ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ: Μια μάστιγα στον πλανήτη 2

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Re: ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ: Μια μάστιγα στον πλανήτη 2

Δημοσίευση από Divine Sinner » Σάβ 03 Μάιος 2014, 23:33

Συμφωνω με τον προμηθεα. αλλο οι ροπες και αλλο να υποκυπτεις σε αυτες.

συμφωνω ομως κυρίως σε αυτό.
Ὅμως ὑπαινίσσομαι σαφῶς ὄτι οἱ ἠδονοβλεψίες πού εἴτε δέν τολμοῦν εἴτε δέν ἔχουν λεφτά νά "παραγγείλουν" παιδιά, εἶναι οἱ εὔκολοι στόχοι γιά ξεκάρφωμα.
Τωρα αν ο downloader πορνογραφιας εχει υποκυψει η οχι ειναι αλλο θεμα. για μενα προσωπικα υποκυπτει οποιος βλαπτει ενα παιδι (συγκεκριμενο παιδι με τα χέρια του). Διαχωριζω δηλαδη στο μυαλο μου τον ηδονοβλεψια απο αυτον που αγγιξε ενα παιδι όπως και εναν που βλεπει σαδομαζοχιστικο πορνο ενηλικων απο αυτον που στην πραγματικοτητα βιασε μια γυναικα (η εναν ανδρα).

-εξαιρω την περιπτωση που ο Downloader αγορασε καποιο υλικο γιατί τοτε διδει οικονομικό κινητρο στον παραγωγο να βλαπτει παιδια Οπου τον θεωρω συνεργο του παραγωγου και θα πρεπει να τιμωρειται αμειληκτα.
Θεωρω οτι ολο αυτο με τους downloaders γινεται και λιγο για να καλυφθει η ελλειψη των αρχων να βρουν τα στουντιο που παραγουν τετοιο υλικο και τους "κηδεμονες" που βλαπτουν αυτα τα παιδια καθως και τα παιδια τα ίδια.
Αλλα οπως και να χει ειναι απεχθης πράξη.

Στην ρωσια νομιζω εχει περασει το μετρο του χημικου ευνουχισμου των παιδεραστων αλλα το downloading δεν το κυνηγανε σχεδον καθολου (εχουν απαγωγεις και δημιουργους τετοιου υλικου να πιασουν...).

Την εικονα που ειχε ανεβασει η βικυ πριν χρονια την ειχα δει και μου ρθε να ξερασω. προσωπικα προτιμω να μην την ξαναδω.

Επισης αλλο ενα θεμα ειναι οτι δεν εμπιστευομαι τις αστυνομικες αρχες. ας βγει πρωτα η δικαστικη αποφαση. οι εισαγελεις δεν ειναι μαλακες που ορίσανε εγγύηση και δεν τον κλεισανε μεσα.
Σημειωνω εδω οτι για να παραπεμφθει καποιος σε δικη βαση της Ελληνικης δικονομιας αρκουν οι αποχρωσες ενδειξεις ενοχης
που σημαινει -Δεν ειμαστε απαραιτητα σιγουροι αλλα θα παραπεμφθεις σε δικη για να το διαπιστωσουμε-.
Αν ισχυε το αμερικανικο συστημα που οι αρχες θα πρεπει να δεσουν καποιον με αποδειξεις ενοχης και οχι ενδειξεις θα ειχαμε λιγοτερο απο το μισο φόρτο στα δικαστήρια.
Ακολουθησαν προφανως αυτο που οριζει ο νομος για την συγκεκριμενη περιπτωση. Οι εισαγελεις είδαν την δικογραφια και εκριναν οτι μπορει να βγει. δεν ειναι τοσο σιγουροι για την ενοχη του; εμεις (ο κοσμος δηλαδη) γιατι ειμαστε; επειδη τους δωσαν οι δημοσιογραφοι κρεας;

προτιμω να βγαλουν οι δικαστες την αποφαση και οχι ο κοσμος με τις τσουγκρανες.

ΕΝΤΙΤ φυσικα η αδεια θα πρεπει να του αφαιρεθει μεχρι την δικη μιας και το επαγγελμα του εχει να κανει με παιδια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Divine Sinner την Κυρ 04 Μάιος 2014, 00:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: προσεθεσα το εντιτ
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Κυρ 04 Μάιος 2014, 15:38

promitheas14 έγραψε:
Εἶναι ὅπως τό ντόπιγκ καί τά ναρκωτικά. Πιάνουν κατά διαστήματα μερικούς γιά νά λένε ὅτι "πατάσσουν" τό ἔγκλημα.
Θα συμφωνήσω σε αυτό. :thumb:
promitheas14 έγραψε:Ὅμως, τώρα μόλις, μοῦ ἦρθε μιά αἱρετική φλασιά:
Ἕνας ἄνθρωπος πού ἔχει μιά τέτοια διαστροφή, εἶναι σαφές πώς ἔχει ἕνα σοβαρό θέμα καί ἕναν "σταυρὀ" νά κουβαλήσῃ. Προσωπικά πιστεύω ὅτι πρόκειται γιά ροπές, πού εἶναι καταγραφές ἀπό συνήθειες προηγούμενων βίων. Κάθε ἕνας μας ἔχει ἕνα σκοτεινό σημεῖο πού πρέπει νά δουλέψῃ καί νά μετασχηματίσῃ (κλεπτομανία, σεξουαλικές διαστροφές, ψέμμα, ἀλκοολισμός, τζόγος κτλ).
Στόν βαθμό πού εἶναι ροπές καί ἔνστικτα πού κουβαλάει ἡ ψυχή, οἰ ἄνθρωποι ἔχουν τήν συμπάθειά μου.
κι η τάση για ενα ψυχοδεκανίκι, όπως τα ναρκωτικά, ή η βουλιμία, δεν σταματάει στο τσιγάρο η στο τσιγαριλίκι όπως δε σταματάει στο να βλέπει ο βουλιμικός μια εικόνα ή ένα βίντεο με λουκούλια γεύματα ή υπέροχα γλυκά..... Τις (συντριπτικά) περισσότερες φορές η τάση γίνεται ισχυρή ανάγκη, προχωράει στις κόκες, και τις ηρωίνες, ή (στην περίπτωση του βουλιμικού) στο να φάει το καταπέτασμα και μετά να πάει να προκαλέσει ο ίδιος στον εαυτό του εμετό.

Θέλω να πω πως μια ροπή, κάποια στιγμή θα μετουσιωθεί σε πράξη. Η διαφορά στην προκειμένη, είναι πως ο ναρκομανής, ο βουλιμικός, ο αλκοολικός ή ο χαπάκιας, αν βλάπτουν κάποιον, αυτός είναι μόνο ο εαυτός τους στην ουσία (το περιβάλλον/συγγενείς/αγαπημένοι, είναι παράπλευροι και δε θα αναπτυχθώ επ'αυτού εδώ). Ο παιδόφιλος όμως, που είναι νομοτελειακά βέβαιο πως δε θα περιοριστεί στην ηδονοβλεψία, αλλά δοθείσης της ευκαιρίας θα προβεί και σε πράξεις που θα ικανοποιήσουν την ροπή του, δεν βλάπτει απλά άλλον, βλάπτει παιδί ή νήπιο ή νεογνό, πλάσματα δηλαδή που δεν είναι σε θέση να αμυνθούν, να αντισταθούν, (δεν συζητάμε καν τη συναίνεση) και γίνεται έρμαιο ενός ενήλικα σε βιασμό. Ο βιασμός είναι έτσι κι αλλιώς κακούργημα ολκής (παρά τα "στραβά μάτια" της νομοθεσίας). Ο βιασμός παιδιού, είναι ειδεχθές έγκλημα.
Τό ζητούμενο εἶναι ὁ ἀγῶνας πού κάνει κάποιος γιά νά μετουσιώσῃ τό σκοτεινό του κομμάτι. Ἡ περίπτωση βέβαια τοῦ παιδεραστῆ εἶναι ἰδιάζουσα, διότι καταστρέφει μία ἀνθρώπινη ψυχή, σέ σχέση μέ ἕναν κτηνοβάτη, γιά παράδειγμα. Δέν διαπράττει ὅμως κανένα ἀδίκημα κατ' ἐμέ, ἐάν ΜΟΝΟ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΑΤΤΕΙ!

Έχω την πεποίθηση (όπως είπα και πιο πάνω) πως ενώ ως "ματάκιας" μπορεί να μην διαπράττει αδίκημα (το συζητάμε βέβαια κι αυτό), δεν υπάρχει περίπτωση να αρκεστεί μόνο στο "μάτι".
Όταν του δοθεί η ευκαιρία, θα προβεί σε πράξεις. Διότι ηδονοβλέποντας διαρκώς, όχι μόνο δεν κάνει κανέναν αγώνα για να νικήσει αυτή τη σκοτεινή διεστραμμένη πλευρά του, αλλά την τρέφει, σε βαθμό που κάποια στιγμή, η ανάγκη του να προβεί σε πράξη θα γίνει τόσο ισχυρή, που θα χάσει τον έλεγχο, θα του γίνει εμμονή και θα κατεβάσει τους διακόπτες στο έλλογο, ανθρώπινο και ηθικό κομμάτι του που θα του επέβαλε να μην προβεί σε πράξη.

Μια έντιμη μορφή "αγώνα" (αυτού που έχει συνειδητοποιήσει την διαστροφική και εγκληματική αρρώστεια του) θα ήταν να προστρέξει σε χειρουργό για ευνουχισμό, ή να ξεκινήσει λήψη συγκεκριμένων ουσιών που θα απενεργοποιούσε τελείως το ορμονικό και το ορμέμφυτο- καθιστώντας τον σεξουαλικά ανίκανο, και άνευ σεξουαλικών επιθυμιών/ορμών. Για κάτι τέτοιο βέβαια θα χρειαζόταν να προστρέξει σε ψυχίατρο που θα τον κουράριζε ανάλογα.
Ο παιδόφιλος όμως δεν πρόκειται να προστρέξει σε χειρουργό ή ψυχίατρο ή και τα δυο, σε καμια περίπτωση. Οπότε στην περίπτωσή του, θα όφειλε η πολιτεία (με τη νομοθεσία της) να κάνει αυτό που εκείνος δεν μπορεί/θέλει, για την προστασία της κοινωνίας, και δη των πιο ευαίσθητων, αθώων πλασμάτων της που είναι τα παιδιά.

Ἔχετε προσέξει ὅτι πιάνουν συνέχεια αὐτούς πού "ΒΛΕΠΟΥΝ" ἀλλά ποτέ ὁ ἐντοπισμός τους δέν ὁδηγεῖ σέ ἀνακάλυψη αὐτῶν πού ΠΡΑΤΤΟΥΝ ἤ σέ ταυτοποίηση ἐξαφανισμένων παιδιῶν; Δέν εἶναι ὕποπτο αὐτό;
πάρα πολύ ύποπτο. Αλλά αυτό εντάσσεται στο γεγονός ότι οι ολιγάρχες που διοικούν κράτη, ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ βασικά να πατάξουν αυτή την κατάσταση από την ρίζα της. Όπως ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να σταματήσει η διακίνηση ναρκωτικών, η σωματεμπορία, αλλά και η διακίνηση παιδιών. ΑΝ το ήθελαν, θα είχε επιτευχθεί.
Τό ἰδεατό θά ἦταν νά παρακολουθηθῇ ὁ "ἠδονοβλεψίας" μήπως καί μᾶς ὁδηγήσῃ σέ πραγματικούς παιδεραστές καί σέ κακοποιημένα παιδιά.
Αὐτή εἶναι ἡ γνώμη μου καί θά χαρῶ νά ἀκούσω καί τίς δικές σας.
Ναι το ιδεατό θα ήταν αυτό, όπως θα ήταν ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ δια νόμου, η ένταξη του παιδεραστή (ηδονοβλεψία ή μη, παιδεραστής λογίζεται για τους λόγους που ήδη ανέπτυξα παραπάνω) σε ειδικό πρόγραμμα όχι απλής απεξάρτησης, αλλά πλήρους "απονεύρωσης" αυτής της τάσης του (με κράτηση μέχρι να βεβαιωθεί ο υπεύθυνος ψυχίατρος πως πράγματι έχει "απενεργοποιηθεί").

promitheas14 έγραψε:
Εἶπα ὅτι συμπονῶ τό ἄτομο γιά τήν (ἀσυνείδητη) ροπή πού ἔχει καί ὄχι αὐτόν πού ὑποκύπτει στήν ροπή καί τραυματίζει μιά ἄλλη ἀνθρώπινη ψυχή, γινόμενος παιδεραστής.
Προσωπικά είμαι πολύ "λίγη" ίσως, πάντως αδυνατώ να νιώσω συμπόνια για τέτοια άτομα. Απεναντίας, αν αφεθώ σε κατώτερα ζωώδη ένστικτά μου, είμαι σίγουρη ότι το φονικό (ένστικτο-συναίσθημα) θα ξυπνούσε εύκολα απέναντί τους. Μάλλον και σ'αυτό το συναίσθημα (της συμπόνιας) βάζω προτεραιότητες, και η προτεραιότητα για μένα εδώ, είναι τα παιδιά. Τόσο, που όσο από αυτό το συναίσθημα διαθέτω, παραδίδεται ολάκερο σ'αυτά.
Μίλησα ὅτι ὁ ἠδονοβλεψίας δέν ἔχει διαπράξει ἀδίκημα,
ΑΚΟΜΑ. Θέμα χρόνου είναι να το κάνει.
ἀλλά αὐτός μπορεῖ νά μᾶς ὁδηγήση στόν παιδεραστή.
Το να παρακολουθηθεί ένας "ματάκιας" είναι κάτι με το οποίο έχω ήδη συμφωνήσει.
Φυσικά, αυτό θέλει μέθοδο, εργαλεία και χρόνο. Αν έμπαιναν οι αρχές σε τέτοια λογική και (σίγουρα μακροχρόνιο) διαδικαστικό, θα οδηγούνταν σίγουρα σε ΕΜΠΡΑΚΤΗ παιδεραστία, και όχι απαραίτητα σε άλλο πρόσωπο, αλλά "πιάνοντας στα πράσα" και τον ίδιο.

Μετά ἀπ' ὅλα ὅσα ἔχουμε συζητήσει, γιά Πάπες καί Βασίλισσες, γιά τελετές μέ παιδιά, βλέπεις νά εἶμαι καθόλου ἐπιεικής; Νά φάη τίς σάρκες του, δέν ξέρω πῶς θά δουλέψη τό ἄσχημο ἔνστικτο, ἀλλά ὄχι νά ἀπλώση χέρι σέ παιδί! Εἶμαι σαφής σέ αὐτό.
Ὅμως ὑπαινίσσομαι σαφῶς ὄτι οἱ ἠδονοβλεψίες πού εἴτε δέν τολμοῦν εἴτε δέν ἔχουν λεφτά νά "παραγγείλουν" παιδιά, εἶναι οἱ εὔκολοι στόχοι γιά ξεκάρφωμα.

Ακριβώς επειδή έχουμε σκύψει πάνω σ'αυτές τις πρακτικές των αποκτηνωμένων, σε ήθελα σε μεγαλύτερη "εγρήγορση" ας πούμε... Σίγουρα συνειδητοποιείς πόσο έχει εξαπλωθεί αυτή η μάστιγα... μιλάω για πραγματική εξάπλωση, όχι απλά "βγαίνουν πιο πολλά στις ειδήσεις"...

Το νετ διευκολύνει τα μέγιστα στην εξάπλωση της μάστιγας, ώστε να έρθουν οι έχοντες "ροπή" όπως λες, σε πλήρη και ανεξέλεγκτη "έξαψη"... Η ελίτ των αποκτηνωμένων προάγει διάφορα κατά καιρούς με το πρόσχημα της πάταξης του ρατσισμού και της κοινωνικής περιθωριοποίησης (βλέπε τα ομοφυλοφιλικά πρότυπα που προάγονται πλέον ως "γαμάτα" και "τζαμάτα", για να εξυπηρετηθεί η ατζέντα της διάλυσης του οικογενειακού θεσμού, αλλά και του αποπληθυσμού)
Για την παιδοφιλία δεν μπορούν να προτάξουν βέβαια προσχήματα ρατσισμού ή κοινωνικής περιθωριοποίησης, ωστόσο γίνονται κινήσεις σημαντικές που την προάγουν, για να γίνει ο κόσμος ίδιος με τα μούτρα τους. Στην Ολλανδία ακούσαμε για δημιουργία κόμματος παιδοφιλων. Στη Βρετανία προσπαθούν να προάγουν και να νομιμοποιήσουν την παιδοφιλία. (βλ εδώ http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 16#p235116 ) Η Μαλαισία, η Ταϋλάνδη κι άλλες τέτοιες τριτοκοσμικές χώρες που η εξαθλίωση της φτώχειας είναι μεγάλη, η παιδεραστία έχει γίνει τρόπος ζωής, με τους ίδιους τους γονείς να βγάζουν μωρά παιδιά στο "κλαρί". Οι απαγωγές και οι εξαφανίσεις (αλλά και η ανεύρεση πτωμάτων ) παιδιών, έχουν φτάσει σε ύψη που δεν έχουν προηγούμενο στην ιστορία του πλανήτη. Αυτό δεν καθιστά σαφές το γεγονός πως οι σατανόπληκτοι ολιγάρχες (που ο βιασμός- ο βασανισμός και η θυσία παιδιών είναι MUST στις σατανικές ιεροτελεστείες τους) στέκονται όχι μόνο επιεικείς απέναντι σ'αυτό το είδος των διεστραμμένων, αλλά προάγουν την παιδεραστία κι όλας; (η αρνητική διαφήμιση δεν παύει να είναι διαφήμιση) Όσο για τους σατανιστές (που είναι και παιδεραστές οι σκληροπυρηνικοί) ... μη συζητάς πόσοι θεωρούν τον Κρόουλι θεό τους πια... Και πόσοι μπαίνουν σε πρακτικές ανθρωποθυσιών. Ωστόσι, πλην του Μανσον στις ΗΠΑ, του Κατσούλα στην Ελλάδα, και ελαχίστων άλλων περιπτώσεων που έγιναν όντως για ξεκάρφωμα, τους έχεις δει να κυνηγούν και σατανιστές που ενδίδουν σε πρακτικές ανθρωποθυσιών; Ή δε μπορούν να τους εντοπίσουν λες;

Γενικά, τα στυγερά, ειδεχθη εγκλήματα (σαν αυτά που προανέφερα και όχι μόνον) που δεν μπορεί να τα ανεχτεί η ψυχή ενός ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ανθρώπου, όχι μόνο δεν διώκονται με την πρέπουσα ζέση, αλλά δεν τιμωρούνται και αποτελεσματικά, ελλείψει αυστηρής νομοθεσίας.

Αυτά από μένα, Προμηθεύ...
κι αν έχεις αντιρρήσεις, παρακαλώ να τις παραθέσεις.
Γουστάρω κι ένα (ευπρεπές) λεκτικό ξύλο μεταξύ μας, άλλωστε.
Βαρέθηκα να συμφωνώ μαζί σου. :loco: Καιρός να δουν τα ΙΔΕΟ και τιτανομαχίες (ηλικιακές),
όχι μανούρες μόνο με τα πιτσιρίκια μας :lol:
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
promitheas14
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας
Έδωσε Likes: 13 φορές
Έλαβε Likes: 20 φορές

Δημοσίευση από promitheas14 » Κυρ 04 Μάιος 2014, 17:04

ArELa έγραψε: Θέλω να πω πως μια ροπή, κάποια στιγμή θα μετουσιωθεί σε πράξη.
Έχω την πεποίθηση (όπως είπα και πιο πάνω) πως ενώ ως "ματάκιας" μπορεί να μην διαπράττει αδίκημα (το συζητάμε βέβαια κι αυτό), δεν υπάρχει περίπτωση να αρκεστεί μόνο στο "μάτι".
Όταν του δοθεί η ευκαιρία, θα προβεί σε πράξεις.
Μια έντιμη μορφή "αγώνα" (αυτού που έχει συνειδητοποιήσει την διαστροφική και εγκληματική αρρώστεια του) θα ήταν να προστρέξει σε χειρουργό για ευνουχισμό, ή να ξεκινήσει λήψη συγκεκριμένων ουσιών που θα απενεργοποιούσε τελείως το ορμονικό και το ορμέμφυτο- καθιστώντας τον σεξουαλικά ανίκανο, και άνευ σεξουαλικών επιθυμιών/ορμών. Για κάτι τέτοιο βέβαια θα χρειαζόταν να προστρέξει σε ψυχίατρο που θα τον κουράριζε ανάλογα.
Ο παιδόφιλος όμως δεν πρόκειται να προστρέξει σε χειρουργό ή ψυχίατρο ή και τα δυο, σε καμια περίπτωση. Οπότε στην περίπτωσή του, θα όφειλε η πολιτεία (με τη νομοθεσία της) να κάνει αυτό που εκείνος δεν μπορεί/θέλει, για την προστασία της κοινωνίας, και δη των πιο ευαίσθητων, αθώων πλασμάτων της που είναι τα παιδιά.

Προσωπικά είμαι πολύ "λίγη" ίσως, πάντως αδυνατώ να νιώσω συμπόνια για τέτοια άτομα.
Γουστάρω κι ένα (ευπρεπές) λεκτικό ξύλο μεταξύ μας, άλλωστε.
Βαρέθηκα να συμφωνώ μαζί σου. :loco: Καιρός να δουν τα ΙΔΕΟ και τιτανομαχίες (ηλικιακές),
όχι μανούρες μόνο με τα πιτσιρίκια μας :lol:
Στό 90% τῶν ἀναφερομένων σου συμφωνοῦμε. Κυρίως σέ δύο ζητήματα διαφωνοῦμε: α) Σπεύδεις νά καταδικάσῃς ἐκεῖνον πού παρακινεῖται ἀπό μία ροπή καί νά τόν ἀναγάγῃς σέ σχεδόν βέβαιο δράστη. Εὺτυχῶς (σέ αὐτήν τήν περίπτωση) ὑπαρχει ὁ φόβος, πού συχνά ἀποτρέπει τόν ἐπίδοξο δράστη. Καί στήν περίπτωση τῆς παιδεραστίας ὑπαρχει ἄφθονος (εὐτυχῶς) στούς δράστες. Εἶναι σάν νά λές ὅτι ἡ κουμπάρα θά ὑποκύψῃ μέ βεβαιότητα στά θέλγητρα τοῦ κουμπάρου, πού γουστάρει σάν τρελλή. (Ἄσχετο: Ἐδῶ πού τά λέμε, γιατί ὄχι;!)
β) Μοῦ ἔφερες στό μυαλό τόν πρῶτο νομοθέτη τῆς Ἀθήνας, τόν Δράκοντα, (περίεργο ὄνομα!!!) μέ τίς αὐστηρές προτάσεις σου περί τιμωρίας ἀκόμη καί τῶν ἐν δυνάμει δραστῶν!

Παρεπιπτόντως, μερικές σκέψεις πίσω ἀπό τό Μάτριξ τοῦ ὑλικοῦ κόσμου: Οἱ ψυχές ἔρχονται στόν κόσμο γιά νά διδαχθοῦν, παίρνοντας ἐμπειρίες. Κάτι πού γιά μᾶς εἶναι φρικτό, ἡ ψυχή τό ἔχει ἐπιλέξει-προσυμφωνήσει πρίν ἔρθῃ ἐδῶ, γιά νά διδαχθῇ ἤ γιά νά ἀποτίσῃ κάρμα. (Πῶς πιστεύεις ὅτι θά ξεπληρώσῃ ἕνας παιδεραστής τό ἔγκλημά του; Μά μέ τό νά εἶναι θύμα σέ μία ἑπόμενη ἐνσωμάτωση!)
Ἄν ἔκανες μιά προσπάθεια μόνο νά κόψῃς τό τσιγάρο, θά ἔχῃς ἀντιληφθῇ πόσο δύσκολο εἶναι νά ἀλλάξῃς ἔστω καί λίγο! Ὑπ' αὐτήν τήν ἔννοια συμπονῶ καθέναν πού κουβαλάει ἕναν σταυρό, μικρό ἤ μεγάλο.

Τί ἐννοεῖς "ἠλικιακές τιιτανομαχίες"; Νιώθω πιό ὑγιής καί νέος ἀπό τούς μαθητές μου. Μέχρι τά 250 ἔχουμε καιρό! :xara:

Ἄντε, ἰδεογραφίτες, νά γειώσουμε τήν εἰρήνη, τήν ἐλευθερία καί τήν ἀφθονία στόν πλανήτη!
Ὄποιος ἐλεύθερα συλλογᾶται, συλλογᾶται καλά.
Ρήγας Βελεστινλῆς
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Κυρ 04 Μάιος 2014, 18:14

promitheas14 έγραψε:Παρεπιπτόντως, μερικές σκέψεις πίσω ἀπό τό Μάτριξ τοῦ ὑλικοῦ κόσμου:
αν και για πολλούς αυτά είναι παραμύθια, εγώ χαίρομαι που το βάζεις, διότι για μένα δεν είναι παραμύθια, αλλά κομμάτι μιας κοσμοθεωρίας, πολλές αρχές και λογικές της οποίας με βρίσκουν σύμφωνη και θεωρώ ότι διεύρυναν τη συνειδητότητά μου.
Όταν όμως στεγανοποιούμε τις οπτικές (ακόμα και μιας κοσμοθεωρίας). υπάρχει κίνδυνος να μπουμε στα δογματικά τριπάκια που απορρίπτουμε όταν έχουν να κάνουν με θρησκείες ή ιδεολογίες, κι αυτό είναι κάτι που πρέπει συνειδητά να αποφεύγουμε αν δε θέλουε να γίνουμε δύο μέτρων και δύο σταθμών. Λες λοιπόν:
promitheas14 έγραψε:Οἱ ψυχές ἔρχονται στόν κόσμο γιά νά διδαχθοῦν, παίρνοντας ἐμπειρίες. Κάτι πού γιά μᾶς εἶναι φρικτό, ἡ ψυχή τό ἔχει ἐπιλέξει-προσυμφωνήσει πρίν ἔρθῃ ἐδῶ, γιά νά διδαχθῇ ἤ γιά νά ἀποτίσῃ κάρμα.
Μπορώ να σκεφτώ δύο εκδοχές εδώ, που μπορούν να διευρύνουν αρκετά το "δυνητικό"
σ'αυτή τη θεωρία.

Πρώτη εκδοχή: Να μην έχει προσυμφωνήσει κάτι τέτοιο, αλλά κάτι τελείως διαφορετικό για την επίγεια "αποστολή" του, αλλά επειδή οι εμπειρίες που προσυμφώνησε να ζήσει μπορεί να ήταν σκληρές, να γεννήθηκε σε οικογένεια με άγριες τάσεις κακοποίησης ή να'χε γενικότερα μια διαβίωση κάτω από περίεργες συνθήκες, να παρεξέκλινε (της προεσαρκωθείσας πρόθεσής του) στη διάρκεια της ενσάρκωσής του, έχοντας μαζέψει απ'την τρέχουσα ενσάρκωσή του κάποια "ουγκ" που καθόρισαν τις σεξουαλικές του ορέξεις, και να του προέκυψε η ΕΠΙΚΤΗΤΗ (και όχι εκ γενετής) διαστροφή του παιδόφιλου. Μπορεί να έχεις προσυμφωνήσει κάτι πριν γεννηθείς, αλλά αφού δε θα τα θυμάσαι στην ενσάρκωσή σου, τα προσυμφωνηθέντα δεν είναι και αδιαπραγμάτευτα ή γραμμένα σε πέτρα. Όλα εξαρτώνται από τις τρέχουσες επιλογές σου στην τρέχουσα ενσάρκωσή σου, κι αυτές οι επιλογές δεν είναι πάντα σύμφωνες με τις επιλογές που έκανε ο ανώτερος εαυτός σου ή η ψυχή σου πριν γεννηθείς, (τις οποίες δε θυμάσαι στο "εδώ") άρα η ζωή σου παίρνει άλλη πορεία απ'αυτήν που (πριν γεννηθείς) υπολόγιζες. Αν κατέληξες να κουβαλάς το σταυρό του παιδόφιλου σαν ενσαρκωμένο ον, είναι πολύ πιθανό να προτιμούσε ο ανώτερος εαυτός σου να διακοπεί το νήμα της τωρινής σου ζωής που πήγε τόσο στραβά.

Δευτερη εκδοχή: Να υπάρχει δυαδικότητα και στο πεδίο εκείνο του άλλου κόσμου που είναι προθάλαμος για τις ψυχές που προτίθενται να ενσαρκωθούν ξανά. Σ'αυτή την περίπτωση, θα υπάρχουν 2 προθάλαμοι. Αυτός των σκοτεινών κι αυτός των φωτεινών.
Αν λοιπόν ένας σκοτεινός προσυμφώνησε να ενσαρκωθεί για να διαιωνίσει τα σκοτάδια στον πλανήτη, κι ένας φωτεινός συμφώνησε να αντιπαλέψει αυτή τη μαυρίλα, τότε ο σκοτεινός θα προχωρήσει σύμφωνα μ'αυτό που προεπέλεξε, αλλά κι ο φωτεινός επίσης, και εκεί δε χωράνε συμπόνιες.

Αρα ούτε η θεωρία που σωστά επικαλέστηκες δεν είναι μαύρο-άσπρο. Μπόρεί να έχει πολλές παραλλαγές, αλλά και συντρεχόμενους παράγοντες που ούτε καν γνωρίζουμε.
Σε κάθε περίπτωση, όσα βέλα κι αν σηκώσουμε για να δούμε πίσω απ'το μάτριξ, δε θα τα αφαιρέσουμε όλα πριν την κάνουμε μ'ελαφρά απ'τον κόσμο που τώρα γνωρίζουμε. Κι αφού εγώ σαν βίκυ, ένα μουρλό φρικιό ενσαρκωμένο με συγκεκριμένο ψυχισμό, που έχω συσωρεύσει πράγματα στη φαρέτρα μου μέσα απ'το εμπειρικό της τρέχουσας γήινης ζωής μου, νιώθω βαθιά στο μεδούλι μου ότι ΠΡΕΠΕΙ να πολεμήσω παιδόφιλους, σατανόπληκτους, φαυλοκράτες, γενοκτόνους, και γενικότερα ΑΝΤΙανθρώπους, οφείλω να σταθώ πιστή σ'αυτό το "πρέπει" μου, με αποφασιστική μαχητικότητα, που δεν πρέπει να απονευρώνεται από συμπάθειες, συμπόνιες, ή επίπλαστα συναισθήματα αγάπης (που φυσιολογικός άνθρωπος ΔΕΝ μπορεί να νιώσει για τους σκοτεινούς-γι'αυτό τα λέω επίπλαστα),

promitheas14 έγραψε:Οἱ ψυχές ἔρχονται στόν κόσμο γιά νά διδαχθοῦν, παίρνοντας ἐμπειρίες. Κάτι πού γιά μᾶς εἶναι φρικτό, ἡ ψυχή τό ἔχει ἐπιλέξει-προσυμφωνήσει πρίν ἔρθῃ ἐδῶ, γιά νά διδαχθῇ ἤ γιά νά ἀποτίσῃ κάρμα.
τι στο διάτανο να διδαχθει η ψυχή του θύτη από ένα βιασμό παιδιού, και πιθανά απ'τη δολοφονία του; Και τι ακριβώς να διδαχθεί το θύμα του, που δεν πρόλαβε να γεννηθεί και να καταλάβει το παραμικρό, όταν έφαγε τη βαυναυσότερη και χυδαιότερη επίθεση που μπορεί να γίνει σε μωρό-νήπιο-ή παιδί; Δεν ξέρω αν ο Δημιουργός βλέπει κάποιο λόγο και κάποια διδάγματα σ'αυτό. Εγώ δεν βλέπω. Μόνο σκοτεινότατο κάρμα βλέπω, που συσωρεύεται στον πλανήτη, και γίνεται ακόμα δυσκολότερο για τους φωτεινούς των επόμενων γενεών να το διαλύσουν....
Γι'αυτό προτιμώ να τσακίσω στα εξ ων συνετέθη τον ντεφάκτο θύτη χωρίς συμπάθειες και συμπόνιες, (με όλους τους δυνατούς τρόπους απενεργοποίησής του πλην του θανάτου) και να ΑΠΟΤΡΕΨΩ πιθανό θύτη, όπου πιθανός θύτης (είτε το δέχεσαι είτε όχι) ΕΙΝΑΙ ο ματάκιας....
promitheas14 έγραψε:α) Σπεύδεις νά καταδικάσῃς ἐκεῖνον πού παρακινεῖται ἀπό μία ροπή καί νά τόν ἀναγάγῃς σέ σχεδόν βέβαιο δράστη.
Hey, Pro! θέλω να με διαβάζεις ενδελεχώς, κι όχι ψεκάστε σκουπίστε τελειώσατε.. :P Ναι το κάνουν πολλοί και συνήθως δε μ'ενοχλεί, το καταλαβαίνω κι όλας γιατί γίνομαι πολυλογού η τρελή, αλλά από σένα, περιμενω (και αξιώνω) περισσότερα...
Σ'αυτό που λες εδώ, θα πω μόνο τούτο:
Δεν έσπευσα και δεν καταδίκασα αβλεπί. Η όποια "καταδίκη" μου βγήκε, στηριζόταν κι από επιχείρημα (ικανότατο μάλιστα). Δε θα το επαναλάβω, θα περιμένω να ξαναδιαβάσεις το προηγούμενο ποστ μου, να το εντοπίσεις και να το καταδείξεις εσύ.

Παρεμπιπτόντως, και για να στηρίξω και με άλλο επιχείρημα τη συλλογιστική μου, σε καλώ
να σκεφτείς και το άλλο: Το νετ ΒΡΙΘΕΙ παιδοπορνογραφικού υλικού. Το θεωρείς τυχαίο;
Ή μήπως είναι οργανωμένο το (θεοσκότεινο-ιλουμινατέικο) δίκτυο που "εμπλουτίζει" το νετ
με τέτοιον άρτον και θεάματα, ακριβώς ΓΙΑ ΝΑ μετατρέψει την τάση-κλίση-ροπή (οπως θες πες τη) σε έξαψη που καθιστά το άτομο ανεξέλεγκτα παραδομένα στο συγκεκριμένο πάθιασμα;
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Κυρ 04 Μάιος 2014, 18:53

θα μπορουσε σε αυτο το μεταφυσικο σεναριο ο downloader και ο δημιουργος τετοιου υλικου να εχουν διαφορετικες αποστολες;
πχ να προσπαθει ο δημιουργος οντας ο ιδιος σκοτεινος να "παραρασυρει" τον downloader να κανει πράξη τις ορμές του τις οποιες κατω απο αλλες συνθηκες θα μπορουσε να ελεγξει;
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Κυρ 04 Μάιος 2014, 19:06

Divine Sinner έγραψε:θα μπορουσε σε αυτο το μεταφυσικο σεναριο ο downloader και ο δημιουργος τετοιου υλικου να εχουν διαφορετικες αποστολες;
πχ να προσπαθει ο δημιουργος οντας ο ιδιος σκοτεινος να "παραρασυρει" τον downloader να κανει πράξη τις ορμές του τις οποιες κατω απο αλλες συνθηκες θα μπορουσε να ελεγξει;
να και μια τρίτη πολύ δόκιμη εκδοχή! :thumb:
αφού είναι γνωστό ότι μας περιβάλλουν πνεύματα-καθίκια, και πνεύματα-άγγελοι.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
promitheas14
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από promitheas14 » Κυρ 04 Μάιος 2014, 19:06

Divine Sinner έγραψε:θα μπορουσε σε αυτο το μεταφυσικο σεναριο ο downloader και ο δημιουργος τετοιου υλικου να εχουν διαφορετικες αποστολες;
Πολύ λεπτή παρατήρηση! :clap:
Εἶναι, κατά τήν γνώμη μου, (ὁ δημιουργός τοῦ ὑλικοῦ) ἡ προσωποποίηση τοῦ Πειρασμοῦ ἤ τῶν Σειρήνων! Ἄλλους ρόλους (ἄλλες ἀποστολές) ἔχουν, ὅμως παίζουν στό ἴδιο θεατρικό ἔργο πού παίζεται στό "Σχολεῖο Γῆ".
Ρήγας Βελεστινλῆς
Άβαταρ μέλους
promitheas14
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από promitheas14 » Κυρ 04 Μάιος 2014, 19:49

ArELa έγραψε: τι στο διάτανο να διδαχθει η ψυχή του θύτη από ένα βιασμό παιδιού, και πιθανά απ'τη δολοφονία του; Και τι ακριβώς να διδαχθεί το θύμα του, που δεν πρόλαβε να γεννηθεί και να καταλάβει το παραμικρό, όταν έφαγε τη βαυναυσότερη και χυδαιότερη επίθεση που μπορεί να γίνει σε μωρό-νήπιο-ή παιδί; Δεν ξέρω αν ο Δημιουργός βλέπει κάποιο λόγο και κάποια διδάγματα σ'αυτό. Εγώ δεν βλέπω. Μόνο σκοτεινότατο κάρμα βλέπω, που συσωρεύεται στον πλανήτη, και γίνεται ακόμα δυσκολότερο για τους φωτεινούς των επόμενων γενεών να το διαλύσουν....
Γι'αυτό προτιμώ να τσακίσω στα εξ ων συνετέθη τον ντεφάκτο θύτη χωρίς συμπάθειες και συμπόνιες, (με όλους τους δυνατούς τρόπους απενεργοποίησής του πλην του θανάτου) και να ΑΠΟΤΡΕΨΩ πιθανό θύτη, όπου πιθανός θύτης (είτε το δέχεσαι είτε όχι) ΕΙΝΑΙ ο ματάκιας....
promitheas14 έγραψε:α) Σπεύδεις νά καταδικάσῃς ἐκεῖνον πού παρακινεῖται ἀπό μία ροπή καί νά τόν ἀναγάγῃς σέ σχεδόν βέβαιο δράστη.
Δεν έσπευσα και δεν καταδίκασα αβλεπί. Η όποια "καταδίκη" μου βγήκε, στηριζόταν κι από επιχείρημα (ικανότατο μάλιστα). Δε θα το επαναλάβω, θα περιμένω να ξαναδιαβάσεις το προηγούμενο ποστ μου, να το εντοπίσεις και να το καταδείξεις εσύ.
Καλά τώρα πλάκα μοῦ κάνεις ἤ θά παίζουμε μέ τίς λέξεις; Εἶναι ἤ δέν εἶναι ἄποψή σου ὅτι ὁ ματάκιας παιδικῆς πορνογραφίας ἀργά ἤ γρήγορα θά ἐξελιχθῇ σέ βιαστή παιδιῶν; Δέν λέω ὅτι δέν θά γίνῃ κατά μεγάλο ποσοστό, ἀλλά δέν θεωρῶ λύση νά "εὐνουχιστῆ" προληπτικά! Καταλαβαίνεις σέ τό ὁλοκληρωτισμούς ὁδηγεῖ αὐτή ἡ ἄποψη; Ἄν ἤθελε ἡ κοινωνία θά τόν ἀπομόνωνε εὐκολότατα μέ ἄλλους τρόπους.
Ἡ ψυχή τοῦ παιδεραστῆ (κατά τήν γνώμη μου) ἦρθε νά ἀποβάλῃ (ἐπί τέλους) τό ἄσχημο χούι της, τοῦ δέ θύματος ἴσως νά ξεγράψῃ κάρμα. Πιστεύεις ὅτι ἕνα βρέφος δέν νιώθει;
Στήν τελική, αὐτό πού ξέρω εἶναι ὅτι τό παιχνίδι ἔχει κάποιο νόημα καί πώς γιά ὅ,τι, μά ὅ,τι μᾶς προκύπτει ὑπάρχει συγκεκριμένος λόγος. "Πᾶσα δόσις ἀγαθή καί πᾶν δώρημα τέλειον" ὅπως θά ἔλεγαν οἱ Χριστιανοί. Καί μή μοῦ πεῖς ὅτι ὑπάρχουν ἐξαιρέσεις (π.χ. ἐπί παιδεραστίας) ! Ὅταν λέμε πᾶσα, ἐννοοῦμε πᾶσα!
Ρήγας Βελεστινλῆς
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Κυρ 04 Μάιος 2014, 19:56

και εγω πανω κατω αυτο ειπα οτι με την ιδια λογικη καποιος που βλεπει σαδομαζοχιστικο πορνο (συναινετικο ναι αλλα η ολη ουσια του role play ειναι οτι και καλα δεν υπαρχει συναίνεσή), ειναι πολυ πιθανο να εξελιχθη σε δράκο (βιαστη γυναικων), αρα να ευνουχιστει προληπτικα. θα πρέπει να το πολεμησει. και πολεμος κατα ενος παθους δεν ειναι ουτε ο προληπτικος ευνουχισμος (μετα τις σταυροφοριες τουλαχιστον :P) ουτε η αυτοκτονια.
Ειμαι ο μονος που βλεπει εδω το τριπτυχο προβλημα-αντιδραση-λυση αν και ο λιγοτερο συνωμοσιολογος;
Άβαταρ μέλους
promitheas14
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από promitheas14 » Κυρ 04 Μάιος 2014, 20:16

Divine Sinner έγραψε: και πολεμος κατα ενος παθους δεν ειναι ουτε ο προληπτικος ευνουχισμος (μετα τις σταυροφοριες τουλαχιστον :P) ουτε η αυτοκτονια.
Ειμαι ο μονος που βλεπει εδω το τριπτυχο προβλημα-αντιδραση-λυση αν και ο λιγοτερο συνωμοσιολογος;
Εἶναι ἡ ἀφορμή νά ἐφαρμόζονται ὁλοκληρωτικές ἀντιλήψεις στίς κοινωνίες. Ἄν δέν ἦταν οἱ ἴδιοι (οἱ τῆς ἐλίτ) παιδεραστές, νά εἴμαστε βέβαιοι ὅτι θά τούς "τά ἔκοβαν" προληπτικά καί θά τούς φοροῦσαν κι ἕνα κίτρινο ἀστέρι...
Βρῆκαν ὅμως ἄλλη ὁμάδα (πολυπληθέστερη) νά ἐφαρμόσουν τόν ὁλοκληρωτισμό τους καί τήν κοινωνική μηχανική: Τούς καπνιστές! Οἱ ὁποῖοι ἀναγκάζονται νά καπνίζουν μέσα σέ γυάλινα κλουβιά (σάν μαϊμοῦδες) σέ ἀεροδρόμια, ἐπιχειρήσεις ἤ ἔξω στόν δρόμο σάν τά σκυλιά μέ κρύο ἤ βροχή.
Ἐντάξει, ἐντάξει, μή φωνάζεις Ἀρέλα! :giverose: οἱ πρῶτοι βλάπτουν ἀσύγκριτα περισσότερο ἀπό τούς δεύτερους! Ὅμως ὁ συνειρμός δέν πρέπει νά εἶναι: Ἀφοῦ τούς δεύτερους τούς βάζουμε σέ κουβιά, τούς πρώτους νά τούς στειρώσουμε σάν τά γατιά! Διότι μετά θά ἔρθῃ ὁ ἄλλος καί θά σοῦ πῇ γιατί νά μήν στειρώσουμε καί τίς μισές Κινέζες ὥστε νά ἐλέγξουμε τόν πληθυσμό τῆς Γῆς;
Ρήγας Βελεστινλῆς
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 344 φορές
Έλαβε Likes: 450 φορές

Δημοσίευση από doctormarkon » Κυρ 04 Μάιος 2014, 21:47

Πολύ πιθανόν κάποιοι από αυτούς που κυβερνάνε τη χώρα να είναι παιδόφιλοι και να επιδίδονται σε απίστευτες ανωμαλίες.
Κάτι λένε για έναν διάσημο υψηλά ιστάμενο.

Τέτοιες ανωμαλίες συναντιούνται σε κύκλους της λεγόμενης υψηλής κοινωνίας και όχι σε ανθρώπους του μεροκάματου.
Αλλά αυτούς δεν τους πιάνει .....νόμος. Ακόμα και αν υπήρχε νόμος να τους τα έκοβαν και να τους τα έδιναν να τα φάνε γκουρμέ με μανιτάρια δε θα το έκαναν.

Ότι νόμος και να βγει για εκτελέσεις και προληπτικούς ευνουχισμούς δεν θα μας απαλλάξει από το έγκλημα αυτό ούτε τα παιδιά μας θα παίζουν αμέριμνα επειδή κάποιο κτήνος εκτελέστηκε ή ευνουχίστηκε.

Και πολύ περισσότερο. Πλούσιος κάνει σε φτωχό το φορτώνει.

Ήταν η δοκιμασία που πέρασα ως ένορκος και την έχω πει.

Το κοριτσάκι ήταν δεκαπέντε χρονών τότε και πιθανόν να φαινόταν πολύ μικρότερο.
Η πράξη της απόπειρας βιασμού στο κοριτσάκι ήταν αποτρόπαια.
Οι λεπτομέρειες που ακούστηκαν στο δικαστήριο αισχρές.

Ο φερόμενος ως δράστης ήταν μάλλον το "εύκολο θύμα".
Μόνο εγώ τον έβγαλα αθώο οι άλλοι ένορκοι ο ένας έπειθε τον άλλο για την ενοχή του με ανόητες δικαιολογίες όπως ότι η γυναίκα του ήταν μεγαλύτερη και άσχημη και φαινόταν γριά. Έτσι ήταν μετά από κάτι χιλιάδες σκαλοπάτια που θα είχε σφουγγαρίσει μέσα σε 35 χρόνια. Ούτε μπότοξ ούτε λιφτιγκ ούτε σπα. Είχαν ήδη δύο εγγόνια.

Ότι τιμωρία και αν θεσπιστεί να θυμόμαστε ότι μπορεί ο καθένας από εμάς να φορτωθεί ένα έγκλημα τέτοιου είδους και να γίνουμε ένοχοι για βλακώδεις αιτίες.

Με χάλασε πολύ όταν άκουγα μία γυναίκα με τσάντα 2.000 ευρώ να μιλάει με όρους όπως "Το κορίτσι ήταν από καλή οικογένεια" και να χαρακτηρίζει το φερόμενο ως δράστη με βάση την κοινωνική του θέση και τη μόρφωσή του και τη γυναίκα του που ήταν καθαρίστρια και........."χάλια".

Ο φερόμενος ως δράστης έφαγε 8 χρόνια με αναστολή μέχρι την εκδίκαση της έφεσης. Ποινή αρκετά μεγάλη δεδομένου ότι ήταν με βηματοδότη.
Ισοδυναμεί με θανατική καταδίκη αλλά αν ήταν πράγματι αθώος (το παραδέχτηκαν και οι δικαστίνες και οι ένορκοι ότι οι πιθανότητες να είναι αθώος ήταν πολλές) το σπίτι του έχει κλείσει και η οικογένεια του έχει διασυρθεί.

Έγκλημα που έχει σχέση με βιασμό παιδιού ή απόπειρα ακόμα και αν το παιδί είναι 15 χρονών είναι αποτρόπαιο.
Αλλά επίσης αποτρόπαιο είναι να φορτώνουν κάτι τέτοιο σε εύκολα θύματα και βολικά με ανόητες δικαιολογίες.

Εμένα προσωπικά μου φαίνεται εντελώς αδύνατον ένας άνθρωπος του μεροκάματου που δουλεύει από το πρωί ως το βράδυ να κυνηγάει κοριτσάκια δεκαπεντάχρονα στα πάρκα, ή ακόμα να θολώσει και να τρέξει να χουφτώσει ένα κοριτσάκι.

Αλλά τελικά θα είναι αυτός που θα το φορτωθεί.
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
promitheas14
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από promitheas14 » Κυρ 04 Μάιος 2014, 22:03

doctormarkon έγραψε: Εμένα προσωπικά μου φαίνεται εντελώς αδύνατον ένας άνθρωπος του μεροκάματου που δουλεύει από το πρωί ως το βράδυ να κυνηγάει κοριτσάκια δεκαπεντάχρονα στα πάρκα, ή ακόμα να θολώσει και να τρέξει να χουφτώσει ένα κοριτσάκι.
Δέν καταλαβαίνω αὐτήν τήν λογική. Ἐξετάζεις τίς μύχιες παρορμήσεις τοῦ εἶναι μας, ταξικά; Ἰδεολογικά; Εἶναι σάν τήν ἀντίληψη ὅτι οἱ κομμουνιστές εἶναι καλοί ἄνθρωποι λόγω ἰδεολογίας. Ὅμως ἡ πράξη ἀπέδειξε ὅτι ἡ ἀνθρώπινη ψυχή ἔχει τά ἴδια χαρακτηριστικά σέ ἀριστερούς καί δεξιούς, σέ μαύρους καί ἄσπρους.
Ρήγας Βελεστινλῆς
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Κυρ 04 Μάιος 2014, 22:18

Όχι. Και ο Στουρνάρας λένε κάποτε ήταν κομμουνιστής τρομάρα του.

Ούτε ότι οι πλούσιοι είναι όλοι κακοί.
Όύτε οι φτωχοί καλοί.

Γενικά δεν το πάω με όρους "καλού-κακού" αλλά με την τσιμπίδα του νόμου που είναι ιδιαίτερα επιλεκτική.
Η εμπειρία μου ως ένορκος και αυτά που άκουσα και είδα με έκαναν να βγάλω αυτό το συμπέρασμα.

Αλλά γενικά από την εμπειρία μου περί χρεών (παράδειγμα) που την έχω πει και οι παλαιότεροι τη γνωρίζουν. Ο νόμος εφαρμόστηκε στην οικογένεια μου με τη μέγιστη δυνατή αυστηρότητα.

Μετά ακούω για διάφορες παρανομίες για χρέη που διαγράφτηκαν σε κάποιους για συντάξεις μακαριτών, συντάξεις τυφλών σε ανοιχτομάτηδες και λέω Μα καλά σε άλλο πλανήτη ζω?

Όσο για το ταξικό στοιχείο ειπώθηκε στο δικαστήριο και δεν το είπα εγώ.
Αν η γυναίκα σου είναι ασχημη και δεν κάνει μπότοξ κινδυνεύεις να χαρακτηριστείς βιαστής ανηλίκου επειδή τη σιχαίνεσαι και όταν είδες το μπουμπούκι το δεκαπεντάχρονο θόλωσες και έτρεξες να το χουφτώσεις.
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Κυρ 04 Μάιος 2014, 23:21

Όποιος έχει αρκετά λεφτά και χρόνο έχει μεγαλύτερο δυνατό πεδίο δράσης.

Αυτό δεν είναι απαραίτητα "κακό". Μπορεί να μεγαλουργήσει και να διαπρέψει στον τομέα που επιθυμεί.

Αλλά από την άλλη μπορεί κάποιος άλλος να να κάνει τα χειρότερα και μάλιστα μουλωχτά χωρίς να τον πιάνει νόμος......

Φυσικά μπορεί να κουκουλώσει τις όποιες βρωμιές κάνει.

Ας μην ξεχνάμε ότι στη μασωνία και στις κλειστές λέσχες γίνονται οργιάκια και με παιδιά. Και εκεί δεν πάνε οι σκουπιδιαραίοι ούτε οι οικοδόμοι

Στην δίκη που ήμουν ένορκος από τα συμφραζόμενα έβγαινε ότι ο δράστης πιθανόν να ήταν κάποιος από το άμεσο περιβάλλον της κοπέλας. Κάποιος οικογενειακός φίλος κάποιος συγγενής. Η κοπέλα άφησε την παρέα της με τους συμμαθητές και περπάτησε μόνη για να περιμένει τους γονείς της που ήταν στο σινεμά και θα τελείωνε η ταινία μετά από δύο ώρες. Μπορεί να συνάντησε κάποιον που ήθελε να της πει ή να δώσει κάτι χωρίς να ξέρει τις προθέσεις του.

Όταν το ζήτημα πήρε διαστάσεις πιθανόν να μην ήθελαν να κατηγορήσουν και να διασύρουν κάποιο γνωστό αλλά κάποιον "άλλον"
Άβαταρ μέλους
BlueAngel
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Έδωσε Likes: 19 φορές
Έλαβε Likes: 9 φορές

Δημοσίευση από BlueAngel » Κυρ 04 Μάιος 2014, 23:27

doctormarkon έγραψε: Τέτοιες ανωμαλίες συναντιούνται σε κύκλους της λεγόμενης υψηλής κοινωνίας και όχι σε ανθρώπους του μεροκάματου.
Αλλά αυτούς δεν τους πιάνει .....νόμος.

Doctor μένω άφωνη.
Τι εννοείς;
Η παιδοφιλία δεν εχει να κάνει με το χρήμα.
Ο παιδόφιλος είναι παιδόφιλος άσχετα με το αν έχει λεφτά. Ή όχι.
Η διαφορά τους είναι ότι ο πλούσιος εχει πιο εύκολη πρόσβαση σε υλικό πορνογραφικό (και όχι μόνο) ακριβως επειδή μπορεί να το πληρώσει.
Συνήθως οι βιαστές παιδιών έιναι ατομα του οικογενειακού περιβάλλοντος.
Γονείς ή συγγενέις.Και φυσικά δεν είναι όλοι πλούσιοι.
(Οι πλόυσιοι πολύ σωστά οπως λες προστατευονται μεταξύ τους).
Γιαυτό δεν πολυ βγαίνουν και τέτοιες ιστορίες στο φως.
Συνήθως είναι ο (μεροκαματιάρης) πατέρας που βιάζει το παιδί του.
Αυτή η αρρωστια δεν έχει να κάνει με το αν τρως τα μούτρα σου κ´αθε μέρα στην οικοδομή.
Αν έχεις αυτές τις τασεις,τις εχεις.

Πραγματικά θα ήθελα να γράψω και αλλα και ειδικά σε σχέσης με την αποψη του ΠΡομηθεά, αλλα μου εχουν σπάσει τα νευρα με το ipad.
Θα επανέλθω οταν φτιαχτει.
Βικυ δεν κλίκαρα στη φωτο.
Εχω μια μεγάλη ευαισθησία με το θέμα.Γινομαι χάλια και μόνο στο άκουσμα μιας τέτοιας ειδησης.Δεν μπορώ να το δω με εικόνες κιόλας.ΔΕν γίνεται.
Θα ήθελα μόνο να ρωτήσω κάτι τον ΠΡομηθέα.
Αν ένας παιδόφιλος που βλέπει πορνογραφικό υλικό στο νετ τη "βρίσκει" με φωτογραφίες του παιδιού σου που τις εχει βρει πχ γιατί είναι ο προπονητ´ης του παιδιού σου και τις εχει πάρει απο τα αποδυτήρια(δεν ξ´ερω αν εχεις παιδία, ας υποθέσουμε πως έχεις όμως) τι θα σκεφτόσουν;
Θα είχες την ίδια συμπάθεια απεναντι του;Θα ´ελεγες δεν πειρ´αζει τόσο πολύ αφού δεν το βίασε το παιδί μου;
...cause we all have wings but some of us don't know why...
Άβαταρ μέλους
promitheas14
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από promitheas14 » Δευ 05 Μάιος 2014, 00:07

BlueAngel έγραψε:
doctormarkon έγραψε: Θα ήθελα μόνο να ρωτήσω κάτι τον ΠΡομηθέα.
Αν ένας παιδόφιλος που βλέπει πορνογραφικό υλικό στο νετ τη "βρίσκει" με φωτογραφίες του παιδιού σου που τις εχει βρει πχ γιατί είναι ο προπονητ´ης του παιδιού σου και τις εχει πάρει απο τα αποδυτήρια τι θα σκεφτόσουν;
Θα είχες την ίδια συμπάθεια απεναντι του;Θα ´ελεγες δεν πειρ´αζει τόσο πολύ αφού δεν το βίασε το παιδί μου;[/color]
Κατ' ἀρχάς δέν θά τό μάθαινα, ὁπότε δέν θά ἔφθανα ποτέ σέ τέτοια θέση. Ἐάν τό μάθαινα φυσιικά καί θά στρεφόμουν ἐναντίον του, ἀλλά τό κυριώτερο, εὐτυχῶς, εἶναι πώς δέν θά εἶχε βλάψει τόν γυιό μου (παρά μόνο ἐνεργειακά), κάτι ἄλλωστε πού μπορεῖ νά κάνῃ οὔτως ἤ ἄλλως, δημιουργῶντας συγκεκριμένη σκεπτομορφή, χωρίς φωτογραφία.
Αὐτό πού εἶπα, καί τό ξαναγράφω μέ ἄλλο τρόπο, εἶναι πώς ὅποιος ἔχει προσπαθήσει νά ἀλλάξη ἔστω καί μία ἀρνητική συνήθεια (π.χ. τό κάπνισμα) θά ἔχει καταλάβει πόσο δύσκολο εἶναι νά ἀλλάξῃς (πρός τό καλύτερο) καί αὐτό ἀπό μόνο του χρήζει συμπάθειας.
Ρήγας Βελεστινλῆς
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Δευ 05 Μάιος 2014, 01:20

Aν υποθεσουμε οτι ειχα παιδι. και καποιος την εβρισκε με την φωτογραφια του παιδιου μου την οποια πχ θα ειχε υποκλεψει καποιος προπονητης. κατ αρχην θα ζητοσα να παει φυλακη ο προπονητης (αν το μαθαινα παντα) , για τον αλλον θα προτεινα το κράτος να οριζει ενα διοικητικο προστιμο και ψυχιατρικη παρακολουθηση.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 05 Μάιος 2014, 01:39

χμ... βλέπω έναν ψιλοπύργο της βαβέλ, κοίταξα τα γραφόμενά μου και βεβαιώθηκα πως δε φταίνε οι διατυπώσεις μου για κάποια πράγματα που παρανοήθηκαν.
Μιλάτε για απολυταρχική (ολοκλυρωτισμού) αντιμετώπιση του νόμου ή της πολιτείας προς τον πάσχοντα, ενώ εγώ μίλησα για ευνουχισμό, ΜΟΝΟ στην περίπτωση που ο ίδιος ο "πάσχων" θα το επέλεγε, ΑΝ ήθελε να κάνει "αγώνα" ενάντια στο πάθος του, και έχοντας συνειδητοποιήσει ο ίδιος την έκταση και τις επιπτώσεις της αρρώστειας του, και έχοντας ηθικό κώδικα που θα του επέβαλε κάτι τέτοιο.
Όσον αφορά την αντιμετώπιση της πολιτείας, θα επιμείνω στην άποψή μου πως θα πρέπει να ξεριζώσει το πρόβλημα του συγκεκριμένου. να "απενεργοποιήσει" την ροπή-τάση και πρακτική του, μέσα από ψυχιατρική παρακολούθηση, όπου σε αυτήν θα περιλαμβάνονται και ουσίες που θα τον καθιστουν ουσιαστικά σεξουαλικά ανενεργό, ανίκανο, και κυρίως, ΑΝΕΥ των ορμών-ροπών-τάσεων-επιθυμιών που θα τον οδηγούσαν (δυνητικά) σε φρικαλέες πράξεις πάνω σε παιδιά, ή βρέφη. Η τιμωρία της φυλακής δεν έχει νόημα, διότι μια κάθειρξη (για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα) δε θα λύσει το πρόβλημα και δεν θα τον κάνει λιγότερο επικίνδυνο. Αν αυτό εντάσσεται για σας σε λογική ολοκληρωτισμού απέναντι σε δράστη (ή και εν δυνάμει δράστη) θα με ενδιέφερε ιδιαίτερα ν'ακούσω τις δικές σας απόψεις (ειδικά αυτών που είναι γονείς) για το πώς θα'πρεπε μια ευνομούμενη πολιτεία (που εμείς δεν έχουμε , αλλά λέμε τώρα...) να χειριστεί τα πράγματα ώστε να αποκλειστεί οποιοσδήποτε κίνδυνος για τα παιδιά. Και να σκεφτείτε τίνος τα ανθρώπινα δικαιώματα προέχουν εδώ. Του άρπαγα ή του θύματος...
Μέχρι να μου αντιπροτείνετε μια λύση που θα'ναι ορθότερη και λιγότερο... χμ... "ολοκληρωτική" (κατά τη γνώμη σας πάντα) απ'αυτή που σκέφτομαι εγώ, ας μου επιτραπεί να εμμένω σ'αυτήν, όπως και να την αντιλαμβάνεστε...

Είδα και παρανοήσεις ως προς αυτά που έθεσε η δοκτορέσσα, αλλά αυτές θα τις λύσει εκείνη, όχι εγώ. Σε ένα θα συμφωνήσω εν μέρει με την ομήγυρη... ότι το βλέπει και από ταξική σκοπιά, αλλά από τη δοκτορέσσα είναι αναμενόμενο και δε με ξενίζει. Ως ένα βαθμό, έχει τα δίκια της, άλλωστε.

Κατά τα λοιπά,
Divine Sinner έγραψε:Aν υποθεσουμε οτι ειχα παιδι. και καποιος την εβρισκε με την φωτογραφια του παιδιου μου την οποια πχ θα ειχε υποκλεψει καποιος προπονητης. κατ αρχην θα ζητοσα να παει φυλακη ο προπονητης (αν το μαθαινα παντα) , για τον αλλον θα προτεινα το κράτος να οριζει ενα διοικητικο προστιμο και ψυχιατρικη παρακολουθηση.
θεωρώ πως μέχρι το σημείο που εξελίχθηκε η συζήτηση, η λογική μου πλησιάζει
περισσότερο αυτή που ανέπτυξε ο Ντιβίνος. (με έναν πόντο παραπάνω για το γεγονός ότι σκέφεται έτσι, παρόλο που δεν έχει γίνει γονιός ακόμα. :thumb: )
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Δευ 05 Μάιος 2014, 01:48

Βεβαια η συγκεκριμενη περιπτωση εχει ειναι ιδιαζουσα. ενας οικοδομος που κατεβαζει τετοιο υλικο θα μπορουσε να πει οτι ελεγχει τις ορμες του, περα απο την σκεψη και τον αυνανισμο οτι δεν βλαπτει ο ιδιος παιδια και δεν εχει σκεφτει να το κανει.
Απο την αλλη ενας παιδιατρος. γιατι εγινε ειδικα παιδιατρος;
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Δευ 05 Μάιος 2014, 06:55

Κι εγώ έχω παιδί. Μάλιστα κι εγώ έχω ευαισθησία στο θέμα.

Αλλά επίσης όταν έρχεται το κράτος να επιβάλλει τιμωρίες όπως π.χ θανατική ποινή δεν θα εξαλειφθεί το πρόβλημα.
Ούτε το παιδί μου ή το παιδί σου θα παίζουν αμέριμνα όπως έπαιζαν κάποτε τα παιδιά τον παλιό καλό καιρό.

Όπως και με τα ναρκωτικά την άλλη μάστιγα που αφορά παιδιά και νέους.
Όσες τιμωρίες πολλαπλασιάζονται και μάλιστα τα δίνει και η ίδια η αστυνομία.

Τα κτήνη που εμπλέκονται στην παιδική πορνογραφία ή βιάζουν παιδιά ή πουλάνε ναρκωτικά δεν πρέπει να μένουν ατιμώρητα.
Αλλά σε ένα φασιστικό κράτος με επιλεκτική νομοθεσία διάτρητη από την οποία τα μεγάλα ψάρια γλυτώνουν δεν περιμένω πολλά. Αλλά ούτε και ζητάω να επιβάλλει τιμωρίες και θανατικές ποινές.

Ακόμα και στο παραδικαστικό κύκλωμα υπήρχαν περιπτώσεις παιδοφιλίας και η δικαστίνα που το κατήγγειλε λεγόταν Μαργαρίτη καθαιρέθηκε βρήκε τον μπελά της και την έβγαλαν τρελή.

Κι εγώ έχω ευαισθησία στο θέμα όπως και εσύ.
Αλλά ξέρω πολύ καλά ότι αν μου τύχει και ο δράστης είναι κάποιο πρόσωπο υπεράνω υποψίας δεν θα βρω το δίκιο μου.
Και επιπλέον θεωρώ αίσχος να εκμεταλλεύονται την ευαισθησία μας απέναντι στα παιδιά για να επιβάλλουν σκληρές λύσεις που όμως θα στρέφονται ενάντια σε αυτούς που χρωστάνε στην εφορία π.χ και όχι για παιδόφιλους.
Δεν έχω εμπιστοσύνη ούτε στο κράτος ούτε στην ελληνική δικαιοσύνη.
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Δευ 05 Μάιος 2014, 07:13

Δυστυχώς έχει να κάνει με το χρήμα και με την εξαθλίωση της κοινωνίας.
Βλέπε Βραζιλία πρότυπο ανάπτυξης :jerk: :jerk: :jerk: όπου "ανθίζει" ο "σεξουαλικός τουρισμός" με παιδάκια ακόμα και 9 χρονών.
Στην Ταϋλάνδη είναι ατραξιόν τα σόου με παιδιά 13 χρονών.
Όταν είχαμε πάει τσακωθήκαμε με τον ξεναγό γιατί δεν γουστάραμε να πάμε σε τέτοια ατραξιόν.
Πήγε ένα ζευγάρι ηλικιωμένων για να μη στενοχωρήσει τον ξεναγό και παραλίγο να πάθουν εγκεφαλικό με ότι είδαν.

Όπου επιβάλλεται η εξαθλίωση ενός λαού ανθίζουν και τέτοια φαινόμενα.
Μια τέτοια μαλακία πέταξε κάποτε και ο Καρατζαφέρης ότι όταν υπάρχει πείνα και φτώχεια θα αφήσει η μάνα να πιάσουν το μπουτάκι του παιδιού για ένα κουτί γάλα (αι σιχτίρ φασίστα). Ο Μπαρόζο λένε ότι είναι παιδόφιλος επίσης.

Θα βάλουμε το λύκο να φυλάει τα πρόβατα ή ανατρέπουμε την εξουσία του λύκου?
Άβαταρ μέλους
promitheas14
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από promitheas14 » Δευ 05 Μάιος 2014, 07:35

1) Κατ' ἀρχάς νιώθω πολύ ἄσχημα πού φαίνεται ὅτι παρέχω ἀνοχή στούς παιδόφιλους καί τίς πράξεις τους. Δέν μπορεῖτε νά φανταστεῖτε πόσο "μαινόμενος ταῦρος" γίνομαι ὅταν πολλοί συνάδελφοι στό σχολεῖο βγάζουν τό ἐγώ τους καί ψυχολογική βία εἰς βάρος τῶν παιδιῶν (εἰρωνίες, ὑποτίμηση κτλ) καί πόσο τούς τά σέρνω στίς συνεδριάσεις. Πόσο μᾶλλον σέ ἕνα θέμα φυσικῆς σεξουαλικῆς βίας.
Εἶμαι ξεκάθαρος.
2) Ὡς πρός τόν ὁλοκληρωτισμό πού σοῦ προσῆψα, Βασούλα: Ἀπό τά δύο παρακάτω ἀποσπάσματά σου, συμπεραίνω ὅτι προτείνεις προληπτικό εὐνουχισμό ἀπό μέρους τῆς πολιτείας γιά ἄτομα πού ἔχουν τήν ροπή μέν, ἀλλά δέν τήν ἔχουν κάνει φυσική πράξη εἰς βάρος παιδιῶν. Ἠ παρανόηση ἴσως ξεκίνησε ἀπό τό ὅτι ἐνῶ μιλοῦσα σαφῶς γιά ἐκεῖνον πού δέν ἔχειι ἐκδηλώσει παιδοφιλία ἐσύ στήν πρώτη ἀπάντησή σου μιλᾶς γιά παιδόφιλους (στό τονίζω παρακάτω μέ μεγάλα γράμματα).
Ἔγραψα συγκεκριμένα, χθές: "Στόν βαθμό πού εἶναι ροπές καί ἔνστικτα πού κουβαλάει ἡ ψυχή, οἰ ἄνθρωποι ἔχουν τήν συμπάθειά μου. Τό ζητούμενο εἶναι ὁ ἀγῶνας πού κάνει κάποιος γιά νά μετουσιώσῃ τό σκοτεινό του κομμάτι. Ἡ περίπτωση βέβαια τοῦ παιδεραστῆ εἶναι ἰδιάζουσα, διότι καταστρέφει μία ἀνθρώπινη ψυχή, σέ σχέση μέ ἕναν κτηνοβάτη, γιά παράδειγμα. Δέν διαπράττει ὅμως κανένα ἀδίκημα κατ' ἐμέ, ἐάν ΜΟΝΟ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΑΤΤΕΙ!"

Διευκρινίζω τώρα καλύτερα τήν ἔκφραση "Στόν βαθμό πού εἶναι ροπές καί ἔνστικτα": Στόν βαθμό πού ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ νά εἶναι ροπές, δηλαδή ἀνεκδήλωτες σκέψεις εἰς βάρος παιδιῶν.

Ἄρα αὐτό πού σοῦ καταλόγισα ὡς ὁλοκληρωτισμό εἶναι ὁ προληπτικός εὐνουχισμός καί ὄχι ἡ ποινή (ἐκόμη καί εὐνουχισμός) ἐναντίον τοῦ δράστη. Μένει νά διευκρινίσεις γιά ποιούς προτείνεις αὐτό τό μέτρο., τόν "ματάκια", τόν παιδόφιλο ἤ καί τούς δύο;
Προσωπικά δέν ἔχω ἀντίρηση (καί μάλιστα τώρα πού τό σκέπτομαι εἶναι ἡ ἁρμόζουσα τιμωρία) νά ἐφαρμόζεται στόν παιδόφιλο, ὡς ποινή γιά τήν ἀποδεδειγμένη δικαστικά πράξη του εἰς βάρος παιδιοῦ.
ArELa έγραψε: Μια έντιμη μορφή "αγώνα" (αυτού που έχει συνειδητοποιήσει την διαστροφική και εγκληματική αρρώστεια του) θα ήταν να προστρέξει σε χειρουργό για ευνουχισμό, ή να ξεκινήσει λήψη συγκεκριμένων ουσιών που θα απενεργοποιούσε τελείως το ορμονικό και το ορμέμφυτο- καθιστώντας τον σεξουαλικά ανίκανο, και άνευ σεξουαλικών επιθυμιών/ορμών. Για κάτι τέτοιο βέβαια θα χρειαζόταν να προστρέξει σε ψυχίατρο που θα τον κουράριζε ανάλογα.
ArELa έγραψε: Μιλάτε για απολυταρχική (ολοκλυρωτισμού) αντιμετώπιση του νόμου ή της πολιτείας προς τον πάσχοντα, ενώ εγώ μίλησα για ευνουχισμό, ΜΟΝΟ στην περίπτωση που ο ίδιος ο "πάσχων" θα το επέλεγε, ΑΝ ήθελε να κάνει "αγώνα" ενάντια στο πάθος του, και έχοντας συνειδητοποιήσει ο ίδιος την έκταση και τις επιπτώσεις της αρρώστειας του, και έχοντας ηθικό κώδικα που θα του επέβαλε κάτι τέτοιο.
Όσον αφορά την αντιμετώπιση της πολιτείας, θα επιμείνω στην άποψή μου πως θα πρέπει να ξεριζώσει το πρόβλημα του συγκεκριμένου. να "απενεργοποιήσει" την ροπή-τάση και πρακτική του, μέσα από ψυχιατρική παρακολούθηση, όπου σε αυτήν θα περιλαμβάνονται και ουσίες που θα τον καθιστουν ουσιαστικά σεξουαλικά ανενεργό, ανίκανο, και κυρίως, ΑΝΕΥ των ορμών-ροπών-τάσεων-επιθυμιών που θα τον οδηγούσαν (δυνητικά) σε φρικαλέες πράξεις πάνω σε παιδιά, ή βρέφη.
Τελικά βρήκαμε θέμα νά τσακωθοῦμε;! :)
Ρήγας Βελεστινλῆς
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Δευ 05 Μάιος 2014, 10:01

Όχι δεν θα τσακωθούμε γιατί κανένας δεν δίνει ανοχή στους παιδόφιλους.
Εκεί συμφωνούμε απόλυτα όλοι.
Κάθε πράξη βίας απέναντι στα παιδιά είναι καταδικαστέα.

Η διαφωνία μας είναι στο θέμα του χειρισμού από το κράτος.

Τι τιμωρία θα θέλαμε για τους παιδόφιλους.
Αλλά σε αυτό το Σύμπαν ή σε ένα άλλο παράλληλο και αγγελικά πλασμένο?

Μα αν ήταν όλα αγγελικά πλασμένα δεν θα υπήρχαν παιδόφιλοι.

Και φυσικά δεν είναι κάτι που οφείλεται στην κακή φύση του ανθρώπου ή σε κάποια ψυχική ασθένεια αλλά σε μεγάλο βαθμό πρόκειται για οργανωμένο σχέδιο που χρησιμοποιείται ποικιλοτρόπως και για ικανοποίηση "ορέξεων" και για χρήμα αλλά και για επίτευξη της "ελάχιστης συναίνεσης" με το πρόσχημα της παιδικής πορνογραφίας.

Για να μην παρεξηγηθούμε πάλι ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΩ:

Με το πρόσχημα της παιδικής πορνογραφίας δίνεις συναίνεση να μπαίνει ο μπάτσος σπίτι σου και να ψαχουλεύει.......τα συρτάρια σου.
Τελικά αν βρει στικάκι με τα τραγούδια των Σκόρπιονς π.χ που κατέβασες ή όποιου άλλου σε τραβάει αυτόφωρο για πειρατεία.
Οι παιδεραστές και οι παιδόφιλοι κυκλοφορούν ελεύθεροι. Αλλά εσύ είσαι μέσα γιατί κατέβασες πειρατικό υλικό.

Αν χρησιμοποιείται σαν πρόσχημα για καταστολή και έλεγχο δεν θα εξαλειφθεί όσες τιμωρίες και αν επιβληθούν.
Καταδικάζω την παιδοφιλία και κάθε βία ενάντια στα παιδιά.
Επίσης καταδικάζω όσους εκμεταλλεύονται την ευαισθησία μας και τα αγνά μας αισθήματα για να αποσπάσουν συναίνεση για νέες μεθόδους καταστολής και μάλιστα για ζητήματα ΑΣΧΕΤΑ όπως αυτό που ανέφερα πιο πάνω.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 05 Μάιος 2014, 11:35

promitheas14 έγραψε:) Κατ' ἀρχάς νιώθω πολύ ἄσχημα πού φαίνεται ὅτι παρέχω ἀνοχή στούς παιδόφιλους καί τίς πράξεις τους.
Σε καμία περίπτωση δε μου φάνηκε κάτι τέτοιο.
Η μόνη μας διάσταση είναι στο ότι εσύ αντιμετωπίζεις διαφορετικά αυτόν που είναι
"ενεργά" παιδόφιλος (δηλαδή προβαίνει σε πράξεις) απ'αυτόν που είναι "παθητικά"
ή μόνο νοητικά τέτοιος. Και ο "ματάκιας" είναι ήδη εξ ορισμού παιδόφιλος, διότι:
Όταν "παίρνεις μάτι" βιασμούς/κακοποιήσεις ασέλγειες/βασανισμούς παιδιών και φτιάχνεσαι, η σεξουαλική σου κατεύθυνση ΕΙΝΑΙ αυτή του παιδόφιλου, τι να κάνουμε τώρα...

. Το ότι δεν το έχεις μετουσιώσει (ΑΚΟΜΑ) σε πράξη, δεν έχει τόση σημασία στην προκειμένη, αφ'ενός γιατί είναι θέμα χρόνου να το κάνεις δοθείσης της ευκαιρίας, αφ'ετέρου διότι έχεις αρκετές επιγνώσεις ειδικά εσύ βρε Γιώργο μου, για να ξέρεις πως ακόμα κι αν σκεφτείς (φαντασιωθείς και μάλιστα τακτικά) πως βιάζεις παιδί, επιδράς στο συλλογικό ασυνείδητο με σκεπτομορφές που κάνουν κι αυτές ζημιά, πολυεπίπεδα. Μπορεί να μην γίνεται ορατή/αντιληπτή η ζημιά στο περιορισμένο πεδίο των 5 αισθήσεών μας, αλλά επίσης ξέρεις πολύ καλά, ότι αυτό είναι ελάχιστο μπροστά σε μια ευρύτερη πραγματικότητα που συμπεριλαμβάνει και ό,τι παίζει στο πλήρες φάσμα των καταστάσεων που ταλανίζουν το αιθερικό/πνευματικό πεδίο του πλανήτη, ακόμα κι αν δε φαίνεται "τίποτα κακό" στο φυσικό.

Επίσης θέλω να γίνει κατανοητό πως εγώ δε μιλώ απλά για ΤΙΜΩΡΙΑ εδώ, που θα μπορούσε να ικανοποιήσει το θυμικό και το αίσθημα δικαίου της κοινωνίας. Η τιμωρία δεν αποτρέπει την επανάληψη του αδικήματος ούτε καθιστά τον δράστη ακίνδυνο όταν θα έχει αποφυλακιστεί.
Μιλώ για ΑΠΟΤΡΟΠΗ όλων των δεινών (ή όσων μπορούμε να αποτρέψουμε) που συνεπάγεται η παιδοφιλία... (τι μόνο εσύ θα μας βάζεις γραμματάρες; :lol: )

Ακόμα δεν άκουσα καλύτερη πρόταση από σένα Γιώργο μου, για την ΑΠΟΤΡΟΠΗ.
Η δική μου δεν είναι ο χειρουργικός ευνουχισμός, το ξαναλέω. Ξεκόλλα απ'αυτό.
Είναι η αυστηρή και ενδελεχής παρακολούθηση του δράστη, ή του εν δυνάμει δράστη από ψυχίατρο, ο οποίος θα του χορηγήσει και τις κατάλληλες ουσίες για να εκμηδενίσει το σεξουαλικό κομμάτι της υπόστασης του προβληματικού ατόμου, στο βαθμό που η συγκεκριμένη σεξουαλική του κατεύθυνση, είναι και εγκληματική και ΒΛΑΠΤΕΙ.

Σε ό,τι με αφορά, σε τέτοιου είδους παρακολούθηση πρέπει να μπει και ο ενεργός παιδόφιλος,
και ο "ματάκιας" ήτοι ο μελλοντικός ή εν δυνάμει, ή ενεργός που δεν έχει αποκαλυφθεί παιδόφιλος. Το χρονικό διάστημα που θα κρατηθεί (φυλακιστεί) με παράλληλη αυστηρή (ψυχιατρική) παρακολούθηση και ο ενεργός και ο εν δυνάμει, επαφίεται στην κρίση/εκτίμηση του εξειδικευμένου στην παιδοφιλία ψυχιάτρου.

Κι όταν θα πάψει να είναι υπό κράτηση, φρονώ πως ΠΑΛΙ πρέπει να παρακολουθείται ο δράστης ή μελλοντικός δράστης, κατά πώς θα ορίσει ο ψυχίατρος που τον έχει αναλάβει.
Ελπίζω να έγινα απολύτως σαφής αυτή τη φορά και να το ξεκαθάρισα ικανοποιητικά για όσους με διαβάζουν, και ειδικά για σένα Γιώργο, που ρωτάς πώς πρέπει να αντιμετωπίζεται ο ένας και πώς ο άλλος.
promitheas14 έγραψε:Τελικά βρήκαμε θέμα νά τσακωθοῦμε;! :)
Αμέ! :loco:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Δευ 05 Μάιος 2014, 12:20

Σε ό,τι με αφορά, σε τέτοιου είδους παρακολούθηση πρέπει να μπει και ο ενεργός παιδόφιλος,
και ο "ματάκιας" ήτοι ο μελλοντικός ή εν δυνάμει, ή ενεργός που δεν έχει αποκαλυφθεί παιδόφιλος. Το χρονικό διάστημα που θα κρατηθεί (φυλακιστεί) με παράλληλη αυστηρή (ψυχιατρική) παρακολούθηση και ο ενεργός και ο εν δυνάμει, επαφίεται στην κρίση/εκτίμηση του εξειδικευμένου στην παιδοφιλία ψυχιάτρου.
Εγω σε αυτο διαφωνω στο "εν δυναμη". μου κανει κατι για Minority report. Οτι ξες εγω σαν αστυνομικος δεν εχω αποδειξη οτι εβλαψες ανηλικο αλλα αφου κατεβαζες τετοια βιντεο θα μπορουσες να το κανεις. Ε ωραια αμα εισαι μαγκας βρες την αποδειξη.
Η συντεταγμενη πολιτεια δεν μπορει να λειτουργει με το "θα μπορουσες" ή με το "θα μπορεσεις" αλλα με το εκανες αυτο και το παραλο.
Αλλιως παμε σε οργουελικα μονοπατια. και δεν λεω οτι πας εσυ. λεω οτι πρεπει να προσεχουμε τι ζηταμε απο την πολιτεια και με τις αγνοτερες των προθεσεων γιατι ανοιγουν κερκοπορτες.
Γιατι πχ στο mainstream σινεμα υπαρχουν σκηνες βιασμου (ενηλικων) πως ξερουμε οτι καποιος δεν την βρισκει με αυτα;
Μαλιστα στην ταινια base moi δειχνει και διείσδυση και στην ταινια irreversible με την μπελουτσι το δειχνει πολυ ρεαλιστικα.
θα μπορουσε το κρατος να πει, απο σημερα κοβουμε αυτες τις σκηνες απο τις παλιες ταινιες και αμα τις κατεβασετε μη-λογοκριμενες ειστε εν δυναμη δρακοι;
Επισης υπαρχει ενηλικο πορνο με προσποιητους βιασμους; να βρουμε ποιοι το κατεβαζουν νομιμα και να τους χαπακωσουμε ως εν δυναμη βιαστες γυναικων;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Γενικα-Ελεύθερο βήμα”