 Μάιος 2007, 17:57

Posted: Thu Dec 14, 2006 1:16 pm
από The_Saboteur:
Όντως η σβάστικα είναι αρχαιοελληνικό σύμβολο,το ξέρω πολύ καλά.
Και όλοι το μισούν,όλος ο πλανήτης Γη λόγο του Χίτλερ,τι να κάνουμε δεν μπορούμε να αλάξουμε την ιστορία,αλλά για όσους είναι γνώστες ξέρουν καλά οτι οι χιτλερικοί αυτό το σύμβολο το πήραν απο τους Έλληνες,και το έκαναν σαν τα μούτρα τους.

οχι ειναι ΚΑΙ αρχαιοελληνικο. δεν ειναι ολα κλεμενα απο τους Ελληνες ξεκολατε
elia
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από elia » Τετ 02 Μάιος 2007, 17:58

Posted: Thu Dec 14, 2006 2:41 pm
από Αίολος:

Ήτο Ελληνικόν και αποκαλείτο Γαμμάδιον...
Άβαταρ μέλους
elia
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από elia » Τετ 02 Μάιος 2007, 17:59

Posted: Thu Dec 14, 2006 3:12 pm
από Skyrunner:
Seliniasmenos έγραψε: Nομίζω οτι τώρα παίζουμε. Κρυβόσαστε πίσω απο το δάχτυλο σας γυρίζοντας την κουβέντα κλασσικά για την χρησιμοποιηση της σβάστικας απο παλαιότερους πολιτισμούς. Ξέρετε πάρα πολύ καλά γιατί βάλανε την σβάστικα στην σημαία, και τουλάχιστον αφού το παίζετε σωτήρες,θα έπρεπε να έχετε και το θάρρος να το παραδεχτείτε. Αλλιώς να αρχίσω κι'εγώ να λέω γιατί η Μπάρμπι χώρισε με τον Κεν Κεν

ΔΗΛΑΔΗ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΒΑΛΑΝΕ ΤΗΝ ΣΒΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ... Η ΝΕΟΝΑΖΙ ΕΣΥ ΜΑΝΩΛΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Ε8ΝΙΚΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑΖΙΣΜΟΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟΥΔΑΚΙ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΠΟΤΕ ΕΠΕΚΤΑΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΕΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΡΑΜΕΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕ ΦΑΣΙΣΤΑ ΡΑΤΣΙΣΤΗ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Χ.Α ΠΑΙΖΕΙ ΑΛΛΗ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΕΚΕΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΟΙΤΑ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΤΙ ΠΟΛΕΜΟ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΦΟΡΟ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ?? ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ε ΜΗΝ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ ΡΕ ΣΕΛΑΚΟ ΜΟΥ .... ΟΣΟ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΔΗΛΩΣΕΣ ΟΤΙ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΜΑΛΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Ο Ε8ΝΙΚΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ...... ΜΗΝ ΤΟΝ ΦΟΒΑΣΤΕ
elia
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από elia » Τετ 02 Μάιος 2007, 18:00

Posted: Thu Dec 14, 2006 3:20 pm
από Skyrunner:
Αρελα έγραψε:
δευτερον αμετρητες φορες τους επιασα να τραγουδανε αντι-Ελληνικα συνθημματα και καλα "χαμηλοφωνος" ΜΕΣΑ στο μαγαζι...Τη μια φορα ηταν με το που ειχε φυγει η Αρελα.

Τυχεροί ήταν που είχα φύγει... Θα'βρισκα τρόπο να τους πω τα λογάκια μου εκτός μαγαζιού :Ρ :devil02:

ΜΠΑ??? ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΑΝΤΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΣΘΕΝΕΣ ΦΥΛΟ?? :animparty: ΑΡΕΛΙΤΣΑ???
ΟΡΙΣΤΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΝΤΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ....... ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΙΔΕΑΤΕΣ ΤΟΥΣ

elia
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από elia » Τετ 02 Μάιος 2007, 18:01

Posted: Thu Dec 14, 2006 3:27 pm
από Αίολος:

Σε πάω ρε Σκάϊ..
Άβαταρ μέλους
elia
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από elia » Τετ 02 Μάιος 2007, 18:02

Posted: Thu Dec 14, 2006 3:34 pm
από ΑρΕλα:
ΜΠΑ??? ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΑΝΤΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΣΘΕΝΕΣ ΦΥΛΟ?? ΑΡΕΛΙΤΣΑ???

Ποιο ασθενές φύλο? Το δικό μου? Παρ'το αλλιώς γιατί βρήκες Ουρανοδρόμε μας! 'Ασε που εγώ έχω δηλώσει ευθαρσώς, ανερυθρίαστα και επανειλημμένως ότι κουβαλάω ένα άντράκι μέσα μου και μάλιστα υπερδιογκωμένο. :tragic:

(Υγ- παρακαλούνται οι παροικούντες να μην το ερμηνεύσουν αυτό κουτοπόνηρα προς τη σεξουαλική μου κατεύθυνση που δεν τους αφορά άλλωστε. 'Οσο για το μυαλό μου, ναι είναι bi! :brokenteeth: )

Η μαγκιά είναι να σέβεσαι τον άνθρωπο ΚΑΙ όταν δεν αποδέχεσαι κάποια άποψή του. Σεβασμός δε σημαίνει απαραίτητα και αποδοχή...
Άβαταρ μέλους
elia
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από elia » Τετ 02 Μάιος 2007, 18:24

Posted: Thu Dec 14, 2006 3:36 pm
από Sonya:

Αρχικά, θα ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που γράφετε με κεφαλαία ή με έντονα γράμματα...

Δευτερευόντως, απλά να υπενθυμίσω ότι με το να ασχολείστε με κάτι τόσο αστείο όσο εκείνο το βιντεάκι, ή τα συνθήματα των Αλβανών, απλά τους δίνετε μεγαλύτερη αξία απ' αυτή που έχουν. Η άποψή σας είναι η δική σας κι η αλήθεια σας προσωπική σας. Δεν θα αλλάξουν επειδή κάποιος τυγχάνει να προσπαθήσει να μειώσει μια δική σας αξία. Η άποψη είναι δικαίωμα του καθενός. Η στενομυαλιά και ο φανατισμός δεν αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά με στενομυαλιά και φανατισμό του άλλου άκρου. Αντιμετωπίζονται με την Σωκρατική μέθοδο του "γιατί;" και με δεδομένο το σεβασμό στην αντίθετη άποψη του άλλου. Βρίζει; Γιατί βρίζει; Τι θέλει να πει; Τι του φταίει και βρίζει; Η άκρη του νήματος κι η λύση του κόμπου είναι συνήθως κάπου στη μέση...
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από elia » Τετ 02 Μάιος 2007, 18:25

Posted: Thu Dec 14, 2006 5:13 pm
από 8odwris:
The_Saboteur wrote:
Όντως η σβάστικα είναι αρχαιοελληνικό σύμβολο,το ξέρω πολύ καλά.
Και όλοι το μισούν,όλος ο πλανήτης Γη λόγο του Χίτλερ,τι να κάνουμε δεν μπορούμε να αλάξουμε την ιστορία,αλλά για όσους είναι γνώστες ξέρουν καλά οτι οι χιτλερικοί αυτό το σύμβολο το πήραν απο τους Έλληνες,και το έκαναν σαν τα μούτρα τους. οχι ειναι ΚΑΙ αρχαιοελληνικο. δεν ειναι ολα κλεμενα απο τους Ελληνες ξεκολατε

τI SE ΑΝΕΙ ΝΑ πυστευειες οτι επειδη εγω προσωπικα πυστευω οτι ολο το συμπαν ειναι ΕΛΛηνικο ..αυτο σημαινει οτι ειμαι και κολυμενος..
?........................................................?
σΥΝΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ συμβολο παρε σε παρακαλω το βιβλιο ΟΙ ΒΡΑΧΟΓΡΑΦΙΕς ΤΟΥ ΠΑΓΓΑΙΟΥ ΟΡΟΥς..... ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙς ΚΑΙ αυτα που ηξερες........
Άβαταρ μέλους
elia
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από elia » Τετ 02 Μάιος 2007, 18:26

Posted: Thu Dec 14, 2006 10:32 pm
από The_Saboteur:

ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ
elia
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από elia » Τετ 02 Μάιος 2007, 18:27

Posted: Fri Dec 15, 2006 1:14 pm
από Αίολος:

Σόνια, τα έντονα γράμματα τα βάζω γιατί μου αρέσουν αισθητικώς, δεν υποδεικνύω τίποτα... :)
Άβαταρ μέλους
elia
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από elia » Τετ 02 Μάιος 2007, 18:28

Posted: Sat Dec 16, 2006 1:57 pm
από s3irios:
οχι ειναι ΚΑΙ αρχαιοελληνικο. δεν ειναι ολα κλεμενα απο τους Ελληνες ξεκολατε

χεχ..... δε θα πω τπτ.. το παιζω τουμπεκισταν ......

@ PlayBox @

@ PlayBox @
Άβαταρ μέλους
elia
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από elia » Τετ 02 Μάιος 2007, 18:29

Posted: Tue Dec 19, 2006 2:59 pm
από The_Saboteur:

Εικόνα

Δεν ειναι ναζιστικο. δεν ειναι αρχαιοελληνικο. ειναι το συμβολο της τεχνης του Falun gong

Επιστροφή στο “Γενικα-Ελεύθερο βήμα”