Φώτη, ούτε θέμα minority βάζω στη μέση, και σίγουρα ούτε οργουελικές πρακτικές πρεσβεύω.Divine Sinner έγραψε:Εγω σε αυτο διαφωνω στο "εν δυναμη". μου κανει κατι για Minority report
Σε κάποια πράγματα όμως- και ειδικά σε πράγματα που αφορούν τα παιδιά, πιστεύω
στον αυστηρό έλεγχο.
Θα συμφωνήσεις βέβαια, ότι η πρόληψη είναι πολύ πιο σωτήρια από την όποια θεραπεία
ενός εκδηλωμένου νοσήματος. Ό,τι θεωρώ απαραίτητο για την περίπτωση των παιδοφίλων,
το βάζω σε πλαίσιο πρόληψης μόνον και όχι σε πλαίσια τιμωρίας που θα ικανοποιούσαν το δικό μου θυμικό. (αν το'βαζα σ'αυτά τα πλαίσια, θα ακουγόμουν πολύ πιο βάναυση)
Πραγματικά όμως, διαχωρίζω το συναίσθημα από τη λογική, και επιδιώκω συνειδητά να βλέπω
και να αντιμετωπίζω το θέμα αυτό, πιο ψύχραιμα και πολύ λιγότερο οργισμένα από παλιά,
αλλά με τρόπο που θεωρώ πρακτικά ευκτέο και σωστό.
Η ίδια η ανθρώπινη ψυχοσύνθεση εδώ, αποτελεί (κατά τη γνώμη μου) επαρκή απόδειξη.Divine Sinner έγραψε:Οτι ξες εγω σαν αστυνομικος δεν εχω αποδειξη οτι εβλαψες ανηλικο αλλα αφου κατεβαζες τετοια βιντεο θα μπορουσες να το κανεις.
Ένας με ροπή στην πρέζα, δεν θα περιοριστεί στο να βλέπει τους άλλους να την παίρνουν,
κι ένας βουλημικός δεν θα περιοριστεί στο να βλέπει λιγουρευτικά πιάτα ή να τα μυρίζει. Κάποια στιγμή, θα το απλώσει το ρημάδι το χέρι του για να μασαμπουκώσει. Κι εγώ ως καπνίστρια-αράπης, δεν θα αρκεστώ στο να μυρίζω τον καπνό του άλλου ή να τον βλέπω να καπνίζει.
Θα το ανάψω το ρημαδοτσίγαρο κι ας ξέρω πως βλάπτει. Έτσι είμαστε οι άνθρωποι.
Υποκύπτουμε στα πάθη μας ρε φίλε. Η διαφορά είναι πως αν εγώ υποκύψω στο πάθος μου για το τσιγάρο, δε θα βλάψω άλλον (σίγουρα όχι παιδί). Εμένα θα βλάψω μόνο. Το ίδιο κι ο πρεζάκιας, το ίδιο κι ο βουλημικός, το ίδιο κι όσοι έχουν πάθη που ΔΕΝ έχουν άμεση επίπτωση στον πλησίον.
Αυτός που φτιάχνεται με παιδοπορνογραφικά θεάματα, είναι (κατά τη δική μου άποψη) μαθηματικώς βέβαιο πως κάποια στιγμή θα αναζητήσει και τον... άρτον. (κατά το άρτον και θεάματα)
Πάνω σ'αυτή την ιδιότητα του νοσηρού ψυχισμού και της αδυναμίας στα πάθη άλλωστε, βασίστηκαν και αυτοί της "ανώτερης" κλίκας, και οργάνωσαν δίκτυο παιδοπορνογραφίας για να ηδονοβλέπουν τα αρρωστάκια και στην τελική να γίνουν σαν τα μούτρα τους.