25 Μαρτίου 2010- η αλλη όψη...

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος
Φύλο: Άνδρας
Έδωσε Likes: 27 φορές
Έλαβε Likes: 71 φορές

Re: 25 Μαρτίου 2010- η αλλη όψη...

Δημοσίευση από Dhmellhn » Σάβ 27 Μαρ 2010, 00:19

Έχεις ακούσει τι λένε στα δικά τους "τραγουδάκια" οι Αλβανοί ή οι Τούρκοι;

Άκουσε τα πρώτα και μετά κάνε το ερώτημα.
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
Άβαταρ μέλους
karipis
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από karipis » Σάβ 27 Μαρ 2010, 00:21

seliniasmenos έγραψε:Aς μου λύσει κάποιος την απορία:

Πως κρατάνε το ηθικό ψηλά;
Με αγάπη για την πατρίδα ή με μίσος για τους υπόλοιπους;
ΟΕΟ?
Το καρατούν με έναν άλλο τρόπο που έχει να κάνει με την υπερσεξουαλικότητά τους.
Αυτοί που ονοματίζονται στο σύνθημα των ΟΥΚάδων ξέρουν :thumb:
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 27 Μαρ 2010, 00:24

Λοιπόν...

Συναισθηματικά και σαν ελληνίδα δεν μπορώ να καταδικάσω αυτό το "ξέσπασμα".
Και όχι, δεν το λέω επειδή φέρω αισθήματα ρατσισμού. Οι παλιότεροι ξέρουν καλά ότι δεν είμαι. Οι νεότεροι πρέπει να έχουν πάρει μια ιδέα.

Κατανοώ το ξέσπασμα για δύο βασικούς λόγους. Έτυχε να'μεινε δυο μήνες ο γιος μου στα ΚΕΕΔ, και να'ζησα μέσα απ'αυτον, το πνεύμα που επικρατεί στις ειδικές δυνάμεις. Είναι ένα πνεύμα που ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΡΜΟΖΕΙ να επικρατεί σ'όλες τις ειδικές δυνάμεις του κόσμου, και δεν καταλαβαίνω γιατί μόνο στην Ελλάδα θεωρείται υπερεθνικιστικό, φασιστικό και καταδικαστέο.

Πρέπει επιτέλους να ξεκολλήσουμε απ'αυτή τη ψευτοηθική που έχει περάσει σαν κουλτούρα και σαν ιδεολογία ο νεοταξίτικος φασισμός, που απώτερο στόχο έχει το ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ, για την πολυπόθητη ομοιογένεια που επιδιώκουν και έχουν αρχίσει με εντατικότερους ρυθμούς να επιβάλλουν.

Πρώτα είχαμε το "πολιτικώς ορθό" δόγμα της κλανιάς, που γιγαντώθηκε μετά τον πρώτο πόλεμο στο Ιράκ. Μετά άρχισαν οι εξυπνάδες περί ρατσισμού, που σας διαβεβαιώ, στην Ελλάδα (και όχι μόνο) έχουν διαστρεβλωθεί πια οι έννοιες και διαστρεβλώθηκε κι αυτή τη ρατσισμού εσκεμμένα και μεθοδευμένα.

Έχοντας ζήσει στη ΜΕΚΑ του ρατσισμού για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου, στον τόπο του Απαρτχάιτ, σας διαβεβαιώ ότι εδώ δεν μιλάμε για ρατσισμό, αλλά για μια δίκαιη αγανάκτηση που λογικά νιώθει το μεγαλύτερο μέρος των Ελλήνων, είτε το λέει ανοιχτά είτε "ψαρώνει" λόγω...της νέας θολοκουλτούρας που πασχίζει να γίνει κρατούσα άποψη, δεν ανέχεται αυτή την εισβολή εκατομμυρίων λαθρομεταναστών που έχουν αλλοιώσει σημαντικά τη φυσιογνωμία αυτής της πολύπαθης πατρίδας, κι έχουν επιφέρει κι άλλα δεινά όπως την εξαθλίωση του βιοτικού μας επιπέδου. Δεν φταίνε εκείνοι, φταίνει τα απίστευτα λαμόγια που μεθόδευσαν αυτή τη μάστιγα η οποία φυσικά δε χτυπάει μόνο την Ελλάδα, αλλά ολάκερη την Ευρώπη, ομως την Ελλάδα τη χτυπάει ακόμα περισσότερο λόγω α/ της οικονομικής της θέσης β/ γεωγραφικής της θέσης.

Οικονομικά δεν έχουμε την ευρωστία της Γερμανίας που θα μπορούσε ίσως ν'απορροφήσει αυτά τα εκατομμύρια μεταναστών/λαθρομεταναστών (αν και αμφιβάλλω αν θα το ήθελε κι αυτή), χωρίς μεγάλες επιπτώσεις στο γηγενή πληθυσμό.

Γεωγραφικά, δεχόμαστε "εισβολή" από πολλές κατευθύνσεις... Αλβανία, Βουλγαρία, Τουρκία, Αιγαίο....

Οι Ειδικές Δυνάμεις είναι παλικάρια ορκισμένα να δώσουν και την τελευταία ρανίδα του αίματός τους γι'αυτήν την πατρίδα. Είναι ειδικά παιδιά, που φυσικά δεν είναι όλοι σαν αυτούς. Δεν είναι όμως για καταδίκη αυτή η ειδική φτιάξη τους. Σε ό,τι με αφορά, είναι για περηφάνεια.

Αυτά είχα να πω σαν Βίκυ.
Σαν Αρέλα/Αντμιν, θα παρακαλέσω για ηπιότερους τόνους. Έχουμε έναν νέο στην παρέα μας, που δεν έχει ακόμα εγκλιματιστεί και δεν έχει ίσως διαβάσει το στίγμα του χώρου μας τη φιλοσοφία μας και διάφορα σημεία στα οποία των παρέπεμψα για να πάρει μια πρώτη ιδέα για το τι είμαστε... Οι παλιότεροι ας βάλουν λίγο νερό στο κρασί τους κι ας συζητήσουμε σε σωστότερες βάσεις.

Μετέφερα αυτό το τόπικ εδώ, όχι γιατί είναι εκτός φιλοσοφίας μας, αλλά γιατί σ'αυτή τη φάση τουλάχιστον, θα προτιμούσα να συζητηθεί σε εντελώς αθέατη (στους επισκεπτες) ενότητα.
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
totispap
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Irc ψευδώνυμο: totispap

Δημοσίευση από totispap » Σάβ 27 Μαρ 2010, 00:45

αφού τo θέτεις έτσι να σου πω...
η γνώμη μου είναι : μίσος σπέρνεις ? μίσος θα θερίσεις!
η είναι κι αυτό φιλοσοφικό?
Κοιταξε να δεις,ο φοβος φερνει το μισος και ο δικος μου φοβος δεν ειναι αβασιμος,εδω πανω εδω και χρονια γινεται της ποπης,ειτε θελει ο καθενας να το δει ειτε οχι,ζω σε ενα κομματι της Ελλαδος που χρονο με το χρονο γινεται και περισσοτερο διεκδηκισιμο απο την γειτονα Τουρκια με την χωρα μου να κανει τα στραβα ματια σε ολα αυτα.Ειδες εσυ φιλε μου καποιον να επιβαλει την ταξη του δικαιου για αυτα που σου λεω?Ποτε πρεπει να αρχισω να φοβαμαι δηλαδη,οταν φτασουν στην πορτα?Ας υπαρχει και ενα τμημα στην Ελλαδα που ειναι πορωμενο δεν θα χαλασει και το ιματζ μας το περιβοητο πια...
Μοναχή το δρόμο επήρες,
εξανάλθες μοναχή.
Δεν είν’ εύκολες οι θύρες,
εάν η χρεία τες κουρταλεί.
Άβαταρ μέλους
uhuru

Δημοσίευση από uhuru » Σάβ 27 Μαρ 2010, 01:28

κατά την γνώμη μου τo δίκαιο δεν επιβάλλεται με τον στρατό
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από Dhmellhn » Σάβ 27 Μαρ 2010, 01:33

Ο Στρατός είναι για την άμυνα. Να μην τα ξαναλέμε.
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 27 Μαρ 2010, 01:37

uhuru έγραψε:κατά την γνώμη μου τo δίκαιο δεν επιβάλλεται με τον στρατό
Δεκτό και κατανοητό. Πες τα στις υπερδυνάμεις πρώτα.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Σάβ 27 Μαρ 2010, 01:39

Στις συμμαχειες των οποιων μετέχει η Ελλάδα και ο στρατος.
και μαλιστα οχι ως συμμαχος αλλα υποτακτικος. μιας και δεν μετέχει στην ληψη των αποφάσεων.
οτι πει ο αμερικανος θα γινει....
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 27 Μαρ 2010, 01:43

Κι εσύ κάνεις λάθος Φώτη.
Ο άντρας που πάει να υπηρετήσει, υπηρετεί την πατρίδα του όχι το ΝΑΤΟ.

Έκανε κι άλλο ένα ο νεοεισερχόμενός μας...
Να πεθαίνεις λέει για την Ελλάδα είναι άλλο κι άλλο η Ελλάδα να σε πεθαίνει.

Συγνώμη αλλά δεν μας πεθαίνει η Ελλάδα. Μας πεθαίνουν τα λαμόγια που βάζουμε στο τιμόνι της. Μάλλον αυτά τα "παιδιά της" την κατακρεουργούν.
Μην μπερδεύουμε το κράτος και τους ηγέτες του, με την ίδια την Ελλάδα, είναι η βαναυσότερη προσβολή που μπορούμε να κάνουμε στην πατρίδα μας.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
uhuru

Δημοσίευση από uhuru » Σάβ 27 Μαρ 2010, 01:44

ArELa έγραψε:
τι να τους πω ? να μην μας πουλάνε οπλικά συστήματα που καταναλώνουν (+ τις μίζες ) ένα μεγάλο ποσοστό του ΑΕΠ?
Αυτό που πρέπει να κατανοήσουμε νομίζω, είναι πως άλλο οι άνθρωποι και άλλο οι κυβερνήσεις η εξουσία και τα όργανα της
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Σάβ 27 Μαρ 2010, 01:45

Μην μπερδεύουμε το κράτος και τους ηγέτες του, με την ίδια την Ελλάδα, είναι η βαναυσότερη προσβολή που μπορούμε να κάνουμε στην πατρίδα μας.
Η βαναυσοτερη προσβολη προς την πατριδα μας ειναι να την περδευουμε με το κράτος.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 27 Μαρ 2010, 01:46

ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ. το να λέγονται τετοια συνθήματα στην παρέλαση, κι ενω η γραμμη της κυβέρνησης ειναι αντίθεση αποτελει ανταρσία.
Όπως προείπα, άλλο η Ελλάδα κι άλλο η κυβέρνησή της, πόσο μάλλον η γραμμή αυτής της ξεπουλημένης στα ξένα συμφέροντα κυβέρνησης και των προηγούμενων ξεπουλημένων επίσης κυβερνήσεων. Και μπροστά σ'αυτούς που μας κυβερνάνε τώρα, ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ αυτής της ανταρσίας, γιατί ΑΥΤΟΙ είναι που δεν υποστηρίζουν την Ελλάδα, όχι τα παιδιά των Ειδικών Δυνάμεων.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
totispap
Irc ψευδώνυμο: totispap

Δημοσίευση από totispap » Σάβ 27 Μαρ 2010, 01:46

Γιατι ρε αδερφε κανεις γαργαρα τα γεγονοτα και μιλας απο ενα υπερανω επιπεδο λες και παραθετω αλληγοριες η ρητορικες ερωτησεις?
Μηπως να σκεφτοσουν και εσυ οτι αυτη η αποστασιοποιηση ειναι και ενα σημαδι αδιαφοριας καλλυμενο με τον μανδυα της υπερανω αποψης?
Μοναχή το δρόμο επήρες,
εξανάλθες μοναχή.
Δεν είν’ εύκολες οι θύρες,
εάν η χρεία τες κουρταλεί.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 27 Μαρ 2010, 01:47

uhuru έγραψε: τι να τους πω ? να μην μας πουλάνε οπλικά συστήματα που καταναλώνουν (+ τις μίζες ) ένα μεγάλο ποσοστό του ΑΕΠ?
Αυτό που πρέπει να κατανοήσουμε νομίζω, είναι πως άλλο οι άνθρωποι και άλλο οι κυβερνήσεις η εξουσία και τα όργανα της
Να πεις στους δικούς μας τους ΓΕΛΟΙΟΥΣ να μην αγοράζουν οπλικά συστήματα και δη από τη Μέρκελ που μας έσκαψε το λάκο και περιμένει να πέσουμε μέσα.
Να πεις στον εαυτό σου πως ναι, άλλο οι άνθρωποι και άλλο οι κυβερνήσεις τα όργανα κι η εξουσία της, ΑΛΛΑ ΑΥΤΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ/ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ/ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΕΚΦΑΝΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ!
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Σάβ 27 Μαρ 2010, 01:47

Όπως προείπα, άλλο η Ελλάδα κι άλλο η κυβέρνησή της, πόσο μάλλον η γραμμή αυτής της ξεπουλημένης στα ξένα συμφέροντα κυβέρνησης και των προηγούμενων ξεπουλημένων επίσης κυβερνήσεων. Και μπροστά σ'αυτούς που μας κυβερνάνε τώρα, ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ αυτής της ανταρσίας, γιατί ΑΥΤΟΙ είναι που δεν υποστηρίζουν την Ελλάδα, όχι τα παιδιά των Ειδικών Δυνάμεων.
Οι στρατιωτες δωσαν ορκο να υπακουν το συνταγμα και τους νομους.
το συνταγμα και οι νομοι ειναι σαφης για το οτι οι πολιτικοι ειναι οι προϊσταμενοι του στρατου.
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από Dhmellhn » Σάβ 27 Μαρ 2010, 01:51

Για την ψωρο-ελίτ που τα παίρνει από δέκα μεριές έχω γράψει επανειλλημένως. Είναι η ίδια που προωθεί τους λάθρο ώστε να μας αντικαταστήσει με φθηνά εργατικά. Η λύση όμως δεν είναι να στραφεί κάποιος κατά του Έθνους του αλλά να διώξει τα λαμόγια που λυμαίνονται τον τόπο.

Όσο για τους τωρινούς πουλημένους πασοκους θα το πληρώσουν ακριβά.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 27 Μαρ 2010, 01:51

Divine Sinner έγραψε: Οι στρατιωτες δωσαν ορκο να υπακουν το συνταγμα και τους νομους
το συνταγμα και οι νομοι ειναι σαφης για το οτι οι πολιτικοι ειναι οι προϊσταμενοι του στρατου.
Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ σύνταγμα αν δεν καταργήθηκε ήδη, σύντομα θα καταργηθεί για να πάρει τη θέση του η παπαριά της Λισαβώνας.
Οι νόμοι που θέλουν τα πολιτικά λαμόγια να ξεπουλάνε και να κατακρεουργούν την Ελλάδα λίγο λίγο, είναι ΑΝΟΜΟΙ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ οι πολιτικοί είναι προϊστάμενοι του στρατού, αλλά πες μου έναν απο μας, που λογίζει αυτούς τους πολιτικούς που έχουμε σήμερα ως Ελληνες που φροντίζουν για το καλό της Ελλάδας. Εγώ δεν ξέρω/βλέπω κανέναν.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από Dhmellhn » Σάβ 27 Μαρ 2010, 01:52

Όταν οι πολιτικοί είναι προδότες, τότε ενεργοποιείται το άρθρο 120 του Συντάγματος.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 27 Μαρ 2010, 01:54

Οπότε όταν καταδικάζουμε αυτό που έκαναν οι ΛΟΚατζήδες σήμερα τι κάνουμε;
ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥΣ! :swear:

Και τους καταδικάσαμε γιατί;
Γιατί τολμήσανε να πουν κατάμουτρα σ'αυτά τα λαμόγια, αυτά που δεν τολμάμε να πούμε εμείς! :teza:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από Dhmellhn » Σάβ 27 Μαρ 2010, 01:56

Όσοι πήραν την απόφαση να υπηρετήσουν στις Ειδικές Δυνάμεις, ωρκίσθηκαν στην Ελλάδα και όχι στους πολιτικούς απατεώνες.

Τα ψέμματα τελείωσαν.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 27 Μαρ 2010, 01:57

Παρ ολα αυτα οσοι θελαν να κανουν καριερα στις ειδικες δυνάμεις. αυτο το ανθελληνικο κράτος αποφασίσαν να το υπηρετήσουν.
Tην πατρίδα τους αποφάσισαν να υπηρετήσουν, τα εθνικά δίκια της οποίας υποτίθεται ότι προασπίζουν αυτά τα λαμόγια. Αν τα ξεπουλάνε πιρ παρά, σαφέστατα και δεν νομιμοποιούνται να απαιτούν τον δέοντα σεβασμό απ'το στρατό υπό την σκέπη τους.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
uhuru

Δημοσίευση από uhuru » Σάβ 27 Μαρ 2010, 01:58

totispap έγραψε:
Γιατι ρε αδερφε κανεις γαργαρα τα γεγονοτα και μιλας απο ενα υπερανω επιπεδο λες και παραθετω αλληγοριες η ρητορικες ερωτησεις?
Μηπως να σκεφτοσουν και εσυ οτι αυτη η αποστασιοποιηση ειναι και ενα σημαδι αδιαφοριας καλλυμενο με τον μανδυα της υπερανω αποψης?
νομίζω πως έχω κάθε δικαίωμα να επιθυμώ έναν καλύτερο κόσμο και να θέτω τις βάσεις γι αυτό κατά τo πως σκέφτομαι.
αν σε εσένα φαίνεται ως σημάδι αδιαφορίας καλυμμένο με τον μανδύα τις υπεράνω άποψης... :dunno:
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από Dhmellhn » Σάβ 27 Μαρ 2010, 01:59

Φώτη πήγαινε να δεις τι λένε οι άλλοι για εμάς και μετά έλα να ηθικολογήσεις. Το έχω γράψει επανειλλημένως.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 27 Μαρ 2010, 02:02

Το να προσβαλεις εναν ολοκληρο λαο ειναι για σενα αυτο που θα θελες να πεις στους πολιτικους;
εχω γνωρισει και καλους αλβανους.
γιατι να τους θεωρησω ολους γουρουνια;
Δεν θα σου απαντήσω εγώ. Θα σε στείλω στο κανάλι αυτού του ...καλού Αλβανού
http://www.youtube.com/user/NEONAZlSTlS
που ήρθε και μπαχάλεψε ένα βίντεό μου με τον Άλεξ σήμερα, λέγοντας ότι οι Μακεδόνες ήταν βάρβαροι και όχι Ελληνες, ότι ο Αλέξανδρος ήταν ούνος κι ότι γ*μ*νε τις γυναίκες και τις αδερφές μας και γουστάρουν γιατί μόνο γι'αυτό αξίζουν, διάβασε και τις χαριτωμενιές στο προφίλ τους και έλα να μου πεις μετά τι κακά παιδιά ήταν οι δικοί μας που είπαν μια κουβέντα παραπάνω ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΧΩΡΑ που έχει γίνει σκατά και απ'αυτούς και από ένα σωρό άλλα άνομα στοιχεία που έχουν εισβάλλει σ'αυτήν.

Δειγματάκι απ'το προφίλ του θες;

When King Otto of Greece came in Greece in 1830, he hardly heard anyone speak Greek and so he asked "Where are the Greeks in Athens?" His court looked at each other and answered: "There are no Greeks, but do not be troubled because this Albanian population will always be faithful to your monarchy."

πάρε να'χεις. Κι αυτό είναι πολύ χαριτωμενιά και ευγενικό μπροστά στα άλλα αισχρά που είπε στο δικό μου κανάλι και σε βίντεο μου και τα έσβησα.

Χέσε με ρε Φώτη βραδιάτικα που θίχτηκες για τους Αλβανούς και δε σε νοιάζει τι τραβάμε όλοι εμείς σ'αυτή τη χώρα που την κατάντησαν να μην αναγνωρίζει τον ίδιο της τον εαυτό!
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
uhuru

Δημοσίευση από uhuru » Σάβ 27 Μαρ 2010, 02:02

STAVRAETOS έγραψε:Φώτη πήγαινε να δεις τι λένε οι άλλοι για εμάς και μετά έλα να ηθικολογήσεις. Το έχω γράψει επανειλλημένως.
δεν μπορείς να λες "τι ωραίοι που είμαστε εμείς οι έλληνες" και μετά να στέλνεις τον άλλον να παραδειγματιστεί απ τους γείτονες...δε τo βλέπεις?
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικα-Ελεύθερο βήμα”