Και ακόμα πιο λίγα από αυτά ίσως μπορείς να είσαι ευτυχισμένος.Στις Φιλλιπίνες για παράδειγμα οι άνθρωποι ζουν σε σπίτια-καλύβες...πολύ φτώχεια.Το αν είναι πραγματικά χαρούμενοι δεν το ξέρω,πάντως με ένα χαμόγελο μέχρι τα αφτιά είναι...η λέξη φτώχεια (ευτυχώς) για την Ελλάδα δεν είναι τίποτα μπροστά σε άλλες χώρες.Η φτώχεια είναι απο τα πιο άσχημα πράγματα οκ και ποτέ δεν θα την υπερασπιστώ τώρα μιλάμε για άλλο πράγμα όμως! Το αν τα πολλά λεφτά φέρνουν την ευτυχία,και αν τα λίγα δεν είναι παράγοντας να στην στερήσουν.Και επειδή εγώ δεν θα μπορούσα να φανταστώ και δεν πιστεύω ότι με πολλή φτώχεια μπορείς να είσαι ευτυχισμένος,γιατί τυραννάς και τυραννιέσαι,παρά το παράδειγμα που έδωσα για τις Φιλλιπίνες,ο μέσος έλληνας πιστεύω ότι δεν έχει λόγο να μην είναι ευτυχισμένος λόγο οικονομικών...όπως είπες και εσύ μπορεί να κοιμάται χωρίς να σκέφτεται αν θα του φτάσουν τα λεφτά να ζήσει.Απο εκεί και πέρα θες άλλα ίσως σημαντικότερα πράγματα για να είσαι ευτυχισμένος...doctormarkon έγραψε:Με μέτρια ή με λίγα λεφτά.
Πόσο λίγα?
Κατά την άποψή μου ΤΟΣΑ όσα χρειάζονται ώστε να κοιμάσαι να ξυπνάς και να μη σκέφτεσαι λεφτά.
doctormarkon έγραψε:}
Από κει και πέρα υπολογίζεις πόσα θα μπορούσε να είναι.
Αν είναι τόσα ώστε να μπορείς και να είναι εφικτό να μη σκέφτεσαι λεφτά.
Τόσα ώστε να είναι στο χέρι σου να κοιμάσαι να ξυπνάς και να μην τα σκέφτεσαι.
Κάποτε ο ηλίθιος Αλογοσκούφης είπε κυνικά σε μια γυναίκα.
Όχι κυρία μου με 220 δεν θα ζήσετε.
Αυτό ισχύει για πολλούς σήμερα.
Όταν σκέφτεσαι λεφτά και πως θα τα βγάλεις πέρα δεν ζεις.
Εκατομμύρια άνθρωποι δεν ζουν ή ζουν ελεγχόμενα.
Μέτρια. Όπως το είπες.
Για να μην μπαίνουν τα λεφτά ανάμεσα στις σχέσεις σου με τους άλλους.
Να μην καταλαμβάνουν χώρο στη σκέψη σου.
Λίγοι το μπορούν όμως
![ups :ups:](./images/smilies/ups.gif)
υγ:θα τα μεταφέρω σε άλλο θέμα αυτά.