ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ: Μια μάστιγα στον πλανήτη 2

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Re: ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ: Μια μάστιγα στον πλανήτη 2

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 05 Μάιος 2014, 12:55

Divine Sinner έγραψε:Εγω σε αυτο διαφωνω στο "εν δυναμη". μου κανει κατι για Minority report
Φώτη, ούτε θέμα minority βάζω στη μέση, και σίγουρα ούτε οργουελικές πρακτικές πρεσβεύω.
Σε κάποια πράγματα όμως- και ειδικά σε πράγματα που αφορούν τα παιδιά, πιστεύω
στον αυστηρό έλεγχο.
Θα συμφωνήσεις βέβαια, ότι η πρόληψη είναι πολύ πιο σωτήρια από την όποια θεραπεία
ενός εκδηλωμένου νοσήματος. Ό,τι θεωρώ απαραίτητο για την περίπτωση των παιδοφίλων,
το βάζω σε πλαίσιο πρόληψης μόνον και όχι σε πλαίσια τιμωρίας που θα ικανοποιούσαν το δικό μου θυμικό. (αν το'βαζα σ'αυτά τα πλαίσια, θα ακουγόμουν πολύ πιο βάναυση)
Πραγματικά όμως, διαχωρίζω το συναίσθημα από τη λογική, και επιδιώκω συνειδητά να βλέπω
και να αντιμετωπίζω το θέμα αυτό, πιο ψύχραιμα και πολύ λιγότερο οργισμένα από παλιά,
αλλά με τρόπο που θεωρώ πρακτικά ευκτέο και σωστό.
Divine Sinner έγραψε:Οτι ξες εγω σαν αστυνομικος δεν εχω αποδειξη οτι εβλαψες ανηλικο αλλα αφου κατεβαζες τετοια βιντεο θα μπορουσες να το κανεις.
Η ίδια η ανθρώπινη ψυχοσύνθεση εδώ, αποτελεί (κατά τη γνώμη μου) επαρκή απόδειξη.
Ένας με ροπή στην πρέζα, δεν θα περιοριστεί στο να βλέπει τους άλλους να την παίρνουν,
κι ένας βουλημικός δεν θα περιοριστεί στο να βλέπει λιγουρευτικά πιάτα ή να τα μυρίζει. Κάποια στιγμή, θα το απλώσει το ρημάδι το χέρι του για να μασαμπουκώσει. Κι εγώ ως καπνίστρια-αράπης, δεν θα αρκεστώ στο να μυρίζω τον καπνό του άλλου ή να τον βλέπω να καπνίζει.
Θα το ανάψω το ρημαδοτσίγαρο κι ας ξέρω πως βλάπτει. Έτσι είμαστε οι άνθρωποι.
Υποκύπτουμε στα πάθη μας ρε φίλε. Η διαφορά είναι πως αν εγώ υποκύψω στο πάθος μου για το τσιγάρο, δε θα βλάψω άλλον (σίγουρα όχι παιδί). Εμένα θα βλάψω μόνο. Το ίδιο κι ο πρεζάκιας, το ίδιο κι ο βουλημικός, το ίδιο κι όσοι έχουν πάθη που ΔΕΝ έχουν άμεση επίπτωση στον πλησίον.

Αυτός που φτιάχνεται με παιδοπορνογραφικά θεάματα, είναι (κατά τη δική μου άποψη) μαθηματικώς βέβαιο πως κάποια στιγμή θα αναζητήσει και τον... άρτον. (κατά το άρτον και θεάματα)
Πάνω σ'αυτή την ιδιότητα του νοσηρού ψυχισμού και της αδυναμίας στα πάθη άλλωστε, βασίστηκαν και αυτοί της "ανώτερης" κλίκας, και οργάνωσαν δίκτυο παιδοπορνογραφίας για να ηδονοβλέπουν τα αρρωστάκια και στην τελική να γίνουν σαν τα μούτρα τους.
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Δευ 05 Μάιος 2014, 13:20

Προσωπικα πιστευω οτι ενα 10% θα κανει πραξη αυτα με τα οποια φτιαχνεται. γιατι αν ολοι καναμε πραξη αυτα τα οποια εχουμε στο πισω μερος του μυαλου μας θα ζουσαμε σε μια χαοτικη κοινωνια. οι μισοι θα καναμε ληστειες (ναι στο πισω μερος του μυαλου μου προσωπικα εχω πολλες φορες την ληστεια αλλα δεν ειμαι εν δυναμη ληστης) θα πλακωναμε στο ξυλο οσους μας κοιταζουν στραβα (και αυτο το εχω επιθυμισει) θα την πεφταμε σε οποιο θηλικο μας αρεσει. θα λεγαμε φωναχτα "τι κωλαρα ειναι αυτη" θα σκοτωναμε βουλευτες (να και ενα καλο).
Ο ανθρωπινος ψυχισμος αποτελειται απο τρια μερη (βαση της ψυχολογίας),
το ενα ειναι το id (οι ορμες) το αλλο ειναι το Εγω (αυτο που φερνει σε ισοροπια τα αλλα δυο) και το αλλο ειναι το υπερεγω (η ηθικη και δυστηχως και οι ηλιθιες κοινωνικες νορμες).
Αν ο αλλος εχει ισχυρο υπερεγω μπορει να νικησει τα υπαρκτα παθη του.
Αναρωτιωμαστε γιατι αυξανουν τα κρουσματα; Προσωπικα πιστευω οτι οσοι ειχαν ροπη παλια την εχουν και τωρα τα ποσοστα μενουν παντα ιδια διαχρονικα. παλια και οι τιμωριες ηταν ελαφρότερες. Ειναι απλο. γιατι ειμαστε πλεον μια κοινωνια καταναλωτων. το υπερεγω εχει μεσα του μονο ψυχομπουκωματα και καμια ουσια. δεν εμποδιζει σε τιποτα το ΙD να βλάψει τον συνανθρωπο του.
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Πέμ 08 Μάιος 2014, 14:55

PEDO TARGET

Μαζεύουμε 5000 υπογραφές για την δημιουργία της εφαρμογής PedoTarget εντοπισμού παιδόφιλων!
pedotarget Μαζεύουμε 5000 υπογραφές για την δημιουργία της εφαρμογής PedoTarget εντοπισμού παιδόφιλων!

ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΠΑΙΔΟΦΙΛΩΝ (PEDOTARGET).

Το SecNews ανακοινώνει την έναρξη συγκέντρωσης υπογραφών για την ΑΜΕΣΗ νομοθετική ρύθμιση αναφορικά με την πλήρη δημοσιοποίηση στοιχείων παιδόφιλών ή προσώπων που έχουν απασχολήσει τις αρχές για εγκλήματα εναντίον παιδιών.

Όπως είχαμε ανακοινώσει σε προγενέστερο post, είναι απαίτηση εκατοντάδων οικογενειών η δημιουργία εφαρμογής (APP) για κινητά τηλέφωνα που θα επιτρέπει την διαρκή ενημέρωση αλλά και προσδιορισμό της θέσης παιδόφιλων ή προσώπων με παραβατική συμπεριφορά εναντίον παιδιών.

Το SecNews σε συνεργασία με φορείς, ανεξάρτητους ερευνητές & μηχανικούς πληροφορικής (οι οποίοι προσφέρουν τις γνώσεις τους αφιλοκερδώς) έχει ήδη δημιουργήσει τις απαραίτητες τεχνικές συνθήκες ανάπτυξης, επέκτασης και διάθεσης της εφαρμογής με το όνομα PedoTarget.

social media pedophiles 450x254 Μαζεύουμε 5000 υπογραφές για την δημιουργία της εφαρμογής PedoTarget εντοπισμού παιδόφιλων!

Το ζήτημα δημιουργίας της εφαρμογής, προσκρούει όμως στην έλλειψη νομοθετικής ρύθμισης για την πλήρη δημοσίευσης στοιχείων παιδόφιλων. Η συντακτική ομάδα αποφάσισε την διεξαγωγή εκστρατείας συγκέντρωσης υπογραφών για το θέμα και κοινοποίηση αυτών στις αρμόδιες αρχές. Λόγω των διαστάσεων που έχει λάβει η παιδοφιλία και η παιδική πορνογραφία στην Ελλάδα, θέτουμε προ των ευθυνών τους ιθύνοντες για την ΑΜΕΣΗ και ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ νομοθετική επίλυση του ζητήματος το συντομότερο δυνατό!

H εφαρμογή (PedoTarget) περιλαμβάνει κατ’ ελάχιστο τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

λίστα όλων των συλληφθέντων για παιδική πορνογραφία που έχουν καταδικαστεί.
φωτογραφίες αυτών κατά την στιγμή της σύλληψης ώστε να είναι γνωστά τα πρόσωπά τους στο ευρύ κοινό.
άμεση ενημέρωση της εφαρμογής με κάθε νέα σύλληψη από τις αρχές σε πραγματικό χρόνο(αντίστοιχο του Amber Alert).
εντοπισμό θέσης κατοικίας μέσω geolocation services ώστε να γνωρίζει ο κάθε γονέας εάν κοντά υπάρχει κάποιος παιδόφιλος.
δυνατότητα αποστολής πληροφοριών αναφορικά με παιδόφιλους από γονείς ή παιδιά.
άμεση επικοινωνία με τις αρχές για αντιμετώπιση έκτακτων καταστάσεων.

pedotarget2

Τι ζητάμε από την Ελληνική Πολιτεία και τις αρχές

Για να είναι εφικτή η δημιουργία της εφαρμογής PedoTarget είναι ΑΚΡΩΣ απαραίτητη και ουσιαστική η νομοθετική ρύθμιση σχετικά με την δημοσιοποίηση του συνόλου των στοιχείων παιδόφιλων που έχουν απασχολήσει τις αρχές.

Συγκεκριμένα η πλήρης δημοσιοποίηση στοιχείων παιδόφιλων (πλήρη στοιχεία ταυτότητας, στοιχεία διαμονής, εργασία και φωτογραφικό υλικό) θα επιτρέψει:

Την δημιουργία δημόσιας βάσης δεδομένων παιδόφιλων προσβάσιμη από τον οποιονδήποτε μέσω διαδικτύου.
Την δημιουργία της εφαρμογής PedoTarget για την ενημέρωση των οικογενειών και την προστασία των παιδιών
Την συλλογή και ανταλλαγή πληροφοριών μεταξύ φορέων του δημοσίου τομέα αναφορικά με πρόσωπα που έχουν διαπράξει εγκλήματα εναντίον παιδιών
Την αποστολή ανώνυμων ή επώνυμων πληροφοριών-καταγγελίων αναφορικά με κρούσματα παιδοφιλίας ή παραβατικών συμπεριφορών σχετιζόμενες με παιδιά.

Ζητούμε την συνεισφορά ΟΛΩΝ στην συγκέντρωση 5.000 ηλεκτρονικών υπογραφών,ώστε να επιτραπεί η δημοσιοποίηση στοιχείων παιδόφιλων με σκοπό την δημιουργία της εφαρμογής PedoTarget για την προστασία των οικογενειών, των ευαίσθητων ομάδων πληθυσμού (παιδιά) και του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου.

Το σύνολο των υπογραφών θα δημοσιοποιηθεί στους κάτωθι παραλήπτες:

Εισαγγελία Αρείου Πάγου
Προιστάμενο Εισαγγελίας Εφετών
Προιστάμενο Εισαγγελίας Πρωτοδικών
Υπουργείο Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη
Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος
Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

Οφείλουμε όλοι να συνεισφέρουμε στην συγκέντρωση υπογραφών στην ιστοσελίδα εδώ.

http://www.secnews.gr/archives/78581

Οποιος βρει την παγίδα κερδίζει κουλουράκι

και παλι εξεταζω το θεμα βάση του "προβλημα αντιδραση λυση" και τι ακριβως ζηταει. διαβαστε καλα το κειμενο σε μια μονο φράση κρύβεται η παγιδα
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 344 φορές
Έλαβε Likes: 450 φορές

Δημοσίευση από doctormarkon » Παρ 09 Μάιος 2014, 01:04

Κάτι από υπογραφές του Σωρρα θυμίζει.

Όπου ακούς υπογραφές κάποιο λάκο έχει η φάβα.

Στο διαδίκτυο μπορείς να προστατευτείς και να προστατεύσεις και τα παιδιά σου.
Αν το παιδί είναι πολύ μικρό του φτιάχνεις το προφίλ και βάζεις ηλικία μεγάλη ώστε να φαίνεται γύρω στα 30. Εξηγείς και λες να αποφεύγει να αναρτά φωτογραφίες. Αυτό ισχύει και για μεγάλους βεβαίως βεβαίως.

Οι μεγάλοι και όσοι είμαστε γονείς είμαστε πιό απονήρευτοι και προβατάκια από τους δεκάχρονους βεβαίως βεβαίως.

Αναρτάμε τα παιδιά μας στο διαδίκτυο και στο μουτροβίβλιο και ανοίγουμε την όρεξη σε κάθε καρυδιάς καρύδι.
Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να προκύψει γι αυτό ας αποφεύγουμε κάθε φωτογραφία παιδιού μας στο διαδίκτυο και να ενημερώσουμε και άλλους γονείς τι μπορεί να συμβεί και γιατί δεν πρέπει.

Το διαδίκτυο είναι για ανταλλαγή απόψεων και όχι για προβολή της προσωπικής μας και της οικογενειακής μας ζωής.

Το μουτροβίβλιο είναι........ρουφιάνος βγάζεις φωτογραφίες και λες είμαστε διακοπές στην Κεφαλονιά για παράδειγμα.
Μετά κάποιοι ξέρουν και δεν ξέρεις αν θα τουςδεις φάντηδες μπαστούνηδες στο σπίτι όταν γυρίσεις να σε περιμένουν

Η να παρακολουθούν το παιδί σου
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
promitheas14
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας
Έδωσε Likes: 13 φορές
Έλαβε Likes: 20 φορές

Δημοσίευση από promitheas14 » Παρ 09 Μάιος 2014, 07:45

Divine Sinner έγραψε: Μαζεύουμε 5000 υπογραφές για την δημιουργία της εφαρμογής PedoTarget εντοπισμού παιδόφιλων!

Οποιος βρει την παγίδα κερδίζει κουλουράκι

και παλι εξεταζω το θεμα βάση του "προβλημα αντιδραση λυση" και τι ακριβως ζηταει. διαβαστε καλα το κειμενο σε μια μονο φράση κρύβεται η παγιδα
Ἔλα ρέ φίλε Divine Sinner! Μή μᾶς βάζεις γρίφους! Μέ τήν ἀφέλεια πού μέ δέρνει σέ μερικά πράγματα, παραλίγο νά στείλω ὑπογραφή πρίν νά δῶ τήν τελευταία φράση σου "Οποιος βρει την παγίδα κερδίζει κουλουράκι"!
Πρόταξέ την, τουλάχιστον, τοῦ κειμένου ὥστε νά μᾶς πονηρέψης!

Αὐτό πού μοῦ φαίνεται γελοῖο εἶναι "τό νά γνωρίζη ὁ γονέας ἄν κοντά (στό σπίτι του) ὑπάρχει κάποιος παιδόφιλος"! Δηλαδή τί θά λέῃ στό παιδί; "Μήν περνᾶς ἀπό κεῖ γιατί θά βγῇ ὁ μπαμπούλας νά σέ ἀρπάξῃ!"; Μοῦ θυμίζει τόν τρόπο πού μᾶς φόβιζαν μικρούς!
Ὄποιος ἐλεύθερα συλλογᾶται, συλλογᾶται καλά.
Ρήγας Βελεστινλῆς
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Παρ 09 Μάιος 2014, 12:00

Δυστυχώς τα παιδάκια μας δεν τα φιβίζουμε πιά.
Απλώς δεν τα αφήνουμε ούτε λεπτό ΜΟΝΑ.
Μέχρι να γίνουν 12 χρονών τουλάχιστον.

Ο ένας κίνδυνος είναι οι παιδόφιλοι αλλά δεν είναι μόνο αυτοί.

Οι κίνδυνοι είναι πολλοί και δυστυχώς είναι πολύ δύσκολο να παίζουν πλέον τα παιδιά στη γειτονιά και μπάλα στο δρόμο.

Όπως είπα και πριν το κομπιούτερ μπορείς να το ελέγξεις.

Με τον τρόπο που είπα παραπάνω αλλιώς οι γονείς μόνοι βάζουν τα χεράκια τους και βγάζουν τα ματάκια τους και τα ματάκια των παιδιών τους.

Μετά να μην περιμένει κανείς από τους ανώμαλους που κυβερνάνε να τιμωρήσουν παραδειγματικά τους .......άλλους ανώμαλους. Ανώμαλος ανωμάλου μάτι δεν βγάζει.
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Παρ 09 Μάιος 2014, 12:41

Μόλις διάβασα το κείμενο.
Δεν θέλω να κερδίσω το κουλούρι.

Αλλά δεν υπογράφω.

Είναι παγίδα.

Και πάλι βάζουν μπροστά ένα πρόβλημα που κατά γενική ομολογία είναι αίσχος.

Εμείς που έχουμε παιδιά έχουμε λόγους λόγους να ανησυχούμε περισσότερο απ όλους και ακόμα περισσότερο όσοι έχουμε παιδιά σαν το δικό μου που ξημεροβραδιάζεται στο ίντερνετ.

Και πάλι δεν τσιμπάω.

Δεν ξέρω από προγράμματα τέτοιου τύπου.
Όποιος ξέρει ας μας πει πως δουλεύουν και εκτός από παιδόφιλους τι άλλο μπορούν να εντοπίσουν.

Έπειτα με ποια κριτήρια χαρακτηρίζεται κάποιος παιδόφιλος?

Για παράδειγμα μπορεί να χαρακτηριστεί παιδόφιλος κάποιος που έχει φίλους στο μουτροβίβλιο ανήλικα παιδιά?

Έχω πάνω από 15 ανήλικα αγοράκια στο μουτροβίβλιο ως φίλους.
Είμαι παιδόφιλη?

Το προφίλ μου το άνοιξε ο γιος μου πριν 5 χρόνια και έβαλε όλη την πιτσιρικαρία της Πέμπτης δημοτικού τότε και παίζανε κάτι παιχνίδια με ζωάκια και εστιατόρια και καμιά φορά χρησιμοποιεί ακόμα το δικό μου λογαριασμό για να μπαίνει αν και έχει αρχίσει να εγκαταλείπει τα φεϊσμπουκιάρικα παιχνίδια.
Δεν διαγράφω τα πιτσιρίκια αν θέλουν ας με διαγράψουν εκείνα.
Είναι ένας τρόπος να παρακολουθείς καταστάσεις.

Άλλο λούκι. Δήθεν για ασφάλεια θα αρχίσουν να ζητάνε πολλά στοιχεία για ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης όπως π.χ πραγματική ηλικία όσων συμμετέχουν φωτογραφίες πρόσφατες κλπ. Οπότε ότι μέσα έχουμε να προστατέψουμε τα παιδιά μας εμείς οι ίδιοι τα χάνουμε. Και χάνουμε και τη "μπάλα" μαζί.

Όλα αρχίζουν με τη μέθοδο της δήθεν προστασίας και μετά άντε να μαζέψεις τα ασυμάζευτα.
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Παρ 09 Μάιος 2014, 18:12

η παγιδα. εκτος απο το ολο κονσεπτ που ειναι οργουελικο ειναι αυτό

Το SecNews ανακοινώνει την έναρξη συγκέντρωσης υπογραφών για την ΑΜΕΣΗ νομοθετική ρύθμιση αναφορικά με την πλήρη δημοσιοποίηση στοιχείων παιδόφιλών ή προσώπων που έχουν απασχολήσει τις αρχές για εγκλήματα εναντίον παιδιών.
Το απασχολησει τις αρχες ειναι κατι το γενικολογο. δεν εχουν καταδικαστει αλλα γενικα και αοριστα εχουν απασχολησει τις αρχες. μα και καποιος που αθωωθηκε απασχολησε "αθελα του" τις αρχες. αφου τον συνέλαβαν.
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Παρ 09 Μάιος 2014, 21:47

Όπου ακούς νομοθετική ρύθμιση να κουμπώνεσαι.
Με το υφιστάμενο καθεστώς κάθε νομοθετική ρύθμιση δεν είναι για να προστατέψει τα παιδιά μας αλλά για να τα χώσει στο στόμα του λύκου και να του τα φέρει στο πιάτο.

Αν θέλουμε να απαλλαγούμε από τους δυνάστες μας.
Αν θέλουμε να ελευθερωθούμε αλλά δεν μπορούμε να ξεσηκώσουμε κάτι εκατομμύρια να βγούν στο δρόμο με τις χατζάρες.
Ας πάψουμε επιτέλους να ζητάμε προστασία μέσω νομοθετικών ρυθμίσεων.

Όποιος έχει παιδιά ας πάρει την κατάσταση στα χέρια του όσον αφορά τα δικά του παιδιά και να συνεργαστεί και με άλλους γονείς ή με φορείς που είναι κοντά του συλλόγους γονέων, δασκάλους εκκλησία για συλλογική αντιμετώπιση του θέματος.
Ας μην αφήνουμε την προστασία των παιδιών μας σε νομοθετικές ρυθμίσεις, στο κράτος ή σε κατασταλτικούς μηχανισμούς που δεν μπορούμε εμείς σαν γονείς να ελέγξουμε.

Καλύτερα να προλαβαίνεις τέτοια γεγονότα να μη συμβούν.
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Παρ 09 Μάιος 2014, 21:54

Έπειτα κάθε νομοθετική ρύθμιση τη σήμερον ήμερα είναι διάτρητη και εφαρμόζεται επιλεκτικά. Πιάνουν τη λεπτομέρεια και αφήνουν τους πραγματικούς παιδόφιλους να αλωνίζουν. Αν οι παιδόφιλοι κατέχουν σχέση εξουσίας το μόνο σίγουρο είναι ότι αν τους καταγγείλεις θα βρεις το μπελά σου κιόλας.
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Παρ 09 Μάιος 2014, 22:05

Ακόμα και στο θέμα αυτό που είναι τόσο σοβαρό καναλιζάρουν τον κόσμο σε μία λογική καναπέ. Κάτσε στον καναπέ σου και άλλοι θα προστατέψουν τα παιδιά σου. Απλώς υπέγραψε για νομοθετική ρύθμιση.

Οι πρωτοβουλίες του πολίτη περιορίζονται στο κάρφωμα του καπνιστή στην ταβέρνα, στο κάρφωμα στην εφορία και σε ότι έχει σχέση με ρουφιανιά και μαύρη κουκούλα που ενισχύει το διαίρει και βασίλευε....!!!!!!!!

Και παλαιότερα υπήρχαν παιδόφιλοι. Τα παιδιά έπαιζαν στο δρόμο χωρίς οι γονείς να φοβούνται μην τους συμβεί κάτι κακό Γιατί?

Τι άλλαξε και τώρα φοβόμαστε? Γιατί δεν παίζουν παιδιά στο δρόμο και τρέμουμε να τα αφήσουμε μόνα?

Τότε υπήρχε η "γειτονιά" οι γειτόνισσες ήταν στα παράθυρα ή έβγαζαν καρέκλες στο δρόμο. Στην Κοκκινιά ακόμα έτσι είναι.

Αυτό που μας τρομάζει είναι τα κλειστά παράθυρα και η απομόνωση. Η διάλυση της γειτονιάς. Στην αναμπουμπούλα ο λύκος χαίρεται αλλά και στην έρημη πόλη με τα κατάκλειστα σπίτια.
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Τρί 13 Μάιος 2014, 12:19

Σε μία ευνομούμενη πολιτεία θα το συζητούσα τι τιμωρία αξίζει στους παιδόφιλους. Προπαντός αν περνούσαν από "λαϊκό δικαστήριο"
Αλλά δεν ζούμε σε μία ευνομούμενη πολιτεία. Κοιτάξτε αυτό του κατοχικού:

http://www.katohika.gr/2014/05/pou-kata ... .html#more

Ανθρωποθυσίες με παιδιά.
Τελετουργικοί βιασμοί παιδιών από άτομα υψηλά ιστάμενα που τους στρώνουν χαλί για να περάσουν.

Αν τους κατηγορήσεις θα σε περάσουν για συνομοσιολόγο.

Με ενδιαφέρει η εξάλειψη του φαινομένου της "συστηματικής παιδοφιλίας" και το χτύπημα του κακού στη ρίζα του.

Μπαίνω στη θέση του γονέα που το παιδί του πέφτει θύμα "υψηλά ιστάμενων" παιδόφιλων. Πάει στην αστυνομία και να του λένε βούλωστο για να μη βρεις τον μπελά σου. Να του τα μασάνε........ Έτσι γίνεται!!!!!
Υπάρχουν κάποιοι που παίρνουν μόνο επαίνους αλλά οι βρωμιές τους καλύπτονται.
Άβαταρ μέλους
alkinoos
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 81 φορές
Έλαβε Likes: 92 φορές

Δημοσίευση από alkinoos » Τρί 13 Μάιος 2014, 22:17

Σε μια μικρή κοινωνία ,π.χ σ'ένα χωριό, σχεδόν τίποτα δεν μένει κρυφό,ο ένας γνωρίζει τον άλλο,έτσι δημιουργείται και η εμπιστοσύνη και η ασφάλεια προς όλους,με αποδέκτες τα παιδιά,όπου άνετα μπορούν να χαίρονται το παιχνίδι στις αλάνες.Έτσι μεγάλωσα.Στις πόλεις,που είναι δύσκολο να γνωρίζει ο ένας τον άλλο και όπου η εμπιστοσύνη και η ασφάλεια σπανίζουν είναι αναπόφευκτο κάποιοι με παιδοφιλικές τάσεις να κρύβονται καλά.Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που τα περισσότερα κρούσματα γίνονται σε μεγαλουπόλεις.
"Ο ύπνος του σώματος έγινε ξύπνημα της ψυχής και το κλείσιμο των ματιών αληθινή όραση, και η σιωπή μου εγκυμονούσε το καλό, και η διατύπωση του λόγου μου έγινε δημιούργημα αγαθό" Ερμής Τρισμέγιστος

Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος

Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Δευ 09 Ιουν 2014, 13:37

Ας δούμε μια άλλη πλευρά. Το πως ο παιδόφιλος στο θηλυκό γίνεται "δασκάλα".
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Πέμ 14 Αύγ 2014, 19:17

Ακούστε το ηχητικό όσοι ξέρετε αγγλικά

This 19-Year-Old Pedophile Has Never Gone Near A Child. And He Needs You To Hear His Story.

This American Life" decided to take on a REALLY hard topic: pedophilia. As a parent of two young kids, just hearing the word triggers a rage in me that I didn't even know I had. This is a hard episode to listen to, but it's really important that you do. Listen to it at work when you are bored at lunch, in your car, wherever. Just please hit "Play."

http://www.upworthy.com/this-19-year-ol ... ory?c=ufb2
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 14 Αύγ 2014, 19:57

Nα το ακούσουμε γιατί, Φώτη?
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Πέμ 14 Αύγ 2014, 20:07

Περιεχει καποια στοιχεια για το πως τα κρατη αντιμετωπιζουν το ολο θεμα και σχετικα με το ποση ερευνα γινεται (η μαλλον δεν γινεται ) απο τα κρατη πανω στο θεμα, κατα ποσο ξερουμε αν υπαρχει ή οχι πρόληψη και θεραπεία και κατα ποσο ενας επιστημονας τολμαει να πιασει το θεμα (χωρις να χαρακτηριστει pedophile friendly) καθως και το κατα ποσο μπορει ενας παιδοφιλος που δεν εχει κανει πραξη τις φαντασιωσεις του να παει σε ψυχιατρο. διδει πληροφορίες γι αυτα που συζητουσαμε πιο πανω δηλαδη
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 14 Αύγ 2014, 20:31

Ok, δοκιμο να παροτρύνεις να το ακούσουν.
Προσωπικά δεν ενδιαφέρομαι, έχω σχηματίσει πλήρη άποψη για το θέμα.
Δεν χρειάζομαι κανέναν επιστήμονα/ερευνητή/ψυχολόγο να μου πει
περισσότερα επ'αυτού.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Κυρ 07 Σεπ 2014, 16:03

Τhe Telegraph:

η παιδοφιλία είναι φυσιολογική για τους άντρες...

Ακαδημαικοί στο Κέμπριτζ, θεωρούν την παιδοφιλία "φυσιολογική".
Ε, αφού το λένε οι ψυχοπαθάκηδες που είναι υψηλά ιστάμενοι
στο ρημαδοσύστημα που μας κουμαντάρει, τελείωσε... είναι
"έγκριτοι" οι άνθρωποι... :swear:

:banghead: :banghead:

τη NAMBLA την ξέρετε; North American Man/Boy Love Association
Ένα τσούρμο παιδοφίλων που "μάχονται" για να καταργηθούν οι νόμοι περί ηλικίας συναίνεσης... και το τσούρμο υπάρχει από το 1978...
και θα υπάρχει μέχρι να παταχθει.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Lionheart
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

Δημοσίευση από Lionheart » Κυρ 07 Σεπ 2014, 16:13

Δεν θέλω καν να μιλήσω για αυτό.
Αὐτὰ τὰ δέντρα δὲ βολεύονται μὲ λιγότερο οὐρανό,
αὐτὲς οἱ πέτρες δὲ βολεύονται κάτου ἀπ᾿ τὰ ξένα βήματα,
αὐτὰ τὰ πρόσωπα δὲ βολεύονται παρὰ μόνο στὸν ἥλιο,
αὐτὲς οἱ καρδιὲς δὲ βολεύονται παρὰ μόνο στὸ δίκιο.
Άβαταρ μέλους
Lionheart

Δημοσίευση από Lionheart » Κυρ 07 Σεπ 2014, 16:46

Μετά από μικρή έρευνα:
Χαλαρότερες ποινές για τους παιδόφιλους προβλέπει εξωφρενική τροποποίηση του Ποινικού Κώδικα που βρίσκεται στο στάδιο της προετοιμασίας. Δείτε αποκλειστικά τις... ανατριχιαστικές αλλαγές.
Αλλαγή του Ποινικού Κώδικα μικραίνει τις ποινές για παιδόφιλους!

Τη χαλάρωση των ποινών για αδικήματα που σχετίζονται με την παιδική πορνογραφία περιλαμβάνει τροποποίηση των σχετικών άρθρων του Ποινικού Κώδικα που αναμένεται να περάσει από τη Βουλή το προσεχές διάστημα.
Ο αριθμός των αδικημάτων αυτού του τύπου έχει τα τελευταία χρόνια αυξηθεί σημαντικά αφού το διαδίκτυο ευνοεί την διακίνηση παρόμοιου υλικού, ενώ οι υπολογιστές διευκολύνουν την αποθήκευση και φύλαξή του. Οι ιθύνοντες της ελληνικής πολιτείας επιλέγουν αυτήν ακριβώς την εποχή που οι διωκτικές αρχές ανά τον κόσμο εντείνουν την προσπάθειά τους να ανταπεξέλθουν στον όγκο των κρουσμάτων, για να βάλουν εμπόδια στις ελληνικές υπηρεσίες εντοπισμού και σύλληψης όσων καταστρέφουν την παιδική αθωότητα.

Αξίζει χαρακτηριστικά να σημειωθεί ότι με τις αλλαγές που προωθούνται, οι ποινές που προβλέπονται για τους παιδόφιλους θα είναι μικρότερες από εκείνες που επιφυλάσσει ο νόμος για τους συκοφάντες! Νομικοί κύκλοι παρατηρούν πως σε αρκετές από τις περιπτώσεις που ρυθμίζει το νέο άρθρο περί πορνογραφίας Ανηλίκων (265 Π.Κ.) εμφανίζει περισσότερες ομοιότητες με το παλαιότερο σχετικό άρθρο του 2002, παρά με το άρθρο 348Α με το οποίο η σχετική νομοθεσία εκσυγχρονίστηκε μερικώς το 2007- 2008.

Τι περιλαμβάνουν οι αλλαγές

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, μεταξύ των αλλαγών που σχεδιάζονται περιλαμβάνεται η μείωση της ποινής για κατοχή ή προμήθεια υλικού παιδικής πορνογραφίας, είτε προέρχεται από «την τεχνολογία της πληροφορίας και των επικοινωνιών» είτε όχι, σε ένα έτος και διαζευκτικά η επιβολή χρηματικής ποινής.

Η αντίστοιχη ποινή που ορίζει ο ισχύων Ποινικός Κώδικας στο άρθρο 348Α, όπως τροποποιήθηκε το 2007- 2008, προβλέπει φυλάκιση τουλάχιστον δύο ετών και χρηματική ποινή 50.000 έως 300.000 ευρώ. Ενώ δηλαδή στο ισχύον σήμερα πλαίσιο ο διακινητής, ο αγοραστής και ο κάτοχος προϊόντος παιδικής πορνογραφίας μέσω του διαδικτύου έχουν την ίδια αντιμετώπιση, μετά τη σχεδιαζόμενη ρύθμιση, ο προμηθευόμενος και κάτοχος τέτοιου υλικού αντιμετωπίζεται ευμενέστερα.

Η υποχώρηση της ποινής στο ένα έτος ισοδυναμεί πρακτικά με τη μη φυλάκιση του δράστη, αφού, όπως είναι γνωστό στους νομικούς και όχι μόνο κύκλους, στις συντριπτικά περισσότερες τέτοιες περιπτώσεις η ποινή εξαγοράζεται.

Το «καθ΄έξιν» που εξαφανίστηκε

Εξάλλου, οι διωκτικές αρχές έχουν, σύμφωνα με τα όσα ορίζει ο σημερινός κώδικας, τη δυνατότητα να παραπέμπουν όσους συλλαμβάνονται για τα συγκεκριμένα αδικήματα με την κατηγορία της καθ΄εξιν συμπεριφοράς, αφού σπάνια το υλικό που βρίσκεται στις έρευνες περιορίζεται σε μία μόνο φωτογραφία ή ένα μόνο video παιδικής πορνογραφίας. Ο λόγος είναι ότι οι παραβατικές πράξεις που τελούνται καθ΄εξιν τιμωρούνται αυστηρότερα.

Πράγματι, το σημερινό άρθρο του κώδικα ορίζει για τους καθ΄εξιν παραβάτες την κάθειρξη μέχρι 10 ετών σε συνδυασμό με χρηματική ποινή. Η ειδικότερη διάταξη για την καθ΄ εξιν τέλεση του αδικήματος λείπει από τη σχεδιαζόμενη τροποποίηση επιτρέποντας την ευμενέστερη μεταχείριση του κατηγορουμένου ασχέτως του αν αυτός παρέβη το νόμο μία ή χίλιες φορές.

Μια ακόμη εξόφθαλμα στρεβλή αλλαγή, αφορά τις περιπτώσεις κατά τις οποίες ο ανήλικος παρασύρθηκε ή εξωθήθηκε στην τέλεση πράξης σεξουαλικού χαρακτήρα που αποτελεί αντικείμενο πορνογραφικού υλικού και λόγω αυτού υπέστη βαριά σωματική βλάβη ή έχασε τη ζωή του. Ενώ στον ισχύοντα νόμο η ποινή που προβλεπόταν για τον δράστη ήταν ισόβια κάθειρξη, στη σχεδιαζόμενη ρύθμιση ορίζεται ότι διαζευκτικά της ισόβιας κάθειρξης μπορεί να επιβληθεί και πρόσκαιρη διάρκειας 15 έως 20 ετών σε συνδυασμό με χρηματική ποινή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αλλαγές αυτές βρίσκονται σε αντίθεση με το πνεύμα των γνωμοδοτήσεων που έχουν κατά το παρελθόν υποβάλει οι Εισαγγελείς κ. Σανιδάς και κ. Τέντες περί της άρσης απορρήτου σε σχετικές περιπτώσεις διαδικτυακών συμπεριφορών, ενώ ακυρώνουν μεγάλο μέρος της προσπάθειας που καταβάλουν οι διωκτικές αρχές στην εξάρθρωση των κυκλωμάτων διακίνησης παιδικού πορνογραφικού υλικού.

πηγή: http://www.euro2day.gr/specials/topics/ ... iloys.html

Επίσης ενδιαφέρον είναι να δούμε και αυτούς τους νόμους περί παιδικής πορνογραφίας:
Ο Περί της Πρόληψης και της Καταπολέμησης της Σεξουαλικής Κακοποίησης, της Σεξουαλικής Εκμετάλλευσης Παιδιών και της Παιδικής Πορνογραφίας Νόμος του 2014 (91(Ι)/2014)
πηγή http://www.cylaw.org

Προσωπικά, πιστεύω ότι οι παιδεραστές είναι το κατακάθι κάθε εγκλήματος. Μεγαλύτερος φασισμός από τον εξαναγκασμό ενός παιδιού δεν υπάρχει. Η μόνη δικαιοσύνη για αυτούς βρίσκεται στις φυλακές.

Η NAMBLA Βίκυ, είναι η μεγαλύτερη απόδειξη της παρακμής αυτού του κόσμου.
Αὐτὰ τὰ δέντρα δὲ βολεύονται μὲ λιγότερο οὐρανό,
αὐτὲς οἱ πέτρες δὲ βολεύονται κάτου ἀπ᾿ τὰ ξένα βήματα,
αὐτὰ τὰ πρόσωπα δὲ βολεύονται παρὰ μόνο στὸν ἥλιο,
αὐτὲς οἱ καρδιὲς δὲ βολεύονται παρὰ μόνο στὸ δίκιο.
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Κυρ 07 Σεπ 2014, 17:47

Ο κομισάριος Clash του Λαϊκού Δικαστηρίου της doctormarkon αποφάσισε:

Παιδόφιλος θεωρείται αυτός που φαντάζεται ότι έχει σεξουαλικές σχέσεις με παιδιά και την βρίσκει βλέποντας τέτοιες τσόντες κυρίως στο ιντερνέτ. Παιδεραστής είναι αυτός που έχει σεξουαλικές σχέσεις με παιδιά. Ο πρώτος είναι ψυχανώμαλος τσοντάκιας, ο δεύτερος ψυχανώμαλος εγκληματίας. Η θέση του πρώτου είναι στο τρελάδικο με ισόβια απαγόρευση πρόσβασης στο ιντερνέτ, του δεύτερου στο κελί με τους Αφρικανούς.
Παρίσι και Μόσχα βαθιά τιμημένα
Αθήνα, Βαρκελώνη που βάφτηκαν με αίμα.
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Κυρ 07 Σεπ 2014, 18:15

Clash έγραψε:Ο κομισάριος Clash του Λαϊκού Δικαστηρίου της doctormarkon αποφάσισε:

Παιδόφιλος θεωρείται αυτός που φαντάζεται ότι έχει σεξουαλικές σχέσεις με παιδιά και την βρίσκει βλέποντας τέτοιες τσόντες κυρίως στο ιντερνέτ. Παιδεραστής είναι αυτός που έχει σεξουαλικές σχέσεις με παιδιά. Ο πρώτος είναι ψυχανώμαλος τσοντάκιας, ο δεύτερος ψυχανώμαλος εγκληματίας. Η θέση του πρώτου είναι στο τρελάδικο με ισόβια απαγόρευση πρόσβασης στο ιντερνέτ, του δεύτερου στο κελί με τους Αφρικανούς.
Καπως ετσι το βλεπω κι εγω
Άβαταρ μέλους
aftokaitoallo
Σύμβουλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από aftokaitoallo » Κυρ 07 Σεπ 2014, 19:21

ΕΎΓΕ.
Any review, retransmission, dissemination or other use of, or taking of any action in reliance upon, this information by persons or entities is prohibited without my consent.
Άβαταρ μέλους
aftokaitoallo
Σύμβουλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από aftokaitoallo » Κυρ 07 Σεπ 2014, 19:21

(σου και τότε και πάλι)
Any review, retransmission, dissemination or other use of, or taking of any action in reliance upon, this information by persons or entities is prohibited without my consent.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Γενικα-Ελεύθερο βήμα”