Η ώρα της Γης
-
Divine Sinner
Re: Η ώρα της Γης
Εδω ειμαστε πολλοί λογω της θεματολογίας του φόρουμ.
εκει εξω η πλειοψηφια μασαει κουτόχορτο.
εκει εξω η πλειοψηφια μασαει κουτόχορτο.
-
Divine Sinner
Επισης ας μην γελιόμαστε.
Οι εξωτερικοι παράγοντες λετε να κατσουν με σταυρωμένα χέρια ενω εμεις καθόμαστε πανω σε τόσο πλουτο και δεν τον εκμεταλευόμαστε; αν δεν τον εκμεταλευτουμε εμεις θα βρουν αυτοί τρόπο να τον εκμεταλευθουν.
Χωρις φυσικά να δειξουν την ιδια ευαισθησια με εμάς για το περιβάλλον.
Οι εξωτερικοι παράγοντες λετε να κατσουν με σταυρωμένα χέρια ενω εμεις καθόμαστε πανω σε τόσο πλουτο και δεν τον εκμεταλευόμαστε; αν δεν τον εκμεταλευτουμε εμεις θα βρουν αυτοί τρόπο να τον εκμεταλευθουν.
Χωρις φυσικά να δειξουν την ιδια ευαισθησια με εμάς για το περιβάλλον.
- Spirit oF Fire
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

- Irc ψευδώνυμο: Spirit_Of_Fire
- Φύλο: Γυναίκα
αυτό ακριβώς, προτιμώ να είμαστε υποτελείς και υποδουλωμένοι αν είναι δυνατόν για να διαφυλάξουμε το περιβάλλον..Εκτός κι αν προτιμάς να παραμείνουμε υποτελείς,
Ο αληθινός πολεμιστής διατηρεί την ανθρωπιά του ακόμη και στη μάχη. Κερδίζοντας έναν βάρβαρο θρίαμβο εξακολουθείς να διακυβεύεις την ψυχή σου. Αυτοί που πολεμούν τον δράκο μπορούν να γίνουν ο δράκος.
Η φωτιά δεν καταστρέφει μόνο, μπορεί και να καθαρίζει τις ψυχές μας.
- Aiolos
- Aνενεργός χρήστης
- Φύλο: Άνδρας
- Έλαβε Likes: 2 φορές
- Επικοινωνία:
Η έννοια της ελευθερίας έχει πεθάνει...αυτό ακριβώς, προτιμώ να είμαστε υποτελείς και υποδουλωμένοι αν είναι δυνατόν για να διαφυλάξουμε το περιβάλλον..
[img]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:-CPF ... omeis8.jpg[/img]
"Ακολουθούν την πιο σωστή πολιτική όσοι απέναντι των ίσων δεν υποχωρούν, απέναντι των ισχυροτέρων συμπεριφέρονται με φρόνηση και απέναντι των κατωτέρων είναι μετριοπαθείς" - Θουκυδίδης
"Ακολουθούν την πιο σωστή πολιτική όσοι απέναντι των ίσων δεν υποχωρούν, απέναντι των ισχυροτέρων συμπεριφέρονται με φρόνηση και απέναντι των κατωτέρων είναι μετριοπαθείς" - Θουκυδίδης
-
Divine Sinner
αυτό ακριβώς, προτιμώ να είμαστε υποτελείς και υποδουλωμένοι αν είναι δυνατόν για να διαφυλάξουμε το περιβάλλον..
Για μενα υπαρχει μονο ενα αγαθό. κι αυτο ειναι η ελευθερία.
- karipis
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης

- Επικοινωνία:
Τον Τρεμόπουλο τι το έχεις;;Spirit oF Fire έγραψε:αυτό ακριβώς, προτιμώ να είμαστε υποτελείς και υποδουλωμένοι αν είναι δυνατόν για να διαφυλάξουμε το περιβάλλον..
- Spirit oF Fire

κολλητό
Ο αληθινός πολεμιστής διατηρεί την ανθρωπιά του ακόμη και στη μάχη. Κερδίζοντας έναν βάρβαρο θρίαμβο εξακολουθείς να διακυβεύεις την ψυχή σου. Αυτοί που πολεμούν τον δράκο μπορούν να γίνουν ο δράκος.
- ArELa
- Founder-Administrator

- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Το ένα σίγουρα δεν προϋποθέτει το άλλο. Όποιος πρεσβεύει οιανδήποτε "υποδούλωση" ή ανοχή στο φασισμό και στην αλλοτρίωση αξιών "προς χάριν του περιβάλλοντος" μόνο ειλικρινής/αγνός περιβαλλοντολόγος-οικολόγος δεν είναι.Spirit oF Fire έγραψε:αυτό ακριβώς, προτιμώ να είμαστε υποτελείς και υποδουλωμένοι αν είναι δυνατόν για να διαφυλάξουμε το περιβάλλον..
Ώρες ώρες αναρωτιέμαι. Είσαι σίγουρα Μακεδόνισσα ή απλά έτυχε να γεννηθείς/ή/μεγαλώσεις στη Νύμφη του Θερμαϊκού;KELAINO έγραψε:Εγώ συμφωνώ με το Λιζόπον.
karypis έγραψε:Τον Τρεμόπουλο τι το έχεις;;Spirit oF Fire έγραψε:αυτό ακριβώς, προτιμώ να είμαστε υποτελείς και υποδουλωμένοι αν είναι δυνατόν για να διαφυλάξουμε το περιβάλλον..
Κάτι τέτοιες στιγμές σε λατρεύω Καρίπη!
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- totispap

- Irc ψευδώνυμο: totispap
Δεν καταλαβαινω το σκεπτικο κανενως σε αυτο το θεμα οσον αφορα τον ορυκτο πλουτο.
Ο ενας λεει εξορυξη με καθε κοστος(αληθεια Πανο,ξερεις τη ζημια κανεις αν βγαλεις το χρυσο με τη φτηνη μεθοδο?)Και οι αλλοι μπαντα ειναι της στασιμοτητας με καθε κοστος αρκει να μην πειραχτει τιποτα.Και οι δυο καιτε και τα χλωρα μαζι με τα ξερα.
Ενεργεια..Πριν καποια χρονια στα πιτσιρικια ηταν της μοδας κατι ηλεκτρικα πατινια σε σχημα ποδηλατου,πιανανε τα 25 χιλιομετρα και σηκωναν βαρος μεχρι 80 κιλα,ηταν αθορυβα τελειως και ειχαν αυταρκεια 2-3 ωρες περιπου.Με μια-δυο αλλαγες στον σκελετο για να γινει αντοχης και με μια καλυτερη μπαταρια αυτα τα <<παιχνιδακια>>απο αποψη κατασκευης και κοστους(αν κοστιζαν αντικειμενικα πανω απο 500 ευρω να με χ...εις!!!)θα εσωζαν τις πολεις ολου του κοσμου απο ρυπανση,χωρο παρκινγκ,ηχορυπανση,καθυστερηση,νευρα και πολλα αλλα.
Ο ενας λεει εξορυξη με καθε κοστος(αληθεια Πανο,ξερεις τη ζημια κανεις αν βγαλεις το χρυσο με τη φτηνη μεθοδο?)Και οι αλλοι μπαντα ειναι της στασιμοτητας με καθε κοστος αρκει να μην πειραχτει τιποτα.Και οι δυο καιτε και τα χλωρα μαζι με τα ξερα.
Ενεργεια..Πριν καποια χρονια στα πιτσιρικια ηταν της μοδας κατι ηλεκτρικα πατινια σε σχημα ποδηλατου,πιανανε τα 25 χιλιομετρα και σηκωναν βαρος μεχρι 80 κιλα,ηταν αθορυβα τελειως και ειχαν αυταρκεια 2-3 ωρες περιπου.Με μια-δυο αλλαγες στον σκελετο για να γινει αντοχης και με μια καλυτερη μπαταρια αυτα τα <<παιχνιδακια>>απο αποψη κατασκευης και κοστους(αν κοστιζαν αντικειμενικα πανω απο 500 ευρω να με χ...εις!!!)θα εσωζαν τις πολεις ολου του κοσμου απο ρυπανση,χωρο παρκινγκ,ηχορυπανση,καθυστερηση,νευρα και πολλα αλλα.
Μοναχή το δρόμο επήρες,
εξανάλθες μοναχή.
Δεν είν’ εύκολες οι θύρες,
εάν η χρεία τες κουρταλεί.
εξανάλθες μοναχή.
-
Divine Sinner
Δεν λεμε να βγουν με κάθε κόστος.
Απλα λέμε να βγουν.
Απλα δεν τρωμε το κουτόχορτο της κυβέρνησης για πράσινη ανάπτυξη.
Πράσινη δειλία ειναι.
Δεν θελουν να ασχοληθουν με το υπέδαφος γιατι φοβουνται οτι θα μπουμε στο μάτι των ξένων.
Μιας και οι ξένοι δεν μας θέλουν ανεξάρτητους.
Απλα λέμε να βγουν.
Απλα δεν τρωμε το κουτόχορτο της κυβέρνησης για πράσινη ανάπτυξη.
Πράσινη δειλία ειναι.
Δεν θελουν να ασχοληθουν με το υπέδαφος γιατι φοβουνται οτι θα μπουμε στο μάτι των ξένων.
Μιας και οι ξένοι δεν μας θέλουν ανεξάρτητους.
- Aiolos
- Aνενεργός χρήστης
- Επικοινωνία:
Σε κανένα σημείο των κειμένων μου δεν ισχυρίζομαι κάτι τέτοιο. Εγώ, αντιθέτως είπα πως θα μπορούσε να αποφευχθεί η καταστροφή εκατομμυρίων δασικών εκτάσεων, η οποία δεν ωφέλησε κανένα και να καταστραφεί μία πολύ μικρότερη δασική έκταση (μερικών χιλιάδων στρεμμάτων) για να αξιοποιηθεί ο ορυκτός πλούτος που θα αναπτέρωνε οικονομικά και πολιτικά την πατρίδα μας.totispap έγραψε:Ο ενας λεει εξορυξη με καθε κοστος(αληθεια Πανο,ξερεις τη ζημια κανεις αν βγαλεις το χρυσο με τη φτηνη μεθοδο?)
- Aiolos
- Aνενεργός χρήστης
- Επικοινωνία:
Αυτή η οπτική είναι πέρα ως πέρα παράλογη, διότι αν κάποιος είναι διατεθειμένος να παραδώσει την ελευθερία του προκειμένου να διαφυλάξει ένα μικρό μέρος του περιβάλλοντος, τότε έχει ιεραρχήσει λάθος τα πράγματα.αυτό ακριβώς, προτιμώ να είμαστε υποτελείς και υποδουλωμένοι αν είναι δυνατόν για να διαφυλάξουμε το περιβάλλον..
Τοιουτοτρόπως, θα έπρεπε να είμαστε και αντίθετοι με τα λατομεία μαρμάρου που υπήρχαν στην αρχαιότητα, τα οποία κατέστρεφαν μία δασική έκταση. Για να χτίσουν οικισμούς, να δημιουργήσουν περίτεχνα καλλιτεχνήματα και γενικώς να κατασκευάσουνε όλα αυτά τα θαυμαστά έργα, τα οποία είναι μέρος του πολιτισμού...
Στην τελική, ας πάμε και στις σπηλιές για να μην βλάψουμε το περιβάλλον. Νομίζω, πως κάθε ακρότητα είναι επιβλαβής, είτε για τον εαυτό μας, είτε για την κοινότητα στην οποία ανήκουμε.
- Spirit oF Fire

δεν βρίσκω καμμία απάντηση πάνω σε αυτό που έγραψα ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα. Δεν έχω κάτι να απαντήσω.
- Aiolos
- Aνενεργός χρήστης
- Επικοινωνία:
Σνομπ...
- ArELa
- Founder-Administrator

- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Εγώ βρίσκω την παρακάτω τοποθέτηση άκρως ενδιαφέρουσα στην ορθότητά της.Spirit oF Fire έγραψε:δεν βρίσκω καμμία απάντηση πάνω σε αυτό που έγραψα ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα. Δεν έχω κάτι να απαντήσω.
Αλλά βέβαια δεν θα περίμενα και τίποτα λιγότερο απ'τον Τότη μας!totispap έγραψε:Δεν καταλαβαινω το σκεπτικο κανενως σε αυτο το θεμα οσον αφορα τον ορυκτο πλουτο.

.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- totispap

- Irc ψευδώνυμο: totispap
Eυχαριστω Βικυ,αυτο που εγραψα για τα <<μηχανακια >>αν μπορεις να το πεις, το ειχα στο μυαλο απο τοτε που τα προτοειδα στην κυκλοφορια,ομορφα, γρηγορα,αθορυβα και με μπαταρια,τι αλλο να ζητησω
Οσο για το σκεπτικο του πνευματος της φωτιας, επειδη το χωριο μου εχει οικολογικο ενδιαφερον,με τα χρονια γνωρισα και εκανα φιλους καλους ,παιδια με οικολογικη συνειδηση που ξεκινουσε απο μια απλη συνδρομη σε ενα κεντρο περιθαλψης αγριων ζωων, μεχρι αναχωρητες της οικολογιας (τους τρελαμενους οπως κακως λενε) που δωσαν ολη τη ζωη τους για ενα σκοπο. Ξερω απο πρωτο χερι οτι αν δεν υπηρχαν αυτοι οι δωσμενοι απολυτα, θα υπηρχαν πολυ λιγοτερα πραγματα σε αυτον τον πλανητη απο ζωικο και φυτικο πλουτο. Ετσι απλως προσπερασα το ελαφρως μπλαζε της απαντησης και επικεντρωνομαι μονο στην ουσια της σκεψης της που νομιζω ειναι η αγαπη για την κατεστραμενη φυση.Για να την πικαρω λιγο, θα της πω απλως οτι αυριο εχω στιφαδο.......
και την πρωτομαγια θα παιχτει το -Κατσικακι 2-....
Οσο για το σκεπτικο του πνευματος της φωτιας, επειδη το χωριο μου εχει οικολογικο ενδιαφερον,με τα χρονια γνωρισα και εκανα φιλους καλους ,παιδια με οικολογικη συνειδηση που ξεκινουσε απο μια απλη συνδρομη σε ενα κεντρο περιθαλψης αγριων ζωων, μεχρι αναχωρητες της οικολογιας (τους τρελαμενους οπως κακως λενε) που δωσαν ολη τη ζωη τους για ενα σκοπο. Ξερω απο πρωτο χερι οτι αν δεν υπηρχαν αυτοι οι δωσμενοι απολυτα, θα υπηρχαν πολυ λιγοτερα πραγματα σε αυτον τον πλανητη απο ζωικο και φυτικο πλουτο. Ετσι απλως προσπερασα το ελαφρως μπλαζε της απαντησης και επικεντρωνομαι μονο στην ουσια της σκεψης της που νομιζω ειναι η αγαπη για την κατεστραμενη φυση.Για να την πικαρω λιγο, θα της πω απλως οτι αυριο εχω στιφαδο.......
Μοναχή το δρόμο επήρες,
εξανάλθες μοναχή.
εξανάλθες μοναχή.
- karipis
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης

- Επικοινωνία:
Και εγώ Πάπια Πεκίνουtotispap έγραψε:Για να την πικαρω λιγο, θα της πω απλως οτι αυριο εχω στιφαδο.......
Λίζα σου το ξαναλέω. Δεν υπάρχει κανένα απολύτως οικολογικό ενδιαφέρον από τις κυβερνήσεις και φορείς γενικά και γι' αυτό δεν υπάρχει σοβαρή οικολογική οργάνωση ή κίνηση με την οποία μπορούμε ν' ασχοληθούμε σοβαρά.
Και μια συμβουλή.
Να έχεις πάντα στο μυαλό σου το εξής: Όπου ακούς για κάτι το οποίο διαφημίζεται για πάααρα πολύ καλό, να ξέρεις πως κάτι συμβαίνει και ότι έχει μια μεγάλη μουτζούρα κρυμένη από πίσω. Όπου ακούς να διαφημίζουν κάποιο άτομο πάααρα πολύ σωστό, να ξέρεις πως αυτός είναι το μεγάλο δόλωμα για την μεγάλη παγίδα.
Πάντα να διατηρείς επιφυλάξεις όταν βλέπεις κάτι που το προβάλουν κατ' επανάληψη. Το σίγουρο είναι πως δεν θα χάσεις.
(άσχετο)
-
Divine Sinner
Εγω δεν θα απαντήσω στη Λιζα γιατι εχω μια αίσθηση οτι δεν θελει να κανει διάλογο πανω στο θέμα.
- Spirit oF Fire

Κι εμένα μ' άρεσε η απάντηση του Παναγιώτη, γιατί εμπεριέχει αρμονία.
Κατά τα άλλα διαφωνώ με τον μπλε και με τον Φώτη.
Κατά τα άλλα διαφωνώ με τον μπλε και με τον Φώτη.
- Spirit oF Fire

Είχα πατήσει έντιτ σε αυτό το κείμενο αλλά μάλλον δεν το πάτησα σωστά κρίμα.
Εξηγούσα τους λόγους που διαφωνώ με τον Αίολο. Και είπάε ότι ο λόγος που διαφωνώ με τον μπλε είναι επειδή μ' άρεσε η αντίδρασή του όταν πρωτοδιαφώνισα μαζί του =Ρ
Φώτη, δεν είναι ότι δεν θέλω διάλογο. Όταν όμως λες πληκτρολογείς μία γραμμούλα και μετά σε ρωτάει ο Πάνος αν θες να είμαστε υποτελείς τί να απαντήσεις; Να απαντήσεις σοβαρά; Υπάρχει λόγος; Θα κάτσεις σοβαρά να καταρρίψεις μία τοποθέτηση άκυρη που την λέει κάποιος που σε ξέρει; Απ' τη στιγμή που σε ξέρει ή δεν θα έπρεπε να το πει ή αστιευόταν.. οπότε κι εγώ ακυρολογώ αφού άκρη δεν βγαίνει.
Καλημέρα σας και καλή σας όρεξη =)
Εξηγούσα τους λόγους που διαφωνώ με τον Αίολο. Και είπάε ότι ο λόγος που διαφωνώ με τον μπλε είναι επειδή μ' άρεσε η αντίδρασή του όταν πρωτοδιαφώνισα μαζί του =Ρ
Φώτη, δεν είναι ότι δεν θέλω διάλογο. Όταν όμως λες πληκτρολογείς μία γραμμούλα και μετά σε ρωτάει ο Πάνος αν θες να είμαστε υποτελείς τί να απαντήσεις; Να απαντήσεις σοβαρά; Υπάρχει λόγος; Θα κάτσεις σοβαρά να καταρρίψεις μία τοποθέτηση άκυρη που την λέει κάποιος που σε ξέρει; Απ' τη στιγμή που σε ξέρει ή δεν θα έπρεπε να το πει ή αστιευόταν.. οπότε κι εγώ ακυρολογώ αφού άκρη δεν βγαίνει.
Καλημέρα σας και καλή σας όρεξη =)