νομικη αθηνων και σε λιγο "σκαει"...

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
Άβαταρ μέλους
Blue Ice
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Φύλο: Γυναίκα

Re: νομικη αθηνων και σε λιγο "σκαει"...

Δημοσίευση από Blue Ice » Σάβ 29 Ιαν 2011, 13:09

theo είσαι και εσύ ένα βήμα από τον αποκλεισμό...
Ου καταισχυνώ τα όπλα τα ιερά,

ουδ' εγκαταλείψω τον παραστάτη αυτών, ότω αν στοιχίσω.

Αμυνώ δε και υπέρ ιερών και οσίων και μόνος και μετά πολλών.

Την πατρίδα ουκ ελάττω παραδώσω, πλείω δε και αρείω όσοις αν παραδέξωμαι.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 29 Ιαν 2011, 14:45

Μην τσαντίζεσαι ρε Φωτεινούλα, γέλα και λίγο βρε... :lol:
Σε βλέπω πικραμένη και να'χεις χάσει το χιούμορ σου.
Ηρέμησε. Όλα θα πάνε καλά στο τέλος, θα δεις. :rose:
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
seliniasmenos
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας

Δημοσίευση από seliniasmenos » Σάβ 29 Ιαν 2011, 14:50

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
If i go crazy, then will you still call me Superman?
[img]http://s11.postimg.org/m0jzyebw3/superm ... 5wbdc6.jpg[/img]
Άβαταρ μέλους
Blue Ice

Δημοσίευση από Blue Ice » Σάβ 29 Ιαν 2011, 15:27

ArELa έγραψε:Μην τσαντίζεσαι ρε Φωτεινούλα, γέλα και λίγο βρε... :lol:
Σε βλέπω πικραμένη και να'χεις χάσει το χιούμορ σου.
Ηρέμησε. Όλα θα πάνε καλά στο τέλος, θα δεις. :rose:

Θα ηρεμήσω μόνο όταν βγουν τα τεθωρακισμένα στους δρόμους και αρχίζουν να πακετάρουν τους μετανάστες για τις χώρες τους μαζί με τους ανθέλληνες αναροχαριστερούς. Τότε ίσως κάτι να πάει καλά σε αυτή τη χώρα...

Άβαταρ μέλους
KAL EL
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: KAL EL

Δημοσίευση από KAL EL » Σάβ 29 Ιαν 2011, 16:19

Μιάς και μιλάμε για τεθωρακισμένα.....χθές ήλθε στην επιχείρηση που εργάζομαι ένας πελάτης και ζήτησε μία ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗ :shock: πόρτα :lol: .
(Δεν το παίζω γνώστης της ελληνικής....εγώ κι αν έχω πετάξει ελληνικούρες :embar: ) αλλά μου φάνηκε τόσο αστείο...

Από μέσα μου του έδωσα την εξής υποθετική απάντηση. Έχω και 2 S 300 εάν σας ενδιαφέρει να τους τυλίξω :P
<<Αναιρώ, όπως δεν αναίρεσε ποτέ κανείς, και είμαι εν τούτοις το αντίθετο ενός αρνητικού πνεύματος>>
FR.NIETZSCHE - ΙΔΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ (Πώς κανείς γίνεται, εκείνο που είναι)
Άβαταρ μέλους
KAL EL
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από KAL EL » Σάβ 29 Ιαν 2011, 16:23

ArELa έγραψε:Ένα σωστό που είπε ο μπουμπούκος (φτου- φτύνω όποτε τον αναφέρω :Ρ) είναι το εξής: Αφού η κυβέρνηση ήξερε πως ερχόταν το τσούρμο απ'την Κρήτη, γιατί δεν πήγε στο λιμάνι να το περιορίσει, παρά το άφησε να πάει Αθήνα και να στρογγυλοθρονιαστεί στη Νομική;
Γιατί είναι... "δημοκρατική" ; (μη χέσω)
Όχι γιατί θέλησε να προκύψει και να αναπτυχθεί αυτή η θεματάρα και μαζί της η παραφιλολογία (ζήτω οι δημοσιοκάφροι) και οι έριδες μεταξύ πολιτών για να'χουμε να ασχολούμαστε; Όχι γιατί ήθελε να στρέφουμε πάλι την οργή μας στους αριστερούς των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, τους όποιους άλλους παρατρεχάμενους, τους δημοσιοκάφρους κλπ, και έτσι να φύγει πάλι η εστίασή μας απ'αυτούς που πραγματικά "σκοτώνουν" αυτή τη χώρα και το λαό της, με κάθε κίνησή τους, ε;;

Μην τους αφήνετε να σας συμπαρασύρουν σ'αυτό.
Και στην πράξη μην τους αφήνετε, όχι μόνο στα λόγια και τη σκέψη.

Αν δηλαδή αντιμετωπίζαμε όλοι αυτό το θέμα παγερά αδιάφορα, τι θα έκαναν; Θ'άφηναν τη νομική επ'αόριστον κλειστή; Ας την άφηναν. Θέμα/προβλημα των φοιτητών και της πρυτανείας. Δικό μας άμεσο, δεν είναι. Πολύ πιο άμεσα είναι τα αγγούρια που μας χώνουν καθημερινά στον :ass: σε βαθμό που να μας ακινητοποιούν πλήρως και οδυνηρά μάλιστα.

Στην προκειμένη...λέω να κάνω κάποιες... "ακραίες" εικασίες... Με παρακολουθείτε;
Ας πούμε ότι οι κυβερνητικοί εξυπνάκηδες, αισθάνθηκαν ότι ήρθε η στιγμή, για τους δικούς τους λόγους... (δυνατότητα αστυνομικής επιβολής αργότερα) για την άρση του ασύλου. Τι πιο βολικό απ'το να γίνει ο σαματάς της αρκούδας με λιγη σάλτσα από μεταναστευτικό αγκάθι στο πλευρό μας μέσα (στρέφοντας την προσοχή μας σ'αυτόν, πολύ βολικό) για να κάνουν στο τέλος την άρση... Σ'αυτή τη φάση και στο βαθμό που συμμετέχουμε όλοι σ'αυτό, κι αναλωνόμαστε πάνω σε μια απόφαση που μάλλον είναι προ-ειλημμένη, θα μας πουν και καλά ότι εμείς με τις αντιδράσεις μας αποφασίσαμε και πετύχαμε την άρση του ασύλου!Η απόλυτη δημοκρατική παραμύθα. Και ταυτόχρονα το λαϊκό σύνολο πάλι θα'χει διχαστεί και θα'χει καραμανουριάσει μεταξύ ομάδων "υπέρ" και "κατά". Το απόλυτο βόλεμα των κυρίων ΑΡΧΙτζαμπατζήδων, που δεν τους αξίζει καθόλου.

Προσωπικά δεν είμαι υπέρ της άρσης του ασύλου, ΚΑΙ για τους παραπάνω λόγους.
Κυρίως γιατί είναι μια ιδιαιτερότητα της χώρας μας, που θα χαθεί κι αυτή στο όνομα της...διαφοροποιημένης "δημοκρατίας" που ανατέλλει ως νεοφασισμός, και της "ευημερούσης" ομοιογένειας του αχταρμά και των αποεθνοποιημένων μπουλουκιών που επιδιώκουν οι σκοτεινοί να αναπτυχθούν σ'όλες τις περιοχές.

Μην τους δίνετε διαρκώς την αίσθηση της νίκης στη γνώση ότι πάλι σας χειραγώγησαν νοητικά και σας έκαναν να εστιάσετε και να μανουριάζετε εκεί που ήθελαν εκείνοι. Ας ξυπνήσουμε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ κάποια στιγμή.

:urock: :urock: :worship: :worship:

ΥΓ
Περί Άλεξ :wink:
<<Αναιρώ, όπως δεν αναίρεσε ποτέ κανείς, και είμαι εν τούτοις το αντίθετο ενός αρνητικού πνεύματος>>
Άβαταρ μέλους
theo
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από theo » Σάβ 29 Ιαν 2011, 16:46

σημερα εμεις οι πατριωτες μαζευομαστε στην ρηγιλλης....εμεις σε αυτο το φορουμε δεν ντρεπομαστε να δηλωσουμε οτι ΝΑΙ ευτυχως που υπαρχει και η χρυση αυγη.....

ουτε ξερω τι περιμενω....και πλεον ουτε με νοιαζει να μαθω...
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Σάβ 29 Ιαν 2011, 18:27

Και επειδή είναι το χόμπυ μου να διασύρω μέχρι εσχάτων πατριωτικά σούργελα που αγνοούν ακόμη και τα πιο βασικά για την Ελλάδα που υποτίθεται ότι υπεραγαπάνε, συνεχίζω. Ο Αλαβάνος ανέφερε τις Ικέτιδες, γιατί το θέμα τους είχε η παροχή άσυλου και όχι η δημοκρατία όπως νόμιζε το πατρινό καρναβάλι (που να το ξέρει άλλωστε); Επίσης είναι άλλο ζήτημα το άσυλο και άλλο η πολιτογράφηση. Ασυλο στην αρχαιότητα δινότανε σε όλους, ανεξάρτητα φυλής και αυτό δεν το έκαναν μόνο οι Ελληνες, αλλά όλοι οι λαοί. Οι Πέρσες π.χ. είχαν προσφέρει άσυλο στο Θεμιστοκλή, στον άνθρωπο που κατέστρεψε την εκστρατεία τους στην Ελλάδα, όπως και σε πολλούς ακόμη Ελληνες.

ΥΓ. Ο Αισχύλος ήταν στη λίστα απαγορευμένων συγγραφέων τόσο επί Μεταξά, όσο και επί χούντας. Οχι τόσο αγάπη για την πατρίδα ρεεεεεε....δεν αντέχεται.

ΥΓ1. Πείτε στο πατρινό σούργελο ότι τα τανκς δεν είναι πια στο Γουδί, αλλά στην Αυλώνα και αν βάλουν μπροστά να κατέβουν στην Αθήνα είναι ζήτημα αν θα φτάσουν στη γέφυρα της Βαρυμπόμπης. :D :D :lol: Θα τα μαζεύουν από την εθνική οδό οι γύφτοι με τα ντάτσουν για να πουλήσουν παλιοσίδερα.
Παρίσι και Μόσχα βαθιά τιμημένα
Αθήνα, Βαρκελώνη που βάφτηκαν με αίμα.
Άβαταρ μέλους
totispap
Irc ψευδώνυμο: totispap

Δημοσίευση από totispap » Σάβ 29 Ιαν 2011, 18:42

Διπλό τόλουμ και τριπλό άξελ,(και δεν είναι εύκολες τρεισήμισι περιστροφές..),έκανε ο Αλαβάνος εχθές στο άλτερ.

Δεν σας χάλασε.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Μοναχή το δρόμο επήρες,
εξανάλθες μοναχή.
Δεν είν’ εύκολες οι θύρες,
εάν η χρεία τες κουρταλεί.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 29 Ιαν 2011, 18:45

Clash έγραψε:Και επειδή είναι το χόμπυ μου να διασύρω μέχρι εσχάτων πατριωτικά σούργελα που αγνοούν ακόμη και τα πιο βασικά για την Ελλάδα που υποτίθεται ότι υπεραγαπάνε, συνεχίζω. Ο Αλαβάνος ανέφερε τις Ικέτιδες, γιατί το θέμα τους είχε η παροχή άσυλου και όχι η δημοκρατία όπως νόμιζε το πατρινό καρναβάλι(που να το ξέρει άλλωστε); Επίσης είναι άλλο ζήτημα το άσυλο και άλλο η πολιτογράφηση. Ασυλο στην αρχαιότητα δινότανε σε όλους, ανεξάρτητα φυλής και αυτό δεν το έκαναν μόνο οι Ελληνες, αλλά όλοι οι λαοί. Οι Πέρσες π.χ. είχαν προσφέρει άσυλο στο Θεμιστοκλή, στον άνθρωπο που κατέστρεψε την εκστρατεία τους στην Ελλάδα, όπως και σε πολλούς ακόμη Ελληνες.

ΥΓ. Ο Αισχύλος ήταν στη λίστα απαγορευμένων συγγραφέων τόσο επί Μεταξά, όσο και επί χούντας. Οχι τόσο αγάπη για την πατρίδα ρεεεεεε....δεν αντέχεται.

ΥΓ1. Πείτε στο πατρινό σούργελο ότι τα τανκς δεν είναι πια στο Γουδί, αλλά στην Αυλώνα και αν βάλουν μπροστά να κατέβουν στην Αθήνα είναι ζήτημα αν θα φτάσουν στη γέφυρα της Βαρυμπόμπης. :D :D :lol: Θα τα μαζεύουν από την εθνική οδό οι γύφτοι με τα ντάτσουν για να πουλήσουν παλιοσίδερα.
Δεν εγκρίνω τον τρόπο αντιμετώπισης του Νίκου προς την Ξιφομάχο, αλλά επειδή γνωρίζω ότι η Ξιφομάχος τον έχει ορίσει foe και δε βλέπει τα ποστς του, όφειλα να το παραθέσω για να'χει γνώση- αφού αφορα την ίδια αυτό. Εδώ μέσα δε μιλάμε ποτέ πίσω από την πλάτη κανενός.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
theo
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από theo » Σάβ 29 Ιαν 2011, 18:53

totispap έγραψε:Διπλό τόλουμ και τριπλό άξελ,(και δεν είναι εύκολες τρεισήμισι περιστροφές..),έκανε ο Αλαβάνος εχθές στο άλτερ.

αφου εισαι εξυπνο αγορι...γιατι τα λες αυτα???
πιστευεις οτι αν ο αλαβανος δεν εφευγε οπως εφυγε απο το συριζα ..υπηρχε περιπτωση η κυβερνηση να επαιρνε αλα αυτα τα μετρα????
α ρε τοτη...στο μικροκοσμο σου και εσυ......
ουτε ξερω τι περιμενω....και πλεον ουτε με νοιαζει να μαθω...
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 29 Ιαν 2011, 18:56

Στο βαθμό που τα αναρχομοστοαριστερίζοντα ΙΔΕΟμπούμπουκά μας προάγουν το διχασμό σε κάθε αποστροφή του λόγου τους, αντί να επιδιώκουν κοινούς τόπους συνεννόησης, η απάντησή μου σ'αυτούς είναι μόνο ένα εικονίδιο : :thumbsdown:

Τους υπενθυμίζω ότι εχθρός τους όπως ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΛΕΝΕ, είναι η εξουσία. Απ'τα λόγια μέχρι την πράξη βέβαια, μάλλον το χέζουν το θέμα (ή κάνουν κακάκια τους- χεζμεντάν μου λέμε), γιατί τους βλέπουμε να στρέφονται είτε εντάντια σε ομάδες των λαϊκών στρωμάτων, ειτε σε μισθωτά πειθήνια όργανα της εξουσίας (μπάτσους) που δεν δύνανται ν'αλλάξουν κάτι, μόνο εντολές μπορούν να εκτελούν. ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ κάνουν (κακά? δεν ξέρω, πάντως κάνουν...) τουμπεκί ψιλοκομμένο μαζί με μαϊντανό και άνιθο. Άντε καλά μου, αποδείξτε μας και στην πράξη αυτά που λέτε, κι αφήστε τις αβρότητες στους απλούς συμπολίτες.

Δεν είμαστε οι εξουσία εμείς, άλλοι είναι.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Σάβ 29 Ιαν 2011, 19:37

A, ρε Βασιλική πλάκα κάνεις; Εδώ ο «πατριώτης», από το πατρινό καρναβάλι μέχρι τους άλλους διάφορους περίεργους που δεν τους γνωρίζω, λένε ότι θα μας κάνουν αυτό, θα μας κάνουν το άλλο, θα μας κάνουν το παράλλο, πως θα βγάλουν τα τανκς, πως θα μας λιανίσει η ένδοξη ελληνική αστυνομία και περιμένεις να κάτσω να αναζητήσω κοινό τόπο συννενόησης μαζί τους; :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Blue Ice

Δημοσίευση από Blue Ice » Σάβ 29 Ιαν 2011, 20:00

ArELa έγραψε: Δεν εγκρίνω τον τρόπο αντιμετώπισης του Νίκου προς την Ξιφομάχο, αλλά επειδή γνωρίζω ότι η Ξιφομάχος τον έχει ορίσει foe και δε βλέπει τα ποστς του, όφειλα να το παραθέσω για να'χει γνώση- αφού αφορα την ίδια αυτό. Εδώ μέσα δε μιλάμε ποτέ πίσω από την πλάτη κανενός.
Εκτιμώ το ότι δεν θες να μιλούν πίσω από την πλάτη μου αλλά μη μου καταλύεις τις ρυθμίσεις μεταφέροντας τις ηλιθιότητες ενός ανθέλληνα.

Ἤδη δὲ τοῦ Μήδου καταβαίνοντος ἐπὶ τὴν Ἑλλάδα καὶ τῶν Ἀθηναίων βουλευομένων περὶ στρατηγοῦ, τοὺς μὲν ἄλλους ἑκόντας ἐκστῆναι τῆς στρατηγίας λέγουσιν ἐκπεπληγμένους τὸν κίνδυνον, Ἐπικύδην δὲ τὸν Εὐφημίδου, δημαγωγὸν ὄντα δεινὸν μὲν εἰπεῖν, μαλακὸν δὲ τὴν ψυχὴν καὶ χρημάτων ἥττονα, τῆς ἀρχῆς ἐφίεσθαι καὶ κρατήσειν ἐπίδοξον εἶναι τῇ χειροτονίᾳ. Τὸν οὖν Θεμιστοκλέα δείσαντα, μὴ τὰ πράγματα διαφθαρείη παντάπασι τῆς ἡγεμονίας εἰς ἐκεῖνον ἐμπεσούσης, χρήμασι τὴν φιλοτιμίαν ἐξωνήσασθαι παρὰ τοῦ Ἐπικύδους. Ἐπαινεῖται δ' αὐτοῦ καὶ τὸ περὶ τὸν δίγλωττον ἔργον ἐν τοῖς πεμφθεῖσιν ὑπὸ βασιλέως ἐπὶ γῆς καὶ ὕδατος αἴτησιν. Ἑρμηνέα γὰρ ὄντα συλλαβὼν διὰ ψηφίσματος ἀπέκτεινεν ὅτι φωνὴν Ἑλληνίδα βαρβάροις προστάγμασιν ἐτόλμησε χρῆσαι. Ἔτι δὲ καὶ τὸ περὶ Ἄρθμιον τὸν Ζελείτην· Θεμιστοκλέους γὰρ εἰπόντος καὶ τοῦτον εἰς τοὺς ἀτίμους καὶ παῖδας αὐτοῦ καὶ γένος ἐνέγραψαν, ὅτι τὸν ἐκ Μήδων χρυσὸν εἰς τοὺς Ἕλληνας ἐκόμισε.

Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 29 Ιαν 2011, 20:23

Clash έγραψε:A, ρε Βασιλική πλάκα κάνεις; Εδώ ο «πατριώτης», από το πατρινό καρναβάλι μέχρι τους άλλους διάφορους περίεργους που δεν τους γνωρίζω, λένε ότι θα μας κάνουν αυτό, θα μας κάνουν το άλλο, θα μας κάνουν το παράλλο, πως θα βγάλουν τα τανκς, πως θα μας λιανίσει η ένδοξη ελληνική αστυνομία και περιμένεις να κάτσω να αναζητήσω κοινό τόπο συννενόησης μαζί τους; :lol: :lol:
Δεν είπα οτι οι ιδεολογικοί σας αντίπαλοι επέδειξαν καλύτερη συμπεριφορά.
Κι αν θεωρείται παράλειψή μου, το λεω τώρα.
Το :thumbsdown: πάει σε αυτούς που προάγουν το διχασμό μεταξύ λαϊκών ομάδων. Σε όποιο ιδεολογικό μετερίζι κι αν ανήκουν.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Σάβ 29 Ιαν 2011, 20:35

Ρε άσχετο σούργελο στο παραπάνω δεν ζήτησε άσυλο, αλλά γη και ύδωρ. Και παρ' όλα αυτά επειδή ήταν κύρηκας αργότερα έγινε εξαγνισμός γιατί ήταν άγος ο φόνος του. Στην δε Σπάρτη που επίσης θανάτωσαν τους κύρηκες που ζήτησαν υποταγή έστειλαν δύο νέους στην Περσία για να θανατωθούν, ώστε να εξαγνιστεί η πόλη.

Οσο συνεχίζεις, τόσο περισσότερο ρεζίλευεσε με την παρομοιώδη άγνοια σου έστω και για τα βασικά.

Βασιλική έγραψε:
Δεν είπα οτι οι ιδεολογικοί σας αντίπαλοι επέδειξαν καλύτερη συμπεριφορά.
Κι αν θεωρείται παράλειψή μου, το λεω τώρα.
Το πάει σε αυτούς που προάγουν το διχασμό μεταξύ λαϊκών ομάδων. Σε όποιο ιδεολογικό μετερίζι κι αν ανήκουν.
Τώρα ας πούμε κράτησες το 50-50 :lol: Γιατί πριν αναφέρθηκες μόνο στη μια πλευρά. :D
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας
Έδωσε Likes: 425 φορές
Έλαβε Likes: 329 φορές

Δημοσίευση από OTTO » Σάβ 29 Ιαν 2011, 21:13

Άσχετο, σύμφωνα με τον Κίσιγκερ, είμαι αναρχικός!
το υπεραναλυτικό κάθαρμα
" Ο ΑΓΑΜΗΤΟC "
Άβαταρ μέλους
KAL EL
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από KAL EL » Σάβ 29 Ιαν 2011, 21:16

ΣΤΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ Η ΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΕΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
ΣΥΝΔΕΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΡΑΓΚΟΥΣΗ-ΦΟΡΟΥΜ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

http://dexiextrem.blogspot.com/2011/01/ ... l#comments

{{Το “ταξίδι αναψυχής” των μεταναστών συνεχίζεται ανεμπόδιστα, με την ευγενική χορηγία της κυβέρνησης Παπανδρέου.

Όμως πλέον, προκύπτει μείζον πολιτικό θέμα από τις αποκαλύψεις σχετικά με τη διασύνδεση της κυβέρνησης Παπανδρέου με το Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστών που σχεδίασε και διοργάνωσε την περιοδεία των μεταναστών.

Γιατί πέραν της χρηματοδότησης της οργάνωσης -μέσω του Υπουργείου Απασχόλησης– που αποκαλύφθηκε σήμερα, η διασύνδεση της κυβέρνησης με τον Πρόεδρο του Ελληνικού Φόρουμ Μεταναστών κ. Αχμέτ Μοαβία, προκύπτει και από την κάλυψη των ταξιδιών του –μέσω του Υπουργείου Εσωτερικών του κ. Ραγκούση- και σε μέρη πέραν της Ελλάδας.

Η κυβέρνηση και προσωπικά ο κ. Παπανδρέου, οφείλουν πλέον άμεσα να απαντήσουν, τόσο για την εμπλοκή τους στο πρόβλημα που οι ίδιοι δημιούργησαν, όσο και για την πραγματική τους σχέση της με το Φόρουμ και τον Πρόεδρό του».

Επισυνάπτεται η απόφαση επιχορήγησης του ΥΠ.ΕΣ.}}
Άβαταρ μέλους
KAL EL
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από KAL EL » Σάβ 29 Ιαν 2011, 21:24

Και επειδή ο PELTASTIS VARNAVAS :D έβαλε μέσα στο θέμα και το νέο :fireworks: του ΣΚΑΕΙ :lol: την σειρά ντοκυμαντέρ για το 1821, διαπιστώνουμε με έκπληξη (;) την σχέση των ίδιων προσώπων που διοικούν τα ΜΜΕ με το ΕΛΙΑΜΕΠ και γιατί έχουν λυσσάξει να ξαναγράψουν την ιστορία.

http://proslalia.blogspot.com/2010/12/b ... _5086.html

{{Όσο για τη γέννηση ενός Έθνους - Κράτους κατά τον Βερέμη και τους ΕΛΙΑΜΕΠάδες, σύμφωνα με την Ελένη Γλύκατζη - Αρβελέρ, το Ρωμαίικο Έθνος ήταν το μόνο στο οποίο δεν επιτράπηκε η ανάκτηση της ιστορικής του πρωτεύουσας (Κωνσταντινούπολη) μετά από τη διάλυση της Αυστροουγκρικής και Οθωμανικής αυτοκρατορίας. Αντίθετα ορίστηκε μια νέα πρωτεύουσα η Αθήνα που παρά την παρελθούσα ιστορία της, δεν ήταν παρά ένα χωριό, χωρίς υποδομές (ακόμα και πνευματικές, ας μην ξεχνάμε ότι στην Πόλη κυβερνούσαν ουσιαστικά οι Ρωμιοί μέχρι το 1950) και κυρίως χωρίς ιστορική συνέχεια..Ένα μεγάλο χάσμα από τον Περικλή ως τον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο.
Και η προσπάθεια ανάπλασης της ιστορίας και δημιουργίας ετσιθελικά ενός νέου έθνους από την αρχή χωρίς ιστορική συνέχεια, που ξεκίνησε τότε φτάνει σήμερα στη Δραγώνα, τον Βερέμη και τον... ΣΚΑΪ. }}
Άβαταρ μέλους
Blue Ice

Δημοσίευση από Blue Ice » Κυρ 30 Ιαν 2011, 10:50

Λεφτά υπάρχουν, για τους μετανάστες που παρανομούν και απομυζούν τους Έλληνες και για όσους προσπαθούν να μας αφελληνίσουν διαστρεβλώνοντας την ιστορία μας. Ίσως θα έπρεπε να παραδειγματιστούν από την τύχη του μεταφραστή των αγγελιοφόρων του Ξέρξη στην Αθήνα (για όποιον αδυνατεί να καταλάβει αρχαία ελληνικά).

Το 95% των Ελλήνων είναι αντίθετο στους μετανάστες και σε αυτή την γελοιότητα με το άσυλο και η ανοχή μας τελείωσε...

Άβαταρ μέλους
Blue Ice

Δημοσίευση από Blue Ice » Κυρ 30 Ιαν 2011, 13:03

Eίναι αρκετά ενδιαφέρον...

Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 351 φορές
Έλαβε Likes: 452 φορές

Δημοσίευση από doctormarkon » Κυρ 30 Ιαν 2011, 13:28

Μα δεν μου μοιάζει για τον Πέτρο Κωνσταντίνου αυτός. Είναι λίγο στουμπουλός αυτός της φωτογραφίας.
Ο Πέτρος Κωνσταντίνου είναι από τα κόκκαλα βγαλμένος.

Τον βλέπω συχνά ποτέ δεν ήταν τόσο γεμάτος.
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
totispap
Irc ψευδώνυμο: totispap

Δημοσίευση από totispap » Κυρ 30 Ιαν 2011, 13:49

theo έγραψε:
totispap έγραψε:Διπλό τόλουμ και τριπλό άξελ,(και δεν είναι εύκολες τρεισήμισι περιστροφές..),έκανε ο Αλαβάνος εχθές στο άλτερ.

αφου εισαι εξυπνο αγορι...γιατι τα λες αυτα???
πιστευεις οτι αν ο αλαβανος δεν εφευγε οπως εφυγε απο το συριζα ..υπηρχε περιπτωση η κυβερνηση να επαιρνε αλα αυτα τα μετρα????
α ρε τοτη...στο μικροκοσμο σου και εσυ......

Εγω ξερω οτι απο οσα ειπε ο Αλαβανος συμφωνησα στο 90%,εγω γνωμη δεν αλλαξα οποτε μαλλον ο Αλαβανος τα γυρισε ολιγον τι..
Αν αυτο σε δυσαρεστει δεν φταιω εγω αλλα ο ιδιος.

Μικροκοσμος ε?...ε ναι μαλλον..,παντως αν ευχαριστει τους επαγγελματιες κοσμοπολιτες μπορω να ανεβασω και φωτογραφιες απο τη βαρκα την ωρα της δυσης να σηκωνω δυχτια.Ο φολκλορ μαλακας με γνωμη παντα ηταν συμπαθεστερος του απλου μαλακα που εχει γνωμη...

Κουραγιο :D
Μοναχή το δρόμο επήρες,
εξανάλθες μοναχή.
Δεν είν’ εύκολες οι θύρες,
εάν η χρεία τες κουρταλεί.
Άβαταρ μέλους
SnowMan
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από SnowMan » Κυρ 30 Ιαν 2011, 15:04

xifomaxos έγραψε: Το 95% των Ελλήνων είναι αντίθετο στους μετανάστες και σε αυτή την γελοιότητα με το άσυλο και η ανοχή μας τελείωσε...
Δεν ισχύει αυτό ευτυχώς ή δυστυχώς αγαπητή μου.

Πάντως πέρα από ότι συμβαίνει με αυτή τη κατάληψη (που οι τηλεθεατές έχουν την εντύπωση πως είναι η κατάληψη του αιώνα) το σίγουρο είναι πως για μια ακόμη φορά οι ρουφιανοδημοσιογράφοι κατάφεραν να ξεσηκώσουν τους Έλληνες και να τους βάλει σε λογομαχίες. Το αποτέλεσμα όλων αυτών; Να ξεχνάει τα μεγάλα και εμφανές προβλήματα ο πολιτικοποιημένος κόσμος. Είδηση παρά είδηση ο κόσμος ασχολείται με εφήμερα πράγματα. Και αυτοί οι 'αντιφατικοί δημοσιογράφοι' πολύ μιλάνε για τα μεγάλα προβλήματα.. Δεν ξύνουν ούτε την επιφάνεια των πολιτικών και οικονομικών καρτέλ και της επικαιρότητας. Κατά τον ίδιο τρόπο βγάλαν επαναστατικούς ανθρώπους σαν τον Λαζόπουλο και το ράδιο Αρβύλα.. Δεν χρειαζόμαστε δημοσιογράφους <<να τα χώνουν>> και να <<τα λένε ωραία >> αυτό το κάνουν εφηβικά συγκροτήματα και έτη φωτός καλύτερα!!!!!!!
Είναι μικρός ο κόσμος στα αλήθεια, με μεγάλο το χάσμα που μας απαρτίζει απο αυτόν.
Άβαταρ μέλους
Blue Ice

Δημοσίευση από Blue Ice » Κυρ 30 Ιαν 2011, 15:19

Yπήρχε δημοσκόπηση πριν την όλη ιστορία που παρουσίαζε το 90% των Ελλήνων υπέρ της απέλασης...

Κάνε και μια μικρή έρευνα στον περίγυρό σου και πες μου πόσους θα βρεις που να μην επιθυμούν την απέλασή τους

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Γενικα-Ελεύθερο βήμα”